Keresés

Részletes keresés

jkl1 Creative Commons License 2013.06.27 0 0 8705

tehát nem volt még olyanod hogy csak úgymond egy "pik-pak dugás" miatt siettél egy pasihoz, illetve hogy tulajdonképpen nem volt köztetek semmi komoly, csak szex? oké, hát nem vagyunk egyformák! :-)

 

igen és Isten végez! de ezek szerint (ha jól értettem) rád is igaz hogy ha együtt is vagy egy férfival, akkor se szeretnél vele ténylegesen összeköltözni! ha így van, akkor ebben egyezünk! :DD (jó tudni hogy nemcsak én vagyok ilyen, mármint ha jól értelmeztem......)

nincs köztünk semmi gond, csak nekem így jobb! nem lógunk állandóan egymáson, nem mászunk egymás agyára, szóval itt is érvényesül az hogy elég szabadságot adunk egymásnak! (bár, az együttélésnek is lennének előnyei, de ez esetleg a jövő, majd meglátjuk.......)

Előzmény: Nicy2 (8703)
Kanelos Creative Commons License 2013.06.27 0 0 8704

Adott egy pár ahol minden rendbe a szexuális életük szuper a kapcsolatuk stabil szeretik egymást és élnek mint a mesében. Erre jön a pasi ezzel a furcsa érzéssel hogy anyukám én neked még ennél is  többet szeretnék adni mint eddig.  Még többet még jobbat, hisz elmúltunk negyven nem leszünk már fiatalabbak,és ismerlek tudom izgat és sokat fantáziálsz arról mi lenne ha egy nagy gabalyodás közepén férfiak között feküdnél. Azt is tudjuk hogy még mindig én vagyok az első férfi az életedben és hát itt ez a fórum és én is pont így érzek hogy „Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel”. …mit szólnál hozzá  ? ?

 

Szóval csak azt akarom kibökni hogy ha a nők többsége érzelmeit és testi vágyait nem képes külön kezelni, akkor többség számára esélytelen hogy a fantázia valóság legyen és elkezdődjön egy szexuális kalandozás párunkkal. Ugyani ha megtörténik akkor az addigi stabil jó kapcsolat megromlásához vezet, hisz érzelmileg közel kerül addigi párunk ahhoz a bizonyos második férfihoz aki kielégíti. ( ha jól gondolom )

Előzmény: Nicy2 (8696)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.27 0 0 8703

Azért nekem is volt hogy úgy indultam el a pasihoz, a nadrág alatt csak én voltam. De ez tudatos volt.

 

Néhány, úgymond "állatias" szexen azért én is túl vagyok, de azzal, akihez érzelmi szálak fűztek(nek). 

 

A pasikat meg olyannak kell elfogadni, amilyenek!

Ha nem tetszik a stílus, a hozzáállás, nem kezdek vele. Persze lakva ismerszik meg az ember, de ez ugye az én felállásomban elég érdekes lenne. De később sem szándékozom együtt élni senkivel. Bár, ember tervez.....

De te is azt írtad "szerencsére" nem élünk együtt. 

Az, hogy ki mennyire érti meg a másikat, vagy van összhangban vele, nem attól függ mennyire élnek egymás nyakán.

 

Na, megint jól eltértünk az eredeti témától.

nem tudom, izgatna-e, ha más szeretkezne a feleségemmel. Ja, de tudom........

Előzmény: jkl1 (8701)


jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8702

nagyon helyes! :-)))

Előzmény: Nicy2 (8700)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8701

akkor 1 jó tanács: mielőtt elküldenéd a hsz-t, előtte mindig mentsd el egy txt doc-ba! (én is jártam már így, van is erre 1 topik a vigalmiban......)

 

ja, értem! ezek a fránya smilye-k (de ha nem lennének.......) :)

jó, nem arra gondoltam hogy letépném, de ha állna a hűtő előtt, nehéz lenne (a szokásos módon) lehúzni! (egyébként nem féltem a kiscsajt, van elg bugyija, 1-2 meg se kottyanna.......volt hogy nálam hagyta, észre se vette.......) :DD

 

oké, hát éppen ezért szokták mondani hogy így kerek a világ! de azért elmondhatjuk hogy a nők egy részére is igaz lehet hogy igenis tudnak érzelmek nélkül szexelni. csak ott már nem a romantika meg a csókolózás a lényeg, hanem a vad, kemény (mondhatjuk hogy "durva") szex, kefélés (de akár használhatnám azt a "b" betűs kifejezést is......) :)) a férfiakra pedig ez súlyozottan igaz, csak mi tényleg máshogy "működünk"! nekem is volt már ilyen úgymond minden előzmény nélküli együttlétem, de ott az esetek egy részénél tényleg nem voltak érzelmek (legalábbis részemről biztos nem, szerintem a partner részéről se.......) sőt, nem egy ilyen (kötöttségektől mentes) kapcsim is, ahol tényleg csak a szex volt a lényeg! :-)

Előzmény: Nicy2 (8699)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8700

Neked még egy reagálás. Lehet hogy én működöm fordítva, de az inkább adok mint kapjak nálam a szeretkezésben is működik. El sem tudom képzelni, hogy csak a saját élvezkedésemmel foglalkozzak.

Előzmény: Kanelos (8693)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8699

Elvesztette az oldal amit írtam, most kezdhetem előröl.

 

Nem vettem mindent komolyan, csak lemaradtak a smilek. Nem véletlenül írtam hogy nevetek.

A hűtő csak egy példa volt, ha már a spontaneitásnál tartunk. Képzeld mennyi fehérnemű fogyna ha mindig letépnéd egy hajlásnál.

 

A melegre reagálva, én a zuhany alatt sem álltam volna le, ha már előtte megvolt az ihlet.

 

Még szerencse hogy teljesen másképp működik a férfi és a nő. Én még nem mentem bele egy szimpla dugásba. Egy pasival sem voltam azért, mert nálam volt érzelem, ő meg "csak dugni" akart. De estünk már egymásnak minden előzmény nélkül, és nem mondhatom hogy nem volt benne érzelem. Én legalábbis így működök.

 

Előzmény: jkl1 (8698)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8698

na látod, megint komolyan vetted és szó szerint értelmezted, amit írtam. nem tervezem meg lépésről-lépésre minden egyes szexuális együttlétemet, nagyon soxor volt már részem spontán aktusokban is, de (hogy maradjunk a hűtős példánál), nem is állok oda mögé és nem tépem le a bugyiját egy nőnek se azért, mert nekem háttal áll :) szóval így értettem azt hogy nem vagyok a spontenaitás híve!

(a másik dolog pedig hogy egyszer nyáron, "jó" kis kánikulában volt egy olyan szitum hogy hazaérve hirtelen megkívántuk egymást az akkori partnerrel, de mégis inkább úgy döntöttünk hogy nem ártana előtte egy frissítő zuhany..........nem részletem miért, lényeg hogy emiatt se vagyok oda a spontán szexért........)

 

amit pedig a másik fórumozónak írtál, ahhoz annyit tennék hozzá hogy a 2 nem teljesen máshogy "működik", a férfiaknak elég sok esetben nincs szükségük érzelmekre. viszont (de ez csak én véleményem) én meg szoktam különböztetni a szeretkezést és a dugást! :-)))

Előzmény: Nicy2 (8697)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8697

Tehát te mindig megtervezed 

 

4-kor átjön, megcsókolom, megbeszéljük a napot, 5-kor szeretkezés?

Ne haragudj, de hangosan nevettem....

Előzmény: jkl1 (8695)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8696

Én nem tudnám külön kezelni!

Csak a szex kedvéért nem lennék egy pasival sem, mert míg nincs meg  legalább szikra érzelmileg, nem is érdekelne mit tud nyújtani az "ágyban". Ergo nem izgatna, nem lennék vele.

Vagy nagyon sokat kéne innom, ami nálam nem fordulhat elő (már kevéstől megfájdul a fejem, bolond lennék inni), vagy be lennék drogozva, ami szintén kizárt.

 

A fiatalabbak nevében nem tudok nyilatkozni, sokszor hallom több pasival is volt egy éjjel, de nem tudom megérteni mi értelme.

A "normális" nő (már ne haragudj meg) szerintem érzelem nélkül nem tesz ilyet. 

 

Bár szerintem a "normális" pasikra sem igaz "fa.. fel áll ész megáll"

Előzmény: Kanelos (8693)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8695

na látod, éppen az imént írtad hogy ne vegyek mindent annyira komolyan, most pedig ugyanebbe a hibába estél :DD nem, nincs billird asztalom! de ha lenne, akkor kipróbálnám rajta, kb olyan szitu lenne, mint Paul Finch és Stifler mamája a pite 1-ben :) (most nem a korkülönbségre gondoltam, hanem magára helyzetre.......) és persze hogy csak amiatt nem mennénk el kocsmába vagy játékterembe! (egyébként lehet hogy megengednék és jelen lennének, mint nézőközönség......) :))

 

igen, előfordul hogy lehajol valamiért, de azért ennyire nem vagyok a spontenaitás híve! :-))

 

Előzmény: Nicy2 (8694)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8694

Van billiárdasztalod? Mert azért mégse menjetek le a helyi krimóba, hogy:

Ne haragudjatok, kipróbálhatnánk mennyire kényelmes ezen szeretkezni? (Na, ott biztosan akadna jelentkező aki beszállna) De gyanítom nem szex hanem verekedés lenne a vége.

 

Ha nem főzés, hát valami más. Hűtőd csak van, és remélhetőleg le szokott hajolni hogy kivegyen belőle valamit..........

Előzmény: jkl1 (8692)
Kanelos Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8693

Elnézéseteket, hogy bele kérdezek és megszakítom a párbeszédet érdekes mairől írtok  - de hát ez csak egy fórum vagy mi fene –

Szóval az érdekelne hogy Női fejjel, hogy lehet az érzelmeket külön kezelni az élvezettől ?

Kíváncsi vagyok hogy egy nő hogy jut el oda hogy jég hideg fejjel csak saját orgazmusára gondoljon ?

 

Egy Nő hogy éli meg azt hogy - most itt kérem engem bizony jó alaposan megdugnak csupán egy fontos minél nagyobb orgazmusom legyen -  

 

Eddig minden barátnőm hangoztatta, hogy nem tudna olyan pasival szexelni akihez érzelmileg nem kötődik. Mostani párom már óvatosabban fogalmazott nem tudja míg ki nem próbálta - és itt jön a csavar - Kipróbálná ha spontán olyan lenne a hangulata a szituáció és még vagy egy tucat feltétel amit nem is tud előre meghatározni ..

 

Mi pasik egyszerűek vagyunk ebből a szempontból fa.. fel áll ész megáll ,

és pont Ezért olyan érdekesek a csajok :-)

Előzmény: Nicy2 (8687)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8692

igazad van, rosszul fogalmaztam! szóval nem extrém, hanem inkább mondjuk úgy hogy "nem általános", "nem szokványos"......... mondjuk számomra az se lenne szokványos, ha teszem azt, egy billiárdasztalon csinálnánk........

hát, főzés közben maximum akkor "kaphatnám el", ha ott vagyok nála vagy ő itt nálam, mivel (szerencsére) nem lakunk együtt! :-) (egyébként, nem az a főcsőcskézős típus, de nem is azt szeretem benne......)

na, ez a kirándulás közbeni "bármi" nem egy hülye ötlet, de nem éppen erdőben gondoltam a pásztorórát........ :DD

 

szerintem ilyen topik már van, de nem tudom biztosan (hátha valaki majd felvilágosít minket erről.......) és tőlem aztán szóljanak bele nyugodtan, csak ha lehet, azért maradjunk a témánál.......

 

Előzmény: Nicy2 (8691)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8691

Ne vegyél már minden szót ennyire véresen komolyan. Nem arra gondoltam hogy unjátok egymást, csak hogy nem kell mindig az ágyra koncentrálódni. 

A konyhában meg mi az extrém? Még jó hogy idézőjelben írtad. Az nekem természetes, ha elkapod a párodat pl. főzés közben. (Persze a kaját húzzátok le a tűzhelyről.)

A lakáson kívül meg nem a parkba kell menni, -bár ott valószínűleg más is csinálja- nem ti lennétek az elsők. De pl. egy kirándulás közben az erdőben is "bármi" történhet. A párod lehajol a pataknál kezét hűsíteni............

 

Nyitni kéne egy topikot, ki milyen extrém helyen vállalta már be az együttlétet.

 

De kitalálhatnánk valamit, mert lassan csak mi ketten levelezünk. Had szóljanak bele a többiek is.

Előzmény: jkl1 (8690)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8690

hát, ezek nem tervek (inkább csak vágyakozás, elképzelés) először is össze kellene hogy jöjjön legalább egyszer egy ilyen, aztán hogy hogyan tovább, az már esetleg a jövő zenéje..........ha jól sülne el a dolog, akkor részemről máskor is simán lehetne róla szó! persze, az benne van a pakliban hogy a kislány úgymond "beleszeretne" a 3. résztvevőbe, de ettől azért annyira nem tartanék!

és egyáltalán só sincs arról hogy unnánk egymást a párommal és ezért szeretném ilyen módon feldobni a kapcsolatunkat, szimplán csak nagyon izgat(na) a dolog!

 

hálószobán kívüli együttlét? mármint "sex in public"-ra gondoltál? vagy a lakáson/házon belül valami "extrém" helyen (pl a konyhában a konyhaasztalon)? egyébként engem is érdekelnének ilyen (kültéri) helyek is, de azért ennyire nem vagyok bevállalós! (nem lenne jó, ha valakik meglesnének közben vagy esetleg megbüntetnének közszemérem sértésért.......) :)

Előzmény: Nicy2 (8689)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8689

És mit tervezel utána? Megelégszel az egyszeri alkalommal, v időnként be-be iktatnál egy ilyen frissítőt?

Engem pl jobban vonzana hálószobán kívüli együttlét, ..... mint az időnkénti hármas.

De valamivel fel kell dobni az biztos, mert különben egy idő után halál.

Előzmény: jkl1 (8688)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8688

nem arról lenne szó hogy át akarnám másnak "passzolni", hanem hogy az én tudtommal, jelenlétemmel történjen a dolog! erre vonatkozólag írtam hogy ez így, ebben a formában nem lenne megcsalás! (bár, a "cool-túra" óta tudjuk hogy mi az ami nem számít megcsalásnak.......) :DD

igen, nekem izgatja a fantáziámat, de hát jelenleg még csak elméletben tudok erről beszélni (aztán ha tényleg oda kerülnék, lehet hogy már nem így gondolnám, nem tudom.......)

 

én viszont tudom milyen ez, de csak közvetetten! azzal a férfiismerősömmel (aki izgatott, ha szeretkeznek a bnőjével) azóta is ugyanolyan jó barátok vagyunk! (igaz, hármasban csináltuk, de ez a lényegen tulajdonképpen nem változtat......) :-)

Előzmény: Nicy2 (8687)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8687

Bocsi, ismert akart lenni.

Igen, ilyenkor tényleg mérlegelni kell:

 

az érzelmeid az erősebbek és nem akarod másnak adni, (de tudjuk hogy nálad nem ez a felállás)

vagy

annyira izgatja a fantáziádat, hogy minden mást félre tudsz tenni.

 

De nem tudom egy ismerőssel utána én például hogyan tudnám kezelni a helyzetet.

 

Előzmény: jkl1 (8686)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8686

persze hogy izgatna! de ahogy mondtam, nem sunyiban!

na most, az ismeretlen és az idegen között mi a különbség? egyébként éppen hogy nem! emltettem is hogy akadna rá jelentkező, olyan valaki, akit ismerek és a párom is ismer! de ilyen témák megvalósításához elég nagy egymás iránti bizalom kell és egy kicsit félre kell tenni az érzelmeket is!

Előzmény: Nicy2 (8685)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8685

Tehát téged is izgatna az szituáció, -minz a topik címben- ha nem is a feleséged. Egy ismeretlennel mennél bele könnyebben, v inkább egy idegen legyen?

Én nem tudnám elképzelni, hogy a két srácot összehozzam egy hármasra. Akkor már inkább egy idegen legyen a harmadik.

Előzmény: jkl1 (8684)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.25 0 0 8684

köszönöm, remélem hogy egyszer összejön!

a másik oldalt pedig én igazán nem bánnám, éppen lenne is rá jelentkező! ha a tudtommal (jelenlétemmel), beleegyezésemmel történik (tehát nem sunyiban), akkor nincs semmi gond, mivel ez így nem megcsalás! :-)

Előzmény: Nicy2 (8683)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.25 0 0 8683

" úgyhogy csak az én kényeztetésemre menne a móka! :-)"

Ez lenne aztán egy emlékezetes élmény. És kívánom hogy átéld.

De mi van a másik oldallal? Ha a "kislány" mondaná, kipróbálná melletted másik pasival.

 

Előzmény: jkl1 (8682)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.25 0 0 8682

azt mondta hogy majd szól, ha esetleg meggondolja magát........(hát, eddig még nem szólt......) :)

igen, ha szerencsém van! de ezt egy embernek önszántából kell akarnia, erőltetve úgyse fog menni a dolog!

nem, miért irigykednék? ismerem a kislányt annyira hogy nem lenne vevő leszbizésre, bi dolgok se jöhetnének szóba, úgyhogy csak az én kényeztetésemre menne a móka! :-)

Előzmény: Nicy2 (8681)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 8681

Kategórikusan elzárkózott a hármastól, v azért hagyott egy kiskaput?

Ha szerencséd van, érik még benne a gondolat és......

Nem irigykednél a másik lányra, aki azt simogatja aki a tiéd?

Előzmény: jkl1 (8679)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 8680

Magamra.

A férjem volt annyira féltékeny, gyanusított lépten nyomon. Persze ok nélkül, míg megelégeltem és közöltem elválok. Ekkor már adtam rá okot. Bár azt mondta csináljak bármit nap közben csak este menjek haza, már nem érdekelt. 

 

Előzmény: jkl1 (8679)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 8679

van erre egy "szállóige", amikor a nők nem is tudom pontosan hogy mihez hasonlítják a férfit........de valahogy úgy szól hogy "adj neki elég szabadságot és örökre a tiéd marad!"

na de ezt hogy időnként el kell engedni, kire értetted? csak mert mi a kislánnyal elég szabadságot adunk egymásnak, én legalábbis nem követem nyomon mindig minden lépését...... de korábban már beszéltünk ilyen témákról és nem szeretne hármast, ez van.......

ami pedig a topik témáját illeti (igaz, nem a feleségem, de) engem izgatna, ha szeretkeznének a bnőmmel (persze ezt egyelőre feltételes módban mondom, mert ugyebár az elmélet és a gyakorlat 2 különböző dolog.......)

Előzmény: Nicy2 (8677)
Nicy2 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 8678

legalábbis

Nicy2 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 8677

Én sem voltam mindig ilyen. De ahogy múlik az idő, bizony sokmindent másképp látok mint akár 5 éve. 

Ahhoz hogy megtarts valakit, időnként el kell engedni. De ha nem engeded, akkor menekülni fog.

Én legalább is menekültem.....

Előzmény: jkl1 (8676)
jkl1 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 8676

semmi, csak a "legtitkosabb szexuális vágyad" topik címéről jutott eszembe.......

persze, meg is élném, ha az olyan egyszerű lenne! de hát a párom éppen olyan, aki nem engedné kielégíteni az én kiváncsiságomat! nem is tudom hogy sajnos vagy inkább szerencsére (tehát sírjak vagy inkább nevessek emiatt.......)

Előzmény: Nicy2 (8675)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!