Keresés

Részletes keresés

Kaamilla Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2936
Szia evike007!
Érthetetlen kb. 1 hétig nem is volt extrám, de valóban szedtem egy kis xanaxot. És most hogy elhagytam, mivel gondoltam, 30 db-nál többet nem veszek be, tegnap szünet nélkül vibrált a szívem, nem írom, hogy extra, mert nekem nem is normális dobbanás, hanem vibrálás.
Gondoltam már egy olyan dologra is, hogy esetleg nem lehet e, hogy az ember emésztése nincs rendbe, tehát ilyen epés tünetü vagyok, nehezen emésztem meg, és a rossz közérzet miatt vacakol a szívem, mert sresszes vagyok a rosz közérzet miatt.
Vagy arra is gondoltam, hogy gyarkran megfázik a hátam és a mellkasom, mivel kiizzadok, és olyan melegem van, hogy venntillátort kell rám irányozni, és begyullad a légcsövem, hörgőm, és ezáltal az oxigén ellátásom nem tökéletes.
És aztán ezektől leszek ideges, hogy nem tudom mi lehet az oka a szív "vibrálásnak, vagy "remegésnek"
Előzmény: evike007 (2934)
csuangce Creative Commons License 2008.08.02 0 0 2935
Szia kkmd!
Rendszeresen olvasgatom ezt a fórumot, de csak nagyon ritkán szólok hozzá, úgy látom nincs itt igazi szívbeteg. Szerencsére!
Ami a pajzsmirigytúlműködésedet illeti, abban is volt részem. Miben nem?:))
Pitvarfibrilláció miatt olyan gyógyszert kaptam, amitől néhány hónap után jött a pajzsmirigytúltengés. Na, és az mit okoz? Természetesen ritmuszavart.:)))
Igazi 22-es csapdája. De már túl vagyok rajta. Az a napi 2-300 ES nem számít, a pitvarfibrilláció sokkal rosszabb érzés. Mellesleg életveszélyes, ha átmegy kamraiba. (Így kerültem anno a klinikai halálba.)
Itt a lányok folyton-folyvást panaszkodnak, pedig nem is tudják, mi az, hogy szívbetegség.:)) Ne is tudják meg!
Úgy látom dumdumkának is elmúlt minden problémája. (Pedig hosszú hónapokig ő is úgy panaszkodott az extráira, mint most itt a lányok.)
Szedd a gyógyszereidet és próbálj lefogyni (mellesleg az is összefügg a pajmiriggyel).
Mihamarábbi gyógyulást!
Üdv! Csuang-ce
Előzmény: kkmd (2930)
evike007 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 2934
Szia Kaamilla.))
Mi leszünk az extrákat szeretők klubja.)))Validol? van mikor bekapom szopogatom de nem igazán vált be!xanax az jobb de abbol is kevesebbet szedek már hálistennek:)
Előzmény: Kaamilla (2933)
Kaamilla Creative Commons License 2008.08.01 0 0 2933
Szia evike007!
Te vagy a nyugalom szigete, olyan jókat írsz, hogy már hiányolom is az extrákat, ha nem jönnek, még a végén kiderül, hogy az a normális ha van, de tényleg :))))))))
Milyen a Validol? Ezek szerint nem használ.
Előzmény: evike007 (2926)
evike007 Creative Commons License 2008.08.01 0 0 2932
sziasztok!!
Na ma aztán olyan extrás rohamaim voltak hogy csak na!Most megint az idöre fogom ilyen nyomi párás időt!!!Ja azt irta a Blikk az orvos meterologiánál ma a sziv és érpanaszos betegek semmi fizikai munkát ne csináljanak mert ez a hülye idő árt nekik!És szivritmuszavart okoz!Na ezért fogom ma az időre!!!!:)
DE tényleg a változókor a ludas mindenben!Amig nem lettem ebbe a korságba semmi bajom nem volt!:(
kkmd Creative Commons License 2008.08.01 0 0 2931

Csuangce

 

mert már írni sem tudok :-((((

Előzmény: kkmd (2930)
kkmd Creative Commons License 2008.08.01 0 0 2930

CSunagce!

üdv, jó, hogy újra jársz ide! :-)))

 

látod, ide vezet, ( 2914 hsz. írtam Dumdumkának) ha az ember nem veszi komolyan a tüneteit és ráfogja a változókorra, hisztire meg minden másra. Bár annyira nem zavar, csak az, hogy elmúlt a szép karcsú hattyúnyakam, meg féltem a szememet.

 

De továbbra is a változókor a ludas mindenben, mert így egész jól elvagyok!

 

Nagyon vigyázz magadra!

 

Lányok Ti is!

 

Üdv

kkmd

 

Előzmény: csuangce (2928)
evike007 Creative Commons License 2008.07.31 0 0 2929
Ez komoly csuangce???nekem van olyan ora mikor egymás után több is van olyan mikor majdnem egésznap nem érzem!Igazad van nem siránkozzunk de olyan érzés hogy nagyon rossz!De ezt te is tudod!és amikor jol elfoglalom magam észre sem evszem ,érdekes dolgok ezek !van mikor felébredek rá!
te okos vagy és sok mindenen átmentél irjál még nekünk biztatókat hátha jobb lesz!Mert néha olyan kétségbe esett avgyok,vagyunk!azt hiszem nem tudom a10 éves gyerekemet felnevelni olyankor:(((Köszi h irsz
Előzmény: csuangce (2928)
csuangce Creative Commons License 2008.07.31 0 0 2928
Lányok, ne síránkozzatok már!
Nekem állandóan napi 250-300 kamrai és 30-40 pitvari extrám van. Évek óta. Gyógyszert sem kell rá szednem.
Ha nincs vizsgálatokkal kimutatható szívbetegség, akkor óránként 10 db ES megengedett, még versenysportot is engedélyeznek vele.
Sandy girl Creative Commons License 2008.07.30 0 0 2927

Szívmegállás....biztató:)

No mindegy nem is gondolok az egészre, mert csak félek és idegesítem magam.

evike007 Creative Commons License 2008.07.29 0 0 2926
Igen Sandy!
nekem is szokott olyan lenni+!De ma válaszolta net kardiologus !Szépen leirtam mennyi szokott lenni és miylen és mit kapok rá!Erre mit ir vissza!Ne idegeskedjek egy pár extra miatt !Sőt semmilyen gyóygzert ne szedjek+!:))Na akkor nem idegelem magam:)Ő már a 3. aki ezt irta itt
és saját kardiologusom is aki vizsgálta ezt mondja akkor mi baj lehet? max szivmegállás!De sebaj majd defibrállom magam!
Vegyétek meg a Természet gyógyász magazinT nagyon jo kis cikkek vanank benne!És nem pánikolni!
Előzmény: Sandy girl (2925)
Sandy girl Creative Commons License 2008.07.29 0 0 2925

Sziasztok!

Na, ma sikerült megint össze-vissza ütve nagyokat extrázni. Nektek szokott olyan lenni?

Hol nagyobb, hol kisebb extrabeütések egymás után többször? Ezt utálom a legjobban, nem érdekel már, ha egyet-kettőt beüt,de ez a halmozott nagyon kellemetlen, mindig azt hiszem nem áll vissza a normális ritmusába a szívem:(

evike007 Creative Commons License 2008.07.26 0 0 2924
Azt hiszem Csuangce tanácsait mi pánikosk is megfogadhatnánk!!!!Köszönöm neked !
csuangce Creative Commons License 2008.07.26 0 0 2923
Kedves Aquarius!
Két dolgot kifelejtettem.
Az egyik az, hogy add le a súlyfeleslegedet. Nem is gondolod, szíveseknek mennyi gondot okoz a túlsúly. De ne fogyózz, mert az is ártalmas. Csak kevesebbet egyél, húsból csak szárnyast és halat. És sétálni, sétálni. Na meg persze minden nap otthon 20-30 perc torna. De nem erőteljes!
A másik a hátfájás. Próbáltad már a masszázst? Ha elkezd fájni a hátad, kérdd meg a párod, hogy masszírozza meg gyengéden a hátad és a vállad kb. 10 percig. Lehet, hogy csodát tapasztalsz majd.
Előzmény: Aquarius. (2918)
csuangce Creative Commons License 2008.07.26 0 0 2922
Kedves Aquarius!
Nagyon röviden csak annyit, hogy fogadd meg kkmd tanácsát!
Kicsit bővebben:
Még csak 2,5 hónap telt el az infarktusod óta, ne türelmetlenkedj, javulni fog az állapotod.
Én speciel a biciklizést most nem javasolnám. Sétálj naponta egyre többet, 1/4 órával kezdd, amikor eléred a 1/2 órát, akkor már csak a tempót fokozd, 6 km/ó-ig. Egyet ne felejts el, 2500 évvel ezelőtt azt mondta Konfucius: "Mindent mértékkel!" Hozzátenném még, hogy "...és türelemmel". Majd eljön még a biciklizés ideje is.
Lényeg, hogy ne türelmetlenkedj, ezek a panaszok beleférnek az előzményekbe, sürgetéssel csak rontani tudsz a helyzeten. A szív regenerálódásához idő kell.
Mivel kisebb területen elhaltak a szívizomsejtjeid, jogos, hogy nem érzed magad fényesen. Ne félj, a sejtek bizonyos fokig képesek regenerálódni, jobban mondva a szomszéd sejtek átveszik az elhaltak feladatait.
A kis ritmusgondod, KES, VES, SVS - nem probléma, ha jelentkezik, pihenj le, lazíts és ne pánikolj. Elmúlik.
A szúrás nem komoly dolog.
A hátfájás esetében is igazuk van a dokiknak, a szívproblémák nem tartanak hosszú órákig.
Mivel minden vizsgálati leleted jó, nincs miért félned.
A kardio CT sem mutat többet, mint a katéterezés, csak más aspektusokban mutatja szív állapotát.
Nem náthád volt, ami 1 hétig tart és következmények nélkül múlik. Ilyen a következménye az infarktusnak.
Mellesleg a katéteres tágítás sem gyerekjáték, az is okoz panaszokat. Idővel elmúlik. Ha 1/2 éven belül nem szűkül vissza az ér a tágítás helyén, akkor véglegesen megúsztad, 120 évig fogsz élni. :)))
Előzmény: Aquarius. (2918)
evike007 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2921
sziasztok!
Igen kedves Aqarius!valószinű neked is pánik,de ne hallgas ránk menj el másik kardiologushoz nem tudom hol laksz de Győmrőn rendel hétfőn délutánonként akihez én is jártam/országoshirű/hátha ő mást mondd ha érdekel megadom ateloszámot ahol időpontot lehet kérni!Egy vizit 6000 ft!Nálam semmitsem talált pedig extrázom bőven!!!
Kaamilla Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2920
Szia aquárius!
Szerintem a hát fájdalmaid lehetnek gerincproblémától, vagy izületi beszűküléstől is, a mellkaszúrás is lehet bármi, lehet pszihés is, és az elmondottak alapán valószínű, hogy pánik beteg lettél, és félelemben élsz, ennek pedig nagyon súlyos tünetei vannak, rossz közérzet, rosszullétek, és félsz a kerékpár "élménytől" Persze, érthető félted a szíved, félsz, hogy nehogy valami érjen. Ezzel mi pánikbetegek így vagyunk, görcsölünk, félünk, meg egyéb. Most bocs. sietek csak benéztem. Ne izgulj, beszélj pszihiáterrel!
Előzmény: Aquarius. (2918)
kkmd Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2919

Kedves Aquarius,

ide Csuangce járt annak idején, mint komolyabb szívbeteg, mi többiek inkább csak pánikolgatunk. ( ha esetleg valaki komolyabb is olvassa, írjon!)

 

Olvastam a doki válaszát is a leveledre, szerintem fogadd el a véleményét! Logikus, hogy egy ilyen komoly eset után érzékenyebben reagálsz mindenre!. Járj el továbbra is a kontrollokra, és ha rosszul vagy, fordulj orvoshoz, és mindenképpen csak óvatosan  terheld magad. Kösd le magad olvasással, vagy bármilyen régebben is csalogató dologgal ( ne extrém sporttal persze:-))), hogy akkor talán kevésbé jönnek elő a tüneteid.

 

Ne bántódj meg, ha mint laikus ilyeneket írtam Neked, ennyire komoly bajom nem volt szerencsére, de azt saját tapasztalatból tudom, ha valaki egy régebbi rossz esemény kapcsán folyamatosan csak rossz érzéssel érzékeli magát az roppant kellemetlen tud lenni.

Mielőbbi javulást!

 

kkmd

Előzmény: Aquarius. (2918)
Aquarius. Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2918

Sziasztok!

 

Írtam egy mail-t a doktor bácsinak, aki a neten rendel. Nem tudott segíteni a problémámon, kérdezném hogy köztetek van e valaki aki hasonló gondokkal küzd..

 

A levél:

 

Tisztelt Doktor úr!

 

 37 éves férfi beteg vagyok, ez év május 6.-án hátsó fali szívinkfartust kaptam, heveny szívizom elhalással. Ne vesézzük most hogy miért halt el a szívizom, miért hitte az ügyeletes orvos hogy mérgezésem van, nem én tehetek róla az biztos. Állítólag nem nagy a terület, és csak a sövényt érinti. Tehát rosszul lettem, Budapesten a .... kórházban katéteres vizsgálatot végeztek, és a jobb koszorúér leszálló szakaszában elzáródást fedeztek fel, melyet egy 3 cm. Stent-el megszüntettek. Egy hét kezelés után hazaengedtek, bár nem éreztem magam valami fényesen. Ráfogtam arra hogy most történt, még friss. Itthon sem javultam, sokszor fájt a mellkasom, a hátam, éreztem hogy valami nincs rendben. Visszavittek egy másik kórházba, a necroenzim szintből megállapították hogy nincs gond, nincs másik inkfartus. Bennt tartottak megfigyelés alatt, majd hazaengedtek. De én csak nem lettem jobban, fájt a mellkasom, a hátam továbbra is. Sőt, már néha furcsa érzést éreztem a mellkasomban, ilyenkor egyet kihagy a szívem, ahogy a pulzusomon érzem. Volt egy hevesebb ilyenfajta rohamom, akkor nagyon sokat ütött mellé egymás után is, és a szívverésem nyugalmi állapotban 90 volt, pedig nekem csak 50-60. Több óra után csökkenni kezdett a pulzusom, és múltak az extrák. ( Nem lehet ez a nitroderm 5 tapasztól? Mert azóta nem használom, bár mondta az orvos is hogy nem kell, nincs anginám. ) Még egyszer visszakerültem ugyanebbe a kórházba, megint megijedtem a fájdalmaktól, pedig nem voltak hevesek. Beszéltem a furcsa mellkasi érzésről, nosza holtert kaptam. Negatív lett. Terheléses ekg következett úgy, hogy a terhelés napján nem volt szabad a Concor-t bevennem. Három és fél héttel az infarktus után megterheltek, pozitív lett, szívritmus zavart jelzett a gép, egymás után hármat is. Leállították a vizsgálatot, és a kezelőorvos újabb katéteres vizsgálatot javasolt egy másik intézményben, ahová be is feküdtem. Elvégezték a vizsgálatot, nagyon lassan, nagyon alaposan, de nem találtak semmit sem, a stent is rendben volt, nem szűkült be. Ebben az intézményben kaptam még egy holtert, a szivritmuszavar kiszűrése végett. Találtak is rajta VEST, SVEST, de nagyon keveset, így ez is negatív lett. Javasolták hogy menjek el Balatonfüredre, a szanatóriumba 3 hétre. Beleegyeztem, elmentem. S most itt ülök. S hogy mi történt ott lenn? Kivizsgáltak, vérvétel, vérnyomásmérés, terheléses ekg úgy, hogy a Concor-t bevetették velem. Negatív lett minden, a terhelés is. Ennek örültem nagyon, de a problémám itt sem oldódott meg. Többször, ( sokszor ) jeleztem hogy fáj a hátam, vagy a mellkasom. Egyszerre sosem fájnak ezt már észrevettem. Ilyenkor a terhelhetőségem jó, nem fáradok, nem izzadok, kapok rendesen levegőt, nem vagyok rosszul. ( Tegnap kicsit rosszul voltam, le kellett feküdnöm, de nem volt vészes. ). Ilyenkor mindig ekg-t készítettek de mindig negatív lett. Pulzus, vérnyomás is rendben ilyenkor. ( Tegnap mikor rosszul lettem a pulzusom 64 volt, a vérnyomás pedig 115/65 ). Azt hiszem ez nem rossz. Szóval füreden azt javasolták hogy nézessem meg a hátam, ott lesz a baj. Én viszont tudom hogy nem. Neurológiailag kivizsgáltak, nem e képzelem be a fájdalmat, de nem. Teljesen rendben volt minden, így mikor vizit volt, és kérdezték hogy érzem magam, szokásosan. -Volt a válasz. Nem akartam akadékoskodni, hiszen nem vezetett volna előbbre. Balatonfüreden nagyon sok torna volt, reggel szobakerékpárral kezdtem, negyed óra, 105 ös tréning pulzussal. Nagyon jó volt, a párom vett is egyet nekem, fel is ültem mikor összeraktam. Polar órám van, lenn füreden is azt használtam, ekg pontossággal méri a pulzust. Felültem tegnap, és mint rendesen, elkezdtem pedálozni, mikor is az első negyedben éreztem a kihagyásokat, de nagyon tompán. Megálltam ekkor, de elmúlt, és én folytattam. Letelt az idő, leszálltam, és erre kb. fél óra múlva kezdtem magam rosszul érezni. Diszkomfort érzés a mellkasban, rossz közérzet. Nem szorított, nem izzadtam. Megijedtem, mert azt tudtam hogy odabenn valami nem oké. Nem terheltem túl magam, hiszen a tréning pulzusom 110-120. A biciklin a 105 ös tempóval hajtottam, pont úgy mint füreden. Tegnap így lettem rosszul. Nem szoktam ezt érezni, nem szoktam rosszul lenni, bár eddig egyszer egyszer ez becsúszott. A biciklire már nem merek felülni, mert ez az érzés pokolian rossz. Tegnap délután egy újfajta érzés jött elő, szúró fájdalom a mellkasomban, olyan mintha futásnál rosszul vennénk a levegőt és szúrna az oldalunk. Egy egy pillanatra beleszúr, kisugárzik jobbra balra. Ma, hétfő van, ezt a szúró fájdalmat nem nagyon éreztem, bár az előbb is beleszúrt de nem erősen. Még egy fontos apróság: A hátfájdalom hosszú órákon keresztül tart, hol hevesebb, hol kevésbé érzem. A mellkasi talán rövidebb, de az is eltart egy darabig. Az orvosok mondják: Nem lehet a szívem, az nem jelez ilyen hosszan. Én ezt nem így gondolom. Még mindig itt ülök. Gondolkozok a következő mondatokon, de már nem zavarnám önt tovább, már csak a kérdéseim tenném fel, melyekre választ várnék: Javasolja e önt a kardio ct vizsgálatot? Szeretnék elmenni, bízom benne még úgy is ha ilyen sokba kerül. Mik lehetnek ezek a fájdalmak, és miért? Mert a szívem jelez ebben biztos vagyok. Vagy lehetséges az hogy a fájdalmak a betegségem következményei, és majd szépen lassan elmúlnak? Ami igazából ijesztő azok a rosszullétek, még ha nem is hevesek, és ritkán is vannak. Ezeket sem tudom mire vélni. Ha egy cardiologus azt mondaná hogy ezek tejesen természetesek, és velük kell élnem, akkor elfogadom. De ezt senki sem mondja, mindenki hímez hámoz. Ez számomra nem megoldás, mert ez mindenre rányomja a bélyegét. A családomra, és a munkámra is. Szeretném ha segítene nekem doktor úr! Ha van valamilyen ötlete, tapasztalata, ha tudja a megoldást kérem ossza meg velem, mert négy kardiológusnál voltam, de eddig semmi. És ami a legfurcsább, -mindegyik azt mondta hogy a hátammal van gond. Már lassan 3 hónap telt el, de semmi. Szeretnék úgy élni hogy nem fáj, szeretnék úgy élni hogy nem kell minden pillanatban erre gondolnom, hogy élhessek úgy mint mások. Egészségesen, nyugodt álomra hajtván fejem, még úgy is hogy tudom mi történt velem.

A gyógyszereim: Concor, Plavix, Tritace, Aspirin Protect, Zocor, Ezetrol, Lansacid. Ezeket szedem, napi 1 szem. Még egy fontos dolog. 10 kilóval vagyok nehezebb mint kellene, dohányoztam 20 évig, amit május 6.-án el is hagytam teljesen, koffeinmentes kávét iszok, alkoholt nagyon keveset iszok.

Hát ennyi lenne. Azt hiszem mindent leírtam mit szerettem volna. Most már talán nincs más dolgom, mint minden este ideülni, és elolvasni a megoldást amit ön tár elém. Segítsen ha tud kérem.

Köszönettel:

 

Aquarius

 

kkmd Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2917

Szia,

jó, hogy újra itt vagy! Remélem tudunk majd többet dumcsizni:-)

 

Gratula az öcséd diplomájához! Hol lesz gyakorlaton? Melyik osztályon? Milyen szakvizsgát akar letenni?

 

A gyerekem immáron 3. éves, mivel letette a 2. évvégi szigorlatokokat, innentől kezdve harmadévesnek tartja magát:-))) én is:-) Nem is akárhogyan, anatómia és élettan 5!!! biokémia 4 ( de csak azért, mert nem volt hajlandó arra a tanárra várni még fél órát, akinél fix ötöst kapott volna:-)))

 

Én meg beszereztem magamnak egy pajzsmirigy túlműködést... vigyáznom kell ezentúl, mit kívánok magamnak, mert az volt a vágyam, hogy nyaralás előtt lefogyjak. Ebből a fogyás valósult meg a legkevésbé, mindössze 3-4 kilót adtam le. Ellenben a szívem 110-130-al vágtázott nyugiban is, meg hőhullám,  idegesség, nem bírtam a meleget, meg a mozgást!, hasmenés, remegés (kéz és hang! is) de fogyás éppen csak. Gondoltam, tavassszal volt egy vashiányos vérszegénységem, meg jön a klímax, hát ez van. De pont a nagy hőség idején dagadt meg fájt nagyon állandóan a bokám-lábam, se a Detralex, se a Veneruton nem segített, így a háziorvoshoz fordultam valami kegyszerért  (mert mentünk volna rá két hétre nyaralni), de megemlítettem a szapora pulzust is, mondván, hátha még mindig vérszegény vagyok, az a baj. A laborkérőn beikszelte merő véletlenségből a TSH-t is ( ha ő nem teszi, én mellesleg behúztam volna :-))), hát nem kereken nulla (0) lett?

 

Mivel a várólisták félévesek, egy kis protekcióval sikerült dokit találnom, akinél annyian vannak, mint az oroszok, ezért kérdezni csak minimálisat szoktam, a többi infót a netről vagy a gyerek élettan könyvéből gyűjtöm be. Mivel nem vagyok nagy gyógyszerszedő bajnok, már a kezdetektől 3x1 helyett 2x1-t szedtem, de javulnom kell, mert nekem ehhez nincs türelmem:-))) hogy évekig dokihoz járjak.

Bár még 10kg-t nagyon jó lenne leadni. Csak az a baj, hogy nemigazán a hájaimból adtam le, hanem izomból is, eléggé legyengültem, nagyon kevéssé bírom izomerővel a terhelést. Így csak óvatosan mozgok, a nyaraláson uszikálni jó volt, de hegyre föl inkább nem mentem.:-(((

 

hát ez van:-((( de legközelebb inkább sűrű göndör vörös hajat szeretnék ( egy szálat agykontrollal már növesztettem:-)))

 

Kicsi fiad? Jól van? Megoldódtak a gondok? Írj, ha ráérsz!

Előzmény: dumdumka1 (2916)
dumdumka1 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2916

Szia!

 

Elkezdtem dolgozni és most élvezem, h újra emberek közt vagyok, extrákat nem érzek( kop-kop-kop) és most, h minden jó, egyelőre tolom magamelőtt a babyprojectet, de lehet, ez a rossz élmény nem csak a terhességgel függ össze, hanem azzal is, h akkor eléggé kivoltam...

Ma viszont front van, érzem a fejemen...

Nálad mizújs? Gyereknek az orvosi? Tesómnak szept-ben lesz a diplomaosztója.

Szabadság?Nyaralás:Futás? Egészség?Mesélj, mi van veled...

Pusza

Előzmény: kkmd (2913)
evike007 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2915
sziasztok!
Igen sajnos ma kettős front van!Reggel óta bőven extrázom:(
Sandy girl Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2914
Bolond időjárásváltozás, sajnos más is megérzi:(
kkmd Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2913

Szia dumdumka!

 Mi van Veled, extrák? Bébi projekt?

 Írj magadról, nagyon hiányoztál!!!

 

Home3, Csuangce, Ti is írjatok!!!

Előzmény: dumdumka1 (2909)
evike007 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 2912
sziasztok!
ujra itt technikai problémám volt!
Extrák néha vannak!most jobban !A Front!:)))))) és Kamilla én is szopogatom ,mármin a Validolt:))mail menni fog!
samtronn Creative Commons License 2008.07.21 0 0 2911

Nem javasolt semmit, csak hümmögött.

 

Köszönöm a segítséget, rákeresek.

Előzmény: dr_agy2 (2907)
Kaamilla Creative Commons License 2008.07.20 0 0 2910
Sziasztok!
Hogy vagytok az extrákkal? Senki sem panaszkodik:))) Örülök!
dumdumka1 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 2909

Szia!

 

Én is fel vagyok háborodva, nagyon megrázott a dolog, de igaza lett a háziorvosomnak, azt hallotta, h mostanában gyakrabban járt kivizsgálásra és tuti azért, mert volt panasza, azt meg már a hírekben is olvasom, amit ő is állított.

Hogy vagy?

Már olyan rég nem írtam, h elfelejtettem a jelszavamat,újra be kellett regisztrálnom.

Üdv!

Előzmény: home3 (2899)
dr_agy2 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 2908
Bocs, a Google-ba természetesen a "lorazepam" szót írd. Tévedésből elütöttem, a z helyett a mellette lévő t billentyűt nyomtam meg.
Előzmény: dr_agy2 (2907)
dr_agy2 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 2907
Nézd meg az alábbi honlapon a lorazepam hatóanyagú gyógyszerek listáját. Bőven van belőlük:
http://drinfo.eszcsm.hu/
De, ha beírod a Google keresőbe a lotazepam szót, meglátod, mi minden van róla.
Mellesleg nem csodaszer, rengeteg hasonló hatású M.o.-on forgalomban lévő szer lézetik. Talán inkább bizd az orvosodra, mit javasol neked.
Előzmény: samtronn (2906)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!