Keresés

Részletes keresés

lencsilány76 Creative Commons License 2015.10.20 0 0 32175

Szia Hornet! Nekem az Algopyrin nem nagyon használ, egyedül a Flector jött be, viszont az nagyon gyorsan hat, max. negyed óra és minden oké. Algopyrinből volt, hogy többet is be kellett vennem, valamennyire csillapított, de teljesen soha.

 

Annyi gyógyszert meg nem akarok szedni, sőt megpróbálok inkább semennyit. Most kb. kéthetente talán egy Flector kell, de csak a fejgörcsre, azt nem bírom elviselni.

 

A diólevél tényleg nagyon-nagyon szuper Nitta, idd csak szorgalmasan, nekem rengeteget használt, a szünetekben ihatsz helyette körömvirágot, az is nagyon jó gyulladáscsökkentő.

Előzmény: hornet599 (32170)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.20 0 0 32174

A diólevéltea jó gombákra és parazitákra is. 3. napja iszom, és pont azóta sokkalta jobban is vagyok. Eszem még a kókuszolajat is, azt is gombára (ha esetleg lenne).

Előzmény: pozo54 (32168)
milla10 Creative Commons License 2015.10.20 0 0 32173

sziasztok!

 

dr horowitz-cal kommunikált már valaki?

 

One of the millions Creative Commons License 2015.10.20 0 0 32172

Nekem is mindig eldugul a nyirokrendszerem. A Rife gépemen van nyirok tisztító program. Szoktam használni.

Tegnap este 2,5 órát használtam és ez durván sok volt.

Nem is aludtam rendesen. Fáztam rendesen, pedig +pokróc is volt rajtam.

Tuti Herx volt.

Előzmény: Jesurun under Lyme (32162)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32171

Pozo, a gombaval talan jol allok....

2 50 napos gyogyszeres ab kuram volt, mindketto 2014-ben, es mindkettonel ereztem h kezdek szarban lenni, de szedtem ra gyogyszert es elmult.

En tunet mentes lennek ha nem lenne arthritisz.

Es azota folyamatosan alternativ ab-n voltam, ezustkolloid, oliva level kivonat samento, de ezektol nem gombasodunk be.

Igy nem gondolom h az gond lenne, de ki tudja.

De nincs semmi fejfajasom, egyedul az arthritisz, a kronikus izuleti gyulladas, ami most nekem van, es most ez a belso vizenyo, de ezek pedig az arcoxia mellekhatasai.

Előzmény: pozo54 (32168)
hornet599 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32170

Én ezt szedem fájdalomcsillapításra.

Bár, mióta a cefi kúra volt, azóta valamiért nemhogy elmulasztaná a fejfájást, de még rápakol egy lapáttal a tüneteimre. Valaki tapasztalt már hasonlót ezzel? Lehet a toxinok miatt van...

Előzmény: hornet599 (32169)
hornet599 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32169

Algopyrin? (Metamizole-Natrium)

Előzmény: lencsilány76 (32161)
pozo54 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32168

Jesurun...Hogy állsz a gombátlanítással.A sok antibio után FELTÉTLENÜL kell ezzel foglalkozni, mert a probiotikumok nem oldják meg.Én tavasszal hagytam abba a második ab. kúrát és addig nem igazán éreztem jól magam míg nem szedtem mycosolont mert én nem tudok erős gombaellenes diétát csinálni, amit legalább fél évig kell csinálni.A gomba hasonló tüneteket tud produkálni mint a lyme.Nagyon fontosnak tartom, hogy ezzel foglalkozzunk!!!

Előzmény: Jesurun under Lyme (32165)
pozo54 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32167

NOW IX.ker. Erkel u 14/b itt lehet NAC-ot venni, azt hiszem interneten rendelni is lehet kb. 6000 Ft.

Előzmény: szerencse3 (32164)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32166
Előzmény: szerencse3 (32164)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32165

Talaltam egy jo oldalt a maj vedelmerol regeneralasarol, a lenyege itt van:

 

homoktövis májvédő hatásáról számos tanulmány készült. Bevitelével csökkenthetők az emelkedett májfunkciós paraméterek. A májsejt regenerációban fontos szerepet játszik. A májenzimek hatékonyságát fokozza, ezáltal felgyorsítja a méregtelenítő funkciójukat. Ennél hatékonyabb növény talán nem is létezik a áj regenerálására, bár sokan a máriatövist helyezik előtérbe. Mind olajos, mind vizes összetevői fontosak a máj szempontjából.

máriatövis a másik fontos májvédő növény. Mivel a nyugati orvoslás hamarabb ismerte fel, több májra szánt étrend-kiegészítő összetevője, de önmagában is hatásos. Legfontosabb aktív összetevője a silymarin, amely a máj glutation (lásd lentebb) szintézisét 30%kal is képes megnövelni, e mellett serkenti a máj fehérjeszintézisét, és az egészséges májsejt növekedést.

Az alfa-liponsav antioxidáns hatású. Valószínűleg ez a tulajdonsága tehető felelőssé májtoxikus károsodásokat kivédő hatásáért, de önálló méregtelenítő hatásáért is. A májsejtek sebezhetőek a különböző méreganyagok által. Ezeket a károsodásokat az antioxidánstulajdonságú anyagok képesek kivédeni A liponsav azonban más módon is képes védeni a májat. Ként tartalmaz és hozzájárul a glutation szintéziséhez, ezáltal növelve annak szintjét. A glutation a máj egyik fő méregtelenítő anyaga, mivel sok toxin megkötésében szerepet játszik. A liponsav ezen felül alkalmas különböző nehézfémek (ón, ólom, kadmium) megkötésére, azokkal való kelátképző tulajdonsága révén.

N-acetil cisztein (NAC). A glutation szerepét az alfa liponsavnál már említettük. Molekulája három aminosavból ciszteinből, glutaminból és glicinből épül fel. Ezek közül a cisztein az, ami a képződés limtáló tényezője lehet, vagyis a ciszteinnel való ellátottság határozza meg azt, hogy mennyi glutationt képes májunk szintetizálni.

Így érthető, hogy a cisztein külső pótlása a legfontosabb faktor mely hozzájárul a glutation szintéziséhez és szintjének növeléséhez. A glutation konjugáció az a folyamat melyben a toxikus anyagok 60%-a megkötődik a májban (a méregtelenítő folyamatok II. fázisában). Ennek hatékonysága járul hozzá ahhoz, hogy a méreganyagok ne halmozódjanak fel a májban. Mindemellett a cisztein hatékony antioxidáns is, mely további védelmet jelent a májsejteknek is.

Lipotróp anyagoknak azokat nevezzük, amelyek segítik a zsírok lebontását és felszabadítását a májszövetből. Ezek közül legfontosabb a kolin, a metionin és az inozitol, melyeknek fontos szerepe van a zsírmáj létrejöttének megakadályozásában, illetve a folyamat visszafordításában.

Az antioxidánsok védik a májsejtek membránját a méreganyagok károsító hatásaival szemben. Azokból pedig a májba kerül be a legtöbb, lévén ott méregtelenítődik a szervezet. Így nem csak a hagyományos antioxidáns hatású anyagok (C-vitaminE-vitamin, zsírsavak stb), hanem a szabadgyök bontó enzimek (szuperoxid dizmutáz (SOD), glutation peroxidáz) is fontos szerepet kapnak. Ez utóbbi enzim a fentebb említett glutationt használja fel a szabadgyökök hozzákötésére.

 

http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=2855

 

szerencse3 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32164

Valaki linkeljen légyszives megbizható NAC-ot, ami Mo-on kapható, vagy Mo-ról rendelhető. Köszönöm!

szerencse3 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32163

:( Basszus, de szar ez..:( Sajnálom, hogy igy kivagy te is. Én ma még fel sem tudtam kelni. 

Remélem jobban leszel utazás alatt. Irj majd!

Előzmény: Jesurun under Lyme (32155)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32162

Nagyon jokat olvastam rola, biztos h fogom rendszeresen szedni megint.

De van egy aggodalmam:

"Bárki, aki gyomorfekélyben vagy hasonló gyomorfalt érintő betegségben szenved, tartózkodjon az NAC használatától."

 

En azt szoktam mondani magamrol, hogy jo a gyomros es az emesztorendszerem.

DE!!!

Az Arcoxia mellekhatasait olvasva, 2 dolog volt, ami ram nezve igaz h "azonnal hagyja abba a szedeset" pont alatt:

- odemas boka lab

- fekete szeklet

 

Errol eddig nem irtam, meg nem erzek semmi kulonosebb valtozast, de azert ennek is utanolvastam, es ez a fekelyre utal, bar nem teljesen egyertelmu.

Szoval eleg sok problemat csinalt masfel honap alatt ez a gyogyszer.

 

Igy nem tudom, hogy nem lenne erdemes e varnom vele?, mert biztos h van vmi galiba az emesztorendszeremben is, most mar, bar meg nem erzem fizikailag.

 

2014-ben rengeteg idot toltottem azzal h a meregtelenites kulonfele formait olvasgattam, es sokat koltottem is kulonfele tap.kiegeszitokre, amiket elkezdtem szedni, de sokszor nem fejeztem be a szedeset, mert neha elhatarozom h 3-4-nel tobbet egyszerre tobbet nem szedek....

Aztan meg, h amit megvettem, azt mar beszedem, .....

 

En azt gondoltam magamrol, h eleg jo a meregtelenitesem, de a mostani helyzet az kivetel biztosan, mert most a nyirokrendszerem leallt mukodni, ami nagy gaz, es ugy erzem h a labam a sok meregtol olyan merev..... lehet ez csak bekepzeles, de szabalyosan igy erzem,

Csinaltam a tapaszt, az epsom so furdot, szauna, szodabikarbona furdo, stb kulso meregteleniteseket, es sok meregtelenito herb teat iszom folyamatosan, elg sok mariatovist is az ab kuram utan, kulonosen amikor megtudtam h az ab a grapefruittal oldhatatlan komplexet kepez a majban, vagyis tudom h mennyire fontos a meregtelenites.

Most ebben a masfel honapban, amig szedtem az arcoxiat, nem meregtelenitettem specko.

 

Viszont ha ilyen szar allapotban vagyok, akkor lehet halasztom a kov mino ab kurat egy honappal kb, hogy regeneralodjak.

Előzmény: Jesurun under Lyme (32160)
lencsilány76 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32161

Sziasztok! Én már kb. 2 éve kerülöm az ibuprofen és paracetamol tartalmú gyógyszereket, nekem 1! szemtől feldagadt az egész arcom, szám, szemhéjam. Nem tudtam kinyitni a szemem, a falat tapogatva botorkáltam a fűrdőszobáig. Azon a kicsi résen amin kiláttam néztem a tükörbe, azt hittem elájulok, ilyen csúnyát még nem láttam, a jéghideg víz alá tartottam a fejem, úgy próbáltam segíteni a dolgon. Azóta a háziorvosnál rá van vezetve a kartonomra, hogy még csak véletlenül se adjanak, a táskámba pedig tartok egy papírt a személyim mellett, hogy ha véletlenül rosszul leszek valahol, legalább a mentősök is tudják. Utána kezdtem én is olvasgatni ezekről a dolgokról, de most elol asom azt is amit belinkeltél. Fájdalomcsillapításra csak Flectort szedhetek, attól eddig nem lett semmi gondom.

Előzmény: Jesurun under Lyme (32146)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32160

Utana neztem a NACnak:

Egyéb elnevezések

n-acetilcisztein, cisztein, N-acetil-L-cisztein, L-cisztein, acetilcisztein

 

L-cisztein neven ismerem, ott lapul a kocsimban, mar egy eve megrendeltem es szoktam is szedni rendszeresen.

Kerdes h most mennyi energiam van a kocsibol kibanyaszni - a laptop elol van, internetezni tudok de minden mozgas nagyon fajdalmas, a csuklom is faj csak most elhanyagolhato a terdfajashoz kepes.

Szedek sok antioxidanst, mindig veszek hozza ujabbakat, hatha segit, mert az arthritisz ellen a legjobb a sok antioxidans.

 

Ez a hatfajas nagyon zavar, kulonosen azota h tudom h belso vizesedes miatt van - de legalabb a bokamnal csokkent, meg mindig hatalmas, de mar nem annyira.... 

Előzmény: pozo54 (32158)
hornet599 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32159

NAC méregtelenítésre kell, a glutathion prekurzora, ebből állítja elő a glutathiont a szervezet. Ez pedig nagyon kell a méregtelenítéshet, s krónikus lyme-ban rendszerint kevés van belőle!

Előzmény: Jesurun under Lyme (32157)
pozo54 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32158

Írd be a keresőbe hamarabb megtudsz róla mindent, jó méregtelenítő stb.A beleiddel minden rendben, mert a hátad is fájhat gyomor-bél problémáktól!Tudok rá nagyon jó szert, egyszer már írtam ez a pro-pre-primbiotikus gél!A máriatövist szerintem kezdd el szedni legerősebb májvédő, az antibiotikumok hatását kis mértékben csökkenti, de májnak nagyon jó.Az biztos, hogy nem vagy gombás, az is okozhatja a tüneteidet.Én azt tapasztaltam itt a fórumon, hogy ezt a gombás kérdést kicsit hanyagolják, pedig nagyon csúnya tüneteket tud csinálni!

NAC-ot szerezz be minél előbb!!

Előzmény: Jesurun under Lyme (32157)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32157

Nem ismerem, mi az a NAC?

 

 

Fogalmam sincs mi faj a hatamban, mert kisugaroz az egeszre, de hatul faj, belul, es pl most ahogy ovatosan santikaltam felfele a lepcson, az utolso lepcsofoknal nyilalt be.

Ilyenkor tart vagy 30 ms-ig es vege. 

tegnap ejjel sokkal szarabb, erosebb volt. Vagyis enyhult, de amikor felkeltem ma, azt hittem kialaudtam, de nem, meg megvan rendesen.

 

Ha a hatamra teszek elektrodat, az vajon segit a belso odeman?????

Most abban kell gondolkodnom amim van.

 

Utana neztem a supersonic-nak, es ezen a neven csak m.o-on lehet kapni, angliaban nem, ott mas dolgok vannak ezen a neven.

De ami nekem van, az is kicsit hasonlo elven alapul, bar mas teljesen, es kifejezetten fajdalomcsillapitasra vettem, de meg nem ereztem a fajdalomcsillapito hatasat.

Egy honapja vettem kb, es szoktam hasznalni, mert kellemesen bizseregteti az izmaimat - de a fajdalmat nem csokkenti.

 

Es ez teljesen maskeppen faj, nem in vagy izom vagy csont - biztos h vmi belso odemam van.

 

Valami S.O.S gyogymodot tud erre vki?

 

Szereintem talan a kopolyozes lenne a legjobb - de hol? hogyan?

Előzmény: pozo54 (32156)
pozo54 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32156

Jerusum a NAC-ot ismered?Próbáltad már.A belektől is lehet ödéma, ha nem jó a felszívódás!

Előzmény: Jesurun under Lyme (32155)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32155

sziasztok,

tegnap amikor irtam h " picit jobban vagyok" - Utana nagyon rosszul lettem.

A szornyu terdfajasamhoz hozzajott egy szornyu hatfajas.

Felpocoltam az odemas labaimat, ultem egy fotelben, es laptop olembe es ugy interneteztem.

A fotel ele egy szeket tettem es arra a labaimat, igy a bokaim kb 10cm magasabbra kerultek mint ahogy ultem.

Kb 2 ora mulva ahogy fel akartam allni es megmozdultam a fotelben, olyan iszonyu hatfajas allt be.

Aztan egesz ejszaka, reggel 8ig meg volt ez a hatfajas, de nem a gerinc, hanem valahol ott ahol a bordak kezdodnek, csak hatul, a belsom.

Egy csuklasra, es sohajtasra is jott, neha arra is h ulo helyzetben csak az egyik labmat ovatosan arrebb akartam rakni, a terdajas miatt nagyon ovatosan, es beallt a hatamba a fajas.

Szerencsere reggelig elkezdtem sejteni, hogy az odemaval lehet kapcsolataban, irtam anyukamnak h hivja fel a korzetist es kerdezze meg.

Anyu mar valaszolt is.

Vesem rendben, voros versejtjeim kevesek, egyebkent jo a verkep.

Es ha magasabbra pocolom a labaimat, mint ahogy a testem van, abbol lehet nagyobb baj.

 

Ezzel a hatfajassal fekudtem le, most ebredtem, es ugy tunik kialudtam magam, elmult.

A terdfajas az megvan ugyanugy.

De csak belegondolok abba, h az odemas labaimat magasra helyezve, az odema valahol a belso szerveimben alakul ki - milyen rossz allapotban lehetek?!?! Ha 2 ora is ennyit art.

Ezt most azert irom le, mert hatha masnak tanulsag.

 

Es fogalmam sincs mi okozhatja.

Az biztos h az Arcoxia-tol van az odema, de h az mit tett tonkre???

Vese - ez jo a vv alapjan.

Maj? Nyirokrendszer? Sziv?

Ha a szivemtol lenne, akkor allitolag egyforman lenne odemas a labam.

 

Szoval abszolulte tanacstalan vagyok.

Szerencsere most egy nagyon konnyu 3 napos ejszakas munkam van, ahova jottem, 4 oras vezetessel, ebbe gemberedtem bele, mert elotte egesz jol voltam mar.

2 hete odemas a labam, de vegig szedtem az arcoxiat, es csak szerda reggeltol nem szedem, es szombaton volt az a nevezetes 4 oras vezetes, amitol meg most is annyira rosszul vagyok h nem birok a szekrol rendesen felallni.

Hihetetlen. De ez most olyan nagy fajdalom a terdeimben h inkabb lyme mint arthritisz, vagy ki tudja, remelem hamarosan elmulik.

 

Van egy elektromos fajdalom csillapitom, silklite a neve, 4 elektrodas tapasz van, amit fel lehet tenni barhova, es 8 program, kulonfele rezgesek , masszazs amit csinal.

Azzal kezelegettem a labam, terdem, de hat a fajdalom nem mulik.

Ha a labfejemre teszem, akkor az odemas labamban sokkal levesbe erzem a rezgest, mint  a masikban. Mindketto odemas, de a bal sokkal sokkal jobban.

 

De lehet kiprobalom az ultrahangosat, nem tudom h azt meg lehet-e venni angliaban v csak m.o-on.

 

Az egesz labam, amikor megyek, olyan mintha egy merev cso lenne, alig tudok menni is, nemcsak a szekrol felallas leules okoz gondot.

Biztos vagyok benne h tele lehet mereggel. De nem tudom hogyan meregtelenitsem.

most mindjart vege ennek a 3 napnak (holnap), itt nincs semmire energiam, arra sincs h a kocsimbol kivegyem azokat a dolgokat amikre szuksegem van.

A forro furdo sem segit, pedig regebben az szokott.

Lehet el kenne mennem egy nyirokmasszazsra? Az jo draga lehet itt angliaban, de meghalok annyira faj a terdem.

 

Szerdara mar megvan a repjegyem, es utazok, nem haza, de nem tudom mi lesz igy.

Előzmény: Jesurun under Lyme (32143)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32154

Morbid, ami most jön. Mint írtam, emg-re akarok menni az als-t kizáratni. Biztos utánaolvastatok, hogy ezt a  betegséget a cikász pálmával is összefüggésbe hozták (azóta ezt a növényt távolról  kerülöm).

 

Ma jövök be dolgozni, s látom, hogy az eddig kopár folyosón rengeteg, szinte mennyezetig érő szobanövényt helyezett el valaki. A mi irodaajtónk előtt is megjelent  egy óriási, szinte plafonig érő....CIKÁSZPÁLMA! 

 

Komolyan mondom, a sors az, ami szórakozik már velem... :D 

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32153

Köszi a tanácsokat. Zsályateám is van otthon, azt még tavaly ittam, jó hatása volt annak is, csak több vele a macera. 

Előzmény: klarixka (32152)
klarixka Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32152

Szia,

hirtelen nem is tudom melyik problémaádra reagáljak: a dagadás - boka odema - a gyógyszeren kívül még lehet a vesétől is (tekintve, hogy a sokféle gyógyi megterhelő a szervezet számára), erre mondanám a Breuer féle veseteát vagy ha az túl megerőltető, akkor a zsálya teát (infuzióban), reggel és este.Fájdalom csillapításra pedig Super Sonic ultrahabngos és ionos masszázs készüléket -csodálatos hatásfoka van 2-3 kezelés és elfújta a fájdalmat. A lényeg (szerintem) hogy semmi plussza anyag bevétel - na ez mániám!Az ára is tűrhető és a családból mais is használtatja. Ez persze csak 1 ötlet - de mi kipróbáltuk. Itthon közkézen forog. Az olajlevél kivonatot szedtem - de maszlagnak tartom - de viszont jó drága. Jut eszembe reumára MSM-et szedtem (coxartozisra),  ELMÚLT TELJESEN. Homeopátiás szer lenne  a Rux toxicod compus is elég jó, csak kicsit lassan van hatása. Tünetmentességet kívánok .

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32151

Szerintem még a Doxinál is szoktatni kell valamilyen szinten a szervezetet, legalábbis van olyan, akinél igen. Ugyanis velem az történt, hogy tavasszal 400 mg-ot írt az orvos, amiből a reggeli 200-al még úgy nem is volt gond, de az esti 200 rendre beütött, vacogás, hidegrázás, remegés stb. Így én is csak pár nap után fokozatosan tudtam felmenni a 400-ra, aztán egy idő után már simán működött az is. Én a torkomat éreztem dagadni, az ujjaim meg tényleg dagadtak is. De most megint lesz doxim, de csak akkor kezdem el szedni, hogyha kiderül, hogy nem als-em van. Amire 26-án derül fény.

Előzmény: szerencse3 (32140)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32150

A máriatövisről mintha olyat olvastam volna (de lehet, hogy hülyeség), hogy inkább kúra után kéne szedni, mert ha közben szeded, hátha a gyógyszerből is eltávolít. Már nem emlékszem, hol olvastam.

Előzmény: Jesurun under Lyme (32141)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32149

Iszom már a diólevélteát, csak még nem tudom, lesz-e hatása. Viszont nagyon ízlik, így már emiatt is megéri.

De a következő módon készítem:

 

Vizet forralok, majd egy púpozott teáskanálnyi diólevélteát leöntök vele, és 15 percig áll. Beledobok 3-4 szem szegfűszeget, ettől finom lesz, meg ez is jó hatású elvileg. Meghintem fahéjjal is, vagy csepegtetek bele fahéj+gyömbér cseppet, de az alkoholos, és ma azitromicin mellé azt nem akartam. Az így készült elegy nekem olyan szinten ízlik, hogy még mézet sem teszek hozzá. A leírások szerint 6 hétig kell inni, utána hat hét szünet, és reggel éhgyomorra kell ezt megtenni. Nekem reggeli szertartás a gépezés mellett :)

Amit még szedek mindemellett: Milgamma, Magnerot, kurkuma, probiók, aszkorbin+só, meg mától a gyógyszer ismét.

Rosszabbodás most nincs, a rángás szűnik, de van pár tünet, ami makacsul tartja magát, és ami miatt az emg-től már előre félek. Az az izomrost ugyanis a bokámnál soha nem áll le, ugrál. És a tenyeremen is az izmok összehúzódnak majd kiengednek, szintén hetek óta. Ezek a tünetek pedig nem tudom, hogy mit jeleznek.

De mivel a tea óta az általános közérzetem jobb, azt mindenképpen ajánlom

 

Kipróbáltam hétvégén az olivalevélkivonat-kapszulát is. De azt nem tudom rendesen lenyelni, megakad. Be kell szereznem a folyékony változatát.

Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32148

Igen. En ezt nem a tiedre irtam. Az acroxia mellekhatasait keresve talaltam a cikket.

Es engem megdobbentett.

A gyogyszermaffiarol tudtam csak nem ilyen reszletesen.

Az ibuprofen es paracetamol dobentett Le. 

Előzmény: szerencse3 (32147)
szerencse3 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32147

Olvastam már a cikket. Több film is készült hasonló témában.

Én lent természetes szert linkeltem.:)

 

Előzmény: Jesurun under Lyme (32146)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32146

Probaltam kinyomozni h miert lett odemas a labam az arcoxiatol - es talaltam egy erdekes cikket, amit erdemes mindenkinek elolvasni, aki gyogyszereket szed.

 

Kb 10 gyogyszer negativ mellekhatasat irja le, koztuk van az arcoxia, Ibuprofen, paracetamol stb, de ami a lenyeg h reszletesen leirja hogyan mukodik a gyogyszermaffia, a gyogyszerlobbi.

Vigyazat, nagyon hosszu a cikk!

 

"Csakhogy egyes esetekben az Ibuprofennek már két, azaz kettő tablettája elegendő ahhoz, hogy a vesét és a májat helyrehozhatatlanul megkárosítsa."

 

http://www.szenanatha-hp.fw.hu/hozzaszol1.htm

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!