Keresés

Részletes keresés

Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31949

,,Én személy szerint nem gondolom ugy, hogy élő helyeken beherálják a játékot"

 

Gyere ki egy éjszakára. Felét kifizetem az utadnak. Elmegyünk két közeli kaszinóba. Még olyan lehetetlen számokat nem láttál és annyi idiótát, akik csak úgy rakják halomra gondolkodás, taktika nélkül. Egy vágóhíd az egész kaszinó.

Előzmény: dikrix (31946)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31948

,,Most momentán Torlakenek kell, hogy igazat adjak. Ha csak matekról beszélünk, tök mindegy milyen szisztémával játszól, bukni fogsz. Ez enyire egyszerü."

 

Hát most írtam pár perce ugyanezt. Olvasd vissza

 

Előzmény: dikrix (31946)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31947

Húúúúúú bmeg nagyon kivagyok. A munkámból totál kizökkentem. Azt se tudom  hol áll a fejem................

Előzmény: Patent IPO (31945)
dikrix Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31946

Most momentán Torlakenek kell, hogy igazat adjak. Ha csak matekról beszélünk, tök mindegy milyen szisztémával játszól, bukni fogsz. Ez enyire egyszerü.

A szerencse a rövidebb játékoknál jöhet elő, mindkét fél javára. Hosszutávon a matek felé billen a dolog, azaz biztos bukó.

Egyszerüen nincs olyan szisztéma ami matematikailag pozitivba hozható ki! Ez tény. De fontos a szisztéma, mert e nélkül, csak rosszabb eredményeket lehet elérni, azaz nagyobb elönyt adunk a kszínónak. Pl: Az össz pénzemet felteszem egy számra. Persze nyilván bejöhet, de az esély nem sok. És nincs több pénz játszani. Ha ugyan ezt játszod, de ugy, hogy 200 körön át tudsz tenni 1 db számra, akkor elöbb utobb nyerhetsz, ha szerencséd van és 36 kör elött és abbahagyod, akkor nyertél. de ha sokat játszol,több száz kört, akkor elöbb utobb kezd a matekhoz közeliteni az esélyed és 37 körönként elveszitesz 1 szetont. És ha kellően sokáig üllsz az asztalnál mindet elveszíted.

 

Sok olyan játékossal találkoztam, akik nekem is elárulták volna a tutit, és ha bejön akkor risztelünk, de ők már a tuti szisztémával elbukták a pénzüket...

Ennek ellenére hajlok arra, ha van esze az embernek, jó szabályokat állít fel, amit be is tart, akár még nyerhet is. De mivel ez matematikailag nem igaolható, inentől misztérium, vagy nevezhetjük szerencsének esetleg himi-huminak is :P

 

Én személy szerint nem gondolom ugy, hogy élő helyeken beherálják a játékot. De az online játékokkal már nem vagyok ennyire biztos. Bár valószínűleg ott is tiszta, de a modszer amit leirtam adott bárki kivédheti a csalást, legyen az vélt/valós.

 

 

 

 

Előzmény: Patent IPO (31941)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31945

Azért végeztem sok számítást, mert közben sok dolog letisztult és rájöttem, hogy milyen egyszerű megfigyeléssel lehet olyan megoldást találni, amivel szépen, de óvatosan lehet nyerni

Előzmény: Torlake (31943)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31944

,,Attól hogy a házelőnyből származik a profit, attól még a házelőny növelésével nem nő a profit"

 

Na ezt aztán jól megmagyaráztad :))))))))))))

Talán még csökken is . Neeem? :))))))))))

 

Akkor ne beszéljünk 1/37-ben, hanem fejezzük ki %-ban. Akkor 2,072% ha jól számoltam. Ha ez a százalék növekszik mint házelőny, akkor a beforgatott összeg egy magasabb százaléknál nem több profitot jelent?

 

Neked nem a parlament a munkahelyed? :))))))))) Kb ott kábítják így az embert

Torlake Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31943

Ha jól elvégzed a számításokat, akkor nem rulettezel.

Ha pedig úgy gondolod, hogy csal a kaszinó, akkor méginkább nem rulettezel.

Előzmény: Patent IPO (31941)
Torlake Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31942

Ovi...

Attól hogy a házelőnyből származik a profit, attól még a házelőny növelésével nem nő a profit. Az egyik egy körön belüli átlagmutató, a másik egy összeg, amiben többször benne van a házelőny.

 

Ezt kb. a negyedik verzióban írom most le, többször nem fogom. Szedd össze magad, vagy felejtsük el egymást.

 

Előzmény: Patent IPO (31940)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31941

Rengeteg variációt próbáltam számokkal, külső mezőkkel és egymással is kombináltam. Nagyon érdekes eredmények jöttek ki. Bárhogyan varáljuk a legjobb módszert, akkor is a végeredmény a beforgatott képzeletbeli összegnek az 1/37 része bukott. Ezt rajtam kívül itt vannak sokan, akik hasonlóan kipróbálták, tesztelték. Tisztességes körülmények közt az élő kaszinóban ugyanennek kellene történni, kisebb-nagyobb szóródással. De ha ezt manipulálják, akkor elfelejthetjük az elméletet. Ekkor kell használni egy sajátos trükkös módszert, amit már nem a matematikára hagyatkozva kell csinálnunk, hanem a számsorok megfigyelése alapján alkalmazkodnunk kell a pillanatnyi álláshoz. Szerintem te sosem végeztél számításokat, ezért nem vagy ezzel tisztában.Attól időnként akár nyerhetsz is nagyobb összegeket, de csúnyán bukhatsz is. De az már hazárdírozás, szerencsejáték. Nem tudatos taktika alkalmazása

Előzmény: Torlake (31939)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31940

,, házelőny és haszon, indokolatlanul összekötötted."

 

Érdekes magyarázat. Mintha a kaszinó haszna nem a házelőnyből lenne :)))))))))

Akkor miből?

Talán a postás viszi nekik a segélyt?

Előzmény: Torlake (31939)
Torlake Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31939

A házelőnynek nem sok köze van az elért profithoz. Én ezt állítom a te állításoddal ellentétben. Te a kaszinó magasabb profitarányát próbálod magyarázni azzal, hogy akkor a házelőny is biztos nagyobb, mert a fejedben ezt a két távol álló dolgot: házelőny és haszon, indokolatlanul összekötötted.

Nem fogom újra leírni, hogy miért nem szabad a 2 között párhuzamot vonni. Ha érdekel visszaolvasol, de ha tényleg érdekelne, és esélyt adnál a magyarázatomnak már valószínű megértetted volna.

De hát te jársz élő kaszinóba, így nem kell érdemben elolvasnod, hogy mások mit írnak.

Előzmény: Patent IPO (31938)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31938

Abban nem érted, hogy miről beszélek, hogy manipulációval érhető csak el az aránytalanul magas százalékú kaszinó nyereménye. Ha nem nyúlnának az asztal működéséhez, lényegesen kevesebb maradna arányaiban a kaszinóban. Az természetes, ha kevesebb összeggel játszanak az emberek, kevesebb jut abból a kaszinónak. Ha több pénzzel próbálkoznak, nyilvánvaló hogy több marad nekik nyereségként.

De arról beszélek, hogy amit itt mások is évek óta fejtegetnek, hogy a házelőny 1/37-ben fejezhető ki, elméletben ez így van, mert a matematikai számítások szerint csakis ez jöhet ki. De amint mondtam, a valóságban a kaszinó a trükkjeivel ezt az arányt lényegesen megváltoztatja a maga javára, mert így él meg belőle, magasabb a nyeresége.

Ezt próbáld megérteni!!!

Ezen mi játékosk úgy változtathatunk, hogy megfigyeljük a játék menetét, a számok alakulását és lehet bizonyos trükköket, szisztémákat kialakítani, amivel nyerhetünk.

Csak hasonlatként mondom: Ha nem rulettben, hanem bármilyen egyéb játékban is ha ki tudod figyelni a játék menetét és kitalálsz arra bizonyos trükköt, akkor az ismereteidet a magad hasznára tudod fordítani. Erről szól a sakk, a kártyajátékok és sok egyéb

Előzmény: Torlake (31936)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31937

Tényleg nem érted, hogyan működik a kaszinó Ezért is mondtam kezdetben, felesleges magyarázkodnom, ott élőben látni mi a valóság.

Itt a kűvülálló csak az alapján alkothat véleményt, hogy ki mekkora szöveggel próbál felül kerekedni. A valóság nem erről szól

Előzmény: Torlake (31936)
Torlake Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31936

Nem tudom mit írjak anélkül, hogy ismételném magamat.

1/37 házelőny vagy 1/4 házelőny, teljesen mindegy. Az ember bemegy és eljátssza a pénzét. Ha 1/4 akkor 5 perc alatt eljátssza, ha 1/37, akkor elpöcsöl jópár órát. De ez a kaszinó bevételén nem változtat.

Ha én bemegyek 50e Ft-tal és eljátszom, akkor 100%-os házelőnnyel sem tudnak belőlem 50e Ft-nál többet kiszedni.

 

És ezért látod a kevesebb visszaosztást, mert amit visszaosztanak az újra kiköt az asztalon és újra meg újra lejön az 1/37.

Újra meg újra meg újra meg újra meg újra meg újra meg újra meg újra... Érted már? És ennyiszer lejön az 1/37 egészen addig, amíg a játékos fel nem áll az asztaltól.

 

A házelőny növelésével nem nő a kaszinó profitja. A profitot az határozza meg, hogy az ember mennyit hajlandó veszíteni, és a házelőny annyiba szól bele, hogy ezt a veszteséget mennyi idő alatt érik el a játékosok.

Felesleges a szófosás, ha nem akarod értelmezni amit írok...

Előzmény: Patent IPO (31935)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31935

Éppen a lényegre nem válaszoltál: Az 1/37 rész haszonból megél-e egy luxuskaszinó a rezsivel, alkalmazottak fizetésével és marad-e elég a kaszinó üzemeltetőjének?

Más kérdésem nincs, mert ez mindent megmagyaráz. Felesleges itt a szófosás, mert csak okos elméletek vannak, de a valósághoz semmi köze

Előzmény: Torlake (31933)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31934

Az 1/37-benn benne van a sok kis tét is, amikor csak 1 font alappal játszanak, mint gyakran én is. Én látom élőben mi folyik be a nagy lyukba. Nem 36 rész oszlik meg a játékosknak visszanyert összegként és csak 1 egység a kaszinó részére. Hanem jóval durvább az eltolódás, amit nyilván nem tudok megmondani pontosan. remélem így érthetőbb, miről beszélek.

Akkor beszélhetnénk 1/37 részről, ha kisebb-nagyobb eltérésekkel kb ennyi jutna a kaszinónak, tehát sokkal kisebb mennyiségű zsetont söpörhetne be, mint amennyit visszaad nyereményként hol egyik, hol pedig másik játékosnak nyereményként. Ehhez képest a valóság ennek a közelében sincs. Na ez az, ami már nem matematika, hanem a manipuláció eredménye.

Kár, hogy nem szabad videóra rögzíteni, mi van ott. Nem kellene a pontos számszerűség, elég lenne csak arányaiban látnod, mennyire nem fel meg az elméleti házelőnynek, amit 1/37-nek hiszünk.

Mondom, ne itt vitatkozzatok, hanem menjetek el egy kis időre nézelődni. Nem kötelező játszani. Volt többször, hogy nem láttam értelmét beszállni, olyan számokat láttam a kijelzőn

Előzmény: Torlake (31933)
Torlake Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31933

"A sok alkalmazott és a tulaj haszna összejön az 1/37-ből?

Ha valaki azt mondja igen, annak nincs mit mondanom, mert annyira naív."

 

Te vagy a naív, mert nem tudod mi az az 1/37, de segítek egy példával:

37e Ft-tal bemegyek a kaszinóba. 37 körön keresztül egy ezrest teszek a pirosra. Csak a példa kedvéért tegyük fel hogy tökéletesen eloszlanak a találatok. 18 fekete 18 piros és 1 nulla. 37 kör után a teljes tőkém megforgattam egyszer és maradt 36e Ft. Hazamegyek? Nem, játszom tovább. Ugyanazt a pénzt többször fel tudom tenni. Egészen addig tudok játszani amíg el nem fogy a pénzem. Kb. mint a kamatos kamat, csak nem növekedésről, hanem csökkenésről van szó.

 

Ha csal a kaszinó több pénzt kap tőlem? Nem. Mindössze előbb megyek haza és csalódottabb leszek. Kevesebb eséllyel jövök vissza a következő havi fizu után.

A tanulság: A házelőny (1/37) nem befolyásolja közvetlenül az otthagyott pénz nagyságát, csak azt hogy mennyi idő alatt veszted el.

Előzmény: Patent IPO (31932)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31932

Igen, jól láttad, ez ma is így van. Jönnek oda olyan nagy pénzekkel, hogy ledöbbenek, milyen könnyedén rakják a 100 fontos zsetonokat halmazokra és láthatóan gondolkodás nélkül, csak úgy szórakozásból. Néha be is jön nekik egy brutális nyeremény. De fél órán belül eltűnnek, mert addigra elfogy az erre szánt pénzük.

Én aki kemény munkával keresem meg itt is a pénzem, nem vagyok hajlandó hülyeségekre, beledobálni a nagy lyukba.

Gondolkodok, és találok is rá megoldást. Minimum négy asztal van, de az ritka. Inkább 6, vagy annál több. Gyakran csináltam én is, hogy járkálok az asztalok közt és ha alkalmas pillanat van , azt kihasználom egyszeri tét rakásával és ez is jól be szokott jönni

A krupiénak annyi az elfoglaltsága, hogy ő nem ér rá figyelni egyes emberekre. Négy asztal fölött van 12 kamera. De egyiket sem látni kire, mire fordítják. Egymáshoz közel vanak, akár mind a 12 egy asztalra is irányulhat, amikor csak kevés ember van. Nem is érdemes olyankor beszállni, biztos a vesztés. Ha csak a gravitáció határozná meg a golyó útját akkor a mindenki számára ismeretes 1/37-ednek kellene érvényesülni. Természetesen sosem pontosan, néha többnek, máskor kevesebbnek. De a nyereményekhez viszonyítva az asztalon lévő zsetonok 70-80 százalékát besöprik a nagy lyukba, akkor hol az 1/37-ed? Nagyon naívnak kell lenni, ha ezt valaki elhiszi, hogy így természetes.

A másik a kapzsiság. Mindenki ismer a környezetében rövid idő alatt meggazdagodott embert. Ha éppen ő lenne a kaszinó tulajdonosa, talán nem is élne a technika adta lehetőségével, hogy manipulálják már meg az asztalt, hogy több hasznot hozzon.

Naaaaaaaaaaaa!

Az első karbantartó embernek felvetné, hogy barátom, itt egy halom pénz, csak csinálj valami okosságot a masinával. A cserésznyés gépekkel megcsinálták, a rulett asztallal, ahol ezerszer annyi pénzt felraknak, talán nem. Nem vagyok kapzsi, de én is megcsináltatnám, de feltételezem, te sem elégednél meg az 1/37-ed résszel. London belvárosában több száz négyzetméteres luxus berendezéses épület bérlése, tulajdonlása vajon mennyibe kerülhet? A sok alkalmazott és a tulaj haszna összejön az 1/37-ből?

Ha valaki azt mondja igen, annak nincs mit mondanom, mert annyira naív. Én már nem is erről akarok vitatkozni, hanem arról, hogy miként tudunk nagyobb nyerési esélyjel játszani

dikrix Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31931

Szia!

 

Megmondani a tutit, szerintem lehetetlen. De attól mert belefut valaki egy irreális szériába, szerintem tulzás egyből csalással vádolni a casinót. Egyébként meg ha egyszerü tétekkel játszol akkor érdemes az utolsó pillanatban feltenni a tétet és az asztalók között mászkálni. Ez most élő kaszinóra vonatkozik. Ugyebár se a krupié se az inspector nem tud mahinálni, hiszen ez elég feltünő lenne. Ha ilyen van azt csak a kamera tul oldalán lévő emberek tehetnék. És egy zsufolt casinóban nem is olyan egyszerű ezt követni. Én elég régen kezdtem játszani és akkor még az elektronika is gyerek cipőben járt. Számítógépek is gyerek cipőben jártak. És már akkor is láttam szép dolgokat. A nagy pénzeket pedig főleg régen nem a magyarok hagyták ott. Annó a devizát nem lehetett csak ugy váltani erre voltak a casinóban is emberek (arabok) és volt hogy a goréjuk leült játszani átlag 1 pakolásra feltett 2-3ezer német márkát. És nem volt semmi gond ha bukott, mert 10 ezresével váltott. Szóval az én tétjeim elenyészőek voltak.

 

Az online világban tudtommal, vannak előre megírt programok és ezeket veszik meg a casinok, és tesznek rá saját felületet. Itt ugye elvileg lehet csalni könnyen. És még ellenőrizni sem olyan egyszerű. De ezt lehet kiküszöbölni a több párhuzamos kaszinó játékával. MErt ugye egy programot megpatchelni gyerek játék. Viszza állítani sem kunszt, és ma már ezeket bőven lehet távolról csinálni. Ugye köztudott, hogy pl a nyerőgépeknél (félkarú) be lehet állitani, hogy a bedobott pénz hány %-át adja vissza. Elviekben lehet algoritmust irni erre a casinos programban is, de ugye ez már innentől nem roulett és nem is hiszem hogy legális. És hát azt is lássuk be ha olyan egyszerü lenne a casinókat fegyver nélkül kifosztani, nem terjednének gomba modra. DE ettől még tény, hogy az emberek nagy része szenvedélybeteg, aki lemegy játszani.

3 dolog mindenféleképpen kell, de legalábbis erőssen javasolt aki ebbe belefog.

1. Szisztéma, mert ha össze vissza kezd az ember pakolni tuti a bukás.

2. Tudni kell megállni, azaz kell egy kiszállási pont nyerésnél és vesztésnél is. Mert a nagy bukások mindig ugy lesznek, hogy na most visszanyerem... De ugyanugy bukás az is, hogy még egy kört játszóm, mert most jó szériában vagyok.

3. Tudni kell higadtnak maradni, mert ha az ember izgul, előbb utóbb megbetegszik, az pedig hosszu távon halál, nem szabad stresszelni.

 

Szóval személy szerint nem gondolnám hogy hires kaszínók ahol élő játék folyik ezzel kockáztatnának. Persze kizárni sem lehet.

Előzmény: Patent IPO (31928)
Torlake Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31930

"Mert például lehet, hogy a 23-as szám közben ötször volt, de a 19-es csak kétszer. Itt már fel is borult a matek."

Dehogy borult.

Előzmény: Patent IPO (31924)
Torlake Creative Commons License 2013.02.05 0 0 31929

Szórakozásból játszol, vagy pénzkeresési szándékkal?

Előzmény: Patent IPO (31928)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.04 0 0 31928

Sokáig hadakoztam ellene, hogy micsoda pofátlanság manipulálni a játékot. De be kell látnom, hogy azt csak így lehet fenntartani. Nyilván engednek némi lehetőséget, mert nem vehetik el teljesen az emberek kedvét a játéktól, mert akkor nem megy többet.

De azért azt szörnyű nézni, mi mennyiségű zsetont söpörnek bele a nagy lyukba. Abból is látszik, hogy az nem a matematikai 1/37-ed része az éppen jágtékban levő összegnek. Csak mindig azon csodálkozok, hogyn az a sok ember néhány kivétellel elfogadja, elhiszi, hogy ez a játék így működik

Előzmény: Herold (31927)
Herold Creative Commons License 2013.02.04 -1 0 31927

Hát igen, aki kaszinót üzemeltet, azt alapvetően ez a cél motiválja.

Előzmény: Patent IPO (31926)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.04 0 0 31926

Remélem nem untatlak benneteket, de még valami eszembe jutott:

A Temze partján sétáltunk egy este és az  mindig tele van művészekkel, mutatványosokkal, egyéb szórakoztató emberekkel. Rengeteg a turista, ezért van itt mindenféle ember

Egyszer csak ráakadtunk egy ,,mutatványosra". Itt a piros, hol a piros :) Talán román volt, olyan volt a kiejtése. De nyomta angolul a dumát nagyon. Amikor odaértünk, felnevettünk, hogy mi ismerjük a trükköt. Ő kiszúrt bennünket a sok ember közül és folyamatosan odaszólt: Te ne beszélj!... Te ne beszélj!

Nem tettük volna mi őt tönkre, ha akkor ott valakit felvilágosítunk. De látjátok, ez mindenhol így van, hogy azt a pici lehetőséget sem engedik, hogy most kicsit más legyen a játék. A kaszinó éppen így nem tűri, hogy egy picit más legyen a játék, pedig én egyedül nem sok kárt okoznék neki. Gyökerestül irtani, ha van valami módszer, senki nem tehet keresztbe. Ma ahol pénz van, minden így működik. Minden garast kiszedni a másik zsebéből, semmi lehetőséget nem adni annak, aki be akar tartani

 

Patent IPO Creative Commons License 2013.02.04 0 0 31925

Matematikailag a kaszinó ,,jutaléka" 1/37 rész lenne. De ha látnátok a luxus körülményeket nagy létszámú személyzettel, cicababákkal, ingyen itallal, az ajtóban kétméteres feketékkel, akkor egyértelmű, hogy ez nem elég. A főnök meg nem ajándékban tartja fenn a kaszinót. Ezért van szüksége, hogy belenyúljon a golyó útjába, amit én már el is fogadok, hogy így van, talán korrekt is a nyújtott körülményekért.

 

CSAK NE AZ ÉN ZSEBEMBŐL HÚZZA KI ENNEK AZ ÁRÁT

 

Erről van szó, ezért rinyálok, ezért szeretnék sunyiban játszani, amikor meg tudom tenni

Patent IPO Creative Commons License 2013.02.04 0 0 31924

Amit ,,Dktrix " barátunk írt, abban bizony benne van a lényeg, ami nem ,,csak " matematika. Ezért remélem, fog nekem emailt írni, lenne mit megbeszélni.

Igen a rulett kőkemény matematika. Csak tudnátok, hány száz, hány talán ezer papírcetli és a gépemen mennyi elmentett feljegyzés bizonyítja, hogy a rulett rohadtul ki van találva, mert olyan kiegyensúlyozott, vagyis egyik oldalra húz egy kicsit, a kaszinó oldalára. De a rulett nem ,,csak" matematika. Ha sokezer gurítást számolunk átlagban, valóban az. De egy rövidebb intervallumot tekintve, elég nagy eltolódások vannak. Ezt kell kifigyelni és ez alapján kalkulálni a számokat, mire azután rakni fogunk. Ilyen egyszerű. Csak nem sokan jöttek rá, milyen szisztéma szerint. Ebben van a titka, ilyen egyszerűen. Ha ott állsz az asztalhoz közel és figyeled a kijelzőn a számokat és lejegyzed, otthon nézd át, amikor jobban ki tudod elemezni, akkor jössz rá, hogy ez nem ,,csak" matematika. Mert például lehet, hogy a 23-as szám közben ötször volt, de a 19-es csak kétszer. Itt már fel is borult a matek.

Rendszerint van is elemzés a kijelzőn, hogy a pillanatnyi állás szerint pld a piros-fekete aránya hogyan áll. A szemetek előtt ott van minden, csak gondolkodni kell, mit is kezdjetek vele.

 

Patent IPO Creative Commons License 2013.02.04 0 0 31923

,,A fedezés azért kell, hogy a kaszinó ne lássa, hogy szisztémával nyer"

Igen! Pontosan így van.

Vagy csak irritálja őket, vagy attól tartanak, hogy valaki eldurvul és sokkal nagyobb tétekkel játszik. Nem tudom miért, de ahányszor érezhetően felfedezték, hogy tudatosan játszok meg számokat valamilyen szisztéma szerint és szépen nyerek vele, teljesen letiltják a számokat, amiket rakok.

Azt gondolom, az ott dolgozóknak ki van adva, hogha felfedezik, hogy van valami jó szisztémája, kötelesek betartani neki. Nem szólítják fel távozásra, nem tiltják ki, csak jól megszívatják és rájön, hogy jobb, ha itt nem próbálkozik. Amióta trükkökkel takargatom, hogy miként játszok, azóta nincs gond. Ismerőssel megosztjuk a számokat kétfelés és felváltva rakjuk meg, így nem olyan feltűnő, mintha sorozatosan ugyanazokat a számokat játszanám meg. Amikor egyik szám nyert utána  a következő gurításokból már az kimarad.

Régebben azt hiszem többször is elmondtam, azt az esetet, amikor egy szép nyerő este után hülyeségemre megint abban a kaszinóban próbálkoztam. Amikor aktuális volt, hogy összeállt a számsor amit megjátszok, éppen megürült az asztal. Csak mi voltunk ketten a csajjal, aki szokott velem jönni. Magyar krupié volt, nem beszélhettünk, csak magyarul, ez természetes, nem zavart. A felügyelő nő jelenlétében azonnal le kellett adni a kártyámat, amivel azonosítottak, pedig ez ritka eset. Csak a recepciónál szokták elkérni bejövetelkor. Sokáig megvárattak, mire kaptam zsetont , pedig a pénzt rég leraktam. Erre az időre azért lehetett szükség, hogy valaki a háttérből a kamerákon keresztül elkezdte figyelni, hogy milyen téteket rakok.

Máskor a számaim szépen sorban szoktak jönni, ha nem is azonnal, de néhány gurítás után, vagy akár már elsőre is a nyolc közül az egyik, majd szépen a többi is. Soha nem volt szükség nagyobb tét rakására. Most amíg az asztalnál játszottam, egyetlen egy sem lett a számaimból. Éreztem, hogy bukta lesz, aztán szóvá is tettem, hogy nem korrektül megy a játék. Kaján vigyor és egyéb apró jelek, láttuk, hogy ki kell szállni, mert  elszedik a pénzemet. A csaj már készült volna el, de mondtam, hogy maradjunk még, mert látni akarom játékon kívül, mikor jönnek a számaim. A krupiék akkor is gurítgatnak, ha nincs játékban senki és ezt a kijelző is mutatja. Várják, hogy valaki játékba szálljon. Amígy el nem jöttem, mert már mweguntam én is. Soha nem jött egy szám sem elő a nyolcból.

Ezzel azt demonstrálták, hogy velük ne szórakozzak, mert ha akarnak, kizsebelnek.

Kezdetben látványosan jegyzetelgettem, de nem álltam játékba. Amikor összeálltak a számaim és játszani kezdtem, akkor pedig szépen nyertem. Árthető, hogy erre felfigyeltek.

Ez ellen itt hiába hadakozik bárki, ezek valós tények, nincs okom itt halndzsálni. senkit nem ismerek itt, csak nickneveket.

Írtam arról is, amikor két merész fickó váratlanul túl sokat nyert azután miondenkit megkértek, hogy hagyjuk magukra a játékosokat. Kissé távolabb egy másik asztaltól is szépen tudtuk nézni mi történik. Teljesen kifosztották a két hülyét....

Nem óhajtok tovább magyarázkodni. Menjetek el egy élő kaszinóba és csak nézelődjetek, sok érdekességet fogtok látni!

 

Torlake Creative Commons License 2013.02.04 0 0 31922

Az írása alapján azért fedezi, mert nem hiszi el hogy véletlenül jött ki ami kijött, legalábbis én ezt olvasom ki belőle. Olyat nem írt, hogy ki akarták volna tenni a szisztéma miatt. Szerinem ilyen nincs is.

Előzmény: Herold (31921)
Herold Creative Commons License 2013.02.04 -1 0 31921

Szerintem nem azért kell "fedezni" a játékot, mert a kaszinó akkor nem tud ellene gurítani. Akkor is tud, nyilván, csak látnia kell a téteket.

A fedezés azért kell, hogy a kaszinó ne lássa, hogy szisztémával nyer, mert akkor szépen kitessékelik, és megkérik, hogy többet ne jöjjön. Véletlenül bárki nyerhet, akár többször is, de ha rájönnek, hogy taktikázol, az már más eset.

Előzmény: Torlake (31920)
Torlake Creative Commons License 2013.02.04 0 0 31920

"A matematikában működik, akár itt is működhet."

Ami a matematikában működik, az a rulettben is működik. Csak az a probléma, hogy a matematikában nincs nyerő szisztéma, vagyis ez azt jelenti, hogy az asztalnál sincs.

 

"hamar meg fogod tanulni hogy a matematika ide elég kevés"

A rulett egy matematikailag teljesen leírható játék. Másra nincs is szükség.

 

"Hát ezért fedezem a játékomat, mert sok kamera van a fejem felett és nem azért mert fóbiám van"

Szerinted mennyire kell kismernie a kaszinónak a szisztémádat ahhoz, hogy ellened tudja dobni a számokat? Semennyire, minden körben a feltett tétek alapján megmondható, hogy melyik mező nyereséges és melyik veszteséges a kaszinónak.

A fedezésed tehát 2 dolog miatt sem ér semmit:

1) Nem csal a kaszinó, így fölösleges

2) Ha csal, akkor sem érdekli a szisztémád

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!