Keresés

Részletes keresés

skywithyou Creative Commons License 2012.02.06 0 0 10456

Это означает, что само название.  : DDDD

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10453)
Hurrikán20 Creative Commons License 2012.02.06 0 0 10455

"na ennyire béna nem lehettél bázze."

 

Na, azé ne bántsd ennyire!

Előzmény: Törölt nick (10451)
Hurrikán20 Creative Commons License 2012.02.06 0 0 10454

Jó, akkor megnyugodtam :o))

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10452)


Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.02.05 0 0 10453

Kedves KISZ tag!

Ne halljak má'meg hülyén! Sto znácsit: DDDD???

Előzmény: Törölt nick (10451)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.02.05 0 0 10452

Nem kell (le)sajnálni. Ahogy tovaris Bismarck mondotta volt az oroszokról, hogy:

"Nehezen fognak be, de utána (qrva) gyorsan hajtanak."

Szóval ne fossatok... Később behoztam a hátrányt. Számokkal nem akarok dicsekedni, mert nincs értelme, de sajnos azt kell mondanom, hogy két kezemen össze lehet számolni azokat, akik valóban jelentettek valamit, legyenek akár tartósabb, akár egy alkalomra szóló kapcsolatok.

A 14 év alatti dolgokat komolytalannak tartom, azt minden gyerek csinálja, nincs benne semmi érdekes...

Lesznek majd szaftosabb részek, győzzétek kivárni... ahogy az öreg Latabár mondta a közönségnek a Denevér egyik előadásán: "meglátják, még sok örömük lesz bennem"

Na! Most magatokra hagylak benneteket, ahogy a Tragédia cselovéka Bizánci színében elhangzik: "Isten dicsősége és nép üdve hív"

Csá...

Hurrikán20 Creative Commons License 2012.02.05 0 0 10450

Kezdem azt hinni, hogy még szűz vagy.

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10449)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.02.04 0 0 10449

Már régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy egy-két élményemet megírjam és „szakmai” körökben, igaz anonim módon, de közzé tegyem.

Hogy a legelején kezdjem, 12 éves korom óta tudom, hogy én kizárólag a fiúkat kedvelem. Voltak kezdeményezéseim a női nemnél, amelyek igennel végződtek, de az igazság az, hogy én akkor hagytam abba velük mindent, amikor korosztályom igazán nekilendült a csajozásnak. Nem vagyok mai gyerek, a korábban említett dolgok a hatvanas évek végén és a hetvenes évek legelején történtek. Ez a téma több szót nem érdemel.

Hát a srácokat igen csak szerettem volna, de erre csak 20 éves korom után került sor. Sorsom ilyetén történő alakulásában bent voltak az akkori körülmények és biztosan a saját hülyeségem is. Ebből a korszakomból két soha be nem teljesült, de nagy szerelem és pár elszalasztott lehetőség érdemel említést.

Szerelmeim:

Elsőként azt említeném meg, hogy bár diplomás ember lettem, de igen problémás gyerek voltam az általános iskola felső tagozatán. Igazából sokáig utáltam odajárni (nem voltak sikerélményeim) de ez az érzés nyolcadikos koromban megváltozott. Szerelmes lettem egy akkor ötödikes kiscsávóba, akit természetesen csak az óraközi szünetekben láthattam. Aki most pedofilt kiállt, kapja be, én is csak 14 éves voltam és nem szexet, hanem érzéseim viszonzását szerettem volna. Persze a tanulmányozott rendelkezésemre álló szakirodalomból már tudtam, hogy „nézeteimmel” ajánlatos nem dicsekedni, tehát meg sem próbáltam bármiféle kapcsolatba kerülni vele. De az egész tanulmányi éven keresztül az, hogy naponta láthattam, neurózisomat és depressziómat átmenetileg segített leküzdeni. Tanulmányi eredményem megjavult és egy műszaki szakközépiskolába mentem tovább tanulni.

Középiskola első két éve részemről eseménymentesen történt, leszámítva azt, hogy újra láthattam általános iskolai szerelmemet. Mivel a város másik végében volt a középiskolám, városunk egyik jelentős és hosszú autóbuszjáratával közlekedtem, mígnem észrevettem, hogy bizonyos napokon Ő is arra közlekedik, bár egyébként még az általános iskolánkba kellett, hogy járjon. Így további két éven keresztül láttam, havonta kb. egyszer. Azóta sem tudom, hogy mit keresett arrafelé. Utoljára akkor láttam, amikor motorkerékpár vizsgára készültem és lakásunkhoz nem túl messze egy forgalommentes, de aszfalt burkolattal ellátott helyen gyakoroltam a rutin feladatokat. Ő és a haverjai „lábtengó”-ztak. Én 19 éves voltam, Ő 15 lehetett. Ha csak egy kicsit is rám néz, lehet, hogy beszélgetést kezdeményezek. De semmi, nem kívánt élni a magasztos személyem által nyújtható társasági élménnyel. Viszont megtudtam a nevét. Ugyanis a labdajáték során a többiek hol a vezeték, hol a keresztnevén szólították. Egyszer eszembe jutott, hogy megnézzem, hátha megtalálom az iwiw-en, de nem volt szerencsém. Illetve lehet, hogy így a jó. Mert így amikor eszembe jut, mindig a fiatal emberkére emlékezhetem, nem egy esetlegesen elhízott, sörhasú egyén furakszik be legbensőbb emlékeimbe. Ha kiderülne, hogy életében azért Ő is valamilyen szinte érintett volt a témában (a szépeket gyakrabban megkísértik) biztos, hogy szepukit követnék el…

Életem talán utolsó szerelménél (na ez sem jött össze, de mi a faszt akar egy ötvenegynéhány éves egy huszonegykét évestől) jöttem rá, hogy benne (és sok másikban) a volt általános iskolai szerelmemet vélem felfedezni.

Mivel első szerelmemet ilyen részletesen kibontottam, ígérem, hogy a másodikat röviden fogom kivégezni. Én középiskola negyedik, Ő elsős… Azóta sem láttam ilyen gyönyörű aranyhajú szépséget. Na, nála már tudtam, hogy mit szeretnék tőle. Nedves álmaim nagy részét Ő okozta. Évekkel később újra láttam. Kisfiús szépségének maradékát is elveszítette, elég közönségessé vált az arca.

Elszalasztott lehetőségek:

Középiskolás koromban második és harmadik között a párhuzamos osztályokból kb. 20 gyerkőcöt összeszedtek és nyáron 10 napra kivittek bennünket az akkori NDK-ba. Az NDK-s fiúk nagyon csinosak voltak, csinosabbnak találtam őket a magyaroknál, de az elszalasztott lehetőség saját bandámból származott. Egy nagyon szép hegyes vidéken gyalogoltunk nem szigorúan egy tömbben, de azért mindenki tisztában volt, hogy nem célszerű a többiektől lemaradni. Valószínűleg pislantani mehettem a fák közé, így teljesen elmaradtam a többiektől. Ahogy igyekeztem utolérni őket egy másik osztályba járó csóka kerül mellém és mindjárt nekem szegezi a kérdést:

-          Tudod-e, hogy kik azok a buzik?

Majd választ sem várva folytatta:

-          Azok a férfiak, akik férfiakat szeretnek.

Ebben a pillanatban – a lehető legalkalmatlanabb időpontban – csatlakozik hozzám két osztálytársam. A másik osztálybeli gyerek – valószínűtlenül világos szőke és tejfehér bőrű - eloldalog. Kint létünk során azt egyszer még meghallottam, hogy a saját osztálytársai felszedtek pár német leányzót és ő azzal hárította el a felkínált hölgyet, hogy ő is szőke, a csaj is szőke, hogy néz az ki, hogy egy szőke fiú szőke csajjal jár. Mit mondjak, érdekes érvelés. Soha többet (még két évig jártunk a suliba) nem volt alkalmam dűlőre vinni, hogy mi fenét is akarhatott, de van határozott elképzelésem.

Utunk során én is kerültem bajba a hölgyekkel. De hát a Jó Isten megsegített. Amikor már csókolózni kellett és (pfúj, de) puncit fogdosni, mellettünk az osztálytársam a sok elfogyasztott sörtől elhányta magát. Megvolt az indok az elegáns távozásra. Szinte mindennap más városban voltunk, így még hazudoznom sem kellett.

További középiskolás éveimben az akkori ismerkedő helyeken próbáltam körülnézni, de hát akkor is az volt, hogy megjelentem én, alias „Szerény Bimbózó Virág” 16-17 évesen és helyben lévő összes elaggott korú próbált felszedni. No ez volt az a kategória, amire azt mondtam, hogy amennyiben csak ez a korosztály létezik, akkor én szűzen fogok elhunyni…

A második és harmadik alkalom már a katonaságnál történt.

Na! Katonaság. Nevezzük Árpinak. Egy félreértés miatt utáltuk egymást. Pontosan csak Ő utált én csak viszonoztam érzelmeit, bár ez nem volt szép részemről. Hanem egyszer századnapos vagyok. Az ügyeletes a takarodót intézte a körletben, így én egyedül voltam a napos asztalnál. Ez sem szép, de pisilés miatt ott hagytam az asztalt és bementem a klotyóra. Ezt követően átmentem a mosdóba kezet mosni. És ott megláttam Árpikát… Első látásra semmi furcsa, mivel hetente egyszer egy másik épületben volt csak meleg zuhany, a jobb idők beálltával mindenki csinálta, hogy hideg vízben lemosta az egész testét. Tehát ott állt Árpika, de nem egyedül… Állt neki a cerkája is, ami vastag és legalább 22 cm lehetett. Azt hittem megszédülök. De hát mennem kellett vissza, mert ha az ügyeletes nem talál a helyemen, akkor baszakodhatott volna. Ezt követően Árpika is viszonylag gyorsan összeszedte magát és elment aludni. Azon az éjszaka én szolgálatban legalább kétszer rárántottam. Igazából akkor láttam először más álló farkát élőben. Én ezek után igyekeztem Árpikával kibékülni, ami sikerült is. Voltam vele közösen őrségben (gyalogos, nem őrtornyos) ahol egymás melletti területet ügyeltünk. Persze az éjszakai órákban a tiltás ellenére együtt sétáltunk és beszélgettünk. Feltett szándékom az volt, hogy felajánlom kezem szolgálatait az Ő megkönnyebbítése irányában (lehet, hogy nem lett volna elutasító) de nem mertem kivitelezni. Ha botrány lett volna belőle, nekem nincs továbbtanulás… Árpikáról még annyit, hogy az együtt, egy helyen kezdett tanulmányainkat ő az első félévben abbahagyta. Végleg kiszállt az életemből.

Másik katonaságbeli élményem kiváltóját nevezzük Karcsikának. Közös feladatunk volt, hogy abból az épületből, ahol a közös zuhanyzás és fehérnemű váltás volt (majd erről is pár gondolatot később) nekünk kellett a szennyes fehérneműt a Csepelre (teherautó a gyengébbek kedvéért) felrakodni, majd mi is felugorva a platóra a laktanya másik végén egy raktárba lerakodni. Karcsika, akinek egyébként két fő kutatási területe volt az életben, az egyik, az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben, a másik pedig a PINA, az egyik forduló során hátulról galád módon elkapott és maga alá gyűrt, (egyébként egy fejjel magasabb is volt, mint én) és elkezdett fogdosni. Egész pontosan a farkamat, ami egy pillanat alatt úgy állt, mint a cövek és én meg féltem, hogy észreveszi azt, hogy a szitkozódásom ellenére a testem meg azt mondja, hogy ne hagyd abba… No! Később Karcsikával közösen ún. biztonsági Őrségbe mentünk. A laktanya másik századai lőgyakorlata idején nekünk kellett volna megakadályozni, hogy bárki megközelítse a lőteret. Itt eleve párban voltunk szolgálatban. Én azzal a lökött Karcsikával (ÉN!!! akartam így), akinek sajnos most csak az volt fontos, hogy elgyalogoljunk két kilométert egy tanyához, hátha van pálinkájuk. Mit mondjak? Volt, mármint pálinka, sex, az semmi…

A közös laktanyai zuhanyzásról mások ódákat zengedeztek. Én meg úgy voltam vele, hogy akkor, amikor nem tudsz úgy megmoccanni, hogy ne legyen rögtön két farok a seggedben (persze nem az erotika, hanem a helyhiány jóvoltából) nem láttam benne túl sok örömre okot adó élményt.

Összefoglalva a katonaság egy nagy rakás szar volt, de ez az, ami a mai kisköcsögöknek kurvára hiányzik. A többségnél jellemzően eltinglitanglizott középiskola után kellene egy ilyen intézmény ahol gatyába ráznák és egy kis fegyelemre szoktatnák őket.

Na! Most még az első sex élményemet elmesélem, a következő expozémban pedig a koleszos élményemről fogok mesélni.

Uszoda és gyógyferedő. Én (sokadszor) próbálkozom a meleg vizes medencében (olyas) valakivel (aki persze tetszik) kapcsolatba kerülni. Az előző alkalommal majdnem sikerült, valószínűleg egy heteróval, aki végül zavartan elmenekült előlem (pedig jól nézett ki). Nos jött emberünk. Nem volt ugyan vágyaim netovábbja, de az első élő ember, akivel dűlőre tudtam jutni. Végül is én, a kezdő szólítottam meg. Nem volt nagy élmény, tél volt, egy útépítés miatt feltúrt, de ezért garantáltan elhagyatott területen próbálkoztunk. Megpróbáltam rábukni, de a feredőben történt hosszas tartózkodása ellenére bukéja volt. Ezek után én lekókad és többé ott nem… Ő próbálkozik saját magának megkönnyebbítésével, de neki sem ment. Szóval, első keksz élményem nagy szopás, de nem az erotikusból.

Még visszajövök!

B 53 Creative Commons License 2012.02.02 0 0 10447

Akkor tedd fel részletekben.

Előzmény: orca1 (10432)
B 53 Creative Commons License 2012.02.02 0 0 10446

ÉS TE MI A Fa... KERESEL ITT???

 

Ha nem tünt volna fel ez NEM partner kereső topik!!! Itt az átélt élményeket szokás megosztani! Vagy meséld el, milyen volt a két pasival, vagy próbáld meg a topikok címét értelmezni!

Előzmény: DangerBoy (10437)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 10445

Szia! Küldtem e-mail-t.

Előzmény: nagyjoci90 (10443)
nagyjoci90 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 10443

Sopron környékéről valaki?

marok Creative Commons License 2012.01.26 0 0 10441

állat323 küldj emailt érdekelne

Állat323 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 10439

18 körüli jó testű helyes srácot szopatnék rendesen:) a farkam 20cm.

Arenales Creative Commons License 2012.01.25 0 0 10438

Annyi érdekes sztori van itt...kiváncsi lennék ki az aki ismerkedne is és mondjuk átélne hasonló dolgokat, nem éppen koleszben, de igazából bárminemű ismerkedésben benne lennék, normális, jófej arcokkal! 25 éves, biszex srác vagyok, semmi extra :)

DangerBoy Creative Commons License 2012.01.25 0 0 10437

Hello, én egy 183cm magas 80kg sportos, jo képű fiatal srác vagyok, 18as mérettel, kölcsönös szopás és dugás érdekelne,, még csak 2 pasival voltam eddig. Passzivok elönyben.

 

Nos ez volt a szokásos szövegem

 

ÉS TI MI A Fa...  KERESTEK ITT??? KOMOLYAN MONDOM ITT MINDENKI EGY KAMUZOS BESZARI K....G !!!!

 

1 ÉVEN ÁT 40-50 INNEN LEBESZÉLT TALÁLKOZOBOL 2 MERT ELJÖNNI.

 

Miért vagytok akkor itt????? Élvezitek hogy átvertek másokat??? erre gerjedtek???

mindenki irogat ezt meg azt szeretné kipróbálni, van levelezés, képcsere, teloszám csere, lebeszélt tali és a duma hogy mijen szimpatikus a másik,,, és a találkozorra vazzeg nem jön el SENKI!!!

 

érdekelne szerintetek miért van ez???  mi a fenét kerestek itt ha ugy sem meritek beteljesitteni vágyaitokat!!!  beijedtek mint egy kis tini a krampusztol?? vagy mi?

 

Erre gondolom senki nem fogja tudni a választ.

 

Jó lenne egyszer ha valaki nem csak a kamu rizsát nyomna hanem komolyan is gondolná!!!

 

Szép estét, minden nem kamus sorstárnak aki hasonlókat élt itt meg. A többinek meg Headshot!!!

nagyjoci90 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 10433

Sziasztok! Én még kezdő vagyok ezen a téren de szeretném kipróbálni fiúval! Sopron környékéről! És esetleg érdekelne hogysopronban hol lehetne fiúkkal ismerkedni!

orca1 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 10432

Egyet már írtam, és ma is írtam egyet, de nem ment fel! :( az a baj, hogy telórol netezek most, és nem tudok sokat feltenni szerintem. Külföldön lakom. És sajna itt nincs partner akival el lehetne játszadozni. :(

Előzmény: Törölt nick (10431)
orca1 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 10430

Ez tetszett! Egészen beleéltem magam! Nekem is volt egy - két ilyen élményem. :)

Előzmény: Törölt nick (10429)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10428

csak hogy ne épp a koleszba, hanem akárhol máshol :) nem lakok messze tőled ;)

Előzmény: Törölt nick (10426)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10426

Mire gondolsz? :))

Előzmény: Törölt nick (10424)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.19 0 0 10424

És valahol máshol Körmenden? :)

Előzmény: Törölt nick (10420)
Állat323 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 10423

hmm, sokat olvastam és úgy leszopatnék egy 18 körüli jó testű srácot:)

nemtoknevet Creative Commons License 2012.01.15 0 0 10419
Hali uj fiu vagyok csongradon vok koleszos bi hajlamu srac vok de ezt sose vetettem fel senkinek felek a megbelyegezestol de egy nagy szerszamot kenyeztetnek max szopas am a tortenetek nagyon tetszenek am egy mackos 18 eves srac vok
B 53 Creative Commons License 2012.01.14 0 0 10418

Kicsit túlsúlyos lehetsz.

Előzmény: adventurous_boy (10412)
mákostejbegríz Creative Commons License 2012.01.09 0 0 10410

Nem kollégiumi élmény, de mégis idevág szerintem. Volt egy srác akivel közösen vertük. Őt könyvtárból ismertem. Mindig ő írt nekem pornó zenei és játék CD-ket és hát tizenévesen azért kíváncsi mindneki. Így a maszti is szóba került. Akkor mesélte, hogy van egy nagyon jó dolog amit tud és mindamellett hogy jó még növeli is a péniszt, de a lényeg inkább az, hogy nagyon jó érzés. Kérdezte megmutassa-e. Nemet mondtam, de csak izgatott a dolog, így hát egyszer megkérdeztem áll-e még az ajánlata. Hát megmutatta. Tényleg rohadt jó volt amit csinált. Tényleg jobb, mint a sex vagy bármi, mert sokkal intenzívebb. Elég sokszor csináltuk egymásnak, de végül vhogy elmaradtak a találkák.

 

A napokban gondotlam rá, hogy talán jó lenne újra, de nem tudom kivel lehetne.

 

Csak vékony, 25 év alatti budapesti fiúval tudnám elképzelni. Ha esetleg van vkinek kedve és helye, akkor írhat nekem:) Elérhetőek az adataim. Viszont ezt az egészet csak titokban tudom elképzelni, mivel teljesen más életet élek, csak ez tetszik nekem. Szerintem érthető mire gondolok.

DangerBoy Creative Commons License 2012.01.09 0 0 10408

Hello, én 28 éves jóképű sportos Bi fiu vagyok 17/5 mérettel. eddig 2 sráccal voltam mindkető passiv volt, de a szopás kölcsönös volt mert azt én is szeretem. imádom ha a számban élveznek el jo hosszan. igaz egész életemben volt tán 6 ijen alkalom. Alapvetően barátnőim vannak. de a mostani csajom kurvára elhanyagol a vizsgák miatt, havi 2-4 tali, kevés.

 

Igy ismerkedni szeretnék olyan fiukkal akkik szeretnének játszadozni. kölcsönösen orális élvezetekben résztvenni. esetleg dugás is szóba jöhet.
Passzivak előnyben e téren, de ha nem tul nagy akkkor te is megdughatsz. De örülnék egy nagy mérettel rendelkezőnek, is mert azt állat szopni.

ha 20 felett van jóval akkár visszonzás nélkül is leszopom ;))

emailcim az adatlapomon van, csak azok irjanak akik, komolyan gondolják, nem ültetnek fel és el is jönnek a megbeszélt talira. kamuzokbol elegem van sajna itt szinte csak olyan volt eddig !!!!!!  1-2 levél váltás után jöhet a képcsere és a tali is. akit érdekel irjon.

 

GYŐR, KOMÁROM, BUDAPEST vonalon akár én is utazhatok hozzád ;) De KOMÁROMBAN helyem is van.

 

 

egy_fiucska_ Creative Commons License 2012.01.08 0 0 10407

okee  :) ..  leirom :) .. am hany eves vagy? :)  irok e-mailt.. okee? :)

Előzmény: Törölt nick (10406)
secretbiboy Creative Commons License 2012.01.08 0 0 10404

Ha van olyan jófej, szintén egyetemista srác itt, aki szívesen megbeszélne ilyen dolgokat élőben is (persze először egy semleges helyen ihatnánk egy kávét, ismerkedhetnénk)... egyedül lakom a koliszobámban, barátságos, fiús vagyok, és 19cm :)

Szimpátia, ápoltság stb alapfeltétel :) Az alkat annyira nem (reális keretek közt)

Írjatok mailt! Üdv

lion90 Creative Commons License 2012.01.07 0 0 10403

De sajnos nem vagy a szobatársam. Pedig én sem lennék hálátlan. Mindig nagyon élvezem azokat a perceket, amikor a szobatársam dákóját a számba vehetem. Sajnos nem szokott sokáig tartani, mert elég rövid idő alatt el szokott élvezni. És néha hetek is eltelnek két alkalom között.

Előzmény: mar-ci (10398)
egy_fiu_ Creative Commons License 2012.01.07 0 0 10402

15-17 eves fiuk irjanak kommentet :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!