Keresés

Részletes keresés

roumark Creative Commons License 2002.10.01 0 0 287
http://www.tar.hu/spanking/index1.htm
Itt megtalálsz mionden infót, és kontaktot. Csak kazettás filmek vannak gyári minőségben, tehát .RM meg .AVI fileokkal nem foglalkozunk.

Kötözni, vagy nem kötözni, az itt a kérdés!
Akkor izgatóbb-e a fenék, ha tûri
a gazda minden vesszejét, s ostorát;
Vagy ha vonaglik tenger fájdalmában,
S a farriszálásnak csak erős kötelék vet véget?

Mindkettőnek megvan a maga elönye, és szépsége! :)
Engem a filmekben nagyon zavar, ha minden ütés után percekig kell kérlelni a vétkest, hogy álljon vissza a pozícióba, ez nem jó. Ilyenkor lehetne alkalmazni az extrabüntetést, azaz, minden felugrás, vagy bokaelengedés után három plusz ütés jár. Ez főleg a diáklányos, vagy domestic-jellegű büntetéseknél van.
Én jobb szeretem a judicial jellegűeket, ahol valamire, deresre, vagy fenyítőbakra le vannak kötözve, és akármennyire is csíp a pálca, nem tehetnek ellene semmit. De az sem jó, ha teljesen mozgásképtelenre vannak kötözve, annyi azért kell, hogy a popó tudjon ide-oda mozogni, mert az nagyon izgalmas látvány!

Előzmény: Koppány Vezér (282)
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.01 0 0 286
kötözés:
--------
Alapvetően két iskola van: kötözős és önként odatartós.Mindkettőnek megvannak az előnyei.
engem annak idején nevelőnőm arra szoktatott hogy nem kötöz hanem koopoerálni kell és odatartani a popsit.
Persze ő nagyon tapasztalt volt és megvárta amikor ficánkoltam (mondjuk a 160. pálcaütés után :)) amíg visszaigazodok a helyemre.
Barátnőm "sajna" nem ilyen rutinos és bizony előfordult hogy emiatt hátam alsó részére kaptam egy csíkocskát...nem reklamáltam, sőt nyugtattam "az én hibám minek mozgolódok". De komolyra fordítva ilyenkor
igenis a DOM-nak is figyelnie kell, hogy a ficánkolás miatt ne menjen rossz helyre az ütés.
szóval azért ezt pl. meg fogom beszélni vele.
Azért előfordult hogy megkötözött a harisnyájával.
hm nagyon izgató volt...szavajárása lett ha tönkrement egy harisnyája: "jó lesz kötözőanyagnak".
Öröm az ilyen partner, aki eleve úgy néz ki egy ágyat az új lakásba (költözés előtt állunk), hogy "ahhoz a rácsos ágyhoz milyen jól ki lehet majd Téged kötözni".

fetish-SM fesztivál vagy mi:
------------------------------
Láttam kiplakátolva hogy lesz valami fetish-Sm megmozdulás ..valami pesti klubban okt 5-én...
tud valaki valamit erről?

én úgyse megyek de érdekel :))
// nem megyek mert ezt kettesben szeretem csinálni barátnőmmel de persze megértem ha mások másak. //.

Előzmény: gunda (284)
drjuano Creative Commons License 2002.10.01 0 0 285
A mell nekem egy kicsit erősnek tűnik... Te hogyan csinálod? Paskolás? A comb belső fele is meglehetősen érzékeny, kemény büntetséeket lehet oda is kimérni. Nem mondom, hogy nekem a mell tabu, de még nálam nem merült fel.
Gundának: Teljesen egyetértek! Szerintem is jobb, ha van egy kis mozgástér, kiválók azok a módszerek, amikor csak a kéz van lekötve, akár hason, akár széken, akár háton és mondjuk valaki más tartja a lábat, vagy csak lazán kötve a láb és a kéz, hogy a fenék és törzs el tudjon mozogni, stb., mert azért egy kis kötöttség kell, mégse legyen gátfutás ;-))! A nadrág letolás, szoknyafelhúzás pedig akár a dom, akár a sub csinálja, mindig izgató, sőt talán a legizgisebb rész, főleg ha akkor látod először a feneket a maga teljességében, fehérségében. A térdre fektetésnél, hasra fektetésnél hátra lehet csavarni az egyik kezet, ami megint csak akadályozza a mozgást, de elég teret ad arra, hogy mozogjon az elfenekelt. Én inkább a pálcánál, vesszőnél tartom fontosabbnak a lekötést, mert azokkal pontosabb csapásokat kell elhelyezni, főleg, ha elég sokat akarsz csíkozni :D! Persze a teljesen lekötött is jó, de egy kis mozgástér kell! Hadd tegye oda pl. a tenyerét, ha már csípi rendesen, kicsit megdörzsöli, és ezért kaphat a tenyerére is, no meg kiváló ürügy arra, főleg a ha sub is tisztában van ezzel a jelzéssel, hogy más helyen, más eszközzel fokozzuk a büntetést!
Kinek melyik az öt legfantáziadúsabb pozitúra?
akkor megadom én is a listámat:
- kanapéra térdeltetés ( a csuklót itt is lehet rögzíteni, bár ez helyenként nehézkes)
- háton fekvő lány, a kezek rögzítése magas tartásban, valaki más fogja a bokákat magasan, lehetőleg zártan a lábak
- ugyanez szétnyitott lábakkal és a combok belső felének a büntetése
- magas karfás székre hajoltatás, ahol a popsi kiválóan tud pucsítani
- ezt még nem próbáltam, de izgatóan hangzott: lány hason, lábak kezek kikötve, terpeszben, a férfi a lány felett áll, szíj, aminek a vége a szeméremtesten csattan (ezt még csak hallottam, gondolom ügyesnek kell lenni hozzá)


gunda Creative Commons License 2002.10.01 0 0 284
"Ti mennyire kötözitek le a fenekeltet, mivel, hova és hogyan? Ha nem kötözitek le, akkor milyen gondot okoz, ha folyamatosan elmozdul, fészkelődik (mondjuk a térdeteken), stb."

Rendben, ez megint olyasmi, amiben nem vagyok kompetens, mégis belecsacsogok. (Amolyan "hallgattasék meg a másik fél is" mottóra.) :)
Se alkalmam, se bátorságom nem volt még *valódi* tapasztalatot szerezni, de számomra a "játék" szerves része a ficánkolás is. Persze függően attól, hogy mennyi mozgástér marad ;D
Jócskán ellentmondásos a dolog, mert büntetés-pártiként olyasformán gondolom, hogy lehet izgató a fenekelés, de félelmetes is, hiszen több-kevesebb fájdalommal jár. Hozzátartozik, hogy valaki kontrolál, vagyis nem én cselekszem, hanem valamit tesznek velem/valami történik velem a befolyásom nélkül. A teljesen önként odatartott hátsó, vagy a hősies-némán tűrt fenyítés már megköveteli az aktív részvételt - ez persze lehet a bünti része, de mint mondtam a rabszolga-alázat nem az asztalom. Az igaz persze, hogy nagyra tartom az ilyen mértékű önfegyelmet :))
Mindenesetre képen/videon is könnyebben azonosulok egy kapálózó, jajveszékelő "pácienssel". :D
Meglehet, nem rendezek gátfutó bajnokságot a lakásban, neadjisten még a nadrágomat is sajátkezüleg tolom le, ha nagyon szigorúan néz, de itt aztán vége. Legyen az csak a dom problémája, hogy maradásra bírjon, én már nyilván megtettem a magamét az ügy érdekében, ha egyszer viszketni kezdett a tenyere >:-)

Előzmény: drjuano (280)
Koppány Vezér Creative Commons License 2002.09.30 0 0 283
Számomra a mell az tabu.
Meg egyébként is: a fenekelés azért feneklés, mert a fenék a célpont. Inkább elfogadok egy félkonszenzuális fenekelést (pl. előzetes egyezség, hogy ilyen-olyan cselekedet esetén büntetés jár, ami aztán ki lesz osztva) mint bármiféle fenekelésen túli, akár konszenzuális kínzást.
Persze amit mondok az csak magamra vonatkozik, teljesen egyetértek azzal az elvvel, amit itt sokan megfogalmaztak, hogy két ember kapcsolatához senkinek semmi köze s ha valami két embernek jó, akkor az végképp csak rájuk tartozik.
Előzmény: yozza (281)
Koppány Vezér Creative Commons License 2002.09.30 0 0 282
S ennek konkrétan mi a technikája, ha az ember nem rendelkezik érdemi csereanyaggal? (legalábbis spanking témában)

(Ami van, az a netről van, olyan oldalakról, ahol vélhetően Te is megfordulsz: schertel, lupus, spanking reviews, rigid east, bernie, vincze ja s persze Rousseau Márki :)

Előzmény: roumark (279)
yozza Creative Commons License 2002.09.30 0 0 281
mivel a kötözködés feltétlen híve vagyok a fenekelést bondage-al együtt vagy annak előjátékaként kedvelem... ágyhoz, asztalhoz, székhez(!)... mindegy csak a popsi jól gömbölyödjön...
ha nincs kötözés akkor sincs gond... ha elmozdul azért büntetés jár. ez ritkább esetben az előzetesen kimért ütések számának növelése (kicsit fantáziátlan) gyakrabban más érzékeny testrészek bevonása a játékba. pl. combok belső fele, mellek, ágyék.
Előzmény: drjuano (280)
drjuano Creative Commons License 2002.09.30 0 0 280
Egyetértek a szadistára tett megjegyzéssel, főleg azért mert sok tévképzet kapcsolódik hozzá. Ha a szadistát úgy értelmezem, hogy a másiknak okozott és másik által nem kívánt fájdalmat élvez, akkor egyértelműen azt kell mondani, hogy a fenekelő nem szadista. Vagyis lehet ilyen, de ezektől egyértelműen el kell határolódni. Ez sem erkölcsileg, sem jogilag nem elfogadható. Az ilyen hozzászólók jobb lenne, ha megkímélnék ezt az oldalt. A fenekelés lényege, hogy a az elfenekelt számára is a fájdalom, a szituáció elfogadott és élvezhető legyen: és csak úgy, csak addig tartson, amíg ez így van. Tehát nem a fájdalom mértéke, nem az elfenekelt reakciója (kivéve a safeword, ami a játékból való kiszállást jelenti), nem a fenék megjelenő nyomok alapján kell megítélni, hanem a két fél egymáshoz és az elfenekeléshez való viszonya alapján kell megítélni. Aki a másik akarata ellenére akarja kitágítani a határokat, az a szadista, és teljesen mindegy, hogy miről van szó. Itt akár hozhatnám példának a párkapcsolatokat, ahol ugyanúgy szadista az, aki többet (kevesebbet?) akar másiktól és ezt az akaratát meggyőzés nélkül érvényesíti vele szemben, vagy a spenótos példánál maradva: ha valakin leerőszakolod a főzeléket, miközben ki nem állhatja, akkor szadista vagy. Persze, hogy így is gyűjtőfogalom marad a szadista, és vannak egyértelmű esetek, amikor valakit szadistának vagy nem szadistának lehet minősíteni, de sokszor csak a konkrét eset alapján lehet ezt megmondani. Mert egy érzelmi zsarolás esetében, ahol a fenekelést úgy kapja a lány, hogy azt nem szeretné és egyáltalán nem élvezi, de nem tiltakozik, mert fél akár joggal, akár nem, attól, hogy a másik lehagyja, akkor vajon szadistának minősítenéd-e? Én egyébként igen, bár a lány valamilyen szinten beleegyezett, de mégsem akarta. Ilyen látszat beleegyezésekkel a fantáziálások nagyrésze foglalkozik, hiszen sokszor egy másik büntetés (nagyrészt megszégyenítés elkerülése érdekében) vállalják a vesszőt. A szerepjátékban is jelen van ez az elem, de ott mindannyain tisztában vagyunk azzal, hogy bármikor, bármilyen megtorlás nélkül kiszállhat bárki. Fenekelő és fenekelt egyaránt. A játék inkább erre az izgató alávetettségre és fájdalomra épül.
A lovaglópálcával kapcsolatba talán egy kicsit félreérthető voltam, mert elismerem, hogy „precíz műszer”, azonban ha csak gyengén használod, akkor a hatás más eszközökkel is elérhető lesz, viszont ezzel sokkal több elérhető. Tehát én csak arra céloztam, hogy ha valaki csak most ismerkedik a fenekeléssel, akkor nem feltétlenül a lovaglópálcával kell kezdenie. Ha kézzel fenekelsz, akkor komoly probléma még akkor sem merülhet fel, ha tiszta erőből odavágsz, és két-három óra múlva teljesen elmúlik a pirosság. Egy Trabantot nyomhatsz tiszta gázzal, akkor se fogod a sebesség limitet átlépni a sztrádán, míg egy Ferrarinál már nem egészen így van! Abban teljesen igazad van, hogy mindkettőnél a legfontosabb a fék, hogy az utas ne kapjon infarktust és legközelebb is beszálljon. Sohasem az eszköz a rossz, hanem csak az, aki használja! Persze, hogy a tenyérrel is veszélyesebb egy csapás, ha úgy esik meg, hogy aki kapja, az nem akarja, és egy lovaglópálcával is lehet a legsistergősebb csapás maga az élvezet.
Ti mennyire kötözitek le a fenekeltet, mivel, hova és hogyan? Ha nem kötözitek le, akkor milyen gondot okoz, ha folyamatosan elmozdul, fészkelődik (mondjuk a térdeteken), stb.
roumark Creative Commons License 2002.09.28 0 0 279
Sőt, a videólistáról el lehet jutni a magáig filmig is! :)
Előzmény: Koppány Vezér (275)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.28 0 0 278
Ha nem lennének "ártalmatlan" füvezők, akkor nem lennének heroinkereskedők sem.

Senki nem kereskedne kábítószerrel, ha az "ártalmatlanok" nem vennék meg.

Előzmény: h_g (271)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.28 0 0 277
"Van ugyan egy lovaglópálcám, de azt csak rátermettebeknek ajánlom, mert könnyen meg lehet suhintani."

Úgy és akkor suhintod meg, ahogy akarod.
Nem az a sorrend, hogy először egy marha nagyot, aztán ha nem bírja, akkor gyengébben.
Húzd a csavart, mig megszakad a menet, aztán egy fél fordulatot vissza hozzáállással.
Éppen fordítva.
Akinek ez nem megy, mert nem tud uralkodni magán, s könnyen eljár a keze, nos neki nem való fenekelni. Strandpapuccsal sem.

Előzmény: drjuano (269)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.28 0 0 276
Ilyet én is vettem.

Ajánlom a lovaglópálcát.
Az egy precíz műszer.

Előzmény: D.Titusz (250)
Koppány Vezér Creative Commons License 2002.09.27 0 0 275
A Wild Partyval kapcsolatban:
a Márki honlapján érdemes megkattintani a Rigid East linket, ott találsz egy sor fotót.
Képet alkothatsz magadnak arról a filmről, mely talán minden idők legjobb sp alkotása.
De mintha R.Márki videolistájáról is el lehetne jutni a képekhez.
Mindentől függetlenül: a Rigid East messze a legkomolyabb cég a műfajban.
Charlie34 Creative Commons License 2002.09.27 0 0 274
Sziasztok!

Régen olvasgatom az oldalt és általában nem szoktam semmilyen forumba írni, de most nem tudom megállni, hogy ne próbáljak megnyugatni minden kedves, lelkiimeretével küzködő, elfenekelést kedvelő lányt. A fiukat gondolom nem kell megnyugtatni.

Lányok, gondoljatok arra, hogy hány tízezer ember újjong és esik transzba attól, hogy két bokszoló néha 12 meneten át véresre veri egymást a ringben, vagy focisták agyonrugdossák egymást a pályán. Ne értsetek félre, kedvelem a sportot bizonyos határok között, de a fentieknél mind lelkiekben, mind fizikailag, sokkal egészségesebbnek tartom, ha valakinek egy érzéki, forró elnáspángolás, netán meztelen posijára mért néhány csípős vesszőcsapás szerez örömet.

Sajnálattal kell megállapítanom azonban, hogy az internet furcsa módon - bizonyos szempontból - beszűkítette a társkeresési lehetőséget. Én rengeteg társkereső hirdetést adtam föl újságban ebben a témában több éven át és átlagban minden tizedik hirdetésre kaptam is választ. Az évek alatt több, mint 100 levelet kaptam. Tehát nem igaz, hogy a lányok részéről nem lenne érdeklődés. Voltak szép élményeim, de amire igazán vágytam, komoly kapcsolat sohasem alakult ki, de több, a mai napig tartó barátság szövődött és legalább a lehetőség ott volt. 1-2 éve azonban minden áttevődött az internetre, sms-re. Másrészről, amilyen gyorsan lehet itt ismerkedni, olyan gyorsan halnak el kapcsolatok, mert az ember helyébe rögtön több 100, talán elsőre érdekesebbnek tűnő ember lép. Régen egy komoly levelezésben sok-sok munkaóra volt, ezért jobban megbecsültük egymást. Most 1-2 kattintás és már vége is. Nagyon sajnálom, mert ezzel még az a kis esély is elveszett, ami idáig megvolt, ugyanis ma már hiába adok föl hirdetést hagyományos médiában, csak pénzkidobás. Egyébként imádom az internetet, csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha lehet itt a lányok még jobban elzárkóznak a kapcsolatteremtéstől, így a legtöbbünk számára csak a vágy és a virtualitás marad. Higyjétek el ide is csak azok az emberek írogatnak, akikkel talán együtt tanultok, dolgoztok, nyaraltok, vagy buliztok. Miért ne lehetne itt is ismerkedni?? Ti mit gondoltok minderről?

Mindenkinek sok-sok sikert kívánok!

Charlie

gunda Creative Commons License 2002.09.27 0 0 273
"Azt hiszem Gunda, ennél több segítséget nem is kaphatsz."
Kár lenne tagadni, hogy meghatódtam :)
Alapjaiban inog a világ pocsékságába vetett hitem az utóbbi időben. Egy darabig, akár hosszabb ideig is el lehet boldogulni egyedül, de a legtöbb emberben ott él a késztetés, hogy szóljon másokhoz, hogy ledöntögessen pár falat. Kell, hogy mások szemén át is szemügyre vegyük a dolgokat, különben menthetetlenül megrekedünk, elszigetelődünk. És milyen valószínű, hogy a közvetlen környezetemben véletlenül találok bárkit, akivel megvitatható az IKEÁ-s virágkarók vagy a nagyi lekvárkeverő fakanalának jellegzetességei? Az eltelt két évtized tapasztalatai szerint minimális... :))
Előzmény: drjuano (269)
h_g Creative Commons License 2002.09.27 0 0 272
BTW, ne hagyjátok ki: csinos kis f/f itt.
h_g Creative Commons License 2002.09.27 0 0 271
Bocs', de SZVSZ legalább nekünk óvatosabban kellene bánnunk a "szadista" szóval! Legalább olyan használhatatlan gyűjtőfogalom, mint a "kábítószer": ahogy annak a sanda használatával sikerült a hatalomnak/sajtónak elérnie, hogy az ártalmatlan füvezőkre is úgy tekintsen a tájékozatlan pógár, mint egy heroinkereskedőre, úgy arra is számíthatunk, hogy ránk sütik a "szadista" bélyeget -- ahogy a szónak a legszélesebb, értéksemleges jelentésében azok is vagyunk -- és attól kezdve lehet látványosan irtózni tőlünk, mintha Himmler reinkarnációi lennénk egytől egyig :(

Előzmény: drjuano (246)
D.Titusz Creative Commons License 2002.09.27 0 0 270
Apropo filmek.
Nem tudom miért van hogy nagyon kevés helyen találni csak spanking videokat. Sokszor kerestem de csak rossz minőségű és rövid videókat találtam. Nem tudtok ajánlani egy-két oldalt ami free és vannak letölthető filmjeik?
Ezt a "Wild Party" filmet már többször szóbahoztátok, esetleg tudtok elérhetőséget hozzá?
Előzmény: Koppány Vezér (267)
drjuano Creative Commons License 2002.09.27 0 0 269
Úgy látom az eszközök tényleg kimeríthetetlenek. Én leginkább a beáztatott bőrövet, mogyorófavesszőt (vékony, friss, tavaszi a legjobb) , strrandpapucsot kedvelem, mert könnyen beszerezhetőek. Van ugyan egy lovaglópálcám, de azt csak rátermettebeknek ajánlom, mert könnyen meg lehet suhintani. És ugye a tenyér mindig kéznél van… Én fakanálból a termetesebbeket ajánlanám, mert a kicsi olyan ügyetlen és a hangja sem az igazi. És hogy én is hozzátegyek egy újdonságot: régi favonalzó (a mostani műanyagok nem jók, mert könnyen törnek), elég szolíd, jól szól, kellemesen pirosít. Ha már a vizes törölköző szóba került: ha valaki jól bánik vele, és pont a combon vagy fenéken csattan a vége, akkor könnyen véraláfutást okozhat, ami nem baj, csak van, akinek ennél enyhébbre van szüksége. Még egy ötlet: ha feneket és az eszközt bevizezzük, akkor hatásosabb lehet a fenekelést mind képileg, mind hangilag. Tartósabb a dolog, ha esetleg masszázsbalzsamot használunk. És még egy: nem tudom ki próbálta már, de erőteljesebb eszközöket egy vizes törölközőn keresztül. Nyomok alig, fájdalom is csak enyhe, de nagyon jól szól és lehet bizony erőt beleadni.
Úgy látom, hogy eszközökben nincsen hiány, szinte bármi használható, de a jó öreg klasszikusok megmaradnak. Ha már technikai tanácsokat vitatunk meg, akkor hadd kíváncsiskodjak a beállítások iránt? Milyen pózokban gyakoroljátok, melyik jött be nektek nagyon? Mennyire szeretitek a statikus, és mennyire a dinamikus pózokat? Mennyire téved el a kezetek a comb irányába? Illetve – ebben valószínűleg több tapasztalatra van szüksége mindenkinek – a különböző bőrtípusok mennyire befolyásolják a módszereket? Gondolok itt arra, hogy egy jól összeszorított, jól bemelegített, feszes, izmos női fenék bizony nagyon sokat kibír és nehezen szerez véraláfutásokat, nehezen serken ki, és gyorsan regenerálódik, viszont – nekem legalábbis van ilyen tapasztalatom - egy kicsit elhízott, puhább fenék már egy keményebb paskolásra is belilulhat.
Szerintem roumark esete nem tipikus. A többség nehezen azonosult (sőt, most is vannak olyanok ezen a lapon élik meg ezt, nem is beszélve azokról, akik csak idelátogattak és még nem szóltak hozzá) ezzel a szenvedélyével. Egymás közt mi ezt normálisnak tartjuk, oké! De a többségi társadalom egyáltalán nem így van ezzel. És ráadásul a fenekelést kedvelők sem egy egységes csoport: én például, veled ellentétben kedvelem összekötni egy erotikus kontaktussal. Az a jutalom, amiért kiállta a büntetést. A pirosra vert fenekén keresztül megtisztul, megbánta bűneit, dacosságát levedlette, tehát hozzám érhet, és én megjutalmazom. És én azért nem tekintelek téged perverznek, mert te csak fenekelsz, de nem hatolsz bele. Valószínűleg mások vagyunk: nekem fontos, hogy lelki kapcsolatban álljunk, fontos, hogy valamennyire ismerjem, mert nem kitalált büntetéseket, hanem valódiakat kap. Nem gyártók neki hibákat, hanem igaziakért büntetem, hiszen a suhogó pálca is igazi nyomot hagy. Tudom, hogy mi csinált aznap vagy egy héttel azelőtt, vagy ő bevallja, akkor ezért előveszem, a safewordjeinket ismerjük, és mehet a játék, aminek a végén az együttlét a feloldozás. Erre megy ki az egész büntetés! Valószínűleg te máshogy csinálod, más célból, máshogy zárod le. Én nem bírnám elviselni, ha jól elfenekelem, kicsit már pityergett is, és akkor egyszerűen kizavarom a szobából és kész.
Az pedig a legérdekesebb, hogy itt éljük meg egy a körbe újonnan lépőnek a feltárulkozását. Azt hiszem Gunda, ennél több segítséget nem is kaphatsz. Ember nincs ezen az oldalon, aki ne várná, hogy lassan fogad el magad, és szeresd a fenekedet, akár vörösen, csíkosan!
gunda Creative Commons License 2002.09.26 0 0 268
Kedves Márki, én bizony mimóza vagyok, és még csak nem is most jöttem rá :)
A lelki béke megkötésének ceremóniájához – vagy eredményeihez? - tartozik az is, hogy idemerészkedtem beszélgetni. Nem az esetem a titkolózás, és pocsék érzés úgy élni, hogy bujkálni próbálok *mindenki* elől. Igenis megpróbáltam egyszer arcból arcba elmondani egy szívbéli barátnőmnek, de szíven ütött az értetlen, idegenkedő reakció, még úgy is, hogy tiszta erőből leplezni próbálta. Aztán praxisba lendült végre az őrangyalom, levelezni kezdtem, és ráébredtem arra, amit mondtál: beszélni kell róla – vagy ha úgy tetszik, akár magamról is. De egy mélyinterjúig még sok víz fog lefolyni a hátamon :)
Egyszóval irigyellek a harmóniádért, nekem ez nagy csoda. Ha neki is fogok “spenótot főzni”, az azért nem fenyeget mostanában, hogy I LOVE PARAJ feliratú pólóban kezdek futkosni, és pláne nem dicsekszem fűnek-fának a Popey-összes gyűjteményemmel :D
Az előitélet ugyanis gyilkos dolog, és tengersok van belőle. Vince, igazad van abban, hogy a spanking sem szégyenletesebb az intimitás más formájánál, de pár dolognál azért félreérthetőbb talán. Kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem feltétlenül egyenlő a durvasággal, és hogy számtalan árnyalata van. Ez most még a bizarr kategóriába tartozik, leírják, aberráltnak tartják sokan. Ezért van külön spanking magazin, miközben csomó más belefér egy standard erotikus lapba. Úgy értem elméletben szabad, de azért zömmel nem vesznek egy lepedő alá a többiekkel azt hiszem. Egy kisebbséghez tartozni visszás érzés: van akiből dacot hoz ki, van akiből szégyenkezést, mégha az is lenne az ideális, amit írtál. Az M/M ugyanez pepitában. Viszont a világért sem akartam vádlónak hangzani :)
Ant_incognitonak gratula a rajzokhoz :)
Nem lehetetlen, hogy akad jelentkező, aki a ceruza elől sem hátrál meg. Aztán meg korunk vívmánya, a polaroid fotó is nyújt pár kiaknázható lehetőséget, akár kettesben is. A legtöbb grafikus/illusztrátor hajlamos beépíteni a technikát, ha már van... :)))
Rég járt a kezemben “malac újság”, de úgy rémlik, jócskán fel-felbukkantak témába vágó apróhirdetések. Azt persze nem tudom, mennyi mögött állt fizetős szolgáltatás...

PS.: Klassz a két új szekció, Márki!

Koppány Vezér Creative Commons License 2002.09.26 0 0 267
A helyzet az, hogy már vagy egy éve (de lehet az több is) visszajárok a topicba. Rousseau honlapját régóta látogatom, Vincéét meg több mint 3 éve, kár, hogy nemigen frissül.
Eddig nem szóltam hozzá, mivel nem akarok a bejáratott nickemen (amihez csatolódó polgári nevem elég sokan ismerik) olyan hozzászólást tenni, mely bármit is elárul szexuális hajlamaimról. Eddig egyszerűen nem volt kedvem tökölni egy új emilcímmel, új azonosítóval stb. No de már ez is megvan. Úgyhogy akkor egy két dolog a felvetett témákhoz:
1. gratula a fent említett két úriembernek a honlapjaikhoz.
2. eszközök
én szíjjal kezdtem, ha tehetem, ma is alkalmazom. Egyik hosszútávú partnerem sem volt tipikus sub., de mindegyikkel összejött egy s más.
Ha rajtam múlna, leggyakrabban mogyorófavesszőt használnék, hátránya, hogy maradandó nyomot hagy, a szíjjal ellentétben.
A fakanál is jó.

S hogy valami egyébről is szó essen:
Nem tudjátok, hol lehet letölteni a Wild Party című filmből az első jeleneten túli fenekeléseket? (Eddig ez a film keltette fel legjobban a fantáziám, minden benne van, amit elvárok: önkéntes önfeladás, hitelesen nevelőcélzatú, valódi – nem megjátszott – fenekelés.)

S egy ajánlat: Heliertől (ha jól emlékszem) a Monica c. írás.ű
Ha érdekel, fel is tehetem.

Koppány Vezér Creative Commons License 2002.09.26 0 0 266
.
ant_incognito Creative Commons License 2002.09.26 0 0 265
Üdv mindenkinek!
A topic témája engem is rendkívül érdekel, de nem csak mint aktív, büntető fél. Mivel szenvedélyem a rajzolás, a látvány maga is megragad, inspirál. Mivel viszont nem lehet egyszerre fenekelni és rajzolni is, önkéntes modellekre lenne szükségem. Persze ehhez még százszor nehezebben találni partnert. Erős exhibicionista hajlam is kell keveredjen az SM beállítottsághoz, hogy valaki egy harmadik (a művész) jelenlétében hagyja magát megbüntetni.
Talán a majdani klubtagok között kialakul egy olyan bizalmi viszony, ahol egy ilyen „hármas” felállás is megoldható lesz?

Más: kíváncsivá tett Gunda következő kijelentése:
"De hirdetést ezeregy helyen lehet feladni már, akár D/S témakörben is."
Hát én elég gyakran nézegetem a magyar nyelvű "társkereső" fórumokat, de olyan jellegű hirdetést, ahol egy sub lány keresi gazdáját alig láttam. Német nyelvterületen viszont erre a témakörre "szakosodott" már külön portálok vannak. Elöre hát az EU-ba!

Végül egy kis illusztrációként egy saját rajzom, meg egy 1930-ban készült rajz (elnézést, hogy már szerepeltek régebben egy rokon topicban):


vince18hu Creative Commons License 2002.09.26 0 0 264
Úgy látszik, hogy egy-egy lány megszólalása a fórumban egyből kedvezően hat az aktivításra....

Gunda! Miért kellene bárkinek is utálnia magát, csak ezért, mert mást szeret, kedvel? Ha mindenki ugyanolyan lenne, akkor nagyon unalmas lenne a világ (és valószinűleg rövid időn belül ki is pusztulna az emberiség). Szerintem mindennek az a lényege, hogy különbözőek vagyunk és így kell magunkat és másokat is elfogadni. Én akkor utálnám magamat (de nagyon és jogosan), ha például megerőszakolnék egy nőt - sima szex, minden spanking és BDSM nélkül, vagy ha bármi olyat tennék egy nővel, amit ő nem akar (például orális vagy anális szexre kényszerítem az akarata ellenére - pedig ezek már nagyjából beletartoznak a "rendes" szexbe). Ha te azt szereted, hogy elverjék a fenekedet, én szeretek fenekelni, és ráadásul szimpatikusok is vagyunk egymásnak, akkor miért lenne baj bármi is?

Az M/M spanking és "klikkesedés": attól, hogy én nem szeretem, nem jelenti azt, hogy utálom vagy kirekesztem azt, aki szereti. A legteljesebb mértékig elfogadom, hogy neki ez a jó, csak én nem veszek részt benne, nem keresem, hidegen hagy. A másik dolog: attól, hogy én szeretek fenekelni és van egy lány, aki szeret fenekelést kapni, nem feltétlenül biztos, hogy kialakul köztünk valami (tegyük fel, hogy mind a ketten partnerek nélkül vagyunk és kapcsolatba kerülünk egymással, vagyis objektív akadálya nincs a dolognak). Külső-belső tulajdonságok, elvárások a másikkal szemben, egyéb olyan dolgok, amik a "rendes" kapcsolatokban is megvannak, itt is léteznek... Ez természetes. Nem lehet semmilyen csoportot, így a spanking kedvelők, vagy BDSM szeretők táborát sem egy homogén egésznek elképzelni. Mindenki mást élt már át, másról fantáziál, másra vágyik - de mégis összeköt bennünket a közös háttér, a fenekelés szeretete.

"A polcról leemelhető készárú nem kedvez a kreativitásnak." Valószínüleg igazad van, sajnos.

roumark Creative Commons License 2002.09.25 0 1 263
A sok hozzászólás örömére néhány újabb képpel bővült Rousseau Márki oldala!
roumark Creative Commons License 2002.09.25 0 0 262
Kedves Gonda!
Nekem a világon semmi gondot nem okozott szembesülni azzal, hogy izgalmat jelent számomra a fenekelés, pedig már 5-6 éves koromban ez igy volt. Természetesen lelkiismeretfurdalás, vagy önutálat sem merült fel bennem emiatt soha. Neked egy nagy levegőt kellene venned, és fejest ugrani a mélyvízbe, azaz leírni a legtitkosabb vágyaidat a fenekeléssel kapcsolatban, és azt megosztani a nyilvánossággal, akár itt a fórumon, akár egy levélben, ami aztán kikerülne egy erre specializálódott oldalra, éppen tudok is egy ilyet! :)
Ha ezt kiírnád magadból -elmondani személyesen úgysem fogod senkinek-, ez olyan lenne, mintha sokáig szégyellnél levetkőzni a kedvesed elött, aztán egyszer mégis rászánod magad, és utána már nem lesz benned többet sem szégyenkezés, sem önutálat, hanem büszkén, és élvezettel mutatnád meg magad mindig neki.

"De mintha említetted volna, hogy neked a fenekelésben a büntetés, és nem a szexuális töltés vonzó igazán."
Ez igy van, Vincével értek egyet, nagyon fontos a körítés, a szerepekkel való játék. Számomra semmi plusz izgalmat nem jelent, ha pl szex közben paskolom egy nő fenekét, a különleges izgalamat az jelenti, ha eljátszuk, hogy valamiért büntetést kap, és igy fenekelem el. És fenekelés közben nincs szex, legfeljebb egy-egy intim érintés, simogatás.

"transzszexuális és a transzvesztita közt, és a végeredmény az lesz, hogy "semmi fontos: mind undorító"."
Erről meg csak annyit, hogy sokan undorítónak tartják pl a spenótot, most akkor lelkiismeretfurdalásod lesz, ha Te esetleg szereted?

Előzmény: gunda (260)
PapLan Creative Commons License 2002.09.25 0 0 261
pingpongütő :)
gunda Creative Commons License 2002.09.25 0 0 260
Üdvözlet mindenkinek.
Micsoda forgalom lett, csak kapkodom a fejem! Ha szabad, mazsolázok egy kicsit:
roumark
"részemről egy fiú, aki szeret fenekelni, és egy lány, aki szereti ha fenekelik már elég egy ilyen kapcsolat létrejöttéhez, és nem szükséges az alapvető külső szimpátián túl egyéb érzelmi kötödés egymás iránt.
Amit meg végképp nem értek, hogy az interneten, egy nickkel miért ne lehetne teljesen nyiltan beszélni akármiről?"
Szia Márki! Régi tisztelője vagyok a honlapodnak, és szégyenszemre még annyi spiritusz se volt bennem soha, hogy szignáljam a vendégkönyvedet... Nem tudom hányan küzdenek a vágyaik vagy egyéb makacs jellemzőjük ellen ilyen-olyan téren, de kétlem hogy egyedül lennék. Kell ahhoz bizonyos tartás, hogy valaki elfogadja, ha kilóg a sorból - testi különbözőség vagy ízlésbeli "defekt" voltaképpen egyre megy. Nyíltan beszélni akkor lehet, ha már békében vagyok magammal, viszont addig lófüttyöt se ér az anonimitás mások felé, amíg önmagamat utálom és megtagadom. Itt mindenki zökkenőmentesen beismerte, hogy hajlama van a dominanciára vagy az alávetettségre?
Ami a felállás egyszerűségét illeti: van jópár férfi és nő, akiknek a szex is ilyen könnyedén megy, és van, aki ábrándokat szövöget a nagy Ő-ről, és mérföldekre kerüli mások ágyát. Alkat kérdése. De mintha említetted volna, hogy neked a fenekelésben a büntetés, és nem a szexuális töltés vonzó igazán. Ez nyilván fordít egyet a hozzáálláson is. Vagy tévedek?

Azakiazaki
"Szabadni szabad, de súlyosan tévedsz, ha azt hiszed, hogy minden férfi odavan a leszbikusokért. "

Ezt nem is mondtam. De a japánokat leszámítva még nem hallottam, hogy nyilvánosságot kapott volna a lányok érdeklődése a meleg fiúk iránt - pedig tudok még pár lányt, akinek megmozdította a fantáziáját :)))
Részemről az érdeklődés különben is a fenekelésre korlátozódik, a _többit_ nem bolygatom ;)

" "BDSM nem egy tolerált irány." "
"De az. Nekem az. Meg szerintem a többieknek is, akik írnak. Az olyan emberek véleménye, akiket ez nem érdekel, s azt sem tudják pontosan miről van szó, nem fontos."
A tolerancia szvsz nem egy csoporton belül ható erő, hanem külső elfogadottság/elutasítottság. De ahogy az M/M téma kihozta, a spanking-kedvelők közt is van klikkesedés. A külvilág véleménye annyiban fontos, hogy felvállalható-e a "dilink", vagy földalatti sejteket kell létrehoznunk, hogy meg ne tudja a szomszéd. Szerintem egyenlőre az utóbbi felé közelítünk, bár sok igazság van abban, hogy a legtöbb kívülállónak halvány dunsztja sincs az egészről, és összevissza kevergetik a fogalmakat. (Nem egyedülálló eset: tedd fel a kérdést 10 szembejövőnek, mi a különbség a biszexuális, a transzszexuális és a transzvesztita közt, és a végeredmény az lesz, hogy "semmi fontos: mind undorító".Szabad szex ide vagy oda, még bitang sok a tabu.)

vince
"a 90-es évek elején, amikor még nem volt Internet, nem volt semmilyen, kommunikációt gyorsító, segítő eszköz, csak a Magyar Posta, nagyon könnyen kialakult és hosszú időn keresztül eredményesen "működött" egy spanking-kedvelő csoport, "levelező-kör", most pedig semmi. Pedig akkor napokig, hetekig kellett várni egy-egy küldeményre, üzenetre (egy feltett kérdésre érkező válaszra), ami most már percek kérdése lehetne."
Tényleg elgondolkodtató. Arra tippelek, hogy a neten tömegével jelennek meg anyagok, csak a kezem kell kinyújtani érte. Ilyen bőségben inkább csak az alkot újat, akit tényleg feszít a tettvágy. A régi "fapados" szisztemre ez nem igaz - ott evezni kellett, hogy haladjon a csónak, és nyilván aki nem volt hajlandó erőt fektetni a témába, az bele sem vágott. A polcról leemelhető készárú nem kedvez a kreativitásnak :)))

drjuano
"És ismerkedjenek itt is, akik akarnak, nehogy egy pillanatra is elbátortalanítsuk "
Persze hogy! A titok az egyensúlyban van: ha maradt volna az ajánlkozósdi, akkor ez egy társkereső rovat és slussz. De hirdetést ezeregy helyen lehet feladni már, akár D/S témakörben is. Igazi társalgást viszont (mit nem mondok: eszmecserét) nem láttam még - talán erre nagyobb szükségünk volna... Persze ez magánvélemény :))
"A bemutatkozással persze lehet szűrni a mezőnyt, azonban nem vagyunk olyan sokan, hogy most kizárjuk azokat, akik csak a vérserkenő aktust kedvelik vagy kidobjuk m/m formát kedvelőket… Legalább mi ne legyünk ilyen rigolyásak! "
Ez olyan szép, hogy csak egyetérteni tudok :)))
Amúgy is nehezen tudok olyan tematikát elképzelni, ami alapján válogatni lehet. A nadrágszíj-mániás még jöhet, a korbácsos már nem? Nagyon esetlegesen hangzik.
"Én bármennyire is rajongó vagyok, azért azzal jobb tisztában lenni, hogy ez nem egy elfogadott része az együttlétnek."
Ugye? Tegye fel a kezét, aki elmondta a mamájának. ;)
"De talán a lányok is hozzászólhatnának, hogy számukra milyen egy fiút, vagy (legyen, közkívánatra) lányt verni?"
Nem mondanám, hogy gyakran megfordult a fejemben akármelyik verzió - nem vagyok kompetens a kérdésben. Nekem nem vonzó alternatíva az irányítás. De az M/M attól izgalmas számomra, hogy szívesen látok férfit is a "fogadó oldalon", viszont nem olyan hiteles, hogy egy fizikailag gyengébbnek tartott nő uraljon egy erőteljesebb felépítésű férfit. (Nyilvánvaló, hogy vannak kivételek - tudom.) Hozzám se az erotikus fenekelés áll igazán közel, hanem inkább a büntetés jellegű jelenetek, ebbe pedig beletartozik az esetleges berzenkedés letörése is. :)
Rendben, tudom rossz-fiú, hogy a te párod gond nélkül veszi az akadályt, én most csak általánosságban beszélek. :)
Nehezebb elképzelni, hogy egy harminc kilós - mégoly szigorú - lány lefog egy vállas pasit, ha az menni akar a kiszabott büntetés vége előtt. A feltétlen megadás, rabszolga-alázat meg nem az én műfajom. Ez szintén magánvélemény :)
D.Titusz
"Milyen eszköz van a háztartásban amit érdemes haszálni ilyen célra ?"
Csomó kreatív ötlet született pár óra alatt :)
Ami eszembe jutott nádpálca helyett, az a teleszkópos rádióantenna. Kipróbált darab, nem forgácsol úgy, mint a kerti vessző, de súlyos - szóval csak csínján. Hajkefe helyett működik a hátmosó kefe is, még a műanyag is elég nehéz perceket képes szerezni. A poroló klasszikus darab, de szintén áll, hogy ha emberesen megsuhintod, akár véresre is csípheti a húst a hegye. De a vágódeszka - az a nyeles fajta - elég könnyű, és olyat szól, mint egy rianás. Így első nekifutásra ennyi :)

PapLan Creative Commons License 2002.09.25 0 0 259
ilyen erővel már a porronggyal is el lehet fenekelni, vagy vizes törölközővel :)
yozza Creative Commons License 2002.09.25 0 0 258
virágkaró!!!! IKEA :)
Előzmény: PapLan (255)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!