Keresés

Részletes keresés

Agnes79 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 2134

Sziasztok!

 

Zsanazsa, nem semmi a mi veled történt!! Nagyon tetszik a hozzáállásod, valószínűleg azért, mert Én is a legtöbb esetben igyekszem hasonló módon reagálni..., amíg csak lehet, az ember próbálja meglátni a helyzet komikumát, ez hihetetlen erőt tud adni a problémás időszakok áthidalásához! :))

Reia mindenféleképpen jelentkezni fogok, lehet, hogy még bentről is.., ha sikerül megoldanom. Egyébként ez a "csinálni valamit kifulladásig" a jobb napokon rám is szokott törni (bár mostanában már ritka amit sikerül, de azért próbálkozom, keresek mást... :)), szerintem ez egy természetes emberi reakció..., mivel a legtöbb napon nem tudunk olyan energiával égni, mint egy teljesen egészséges ember, ezért amikor jobb napok vannak - gondolom - minél inkább hasznos dolgokkal akarjuk kitölteni azt az időt, amit kapunk! :)

Most egyébként azért is írok, mert találtam valamit, ami az összes autoimmun betegtársamat érintheti! Amennyiben valaki esetleg próbálta (vagy ismerőse próbálta, stb.), akkor kérném, hogy ossza meg velünk tapasztalatait!

A kolosztrum-ról lenne szó, nem tudom, hogy kinek mennyit mond ez a kifejezés? Nem is taglalom tovább, inkább belinkelem a cikket/tanulmányt, amit az ORFI osztályvezető főorvosa (aki a kezelőorvosom is) írt a lupusz magazinba, melyet ezen a linken elérhettek/letölthettek:

http://lupusz.hu/pillango200801/index.php

Az említett cikk a 12. oldalon kezdődik és nagyon ígéretes, bár természetesen ez sem oldja meg a gondjainkat, de ha már életminőség javulást eredményez, úgy gondolom, hogy érdemes lehet rászánni a figyelmet.

Én már beszereztem (igaz egy olcsóbbat, mint amelyiket itt ajánlják, de összetételre ugyanaz) és, ha az orvosom a terápia mellett is rábólint, elkezdem szedni.

 

Mára ennyi voltam..., üdvözlök mégegyszer mindenkit és kellemes, tünetmentes, szépséges napokat kívánok!

 

Ági

 

 

schow 57 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 2133

Sziasztok MIndenkinek!

 

A gyógygombát egy hatóanyag szakértő Varga forgalmazza max -immun.-t elég beütnöd a keresőve vagy gyógygomba.Megtalálod az oldalt és a teleofn számot is.

Tegnap nézegettem a véleményeket gyógygomba néven  megjelent egy fórum..-hááát nem írtak jó dolgokat.Van akinek használ és van akinek nem.

 

Viszont a segítségeteket kérnem ha szabad: Irtam egy hölgynek aki állítja..hogy az autoimmun betegséget rendbe lehet hozni teljesen.-nagyon kedves volt és kaptam egy újabb címet..ahonnét megjött a levél és a videó. :)))))))))))))) Másfél órás a videó, kétszer elaludtam  már az elején.:(((Ez lenne a megoldás  a betegségünke. olan banális dolog.. ez a férfi állítja..hogy igen.

Amerikai-Japán csoda amit már az USA-ban használnak 15 éve.Ide nem teszem be  videót... viszont ha többen  véleményt formálnánk .Szekptikus vagyok viszont ha ás segítsgé nincs mint végső megoldás egyszer én megpróbálnám talán...

 

 

 

 

Reia71 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 2132

Ja! Zsana ez ismerős dolog....amikor régebben nagyon vacakul voltam és voltak jobb napjaim, azonnal elkezdtem én is takarítani:) Ez valami pótcselekvés lehet?:)

És ez a napról napra élés is ismerős...már kiborítom a családot azzal, hogy flegmatikusan fogalmam sincs 2 hétre előre a családi programokról és nem vagyok hajlandó a 2 nappal később eseményeken előre aggódni...mindent akkor intézek el, amikor odaérek, hogy el kell intézni. Olyasmi ez, mint a mondás, hogy a hídon akkor kell átmenni, amikor odaértünk.

Nekem tetszik ez az állapot amúgy, mert előtte hetekre be voltam programozva és folyton rohantam meg aggódtam, mi hogyan nem lesz jó, meg szerveztem keresztbe és kasul....nah, ez most mind nincs. Csak mindenkit idegesít, amikor megkérdezi, hogy"és akkor hogyan is lesz az majd holnaputánután?" . Én meg rávágom, hogy nem tudom, de majd holnaputánután előtt kicsivel megmondom:)

Reia71 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 2131

Sziasztok!

 

Ez a Varga gyógyszer engem is érdekelne. Én a szememmel kínlódok a legjobban, de aszám is vacak néha, csak olyankor eszek, iszok, citromozok.

Et a Varga amúgy ugyanaz mint a Vargha?

Zsanazsa, nem semmi, ami történt….én már ezzel is úgy lennék, hogy hozzám ne nyúljanak, nehogy már a még élő nyárlmirigyeimet kivagdalják belőlem. Szó volt nálam is biopsziáról, merthogy az a perdöntő, de a szcinigráfia nem mutatott eltérést, így békén hagytak.

Persze így diagnózisom sincs.

Örülj neki, hogy a szemeddel nem kínlódsz, nagyon rémes tud lenni, néha én is komolyan nekikeseredek.

Most voltak jobb időszakaim, de az allergia szezon mindig megvisel. És már kapok az allergiás gyógyszert, szemcseppet, már csak a szteroidos szemcsepp van hátra, de azt én is halogatom, elég ez az esti Tobradex is.

 

Ágnes, majd jelentkezz azért, ha kiengedtek!!

 

Most olvastam vissza rendesen és látom, hogy pár oldal kimaradt….ahol a menstruációról írtatok.

Nos, nem feltétlenül a szteroid vagy a Trexan borítja azt fel, mert én még egyiket sem szedtem, viszont amikor abbahagytam az 1 évig szedett Harmonett minipil fogigátlót, akkor másfél hónapra rá teljesen megbuggyantam hormonálisan!

Már eleve azért hagytam abba is, mert köztes vérzésem lett és eleve azért is adta a doki a fogigátlót, mert elkezdtem 19 naponta menstruálni…mindenféle gyógyszer nélkül…meg volt éjszakai izzadás, depi, nemalvás, tipikus klimaxos tünetek, csontritkulás is, viszont a hormonjaim nagyjából rendben voltak…persze a nődokik a klimaxra szavaztak, az immunológusok antitestre vadásztak…a pszichiáter szerint csak depi…mindenki a maga területén okoskodott. Végül csak antibiotikumot kaptam a februári mellhártyagyulladásomra….pedig akkor rémesen száraz volt mindenem, a tüdőm, a nyelőcsövem, a torkom, szám….csak a szemem nem rendetlenkedett, érdekes módon.

Aztán az antibigyó után kaptam az antidepit, amit még szedek.

Valaki kérdezte, nem vagyok-e PCOS-es….hát, decemberben rámfogták, de most meg épp sehol egy ciszta és a havim is úgy ahogy rendbejött, helyreállt…vannak apróbb dolgok, amiket hormonálisra fogok…

És van egy nődoki, akinek a rögeszméje, hogy a klimax hozza ki az autoimmunokat….de hát ugye van, akinek meg pont nem…szóval mindenki mást mond ebben is. A beteg meg döntse el, melyikben hisz.

Szóval hol lehet elérni ezeket a Varga vagy Vargha (? ) gyógyszereket?

zsanazsa Creative Commons License 2012.06.28 0 0 2130

Köszi szépen, most már alakul a pittyem :) Kicsit még fel van duzzadva érezni semmit sem érzek a jobb oldalán, remélem azért ez még fog alakulni, mert a hígabb kajákkal megszenvedek. :( Szerencsére nem vagyok egy túl idegbajos fajta, és szerencséjükre nekik is, mert lehet más már rájuk borította volna a kezelő asztalt! :D Na igen vigyázni magunkra...azt hogyan is kellene, mert gyakorlatilag már semmit sem szabad nekünk csinálni, így nem nehéz. :) Még jó hogy alapjáraton egy vidám ember vagyok, szoktam is magamon nagyokat derülni, de ha elkeseredem akkor "vége a világnak". Sajnos, vagy nem a végletek embereként még a magam dolgát is jól megnehezítem. :( Most szerencsére jó passzban vagyok, kezd hatni a trexanom, aztán végre tudok nem a betegségre is koncentrálni. Ennek örömére végigsikáltam az egész házat a padlástól a plafonig...holnap lehet nem bírok már felállni...még jó hogy a mának élek! :)

Köszi még 1* az érdeklődést, remélem Te is alakulsz majd, lehetőleg minél hamarabb. :)

Előzmény: schow 57 (2127)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.28 0 0 2129

Nekem panaszra nincs okom nagyon jó helyre kerültem odafigyeltek rám segitőkészek voltak sőt komoly szaktekintély a főorvos úr.

Megbíztam benne...viszont egy bevett szokás  náluk nem adnak azonnal szteroidot.Kezdetben ezt furcsállottam.

Előzmény: nand09 (2128)
nand09 Creative Commons License 2012.06.28 0 0 2128

Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban kezelnek? Kíváncsi lennék, hol van (még) ilyen nagy káosz...

Előzmény: schow 57 (2126)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.28 0 0 2127

Az eszem áll meg..és ezek a nem odafigyelések mindennapos problámák...Ez az amikor futószalagon dolgoznak senki nem figyel oda senkire és a szomorú lesz ez még rosszabb is.

Ma..hogy vagy nem fáj semmid túl tetted magad a történteken?

Nekem száraz a szemem idáig nem figyeltem erre míg most nem szólalatál meg.

Nem mondom..hogy vigyázz magadra mert én sem tudom..hogy kell csak sok szerencsét kívánok Neked.

 

Előzmény: zsanazsa (2125)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.28 0 0 2126

Nekem az a tapasztalatom mindíg húzzák az időt, hátha jó irányban tolódnak el a laborparaméterek és nem kell adni szteroidot.Mérgezésre gyanakodtak nálam mivel rengeteg táplálékkiegészítőt szedtem, vitaminokat.Ezt azért szedem, hogy megelőzzem a bajt és ne kapjak gyógyszert mivel azoknak a mellékhatása félelmetes.

Volt beteg aki a táplálékkiegészítőtől halt meg..-szóval megfegyegettek..hogy még májvédő teát sem fogyaszthatok mert árthat.

Nem szeretem ha egy orvos mindentől elzárkózik kivéve csak a gyógyszerekben bízik .-vagy arra gondol esetleg az olyan mint az alkoholizmus elkezdek egyfélét szedni és nem bírom abba hagyni?:)

Nekem a biopsziám egy nagy nulla...írtak vagy egy oldalt viszont pontos diagnózist nem kaptam..lehet mérgezés ha nem akkor talán más.

Ijesztgettek régen a májkómával..mintha én tehetnék arról, hogy sárga lettem.Kezdetben gyomor tükrözésen is átestem viszont semmit sem találtak.

 

Szeretnék pozitív dolgokra gondolni nem nagyon megy..félek bevonzok valamit megint mivel ebbe igen jó vagyok.Eléggé lakáshoz kötve élem az életem magamra vagyok utalva és itt a net..muszáj valami pozitív gondolatokkal elárasztani a búrám mert baj lesz.Két mondatot mormolok folyton az viszont kevés:))))

Több fórumot látni sem akarok..tegnap eléggé leeresztettem lelkileg....

Előzmény: nand09 (2123)
zsanazsa Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2125

Mindenkinek Szia!

 

Tegnap túlestem a kisnyálmirigy biopsián. Nem volt egy egyszerű eset. Persze nem is én lettem volna, ha ezt egyszerűen megúszom. Szóval képzeljétek el...beadták az érzéstelenítő injekciót, nagy nehezen találtak egy megfelelő nyálmirigyet, kivágták, összevarrtak. Kb 10 perc pepecslés után, már ép lekászálódni készültem az ágyról, amikor a dokinő kérdezi az assztisztensnőt, hogy hová lett a beteg mintája? Azt hittem besz@rok!! Az okos dokinő rátette a mintát egy gézlapra, majd azzal a lendülettel a gézlappal kitörölte a számat...én meg gondolom lenyeltem :) A végén már én mondtam a dokinőnek, hogy úgysem érzek semmit vágjon ki még egyet, de arra már nagyon vigyázzanak. :) A pittyem még mindig 3* akkora mint kéne, jól meg lettem gyentelve. :( Augusztusban lesz csak eredményem, de nem fűzök hozzá sok reményt, pláne, hogy nyálmirigyet is alig-alig találtak. Az hogy a szememet nem érzem száraznak nekem is nagyon furcsa. Pedig tényleg nem érzem, és nincs is begyulladva. Ezen a szemész csaj is nagyon meg volt lepődve, mert 0 könnyel másra számított. 2008-ban sem volt már egy deka könnyem sem, azóta eltelet 4 év és semmi panaszom nem jelentkezett. Nem mintha hiányozna...

Na megyek, de ezt a sztorit le kellett írjam nektek, magyar egészségügy! :D

Mindenkinek további szép estét és tünetmentes napokat kívánok!

 

nand09 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2124

Tudtam, hogy akartam még valamit: az elején szedtem én is az Avemart, borzasztóan rossz íze volt, de úgy vettem észre, hogy rajtam nem igazán segített. Úgyhogy aztán abbahagytam.

Előzmény: schow 57 (2122)
nand09 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2123

Mindjárt az elején készült biopszia, diagnosztizáláshoz kellett. Amikor besárgultam, akkor elkezdték nézegetni szép sorban (hetente) a vírusokat: A - negatív lett, akkor levettek vért újabb vizsgálathoz, abból megnézték a B-t, aztán egy hét múlva a C-t. Aztán besokalltam, mert csak ment az idő, én meg csak sárgultam, a májfunkciók meg emelkedtek. Kerestem egy ismerőst, ő pedig két nap múlva megcsinálta a biopsziát, abból egyértelműen lehetett látni, hogy autoimmun gyulladásról van szó.

Én nem mondanám, hogy szteroidra reagálok, hanem azt, hogy a gyógyszereimre, hiszen kezdettől fogva két gyógyszert kapok: medrol és imuran. A kettő párosa vált be nekem, azon szoktak állítgatni, ha szükség van rá.

 

Nekem 2001 óta van ez a betegségem, és kb 3 évvel később kezdtem el kapni influenza oltást. Azóta szinte minden évben kértem (kivéve amikor állapotos voltam, vagy éppen szoptattam). :-)

Előzmény: schow 57 (2121)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2122

Ezer bocsánat nem úgy gondoltam, hogy fordítsa le valaki hanem ha érti pár mondatban informálódjunk.Olvastam erről az úrról  az Avemar egyik kutatócsoportjába tartozott, szerinte az autoimmun betegeket úgy kell gyógyítani mint a rákosokat, tehát az Avemar jó hatással van rájuk.Utána néztem...erősen emeli az immunrendszert.-igy nem merek belevágni hátha ártok agamnak.Gondoltam  erről lesz szó a videón.

Köszönöm, hogy ennyire részletesen ecsetelted és időt szakítottál rá nagyon kedves Tőled.

Előzmény: .ETNA. (2119)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2121

Azt hittem nem készült biopsziád.Tehát szteroidra jól reagálsz azét vagy kikiálltva autoimmunn betegnek.

 

Nem akarok szteroidot szedni érzem tönkre tesz az is.Két rossz közül nehéz  választani.

Ma felhívtam a Varga hatóanyag szakértőt és érdeklődtem.Ajánlottak egy  kapszulát amit szét kell bontanom és előszőr egyharmadát kell elfogyasztanom, majd negyedéd , felét stb.Állítólag ez kiegyenlíti az immun redszer működését.

Ismerőseim szép sorra megkopaszodnak a gyógyszereketől .

 

 

Előzmény: nand09 (2118)
Reia71 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2120

Huh ETNA, ezzel most felcsigáztad az érdeklődésem, mert mi ugye  mind megkaptuk pár éve az új influenza elleni oltást...akkor jó ötletnek tűnt, viszont én már gondolkodtam rajta, még 2 éve, mikor kezdődtek a tüneteim, hogy nem attól van-e. Közben ugye nagylány is inzulinrezisztens lett... a kicsinek már megvolt a tejcukorintoleranciája...és volt páromnak -aki szintén kapott oltást - egyelőre kutya baja...de azért mégis! Nem vagyunk egyformák, ki tudja, kinek mit indított el az immunrendszerében egy ilyen oltás.

Persze most már mindegy, visszacsinálni nem lehet....de tudni azért jó lenne....a jövőre nézve is.

Mondjuk anyum meg pont a sok betegsége miatt kapja meg már 10 éve minden évben az aktuális influenza elleni oltást. Ez is olyan, ki tud eligazodni a sok infóban?:(

.ETNA. Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2119

Elhiszem és nagyon is megértem, hogy nehéz elfogadni, hogy a gyógyszer hat a leggyorsabban... én a helyedben egy agykontroll tanfolyammal próbálkoznék első lépcsőben .... sajnos, vagy nem, de tényleg nincs egyebünk, csak a kitartás .... és a reménykedés....

 

Húú 47 perces videó... na ne, ennyire azért nem tudok jól angolul (pedig angoltagozatos voltam), a szövegfordítás viszont jobban megy:-)) Ezért inkább rákerestem erre a nemzetközi konferenciára a neten és ezeket találtam:

 

A nemzetközi vakcina... gyógyszerbiztonsági konferencián készült. Számos állam képviselői voltak jelen, a konferencia a kutatásról az államok gyógyszer-politikájáról, az engedélyezési eljárások visszásságairól és a biztonságos vakcinákról szólt.  A lényeg valami olyasmi, hogy többeken felmerült a gyanú, hogy a gyógyszerek, illetve egyes adalékanyagok ismeretlen mellékhatásai lehetnek esetleg az okozói az utóbbi 3 évtizedben fellépő sok autoimmunbetegségnek és idegrendszeri problémáknak. A gyulladásos és immunológiai betegségek jelentős mértékben megemelkedek a világon .... ennek az okait kutatták. S bár sokan hisznek abban, hoy a vakcinák biztonságosak, hiszen komoly protokollon mennek keresztül, mire a patikába kerülnek, azért a tudományos ismerethiány ezt a fajta bizalmat megkérdőjelezi. A lényeg az, hogy a résztvevők, előadók, szervezők szerint sürgősen szükség van egy átfogó nemzetközi vakcina-szabályozásra, fokozottabb támogatására a gyógyszerkutatásnak (na nem mintha nem kapnának már most is eleget, hiszen a gyógyszeripar nagyobb biznisz, nagyobb hasznot hoz, mint az olajipar!!) ... stb.stb.

 

 

A videóban szereplő Dr. Yehuda Shoenfeld a Tel Avivban lévő egyetemen tanít már évtizedek óta, ő alapította és vezeti az autoimmunbetegség centrumot a legnagyobb izraeli kórházban a Sheba Medical Centerben. Éppen a reumatológiai autoimmunokkal foglalkozik. A klinikai gyakorlatban is alkalmazzák a könyveiben írtakat (pl. Autoantitestek c. stb.)

 

A gyógyszerpolitika,a gyógyszerbiztonság, az oltóanyagokbiztonságossága stb. szokott a témája lenni ezeknek a konferenciáknak, illetve az új autoimmun gyulladásos betegségek, új szindrómák meghatározása stb.stb.

 

Belinkelem .... szerintem a google-val le is lehet fordítani...  http://www.vaccinesafetyconference.com/

 

most hogy nézegettem a cikkeket pl. az autizmust is egyfajta gyógyszer mellékhatásnak gondolják .... hm...

Előzmény: schow 57 (2116)
nand09 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2118

Szia!

 

Nekem a májfunkcióim lettek magasak (normál tartomány 0-32 között volt, nekem 1000 volt az egyik, a másik pedig 600 körül), és már sárgultam is szépen. Ennyi volt, a többi szinte normál tartományban volt, vagy legalább is nem volt másik nagyon kiugró érték. Talán még a GGT volt kicsit magasabb, nem nem ennyire.

Gyógyszerekkel sikerült visszanyomni őket, azóta 3 havonta járok vérvételre. Ha kicsit is megugrik valamelyik érték (GOT, GPT), akkor kapok egy-két hét haladékot, utána megismétlik, és ha látszik a növekvő tendencia, akkor emelnek a gyógyszereken (általában a medrolon). A máj szerkezete nekem is jó, azóta már csináltak még újabb biopsziát, meg szcintigráffal is megnézték, azzal is nagyon jó eredményt produkáltam. :-)

 

Az imurant én is kicsit nehezen viseltem (az elején), nekem mondjuk ilyen tüneteim nem voltak tőle. Csak a hányinger volt az, ami nagyon zavart, mást nem nagyon tapasztaltam.

Előzmény: schow 57 (2111)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2117

Jééééé sikerült. Aki tud angolul legyen szíves forditson.

Köszönöm.Üdv. Andi

Előzmény: schow 57 (2116)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2116

Köszönöm a segítséged.Nagyon nehezen tudok kimozdulni itthonról.

Varha gyógymódot elovetettem hetente háromszor 5oo km.-t utazni hónapokon át képtelen vagyok és sok jót nem olvastam.Találtam valamit, valahogy majd közreadom.Úgy láőtom nem engedi betenni az oldal.

 

Találtam valamit.

Előzmény: anita32 (2113)
Reia71 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2115

Sziasztok!

 

Én is itten. A múltkor már írtam egy szösszenetet, de eltűnt és nem külön írtam, így reprodukció sem lejöhetett szóba.

Először is, mindenkit rémesen irigylek, akinek 0 könnye van, de nem érez semmit! Aztán persze lehet, nekem a lézeres látásjavító műtét tette be a kaput vagy az allergiám erősödött fel ennyire, mert néha nem is száraznak érzem, egyszerűen csak gyulladt, piros és viszket:(

De még elvagyok vele valahogyan, Tobradex a haverommá lett meg rengeteg műkönny, zselé....sajnos jóval kevesebbet tudok olvasni, érdekes módon az írott sajtó jobban zavar, mint a számítógép. Fura, de ez van.Továbbá mostanában megint sajog a csuklóm, a bokám, és most már a térdem is, de olvasva itt benneteket, ezzel nem is foglalkozom!

Anita, végül elkezdted már Medrolt? Ha csak az segít, akkor muszáj lesz, nem? Olyan, mint nekem a Tobradex:( Az sem tesz jót, de aludni is szeretnék, meg dolgozni is kell.

Az újaknak üdv! Bár jobb lenne, ha nem kellene ide írniuk, azt hiszem.

DE ha már így alakult, legalább van egy kis közösség, ahol mindenki érti, a másik miről ír és mi bántja. A kis jónak is örülni kell!

Én a cisztákról annyit olvastam, hogy igen, az valahogy a meg nem ért petesejtből lesz talán....nekem is rendszeresen van, aztán a havibajjal elmúlik, felszívódik vagy mittomén hova lesz....volt nincs...állítólag ez akár a klimax korai tünete is lehet, hiszen elégtelenné válnak a hormontermelések, ezért nem tudnak megérni a petesejtek. Figyelni csak azért érdemes őket időnként UH-val, nehogy legyen olyan, amelyik nem tűnik el és esetleg túl nagyra dagad és bajt okoz.

Meg van a csokoládéciszta is, ami alvadt vért tartalmaz...azt már ki szokták műteni. Én ennyit tudok....nekem tavaly télen, mikor először vették észre a cisztacsoportot ( ami azóta magától eltűnt!!!, mióta rendeződött a havibajom is úgy ahogy ) fogamzásgátlót javasolt az orvos, hogy azzal kordában lehet tartani őket. De tudom, hogy sok autoimmun beteg nem szedhet ilyesmit, szóval nem mindenkinek jó megoldás. Még én sem merészkedtem el a nődkoihoz...örülök, hogy magamtól is helyrebillentem kicsikét a fogigátló abbahagyása utáni nagy megborulásból!

No, hát most ennyi jutott eszembe....meg hogy ETNA-nak már megint igaza van, sosem szabad feladni, mert mindig kitalálnak valami újabb dolgot....ami segíthet....a természetgyógyászat is csodákra képes, hiszen beindíthatja az öngyógyító folyamatokat....vagy akár pszichológusként is funkcionálhat....legalább valaki végighallgat és együttgondolkodik velünk!

Szóval ne adjátok fel...én is küzdök ezerrel, vedelek, csepegtetek, kenegetem, mozgatom ( tényleg a mozgás a legjobb ellenszere az ízületi merevségnek, fájdalomnak )....

És mindenkit üdvözlök!Kitartást lányok!

Valy, fogok  válaszolni, de csak holnap....:)

Ja! Kisebbeikem 3.-os és mg mindig kitűnő lett, nagylényt is felvették a gimibe, angol előkészítőre, ahova menni akart!:)

 

valerya Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2114

Szia!

Próbáltál Dankóhoz is kérni időpontot?

Nekem polymyositisem, raynaud-om és antifoszfolipid szindrómám van. A neurológiáról engem kifejezetten hozzá irányítottak, mivel ő ebben a nagy szaktekintély. Én nagyon meg voltam vele elégedve, nagyon kedves és minden fajta vizsgálatot elvégeztet. Legközelebb július 17.-én megyek hozzá kontrollra.

Előzmény: hope28 (2110)
anita32 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2113

Nekem van egy ismerősöm, aki a Vargához jár. Ő nagyon dicséri, bár elvileg nem autoimmun beteg.

Elvileg sjögrenes és nyála, könnye gyakorlatilag egyáltalán nincs már, viszont a labor nem mutatta ki nála.

Lényeg, hogy ha jól emlékszem tavaly novemberben kezdett hozzá járni heti 3x és talán február körül már úgy érezte, hogy van valamennyi könny a szemében. Úgy tudom még mindig jár, de már a család minden tagja a kezelést fizeti lassan, mert nem olcsó és az egész nyugdíja rámegy, ha nem több.

Most nem tudom hol tart a kezelés, rég nem hallottam felőle.

 

Egyébként az én dokim is foglalkozik természetgyógyászattal. Igaz nekem nem említette, de a neten találtam róla olyan infót, amiben a végzettségei között a belgyógyászon kívül még ott van a fitoterapeuta, pulzusdiagnoszta és természetgyógyász.

Két hét múlva megyek hozzá, esetleg rákérdezhetek nála, hogy érdemes -e próbálkozni.

Előzmény: schow 57 (2112)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2112

ETNA!!!

 

Köszönöm, hogy írtál és próbálsz segíteni.Remélem majd lenyugszom, egyenlőre nem akarom elhinni, hogy csak a ekmény gygyszereket lehet alkalmazni.

Most hívott egy ismerősőm, hogy a kIs kegyed újságban igen dícsérik Vargha gyógymódot.Nem tudom miért nincs bizalmam ehhez az emberhez.

Szerinte nincs gyógyíthatatlanbetegség még az autoimmunból is ki lehet jönni:)

 

Valakinek van infoja  esetleg próbálkozott valaki a Varha gyógymóddal?

 

Üvözöllek.Andi

Előzmény: .ETNA. (2104)
schow 57 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2111

Szia!

 

Nekem jó 1o éve volt egy hepatitiszem medrolt kaptam..majd gyógyszer nélkül következett egy 1o éves időszak , viszont tavaly újra felugrottak a májfunkciós értékeim.

Immurant Kaptam és Medrolt. Az Immurantól herpesz keletkezett a szemhéjam belső részébe kettő.Bedagadtam nem láttam hetekig..olyan fájdalmaim lettek naponta kb. 16 rohamom volt, hogy üvöltöttem ahogy a torkomon kifér.A mai napig érzéketeln a szemöldöm körüli rész és a fejem egy darabja..mivel ez a herpsz elterjed ar arcüregemtől kezdve a fülem a tokomon át mindenhova.Goindolhatod, reszketek msot, hogy újra gyógyszert kapok.Kettő hét múlva megyek vissza az orvoshoz, kérdés a laborom lejjebb...megy.-e vagy feljebb.

Máj működésével van gond a szerkezete jó voltam ultrahangon.

 

Nem tudom értelmezni a labor eredményem..-nem a hagyomyányos laborra gondolom hanem az immun.-ra.

Neked milyen eredményeid lettek rosszak és mennyire ha szabad ilyet kérdeznem?

Jól vagyok de maga a tudat tönkre tesz.Próbálok pozítív lenni és nem foglalkozni  a bajommal viszont egyenlőre nehezen megy.

Üdvözöllek.Andi

Előzmény: nand09 (2108)
hope28 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2110

szia valerya!

 

Hogyan tudnék dr. Dankó Katalin professzor asszonyhoz időpontot kérni?

 

Sajnos Zeher M. prof. asszony nem fogadja az új betegeket!  Azt nem írtam, h évekkel ezelőtt már jártam autoimmun vizsgálaton debrecenben Szántó doktornőnél mert akkor is felmerült a sjörgren gyanú, akkor negatív lett, az eredmény, de most annyira erősen jelentkeznek nálam a szájszárazság és a szemszárazság tünetei, h 10 percenként kell cseppenteni a szemembe, ráadásul még zöldhályogom is van. A hormonrendszerem is felborult és  egyébb tüneteim is vannak.És most is csak Szántó doktornőhöz akartak időpontot adni. Egyszerűen nem lehet debrecenben orvost választani, vagy hogy van ez?????

 

Válaszodat előre is köszönöm!

Előzmény: valerya (2107)
Agnes79 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 2109
Sziasztok!

Újra jelentkezem és sajnos már egyre rosszabbul érzem magam. :( Pénteken voltam neurofiziológiai vizsgálaton és kész van a múlt heti vérvételem eredménye is. A simaizom elleni antitest és a reuma faktor is pozitív lett. A neurofiziológián diagnosztizáltak nálam myosytist is... Szóval jelenleg sjögren, lupus, myosytis, plussz egy autoimmun pajzsmirigy betegség. Kezdek félni és elkeseredni..., ráadásul a fiziológiai vizsgálatot végző doktornő is mondta, hogy erre szteroidot is KELL szedni, ami nagyon nem fog jót tenni a már egyébként is cisztás petefészkemnek... :( :( A legrosszabb az, hogy úgy fest, hogy nem nagyon van választásom. Jövő hét elején "költözök" be a kórházba...

Kívánok mindenkinek tünetmentes szép napokat!

Üdv: Ági
nand09 Creative Commons License 2012.06.25 0 0 2108

Szia Andi, szintén zenész! ;-)) Autoimmun hepatitis 2001 óta, 2005-ben és 2009-ben szültem egy egészséges kislányt, illetve kisfiút, két éve tünetmentes vagyok (imuran és medrol mellett). Alternatív cuccokkal nem próbálkoztam, nekem egyelőre a gyógyszerek bejöttek. ;-)

Előzmény: schow 57 (2103)
valerya Creative Commons License 2012.06.25 0 0 2107

szia!

Engem Dankó Katalin professzor asszony kezel, ő is nagyon rendes.

Előzmény: hope28 (2106)
hope28 Creative Commons License 2012.06.25 0 0 2106

Kedves tipetupa1!

 

Köszönöm szépen a segítségedet, megpróbálok időpontot kérni Zeher professzornőhöz, remélem, hogy fogadni fog. 

Majd beszámolok nektek a fejleményekről!

Jobbbulást kívánok mindenkinek!

Előzmény: tipetupa1 (2105)
tipetupa1 Creative Commons License 2012.06.25 0 0 2105

Hope28, én szívesen ajánlom Zeher professzornőt, de a Tarr Tündéről is nagyon jókat hallottam.

http://3belklinika.deoec.hu/info.aspx?sp=1

Előzmény: hope28 (2102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!