Ha jól tudom, a 3-as verziótól létezik az agyba épített szabályzó, a 2-es még külső szabályzós
Nos, nekem Magic Pie II.-es van, de már ez is belső, azaz beépített vezérlős. 2013 márciusában vettem, 28"-as kerékbe fűzve. Mos LiIon (48V/20 Ah) akkuval, frissen töltve max. 45 - 46 kM/órát tud, és egy töltéssel eddig kb 50 kM-t tettem meg. De még nem sikerült teljesen letesztelni. 104 db LG HE4-es cellából raktam össze, 60 A-es BMS-el. Akartam feltenni képet, de nem engedi mert túl nagy.
"Ha csak tekerni akar az ember, akkor lehet hátrány az erősebb agymotor. Nekem a goldenmotor smart pie nagyon bejött, szinte semmit nem fog le tekerés közben. Az erősebb magic pie-ról már írják, hogy érezni az ellenállását. A smart pie minden szempontból az, ami nekem kellett. A bringa és a 6 cellás lipo packok adottak voltak, tehát 36V-s rendszerek nem jöhettek szóba. Sík úton tekerés nélkül szélcsendben 12 cella lipo-val 37km/h, 14 cellával 46km/h sebességet mértem (gps-szel). Tudok állítani max. teljesítményt, max. áramot, max. sebességet, tudom állítani a visszatöltés mértékét. Rengeteget használom a tempomatot, amit először tök feleslegesnek hittem."
Ha jól tudom, a 3-as verziótól létezik az agyba épített szabályzó, a 2-es még külső szabályzós, viszont a motorvezérlés csak a 4-estől szinuszos, nekem 4-es van.
A programozásához kell egy hozzávaló kábeles usb-s link. Az 5-ös már bluetooth-os, de ahhoz is kell linket venni.
Ami még fontos lehet, hogy menetes fogaskoszorú kell rá, szerencsére nekem eredetileg is az volt a bringán.
Bár ez nem igazából kerékpár, és kategória szerint már segédmotor, de azért berakom, mert mostanában ritka volt az építés errefelé.
Egy régi Suzuki Sepia az alap, ami elektromosra lett átalakítva, ma volt meg vele a tesztkör. Kapott egy új hátulját szinte, mert eredetileg ez variátoros egykaros hátsó taggal rendelkezett. Erre lett barkácsolva egy duplavillás szerkezet, benne egy agymotorral. A kismotor direkt kicsinek készült, nem a max nyomaték és teljesítmény volt a cél, hanem hogy a feleségem ráüljön, és esetleg ha sürgősen kell ide oda elugrani a környéken, akkor megtehesse autó nélkül is ( a bringa nálunk macerás, mert főúton kell kint tekerni akárhová is indulnánk, és ezt nem igazán szereti).
Szóval egy kis teljesítményű agymotor került bele, beütve 48V 1500W van, de súlyra kábele érzésre ez inkább a csúcsteljesítmény mint a névleges, 800-1000W környékére taksálom ezen a feszen. 72V-os rendszer lett, egy max 45A-t tudó vezérlővel van ellátva valamint egy relatív kis li packot kapott (72V10Ah) természetesen BMS-sel egyetemben.
Ma mentem vele egy kicsit, olyan 30-35Wh/km fogyasztást láttam rajta, így a jelenlegim a aksival a hatótáv olyan 20 km lehet. nem sok, de nem is kell több (legalábbis amilyen céllal készült). A km óra szerint 45-50 km/h között közlekedtem vele, a 40-et hamar eléri, de fel felkúszik 50-re is. GPS-sel még nem mértem meg.
Sajnos a csomagtartója az ülés alatt megszűnt jelenleg, ott van az aksi, de lehet majd megpróbálom máshová eldugni, nem tartom lehetetlennek, csak kábelezhetek át sokmindent. Így viszont külön is könnyen kivehető az aksipack, egy csati leoldás, és lehet külön bárhol tölteni.
Van még mit csinálni rajta, van törött idom, lámpák, ezek cserélve lesznek, meg bele akarom barkácsolnia műszerfalba a loggerem is. Egyelőre így áll:
A zasszony azt mondta neki nem biztos hogy kell, én meg próbálom rávenni hogy próbálkozzon, de gyűlöli a motorokat... Ha tudta volna hogy én nem így vagyok vele, akkor hozzám se jött volna, mert annyira kiveri a víz, ezt mostanában szokása nekem bevallania.... De hát ez már késő bánat ilyen szempontból ;-) Amire ezzel ki akartam lukadni, hogyha mégse kell neki, akkor eladóvá fordulhat a jármű tulajdonsága.
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a smart pie motorról? Mi a végsebessége, kikapcsolva mennyire fogja vissza a kerékpárt, mennyire vált be? Esetleg mi a különbség a 1,2,3,4,5, verziók között?
Természetesen legális kerékpárról van szó, amit adás vételi szerződéssel ad el.
Eredete tisztázott, Szerbiából ügyeskedik át, (állítólag ott minden papír meg van hozzá, ÁFA be van fizetve utána stb...) de nem lopott, és ez a lényeg, a többi meg engem megmondom őszintén, nem érdekel.
Fél év garanciát vállal mindenre ami a Bosch rendszerhez tartozik - kijelző, motor, akku 500Wh) meg minden, én annyira nem tudom, mik ennek a részei - egy szegedi üzleten keresztül, kivéve a vázat, arra nem tud garanciát vállalni, mivel ugye, ahogy írtad, Bulls, és valóban nincs magyarországi szervíze.
Bár, ahogy utánanéztem, itt: http://speed-way.hu/ forgalmazzák, és javítják is őket állítólag.
Azt mondja régóta foglalkozik ezzel, de vázzal még nem volt gond soha, 1-2 akku, vagy kijelző probléma volt, amit azonnal kicserélt.
Izsófalván lakok.
A legközelebbi "nagyváros" Kazincbarcika, kicsit távolabb - 30 km - Miskolc.
Holnap délelőtt megkapom a képeket a bringáról.
A vázméret úgy néz ki, rendben, 170 magas vagyok, és 46 cm a vázméret.
De ez igazából úgy is csak akkor fog kiderülni, ha ráülök.
Mondjuk, gőzöm nincs, hogy mit kell nézni rajta, hogy jó e.
Kényelmes legyen, és ennyi, vagy vannak kritériumok?
Annyit azért kérdeznék, hogy amivel eddig tekergettem, annak van hátsó teleszkópja is :
Az eladó a "lomis" egyik változata. Új gépet kinál féláron, ami nagyon vonzó. Akkor nincs is baj ha tudja igazolni az eredetét, adásvételit ir. A szakszervizben (amiről irtam) a számitógépes ellenőrzés során kiderül mikor gyártották, hol adták el, nincs körözve, mint egy autónál. A rendben talált adatok esetén a garancia biztositva van.
Hol laksz, melyik nagyváros közelében? (BAZ megye elég nagy). Egyáltalán van számitógépes ellenőrzésre lehetőség a környéken? A BULLS-nak lehet, hogy nincs is MO szervize.
A két link a gyártóra mutat, az eladásra kinált bicit láttad már legalább képen?
A váz megfelel?
A Bosch ismerős márka, vannak szervizei, a BULLS ritka.
Márkás bringát csak márkakereskedőtől vegyél azt jelenti, van több az országban. Én ezeket ismerem. Lényeg a tanusitvány! Ha találtál valamit ird meg. Amit ajánlottak neked az a kereskedés ki és hol van?
Figyelem! Ha Bosch kerékpárt vásárolna, akkor a kereskedőjétől kérje el a fenti képen látható tanúsítványt! Ha a kereskedő nem rendelkezik ilyennel, akkor nem lesz képes a garanciális ügyintézésre, ami akár hosszú heteket is jelenthet Önnek egy esetleges meghibásodás esetén! Ne bízza a drága pénzen megvásárolt kerékpárját kontár műhelyekre!
Szia! Még fiatal ember vagy. Ott vannak hegyek völgyek, akkor jól jön a rásegités. A pénztárad dönti el, hogy mit veszel. Az ebikeshop leirásában és kinálatában láttad a választékot. Döntsd el milyen formáju bringát tudnál használni és szeretni. Váz alak,méret stb. Utána azt találd ki milyen hajtást tudsz kifizetni. A "Leírás és Paraméterek" alapján válogathatsz. Lényeges a "rendszer, motor tipus, rásegités, szenzor: lehetőleg nyomaték, akksi méret" https://ebikeshop.hu/index.php?route=product/list&sort=p.price&order=ASC&page=1&special=1 Fontos, hogy https://ebikeshop.hu/bosch_ebike_szerviz legyen az eladó, mert csak ezeknek van meg a szoftverük a hajtásokhoz. https://ebikeshop.hu/index.php?route=information/sitemap. Ez a cég egy a sok közül, de megbizható. Viszonteladó partnerek megtalálhatók egy térképen. Miskolcon nincs. Vásárolhatsz lomisoktól is egészen jó gépeket, csak ahhoz már érteni kell, mert amit árulnak az mind "kiváló és tökéletes akkuval van". Az akku az biztosan 50% alatti kapacitású. Be lehet választani olyat is amihez itthon hozzá se tudnak szólni ha egy akkucsere kel, vagy meghibásodik. Érdekel még valami? Üdv László
Az adatlapod üres, töltsd ki akkor talán megismerve, igényeidet figyelembe véve, konkrét kérdésre tudunk válasz adni. Nem vagyunk kereskedők akik a saját portékájukat dicsérik. Van némi rossz és jó tapasztalatunk az elektromos kerékpár hajtásokról.
Na ezért raktam össze egy Dahon 16" bringát, az belefér a bevásárlókocsiba és még marad melletti üres hely. Itt tárolom a lakásban. De villanyosítani nem fogom, bár elkövették már mások vele.
Ekkora értéket komolyan ott mernél hagyni akár odaláncolva is egy biciklitárolóhoz a bolt előtt? Csak mert mintha azt írtad volna, hogy néha elmennél vele bevásárolni a boltba.
Nekem van egy ebike-om, de azt sehol nem hagynám, pedig fele ennyibe sem került, meg van egy 15 éves 10e Ft-os Auchan-os, amivel akkor megyek, ha épp nem autóval akarok, és ott kell hagyni valahol.
Ha ugyan annyiért adnák, mint a Bosch-t, akkor is inkább a Bosch-t választanám. Sokkal kifinomultabb, és erősebb a motorja. Szebben hangolható, 4 fokozat a Shimano 3-mal szemben. Teszt szerint (ugyan azon a pilisi útszakaszon) többet bír hatótávban a Bosch. Ha még ehhez hozzáteszem, hogy a Bosch 130 ezerrel olcsóbb, akkor meg pláne.
Örülök neki, hogy azért volt aki figyelte, hogy miket írok.:-)
Köszönöm szépen a választ!
Igazából mást nem nagyon tudok írni magamról, csak amit írtam is, hogy fizikailag sajnos egészségi állapotom miatt nem nagyon vagyok eleresztve, de azért igyekszek karban tartani magamat.
Ahhoz kellene a pedelec, hogy lépést tudjak tartani a többiekkel akár hosszabb távon is, mint ahogy ezt is írtam.
Anyagilag.
Jó kérdés.
Már rég rájöttem, hogy nem vagyok olyan gazdag, hogy megengedhessem magamnak, hogy olcsót vásároljak.
Viccet félretéve, mivel nem értek a pedelechez, félek attól, hogy "belenyúlok" egy 2-300.000 Ft-os bringába, és ott állok majd megfürödve egy rossz géppel hozzáértés nélkül.
Ezért úgy gondoltam, hogy inkább adnék érte kicsit többet, de legyen új.
Ugyanakkor "gagyi" újat nem akarok 2-3.000 Ft-ért.
Igaz, az is elromolhat, de kisebb rá szerintem az esély, mint egy használtnál.
És ha már meglesz, és használom, ellesem itt a fórumon az esetleges kisebb hiba elhárító titkokat.:-)
Amit belinkeltem, csak azért gondoltam, hogy annyira nem lehet rossz, mert mint az új ára is mutatja 850.000 Ft, amennyiért most megkapnám, az ehhez képest nagyon alkalmi ár.
Csak attól félek, ha sokat hezitálok, lemaradok róla.
Pedig előtte valóban ki kellene próbálnom egyet, ami meg is lesz, csak még nem tudom, mikorra ér ide hozzám a teszt kerékpár.
Talán jövő héten, mint írtam.
Merida, vagy Gepida, ha jól emlékszek.
Mást nem hiszem, hogy lesz alkalmam kipróbálni, mert a környéken senkinek nincs pedelec kerékpárja.
Itt vidéken, főleg falun ritka, sőt inkább azt írnám, hogy egyáltalán nincs.
Itt már a "tehetősebbek" szerint is nagyon jó minőségnek számít egy TESCO-s 50.000 Ft-os "akciós" kerékpár.:-(
Igen, olvasom a szakirodalmat, meg mindent, amit fel lehet lelni a pedelec kerékpárokról.
Persze ettől még nem lettem okos, csak úgy nagyjából pedzem, hogy miről is van szó.
Igen, volt már új autóm, és motorkerékpárom is, és mindíg be szoktam tartani a kezelési utasításban foglaltakat.
Ennél is betartanám.
Ugye az is gond még, hogy itt a környéken csak a Shimano meghajtást preferálják, és tudják javítani.
(Erre is akar rábeszélni a bringaboltos haverom, a teszt kerékpárt meg is vehetem olcsóbban, ha megtetszik a tesztelésen.)
És akkor ha a Bosch amit kinéztem, megzakkan, hová is vigyem?:-((