Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 2012.11.08 0 0 97393

'Ja, és lehet itt zsoldosozni, meg ilyenek (hány játékosunk lenne, ha nem fizetnénk meg őket, bőven az európai élmezőny szintjén?).....'

 

For the record: kézis fórumokon 'zsoldos'='idegenlégiós'. Tehát az h valaki pénzt kap azért h játszik (nálunk, az NB1 felnőttben mindenki), ebben a szövegkörnyezetben nem teszi őt - önmagában ezért - zsoldossá.

 

(Ne mondd azt h pont te nem vagy ezzel tisztában......:S)

 

'És nagyon örülnék, ha annyival jobbak lennének az anyagi lehetőségeink, hogy képesek legyünk még igazolni egy-két klasszist. Praktice külföldit, mert magyar klasszis a Fradin kívül csak egy van.'

 

Elnézve a Fradi igazolási stratégiáját én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy olyan nagyon mindegy lenne a klubnak hogy magyar játékost igazolnak-e vagy sem. (Ezt, amit itt írsz, inkább győri szurkerektől lehet hallani - a Fradiról is - amikor a saját légiós-igazolásaikat magyarázzák ezzel...)

 

Nincs klasszis nálunk (vagy 'praktice' csak egy van.....?). Ez is megítélés kérdése. Cifra mostanra alapember lett a Fradi BL-8-as csapatában; egy éve igazoltátok, akkor még ki tudta h ennyire jó lesz? Nem sokan. De lám.......

 

Előzmény: Fradista Utazó (97388)
RoniSU Creative Commons License 2012.11.08 0 0 97392

Véletlenül sem akarom Deákival párhuzamba vonni, csak eszembe jutott, hogy Vérten Orsival mi a fene történt mostanság? Gyakorlatilag láthatatlan, eltűnt, jó megoldás sehol...pedig ő Győrben abszolút 60 perces játékos volt, nálunk pedig nem az, de sokat játszik.

Előzmény: Fradista Utazó (97390)
RoniSU Creative Commons License 2012.11.08 0 0 97391

Két dologgal kifejezetten ellentétes a véleményem.

 

Az egyik a játékvezetők. Oké, jól fújtak ma, elismerem. De ne mond nekem, hogy ha meglátod a kiírásban, hogy a Pech-Vágvölgyi páros vezeti a meccset, akkor semmiféle előítéleted nincs, hogy most mi fog következni. A Horváth-Marton esetében 90 százalékban bejön, ma jól vezették.

 

A másik, a külföldiek, de persze ez már abszolút személyes vélemény. Rohadtul nem cserélnék a győriekkel és kifejezetten örülök neki, hogy csak két légiósunk van (bár az egyik minek...). Nem, nem örülnék neki, ha úgy vernénk meg a Győrt, hogy 6 légiós van a kezdőnkben és ANGOLUL menne az időkérés. Akkor inkább elviselem, hogy Luca elad támadásban 6-7 labdát, de bízom benne, mert vannak jó megmozdulásai, és hiszem, hogy egyszer jobb lesz, mint mondjuk Lekic.

 

A játékosaink fizetéséről pedig annyit, hogy nyilván nem voltam ott a tárgyalásokon, de elég sok helyen lehetett olvasni Zsuzsi, vagy épp Zizi esetében, hogy többet keresnének máshol, mint itt. Mégis maradtak. Szerintem ezek mérvadóak. És ettől lesz valaki zsoldos, vagy nem zsoldos az én szememben. Persze, fontos a pénz, de kérdés, hogy első helyen áll, vagy vannak fontosabb dolgok annál? És szerintem a mi keretünkre az utóbbi a jellemző.

Előzmény: Fradista Utazó (97388)
Fradista Utazó Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97390

Ja, és igen, az előbb kifelejtettem, de teljesen egyetértek azzal, hogy Deáki Dórával csak többen vagyunk a pályán. Semmi szükségünk rá.

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97389

Ennyit ér a kek győztes :D:D:D -8!! nem kicsit égő :D most is a bírók csalták el?

Fradista Utazó Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97388

A felnőttet valószínáleg elég sokan látták, helyszínen vagy tévében, szóval ezt kicsit másként közelíteném meg.

Bár sokan előre arról beszéltek, hogy feladjuk ezt a meccset, én ezt nem láttam, szerintem ez volt ma a maximum, amire a csapatunk képes volt. Ennél több ma nem volt ebben.

A 8 gól (a győriek utolsó gólját kettőnek számolták az eredményjelzőn, a valós végeredmény 36-28) a két csapat mai állapota között egy teljesen reális különbség. És igazából az ilyen mérkőzések mutatják meg, hogy mennyire igaz, a Bl "más kávéház" jellege. Az ETO képes volt úgy lejátszani négy kört, hogy nem esik vissza a teljesítménye, mi nem.

Ez persze több tényezőből áll össze, jobb a kondíciójuk is, mint a mienk, és erősebb a cseresoruk is, emiatt nem ugyanaz a 7-8 mezőnyjátékos robotolja végig a szezont. Ráadásul Ambros Martin jobban is forgatja a csapatát, nálunk vannak kezdők és cserék, ez utóbbiak a legtöbbször egyszerre állnak be, aztán persze rajtuk is a felelősség, hogy most nekik kell megnyerni a meccset - pszichésen sem biztos, hogy jó út ez.

Feltűnő volt, hogy mennyire nem játszuk meg a széleket. Májusban ugyanitt Such Nelly 7 lövésből 5 gólt ért el, ma nem tudom, volt-e 7-szer a kezében a labda akcióban (a felsétálás közbeni körbepasszokat nem számítva). A másik oldalra ugyanúgy nem ment labda. Az is látszik, hogy Szamoránsky Piroska nagyon messze van a csúcsformájától. Kapusposzton is nagyon elvesztettük a meccset, pedig Haraldsen sem mutatott semmi extrát, csak éppen a mi kapusaink még a kötelezőt sem fogták. Mindenki el van ájulva, hogy Görbicz mekkora gólt lőtt 35 méterről - azt a labdát Abramovics, ha mozdul érte, simán foghatta volna. De ez csak egy, volt másik tizenöt olyan, amit védeni kellett volna, mégis gólt kaptunk belőle.

De még így, ilyen hiányosságokkal is meglehetett volna. Meglehetett volna, mert Tomori Zsuzsa extraklasszist nyújtott. Meglehetett volna, mert minden előzetes mocskolódásra rácáfolva a játékvezetők talán még egy árnyalatnyit minket segítettek (erre még visszautalok). Ami miatt nem lett meg, az két komolyabb blackout, mindkét félidőben egy-egy olyan időszak, amikor minden támadásban elhagytuk a labdát, és szanaszét indítottak minket belőle. Fantsztikusan képesek indulni, ahogy átveszik szélsebes futás közben is egy kézzel a labdát, az zseniális (és persze az is, ahogy pont oda jön a labda, ahová kell neki). Ez a két kihagyás tíz gólt jelentett. És lefújáskor 8 gólnyi különbség állt az eredményjelzőn (ahh, mit is beszélek, 9 állt, mert a győri táblakezelő gyorsan hozzáírt még egyet, gondolta, szebb lesz úgy, de az igazi végeredmény 36-28).

Számomra az jött le a mai mérkőzésből, hogy, még ha hiányosak vagyunk is, még, ha nem is játsztunk jól, akkor is elég egy extra teljesítmény, és tulajdonképpen képesek vagyunk ugyanolyan szinten játszani, mint az ETO. Egy nagy különbség van: ők erre 60 percig képesek. Bárhol. Bármikor. Mi nem. És ez ma egy sima vereségünkbe került.

 

A játékvezetésről. Szerintem jól fújtak. Pár dolgot elnéztek, ez benne van. A lépéshibákat felesleges reklamálni, azt ma a világon sehol, senkinek nem fújják be. A BL-ben sem, a bajnokságban sem, sehol. Muszáj lesz védekezésben váltanunk, többet faultolnunk, mert meccsenként hat-nyolc gólt kapunk lépéshibából, és hiába mondjuk, hogy ez nem a mi hibánk, ez nem hat meg senkit. A kiállítások és a hétméteresek aránya is azt mutatja ma, amit láttunk is, hogy sokkal kevesebbet szabálytalankodunk (kb jogosak és reálisak az arányok), inkább, ha már úgy alakult, hagyjuk, hadd lőjenek.

És még egy: én azt gondolom, hogy a játékvezetőkről mindik csak a mérkőzés UTÁN szabad bármit is mondani. Ezt nyugodtan magára veheti pár topictárs.

 

Ja, és lehet itt zsoldosozni, meg ilyenek (hány játékosunk lenne, ha nem fizetnénk meg őket, bőven az európai élmezőny szintjén?), de ez egy sport, ahol alapvetőem egy dolog számít, hogy ki nyer. Itt a kutyát nem érdekli (engem sem, ferencvárosi szurkolóként), hogy milyen klassz játékosaink vannak, magyarok, meg aranyosak, meg minden. Én győztes csapatot szeretnék látni. És nagyon örülnék, ha annyival jobbak lennének az anyagi lehetőségeink, hogy képesek legyünk még igazolni egy-két klasszist. Praktice külföldit, mert magyar klasszis a Fradin kívül csak egy van.

 

Hát így láttam én a mai mérőzéseket, a lelátó egy adott pontjáról, szakmai hozzáértés nélkül, szubjektíven. Ha valakit téves meglátás miatt megbánottam, azért elnézést kérek. És, ha valaki másképpen látta, könnyen lehet, hogy neki van igaza.

Előzmény: Fradista Utazó (97382)
uzhorod Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97387

Ja, és még valami! Számomra nagyon fontos volt, hogy az utóbbi jó pár ETO-meccshez képest (a bajnoki döntő 2. meccse most nem számít), most nem "süppedtek" bele a meccsbe, mentek hajtottak, ennyi sikerült. Végre nem éreztem azt, hogy ez nem érdekel, hagyjuk a francba! Köszi Lányok!

RoniSU Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97386

Lehet, hogy idióta, de Ákos elég komolyan szurkol a Fradinak, szóval nem kell őt bántani.

Előzmény: nicko (97383)
uzhorod Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97385

Peti! Ez a hét mondása, sőt...! :)

 

Aminek nagyon örülök, hogy szurkolásunk a meccs alakulásához képest - egy kis holtpontot kivéve - teljesen rendben volt (sőt!). Meccs előtt attól féltem, hogy megint abbamaradt és mi is belesüppeddünk a meccsbe, de szerencsére nem így történt (egy kicsit a hangom is elment)! :D Kösz srácok!

 

Zsuzsit a világ minden pénzéért sem szabad elengedni!, remélem, hogy Móni nem sérült meg komolyabban, kapusaink nem igazán találkoztak labdával (egy neves edző mondta anno, hogy a félpályás gól nem a kapus, hanem a védők hibája - én így tekintek erre a találatra (csak az a baj, hogy Görbe ellenünk lőtte...)), legalább mindenki szerepet kapott (ahhoz képest, hogy mennyit és mennyien játszottak viszonylag jól tartottuk magunkat...), és a végére a (volt egy pár, de ezt ki kell emelnem) negatívum: annak ellenére, hogy Deáki mennyit játszott nem is kaptunk ki nagyon (bontsunk vele szerződést és az ő pénzét is csapjuk oda Triscsuk fizetéséhez...)

 

Utazó társunk majd leírja a meccs többi pozitívumáz (ne feledd 10-en belül maradtunk!:)) és negatívumát, de legalább most már tudni fogja, hogy ki az, aki kiosztja a fórumon, ha felszalad a lépcsőn... :)

 

Előzmény: peterszky (97332)
RnD Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97384

Nézve a mai ETO-Fradi meccset, csak megerősödött bennem az, hogy a Fradinak szüksége lenne egy BL-8 szintű kapusra. Abramovics mai (és göteborgi) 'teljesítménye' után ez nem lehet kérdés.....

nicko Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97383

a Győr dicshimnuszát zengő riportert, aki szerint csak egyet lőtt idén.

 

ez az idióta ma Dajka egyik góljánál azt mondta "és csakúgy mint az elöbb ezúttal sem dobta be Dajka"..miközben gól volt meg is adták és egy levegő vétel után mondta is a jó eredményt...kicsit sem volt Győri seggnyaló..

Előzmény: stevzay (97370)
Fradista Utazó Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97382

A junior igazi hajtós mérkőzés volt, ahol mindenki kitett magáért, de nagyon sok volt a hiba is. Az elején úgy nézett ki, hogy Ács Anna ismét szétbombáz minket, de aztán szegény megsérült. Igaz, sokkal jobban a helyére beálló Élő Beatrix-szel sem jártunk.

Azt látni kell, hogy a Veszprém kialakítása azzal járt, hogy az ETO junior krémjét (Tóth G., Kurucz, Schatzl, Pelczéder, Planéta, Bárány) oda vitték, ráadásul ma Sirián Szederke sem játszott (felnőttön sem volt, gondolom, sérült).

Szóval ezzel a kilúgozott ETO-val voltunk kb. egy kategóriában ma. Senki nem alkotott igazán kiemelkedőt (talán Kaiser Melittát lehet kiemelni, szerintem ő volt ma a legjobbunk), de senki nem volt nagyon gyenge sem. Sok volt a hiba, de sok volt a jó megoldás is.

Mindenesetre az ma is látszott, hogy a jobbszél a győri utánpótlás gyenge pontja, ma is nullát alkottak azon a poszton, és a Veszprémnek is ott van az Achilles-sarka - szerencsére nálunk ez a poszt elég erős, de hiába, ha ma a mérkőzés nagy részén Lukács Viktóriának távcsőre lett volna szüksége, ha látni akarja a labdát, annyira nem vették be a többiek a játékba.

Az első félidőben próbáltunk egy darabig úgy játszani, hogy kettőt cseréltünk támadás-védekezésben, de ez nem vált be, amíg cseréltünk, szétrohantak minket.

Sajnos ez a mai két meccs is rámutatott az utánpótlásunk idei legnagyobb szégyenfoltjára, ez pedig Kiss Nikolett leépítése. Egyszerűen szenved az a lány a pályán, holott tavasszal még kiemelkedett a mezőnyből, akár a saját korosztálya felett is. Nekünk is nagy szükségünk volna rá, meg úgy általában a magyar kézilabdának is.

Pár perccel a vége előtt át tudtuk venni a vezetést, de aztán elhibáztunk pár támadást, és megint a Győr vezetett, aztán megint kiegyenlítettünk. Az utolsó támadást elhibáztuk, döntetlennél már a győzelemért támadott az ETO. Okosan elhúzták, hogy ne legyen már lehetőségünk ellentámadásra, de csak egy időntúli szabaddobásig jutottak el. Sajnos a falunk elég alacsony volt, és nem is igazán jól állítottuk fel (balkezes játékos lőtte, a balátlövő helyéről, ez valamelyest behatárolja a lehetőségeket), és talán a kapus sem jó helyen állt, ezt az oldalsó lelátóról elég nehéz megítélni. Mindenesetre Élő eldobta a fel felett, és beakadt a sarokba, 30-29, kikaptunk. Ami ezután történt, azt nézni sem kellemes. Csapatunk gyakorlatilag minden pályán lévő tagja zokogva omlott össze azonnal.

Mindent megpróbáltunk, a csapat a szezonban eddig látott legjobb teljesítményét tette fel a pályára. Ez sem volt elég. Nagyon, nagyon kevés hiányzott, de ez sem volt elég.

 

(Folyt. köv.)

Előzmény: Fradista Utazó (97377)
nembal Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97381

Ifimeccs: kár az első 15 percért, azután már jól tartottuk a lépést. Nem a bírókon múlt, de nem segítettek, az biztos...

Junior: nagy küzdelem, jó játék, sajnos kimaradt jó pár helyzet (kapufa, ziccer, hetes), a végén meg az a szerencsétlen időntúli :-(

Felnőtt: nagyjából lehetett rá számítani, hogy kikapunk, ez egy ilyen hiányos csapattal nem is csoda. Az azért tetszett, hogy most forogtak az emberek, mindenki tudott pihenni is. Luca, Betti csináltak nagyon szép dolgokat, kellett ez az önbizalmuknak, szükség lesz még rá később...

 

Azt hiszem, mindhárom csapatunkra büszkék lehetünk, noha nem nyertek, de mindent megtettek érte, most így sikerült!

nembal Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97380

amelyek nagy része annyira nyilvánvalóan volt téves (és annyira precízen fújták az ugyanilyen helyzeteket a túloldalon), hogy nem tudom elhinni, hogy ez véletlen lett volna.

 

Ez nagyjából a második meccsen be is bizonyosodott, mert azt szerintem viszonylag normálisan fújták.

Előzmény: Fradista Utazó (97377)
Fradista Utazó Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97379

Természetesen, attól még hogy igaza van, az is igaz, hogy erkölcsileg tökéletesen lesüllyesztette magát azoknak a szintjére, akiket kritizál. Sőt, azok alá valamivel.

Előzmény: creedence2 (97378)
creedence2 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97378

Utazó szurkolótársunk azt mondja igazad van,és lehet,h így is  van,ennek ellenére  inkább otthon kéne bejegyezned a gondolataidat szvsz... egyébként így semmiben sem kölönbözöl azoktól,akiknek beszólsz..,akiket kritizálsz .nem is beszélve arról,hogy megalapozol majd a márciusi találkozásnak nálunk..

Előzmény: ramirez77 (97373)
Fradista Utazó Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97377

Na, kezdjük az ifimeccsel. Rémálom volt a legeleje. A szokásos kezdővel álltunk fel, és a belső embereink iszonyatosan semmit nem tudtak hozzátenni a mérkőzéshez. Védekezés még úgy-ahogy volt, de a támadójáték tragikus volt. Sajnos a szezon elején egész jól teljesítő Ferenczy Fruzsina - Balogh Vivien - Pintér Krisztina trió mostanra nagyon visszaesett. Ők hárman 18 gólt lőttek ugyanitt szeptemberben, most meg nem nagyon volt kaput eltaláló lövésük. És a kihagyott helyzeteket az ETO kegyetlenül bünteti. Ennek következtében, mire kétszer körülnéztük, tíz góllal vezetett a Győr (15-5).Rengeteget számított sajnos az is, hogy a csapat első számú beállósa, Koncsik Fanni sérült, védekzésből és támadásból is nagyon hiányzott, Pintér Zsanett képtelen őt pótolni.

Nagy különbség volt a szeptemberi NBIB-s mérkőzéshez képest az is, hogy a két győri átlövő, Élő Beatrix és Gerháth Fanni akkor nem játszott, most pedig a távolabbi zónából lődözték folyamatosan a gólokat. Sajnos hozzá kell tenni, hogy Pálinkás Viktória, akinek szintén nagy szerepe volt az akkori győzelemben, ma labdával csak akkor találkozott, amikor kivette a kapuból.

Nagyjából lecseréltük a belső embereket, és ettől alapvetően felpörgött a játékunk. Különösen Monori Orsolya játszott nagyon jól immár nem először. Sajnos nincs olyan erőnléte, amivel akár csak 45 pecet is bírna, ezért meccs közben muszáj volt leülteni pihenni. Nem volt kiemelkedő, de stabilabban játszott beállósban Németh Mercédesz is.

Viszont ki kell emelni, hogy az egész mérkőzésenm végig, szenzációsan játszott mindkét szélsőnk, név szerint Kruj Dóra és Faluvégi Dorottya. Kruj korábban nem szélső volt, és szezon elején voltak technikai problémái, sok volt a hiba, de most már mérkőzések óta nagyon stabilan, elenyésző számú hibával teljesít. Faluvégi pedig megalkuvást nem ismerő módon, kettős faultokból is, indulásból is, szélsőziccerből is folyamatosan lőtte a gólokat.

Tulajdonképpen az első félidő közepétől a lefújásig egyértelműen uraltuk a játékot. Pálinkás helyett Kő Kovács Attila edző beküldte Kőhalmi Erikát, nagy bravúrokra ő sem volt képes, de legalább a kötelezőeket fogta. És az 5+1-es védekezéssel eléggé jól leblokkoltuk az ellenfél támadásait, valamint jóval kevesebb hibát vétettünk támadásban, és ezért ők nem tudtak minket leindítani.

Két komoly nehézségünk volt. Az egyik, hogy mínusz tízről indultunk. De még így is meglehetett volna. Csakhogy, akárhányszor feljöttünk 6-7 gólra, mindig kaptunk pár barátságtalan ítéletet, amelyek nagy része annyira nyilvánvalóan volt téves (és annyira precízen fújták az ugyanilyen helyzeteket a túloldalon), hogy nem tudom elhinni, hogy ez véletlen lett volna. Így nem lehet meccset nyerni, de még tisztességesen lejátszani sem. Ilyen ellenszélt egy felnőtt csapat is nehezen visel el, ezek pedig 14-16 éves lányok, akiket ez pszichésen is jobban visszavet.

Nem maradt esélyünk, de mégis a lefújásig küzdöttünk. Az első félidő második fele egál lett (8-8), a teljes második félidőt pedig nyertük 3 góllal (17-20). Kár volt az elejéért. Ha nem adunk nekik tíz gól előnyt, talán a játékvezetők ellenében is nyerhettünk volna.

 

(Folyt. köv).

Pac Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97376

Hiába a baszás, órákkal a lefújás után is arra recskázol.

 

Legalább otthon tennéd.

Előzmény: ramirez77 (97373)
K-szektor Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97375

Minket legalább tudsz tolmács nélkül idézni.

Előzmény: ramirez77 (97373)
Fradista Utazó Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97374

Erre most szívesen válaszolnék valami frappánsat, de tulajdonképpen az a nagy büdös helyzet, hogy igazad van.

Előzmény: ramirez77 (97373)
ramirez77 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97373
Hogy titeket idezzelek,ismet meg lettetek baszva. Keressetek a mentsegeket meg a kifogasokat,zsoldosozzatok is sokat,a lenyeg hogy ismet meg lettetek...
gerg0 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97372

Szerintem hétvégén még ilyen felállásban is nyerni tudunk. Remélem, hogy kicsit könnyedébb meccsen, mint a legutóbbiak.

gerg0 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97371

Pedig illene tudni, az egyetlen magyar a győri kezdőben.

Előzmény: - Táncos - (97367)
stevzay Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97370
  • Egy komment az NSO-ról, aminek minden sora aranyat ér:

    zbozone7531 (2012-11-07 20:45:50)
    "Kezdem Tomori Zsuzsával. Bárkinek, aki a külsejét gúnyolja, aki a szókimondását kéri ki magának, aki hidegnek és érzéketlennek tartja, ajánlom a figyelmébe a mostani teljesítményét. A legutolsó pillanatig ment a Fradiért. A legnagyobb sportember a szememben. A Győrről: sokkal jobb volt minden poszton. Beállósban Löke, kapuban Haraldsen,átlövésben Amorim. Ettől függetlenül, soha, de SOHA nem szeretném, hogy a Fradinak ilyen arrogáns, festett vigyorú csapata legyen, ahol Amorim háromból háromszor vágja ököllel képen a játtékosainkat, ahol Görbicz szerint "ő a meccseken gyakorolja az egész páylás gólokat, és kijavítja a különben a Győr dicshimnuszát zengő riportert, aki szerint csak egyet lőtt idén. Nem akarom, hogy a Fradi a milliárdos csillogó páncélú német zsoldoshadseregnek tűnjön. Én Dajkának és Szarkának szeretnék drukkolni, azt szeretném, hogy egyszer ők verjék ezt a Győrt. Ezen felűl, minden tiszteletem a csapaté, halálfáradtan, nagyon fontos játékosai nélkül álltak helyt. Mondjuk, ha Abramovics az egész meccen legalább egy labdába beleér, akkor már csak nyolc lett volna közte. Ajánlom a Fradi vezetőinek, ha a Győrrel játszunk otthon, a következő alkalommal legalább egy másfél órás ünnepséget rendezzünk a meccs előtt, ezzel is hozzájárulva a "korretkséghez" és ahhoz a gyomorforgató önfényezéshez, amire a kimondva vagy kimondatlanul a világ legjobb csapatának semmi szüksége nem lenne. Én elismerem ezt a Győrt, de - szemben rengeteg társammal nem drukkolok nekik sem a BL-ben, sem a bajnokságban, egyáltalán nem szimpatikusak, és a "küldetésüket" egyáltalán nem érzem a Magyar kézilabda küldetésének. Ez az ő saját küldetésük, ők saját magukat szeretik. Nincs ezzel semmi baj, de felesleges azt mondani a pirosra, hogy zöld, miközben piros.
peterszky Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97369

Én beérném egy KEK vagy egy EHF serleges képpel is :P

Előzmény: RoniSU (97368)
RoniSU Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97368

Belinkelnél egy képet, ahogy felemeli a BL serleget? Úgy talán megismerné öregapánk.

Előzmény: - Táncos - (97363)
- Táncos - Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97367

Nem, csak öregapátok nem tudta kiről van szó.

Előzmény: peterszky (97364)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97366

Igen, Tomori nagy játékos lett.

Mindig is benne volt mondjuk. Megkapta a bizalmat hosszú távon, s lőn...

Előzmény: Cseszi75 (97365)
Cseszi75 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97365

Tomori szimplán világklasszissá érett nálatok.

Előzmény: nicko (97357)
peterszky Creative Commons License 2012.11.07 0 0 97364

Ez kettőt ér?

Előzmény: - Táncos - (97363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!