Keresés

Részletes keresés

Jóvágásúfiú Creative Commons License 2009.10.17 0 0 305

Ezzel a problémával azonnal fordulj orvoshoz, mielőtt baj lenne belőle. A fitymát alaphelyzetben és merevedéskor is akadály és fájdalom nélkül kell tudni hátrahúzni. Ha nem megy, akkor vmilyen fokú szűkületed van, s azonnal orvoshoz kellene fordulni.

 

Ha kell segítség, írj.

 

ANDRÁS

jovagasufiu@gmail.com

Előzmény: g regor (300)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.17 0 0 304

Fogfájás esetén mit csinász, melyik orvoshoz mész?

 

Persze lehet véleményt kérni a neten, vagy hogy zajlik egy beavatkozás, de elsősorban a szakdokinak kell megmutatni.

Nem azt jelenti, odamész és nyissz, levágták

 

Nem értem az embereket!

Előzmény: g regor (303)
g regor Creative Commons License 2009.10.17 0 0 303
Meglestük. Ő is annyit lát, hogy mintha oda lenne nőve egy kis darabon.
Előzmény: Sepu81 (302)
Sepu81 Creative Commons License 2009.10.17 0 0 302
Szia!

Én tudomásom szerint 3 hasonló probléma szokot előfordulni a férfiaknál:
- Letapadás: amikor a makk és a fityma bizonyos mértékben össze van nőve
- Fitymaszűkület: amikor a fityma végén van egy szűk behegesedett gyűrű, ami nem engedi a makkot kibújni. Ezen belül van teljes és relatív fitymaszűkület. A teljes, amikor nem merev állapotban sem tud a makk előbújni, a relatív, amikor csak merev állapotban nem tud kibújni, vagy nehezen kibújtik ugyan, de szorítja a hímvesszőt.
- A rövid fék: amikor a makk alsó részén lévő bőrrész (ami a makkot és a fitymát köti össze) olyan rövid, hogy az gátolja a fitymát a teljes hátracsúszásban.

Én a helyedben a párommal szemügyre vetetném (Ő ugyanis sokkal jobban látja), és így jobban tudnád, hogy pontosan mi is a te problémád. Egyébként meg tuti elmennék egy urológushoz, hogy neki mi a véleménye. Először az ingyenes urológiát ajánlom, és csak a véleményét kérd ki. Ha nem szimpi a doki, akkor magánorvosnál biztos többre jutsz.

A rövid féket egyszerű műtéttel megoldják. A fitymaszűkületet ált. körülmetéléssel. A letapadást nem tudom, olyanom nem volt. Gyerekkorban tudom, hogy hátrarántják, meg ilyesmi, de hogy a te korodban hogyan oldják meg, azt nem tudom. Nem olyan hosszú még ez a fórum olvasd el az elejétől. Sok mident megtudhatsz belőle.
Előzmény: g regor (300)
Sepu81 Creative Commons License 2009.10.17 0 1 301
3 hét + pár nap. De szerintem ez nem egy kiemelkedően gyors gyógyulás. Van itt lejjebb olyan, aki a műtét után másnap pl. már dolgozni ment.
Előzmény: Crohnika (299)
g regor Creative Commons License 2009.10.16 0 0 300
Sziasztok

Leírnám a problémámat, hátha tud valaki valami okosat mondani. Gondolom fitymaszűkületem van, mert a bőrt nem tudom a műszeren hátrahúzni. Annyit látok, hogy a makkomhoz hozzánőtt a bőr, vagy legalábbis úgy tűnik innen nézve. 20 éves vagyok, van egy komoly párkapcsolatom, a szexel nincs probléma, tehát közben nem fáj, nem feszül, semmi ilyesmi és már kb. 2 éve van részem ilyen dolgokban. Nézelődtem régebben is fórumokon, de ilyen fajta problémát mint ami nekem van nem találtam sehol. És bár gondom nincs vele, de valahol ez azért nem tűnik egészségesnek, és jó lenne már kezdeni vele valamit. Sok körülmetéléssel kapcsolatos fórumot olvastam, és bárhogy is dicsérik, én ezt ha lehet elkerülném. Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném :)

G.
Crohnika Creative Commons License 2009.10.14 0 0 299
Jól értem, te 3 héttel a műtét után már sikeresen szexeltél?
Előzmény: Sepu81 (298)
Sepu81 Creative Commons License 2009.10.13 0 0 298
Sziasztok!

3 héttel a műtét után az utolsó két varratot is ki tudtam szedni. A sebek rá pár napra mind begyógyultak. A szex jobb mint műtét előtt. Igaz ugyan, hogy a makkom kevésbé érzékeny, de mivel szex közben nem fedi a fityma, így sokkal több inger éri.
Minden szuper. Most már örülök, hogy bevállaltam. Egyébként tisztább is. Hiszen általában az emberek a nap végén megmossák a fityma alatt pisiben pácolódó makkot, az azért lehet, hogy kevés.

Üdv!
Előzmény: Sepu81 (291)
Crohnika Creative Commons License 2009.10.08 0 0 297
És soha nem lesz vége, ahogy elnézem: a VELVETen megjelent cikkben és az azt követő hozzászólásokban egyes anyukák még be is vallják, hogy a saját gyereküknek a péniszét rángatják már 3 éves kor előtt.... majd csodálkoznak, ha bajt okoznak :(
Hihetetlen, milyen sötétség van a fejekben. Rángatni, pedig 3, sőt sokak szerint 5 éves korig kár hozzányúlni, mert öntisztuló és nem illik berepeszteni.
Persze, amikor mindenféle furcsa figurák még oldalt is kreálnak, hogy hirdessék a csonkolást, mint mindenkinek alkalmas módszert, már semmin nem lehet csodálkozni :(
Előzmény: Törölt nick (296)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.07 0 0 296
Elég szörnyű amit felsorolsz! Csak remélelni tudom hogy nem saját tapasztalatból írsz!
Előzmény: Crohnika (295)
Crohnika Creative Commons License 2009.10.06 0 0 295
Fontos információ - amiről ez a méltatlanul agyonreklámozott és ezen a fórumon veszélyesen sokat ajánlott oldal - hogy a körülmetélés nem csak jót hozhat, a nem kívánt mellékhatások pedig sokszor nehezen vagy egyáltalán nem orvosolhatók.
Szomorú tendencia, hogy az érdeklődők nem olvasnak el több száz, esetenként több ezer hozzászólást, nem néznek utána kellően a témának, csak egy ismeretlen magánszemélyek által kreált honlap tájékoztatását fogadják el az itteni (ugyanazoktól jövő) megerősítésekkel együtt, majd úgy alakítják ki a véleményüket, hogy közben nem tudatosul kellő mértékben az a veszély, ami amúgy MINDEN beavatkozásnál fölmerülhet. Tudniillik minden műtét vágással kezdődik és heggel végződik, az érzéstelenítés, különösképpen az altatás még plusz kockázat. Nem árt ezekkel tisztában lenni, főleg azoknak, akik divatból akarnak ilyen őrültséget végrehajtani.
A körülmetélős oldal és a progagálói nem hívják föl a figyelmet olyan nyilvánvaló dologra se, hogy pl a pici gyerekeknek 3 éves korukig a letapadás TERMÉSZETES dolog, nem kell és nem is szabad rángatni, mert épp attól lehet olyan berepedés, ami aztán tényleg körülmetéléshez vezet. Bőszen ajánlják viszont olyanoknak a beavatkozást, akiknek még az orvos se ajánlja, mondván, az egészséges gyerekeknél is hasznos.
Dániában külön törvény van arra, hogy az emberek a gyereküket ne szabhassák át mindenféle divatra vagy egyéb beteges hóbortra hivatkozva, mert később se az orvosok, se a szülők, se a lelkes metéléspropagandisták nem vállalják majd a felelősséget, amikor olyannal kellene szembenézni, aki póruljárt. Márpedig nem kevesen jártak pórul, az biztos.
Lehet legyinteni erre, csak nagyon csúnya és felelőtlen dolog. Semmink se viccből van, mindennek funkciója van. Az, akinek a makkján foltok jelennek meg, ezáltal gusztustalan kinézete lesz, nos őt nem nyugtatja meg, hogy Jóvágású fiúnak milyen jól sikerült. Akinek feszíti a föltapadt bőr minden merevedésnél minden mozdulatnál a makkot, akinek kérges lesz úgy, hogy rendesen hámlik, nos, annak nem hoz megnyugvást az, hogy a körülmetélős oldal munkatársai mennyire örülnek a "minőségibb szexnek".
Jóvágásúfiú Creative Commons License 2009.10.06 0 0 293

Persze, persze, van sok elrettentő kép, de a honlappal  a korrekt tájékoztatás a célom, s nem tagadhatom el, hogy a műtét után pár napig vagy akár kicsit tovább is, tud rémesen kinézni. Ahol tudok, mindig szerzek teljesen begyógyult képeket is, hogy láthassa mindenki, milyen jó eredmény lehet akkor is, ha a műtét után a dolog akár elkeserítően csúnya volt. Meg azért is jó feltenni gyógyulás közbeni képeket, hogy a frissen metéltek a saját állapotukra ismerhessenek rá mások példáján.

 

Nincs kedved beszámolót és képeket küldeni a lapra?

Előzmény: Dundikalika (292)
Dundikalika Creative Commons License 2009.10.06 0 0 292
Most megnéztem a honlapot, háááát elég durvák a műtét utáni képek, amikből arányaikban is jó sok van. Egy pár hetes átmeneti állapot, melyre már az alany se fog emlékezni....Inkább a begyógyultakat kéne fotókon "favorizálni" - szerintem.
Előzmény: Jóvágásúfiú (288)
Sepu81 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 291
Eltelt megint egy pár nap, gondoltam újra írok.
Mivel 2 hét után sem kezdtek kiesni a varratok (bár eddig mindenhol azt olvastam, hogy a 2. hét végére kiesik az ÖSSZES varrat), a nejem a kezébe vette a dolgokat. 3 nap alatt a 20 varratból kiszedett 18-at. Kettő annyira mélyen van, hogy nagyon fáj, így nem hagyom neki. De éppen ezért mert annyira mélyen van, nem is zavar. Most varratok nélkül sokkal kényelmesebb, és a nadrág dörzsölésére sem fáj már.
Igen hagytak valamennyi bőrt. Ha ráhúzom a makkra, úgy kb. a felét fedi, de semmit nem érek vele. Egy helyben ülve vagy fekve rajtamarad, viszont ha egy kicsit is mozgok vele pár perc alatt lecsúszik róla, amit már észre sem veszek. Gondolom annak a rugalmas szűk gyűrűnek (amit ugyebár kioperáltak) normál esetben az lenne a funkciója, hogy nem merev állapotban a makkon tartsa a fitymát.
Remélem az a maradék két varrat is csak kiesik majd és szépen begyógyul minden. Az eddigiek alapján úgy látom, hogy a makkomnak nem lesz semmi baja, de az tuti, hogy érzéketlenebb lett. Remélem azért a sex majd ugyanolyan jó (ha nem jobb) lesz.
Ha teljesen begyógyul, akkor még majd újra írok.
Előzmény: Crohnika (279)
Crohnika Creative Commons License 2009.10.05 0 0 290
Bocsánat elolvashassa helyett: elolvashatta
Előzmény: Crohnika (289)
Crohnika Creative Commons License 2009.10.05 0 0 289
"Igen, minden műtét kockázattal jár, és biztos sokaknak kevésbé esztétikus a végeredmény, na de ha így állunk hozzá, egy életmentő műtétre sem vállalkozna senki!"

Ugye nem tetszik összekeverni az életmentést azzal, amikor (legalábbis az esetek egy jó részében) egy funkcióval bíró darabot csonkolnak le valakiről, miközben elég lenne esetenként egy bemetszést ejteni, vagy akár csak részlegesen metélni.

Azt is finoman átléped, hogy NEM CSAK kevésbé esztétikus lehet adott esetben (ami amúgy tekintve a szerv fontosságát és a férfiak hozzáállását ugyebár máris nem _CSAK_) hanem sajnos alapvető problémákat is okozhat, bizony sokszor okoz is.
Az, hogy pl a csonkoláskor a makkra tapadt maradék bőr feszíti a makkot, minden alkalommal, amikor kis hatás éri mereven - nos, nem tudom, neked hogy esne, de biztos, hogy nem lennél ilyen magabiztos a hülyeségben, ha éreznéd. Ugye, hogy ugye.
És akkor most további példákat nem mondok, mert aki valóban érdekel, az már elolvashassa ebben a topicban (is) többektől a ROSSZ tapasztalatokat.

"Bízzuk az orvosokra a döntést, az ide segítségért fordulókat pedig inkább bátorítani kell, minél hamarabb menjenek el egy vizsgálatra!"

Én úgy látom, hogy az a tendencia - olvassunk csak lejjebb, így van-e - hogy aki idejön, azzal gyorsan közli a szokásos brigád, hogy milyen jó a körülmetélés és azoknál is nagyonnagyon jó, akiknél amúgy semmilyen orvosi indoka nem lenne.
Sőt, ennél durvábban megy a játék.
Idejön valaki és a körülmetélést propagáló brigád egyik tagja rögtön privátban levelezni kezd, ami már csak azért is gáz, mert a FÓRUM LÉNYEGE vész el, ha valakik ahelyett, hogy saját problémáikat megosztanák, elkezdenek különvonulni. Így akik bajban vannak, nem látnak mást, csak amit most is láthatunk lejjebb: Jóvágású barátunkkal újabb ember kezd levelezni. Ez lenne a korrekt segítség? Kilóg a lóláb :(

"Egyébként szerintem is medroller egyik "mutánsa" vagy"

Egyébként szerintem Jóvágású fiú egyik "mutánsa" vagy. (Már bocs)
Előzmény: Dundikalika (286)
Dundikalika Creative Commons License 2009.10.02 0 0 287
Nem. Már kamaszkoromban is javasolták, de a családom azt olyan zsidósnak tartotta. Aztán felnőttként rájöttem, hogy egy ilyen beavatkozásnak nincs feltétlen köze a vallási hovatartozáshoz:) Sajnos sokan vannak ilyen "tévhitben" ebben az országban.
Előzmény: Jóvágásúfiú (285)
Dundikalika Creative Commons License 2009.10.02 0 0 286

Medrollertől én csak kérdeztem, miért ez a vehemencia a műtét ellen, mert hsz-ban nem látom hogy érintett volna -e. Hiába kérdeztem újra, egész mást, (más stílusban is) írt. Még csak "füllenteni" sem volt képes, mert ugye mondhatta volna pl. hogy a szomszédom hallotta a buszmegállóban, hogy az illető keresztanyjának az unokafivérével mi történt.... de nem.

Igen, minden műtét kockázattal jár, és biztos sokaknak kevésbé esztétikus a végeredmény, na de ha így állunk hozzá, egy életmentő műtétre sem vállalkozna senki! Bízzuk az orvosokra a döntést, az ide segítségért fordulókat pedig inkább bátorítani kell, minél hamarabb menjenek el egy vizsgálatra!

Egyébként szerintem is medroller egyik "mutánsa" vagy:(

Előzmény: Crohnika (278)
Jóvágásúfiú Creative Commons License 2009.10.02 0 0 285
Akkor te is önkéntes voltál?
Előzmény: Dundikalika (275)
titike87 Creative Commons License 2009.09.30 0 0 283
Sziasztok!
Kérdésem lenne a témával kapcsolatban! Győrben valaki tudna ajánlani egy jó orvost? A költségekre is kíváncsi lennék ha magán rendelőről van szó! Köszi T
Crohnika Creative Commons License 2009.09.30 0 0 282
Majd valaki biztosan föltesz fotókat, bár így is elég sok van a neten.
Remélem, minden jól alakul majd és maradt neked rajta legalább annyi, hogy a makk peremét fedje. Ha meg nem, akkor reméljük, hogy nem fog annyira kiszáradni, hogy kérges-foltos legyen...
Előzmény: Sepu81 (281)
Sepu81 Creative Commons License 2009.09.29 0 0 281
A doki azt mondta, hogy hagyott belőle valamennyit. Én egyelőre nem így látom, de hátha jobb lesz, ha meggyógyul.
Voltam kontrollon, és panaszkodtam, hogy nem potyognak ki a varratok. Azt mondta: ha a műtét után 3 héttel sem kezd kiesni, akkor ő majd kiszedi; meg azt: hogy áztassam kamillában, abban hamarabb feloldódik.
Szexelni akkor szeretnék, ha már minden varrat kipotyog, és semmilyen seb nem lesz rajta. Még merev állapotban nagyon feszül. Bár olvastam itt lejjebb, aki 5 nap után már pettingelt. Nekem nem lett volna gusztusom. Tiszta seb az egész.
Ebből is látszik mennyire különbözőek vagyunk. Van aki azt mondta, hogy már másnap semmi baja nem volt. Én 10 napig bekötve hordtam, most már fedetlen ugyan, de nagyon érzékeny. Szerintem aki ismer, látja is a járásomon.
Gondolom egyébként te vagy Merdoller. Ezért is nem értem mi értelme a kimoderálásnak. Egy új nével, új email címmel egyből itt lehetsz.
Ha tényleg olyan a szerszámod, mint amilyennek írtad, akkor 1-2 kép azért engem is érdekelne.
Előzmény: Crohnika (279)
Crohnika Creative Commons License 2009.09.29 0 0 280
A rutinbeavatkozás is egy kockázattal járó műtét. Vágással kezdődik és heggel végződik. Sokaknak sikerül rosszul, a problémákat pedig sok esetben nem lehet utólag kezelni. Egyik szervünk se véletlenül van...
Előzmény: Dundikalika (260)
Crohnika Creative Commons License 2009.09.29 0 0 279
Mennyit hagytak meg végül?
Ja, te hogy tapasztalod, valóban lehet szexelni 28 nap után? Mindenképpen számolj be!
Előzmény: Sepu81 (273)
Crohnika Creative Commons License 2009.09.29 0 0 278
Te mitől is vagy érintettebb? Mivel is bizonyítod? Miért is nem érintett az, akiről te azt mondod? Mert TE azt mondod? Nem értem...
Előzmény: Dundikalika (272)
Crohnika Creative Commons License 2009.09.29 0 0 277
Ez nem így volt. Az lett lehazugozva, aki hazudott, pedig egyértelműen lehet tudni már a topic korábbi hozzászólásai alapján, hogy nyilvánvalóan nem igazak, ez történt.
Előzmény: kristo_f (270)
Sepu81 Creative Commons License 2009.09.28 0 0 276
Aha. Én a nevedből azt gondoltam, hogy csaj vagy.
Előzmény: Dundikalika (275)
Dundikalika Creative Commons License 2009.09.28 0 0 275
Én 27 évesen estem át rajta, előtte hónapokon át megpróbáltam hátrahúzva tartani, ami ideig-óráig sikerült is. Nudiztam is, így még hamarabb "behámosodott" a makk.  Ezáltal ellenállóbb lesz a tiéd is a különféle fertőzésekkel szemben. Igen a nők többbségének tényleg ez tetszik jobban, mert a tudatalattijukban a fedetlen, meztelen, mindent láthatót férfiasabbnak tartják.
Sepu81 Creative Commons License 2009.09.27 0 0 274
Tényleg, te milyen szinten vagy érintett a témában?
Előzmény: Dundikalika (272)
Sepu81 Creative Commons License 2009.09.27 0 0 273
Gyógyul. Nagyon érzékeny, de nem a seb, hanem a makk így csupaszon. A varratok már igazán kieshetnének, addig nem akarom éles bevetésre küldeni. :) Egyébként a feleségemnek így jobban tetszik. Én úgy gondolom nem fogom megbánni, de az biztos, hogy csak végső megoldásként ajánlom bárkinek. Nekem amúgy kényelmesebb volt.
Előzmény: Dundikalika (272)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!