Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.20 0 0 8536

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Szia! Nem kell kapkodni, ráértek... Érdekes, hogy a kibeszélés, a fantáziák és vágyak megosztása is képes egy összeszokott, egymást valóban szerető párnál olyan izgalmat nyújtani igen hosszú ideig, mintha hétről hétre hármas, négyes, akárhányas kalandokba bonyolódnának. Maga az izgalom pont attól is lehet jó, hogy tudják, akár meg is tehetnék azt, amit, vagy hogy igen, valamikor meg is fogják tenni "AZT".

Utána hosszú-hosszú ideig meg lehet élni "ANNAK" az emlékeiből.

Ha belekezdtek, akkor érdemes arra figyelni, hogy a többes játszadozás ne rendszeres, mondhatni kötelezően szükséges ingereket keltő ténykedés legyen, csak egy olyan különleges fűszer, aminek használata mindig egy különleges pluszt nyújt. Sok pár, akiket a gépszíj elkap, a kettesben megejtett együttléteket unalmasnak, kommersznek tartják. Ugyanis a legcsodálatosabb dolgot is meg lehet szokni, meg lehet unni. Ha valamit túl sokszor "kap meg" az ember, az akár a varázsát is veszítheti, és ekkor az ehhez képest egyszerű dolgok kommerszen unalmas képet-élményt nyújthatnak.

De tény, ha stabil lábakon áll a kapcsolatotok, ha valóban közös az elhatározás, ha valóban megfelelő ember(eke)t találtok, akkor érdemes egyszer valamikor kipróbálni... Vagy akár többször is, nem túl sűrűn.  Maga a látvány, az érzés, az élmény, ha mindketten fejben is fel vagytok rá készülve, az bizony frenetikus lehet! 

Előzmény: mitchell71 (8530)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.19 0 0 8535

Vastag farkú férfiakat keres a nejem békés megyéből.

*SzedR* Creative Commons License 2013.05.18 0 0 8533

mi az akadálya, hogy a vágyaitoknak éljetek?

Előzmény: mitchell71 (8530)


mitchell71 Creative Commons License 2013.05.16 0 0 8530

Engem már régóta izgat, hogy valaki jól megdugja a páromat velem! Szeretném látni, ahogyan idegen péniszt kényeztet a szájával, aztán széttárt lábai közé hatol a jól felizgatott pasi....

Sokat fantáziálunk a dologról, és egyre jobban tetszik neki is!

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.16 0 0 8529

Szia! Én szívesen lennék 3. ha gondolod megbeszélhetjük.

Előzmény: 78monic (8516)
78monic Creative Commons License 2013.05.14 0 0 8528

Szia!

Lehet, hogy igazad van, és túlreagáltam, de nekem nagyon úgy tűnt, mintha azt gondolta volna Kanelos , hogy csak alkoholos állapotban beszélünk a Férjemmel, amúgy nem tudunk nyíltan beszélni.

De mindegy. Amúgy én azt írtam, hogy szívesen olvasnám hölgyek tapasztalatait. De ahogy kivettem, a hozzászólok nem hölgyek voltak. 

Persze örülök az Urak véleményének is, csak a másik oldalról nem kaptam még választ!

Köszi, hogy drukkolsz! 

Kellemes estét Neked!

Előzmény: 1faszu (8523)
Emir_01 Creative Commons License 2013.05.14 0 0 8526

Szia, itt vagy? Írtam emailt neked.

Előzmény: 78monic (8520)
Kanelos Creative Commons License 2013.05.14 0 0 8525

Azt írtad „ Várom a tanácsokat, tapasztalatokat!”

 

Hozzá szólásom főként a leveledből kiragadott idézeteket tartalmaz  úgy mint…

 

„25 éve ismerjük egymást, 13 éve vagyunk házasok”

„állítólag már pár éve ez  iszonyúan izgatja”

 „Férjem iszonyú féltékeny volt”

„Mi van,ha megtörténik,és utána újra féltékeny lesz?”

„előhozakodott egy hármas ötletével amin eléggé meglepődtem”

„Izgat a dolog, de féltem a kapcsolatunkat, mi lesz azután?”


Megpróbáltam rá világítani saját idézeteiden keresztül a bizonytalanságokra, kételyekre, mert ha nem vagy magabiztos akkor Ne vágj bele hagyj időt…

Egyébként pedig vesd össze a két hozzá szólásod hangvételét és talán megérted a különbséget  ha nem akkor nem kell neked semmiféle jó tanács

Előzmény: 78monic (8522)
szilka 2 Creative Commons License 2013.05.14 0 0 8524
Sziasztok.78monic.Gondold át, ha nyugalmi állapotban is bizsergést okoz a gondolat tegyétek meg.Jól kell megválasztani nagyon,hogy kit ér a megtiszteltetés ki a kiválasztott harmadik.Sok sikert.
Előzmény: 78monic (8522)
1faszu Creative Commons License 2013.05.14 0 0 8523

Túlreagálod, vagy félreértelmezed Kanelos hsz.-át. Biztos vagyok benne, hogy nem rossz szándékkal, vagy piszkálódó hangnemben  írt. Végül is ezt írtad: "Teljesen tanácstalan vagyok. Izgat a dolog, de féltem a kapcsolatunkat, mi lesz azután? Várom a tanácsokat, tapasztalatokat!"

Amúgy drukkolok :)

Szép napot.

Előzmény: 78monic (8522)
78monic Creative Commons License 2013.05.13 0 0 8522

Nagyon kedves Tőled, hogy aggódsz , ismerem-e eléggé a páromat. A válaszom igen, ismerem. Hogy miért most hozakodott elő a dologgal? Mert elég felszabadult volt az alkoholtól, és az idegen férfi flörtje teljesen lázba hozta, így jött felszínre az érzés. De nem kell azt gondolni, hogy csak ha részeg, akkor beszélünk! Soha nem iszik,max. ha vendégeink vannak 1 pohárral, tehát nem kell alkoholistának beállítani! Sőt! Azt gondolod, hogy nem normális , hogy évekig csak magában érlelgette ezt a dolgot ? Hát nem tudom! Vajon Te és a párod hogyan jutottatok el idáig? Most én vagyok az, aki még emészti az egészet. 

Jelenlegi féltékenység tuti nincs , de állítja, hogy nem lesz később sem. Érdekes, hogy megváltozott. Ajánlgatja a pasikat, de én még csak informálódom. Nem tudom miért gondolod, hogy bizalmatlanság, vagy gátlás lenne köztünk. De azt gondolsz , amit akarsz!

Ja, és mindenkinek olyan ellaposodott kapcsolatot kívánok, mint a miénk! Ez csak színesebbé tenné, ha belemennék.

Tovább nem részletezem! 

 

Előzmény: Kanelos (8521)
Kanelos Creative Commons License 2013.05.13 0 0 8521

Na csak olvasd el leveledet benne van a válasz

 

„25 éve ismerjük egymást, 13 éve vagyunk házasok” Tényleg Ismered ?

 

Mert  „állítólag már pár éve ez  iszonyúan izgatja” akkor valami baromi nagy bizalmatlanság vagy gátlás van köztetek, hogy csak akkor nyíltok meg egymásnak amikor  „többet ivott,mint eddig valaha”

 

Miért nem beszélgettek többet józanul őszintén a vágyaitokról ?

 

 „Férjem iszonyú féltékeny volt”  akkor miből gondolod hogy ez megváltozhat ?

 

Jogosan teszed fel a kérdést amit részben meg is válaszolsz magadnak : „Mi van,ha megtörténik,és utána újra féltékeny lesz?”

 ( Ezután a felvezetés után ez szinte biztos féltékeny és csak az ellaposodott kapcsolat miatt vágyik több szexre  )

 

Hiszen „előhozakodott egy hármas ötletével amin eléggé meglepődtem” – Na mondom hogy nem ismeritek egymást …

 

„Izgat a dolog, de féltem a kapcsolatunkat, mi lesz azután?” ismerőssel, baráttal vagy Idegennel ?  

Egyikkel sem  !

 

Először ismerjétek meg magatokat sokat beszélgetés  ( józanul ! ) és utána max egy Swinger clubba próbáljatok szerencsét csak nézelődjetek játszadozzatok ne történjen semmi csak flörtöljél a pasikkal, és ha ezután úgy érzed meg van a bizalom a férjed részéről akkor lépjetek tovább sok időt adva magatoknak ha kell akár évek alatt érjétek el hogy kialakuljon egy ilyen több szereplős szituáció.

Előzmény: 78monic (8516)
78monic Creative Commons License 2013.05.13 0 0 8520

Szia!

Beszélgethetünk. Írhatsz ide, vagy publikus az e-mail címem is. 

Előzmény: Emir_01 (8519)
Emir_01 Creative Commons License 2013.05.13 0 0 8519

Szia, Éppen olvasom amit írtál esetleg tudnánk erről beszélgetni?

Előzmény: 78monic (8516)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.12 0 0 8518

azt hiszem félreérthetően írtam,  tehát nincsen potenciális zavarom, de mi ( az együtt töltött 21 évben) mindig az érzéki (könnyed, lightos) szeretkezést gyakoroltuk. Mindkettőnknek kielégítő volt, de miután ,egyszer  kicsit "megvadultam" azt vettem észre hogy ez tetszik a feleségemnek,( lent műfütyi, fennt meg én. és nem jött zavarba a két fütyitől, tudta kezelni a helyzetet) eszembe jutott a két férfi egy csaj felállás. Nem tudom hogy egy csaj hogyan gondolkodik erről, úgyhogy ha van egy ilyen tapasztalatokkal rendelkező csaj kóztetek kérem írjon nekem. Nem akarok rosszat a feleségemnek, nem várom el tőle hogy csak azért menjen bele ebbe a felállásba, hogy nekem tetszen.    

 

Előzmény: Kriptaszökevény (8514)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.12 0 0 8517
Én is így kezdtem! aztán .....
Előzmény: 78monic (8516)
78monic Creative Commons License 2013.05.12 0 0 8516

Sziasztok!

Még új vagyok itt, de egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat. 

Szívesen olvasnám hölgyek tapasztalatait ebben a témában, mert én jelenleg nem tudom, hogy mit tegyek.

Párommal 25 éve ismerjük egymást, 13 éve vagyunk házasok,2 gyerekünk van. Szeptemberben egy lakodalomban voltunk, ahol Férjem többet ivott,mint eddig valaha , így igencsak felszabadult volt. Hazaérve szinte nekem esett,annyira kívánt.Az előjáték során előhozakodott egy hármas ötletével, amin eléggé meglepődtem. Azt tudni kell hogy a Férjem iszonyú féltékeny volt mindig. Soha senkire rá sem néztem,mert nem is  akartam, de balhé is lett volna. Viszont a lagziban egy férfi nyíltan flörtölt velem,és teljesen felizgatta. Így az ágyban előhozakodott a témával. Igaz, először még csak azzal, hogy mennyire izgatná, ha egy másik nővel egymást  kényeztetnénk. Aztán teltek a napok, hetek,és az lett a legújabb szenvedélye, hogy látni szeretné, ahogy más férfi jól megdug.( Elnézést, hogy így írom,de ennek a dolognak azt hiszem, ez is lenne a lényege, hiszen szeretkezni a szerelmével  szokott az ember.) Szóval, állítólag már pár éve ez  iszonyúan izgatja, csak ezt eddig nem merte mondani. Most viszont állandóan ezzel jön. Bevallom, engem is izgat elméletben a dolog, de nem tudom valóságban mit szólnék . A legrosszabb a dologban az, hogy én félek a következményektől. Mi van,ha megtörténik,és utána újra féltékeny lesz? Vagy utána rám sem tudna nézni? Vagy én nem tudnék a szemébe nézni, vagy még a tükörbe sem? Ha szerelmeskedünk, állandóan fantáziálunk, abban teljesen jól működik a dolog, és hatalmasakat élvezünk.  De a valóság biztosan más lenne. Párom örökké azt szeretné hallani, hogy kivel tudnám elképzelni, de sajnos nincs senki, aki szóba jöhetne. Persze felizgult állapotban, akárkit mond, mindenkit el tudnék képzelni, de "józanul" már nem. Biztos jó ötlet ismerőssel, baráttal megosztani  a szerelmét az embernek? Vagy idegennel jobb? Férjem azt mondja, hogy annyira izgató vagyok, hogy ezért szeretné látni, hogy mással legyek. 

Teljesen tanácstalan vagyok. Izgat a dolog, de féltem a kapcsolatunkat, mi lesz azután? Várom a tanácsokat, tapasztalatokat!

robivagyok77 Creative Commons License 2013.05.12 0 0 8515

 

 

Nagyon izgat, ha más feleségével szeretkezem a férj előtt!H téged is, írj.....

Kriptaszökevény Creative Commons License 2013.05.10 0 0 8514

bogyót nem próbáltál még?

Előzmény: Törölt nick (8513)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.09 0 0 8513

az az igazság, hogy van olyan pozíciö amiben nagyon szeretett szeretkezni, de velem már nem tud (sajnos!)!de  máshogyan kielégítem, pl műfütyi stb nem ez a probléma, de ( szerintem, ahogy látom) kicsit intenzívebb szexet is elbírna!

 

Előzmény: Kriptaszökevény (8510)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.09 0 0 8512
azt kell megértetned a kedvesedel,hogy ugyan úgy fogod szeretni! Bízzon benned ,vigyázzol rá nagyon!!! Nekem.nekünk bejött !
Előzmény: Törölt nick (8511)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.09 0 0 8511

nem olyan nő.  Nagyon köszönöm a válaszodat. Tényleg. Pedig izgat a dolog, de maximálisan igazad van! Mondjuk szerintem az kizárt, hogy ő kezdeményezze a dolgot! 

 

Előzmény: Kriptaszökevény (8510)
Kriptaszökevény Creative Commons License 2013.05.07 0 0 8510

addig örülj amíg te vagy neki az isten, ritkán adatik meg, hogy valaki bálványozza a férjét és jó nagy hülye az aki a saját önző élvezete miatt - mert hát másról nincs itt szó - eldobja magától ezt az ajándékot. Ha meg olyan a nő akkor úgyis magától felszínre kerül ez a vágy a részéről mindenféle rábeszélés nélkül.

Előzmény: Törölt nick (8502)
belaimazurban07 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 8504

"De ahogy mondja még meghalnék akkor sem tudna utána más férfival lefeküdni!??????"

 

Ebből vonjál gyököt! :D

Előzmény: Törölt nick (8502)
Monique74 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 8503

szerintem igy ne is eröltesd,nem éri meg föleg ha szereted,a mü fütyi az egy dolog mert az nem hús vér ember,elöveszed elrakod ennyi,ne eröltesd nem éri meg..

Előzmény: Törölt nick (8502)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.02 0 0 8502

szerinted ha egy nőt megkérdez a férje, nyitott lesz? De ha felizgult állapotban ott van még egy fiú, nem tudom mit szólna! Azt nagyon szereti, ha a műfütyi a puncijában és én a szájában vagyok egyszerre!  De ahogy mondja még meghalnék akkor sem tudna utána más férfival lefeküdni!??????

 

Előzmény: Monique74 (8498)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.02 0 0 8501

szia, milyen továbblépésre gondolsz?

 

Előzmény: Törölt nick (8499)
Monique74 Creative Commons License 2013.05.02 0 0 8500

már nem igazán akarja,még a párcserébe benne van ,mert ott mind ketten mással vagyunk,de a 2fiú egy lány már nem érdekli,ezért irtam hogy csak olvatosan...

Előzmény: Törölt nick (8499)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.30 0 0 8499

Azért meg lehet próbálni, mondjuk oldalra fekszik a párja Te hátulról izgatod és előlről pedig egy vibrátorral izgatod a punciját, ha tetszik neki akkor lehet óvatosan tovább lépni

Előzmény: Monique74 (8498)
Monique74 Creative Commons License 2013.04.30 0 0 8498

szerintem ha a feleséged nem nyitott rá ne is probálkoz,nem jól fog elsülni,bár egy probát meg ér,mi ki probáltuk és a páromnak lelkiismeret furdalása volt bár párcserésben már jartasak vagyunk,azt mondta hogy olyan mintha meg csalna,és többet nem szeretné.azt hiszem ezt nagyon meg kell gondolni mielött belevág az emberfia...

Előzmény: Törölt nick (8497)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!