Keresés

Részletes keresés

appfeltrudle Creative Commons License 2018.10.05 0 0 8912

1/2 vér, a kedves naív!

 

 

Ön komolyan választ vár a feltett kérdésére?

 

Hol volt eddig, és mit olvasott eddig?

 

Volt egy fél perc is az életében, amikor is komolyan azt hitte, hogy ez a sok néven  írogató elmebeteg bármit is tesz a sors társaiért?

(Bár úgy láttam, ezt a gondolatmenetet más már kifejtette bővebben, ezért nem ismétlem meg.)

 

Ez az egész színjáték a saját kárának (meg akinek még beígérte) megtérüléséért folyik persze, mert meggyőződése, hogy innen kikerül majd az illetékesekhez a polcain porosodó ütős bizonyíték halmaz híre, és akkor majd jön neki a Kánaán.

 

Ezért fenyegetőzik nyilvános szerepléssel, beverő bizonyítékokkal, beverő perrel, és persze rendez párbeszédet önmagával.

 

Úgy látszik, hogy az általa első számú bűnbaknak kikiáltott cégbíró a füle botját sem mozdítja a tombolására, ezért elmagyarázza neki szájbarágós módon, hogy mit is várna tőle a tömérdek rágalmazásáért, nevének itt történő, kéretlen nyilvánosságra hozatalért.

 

Anyukája gyerek korában biztosan keveset dicsérte, amolyan, hideg-elutasító, vagy hideg-megengedő típusú szülő lehetett, ezért kell neki saját maga piedesztálra emelése.

 

Továbbra is azt várja, hogy vesztegesse már meg végre valaki, ahogyan ezt más már találóan megfogalmazta.

Ha ez megtörténik, rögvest el fog tűnni innen.

 

Ezért bujkál, ezért arctalan a többi károsult előtt, nehogy valaki is tudja, ki az aki elárulja a többieket a saját pénzéért, miközben az ügy megmentőjeként tünteti fel magát.

Előzmény: 1/2VÉR (8911)
1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.05 0 0 8911

Tisztelt Fantom!

 

Engem soha nem érdekelt tulajdonképp, hogy ténylegesen ki is azigazmondo, vagy RED JOHN2, leánykori nevén tüskéskaktusz, aki mindíg mással keresteti a kavintonját.

 

Engem, és gondolom sok sorstársunkat a saját fényezése és egymás dícsérgetése helyett az érdekelne végre, hogy a közös polcukon porosodó bizonyítéktömeget mikor és miként tudják úgy kamatoztatni, hogy abból megalapozott  kártérítés legyen.

 

Ha csak egymás előtti dícsekedésre kívánják használni az ütős dokumentumaikat, hagyják inkább porosodni a polcon, vagy a fiókban.  

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.04 0 0 8910

Nem tisztem önt minősíteni, igaz nem is lehet, mert minősíthetetlen, de egy biztos, nagyon messzire elgurult a gyógyszere, nem ártana mihamarabb előkeríteni, hogy végre magához térjen!

A mostani hozzászólása beutalóként szolgálhat, egy olyan intézménybe, ahol sürgő-forgó fehér kőpennybe öltözött orvosok, szakavatott ápolók, mentális problémákkal küszködő betegeknek segédkeznek teljes odaadással!

Vigyázzon, nehogy a végén tényleg odakerüljön!

Arra szintén vigyázzon, hogy ne keverjen össze, ne mosson össze senkivel!

Amit ön állított az maga az ostobaság, a tudatlanság szinonimája, ugyanis, egy, nekem fogalmam sincs arról, hogy ki is valójában az igazat mondó!               

Kettő, ha egy kicsit is érdekelte volna a még nem létező Baumag bűnbanda előélete, majd későbbi ténykedése, akkor most önnek is a birtokában lenne az ön által idézet okirat!

DE úgy tűnik, már akkor is lusta volt, másra várt, ahogyan azt egyfolytában teszi!

Ugyanis tudomásom szerint az érdek-képviseleteknél fellelhető volt nemcsak ezen, hanem más releváns okirat is!

Én például az általam mindig is nagyra tartott, nagy tiszteletben álló, Dr. Ruttkay Géza ügyvéd úrtól kaptam meg fénymásolat formájában "BUDAÖRSÖN" sok-sok évvel ezelőtt!

CSAK HÁT, tudni kellett volna már akkor is a legelején helyesen értelmezni, amit senki nem tett meg, mert senki nem volt képes rá, de az is igaz, hogy mostanság, én is csak az igazat mondó szavaiból értettem meg igazán!      

Tehát az ön általi csacska kijelentés, miszerint azon okirattal, csakis az igazat mondó rendelkezhet, nem állja meg a helyét!               

A továbbikban pedig jól fontolja meg, hogy mit hord össze, nagyon vigyázzon a szavaira!

Inkább arra legyen kíváncsi, hogy a nagy tiszteletű Demeter úr, egyáltalán mikorra lesz képes megszerkeszteni a régóta tervezett PETÍCIÓT szövegét!

Ez lebegjen az ön szeme előtt is, mert igazándiból most ennek van a legnagyobb jelentősége!    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.04 0 1 8909

Tisztelt Károsultak!

 

Egy hónappal ezelőtt ígéretet tettem, hogy nem fogok reagálni azigazmondó semmilyen bejegyzésére, mert azok már nem tartalmaznak semmi újat.

 

De aztán szeptember 16-án osztódással megszülte RED JOHN2-t, aki addig nem is létezett, holott "Régóta figyelemmel kísérte beírásait", de hónapokon keresztül elhallgatta előle azt a fontos tényt, amely szeptember 19-én "véletlenül akadt a kezébe". 

 

Ez pedig az ÁPTF főosztályvezetőjének a cégbíróhoz címzett egyik levele, amely a károsultak tagsági viszonyának hiánya, a betétgyűjtés, mint jogosulatlan pénzügyi tevékenység gyanúja közötti összefüggéseket vázolja fel a későbbi ítéletek indokolásainak figyelembe vételével. 

 

Ezzel a levéllel pedig csak és kikzárólag az alapos felderítő, és bizonyítékgyűjtő azigazmondó rendelkezhet, csak kölcsön adhatta a másik énjének, hogy azután egymással levelezve azigazmondó még több dícséretet gyűjthessen be. 

 

azigazmondó II -alias: RED HOHN2 születése első kérdését intézte Demeter úrhoz, érdeklődve többek között, hogy "milyen állami szervek által elkövetett elmarasztalható büncseleknményekre" fog hivatkozni a petíció?

 

Az nem is érdekel, hogy azigazmondó saját magát dícséri RED JOHN2 nick név alatt, de azt annál inkább hiányolom, hogy ő maga is adós kezdettől fogva azzal a válasszal, hogy az ütős bizonyítékaival mikor és ki (kik) ellen kívánja megindítani a kártérítési perét, amely "valamennyi károsuklt javát fogja szolgálni?" És hogy rá miért nem vonatkoznak az elévülés szabályai?

 

Ha ezt a nyilatkozatot közzé teszi, úgy senkit nem fog érdekelni, hogy miként lapogatják egymás hátát RED JOHN2-vel. Engem pedig különösen nem érdekel a már egyszer közzétett bizonyítékhalmaz, és az azok közötti összefüggések ismételgetése, úgy hogy is kíméljen meg azoktól bármelyik nick neve alatt is szólalna meg. 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.02 0 0 8908

T. igazat mondó!

 

Ha megengedi, még egy fontos észrevételt tennék, van sejtésem arról, hogy a cégbíró folyamatos csesztetésével mire bazírozik, szerintem arra, hogy az ex cégbíró a csipkerózsikás álmából végre valahára magához térve, egy izgalmas rágalmazási pert zúdítson a nyakába!   

Ne szövögessen ilyen álmokat, ne feltételezzen ilyet róla, higgyen nekem soha nem fogja megtenni, mert ő is tudja, hogy ott a bíróságon gyorsan kiderülne a teljes igazság!

Gondoljon csak bele, ha megtenné mekkora bonyodalmat okozna, már csak azért is, mert a jó magyar szokás szerint egyedül nem vinné el a balhét, de az is igaz, hogy felsőbb utasításra ezt már korábban, házon belül el kellett vinnie, ha akarta, ha nem!    

Akkora bonyodalmat generálna, hogy magával rántaná az akkori felettes bíró kollégákat, de vélhetően, még a PEST-megyei bíróság elnökét is!

Mivel a cégbírót is úgy tudom anya szülte, a cégbejegyzés okán, lehet vajmi bűntudata, szégyenérzete, de az biztos, hogy ezeket a kommenteket tátott szájjal olvasgatva, majd szétfeszíti a düh, a bosszú vezérli, de ennek ellenére sem fogja perbe hívni, bolond is lenne, mert tisztában azzal, hogy a bűnrészes csatlósaival mindannyian bebuknának, nem beszélve a függetlennek hitt igazságszolgáltatásról!        

Ön mögött állok teljes mellszélességgel, mert tudom, hogy a jó ügyet szolgálja, amivel jót tesz valamennyi károsultnak!

Hölgyem, csak köszönet önnek!   

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.01 0 0 8907

T. igazat mondó!

 

Gondolom ön is látja, amit én, ezt a kedves károsultat is csak az aláírásgyűjtések száma érdekli, nem pedig a tervezett petíció mibenléte!       

DE ez elmondható szinte mindenkiről, ami bizony nagyon nagy probléma !

Bizonyosan a "hivatkozási alap" nagy jelentőséggel fog bírni, amit, ki tudja miért, még most is megkülönböztetett titok övez, és félő, hogy azt később sem fogja senki megismerni, persze, ha lesz egyáltalán! 

Nem lehet már többet hibázni, ahogyan azt tették korábban a felelős érdek-képviseletek, annak ütősnek kell lennie, már csak azért is, mert reményeim szerint a jól megszerkesztett petíció, közel 50 ezer kifosztott szövetkezeti károsult életét fogja majd gyökeresen megváltoztatni!

Gondolom ebben is igazat ad nekem, mindenesetre a józan ész logikáját próbálom követni, azt amit ön az elejétől fogva remekül alkalmaz! 

Egy viszont biztos, az ön által leírtakból a károsultak csak jól jöhetnek ki, és van olyan sejtésem, hogy minden mondata, kijelentése, be fog igazolódni!                

     

 

hengerlok Creative Commons License 2018.09.30 0 1 8906

 

Hány aláírást gyűjtöttél?

Hány aláírást küldtél be az egyesülethez?

Előzmény: RED JOHN2 (8901)
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.09.30 0 0 8905

T. igazat mondó!

 

Hölgyem, ön valamibe nagyon beletalált, mert látható, az emberek már annyira félnek, hogy inkább továbbra is elhallgatnak, még a saját igazukért sem mernek kiállni, ami a számomra döbbenetes!

Igaz mit is lehetne, az ön által leírtakhoz egyáltalán hozzáfűzni, hiszen ki az a bolond aki az okoskodásával meg akarná cáfolni, az ÍTÉLŐTÁBLA, és az LB. remek állásfoglalását! 

 

 

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.09.27 0 0 8904

T. igazat mondó!

 

Nem volt nehéz összeadnom, az ön által felvázolt tényállás, így már közel 100 ezer ügyfelet érinthet, természetesen beleértve a QUAESTOROSOKAT IS!       

Vérlázító, hogy ezek a szerencsétlen mit sem sejtő emberek minden alkalommal az eleve érvénytelen, semmis szerződéseket, megállapodásokat írták alá, amivel a káruk is egyben bekövetkezett, amiről a cégbíróságok, az állami, felügyeleti szervek felelős vezetői bizonyíthatóan, mindvégig tudomással bírtak!

Szégyen, hogy ez megtörténhetett!

     

 

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.09.27 0 0 8903

T.RED JOHN2!

 

Örülök, hogy ilyen jól értelmezi a tényállásokat!

Tehát a brutális csalások kezdete az volt, hogy valamennyi csalásra szakosodott bűnbanda minden befektetni szándékozó ügyfelével, már az eleve érvénytelen, semmis szerződéseket, megállapodásokat írattak alá, mivel ezek kivétel nélkül, mind mind a jogi személyek valótan tartalmú hamis magánokiratai!!!     

A csalásban bűnrészes patkányok pontosan ezt akarták mindvégig elpalástolni, amikor is "súlyos jogi csúsztatással a jogosulatlan pénzügyi tevékenységre hivatkoztak"!!!   

       

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.09.26 0 0 8902

T. igazat mondó!

 

Jól érezhető a bizalmatlansága, higgye el, engem csakis a jó szándék vezérel!

Teljesen világos, és egyértelmű ahogyan fogalmaz, Balázs Lászlónak a hivatalból eljáró csókosa, azért adhatta a baráti fülest, hogy azt a törvényi passzust, ami az okirat valamely rendelkezésének ÉRVÉNYTELENSÉGE, SEMMISSÉGE OKÁN a "BEJEGYZÉSI KÉRELEM TELJES TERJEDELMŰ ELUTASÍTÁSÁRÓL" rendelkezik, még véletlenül se kelljen alkalmaznia!       

Abban is igaza van, hogy a velejéig korrupt, BAUMAGOT életrehívó cégbíró, azért nem tett 6 éven át egyáltalán büntetőfeljelentést csalás miatt, mert a mérhetetlen korrupció mindent felülírt!              

Milyen érdekes, hogy egy devizahiteles szerződését az "EURÓPAI BÍRÓSÁG" érvénytelennek, semmisnek mondta ki, amit azzal indokolt meg, hogy a bankjától nem kapott megfelelő tájékoztatást a hitelfelvételének tényleges kockázatairól!

Látja, már csak ezért is érvénytelen, semmis lehet azon jogügylet!   

Ezzel szemben mi ingatlanszövetkezeti, QUAESTOR károsultak, vajon miért nem kaptunk valakitől is hiteles tájékoztatást arról, hogy vigyázzanak, önöknek a semmit adják el!    

Az viszont való igaz, a mi szerződéseink, megállapodásaink nem a nem megfelelő tájékoztatás okán váltak érvénytelenné, semmissé, hanem, mert a hamis magánokiratok alapján eleve a semmit vettük meg, ami után ráadásul még kockázatot sem vállalhattunk, mivel a semminek egyáltalán nincs kockázata!                     

 

 

 

Egyébként köszönöm, hogy megtisztelt válaszával!

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.09.25 0 0 8901

T. Demeter úr!

 

Gondolom, hogy tudta értelmezni a feltett kérdéseimet, ennek ellenére a mai napig is képtelen választ adni rá!

Mi oka van ennek, talán, olyan nagy nemzeti titok övezheti?

Mint ön is tudja, ha pedig nem, most elárulom, hogy a "csaló ingatlanbefektetési szövetkezeteknek" közel 50 ezer kifosztott károsultja van, akiknek a tényleges károsodása egységesen a "HAMIS MAGÁNOKIRATOKON," azaz a "BRUTÁLIS CSALÁSOKON" alapulnak, ezért egy, minden károsultra kiterjedő "KÖZÖS PETÍCIÓ" megszerkesztését javallanám, ahogyan arra többen is remekül utaltak!  

 

Mellesleg, még nem ártana egy ütős "HIVATKOZÁSI ALAPPAL" is előrukkolni!  

 

Jó munkát kívánok hozzá!               

  

azigazmondo Creative Commons License 2018.09.24 0 0 8900

T. RED JOHN2!

 

Nem is értem, hogy miért pont nekem intézte ezt a nagyon is találó kérdést, de ha már ilyen kíváncsi, megpróbálok ésszerűen válaszolni rá!

Hogy a kedves barátunk Balázs László üzletrésztőke-címén, miért nem terjesztett elő bejegyzési kérelmet a FIKTÍV üzletrészek eladásából összeharácsolt 307. millió FT összegben, MEG VOLT ANNAK A NYOMOS OKA!                                      

DE, először is kanyarodjunk vissza az előzményekhez!

Idézet az 1995. junius 6-án készült, a már már nagyon személyes cégbírósági meghallgatás jegyzőkönyvéből!

Balázs László előadja, hogy a BAUMAG "MÉG NEM LÉTEZŐ" szövetkezetként, ADÓSZÁM NÉLKÜL, mégis befektetési adókedvezményt kínálva, FIKTÍV ÜZLETRÉSZEK ELADÁSÁBÓL 307. millió Ft KÉSZPÉNZ-ÜZLETRÉSZ-TŐKÉT KÉPEZETT, amihez a cégbíró tiszta szívből gratulált is!

És láss csodát, a sok kedvesség mellett ott helyben még egy jó tanácsot is kapott, vagyis, hogyha ezt az összeget üzletrésztőke-címén előterjeszti, amit akart is valójában, akkor annak jogkövetkezményeként a cégbírónak nemcsak ennek a bejegyzését, hanem magát az "ALAPBEJEGYZÉSI KÉRELMET" IS AZONNAL EL KELLETT VOLNA UTASÍTANIA!  MOST MÁR TUDJA, HOGY EZÉRT NEM TETTE MEG, ami egyben a válasz is!

DE ezt senki nem akarta, mert nagy volt a tét, ami nem más volt, mint maga a cégbejegyzés, nem beszélve a mögöttes lóvéról!  

Ám ettől függetlenül is, a már akkor korrumpált cégbírónak a jegyzőkönyv alapján, még egy picurka dolga akadt volna, nevezetesen, hogy a pénzes cimborája, Balázs László ellen azonnal büntetőfeljelentést tegyen bűnszervezet tagjaként elkövetett különösen nagy kárt okozó csalás miatt!

HA A BŰNRÉSZES CÉGBÍRÓ EZT AKKOR MEGTETTE VOLNA, AKKOR MOST EGYÁLTALÁN NEM BESZÉLHETNÉNK BAUMAG SZÖVETKEZETRŐL, ÉS NEM LENNE KÖZEL 30 EZER

KIFOSZTOTT NEMZETI KÁROSULT!  

HA megtette volna, akkor a Btk. ezt a bűncselekményt Balázs Lászlónak egy más elfoglaltságot kínálva, annyi évvel hálálja meg, hogy a cellája ajtajára még a műanyag lakat is rárohadt volna! 

DE nem tette meg, inkább megkímélte a súlyos börtönévektől, mert nyomos oka volt rá, na nem a cocialista szabad-szombat, hanem a mérhetetlen korrupció, ami mindvégig

rengeteg pénzt fialt a csalásban bűnrészes patkányoknak!                  

 

Azt viszont ne feledje, hogy ezeket a kommenteket, minden csalásban bűnrészes patkány figyelmesen olvasgatja, köztük a BAUMAGOT életre hívó, majd azt követően 6 éven át életben tartó, szarházi, korrupt, megyei cégbírónak csúfolt Lantosné Dr. Gál Ilona, aki azóta is be van szarva, de nagyon!           

Remélem, hogy csak ez volt a kíváncsiságának oka!

Minden jót önnek!

eesooc Creative Commons License 2018.09.24 0 0 8899

Mélyen egyetértek a petició benyujtásával, mert én is károsult vagyok. Nem kaptunk választ arra hová tűnt el a befektetők állitólag 13 miliátdos vagyona. Elvárjuk, az igazságszolgáltatástól hogy választ kapjunk arra, csalás vagy kisajátitás történt. A kártérités igénye azonban mindkét esetben jogos.

Előzmény: restitúció (8898)
restitúció Creative Commons License 2018.09.23 0 0 8898

cégbíróság ááltali károkozás (közigazgatásban okozott kár) nem -csak az ingatlanszövetkezetek bejegyzésében merül ki.


MNB, Magyar állam elleni perben született bírói állásfoglalásban az (Ptk. 5-év alatt) elévülésre helyezte a hangsúlyt és nem arra hogyan lehetne a károsultak elszenvedett kárát kifizetni. azt is kimondta hogy szövetkezeti tagok voltunk.
Azt a lehetőséget kell érvényesíteni amelyet el nem évülő igényként érvényesíteni lehet.

A szövetkezetekbe befizetett pénzeket a szövetkezet mibe fektette? Ha ingatlanba, akkor ezek az ingatlan vagyonelemek a szövetkezeti tagok osztatlan közös tulajdonát képezi amelyben befizetett pénzeszközeink megtestesülnek, éspedig ha a szövetkezetnek tagjai voltunk, akkor nem felszámolható vagyoni értékről van szó. Ennek ellenére a cégbíró (stróman barátinat) bízta meg ezen ingatlanok felszámolásával. Tehát a cégbíró itt is tetten érhető. A kérdést itt úgy kell feltenni hogy felszámolás történt vagy államosítás, ugyanis mi valamennyien kértük az eredeti állapot helyreállítását, a jogellenesen elárverezett ingatlanok tekintetében, amelyeket a tényleges piaci értékének 0,5%-10% áron elárverezték.  
Ha pedig az állami közbeavatkozások során a dolog megsemmisült akkor a károsultak jogos kárigénnyel léphetnek fel.

Javasolnám minden ingatlanszövetkezeti károsult egységbe tömörülését. 


Az ingatlanon fennálló igények soha el nem évülnek, míg a pénzkövetelések 5.-év alatt elévülnek. A szövetkezeti tagok joggal kérhetik a fa. időpontjától számított ingatlan érték arányának növekedésében beállott káruk megtérítését az államtól.
Mennyibe került az ingatlanok 1nm vetített árérték aránya 2003.-ban 2004.-ben és mennyibe kerül 2018.-ban. nyílván valóan a többszöröse.

közösség széles körét érintő jogellenességekre hivatottan KÖZÉRDEKÜ PETÍCIÓ benyújtását javasolnám.
A közérdek elsőbbséget élvez akár a jogrendszerrel szemben is, és miután több tízezer család tönkretétele érintett az ingatlanszövetkezeti ügyek kapcsán, a pTK-BAN FOGLALT ELÉVÜLÉST AZ EMBERI MÉLTÓSÁG JOGÁN  MEGTAGADJUK. A petíció ne-csak egy petíció legyen, hanem  a Kúriához EJEB-HEZ irányított egységes fellépésünk. Baumag, Dunaprofit, Vertikál, és az összes ingatlanbefektető szolgáltatók kiszélesedett tábora közérdeket jelenít meg.

 

 




 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.09.22 0 0 8897

T. igazat mondó!

 

Ha megengedi, azt amit a jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzésre vonatkoztatva szenzációsan levezetett, a következő gyöngyszemmel is megerősíteném!

A kezembe akadt egy ÁPTF főosztályvezető a cégbírónak írt üzletrész-eladásával kapcsolatos levele, amiben az alábbi olvasható!     

Álláspontom szerint a "taggá nem vált személyek"részére történő üzletrészeladás,...."betétgyűjtésnek"minősül. Mivel e pénzintézeti tevékenység, illetve pénzügyi szolgáltatás engedélyhez kötött tevékenység és a szövetkezet engedéllyel nem rendelkezik, az üzletrész-eladásnak a szövetkezet által folytatott gyakorlata szintén a "jogosulatlan pénzintézeti tevékenységre" vonatkozó gyanú kialakulását eredményezte.

Viszont ennek a megállapításához két tartalmi kellék szükségeltetik, amiről minden csalásban bűnrészes tudatosan megfeledkezett, először is, talán létező, értékkel bíró üzletrészt kellett volna eladniuk, ami bármilyen hülyén is hangzik soha nem valósult meg, másodszor pedig, ami már eleve adott volt, a tagsági jogviszony hiánya!               

Természetesen ez a súlyos jogi csúsztatás, ugyanígy megállapítható a többi csaló ingatlanszövetkezet célrészjegy-eladásánál is!

Ezen esetekben az "ÍTÉLŐTÁBLA" szerint a "TAGSÁGI JOGVISZONY HIÁNYA MÉG NEM TESZI ÉRVÉNYTELENNÉ" a jogügyleteket, ami egyben azt is jelenti, hogy minden szerződés, megállapodás után az adóbevonás jogszerűnek tekintendő!             

Ezzel szemben mivel a szövetkezeti szerződésben, megállapodásban vállalt szolgáltatás, azaz a fiktív üzletrész, célrészjegy átruházása-a teljesítés-jogi okból eleve LEHETETLEN CÉLRA IRÁNYULT, a lehetetlen szolgáltatásra irányuló jogügyletek pedig az LB. szerint is semmisek, érvénytelenek, és aminek jogkövetkezményét már korábban kifejtettem! 

Utólag is köszönöm, hogy jól értelmezhetően bevezetett minket a szövetkezeti csalások rejtelmeibe, és ügyesen leleplezte az abban érintett bűnrészeseket!      

      

Mivel nagyon képben van, Ön szerint a BAUMAG Szövetkezet a cégbejegyzés megtörténte előtt üzletrész-tőke címén, miért nem terjesztett elő cégbejegyzési kérelmet a 307. millió Ft értékben értékesített FIKTÍV üzletrészek vonatkozásában!   

Tudja, ennek okát a törvényességi felügyeletet ellátó bejegyző cégbíró nagyon is jól tudta, amit tudatosan mindvégig elhallgatott, és ami mindenre magyarázatot adhatna!

 

                                                                                                 Sok sikert önöknek!

BAUmagnélküli Creative Commons License 2018.09.21 0 0 8896
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.09.17 0 0 8895

T. igazat mondó!

 

Régóta figyelgetem a beírásait, és mivel én is hasonlóan gondolkodom, szinte minden szavával egyetértek!   

Nagy dicséret önnek, mert olyan bizonyítékokra is felhívta sok károsult figyelmét, amiket korábban senki nem mert megtenni, felvállalni!

Viszont maradt egy kis hiányérzetem, amikor a "bűnrészesek" által hivatkozott "jogosulatlan pénzügyi tevékenység" végzést remekül megcáfolta, egy nagyon fontos dolgot még elfelejtett hozzáfűzni!

Jelesül, hogy a jogosulatlan pénzügyi tevékenység esetében, mivel "egyáltalán nem jöhetnek létre" hamis magánokiratok, minden szövetkezeti jogügylet "ÉRVÉNYESNEK" tekintendő, és amik után az adóbefizetések jogszerűen történtek!

Ezzel szemben ez az ingatlanszövetkezetek "HAMIS MAGÁNOKIRATAIRA" már nem mondható el, mivel a jogi személyek minden esetben jogilag létező üzletrészek, célrészjegyek

hiányában kötöttek adás-vételi szerződéseket, megállapodásokat az eleve megtévesztett ügyfelekkel, ezért "SEMMISNEK, ÉRVÉNYTELENNEK" tekintendők!

Az érvénytelenség jogkövetkezménye az eredeti állapot visszaállítása, vagyis az eredeti állapot helyreállításának körében olyan helyzetet kell teremteni, mintha az érvénytelen

szerződések, megállapodások megkötésre sem kerültek volna!

Ez mindenkire vonatkozik, így az adóhatóságra is, ez pedig azt jelenti, hogy az érvénytelen jogügyletek után jogosulatlanul bevont adók összegét az utolsó fillérig köteles visszafizetni egy kártalanítási alapba, amit a csaló barátunk, Balázs László elemző közgazdászként több fórumon, valamint az ügyészségen, az adóhatóságnál kikelve magából, a törvényre hivatkozva is megerősített!  

Ön azt is jól látja, hogy ezek a QUAESTOR, semmis, érvénytelen kötvényszerződéseknél is cáfolhatatlanul megállapítható!  

Egyértelmű, azért hivatkoztak folyamatosan a jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzésre, hogy még véletlenül se kelljen az adóhatóságnak zsebbe nyúlnia, és visszafizetnie a jogsértően összeharácsolt sok tíz milliárdot!    

Egy jogállam súlyos kritikája, szégyene az, hogy a szövetkezeteket bejegyző bírók, ügyészek, nyomozó hatóság szerint, a szövetkezeti csalásoknak nem volt TÁRGYI SÚLYA, valamint, hogy egyáltalán nem állt fent a BŰNISMÉTLÉS VESZÉLYE!     

Amint láthatjuk, és amit azóta is a bőrünkön érezhetünk,"tényleg nem volt"!     

EZ EGY JOGÁLLAMBAN ELFOGADHATATLAN, EZ MEGBOCSÁJTHATATLAN BŰN! 

Gondolom, hogy ön is egyetért ezekkel!

Kérem, hogy megalkuvás nélkül, minden károsult érdekében vigyék végig azt, amit elterveztek !

ERŐT, KITARTÁST, SOK SIKERT HOZZÁ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.09.16 0 0 8894

T.Demeter úr! 

 

Nagyon örülök a mindenkit érintő kezdeményezésüknek, természetesen én is alá fogom írni, hiszen ez közös érdek, előtte viszont szeretném, ha a következőkre válaszolna!

A petíció tartalma valamennyi "csaló" ingatlanbefektetési szövetkezetre, vagy csak a BAUMAGRA fog vonatkozni?

A petíciójukban, egyáltalán "milyen" "állami szervek által elkövetett, elmarasztalható bűncselekményre" fognak hivatkozni?

Gondolom, ezek másokat is érdekelnének!   

SOHA nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy mindig az összefogásban van az erő, csak ez vezethet célra!

Eredményes, kitartó munkát kívánok önöknek!                       

 

BAUmagnélküli Creative Commons License 2018.09.07 0 0 8893
azigazmondo Creative Commons License 2018.09.07 0 0 8892

Minden károsultnak!

 

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy valamennyi szövetkezet esetében azzal, hogy a mindenkori ADÓHATÓSÁG a"HAMIS MAGÁNOKIRATOK"alapján tartott igényt mindvégig a különböző "JOGCÍMŰ ADÓK"összegére, ugyanúgy elkövette a hamis magánokirat felhasználásának vétségét, mint a CSALÁST ELHALLGATÓ FELSZÁMOLÓK!!!

Természetesen ez szintén levezethető a QUAESTOR HAMIS MAGÁNOKIRATAIRA is, amiknek tárgyát, azaz a "FIKTÍV VÁLLALATI KÖTVÉNYEKET" CSUPÁN CSAK 16 éven keresztül adóztatta meg gusztustalanul, a mindenkori utasítást végrehajtó, pénzéhes, tróger ADÓHATÓSÁG!!! 

Szégyen, hogy egy olyan jogállamnak csúfolt valamiben élünk, ahol a tisztesség, a józan ész ritkán jutott, és jut szerephez a bíróságokon, ügyészségeken!!!   

KI kell még azt is mondani, hogy egy olyan erkölcsi fertőben élünk, ahol a velejéig korrupt politikusoknak, ezeknek az erkölcsi hulladéknak, mindig a "pénzcsinálás" volt, és lesz a legfőbb gondjuk!!!       

azigazmondo Creative Commons License 2018.09.05 0 0 8891

Kedves hozzászóló!!!

 

Hirtelen nagyon elhallgatott, vajon mi oka van ennek, tán mégis szembesült a felszámoló hamis ígéretével, hazugságával, amikor is vette a fáradságot és szembeállította a két "HAMIS OKIRATOT" egymással!!!

Tudja, ezt már senki nem tudja megcáfolni, kimagyarázni, hiszen az égető bizonyítékokat mindenki a kezében olvashatja, persze, ha van hozzá bátorsága!!!

AZ viszont szégyen, hogy ezekről a "HAMIS OKIRATOKRÓL" maguk a "FELSZÁMOLÁST ELRENDELŐ BÍRÓSÁGOK"is mindvégig TUDOMÁSSAL BÍRTAK, DE ENNEK ELLENÉRE MÉGSEM TETTEK SEMMIT,

                                                                                               AMI A JOG SOKADIK MEGCSÚFOLÁSA VOLT!!!             

 

 

 

 

 

 

 

E gy e s ü l e t Creative Commons License 2018.09.04 0 0 8890

Tisztelt Fórumozók !

Tisztelt Károsultak !

 

A Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete a 2017. március 1-én megkezdett aláírásgyűjtést, 2018. október 15.-el fogja befejezni.

 

Ez idő alatt igen nagy mennyiségű Aláírásgyűjtő ívet küldtünk ki a károsultaknak, illetve azoknak akik támogatták akciónkat. Ezúton köszönöm a munkájukat és arra kérem Őket, hogy a még náluk lévő Aláírásgyűjtő íveket legkésőbb 2018. szeptember 30.-ig címünkre visszaküldeni szíveskedjenek.

 

Az érdekelteket emailben, telefonon, illetve levélben is megkeressük e témában.

 

Az akciónk sikere a már visszaküldött Aláírásgyűjtő ívek tartalmából is látszik, hogy várhatóan eredményes lesz és bízunk benne, hogy az ügyvéd által összeállított petícióval együtt hatékony lesz érdekeink érvényesítése terén.

 

Úgy tervezzük a vezetőséggel egyetértésben, hogy a petíciót és a NAIH-112908/2017. számon nyilvántartott Aláírásgyűjtő íveket, melyeken szerepelnek az aláírások, hogy 2018. október közepén a sajtó, és a média jelenlétében fogjuk átadni Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, illetve a titkárságának.

 

Továbbá, még van egy hónap, és ha valaki szeretne az akciónkhoz csatlakozni, nagyon szívesen küldünk neki Aláírásgyűjtő ívet, melyen gyűjthet aláírásokat az akciónk támogatására.

 

Lehet kérni emailen (szbeegy@gmail.com) vagy telefonon (23/350-921, 30/838-4963), illetve levélben az alábbi címről (2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. - SZBEE )

 

Befejezésül, szívesen várjuk egyesületünk tagjai közé az olyan károsultakat, akik még bíznak célunk elérésében és szeretne tartozni valamelyik közösséghez.

 

Tagfelvételi kérelmét a fenti elérhetőségeken kérheti. Tagdíjunk minimális, 3.500.- Ft/év, mely csak az Egyesület rezsiköltségeit (posta, telefon, ügyvéd) fedezi.

 

A vezetőség a munkáját társadalmi munkában díjmentesen végzi.

 

Várom jelentkezésüket mindkét témában

 

Üdvözlettel:

 

Demeter István

Elnök

 

 

 

 

azigazmondo Creative Commons License 2018.09.03 0 0 8889

Kedves hozzászóló!!!

 

Sajnálatos, hogy képtelen volt értelmezni a mondandóm lényegét!

Az, hogy a felszámoló önöknek mit hablatyolt, és mit ígért, egy dolog, valójában pontosan ennek az ellenkezőjét tette, amivel tudatosan ő is a csalást hallgatta el!!!

A tényállások szerint minden felszámoló a hamis magánokirat felhasználásának vétségét követte el azzal, hogy a felszámolási eljárásában a hamis magánokirat valótlan tartalmát használt fel, amellyel félrevezette a károsultakat!!!

Ön nagyon összekever valamit, nincs olyan, hogy nettó befizetett összeg, amire ön utal, az az adás-vételi szerződésben vállalt "szövetkezeti üzletrész visszavásárlási árának nettó összege,"és amit a 

felszámoló önnek hitelezői igényként visszaigazolt, igaz kicsit JOGSÉRTŐEN!!!

A szerződésben még fel van tüntetve a bruttó vételár is, amiből, ha kivonja a nettó vételárat, máris megkapja a 20%-os forrásadó összegét, amire az ADÓHATÓSÁG mindvégig jogosulatlanul tartott igényt, mindent beleszámítva csupán csak 8 éven át!!!        

Valamennyi felszámolónak csupán csak két dolga akadt volna, már a felszámolási eljárások megkezdésekor azonnal büntetőfeljelentés tennie csalás miatt, amit mily érdekes soha nem tettek meg,      valamint a károsultakkal közölni, hogy sajnálatosan a hamis magánokiratok megléte okán minden károsult hitelezői igényét, csakis a befizetett vételár összegében tudja visszaigazolni!!!

Talán nem ártott volna ezt még a nagy nyilvánossággal is megosztani, szerintem az elejétől fogva, mindjárt más lett volna a leányka fekvése!            

DE, ha nem hisz nekem, akkor legalább a szemének higgyen, így hát fáradságot nem kímélve vegye elő az adás-vételi szerződését, figyelmesen olvassa el, és hasonlítsa össze a felszámoló okiratával, amiben tárgyként szerepel az ön hitelezői igényének visszaigazolása!!!     

Egyébként ezt bárki megteheti, akit valaha is érdekelt a saját sorsa!!!  

 

1/2VÉR Creative Commons License 2018.09.03 0 0 8888

Tisztelt fórumozók!

 

Már azt hittem, hogy baumagnélküli felszámolási eljárásra irányuló kérdése véget vetett azigazmondo szétszaggatott fonálra felfűzött fejtágítóinak...

 

azigazmondó gyakran megalapozatlan és a jelek szerint hiábavaló érvelése most egy újabb gyöngyszemmel gyarapodott, amikor kritika nélkül elfogadta egyik bajtársa információját, miszerint a felszámoló elhallgatta volna és így elősegítette a csalás bűntettének eltusolását azzal, hogy nem a ténylegesen befizetett (péntárban elhelyezett) összegeket fogadta el követelésekként a hamis magánokiratokon.

 

Ezzel szemben határozottan emlékszem, hogy a felszámoló a Kisstadionban tartott választmány-választó közgyűlésen kiemelten felhívta a figyelmet azigazmondó bajtársának állításával szemben arra, hogy a felszámolási eljárásban követelt összeg kizárólag a Baumag által ígért "kamatok nélküli", megemelt összeg helyett csak a ténylegesen befizetett netto összeg lehet. Azt is külön kihangsúlyozta, hogy a bíróságra befizetendő felszámolási díj alapja is csak ez az összeg lehet.

 

A csalás miatti vádat ténylegesen az ügyészség ejtette, mert az valamennyi feljelentésben szinte első és egyetlen érvként jelentkezett. 

 

Ha azigazmondo esetleg az ATV-ben lépne fel, úgy ügyeljen arra, hogy csak az általa  bizonyítható tényekre szorítkozzon.

 

A jelek arra utalnak, hogy azigazmondó nem a nyilvánosság erejére akar támaszkodni, hanem maga szereti a nyilvánosságot, ahol minden figyelem rá irányul.

 

Ha újat nem tud már mondani, úgy hallgasson végre el. A fórumot csendben olvasgatók már csak arra kíváncsiak, mikor vezet eredményre azigazmondonak a "faszrahúzókkal" szembeni megalapozott követelése. 

 

Semmilyen riposztra nem fogok reagálni, úgy hogy csak a mindenáron való jelenlét miatt azigazmondo is kíméljen meg a kéretlen szövegeléseitől.

azigazmondo Creative Commons License 2018.09.02 0 0 8887

Minden szövetkezeti károsult figyelmébe!

 

Gyorsan tisztázni kell, az ingatlanszövetkezetek esetében, mivel tagi kölcsön szerződések egyáltalán nem köttettek, csak két jogügyletben valósulhatott volna meg a jogosulatlan pénzügyi tevékenység rémtettének elkövetése, nevezetesen, a szövetkezeti üzletrész adás-vételi szerződésben, valamint a szövetkezeti célrészjegy megállapodásban, de ez sem volt soha tetten érhető a korábban kifejtettek alapján!!! 

A NEM TAG ÁLTAL NYÚJTOTT kölcsönöket pedig, azért kell gyorsan elfelejtenie mindenkinek, mert eleve ilyen JOGCÍMEN NEM TÖRTÉNTEK BEFIZETÉSEK, mégis valamennyi csalásban bűnrészes patkány mindvégig erre HIVATKOZOTT, köztük SZÁSZ KÁROLY nemzeti hazafi is, aki, VARGA MIHÁLYNAK írt gyalázatos eszmefuttatásában próbálta ezt ...súlyos jogi csúsztatással... ügyesen KIMAGYARÁZNI!!!

ÉS LÁSS CSODÁT, Ő MEG HITT NEKI 1999-ben, majd 2001-ben is!!!

Figyelemelterelésként azért hivatkoztak folyamatosan a jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzésére, hogy a brutális csalások még véletlen se derüljenek ki, valamint, hogy ezzel összefüggésben a csalásban bűnrészes állami, felügyeleti szerveket, valamint azok velejéig korrupt vezetőit a KÉSŐBBIEKBEN EGYÁLTALÁN NE LEHESSEN FELELŐSSÉGRE VONNI!!!   

MINDEZEKRE FIGYELEMMEL az általuk hivatkozott jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzésnél, mivel a "HAMIS MAGÁNOKIRATOK" egyáltalán nem kerülhettek szóba, ezért a "KÁROKOZÁSOK" a kölcsön-szerződések, az üzletrész adásvételi szerződések, valamint a célrészjegy-megállapodások MEGKÖTÉSEKOR EGYÁLTALÁN NEM KÖVETKEZHETTEK BE, csak abban az esetben, ha a jogi személy a szerződésben vállalt kötelezettségét megszegte volna, azaz megtagadta volna azok visszafizetést!!!

EZZEL szemben viszont, a fiktív üzletrész, célrészjegy vételárának megfizetésekor a tudomásszerzéstől függetlenül, A "KÁROSODÁS" AZONNAL BEKÖVETKEZETT," EZT A FASZRA-HÚZÁST, a Btk. CSALÁSNAK MINŐSÍTI, ÉS AMIT MÁR SENKI NEM TUD MEGCÁFOLNI!!!              

TUDJÁK, EZ NEM KERÜLHETETT EDDIG NYILVÁNOSSÁGRA!!!

DE, ha már szóba került a felszámolási eljárás, egy kedves bajtársam elmagyarázta, mivel mindenki kárát csalással okozták, ezért a beterjesztett hitelezői igények visszaigazolása is, minden esetben a hamis magánokiratok valótlan tartalmán alapult, ugyanis azon, csakis az eredetileg a "pénztárnál" befizetett összeg szerepelhetett volna, nem pedig a szerződésben rögzített, visszafizetésre vállalt forint összeg!!!      EZZEL A MEGTÉVESZTŐ ÜGYLETTEL MINDEN FELSZÁMOLÓ SZINTÉN A CSALÁST HALLGATTA EL!!!   

BAUmagnélküli Creative Commons License 2018.08.29 0 0 8886

Tud valaki valamit a felszámolás jelenlegi állásáról? Miért nem zárják le? Szégyenlik a 0,5%-ot kifizetni? Vagy arra várnak, hogy amíg legalább a tőkekövetelésünk nem jön össze, addig nem érdemes foglalkozni az üggyel? 

azigazmondo Creative Commons License 2018.08.26 0 0 8885

T. segédszínész!

 

Sajnálatos, hogy csak tévesen tudta értelmezni a jogosulatlan pénzügyi tevékenységre tett kijelentésemet!!!

Ugyanis, a szövetkezetek esetében én soha nem állítottam azt, hogy bármelyike is jogosulatlanul végzett volna pénzügyi tevékenységet, már csak azért sem, mert ez soha nem is valósulhatott meg!!! 

ÉN azt írtam, hogy ugyanígy levezethető, megállapítható a jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzésénél is, nem pedig azt, hogy a szövetkezetek által folytatott jogosulatlan pénzügyi

tevékenység végzésénél is!!!

NEM TARTOTTAM FONTOSNAK, AZÉRT NEM ÚGY ÍRTAM, hogy az "ÁLLAMI SZERVEK, ÉS A BŰNRÉSZESEK ÁLTAL HIVATKOZOTT" jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzésénél is, mivel már az elejétől fogva folyamatosan erre tettem utalást!!!   EZT SÚLYOS JOGI CSÚSZTATÁSSAL CSAK ŐK ÁLLÍTOTTÁK, ÉS AMINEK MINT TUDJUK MEG VOLT AZ OKA!!!

EGYÉBKÉNT is a szövetkezetek működésében csak két esetben lehetne megállapítani a jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzését:  

HA, A TAGI KÖLCSÖNT EGY "TAGGÁ NEM VÁLT" ÜGYFELE NYÚJTANÁ, VAGYIS A SZÖVETKEZET "ZÁRT KÖRÖN KÍVÜL EGY HARMADIK SZEMÉLYTŐL" VENNÉ FEL A KÖLCSÖNT, ILLETVE, HA A JOGI

SZEMÉLY "CSAKIS" LÉTEZŐ, ÉRTÉKKEL BÍRÓ ÜZLETRÉSZÉT, CÉLRÉSZJEGYÉT EGY "TAGGÁ NEM VÁLT" ÜGYFELE RÉSZÉRE ÉRTÉKESÍTENÉ!!!     

EZEK A MEGÁLLAPÍTÁSOK AZ INGATLANSZÖVETKEZETEKRE AZÉRT NEM VONATKOZHATNAK, MERT A HAMIS MAGÁNOKIRATAIK ALAPJÁN VALAMENNYI ÜGYFÉLNEK, FIKTÍV, ÉRTÉKKEL NEM BÍRÓ 

ÜZLETRÉSZEKET, CÉLRÉSZJEGYEKET ÉRTÉKESÍTETTEK, FÜGGETLEN ATTÓL, HOGY AZ ÜGYFÉL TAGGÁ VÁLT, AVAGY SEM!!!      

EGYÉBKÉNT nagyon örülök annak, hogy a mély hallgatása után most végre előkerült a színfalak mögül, az ön szellemi szintjén lévő, higgyen nekem, a legjobban hozzáértő, igaz önálló gondolattal

sajnálatosan ezidáig még nem bíró, női ruhában tetszelgő szakállas férfiú!!!

VEGYE FEL VELE A KAPCSOLATOT ÉS SZÉPEN INDULJANAK EGY REMÉNYTELI KÖZÖS ÚTON!!!                     

 

MINDEN JÓT ÖNÖKNEK!!!

 

 

 

 

   

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.08.25 0 1 8884

 

Megküldted már a nevedet meg a bankszámlaszámodat Matolcsynak, hogy oda utalja a pénzed a  leleplező bizonyítékaidért, meg azért, hogy végre befogd a pofád?

Ja, hogy azigazmondo néven nincs bankszámlaszám, amiről fel tudnád markolni a megvesztegetésedre szánt pénzt?

Hát kedves barátom, a kígyó a saját farába harapott, rossz taktikát választottál, mert úgy látszik senki nem akarja összeszarni magát a mondandódtól.

Most már ketten vetélkedtek segédszínésszel a "Ki tud többet a Szovjetúnióról ?" című vetélkedőben.

Neked, skizo barátom, semmi sem jó. Ha nem válaszolnak a vetélkedős kérdéseidre, az sem jó, meg ha igen, az sem.

Mindenkinek leírod, hogy felejtsen el téged, csak te küzdesz itt rendületlenül, hogy nehogy lekerülj innen a képernyőről kizárólag a saját érdekedben.

Előzmény: azigazmondo (8883)
azigazmondo Creative Commons License 2018.08.25 0 0 8883

T. segédszínész!

 

ÉRTHETETLEN EMBERKE, KÉRTEM, HOGY FELEJTSEN EL VÉGRE, KERESSEN MAGÁNAK A SZELLEMI SZINTJÉVEL AZONOSULÓ IGAZÁN HOZZÁÉRTŐ VITAPARTNERT, HIGGYE EL SOKAT FOG TALÁLNI, AZT FÁRASZTVA TOVÁBB, TŐLE KÉRJEN MAJD INFÓKAT, MERT TŐLEM EZEK UTÁN MÁR SOHA NEM FOG KAPNI!!!

ILYEN FELKÉSZÜLTSÉGGEL ÖN IS ELINDULHAT A MAGA ÚTJÁN!!!

 

MINDEN JÓT!!! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!