Keresés

Részletes keresés

Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.10.27 0 0 376

Kedves Bence!

 

Állításaid nem mindenben fedik a valóságot.

13 db redőny, 5 db redőnyhöz kapcsolható szúnyogháló, valamint 1 db nap ernyő egyszerre lettek felszerelve, és a szerződés megkötésekor jeleztem számodra, hogy a többi szúnyogháló pontos méretét csak a fent fel sorolt termékek felszerelése után tudom pontossan megmérni, majd ennek elkészítésére várni kell.

A felszerelés időpontja nem csak én miattam csúszott, amikor nekem alkalmas lett volna akkor neked nem volt jó. Mind ketten nagyon elfoglalt emberek vagyunk, én ezt tolerálom, te nem annyira.  A vételárat tekintve rengeteg kedvezményt kaptál, és így is adós maradtál 20.000 Ft-al. A szúnyoghálóajtód, ha magad szereled fel, (biztossan fel tudod) kockáztatod az aluminium redőnyöd garanciáit, én hajlandó vagyok ezek után is felszerelni, de nem szeretnék tolakodó lenni, ha ennyire meg szeretnéd tartani azt a pénzt, hát legyen a tiéd.

Megjegyezném, azért ha végig gurulsz a lakóparkotokban, és nem vagy nagyon elfogult azért azt el kell ismerned, hogy a tied a legszebb redőny ebben a kategóriában, amit amikor meg kötötük az üzletet, még azt mondtad, hogy az általad álomhatárnak nevezett összeg alatt van 40.000 Ft-tal. Ehez képest, itt elég jól legyaláztál. Én senkit nem csapok be, a nap 24 órájából, 20-at munkával töltök, igyekszem nem fáradt lenni, ami a fő szezonban nem mindig sikerül, lehet hogy nem vagyok halál pontos, de nem csak egy ügyfelem van, ha elkezdek egy munkát csak megközelítően tudom a végét megsaccolni, sok problémás ablak van, én ezeket is megoldom, (Pl. a te alumínium redőnyöd, más szétvéste volna a házadat, én megoldottam vésés nélkül is, aminek akkor örültél, mert nem látszik semmilyen külsérelmi nyom, és megjegyezném, a motoros redőnyödet nem a villám mozgatja.)Egyébként, az emlitett napon be kellet mennem a bankba, (idönként be kell mennem nekem is, sorban álltam,) erre a napra azt beszéltük meg, hogy több órára lesz szükségem, azt mondtad jó akkor nem mész dolgozni, vagy oda megy valaki.

Én elismerem késtem, hibáztam, szoktam, de úgy érzem neked csak a 20.000 Ft-ra van szükséged.

 

Üdv. Zsozsó

Előzmény: Isidorra (375)
Isidorra Creative Commons License 2006.10.21 0 0 375

Igen, vagyis továbbra is a semmi. Ígérgetések, ekkor jön, akkor jön,most nem ér rá, most elkakadt útközben,de leginkább a teljes eltünés jellemezte. A hab a tortán az volt, amikor reggel nyolc helyett fél tízkor állított oda, amikor már elindultunk a melóba. A párom ezután elküldte...de most ott vagyunk félig felszerelt szúnyoghálókkal...

Én ha így végezném a munkám, nem tudnék tükörbe nézni, azzal a tudattal, hogy átverem az embereket.

Ez a pasi, vagyis zsozsomegmondja007 egy nagy szélhámos. Ha valaki meg akarja kímélni magát a sok idegeskedéstől,becsapástól, messze kerülje el.  

Egyeseknek semmi nem ciki...

Előzmény: mattee (374)
mattee Creative Commons License 2006.10.21 0 0 374

Kedves Isodorra!

 

Úgy látom, az utolsó hozzászólásod után teljes csend lett. Van valami pozitív fejlemény azóta? Sajnos már későn olvastalak, és én is beleestem a csapdába.

Előzmény: Isidorra (373)
Isidorra Creative Commons License 2006.10.08 0 0 373

Tisztelt Topictársak!

 

Az ember gyakran próbál az intenet lehetőségével élni, ha mesterembert keres. Mi is megtettük, de sajnos redőnyügyben ez nem bizonyult jó megoldásnak. Ezért szeretném megosztani veletek a rossz tapasztalatomat, hogy okulásként lehetőleg senki ne essen ugyanebbe a hibába.

Augusztus elején sikeresen megrendeltük a redőnyöket és szúnyoghálókat a topicban oly nagy tudású és megbízhatónak tűnő zsozso007megmondja nick alatt futó emberkétől.

Természetesen előleg adásával,a házunk teljes redőny és szúnyogháló felszerelésével bíztuk meg. Először persze sejtettük, hogy még a mai napig sem fog teljesen elkészülni vele, állandóan halogatta a munkát, aztán hosszas könyörgések és egyeztetések után nekifogott, majd csak félig csinálta meg. A lemaradt dolgokat aztán ismét hosszas könyörgések után elkezdte pótolni, de a teljes munkát a mai napig nem fejezte be, vagyis immáron két hónapja.Közben a teljes összeget kifizettük, mi, balga jóhioszeműek....

Senkit nem szándékozom ok nélkül sárral dobálni, de ettől megbízhatatlanabb, szélhámosabb mesterrel ritkán találkoztam.

Mindenkit figyelmeztetnék, mielőtt üzleti kapcsolatba lép zsozso007-tel, jól gondolja meg, csak akkor ha van kellő türelme és pénze kivárni a "mestert".

Sajnálatos dolognak tartom, hogy egyesek élve az internet adta arcnélküliséggel mások bizalmába férkőzhetnek és ezzel visszaélnek.

Persze számunkra is jó tanulópénz volt, hogy csakis személyes referencia útján választunk ezekután szakembert.   

puntooo Creative Commons License 2006.09.11 0 0 372
A házamat U alakúra tervezem, ami egy (fedett) teraszt zár körbe. Logikus lenne a téli éjszakákra lezárni a teraszt, ezáltal téglalap alakúvá kiegészíteni a házat, ami a gyakorlatban kb. 10 nm-t jelent, két oszlop közbeiktatásával. A legelegánsabb megoldás nyilván a szigetelt alumínium-redőny lenne, de gondolom, ennek bekerülése összeg, ami nem biztos, hogy belefér a költségvetésbe. Vannak-e ennél olcsóbb redőnyök, amelyek olyan 0,5-es K érték körül szigetelnek? puntooo
gregab Creative Commons License 2006.08.29 0 0 371

Sziasztok!

 

Leszakadt a műanyag redőnyöm, nem tud valak a 13. kerben van környékén, vagy bárhol és redőnyöst, aki nem tud drágán és jól dolgozik?

memorix Creative Commons License 2006.08.25 0 0 370

Mennyibe kerül az otthon biztonsága?

 

http://hvg.hu/im/20060822betoresvedelem.aspx

 

 

 

Előzmény: puntooo (368)
Pif Creative Commons License 2006.08.21 0 0 369

Sziasztok!

 

Előre is sorry, szinte egy betűt sem olvastam a topic-ból.

 

Reluxámban elszakadt a lamella mozgató kötél. Tudtok-e esetleg ajánlani egy helyet Bp.-n, ahol ilyet be lehet szerezni (kicserélem magam), ill. mennyiért csinálná meg a cserét egy szakember?

puntooo Creative Commons License 2006.08.20 0 0 368
Szia, Memorix! Természetesen tökéletesen igazad van mindenben, csak azért írtam ide ezt a sztorit, mert engem a betörők ""bátorsága"" nagyon megdöbbentett, és a témába vágott! puntooo
Előzmény: memorix (367)
memorix Creative Commons License 2006.08.20 0 0 367

Kedves Puntooo!

 

Ellenpéldát én is tudok hozni....tökéletes védelem nincs...a rács, redőny csak késlelteti a beterőt....a betörés védelem nem csak a rács külső felcsavarozásával ér véget vagy a redőny beszerélésével..cél a betörő megzavarása,elrémítése minél nehezebben  legyen csak képes hozzáférni a dolgokhoz, a betörés védelem áljon arányba az ott tárolt értékekkel... a nem látható értékek esetén a betörő bizonytalanabb...ha odajár a trafficba akkor már tudja miért is éri meg bemenni...

 

 

Mindig vannak bátor jelentkezők...ha olvasod a cinikus részt akkor ott van a nagyi+kutya...is...a védelem listájában mint lehetséges opció...

 

Amúgy nem csak egy szirénát kell felrakni...1 db -t látható helyre egyet pedig elrejtve amihez ne lehessen hozzáférni , lefujni, leszedni olyan könnyen....lehet kamerákat felszerelni , riasztót kiépíteni , azonban a nagyobb értékeket el kell rejteni ha lehetséges... lehetet zavaró fényeket alkalmazni (különböző fények villognak eltérő ütembe), ködgránátot a levegöztetőbe benyomni a térségbe,lehet belül erős zajhatást alkalmazni ami bármilyen ember dobhártyáját erősen zavarja...a riasztó riaszthat rendőrt, a tulajt, szomszédokat, ...szóval számos védekezési eszköz lehetséges... érdemes egy biztonságtechnikai céget felkeresni...a biztonságnak ára van...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: puntooo (366)
puntooo Creative Commons License 2006.08.20 0 0 366
"Ellenben ha jól beépített rács van és biztonsági ajtó(k)/ablakok akkor már meggondolják a dolgot." Sziasztok! Beköszönő hozzászólásként egy kissé ki kell, hogy ábrándítsalak! Ismerőseim trafikja egy 14 emeletes ház földszintjén van, üveges vasajtó, vasrácsokkal, riasztóval, 3m magasan levő szirénával, szemben taxi-állomással és bérházsorral. Ezt a kockázatot már nem illene felvállalni a betörőknek, dehát ők nem illemtudóak... Egy éjszaka a szirénát befújták, a vasrácsot átvágták, az üveget betörték, és senki sem látott, hallott semmit........ puntooo
Előzmény: memorix (349)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.18 0 0 364

Helló MatthiasI!

 

Ha műanyag megfelel alapszínben, (pl. fehér) akkor 10620 Ft/db.

 

Üdv. Zsozso!

Előzmény: Törölt nick (363)
bujtas Creative Commons License 2006.08.03 0 0 362
Aki esetleg az árnyékoláson, redőny -özésen gondolkodik annak ajánlanám a következő informatív oldalt www.redonymotor.com sok okosság van rajta.
Előzmény: Törölt nick (266)
Isidorra Creative Commons License 2006.08.02 0 0 361

Kedves Zsozso!

Köszönöm, meg is kaptam az árajánlatot, a párom hamarosan megkeres időpontot egyeztetni!

Isi ( interware-s email, az vagyok én)

Előzmény: Zsozso007megmondja (355)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.01 0 0 360

E-mail-ban tudok neked nm árakat mondani kombis redőny konfigurációkra!

Ha élsz a lehetőséggel, más elérhetőséget is adj meg, mert a postamester gyakran vissza dobja a leveleket, így csak akkor tudok veled újra kapcsolatba kerülni, ha elfogy a türelmed.

zsooter@msn.com

Előzmény: laca5 (343)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.01 0 0 359
Ezt az összeállítást, minden normális gyártó gyártja, más-más márka név alatt, feltételezem nem a Hella-nál jártál, hanem valmelyik konkurensénél.
Előzmény: laca5 (343)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.01 0 0 358
A redőny jelentős szigetelő képességgel rendelkezik, a szigetelt is, nekem a szúnyoghálókról sincs rossz tapasztalatom, pedig nekem is, van belőle néhány, hacsak nem az árára gondolok.
Előzmény: Truva (344)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.01 0 0 357
Eléggé egyedi elképzelésnek tűnik első olvasatra, de lehet, hogy kivitelezhető, normál 150 cm-es magasság, belefér egy 13,8 cm-es tokba.
Előzmény: database (348)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.01 0 0 356
A golyóálló járművek is általában csak 7 másodperc előnyt adnak a támadóval szemben, de képzett sofőrrel ez általában elég!
Előzmény: memorix (349)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.01 0 0 355

Nem tudom, szerintem nem kaptam meg. Válaszoltam rá?

 

Előzmény: Isidorra (352)
Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.08.01 0 0 354

Sajnos ez az eszköz, ha terhelésnélkül leszalad, eltöri a rugót, javítani nem érdemes, cserét javaslok.

Azért nem ajánlom, hogy ezt személyesen tedd, hívj szakembert a cseréhez, hozzá nemértőknél gyakran komoly kézsérüléseket okoz, akár maradandót is!

Előzmény: ujtulaj (353)
ujtulaj Creative Commons License 2006.07.31 0 0 353
Sziasztok!

Otthon kiszakadt a falba rejtett gurtnibehúzóból (laikus néven) a gurtni. Kiszedtem a szerkezetet, de sajnos maga a rugós dob is elromlott, valszeg megszakadt vagy kiakadt a rugó. Valahogy szegecselve van, így szétszedni nem tudom a dobot. Talán a dobot magát le lehetne húzni, de arra sem látok garanciát.

Hol kapok ilyen dobot tartó konzollal együtt (mennyiért) illetve mit lehet kezdeni ilyen helyzetben? Szabványos ezeknek a mérete? Ugyanis passzentos luk van neki vájva az ablakkeretbe..




Köszi szépen!
Isidorra Creative Commons License 2006.07.31 0 0 352

Sziasztok!

Redőnyöket és mobil szúnyoghálót szeretnénk. Zsozsó, elküldtem a mailedre a méreteket, remélem tudsz majd segíteni nekünk. Eddig egy db árajánlatot kaptunk egy igen illusztris redőnykészítő cégtől, de attól jól lehidaltunk...( majdnem hét számjegyű volt.... és nem lakunk palotában).

További jó árnyékolást ( ebben a napsütés gazdag időben jól jön)!

Üdv

Isi 

Truva Creative Commons License 2006.07.28 0 0 351
No, azóta picit visszaolvastam és nyugalommal töltött el, hogy volt itt szó a roma redőnyökről (ez a mandró is ilyet hozott).

Szal megcsinál 3 db 120*150es ablakot (kettő kombi egy sima) alu roma redőnyökből 90 ruppóért. Mindenhol máshol 120-130as árat kaptunk.

Akkor már csak egy kérdés.

Valakinek volt már dolga a "Kiss árnyékolástechnika Kft."-vel?

Előzmény: laca5 (350)
laca5 Creative Commons License 2006.07.27 0 0 350

Na sikerült kideríteni.

 

Hella-Sofa alu utólag külön felszerelhető hőszigetelt redőny+ ISVR szúnyogháló ami redőnytokba építhető (ez önmagában 17500) 180*120-as ablakra 72000+ÁFA.

 

180*200 ajtóra csak redőny kb 63000+ÁFA (10% kedvezménnyel amit végülis bárkinek odaadnak)

 

Előzmény: laca5 (343)
memorix Creative Commons License 2006.07.26 0 0 349

Ha pedig a a redőnyőknél a biztonságra mész és kombinálod 2 rotival, 1 nagyival aki otthon van+ 1 biztonsági őrrel akkor várhatóan nem törnek be hozzád... :))))

 

Az elektronikai védelem és a redőny csak kismértékben riaszja el azt aki be akar menni... kb 15-20 mperc alatt bemegy...és nem zavarja a riasztó az embereket...maximum addig amig kinem kapcsolják...talán még hálásak is a betörönek ha lelocsolják, vagy letépik a hangszorot...

 

Ellenben ha jól beépített rács van és biztonsági ajtó(k)/ablakok akkor már meggondolják a dolgot....+ a kertben mozgásérzékelő, kamera, riasztó...

 

 

Előzmény: Vektor007 (347)
database Creative Commons License 2006.07.26 0 0 348

Egy olyan problemam lenne, hogy T alaku regi ketszarnyas ablakra kellene redony, de kivulre nem szerelhetem. (Utcakep...)

Az az otletem tamadt, hogy esetleg a ket ablak koze lehetne tenni. A T folso resze amugy sem nyithato. Mekkora a melysege  a vekonyabb kivitelu tokoknak? Bontani nem szeretnek, szoval mas lehetosegem nem igen maradt. Viszont szeretnem ha sotetet tudnek csinalni a lakasban ill. a hangszigeteles sem elhanyagolhato tenyezo.

Ellenjavallat?

Vektor007 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 347

Hi!

Szal, nem tudom mit jelent a biztonságosabb szöveg, de én szoktam vala mondani, hogy egy elszánt száz kilós férfi ember kezében van egy ötven csentis pájszer, nem sok minden állítja meg.

Én is éppen redönyvásárlás elött vagyok, és nézegettem az alu redőnyöket is. Biztonsági szempontból az egyszerübb (olcsóbb) alu redőnyök SEMMIBEN nem különböznek műanyag társaiktól. Na jó, esetleg kicsit erősebben kell húzni, hogy kipattogjon a vezetősínből.

Ha tényleges biztonságot akasz, akkor bizony enné több kell, lehetőleg minősített szerkezetekből. Na de ezek már kicsit más árban vannak.

Viszont ha a mechanikai védelmedet okosan kombinálod az elektonikai védelmi elemekkel, egész tűrhető minőség/ár arányt lehet elérni.

Üdv.: Veki

Előzmény: Truva (346)
Truva Creative Commons License 2006.07.26 0 0 346
Előbb-utóbb csak kinyögöm mit akarok:

Rehau a márka
Truva Creative Commons License 2006.07.26 0 0 345
Ja, és mennyit ér az a "biztonságosabb" szöveg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!