Keresés

Részletes keresés

rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.11 0 0 315
>Hát ezek szerint tényleg félreértettem valamit? Lehet. Csak azt írtad, hogy a ficánkolás lehet erősíteni a dom kedvét a kegyetlenebb módokra. Ez nem a safeword.

asszem mi már értjük egy mást drjuano :)
A többiek kedvéért, aki esetleg nem értené:

1. Ficánkolás: van ahol úgy játsszák, hogy a ficánkolásért plusz büntetés jár. Én pl. direkt is szoktam ficánkolni, hogy jobban kikapjak :))

2. A safeword általában egy jelszó, amellyel a fenekelt megállíthatja a játékot (nagy fájdalom azaz limittúllépés , sérülés stb. miatt).
De hallottam már közlekedési lámpáról is:
"piros" : állj
"sárga": szünetet kérek
"zöld": lehetsz szigorúbb.
na persze ez utóbbi tipikusan az irányító sub :)).

Előzmény: drjuano (314)
drjuano Creative Commons License 2002.10.10 0 0 314
Hát ezek szerint tényleg félreértettem valamit? Lehet. Csak azt írtad, hogy a ficánkolás lehet erősíteni a dom kedvét a kegyetlenebb módokra. Ez nem a safeword. Ha nem ismerik kellőképpen egymást a felek, akkor természetesen ezek a jelzések nem mindig egyértelműek. Ficánkolhatsz te napestig, ha a másik nem érti! Ha pedig, mint jelet ezt előre megbeszélitek, akkor a másik mint keménységre felszólító safewordöt fogja fogadni. NA de akkor mi a külnbség.
Abban azért nagy igazság van, hogy a nevelésnek nem feltétlenül a legjobb módja az elfenekelés. Megmondom őszintén, hogy én a lányokkal az élvezet részére koncentráltam, és az alárendeltségnek csak az egyik kifejező eszköze volt az, hogy elfenekeltem. A nevelés része abban van, hogy a közösen kialakított játékszabályokon belül, a fenekeléssel elismeri a dominanciádat, amibe az is beleértődik, hogy egyetért azzal, hogy te mondod meg a hibáját és leginkább az erre kirótt penzumot. Én se úgy gondoltam, hogy a térdemre vágom a csajt és akkor addig verem, amíg bírom, hátha okosabb lesz tőle, :-D! A fenekesek között szünetet lehet tartani, közben beszélni, csak az a fontos, hogy a szitucáióban egyértelműek legyenek a szerepek, ezért én mindig olyan pozícióban tartom a lányt, mintha most kapná a következőt a popsijára. Ő most büntiben van, és mind a hibáját, mind a büntetés mértékét tudatosítani kell benne.
Hadd kérdezek egyet, rossz fiu, te amikor kapod a fenekest, és mondjuk kezdenek kinőni a hurkák, akkor a szituációt élvezed, a kiszolgáltatottságot, a másik erejének a megtapaszalását, vagy konkrétan azt, hogy sajog a hátsód?
Amiben viszont 100%-ig egyetértek: gyereket nem szabad verni! Számára is az igazi büntetés a szülő haragja, és nem a fizikai fájdalom, szerintem ezzel nem szabad sokkolni. A felnőttek fenekelése mindig az önkéntesség formájában zajlik (akár úgy, hogy előre lemond erről az egyik fél, persze keretek között), íg a gyereket nem szokás megkérdezni, és nem hiszem, hogy ők provokálnák a szituáció szépségéért a seggre verést! Tehát: gyereket nem verünk!
Előzmény: rossz_kisfiu (313)
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.10 0 0 313
drjuano valamit félreértett.
Én _mindig_ a safeword híve vagyok!!!

>Egy állandó kapcsolatban viszont inkább frissítő jelleggel vannak jelen a szerepjátékos fenyítések, és elsősorban a tényleges bűnökért, hibákért kapott fenekesek dominálnak. Ezeknek a nevelő ereje is nagyobb, könnyebben tágítható a sub számára is a saját határa és mint már hallottam a pár közötti konfliktus is eredményesen oldható vele.

hallottad?? én meg saját tapasztalatom alapján az ellenkezőjét látom.
barátnőm néha még meg is vádol, hogy szándékosan csinálok valami hibár, hogy legyen miért megbüntetnie...bár ő talán eredendően nem dom...előttem nem dominált senkit mármint fizikailag..de az a véleménye, hogy semmit sem ér a nevelése, mert én élvezem.
Mondjuk az igaz hogy elég ritkán van szíve büntető erővel elnáspágolnia.
Szerintem nem jó nevelésre felnőttek közt a verés,
(már ha élvezik) inkább meg kell beszélni a dolgokat. Gyerek módszeres verését meg pláne elítélem.
Nekem az a véleményem ez az egész fenekelés egy játék, amely során a safeword-nek köszönhetően bizonyos értelemben az elfenekelt a domináns fél!!!

Előzmény: drjuano (312)


drjuano Creative Commons License 2002.10.10 0 0 312
Hát urak, tényleg megijedtünk volna? Bár teszem hozzá, a drága Gundánkat leszámítva (és ezért felmagasztalva) a lányok is elpárologtak...
Hogyan is jobb a fenekes?
A kérdés mindenképp két irányból közelíthető meg. Egy alkalmi kapcsolatban máshogy van, mint egy tartósban. Az alkalminál érezhetően jobban érvényesül a szerepjáték, hiszen a bűnök miatt igazi felháborodás kevésbé észlelehető a domnál. Ráadásul kevésbé ismeri a subnak a határait, és minden előzetes megbeszélés után is azért ez ugrás a sötétbe, szürkébe, ezért a safeword, ami alkalmasint a nehezítés vagy könnyítés lehetőségét is magába foglalja (rossz fiunak abban igaza van, hogy ez mozdulatokkal, érzelmi reakciókkal is elég finoman jelezhető, de egy alkalmi találkozás nem biztosítja annak a lehetőségét, hogy a dom mindig pontosan vegye a jeleket). Másrészt nagyon sokszor az alkalmi találkozás a való életből történő kiszakadásért van, tehát kifejezetten szerepjátékot testesít meg.
Egy állandó kapcsolatban viszont inkább frissítő jelleggel vannak jelen a szerepjátékos fenyítések, és elsősorban a tényleges bűnökért, hibákért kapott fenekesek dominálnak. Ezeknek a nevelő ereje is nagyobb, könnyebben tágítható a sub számára is a saját határa és mint már hallottam a pár közötti konfliktus is eredményesen oldható vele. Tehát nem pusztán az élvezet dominál, hanem a büntetés nevelő ereje. De azt tudni kell, hogy mindig két fél beleegyezésén alapul. Aki beszáll és elfogadja a játékszabályokat, és sub vagy dom lesz, csak ott lehet ezeket érvényesíteni. Ennyiben mesterkélt, de amennyire magunkénak érezzük ezt a szerepet, annyira magunk is azok vagyunk (ugyanúgy, mint egy apa, férj, gyerek, stb. szerepben).
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.09 0 0 311
Szempont a költségérzékenység is?

Nem kell minden nap nyakörvet venni.

Előzmény: h_g (307)
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.09 0 0 310
>egy kapcsolaton belül ki mennyire kultiválja a mindennapi vétkek megtorlását fenekeléssel, és ki híve inkább a színtiszta szerepjátéknak, nem annyira valódi ürügyekkel?

Hát ez nehéz kérdés.
Mert ugye attól is függ,hogy mikor fenekel keményen a dom.
Nekem határozottan az a benyomásom, hogy a barátnőm tényleg akkor szigorúbb ha csináltam valami hülyeséget amit "megtorolhat".
Bár a párom elve az hogy ha haragszik valamiért akkor azonnal nem büntet meg, mondván ahhoz hideg fej kell. De azért másnap is elég kemény volt és éreztem a leckéztetést is a büntiben.
De az ilyen helyzet ahhoz vezethet, hogy ha a
sub szeretne keményebb bánásmódot akkor szándéékosan hibázik. Ez sem túl szerencsés.
Előfordult már hogy provokáltam és aztán nagyon szigorúan megrakott és kifejezetten kegyetlen volt :) ami azért baj mert nem melegített be eléggé így hamar abba is maradt.

Legjobb ha játék közben is sikerül megfelelően jelezni mennyire szigorú büntetést akarok.
Ezt lehet pl. ficánkolással...akkor lehet szigorítani a büntetést.

Előzmény: gunda (309)
gunda Creative Commons License 2002.10.09 0 0 309
Mi történt urak? A bőrnyakörvek betették a kaput a társalgásnak???
Máshol szóba került, talán itt is lehetne ejteni pár szót róla: egy kapcsolaton belül ki mennyire kultiválja a mindennapi vétkek megtorlását fenekeléssel, és ki híve inkább a színtiszta szerepjátéknak, nem annyira valódi ürügyekkel?
yozza Creative Commons License 2002.10.04 0 0 308
nem olvastál figyelmesen... yozza nem tartja drágának a kutyanyakörvet (mivel nincs neki, sőt fogalma sincs mennyibe kerül)... ellenben bőr nyakörve karcsú nyakméretre van, és bilincset tart folyamatosan a kocsi kesztyűtartóban mert ugye ki tudja mit hoz a nap...
ettől függetlenül az innovatív bondage megoldások mindig tetszettek!

üdv :)

Előzmény: h_g (307)
h_g Creative Commons License 2002.10.04 0 0 307
Hát ha yozza már a kutyanyakörvet sem tartja olcsónak, akkor a bilincs árától dobni fog egy hátast... egyáltalán nem költségérzékeny megoldás.

Előzmény: Azakiazaki (306)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.04 0 0 306
Embernyakörvet.

Kötözés helyett pedig megteszi a bilincselés is.

Előzmény: drjuano (303)
yozza Creative Commons License 2002.10.03 0 0 305
ha nem akarod a nyakörvet haszálni akkor egy olyan bondage technikát ajánlok ami úgy tudom bikini-hám néven fut a szakirodalomban :) a kötelet felébe hajtod, ez lesz a kiindulópont. ezt a két a sub két lapockája között tartva a háta mögül indulva, a mellek felett elhaladva körbetekered a duplán fogott kötelet a felsőtesten és a felkarokon majd átbújtatod a hurkon. feszesre húzod, de nem túl szorosra. most irányt váltva ismét körbe tekered a felsőtestet (a sub karjai mint az előbb is a teste mellett lefelé mutatnak) de azúttal a mell alatt haladsz el. a hurkon ismét átbújtatva a kötelet most nyak mellet elhaladva a kötelet a szegycsont alatt az alsó kötél alatt bújtatod át és egy V alakot formázva a mellek között a nyak másik oldalán visszatérsz a kinduló ponthoz. ha túl hosszú a köteled és nem vágtad méretre akkor az első köröket tetszés szerint többször is megteheted. a kindulópontnál keletkezett "csomópont" nagyon jó alap rögzítésre. például esetünkben a sub összekötözött csuklóit ehhez a csomóhoz kötve biztosíthatod hogy ne tudjon előregörnyedni.

egyébként ha ismered a vitorlázásban igen gyakran használt farkascsat nevű csomót akkor könnyen készíthesz kötélből nyakörvet pórázzal. mindössze annyit kell tenned hogy a kezdő hurkon többször bújtatod át a kötelet.

roumark Creative Commons License 2002.10.03 0 0 304
300!
drjuano Creative Commons License 2002.10.03 0 0 303
Ha a többiek sem bánják, akkor kérdeznék kötözés témában: én mondom kutyanyakörveket használok, de abból is vaskosabbakat, de lehet, hogy erre nincsen szükség. (Amikor megvettem úgy gondoltam, ez elég erős, és elég széles ahhoz, hogy ne szorítsa el a bokát vagy a csuklót.) Ha nem kutyanyakörvet használsz, akkor mit? Mert ugye az nem túl olcsó.
És tudom, hogy feledésbe merült, de ez a melles póz igencsak meggyőző volt, ki kell próbálni :-)), szóval, hogy ti hogyan kötöztök ki? A kötözés nélküli is érdekel, csak az nagyon elsikkadt.
yozza Creative Commons License 2002.10.03 0 0 302
rendben!
először is a nyakörv nagyban megkönnyíti homorítás elősegítését... csuklókat a nyakörvön átvezetett kötéllel kell feszesre húzni. vigyázni kell hogy ez a testtartás egy idő után igen megterhelő a sub-nak.
ha nincs nyakörv akkor egy rúddal (seprűnyél, bambuszkaró, asztalláb stb.) tudunk segíteni helyzeten. a sub háta mögött keresztbe, a két könyökhajlatba fektetni, a csuklókat összekötni (csuklók nem érnek össze :)
az igazat megvallva nagyon komoly (vagy leleményes) bondage költemény kell ahhoz hogy a sub abszolut ne tudjon görnyedni és megfelelően felkínálja a fenekét. tehát vagy együttműködik vagy büntetni kell. viszont ezekkel a módszerekkel a mellek nem "rejhetőek" el.

egy japán bondage mester biztosan a felfüggesztés és/vagy oszlophoz kötözés valamilyen formáját ajánlaná nektek, de ebben sajnos nincs tapasztalatom. az biztos hogy egy erős kampó vagy csiga a plafonon komoly segítség lenne :)

üdv

rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.03 0 0 301
mért lenne off topic??
nagyon is on topic, hogy hogyan kötözzünk fenekeléshez ... egy kis mellverés meg belefér, akit nem érdekel (én pl. nem vagyok ebben érintett) az átugorja...

ha végre kialakul valami bezsélgetés a topicban ne vigyétek már le emailbe...VICC! lécci..lécci...lécci VICC VÉGE!

Előzmény: yozza (299)
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.03 0 0 300
>rossz fiu: nem akartunk megsérteni, csak nekem erős volt. Bár én csak bársonyos női popsikat fenyítettem!

Nem tudom, hogy megsértődtem-e. A lényeg :leszögeztem hogy ami vicc azt jelezni fogom, hogy tudjátok engem komolyan kell venni.
Utálom azokat, akikkel mondjuk netes csevej során arról beszélünk mivel fenekelni el, elkezdenek marhulni ("szívlapáttal") és csak lopják az időmet. Az ilyenek teszik tönkre a jó topikokat is. A fenekelés nem tréfa.
Akinek nem inge ne vegye magára.

FOLYTATÁS
----------

1.rész rövid tartalma // beszámolót lásd pár hozzászólással előrébb//

2000 márciusában neten át megismerkedtem egy igazi nevelőnővel (profi tudással hobbiból fenekel ) és szex nélküli (így kértem mivel volt barátnőm csak épp összevesztünk) fenekelést adott (75 fakanál + némi szíj). Legközelebbre hurkákat ígért nádpálcával, amit nem vállalhattam barátnőm miatt. Ezután barátnőmmel kibékültem, ő fenekelt, nevelőnőmnek még a telefonszámát is töröltem mindenhonnan. Sokáig nem voltam tehát vele kapcsolatban, aztán egyedül maradtam és 2001 nyarán véletlen (cseteltem a neten) egy ismerősén át megtudta, hogy újra viszket a fenekem és hálával gondolok a nevelésre. Előkerült a telefonszáma egy elfeledett noteszból és megadtam a számom. De augusztusban még nem jött el az idő. De szeptemberben…

na innen olvassátok a beszámolóm.

2. levonás

Kaptam egy SMS-t: A nevelőnőm keresett.Nevezzük csak X-nek. ( A Monthy Python így folytatta : Valódi neve azonban: Joan Smith , Fleet Street 25. ) Öszeszorult a szívem és a fenekem. Jól emlékeztem a tavalyi fakanalas cirógatásra. Akkor elkövettem azt a hibát, hogy a büntetés után engedély nélkül megdörzsöltem a fenekem és tudtam, hogy a megbeszéltek szerint ezért 110 pálcaütés jár. Azóta eltelt másfél év, de ami késik, az eljön. Természetesen felhívtam nevelőnőmet: kiderült azt hitte velem csetelt, majd miután tisztáztuk, hogy nem rákérdezett hol vagyok és mit csinálok. Mondtam, hogy épp megyek hazafelé. Bevallottam , hogy azóta rossz kisfiú voltam (például munkahelyről cseteltem )és úgy döntött : ezért büntetést érdemlek és különben is még a levegőben lóg a 110 pálcaütés. Megbeszéltük estére a találkozót. Hazasiettem lefürödtem és rendet raktam, hogy megfelelő környezetben fogadhassam Őt.
Megérkezett, felhoztam a táskáját, bár zavarban voltam, mivel két nádpálca nem fért a táskába azt kézben kellett vinnem. Kicsit úgy éreztem, mintha saját kivégzésemre én vinném a kötelet.
Azután ki kellett pakolnom a táskájából: volt benne hajkefe, lovaglópálca, paskoló, könnyű szíjból készült korbács.
Pucérra kellett vetkőznöm, elsoroltam bűneimet és kértem a büntetést. A 110 fenékre mérendő pálca mellett járt még 5-5 a parancs megszegésében bűnös kezeimre. Rákérdezett:
- A kezeidre járó büntetést mért nem kérted?
- Elfelejtettem –nyögtem ki nagy nehezen.
Ez igaz is volt: amikor telefonon beszéltünk még eszemben volt, de a nagy izgalomban elfelejtkeztem róla. Most megkaptam az 5-5 ütést a lovaglópálcával a tenyeremre. Ezt követően szép combjaira fektetett. Alaposan bemelegítette a fenekem hajkefével. Azt hittem a hajkefe valami fafejű darab lesz, de úgy éreztem ez valami bőrrel bevont valami az, ami fenekem csattog. A csattogás jól illett a pattogó Tell Vilmos-nyitányhoz, ami háttérzeneként szólt. Majd sarokba térdepeltetett. Azután széket hozatott és rá kellett hajolnom. Kaptam pár égő ütést a fenekemre nádpálcával és lovaglópálcával. De X elégedetlen volt a testtartásommal, így eltetette az útból a széket. Négykézlábra állított és kipróbálta rajtam a korbácsot is. Közben megnyugtatott:
-Ez csak cirógatás.
És tényleg: nagyon kellemesen cirógatott a korbács. Amikor a lábam közé csapódott valami a fütyimhez az kellemetlen volt, de hát korábban kellett volna jobban viselkednem és akkor ez nem történik meg velem.
Több testhelyzet kipróbáltatása utána a nevelőnő, úgy döntött, hogy az ágyra hasalva kapom meg a 110 pálcát. Természetesen minden egyes ütés után hangosan kellett kiáltanom az ütés sorszámát. 58 után a sarokba zavart állva, hogy jobban gyönyörködhessen a pirosodó popsim pompás panorámájában. X állandóan kérdezgetett mire gondolok. Habozva-dadogva előadtam, hogy a gyávaságomért (amiért megijedtem a beígért pálcától) külön büntetést érdemlek, de enenk mértékét még nem rögzítettük. Még visszatérünk erre ígérte. Majd megkérdezte melyik fáj jobban : a pálca vagy a fakanál. Csacsi módon azt mondtam, hogy már nem emlékszem, a fakanál cirógatására. (Cirógatás? Ez az Ő kedvenc szava. Annak idején napokig sárgászöld volt a fenekem a fakanalazás után. És ezt hívja ő cirógatásnak.!)
Rám parancsolt, hogy hozzam a fakanalat , hogy megtudjam melyik a rosszabb. Engedelmesen hoztam a konyhából egy fakanalat és gyorsan mondtam:
- A pálca a fájdalmasabb.
-Már késő, feküdj csak az ölembe.
A fakanál is rettenetes tud lenni, jól emlékeztem. És pár ütés után éreztem is. majd jött a következő parancs:
-Húzd szét a feneked.
Engedelmeskedtem és X átment csillagászba: megnézte az Úr-Ánuszt, majd VICC! én láttam csillagokat. !VICC VÉGE Sokkal jobban fájtak a végbélnyílás köré adott fenekesek, mint az eddigiek. Aztán folytatódott a 110 pálcaütés 59-től hangosan és pontosan számoltam. Egyik ütésnél nem mondtam elég hangosan a sorszámot, így az az ütés nem számított. Hasonlóan jártam egyszer amikor elmozdultam. Végül sikeresen túléltem a 110-et a főbüntetést és ismét mehettem a sarokba. A „corner-time” (sarokidő? nem tudok rá magyar szót) közben megbeszéltük, hogy a gyávaságomért százat kapok a hátsómra. X kegyelméből választhattam, mivel kérem ezt a fenyítést. Rövid habozás utána a fakanál mellett döntöttem. Elkezdtem számolni majd 20 körül ( nem emlékszem pontosan), mivel nagyon mozogtam áttért valami széles bőrből készült paskolóra és rámdörrent, hogy ezt ne számoljam, mert ez csak extra. Majd ismét a fakanálra tért vissza.
-Folytassam a számolást?
-Persze.
-De elfelejtettem hol tartottunk.
-Akkor kezdd elölről.
Átkoztam feledékenységemet, de az előző félbeszakítás olyan hirtelen jött, hogy elvesztettem a számolás fonalát. De minden véget ér egyszer, a száz fakanál is elcsattant szépen a popómon.
Ismét a sarokba kerültem és engedélyt kaptam a fenekem megtekintésére a tükörben. Az interneten látott elfenekelt popók ismeretében rosszabbra számítottam, de a nevelőnő felhívta figyelmem nézzem meg a seggem alját. Hát igen, ott valóban hurkásodott már a hús. Ezután X addig kérdezett amíg ki nem szedte belőlem, hogy komolyabb büntetést érdemlek. Ezért ismét az ágy széléhez kellett térdelnem, kidugni a fenekem és kaptam különféle fenyítőeszközökkel a popómra. Egyszer reflexszerűen hátrakaptam a kezem Ezért X elverte a kezemet is, hiába könyörögtem kegyelemért és mentegőztem, hogy véletlen volt :továbbcsapkodta a kezem, amíg megfelelőnek nem találta a büntetést. Majd ismét a hátsófertályomat vette kezelésbe.
Végül következett a legrosszabb: ismét elővette a lovaglópálcát, hanyatt fektetett. Fel kellett emelnem a lábaim és a megfeszülő combomra, popsimra kaptam a lovaglópálcával. Amikor kegyelemért könyörögtem és ígértem jó kisfiú leszek csak mosolygott, hogy ilyenkor mind ezt ígérjük. Fogtam a lábaimat térdemnél, néha a fájdalmas csapásra felemeltem a fejem, de visszaparancsolt. Újabb könyörgésemre azt mondta, még 50-et kapok a lovaglópálcával és akkor abbahagyjuk. A 45. táján segített a kezével hátranyomni a lábaim, mert ekkor már nagyon szenvedtem. Az ötvenediket épp hogy kibírtam sírás nélkül. Visszaengedte a lábaim és égő fenekem hozzáért az ágyhoz. Míg kiment kezet mosni gyorsan oldalamra fordultam. Mikor visszatért megköszöntem a büntetést és kezet csókoltam. Összepakoltatta a rekvizitumokat,
de a két nádpálcát rám bízta mondván:
-Ezekre még szükség lesz. azt hiszem, tedd csak a szekrénybe.
Lekísértem X-et az autójához és kezet csókoltam majd elköszöntem. Most itt ülök sajgó fenékkel a munkahelyemen fogalmazást kell írnom neki az esetről valamint beszámolnom hetente az elkövetett bűnökről.
Egy bűnöm biztos van: munkaidőben írtam meg a beszámolót.

---
még van egy 3. rész....

Előzmény: drjuano (297)
yozza Creative Commons License 2002.10.03 0 0 299
semmi gond folytathatjuk mail-ben is hogy ne legyünk túl offtopic...
Előzmény: drjuano (297)
h_g Creative Commons License 2002.10.03 0 0 298
Titusz és akit még érdekel: mostanában nagyszerű hajkeféket árulnak a DM-ben! (Én a Mammut 2-ben jártam, de ha ott kapható, akkor valszeg a többi üzletükben is.) "Salon professional brush" nevű, klasszikus lekerekített forma, jó illatú világos keményfából (kőris?), a nagyobbik 25 cm hosszú és 8 cm széles a legvastagabb pontján, 2000 pénzért. A nyele ki van könnyítve három furattal, amitől annyira jó helyen van a súlypontja, hogy még két ujjal meglendítve is erőset lehet ütni vele! Szóval, nem üres dicsekvés a "professional" :)

drjuano Creative Commons License 2002.10.03 0 0 297
Köszi yozza, bár még mindig nem értem teljesen. Nézd el nekem, én nem vagyok járatos a kötözésben: ha a csajt nekidöntöm a szék támlájának, és nem homorít, akkor egyáltalán nem fog gömbölyödni a popója. Vagy valamit félreértettem? A mell változatot fogom, az tényleg izgatóan hangzik, minden segg-imádatom mellett. Egyszer tényleg ki kell próbálni!
Ha már ilyen tapasztaltnak látszol, és a látszat nem mindig csal, akkor kérhetnék tanácsot. Bocs többiek, tudom, hogy off, de most mi csináljak?! Érdekel. Én eddig csak a fenekléshez szükséges mértékben csináltam, és legjobbnak sima kutyanyakörveket találtam, amit persze sokkal kisebbre kell kilyukkasztania gyárinál, aztán ha azt rögzíted, akkor utána már kötéllel lehet bárhova rakni. Ha itt vagy privátba jelezel, hogy tudsz tanácsot adni, akkor részletesen is kérdezek, de akár anélkül is adhatsz eszközökre, alapbeállításokra, stb. ötletet!
rossz fiu: nem akartunk megsérteni, csak nekem erős volt. Bár én csak bársonyos női popsikat fenyítettem!
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.03 0 0 296
nálam a smiley mosolygás.
mosolyogni lehet sok okból:
-viccelek
-örülök
és még sok-2 okból :)
Pl. előző sorban megszokásból.
Majd folytatom bár írhatna más is emgtörtént esetet, az kicsit izgibb, mint a kitaláltak, már legalábbis számomra.
Előzmény: h_g (295)
h_g Creative Commons License 2002.10.03 0 0 295
"Nem vicceltem. Jó ezentúl külön lesz egy VICC! jelzés ha vicc jön."

Kedves rossz_kisfiu, ne sértődősködj! Az eredeti hozzászólásodban igenis volt egy smiley, ami vicc-jel is lehet: "(mondjuk a 160. pálcaütés után :))". Ezért nem tudtuk, komoly-e az adat.

Nagyon érdekes a történeted, ugye folyatod majd? (Lécciiii! :)



Előzmény: rossz_kisfiu (293)
yozza Creative Commons License 2002.10.03 0 0 294
drjuano,

ÉS milyen pózban csinálod ezt, mert gondolom itt elég gáz, ha a csaj elmozdul

a hölgyet egy támlás szék szélére ülteted a támlával szemben. bokáit a szék első lábaihoz rögzídet, úgy hogy a lába ne vagy csak alig érje el a talajt. érdemes a lábakat behajlítva a lábszárakat a combhoz kötözni mert ez még kevesebb lehetőséget ad neki a mozgásra. a kezeket több módon rögzítheted. vagy a háta mögött az alkarokat egymáshoz kötve, vagy a fej fölé emelt karokat könyékben visszahajlítva, a csuklókat a tarkó mögött összekötve. ez utóbbi esetben rögzíteni kell a csuklókat hogy ne tudja előre húzni és hogy ívbe feszítse a felső testet. a sub mellkasát a támlának támasztva kellően domborodni fog a feneke és ha a melleket akarod célba venni akkor a sub-ot a hajánál vagy a csuklóinál fogva (ha lágyszívű vagy akkor a csuklókat ragadd meg) csak hátrahúzod. az egyensúly miatt (félve a hanyatt eséstől) a mellkasát kidomborítva kitűnően fel fogja kínálni a melleit egy kis paskolásra.
ez megkíván egy kis fizikai erőt a Dom részéről, plusz odafigyelést nehogy a sub leesen a széről, vagy felboruljon, de megéri... nos, ennyi

Előzmény: drjuano (290)
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.03 0 0 293
Nem vicceltem. Jó ezentúl külön lesz egy VICC! jelzés ha vicc jön. Meg Komoly! ha komoly, jó?
Nekem semmi szükségem arra hogy hazudozzak boldog vagyok így is.

KOMOLY!
------
A 160 csak egy része volt a dolognak...
de nyilván nem teljes erővel ütött a nevelőnőm...
olyan 2-2,5 óra alatt kaptam kb. 400-at ..(lovagló+nádpálca). amikor a legszigorúbb volt...két hétig látszottak a nyomai,
de csak véraláfutások voltak semmi vérző seb vagy ilyesmi..

na jó ideírom a teljes sztorit...
3 - szor vert el az első volt a simogatás :)
3 részben fogom írni..le van már írva persze az is kiderül majd a 2.rész végén hogy miért..
de lehet hogy pontosítom...

1. rész

2000 elején egy hölgy neten hirdetett, hogy megneveli a rosszfiukat vagy ilyesmi. Volt barátnőm (mindig csak egy van és hűséges alkat vagyok) de éppen öszevesztünk. Nem szeretett fenekelni igazán.
Elhatároztam, hogy írok a hölgynek és szex nélkül elfenekeltetem magam, ha méltónak talál rá.
(Azóta tudom, hogy ez is súlyos hiba, megcsalásnak számítana, mostani barátnőmnek, meg is ígértem,hogy más nem fenekelhet, csak ő.)
A nevelőnő válaszolt a mailemre.Maileztünk párat és nevelési szabályokat írt le hogyan viselkedjek : pl. segítsem le kabátját, csókoljak kezet illetve leírta, hogyan büntetne : a szigorú fenekelés híve.
Néha cseteltünk is, egyszer egy cset során a "nevelőnő" megadta a telefonszámát, és fel kellett hívnom. Munkahelyről hívtam este (munkahelyről tudok csak netezni).senki nem volt bent.
Beszélgettünk és elmondtam a bűneimet: lusta vagyok, keveset dolgozok és csetelek melóhelyen....
Amikor megtudta hogy itt lakok 5 percre a munkahelyemtől,azt mondta : menjek haza és hívjam fel.
A telefonban azt parancsolta, hogy a lustaságom miatt fenekeljem el magam :fakanállal kellett 25-öt vernem a fenekemre. Telefonvonalban volt közben és hallgatta ahogy csattog. Hallgatta és azt is mondta hogy most kéne jól elfenekelni engem, mert be vagyok melegítve.
Én meg mondtam, hogy messze lakik biztos. Megkérdezte hol lakok és kiderült, hogy nem és éppen ráérne beugrani egy kis nevelésre (semmi szex természetesen). Azt mondta 75 fakanalat érdemlek azonnal. Gondolom nem otthonról jött, ezért maradt a fakanál (mint később tapasztaltam vannak fenyítőeszközei).
Eljött mintegy 1 óra múlva egy terepjáróval. Nagyon szép, karcsú, magas,nő volt.Olyan 35-38 év körül lehetett . Egyszerű vonalú, de elegáns feket ruhát viselt.Kezét csókra nyújtotta. Megcsókoltam és átvettem a táskáját. A lakásban hellyel kínáltam és üdítővel.
Elbeszélgettünk, hogy gondoltam az egészet, mért érdekel, mennyire gondolom komolyan, fenekeltek-e el már stb.
Megbeszéltük, hogy már barátnőktől kaptam ki, de komolyabban nem.
A hölgy, mint kiderült 7 éve csinálja ingyen és szenvedélyből...(bár később hallottam olyan információt hogy szolgák betanításáért kér pénzt, tőlem sose kért).
Tisztáztuk, hogy kötözni nem szokott, magamnak kell kontrollálnom a testem ás odatartani a fenekem a megérdemelt büntetésnek. Egyeztettük a "safeword"-ot, amire abbahagyjuk a játékot.
A keresztneve volt a "safeword", egyébként "Asszonyom"-nak
kellett szólítanom.
Elkezdtük,azt játszottuk, hogy én vagyok a rossz dolgozó, ő meg a főnöknőm. Le kellett vetkőznöm félmeztelenre, mármint alul semmire.
El kellett mondanom a bűneim és kérnem a büntetésem a következő formulával:
"Asszonyom, a .... bűneimért kérek a meztelen fenekemre 75 megérdemelt ütést."
Keresztbe kellett feküdnöm a combjain, gyönyörű combjai voltak. Úgy éreztem magam mint egy kisfiú.
Minden részletre már nem emlékszem, talán kaptam kézzel is párat bemelegítésnek a pucér popsimra.Aztán megparancsolta számoljam a fakanalakat. Ha eltévesztettem volna a számolást újra kellett volna kezdenem 0-ról. Nagyokat ütött, eleinte felváltva két oldalra, majd néha többet egy helyre.
Persze pcit mozgolódtam, mert csípett,fájt...de lefogta derekam.
Néha ha érezte, hogy nagyot rándulok, utána máshová ütött vagy kisebbet , szóval vigyázott rám. Nayon jó érzés volt.
Néha a kezével simogatta a fenekem. Ezt nem értettem, hisz megbeszéltük, hogy nem lesz köztünk szex. Utána elmagyarázta, hogy azért, hogy megnézze milyen meleg a fenekem.
73-nál eltört a fakanál feje (kettérepedt)...újat hozatott és befejezte azzal.
Aztán sarokba térdepeltetett felemelt pólóval, hogy lássa a pirosra paskolt fenekem,nagyon megalázó volt.
Majd bejelentette : 20-at ver rám a saját szíjammal.
Pedig előtte mondtam, hogy utálom a szíjat, meg ő is mondta hogy azzal vigyázni kell, mert csapódik és rossz helyre mehet a vége.
Négykézláb kellett elviselnem és kidomborítani a fenekem...
De mivel elmozdultam állandóan felemelte 30-ra. 15-nél valahol a lábam közé ütött(tán a belső combomra?) Ettől megijedtem és könyörögtem hogy ne szíjjal folytassa,végül fakanállal fejezte be...
Nagyon élveztem de nagyon örültem, hogy vége.
Akkor még nem tudtam, hogy ez csak "cirógatás" volt.
A fenekem picit piros lett, de nem tűnt vészesnek...de pár nap múlva sárgászöld lett főleg az a fele amelyik távolabb volt a testétől.
A büntetés után kezet kellett csókolnom és megköszönni a büntetést és bocsánatot kérnem.Megbocsátott és ez olyan feloldozás jelleget adott a dolognak.
Aztán távol tőlem leült egy székbe, rámparancsolt feküjdek hanyatt az ágyon és játsszak a farkammal.
Mivel meg volt beszélve hogy semmi szex, sejtettem, hogy csak játszik velem, de természetesen engedelmeskedtem. Mikor kezdett felállni, azt mondta, hogy hagyjam abba és kísérjem ki az utcára..ehhez persze fel kellett öltözni , aztán ha visszajövök kiverhetem.
Újra írtam neki mailt, megköszönve a büntetést. Telefonon is beszéltünk.
Elkotyogtam , hogy megdörzsöltem a fenekem büntetés után.Ezért beígért 25-öt, plusz kapom megint a 75-öt és most nádpálcával fog elverni hurkásra.
Mivel állandó barátnőm volt és a nyomok miatt lebuktam volna és bevallom férfiasan kicsit megijedtem a félelmetes hírű nádpálcától őszintén megmondtam a nevelőnőnek, hogy kibékültem a
barátnőmmel és egyelőre igyekszem megjavulni, kértem ne haragudjon, ha megszakítom vele a kapcsolatot. Nem haragudott és nem kerestem többé. Még a telefonszámát is töröltem a fájlokból,
email címét meg közben megváltoztatta.
Úgy látszott nem találkozunk többet.
Mindez 2000 márciusában történt. Aztán szakított velem a barátnőm, majd újabb barátnőm fenekelgetett tovább. 2001 augusztusában azonban vele is ( kölcsönösen ) szakítottunk.
2001 szeptemberében pedig újra cseteltem...összefutottam egy cseten egy Dominával.
Elmeséltem neki a történetem. Ő sajnos nem büntethet meg (bár megérdemelném) mivel szegedi de a Pajero-ról ráismert a nevelőnőmre. Sőt közben fel is hívta és elmondta neki a sztorim.
Azt hittem blöfföl. Azt mondta:
-Bebizonyítom, mondta ez a száma ugye: 30-2*1*0*6*.
Így kicsillagozva írta. Mondta sajnos nem tudom, mert elvesztettem a számát, de erre azt mondta:
-Úrnőd úgy emlékszik, hogy 100 pálca jár neked legközelebb.
Ezzel meggyőzött, ezt nem tudhatta sehonnan.
Izgalom fogott el...nem emlékszem már, hogy történt talán elkértem régi Asszonyom új címét.
De egy biztos : eszembe jutott, hogy van egy régi noteszem amibe átmásoltam pár telefonszámot.
És valóban : ott volt Asszonyom száma.
Sorsom eldőlt...újra kapcsolatba léptünk..de ez egy másik történet.

Előzmény: h_g (289)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.03 0 0 292
Nem vagy egyedül szerintem.
Én is "csak" részterületnek gondolom.
Előzmény: yozza (288)
h_g Creative Commons License 2002.10.02 0 0 291
Nem írta, milyen vastagságú és keménységű pálcáról van szó...


Előzmény: drjuano (290)
drjuano Creative Commons License 2002.10.02 0 0 290
Hát persze, hogy vicc, kivéve, ha cirógatták ;-D! 160 után szerintem már semmit nem igazgat az ember, akkor már csak rojtok lógnak, az életbe nem láttam ilyet, de húsz is már elég kemény tud lenni.
Ez a mell-paskolás továbbra is kicsit fura, de szerintem nem offtopic, mint plussz büntetés nagyon jó ötlet. Eddig csak mint jutalom merült fel bennem, de nem rossz. ÉS milyen pózban csinálod ezt, mert gondolom itt elég gáz, ha a csaj elmozdul
Úgy látom a pozitúra kérdésem és rangsorom nem izgatott fel senkit, sebaj, süllyedünk.
h_g Creative Commons License 2002.10.02 0 0 289
Hűha, rossz_kisfiu, te tényleg kibírsz 160-at pálcával?! Vagy az a vicc része volt?

Előzmény: rossz_kisfiu (286)
yozza Creative Commons License 2002.10.01 0 0 288
Koppány Vezér,
Inkább elfogadok egy félkonszenzuális fenekelést... ...mint bármiféle fenekelésen túli, akár konszenzuális kínzást.
engem a fenekelés mint a bdsm része érdekel bár nem tagadom önmagában is igen szórakoztató "időtöltés". ezért nem szorítkozom pusztán a fenékre (mint célpont) és kérem nézzétek el nekem ha ezért néha kicsit offtopic területre sodródok.

drjuano,
A mell nekem egy kicsit erősnek tűnik... Te hogyan csinálod?
nálam sokkal tapasztaltabbak szerint is a mell sokkal többet elbír mint azt gondolnánk. ennek ellenére annak a bizonyos limitnek még csak a közelébe se mentem soha... tapasztalatom szerint a mell "büntetése" lovaglópálcával és rövidkorbáccsal eszközölhető úgy hogy kevesebb tapasztalattal is jó kontrollálható legyen az ütések ereje. a comb belső felével ugyanez a helyzet. természetesen a széles bőröv és a jó öreg pusztakezes paskolás is tkökéletesen megfelel. a mell esetében viszont feltétlenül figyelni kell hogy a mellbimbót HA(!) megütöd azt milyen erővel és módon teszed mert könnyen sérül

roumark Creative Commons License 2002.10.01 0 0 287
http://www.tar.hu/spanking/index1.htm
Itt megtalálsz mionden infót, és kontaktot. Csak kazettás filmek vannak gyári minőségben, tehát .RM meg .AVI fileokkal nem foglalkozunk.

Kötözni, vagy nem kötözni, az itt a kérdés!
Akkor izgatóbb-e a fenék, ha tûri
a gazda minden vesszejét, s ostorát;
Vagy ha vonaglik tenger fájdalmában,
S a farriszálásnak csak erős kötelék vet véget?

Mindkettőnek megvan a maga elönye, és szépsége! :)
Engem a filmekben nagyon zavar, ha minden ütés után percekig kell kérlelni a vétkest, hogy álljon vissza a pozícióba, ez nem jó. Ilyenkor lehetne alkalmazni az extrabüntetést, azaz, minden felugrás, vagy bokaelengedés után három plusz ütés jár. Ez főleg a diáklányos, vagy domestic-jellegű büntetéseknél van.
Én jobb szeretem a judicial jellegűeket, ahol valamire, deresre, vagy fenyítőbakra le vannak kötözve, és akármennyire is csíp a pálca, nem tehetnek ellene semmit. De az sem jó, ha teljesen mozgásképtelenre vannak kötözve, annyi azért kell, hogy a popó tudjon ide-oda mozogni, mert az nagyon izgalmas látvány!

Előzmény: Koppány Vezér (282)
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.10.01 0 0 286
kötözés:
--------
Alapvetően két iskola van: kötözős és önként odatartós.Mindkettőnek megvannak az előnyei.
engem annak idején nevelőnőm arra szoktatott hogy nem kötöz hanem koopoerálni kell és odatartani a popsit.
Persze ő nagyon tapasztalt volt és megvárta amikor ficánkoltam (mondjuk a 160. pálcaütés után :)) amíg visszaigazodok a helyemre.
Barátnőm "sajna" nem ilyen rutinos és bizony előfordult hogy emiatt hátam alsó részére kaptam egy csíkocskát...nem reklamáltam, sőt nyugtattam "az én hibám minek mozgolódok". De komolyra fordítva ilyenkor
igenis a DOM-nak is figyelnie kell, hogy a ficánkolás miatt ne menjen rossz helyre az ütés.
szóval azért ezt pl. meg fogom beszélni vele.
Azért előfordult hogy megkötözött a harisnyájával.
hm nagyon izgató volt...szavajárása lett ha tönkrement egy harisnyája: "jó lesz kötözőanyagnak".
Öröm az ilyen partner, aki eleve úgy néz ki egy ágyat az új lakásba (költözés előtt állunk), hogy "ahhoz a rácsos ágyhoz milyen jól ki lehet majd Téged kötözni".

fetish-SM fesztivál vagy mi:
------------------------------
Láttam kiplakátolva hogy lesz valami fetish-Sm megmozdulás ..valami pesti klubban okt 5-én...
tud valaki valamit erről?

én úgyse megyek de érdekel :))
// nem megyek mert ezt kettesben szeretem csinálni barátnőmmel de persze megértem ha mások másak. //.

Előzmény: gunda (284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!