Keresés

Részletes keresés

mauratius Creative Commons License 2013.02.12 0 0 32001

Az is fontos hogy párhuzamosan több mezőre játszunk hogy mindenképp nyerjen valamelyik mező, így ha eldobjuk a tétet mert egyik nagyon elszállt, ezzel annak veszteségét is csökkentjük.

 


Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 32000

Ha működik a minta alapján előrejelzés, akkor itt egy kihívás:
Szabályok: Induló zseton - 300. Csak külső tétekre lehet tenni. Egy körben egy mezőre csak 1 zseton rakható. Összesen 300 zsetont kell feltenni (pl. 300 körben 1-1 zsetont). Nem kell tétet rakni minden körben, nyugodtan meg lehet várni, hogy kialakuljon a minta.

 

Eredmény:

A rulettjátékos bebizonyítja, hogy működik a stratégia, ha a 300 zseton szabály szerinti megjátszása után 331-nél több zsetonja van. (31 zsetonnál nagyobb nyereség)

Én bebizonyítom, hogy nem működik a stratégia, ha a 300 zseton szabály szerinti megjátszása után 301-nél kevesebb zsetonja van. (0 egyenleg, vagy veszteség)

A kihívás döntetlen, ha a 300 zseton szabály szerinti megjátszása után a zsetonok száma 301 és 331 közé esik. (31 zsetonnál kisebb nyereség) Ebben az esetben a kihívást újrakezdjük.

Tetszőleges számlaszámra utalok 200.000 Ft-ot, ha a játékos 361 zsetonnál többel végez.

 

(301 és 331 nem lehet, mivel csak páros szám lehet a végeredmény a szabályok betartásával)

 

Az hogy menet közben hogy áll a bankroll, lényegtelen, csak a végén számít.
A megkötések azért vannak, mert ha nekiállnánk martingalezni, akkor máris nem 300 kört kellene vizsgálni, hanem 30.000-et vagy többet, ehhez pedig nincs kedvem.

 

Ha vállalja valaki a kihívást, akkor ezt a folyamatosan kellene streamelni egy előre meghatározott időben. Ha a minták nem jönnek ki és ezért nem jön össze a 300 zseton megjátszása az eltervezett idő alatt, akkor félbe lehet hagyni a játékot és a folytatáshoz időpontot lehet egyeztetni. A kaszinót a játékos választhatja, de 37 mezős rulettnek kell lennie (egy nullával), és valós pénzzel kell játszani. Javasolt a 300Ft-os bankroll 1Ft-os alappal. De felőlem aztán dolláros vagy eurós is lehet.

 

Vállalja valamelyikőtök ezt a kihívást? Végülis csak akkor veszíthettek, ha 300 kör után nem sikerül pluszban lenni. És mivel a házelőny csak az én fejemben van, így mitől kellene félni?

 

Ha nem felelnek meg a feltételek, akkor javasoljatok jobbat, de azt tartsátok szem előtt, hogy annak érdekében játszunk 50% közeli esélyes játékokat, hogy rövidebb távon döntést lehessen hozni.

mauratius Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31999

akkor itt van SzerencseVadász matekja egy kis logikával megspékelve  RulettMánia fórumról: 

""..... j******r - Ma - 11:54:46

----- Érdekesen várom ezt a stratégiát hogyan lehet használni a rulettben.
Leginkább azért tűnik ez kicsit nehéznek, mert nem tudhatjuk, hogy a rulettbe mikor jön a rossz sorozat, mert jöhet a játék elején is az eltolodás...Meg ugye kérdés, hogy mekkora bankroll kell hozzá. De tényleg nagyon érdekel a dolog, mert sportfogadásnál olvastam valami hasonlót, amibe látok fantáziát.
Úgyhogy tényleg nagyon kiváncsi vagyok erre a topikra... -----

 

Szerencsevadász válasza:

Ez maga a stratégia. Ami készül hozzá, az a számoló. A példában az első cél 250... ez lehet Ft... Erre többen akár húzhatják is a szájukat, mert hogy kevés. Pont azt kell megérteni, hogy ha 1000 Ft-ot akarunk nyerni, azt nem az első játékban kell, hanem a példa szerinti 30. játékban.

Akkor kezdjük az elején. Elméletileg a 250 Ft-ot megcsinálhatod 1 pörgetésből is. Jön egy színminta és dupla vagy semmi alapon felteszel 250 Ft-ot. Ha elveszted, még nem dől össze a világ, ha megnyered, akkor csak 250 Ft-al lesz több a Bankrollod...Ha elbukod, akkor csak 250 Ft-al lesz kevesebb. Még mindig marad 4.750 Ft. 

Ugye nem is tűnik olyan soknak, nem csak a nyeremény, a veszteség sem!

Lássuk mi van a végével? Mi történik, ha jön egy az első játékhoz hasonlóan egy színminta? Felteszed az 1029 Ft-ot dupla vagy semmi alapon. Ha nyersz, akkor 21.610 Ft-od lesz. Ha vesztesz, akkor sincs nagy gond, legfeljebb 19.552 Ft-od marad.


Ugye nem is tűnik olyan soknak, nem csak a nyeremény, a veszteség sem!

De mi történik, ha ezt megfordítod, és az első menetben akarod megnyerni?  Ha nyersz, akkor lesz 6.029 Ft-od. Hát ezzel nem igazán vagy még ki a vízből, mert ez még nagyon messze van a 21.610 Ft-tól. Hogy akarod elérni, ha 1029 Ft-jával haladsz?...Mert ha viszont elbukod, akkor csak 3.971 Ft-od marad. Oda a Bankrollod 25%-a szemben az első és az utolsó esettel, amikor csak 5%-ot kockáztattál. 

Ugye ez már így rengetegnek tűnik!
Mivel a cél állandó, az egész játék folyamán, teljesen mindegy hol tartasz, de az adott játékban ugyanaz lesz a helyzet, mint az első és az utolsó játékban.

Mindegy milyen stratégiát alkalmazunk. Arra már mindenki bőven rájött, hogy a legjobb strat is szart sem ér, ha rosszul választunk alaptétet. Miből adódik ez többségében? Mindenki simán átnéz a 250 Ft felett, mert azért még csak le sem hajolna. Márpedig, ha ennél többet akarunk, akkor bizony alaptétet kell emelni, és máris véresre rághatod a körmödet, mert megteszed úgy, hogy tudva tudod nem lesz elég. 

Ezért a biztos apró lépések politikáját felcseréled a szerencsére!
Lebecsülöd a 250 Ft-ot és még kihívásnak se érzed, mert már majd mindenki nagyon sokszor lépte át ezt a küszöböt és meg sem állt addig, amíg mindent el nem veszített.

Ebből az egészből azt kell megérteni!
Hogy az arányok állandóak...Így a 20.000-es bankroll tartományban az 1029 ft-ot ugyanannyi kockázattal és nehézségi fokon lehet megnyerni, mint a 250 Ft-ot. A 250 Ft-ot sem kötelező első nyerésre bezsebelni, fel lehet osztani a megválasztott alaptéttel több részre is. Akár összeszedheted 5-10, vagy 20 Ft-kal, vagy 50 Ft-al is. A 30. játékban annyi a különbség , hogy az 5-10, 20 és 50 Ft-ot meg kell szorozni néggyel... abban a játéktartományban a felszorzott 5 ft-ból 20 Ft lesz. Így, és ennek a logikának a mentén lesz igaz, hogy 5 = 20

Ugyanis az azonosság nem matematikai, hanem logikai!

http://rulett-bankar-jatekstrategia.blogspot.hu/ 

Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31998

A mai első kommentedben volt:

"Megszoktam már az évek alatt, hogy én egyfolytában bizonyítok, az ellenérvek meg minden féle bizonyítások nélküli nagyot mondásokból állnak."

 

Olvasd vissza a mai beszélgetésünket és utána tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki próbált érvelni és ki próbált meg nagyokat mondani és terelni a témát.

Előzmény: TrendHunter (31997)
TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31997

Még egy gondolatazután tényleg befejezem...Már nagyon régen voltam itt, megint elfog telni jó pár hónap mire újból benézek... Ha már matek, akkor nyilván tudod mi a legkisebb közös többszörös... Nos, én a llogikai legkisebb közös többszöröst kutatom és tárom fel mások előtt... Nem vagyok benne biztos, hogy érted, mert új fogalom...Pontosabban nem tudom, hogy új-e, én mindenestere alkalmazom.

 

Nagy tévedésben vagy, mert a szín az eredményre nincs befolyással... Nem a pirosat, vagy a feketét kell eltalálni, hanem a színt... ez pedig lényeges különbség. Amíg Te leragadtál a szinek statisztikai elemzésénél, és annak matematikai összefüggéseinél, mi nem ismerjük a szineket, csak találati helyeket ismerünk és taláűlatokat... A mi startégiáink nem pirosra meg feketére vannak kidolgozva, hanem a szinek helyére elhelkyezett zsetonok megnyerésére... Ugyanis annak nem színe van, hanem 2-es nyereményszorzója.. A számoknak nincs színük, színt a rulettszabályok adtak neki.... A 37-nek pld. akkor mi a színe... na itt indul a logika... Te pedig maradj csak a matekodnál. Jó számolást hozzá!

Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31996

Azt mondod, hogy cáfoljalak meg, de ugyanakkor bármilyen témában próbálok előrelépni, egyből előveszel egy teljesen másik esetet.

A 130.000 EUR-t 1 nap alatt csináltátok gondolom, akkor ez biztos élesben is megy, és napi 100.000 eurókat nyertek gondolom. A helikopteres jogsit is le kéne már tenni, hogy ne csak a parkolóban legyen az a piros meg a fekete helikopter.

 

Ha tényleg előrébb vagy mint én, és ahol én vagyok ott te voltál, akkor kérlek azt mondd meg hogy ha 18/37 esélyem van nyerni egy körben, akkor mennyi esélye van annak, hogy 100-ból legalább 50-et megnyerjünk. Kétlem hogy tudod, mert ha ilyen szinten ismernéd a matekot, akkor nem ruletteznél. Bár még mindig ott a lehetőség, hogy egy okosabb ismerősödet megkérdezed.

Vagy másik lehetőség: szedjél elő megint valami tök új témát és ne válaszolj semmire, mert te nem érzed szükségét. És aztán verd a melled, hogy téged senki nem tud megcáfolni.

Előzmény: TrendHunter (31994)
TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31995

Torlake

 

Tudod mit, maradjunk abban, hogy mindenben igazad van. Elég volt három bejegyzésed és megsemmisülve távozom a fórumotokból. Így jó lesz?

Előzmény: Torlake (31993)
TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31994

Csak úgy mellékesen megsúgom, hogy még csak nem is én vezetem a top listát, hanem egyik tanítványom (Nő, és egy másik is ugyailyen sikeres) , aki első helyezett lett a Sportingbet bajnokságban.. Nem emlékszem pontosan a végeredményre. Az én rekordom azt hiszem 130.000 € volt ő meg rám vert még 30-40.000 €-t ...Na vajon hogy csináltuk, ha nem értünk semmihez...vagy bundáztunk, és titokban lekapcsoltuk a házelőny kapcsolót?

 

Már nagyon régóta rulettezem...Még anno, amikor fingom nem volt a ruletthez, egy dolog tudott felbosszantani...a házelőny maszlag, ami úgy ömlik a neten, mint egy sárfolyam. Nem tudom észre vette-e valaki. Pár éve még leplezetlenül meghamisították a piros feketézést.. mutatták a táblázatot, hogy mekkora nyeremény jön, amikor találat van...senki nem árulta el, hogy csak az alaptétet nyered akkor is ha már egy millád van az asztalon... Én abból mérem le a fejlődést, hogy ezt már senki nem meri meglépni...eltüntek a weboldalakról, mert lelepleződtek....

 

 

Ha annyira tudod, hogyan működnek a kaszinók, akkor olvasd már el ezt is légyszíves...Már csak azért, hogy hozzá segíthesselek a boszorkányégetéshez...gondolom pár száz évvel ezelőtt szívesen küldtél volna máglyára... Ezek a dolgok azért születtek, mert előbb megtanultam a matekot, utánna pedig logikusan gondolkodni. 

 

http://rulettstrategiak.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=rulettstrategiak&oldalkod=nyerogep_leleplezese_dQ6G

 

Bocs, de nem tartom fontosnak, hogy bármiről is meggyőzzelek. Van éppen elég dolgom, elszorakoztatom én saját magamat is... Én végig jártam a gondolkodás útját, nem fogok azért visszafordúlni, hogy Téged is végig kísérjelek rajta.

 

Ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy amit én hoztam be a köztudatba az számalapúnak nevezik...és van benne bőven matek, csak nem úgy ahogy Te számolsz...Hogy pontosabb legyek, SZÁMJEGYEKEN ALAPULÓ"  stratégia... ha rulettezel figyeld a számokat...az is egy számtani sor, hogy   10--2---32--13 ... segítek, mert gondolom a logikus gondolkodás nem amnnyira a kenyered.... 1-2-3-2-1

Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31993

Felraksz 2 zsetont a feketére és 1-et a pirosra:

3 kimenetel van:

0: vesztesz 3 zsetont

piros: vesztesz 1 zsetont

fekete: nyersz 1 zsetont

 

Én azt mondom, hogy inkább csk 1-et rakok a feketére:

3 kimenetel:

0: veszítek 1 zsetont

piros: veszítek 1 zsetont

fekete: nyerek 1 zsetont

 

Nézzük együtt, hátha így látszik a probléma:

0: te veszítesz 3-at én veszítek 1-et

piros: mindketten veszítünk egyet

fekete: mindketten nyerünk egyet

 

Azt mondod mindennek van miértje. Hát légyszíves világosíts fel, hogy ennek ugyan milyen miértje lehet. Miért jó a 0-val 3 zsetont veszíteni 1 helyett?

Erre se fogok választ kapni, mint ahogy az arányra se, mert mindkét téma a te szemszögödből veszélyes vizekre visz. Hát ezért nem lehet téged megcáfolni, mert nem válaszolsz érdemben semmire, hanem előszedsz mindig valami bölcs mondást, ami jól hangzik, és akkor részedről le van tudva.

Előzmény: TrendHunter (31992)
TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31992

Nagyon ígyekszel! Hát igen, elhiszem, hogy orbitális hülyeségnek tűnik, hogy mind a kettőre tesz az ember, a pirosra is és a feketére is. Magyarország matematikai világhatalom. Azért tartanak bennünket jónak, mert a gondolkodásunk az oktatásunknak köszönhetően matekalapú és ebből következően logikus is. Ezért agyunk méltán kreatív nemzet...

 

Mindennek van miértje, és a látszólagos rendszertelenségben is ki lehet mutatni a rendszert. Ami elsőre nem logikus, az még nem jelenti azt, hogy nem lehet az. Nem fogom elmagyarázni, mit keres a zseton mindkét színen. Itt egy logikai feladvány old meg... Egyik programunkban van olyan opció, hogy az összes számra teszünk... na ezt kapd ki!

Előzmény: Torlake (31991)
Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31991

Beismerem ez nem cáfolat csak egy izmos kérdőjel:

 

Egy videó tőletek:

 

Hány éve is dolgozik hány fős csapat a stratégiákon?

És azóta nem jöttetek rá, hogy hülyeség egyszerre tétet rakni a feketére és a pirosra? Ha évek alatt nem jutottatok el ide annak ellenére, hogy erre még a figyelmetek is fel lett hívva, akkor nem félek attól, hogy valami olyat tudtok amit én nem.

 

És ha tényleg nyerő a stratégiátok, akkor miért jöttök ki mindig újabbakkal és a vásárlóitok miért várják ezeket szeretettel? Nem tudják hova tenni a sok megnyert pénzt és ezért az új stratégiákra költik? Vagy talán inkább arról van szó, hogy mindig bíznak abban, hogy na majd a következő végre jó lesz?

Sok sebből vérzik ez...

A találati arányt továbbra is várom...

Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31990

Egyébként nem bizonyítottál semmit. Állításaid vannak. Úgyhogy ha én eddig semmit nem bizonyítottam, akkor a minimum hogy te se. Az hogy kijelented hogy nyersz, meg vannak videók amin nyersz semmit nem bizonyít.

És azért kéne rám hallgatnia másnak, mert a matematika mellettem van. Az hogy te nem hiszel a matekban, az a te dolgod, és szerintem ciki, de te tudod. Matematikailag bizonyítható, hogy miért nem tudsz nyerni, de te ezt nem fogadod el, így megkötöd a kezemet.

 

De ettől függetlenül is meg tudnálak cáfolni...

A matematikán kívül a legjobb bizonyítás az lenne, hogy élőben követjük a játékaidat hosszú időn keresztül és látnánk a csökkenő bankrollt, mivel ez egy hosszútávú folyamat, nem ez az ideális. Gondolom nem akarsz napokat streamelni. Ezért szeretném megtudni, hogy a mintáiddal milyen találati arányt érsz el, mert akkor egy egyszerűbb cáfolatom is lenne. Ekkor is streamelésről lenne szó, csak rövidebb távon láthatnánk, hogy kinek van igaza.

Előzmény: TrendHunter (31985)
Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31989

Azt mondd, hogy átlagosan milyen találati arányt érsz el egy olyan téttel, amivel 18 számra fogadsz (mint pl a külső tétek) A véletlenszerű tét mint írtam 48,486%. Ehhez képest a minta felismere mennyit segít?

Előzmény: mauratius (31988)
mauratius Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31988

Megjegyzés:

 én minták megjátszásával évek ota sikeres vagyok

 

Előzmény: Torlake (31987)
Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31987

Ha jól értem azt mondod, hogy minták felismerésével hatékonyabban meg tudod mondani, hogy mi lesz a következő szín, mintha a véletlenre bíznád?

1 nullás asztalon hosszú távon véletlenszerűen 48,648%-os találati arányt lehet elérni. Te a minták felismerésével kb. mennyivel tudod feltornászni ezt az arányt? Mekkora az a találati arány amit te átlagosan el tudsz érni? (Nem maximum, hanem átlagosan)

Előzmény: TrendHunter (31985)
TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31986

Csak hogy ne unatkozzál, meg legyen mit cáfolgatnod, hogy a kaszinók matematikailag tesznek lehetetlenné...kiszámolják mennyi zsetonnal ültél az asztalhoz, azt eloszták 37-el majd benyelik az 1/37-ed részét és ez így megy egészen addig, amig el nem fogyott a szetonod. http://rulett-intervallum-beallitas-program.blogspot.hu/

Előzmény: Torlake (31983)
TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31985

Csak véletlenül jártam erre. SEO kutatás vezetett ide....Szívesen válaszolnák a felvetésedre, de semmi hangulatom hozzá. Baromira nem érdekel ki követ és ki nem. Megszoktam már az évek alatt, hogy én egyfolytában bizonyítok, az ellenérvek meg minden féle bizonyítások nélküli nagyot mondásokból állnak.

Biztosan nálad a két pont, így inkább hagyjuk a vitát. Viszont kapsz tőlem egy lehetőséget. Itt van ez: http://rulett-mintakereso-program-strategia.blogspot.hu/ cáfoljál meg, húzd le rólam a vizeslepedőt, és nyugodtan eldicsekedhetsz, hogy ugye megmondtam...Amíg ezt nem teszed meg, addig miért kellene bárkinek is rád hallgatnia? Csak egy érvet erre, de ne azt, hogy mert én mondtam.

Tudod nem azzal van bajom, hogy más a véleményed, hanem azzal, hogy nulla energiát fordítasz annak az alátámasztására.

Egyébként meg jó ha tőlem tudod meg, a kaszinók házelőnye nem a matematikai okfejtéseitekben van, hanem a játékosok személyiségében. Amikor leszólod a Bankárban leírtakat, pont ennek a személyiségformálásnak akarsz az útjába állni. Előbb inkább gondolkodnál egy kicsit. Van egy régi mondásom:...Aki fordítva ül a lovon, ne csodálkozzon, hogy folyton csak a seggét látja!

Előzmény: Torlake (31983)
TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31984

 

 

Előzmény: Torlake (31983)
Torlake Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31983

"Nyerési cél 5%" - szép és jó, csak hosszú távon nem elérhető. Még a 0% sem.

Valóban van kamatos kamat a rulettben is, csak az a kamat negatív a játékos szemszögéből és házelőnynek hívják.

Úgyhogy az a szép görbe időrendben jobbról balra értelmezendő, vagyis folyamatosan csökkented az alaptéted, hogy lassítsd a veszteség ütemét.

Előzmény: mauratius (31980)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.10 0 0 31981

Na végre valaki !!!!

Ez pontosan így van, de háboroghatok én. Nem az igazamat akartam sosem erőltetni, hanem gondolkodásra bírni embereket :)

Előzmény: Komojtalan (31978)
mauratius Creative Commons License 2013.02.10 0 0 31980

Igen, a rulettben is szükség van pénzügyi műveltségre))

Itt egy kis excel a Rulett Bankár blogon, használjátok javatokra és sok zseton megszerzésére))

http://rulett-bankar-jatekstrategia.blogspot.hu/

Torlake Creative Commons License 2013.02.10 0 0 31979

Az a kisebbik baj, ha valaki keresi, a nagyobbik, hogy vannak akik pénzért árulják.

 

Neten találtam egy oldalt, amiben van 2 nagyon jó pont:

Selective recall -– Problem gamblers tend to remember their wins and forget or gloss over their losses.

Near miss beliefs –- Problem gamblers reduce the number of losing experiences in their minds by thinking they “almost” won. This justifies further attempts to win. Near misses can be as stimulating, or even more stimulating, than actual wins.

Forrás:

http://addictions.about.com/od/compulsivegambling/a/defgambling.htm

 

Én ezt tartom a legnagyobb gondnak, főleg egy tétemelős stratégiában, ahol 1 bukó akár 1000 nyerőt is elvisz. Ilyenkor kezdenek agyalni, hogy azt hogy lehetett volna megelőzni, és azt hiszik meg lehetett volna, és megnyugtatják magukat, hogy mindent jól csináltak addig a pontig. Holott végig ugyanazt csinálták, egyszerűen csak akkor "adta be a gép" a bukót.

Pl. itt van aki napi 500Ft-ot keres. Aztán majd egyszer bukik 30.000-t vagy többet. Arról persze nem fogunk olvasni. Nyilván azért mert ilyen nincs :) Nyilván... :)

 

Egyébként ezeknek az embereknek mi vagyunk a hülyék, mert ők "tudják", hogy folyamatosan nyernek, mi hülyék meg nem hisszük el.

Szóval nem tudom számít-e, de én elolvastam és meg is értettem :)

(bár ezelőtt is tisztában voltam ezzel, úgyhogy nem feltétlenül én vagyok ennek a kommentnek a célközönsége :))

Előzmény: Komojtalan (31978)
Komojtalan Creative Commons License 2013.02.10 0 0 31978

Lol, látom évek alatt nem változott és soha nem is fog megváltozni a nyerő szisztémát keresők hozzáállása. 1 oldalt olvastam vissza, neked válaszolok, de mint láttam más sincs tisztában a matematikával. 36 szám van, valamint más lehetőségek is, ha ennek alapján történne a kifizetés, akkor nullára kellene kijönni, de a korlátlan pénz okán még így is a ház van előnyben. Ez természetesen nem elég a háznak, ezért betették a 0, 00, sőt 000 mezőket. Ezek már jelentősen elviszik az előnyt ház felé, tehát összeségében biztos nyerni fog. Mivel az eredményt nem tudod befolyásolni, ezért véletlenül fognak a számok kijönni, tuti vesztés hosszú távon. Ettől még nyerhet valaki IDEIGLENESEN (ahogy megnyeri valaki a lottó ötöst is), de a ház akkor is nyer, mert más az elvárható összeg felett veszít. Ez + mezőnként 2.7% jelent, azaz ha felteszel 100 forintot, akkor a várható nyereményed 97.3, 94,6, 91,9 forint lesz. A topic inditásakor még voltak olyan termek ahol jelentős bónuszokkal csábították a játékosokat, akár még a játékos is lehetett előnyben. Pl. ha a pénzed 100% -al többet ér és ezt 20x kell megforgatni, akkor egy nullással érdemes játszani, dupla nullással már nem! Persze szigorú stratégiát kellett követni, de a játékos melett állt a matematika. Most passzolom a bonuszokat, de meg lennék lepve ha sok játékos előnyös lenne, mert a termek is élni akarnak valamiből.

 

Nem remélem, hogy ezt sokan elolvassák, még kevesebben értik meg, lehet csak magamnak írtam :-).

Előzmény: Patent IPO (31954)
mauratius Creative Commons License 2013.02.10 0 0 31977

Hetedike óta kicsit növeltem a bankrolt))

Előzmény: mauratius (31976)
mauratius Creative Commons License 2013.02.07 0 0 31976

Én itt játszom:

sportingbet "filléres", 0,25FT-tól 366000 pakolhato, nincs mező limit remek asztal!
betsson 1 forintos live (csak du 14orátol) itt bemutatot csinálok,stb
smartlive low limit live asztal, 0,1$-tol 50000$-ig,nincs mezőlimit


 

Előzmény: dikrix (31974)
Torlake Creative Commons License 2013.02.07 0 0 31975
dikrix Creative Commons License 2013.02.06 0 0 31974

Nézegetem a roulettet, vannak érdekes kitalációk :) És még a tétrakás is logikátlan :)

Pl. Tucatra az asztalon a max 300Euró, de sixline 600 :) Ugye azonos tucatba a 2 sixline 1200Euró maxon, pont ugyan az mintha tucatot tennék, csak igy már 1200-at lehet feltenni :)

Holnaptól elkezdek komolyan játszani és majd beszámolok a fejleményekről. Ma csak ismerkedtem.

Előzmény: dikrix (31973)
dikrix Creative Commons License 2013.02.06 0 0 31973

Köszi, de megoldottam. Felhivtam őket.

Állítolag a jelszó lett rosszul beütve, bár kétlem. Email supportjuk haldoklik...

Előzmény: mauratius (31972)
mauratius Creative Commons License 2013.02.06 0 0 31972

írtam emilt keress fel segítünk

Előzmény: dikrix (31969)
Torlake Creative Commons License 2013.02.06 0 0 31971

A nyerés vesztés arányt nem a kaszinó osztja meg, hanem a véletlen. Az esélyek és a nyeremények viszont úgy vannak kitalálva, hogy valószínűbb, hogy a játékos többet veszít, mint nyer. Ezt hívják házelőnynek. Minél tovább játszol a valós eredményed annál jobban fog közelíteni a várható átlaghoz.

Ha csak 1 számra teszel, akkor átlagosan 37 játékból nyersz egyszer.

Előzmény: Suarez90 (31970)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!