Keresés

Részletes keresés

monchibello Creative Commons License 2003.03.26 0 0 10
Júniusban a párommal Ibizára, azon belül Cala San Vicente-be utazunk. Minden információt szívesen fogadok, amit tudni érdemes Ibizáról. Előre is köszönöm.

monchibello

Cuddles Creative Commons License 2003.02.11 0 0 9
Közben kiderült, hogy hol voltatok pontosan?
Előzmény: Classic Girl (8)
Classic Girl Creative Commons License 2003.02.10 0 0 8
Volt ket hippi piac amikor ott voltunk. Az egyik egy masik szigeten volt, de sajna nem jutottunk el. Annyira leegett a homlokom a hajokirandulason (elotte volt festve, es biztos kimarta az oxigen, + a sos viz), hogy 1 nap csak otthon ultem es szenvedtem. Aznapra terveztuk volna atmenni.

A strandokkal az a baj hogy szerintem (legalabbis amelyikeken en voltam) tul kicsik.

Előzmény: Rasman (6)
felpillantó küllő Creative Commons License 2003.02.07 0 0 7
Nekem Ibizán a strandok tetszettek nagyon. Fehér homok, világoskék tenger, elszórtan mindenfelé sziklák...
Szóval ne a településeken strandoljatok, hanem irány vmelyik öböl.
Bennem ezek maradtak meg: Cala Tarida, Cala Bassa, Cala Conta. Mind nagyon jó, az utolsó (Conta) az egyenlők között a legjobb. :)

Ja, és busszal, nem drágán is el lehetett mindegyikhez jutni.

Rasman Creative Commons License 2003.02.07 0 0 6
Engem s érdekel Ibiza.
Voltatok a hippi-piacon? Milyen?
Előzmény: Classic Girl (5)
Classic Girl Creative Commons License 2003.02.06 0 0 5
http://www.properties-ibiza.com/property.htm

http://www.ibizadirect.com/Ibiza_map.htm

http://www.ais.at/ms/student_work/grade8/web%20page%20jenny/map.htm

par oldal

de egyik terkemen sem talalom mi a neve ahol mi voltunk.

Valahol San Antoni mellett valamilyen Cala-nal
de szerintem tokeletes hely mert onnan latszanak mas szigetek is ahova el lehet menni, es kozel van a repterhez, csak keresztbe at kell vagni a szigeten.

Na majd megkerdem a ferjemet hol voltunk. :)

Classic Girl Creative Commons License 2003.02.06 0 0 4
Elirtam. JuNius elejen voltunk.
Előzmény: Classic Girl (3)
Classic Girl Creative Commons License 2003.02.06 0 0 3
Nem tudok sajnos irodat menni, mert nekunk van RCI udulojogunk es azokkal mentunk. Julius az olyan felszezon szerintem. Vannak meg csaladok is, de mar sokan mennek oda fiatalok is, foleg Spanyolorszagbol. 10 perc az ut repulovel, sokan csak felulnek este, atmennek bulizni, reggel vissza haza.

Mi Julius elejen voltunk. Mondjuk egy ebed volt 3 euro. Szerintem ez felmegy 6-7 dollarra, es a varosban ugyanez 10-12 euro. Egesz ejjel jarnak a buszok, szoval ha talalsz irodat akkor szerintem ha San Antoniotol kered olyan 20-30 km-re akkor az tokeletes lenne. Nem jut eszembe mi hol laktunk, de utananezek, es megirom a nevet, mert az klassz hely volt, egymas hegyen hatan barok, kocsmak, ettermek, jatektermek, discok, vidamparkok, tobb strand, sok sok szalloda, utcai arusok...stb. Es RENGETEG angol!!!! Mi a VB alatt voltunk ott, egy angol pub-ban neztuk az angol-sved meccset, es a ferjem is en is szokek vagyunk, es nagyon furcsan neztek minket mit keresunk ott. :)))
de baratsagosan. Az angoloknak drukkoltunk. De akkor kiurult az utca, minden bar viszont tele volt ordibalo, ivo emberekkel. Erdekes volt. Meccs utan megint mindenki ellepte az utcakat. Nagy elmeny volt.

Előzmény: CCK (2)
CCK Creative Commons License 2003.02.06 0 0 2
Köszi a választ. Egyelőre úgy tervezzük, hogy júliusban megyünk. Mekkora az árkülönbség az elő- és a főszezon között? Tudsz ajánlani szállást? Amire vágyunk, az a bulizás és a fürdőzés a parton. Hol van az odébb, ahol "már hihetetlen olcsó minden"? Ez jól hangzik, mert jelenleg úgy számolunk, hogy benne lesz fejenként 200e-ben 1 hét (költőpénzzel). Melyik irodával mentél?
Előzmény: Classic Girl (0)
Classic Girl Creative Commons License 2003.02.06 0 0 1
Ja, csapviz sos, nem ihato. Legyen nalad testapolo, mert nagyon szarit. Amugy nem kell ugyelni semmire. Nincs mitol felni.
Előzmény: CCK (-)
Classic Girl Creative Commons License 2003.02.06 0 0 0
Hello

En most voltam Ibizan. Mikor mennel? Fo, vagy elo, vagy utoszezonban? A foszezon csak julius kozepen kezdodik, szoval eleg keson. Eloszezon olcso. Persze nem San Antonio, az mindig draga. De ha kicsit odebb mesz (busszal fel ora), ott mar hihetetlen olcso minden. Kaja, matrac, papucs, minden 2-3-4 dollar korul van. Eloszezon inkabb a csaladoke, rengeteg baba, de meg ejjel is toljak oket a babakocsiban, vagy a barban egy oszlophoz van tolva es ott alszanak, aranyosak. Elvezheto. Ha fergeteges bulira vagysz vard meg augusztust, akkor a csaladok elmennek, es hatalmas bulik vannak mindenhol. Strand keves van, mert maga a sziget sziklas, de altalaban minden szallodatol max 10 perc es talalsz kialakitott strandokat. Mindenkeppen menj el hajo turara, 1 napos, 50 dolcsi (euro) kornyeken van, 1 napos, kapsz ebedet, es GYONYORU!!! csak vigyel sapkat, legyen polo rajtad, es furdoruhat is legyen rajtad, de vigyel pulcsit is, mert iszonyu szel van, viszont nagyon sut a nap, tehat ugy leegsz 5 perc alatt, hogy eszre sem veszed, es oda a nyaralas. Nekem nagyon leegett a homlokom, es nagyon nagyon fajt. Viszont bedobnak pezsgot majd a vizbe, es meg kell keresni, es utana nagyon hideg a szel, tehat egy pulover jol fog jonni. San Antonio nagyon klassz, mindenkeppen menj fel a varba. Be lehet fizetni buszor kirandulasokra is. Barhol is laksz, a taxi nem draga, es a repterrol akarhova is mesz, nem lehet tobb 20 percnel, eleve szaguldoznak is. A spanyol emberek vidamak, a pincerek jo fejek, megerdemlik a borravalot, es mindenki nagyon felszabadult. Agyon tetkozott nagymamak...stb.

Egyelore ennnyi,
udv,
Classic Girl

Előzmény: CCK (-)
CCK Creative Commons License 2003.02.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Infókat szeretnék kérni Ibizával kapcsolatban. Melyik irodát ajánljátok, mit érdemes megnézni, hol jó megszállni, mire kell ügyelni, stb.

Minden segítséget előre is köszönök!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!