Keresés

Részletes keresés

eesooc Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8966

Erre az esetre igénybe lehet venni az Ombutzman eljárását. Ezt azért is érdemes megtenni, hogy megtudjuk elvállalja-e és mi lesz az eredménye. Jogállamiság kérdése ha nincs eredménye.

Előzmény: Lidérclidi (8965)
Lidérclidi Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8965

Az állam azt felelősségét sem vállalja fel, hogy a Baumag állami engedéllyel és ellenőrzés mellett tudta eltüntetni a pénzünket.

Ha ezt megtenné, nem lenne gondunk.

 

Nem véletlenül jött a jogi csűrcsavar a bebukás után, ami arra kényszerítette volna a károsultakat, hogy a nemlétező pénzügyi ismereteiket jogi ismeretekkel próbálják meg még kibővíteni, ami persze semmilyen szinten nem volt elvárható tőlük.

Így tudták olyan színben feltüntetni az egész ügyet, amilyenben csak akarták, fő, hogy nekünk ne adjanak igazat, mert akkor fizetniük kellett volna.

A felszámoló meg 14 éve éli fel a vagyon megmaradt részét.

És mire megyünk azzal, ha befejeződik a felszámolás és adnak vissza fél százalékot a befektetett tőkénkből?

A befektetők mindenben vétlenek, csak az igazi vétkest, az államot kellene felelősségre vonni.

Az állam ezért nem áll a pártunkra.

 

 

Előzmény: eesooc (8964)
eesooc Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8964

Ha az állam nem vállalja a tulajdon jogot, azt jelenti, hogy elzárkózik az ügy rendezésétől. Ez valóban érthetetlen állapot. Ki akkor most a tulajdonos, a felszámoló? A felszámoló lehet tulajdonos?

Tarthatatlan ez a jelenlegi állapot. A befektetők vétlenek a vagyon felszámolásában, az államnak a vétlenek pártfogására kell vállalkozni.

Előzmény: Lidérclidi (8963)
Lidérclidi Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8963

Kedves eesooc!

 

 

Tudomásom szerint a felszámoló felajánlotta az Államnak megvételre a nála lévő Baumag vagyont, de az állam nem válaszolt az ajánlatára.

Ha az államé lenne a vagyon, ahogyan Ön hivatkozik rá Balázs nyilatkozata alapján, akkor a károsultak hogyan tudtak bejelentkezni a felszámolási eljárásba, milyen alapon?

Némi ellentmondást érzek feszülni a mi nem vagyunk károsultak az ügyészség szerint, de ha  nem, akkor életbe lép az előzőekben  feltett kérdésem.

 

https://24.hu/fn/penzugy/2015/04/16/felszamolo-a-baumag-karosultakat-magukra-hagytak/

 

Azt, hogy mit kellene tenni, sokan tudni vélik, az igazi előrelépés azonban az lenne, ha konkrétumokkal is tudnának szolgálni a megvalósítás mikéntjét illetőleg.

 

Előzmény: eesooc (8962)
eesooc Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8962

Kedves Lidéclidi

 

Először tisztázni kell, a Baumag vagyon valóban az állam tulajdona? Mi károsultak elismerjük, hogy a vagyont az államnak kisajátitani kellett és jelenleg állami tulajdon. De az államnak el kell ismerni, hogy a vagyon a befektetők pénzéből jött létre, tehát a befektetők kártalanitási igénye jogos. Azt hogy ezt az igényünket hová kell beterjeszteni, nálam okosabb embereknek kell eldönteni. Szerintem ennyi szöveg elég az igény bejelentéséhez, bővebb szöveg csupán vita tárgyát képezheti.

Kielégitő a válaszom?

Előzmény: Lidérclidi (8961)
Lidérclidi Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8961

Kedves eesooc!

 

 

Ön kérvényezte már a kártalanítását?

Közkinccsé tudna tenni egy ilyen kérvénymintát? Hová, kinek címezzük mi legyen a tartalma?

Előzmény: eesooc (8960)
eesooc Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8960

A  8941 szerinti 40 milliárd vagyon kétségtelen téves információ, ezen fölösleges vitatkozni.

 

A valós helyzetet Balázs László 2005 máj. 24 kelt kiadványában ezt írja:" az egész vagyon .....teljes egészében bűnögyi zárlat alatt áll, mégpedig kizárólag az állam javára szóló vagyonelkobzásra várva, az egész vagyon az államra száll. Ez esetben sem a felszámoló, sem a szövetkezeti tagok nem kapnak egy árva fillért sem."

Balázs László jóslata tehát beteljesült. A kártalanitás az államtól kérvényezhető.

 

Előzmény: RED JOHN2 (8958)
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8959

Kedves eesooc!

 

Úgy tűnik, hogy szépen kikerülte a kérdésemet, de így is jó,"IDŐSEBB KÁLÓ JÓZSEF ÉDESAPÁM ...EZ VAN..."!

Nem kellett volna jóhiszeműnek lennünk, figyelmeztetni sem kellett volna minket, egész egyszerűen még időben be kellett volna húzni az ajtót, rosszul fogalmaztam, eleve ki sem kellett volna nyitni!   

JÓ felhozatal volt, ügyesen beletalált, ez a HAZAI PÉTER nevű bácsi, a pontosan legnagyobb csavargók egyike volt!!!

Sajnos ön nem értette meg a korábban leírtakat, egyáltalán nem is érti a "FALS" ügyészi vádirat lényegét, nincs megkérdőjelezés, nincs feddhetetlenség, hagyjuk már ezt kérem, az egész, ÚGY KORRUPT, AHOGY VAN, EZT A BŐRÜNKÖN AZÓTA IS ÉREZZÜK!!!

ÖN talán nem?    

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8958

Tisztelt károsultak!

 

Önök szerint, Balázs László a saját szövetkezetét, "meg-tudta-téveszteni" bármilyen bűncselekménnyel is???

Önök szerint, Balázs László a saját szövetkezetének, a mindvégig 70.ezer forint jegyzett tőkére figyelemmel, "tudott okozni" bármilyen bűncselekménnyel is 40.milliárd forint vagyoni hátrányt???

 

Félő, hogy ez helyes válasz nélkül fog maradni!     

eesooc Creative Commons License 2018.10.20 0 0 8957

Kedves hozzászólók arról van szó, hogy mi befektetők túlzottan jóhiszeműek voltunk. Figyelmeztettek minket, hogy baj van a Baumaggal, de nem hittük el. Nem vettük ki a pénzünket.

Az ügyfélszolgálati iroda vezetője Hazai Péter biztatott, hogy a kártérités meg fog oldódni. Az ügyészek tisztességét kétségbe vonni merész dolog, mert ezzel az igzságszolgáltatás feddhetetlenségét kérdőjelezzük meg. Az igazságszolgáltatás hírnevéről van szó.

Előzmény: RED JOHN2 (8956)
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.20 0 0 8956

Kedves eesooc!

 

Tudja, ön egyáltalán nem tette volna fel, a végül is mindenre választ adó kérdését, ha tisztában lett volna, azzal a súlyos igazsággal, hogy olyan nagy nagy nemzeti jogállamban, de még annál is nagyobban élünk, ahol a törvényesség letéteményesei, azaz az ügyészek erkölcse a nullával egyenlő, vagyis a béka segge alatt van!

Ennek pontosan eklatáns példája a mi ügyünk, amiben, azzal, hogy a csalást gyorsan elkussolják, a ...vádiratba...sértettként..., nem a "FIKCIÓKKAL" megtévesztett befektetőket emelték be, hanem a nekik "FIKTÍV ÜZLETRÉSZEKET" értékesítő szövetkezeti bűnbandát, úgy beállítva, mintha a szövetkezetet érte volna a 40.milliárdos vagyoni hátrány, AMI JOGI NONSZENSZ! 

Egyébként a csalást, vagy bármi más vagyon elleni bűncselekményt, Balázs László "CSAKIS A MI SÉRELMÜNKRE KÖVETHETTE EL,"a szövetkezete sérelmére egyáltalán nem, ennek okán, csakis mi lehettünk volna az ügy sértettjei, nem pedig a vele fémjelzett csaló bűnbandája, amivel a vádiratot összedobó, hívatásukra igénytelen, erkölcsi hulladék ügyészek is végig tisztában voltak!        

 

 

                                                                                            EZT HÍVNÁK JOGÁLLAMNAK??? 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.19 0 0 8955

Kedves eesooc!

 

 

A találó kérdésére, még hozzáfűzném:

Ha az ügyész a vádiratába, minket, mint befektetőket emelt volna be a sértetti pozícióba (amit utasításra nem volt szabad), akkor meg kellett volna jelölnie a sérelmünkre elkövetett (károkozó) bűncselekményt, azaz a CSALÁST, és innentől kezdve, értelemszerűen kibuktak volna a HAMIS MAGÁNOKIRATOK, ezáltal pedig, A SEMMIS, ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉSEK!

NA ezt nem akarták, ettől féltek nagyon, mert tudták, hogy ez lebuktatta volna a csalás összes bűnrészesét! 

Egyébként várom válaszát, az sem baj, ha rossz, higgye el, ezzel még nem fog felsülni!

Kérem, próbálja meg!          

 

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.18 0 0 8954

Kedves eesooc!

 

Tudja, a feltett kérdésére a választ először annak a Szendrődi nevű ügyész embernek kellene megadnia, aki több károsult előtt veöres fejjel kinyögte, hogy a csalás bűncselekménye a vádiratba azért nem kerülhetett bele, mert felsőbb utasítást kapott erre!

Gondoljon csak abba, ha a BAUMAG helyett mi befektetők lettünk volna a potenciális sértettek, akkor bizony a "CSALÁSNAK" bele kellett volna kerülnie a vádiratba, ha akarták volna, ha nem, mert nem tudták, mert nem lehetett volna már tovább palástolni!

Azért sem tehették meg, mert különben a csalások kezdete, szálai, visszavezethetők lettek volna már a cégbejegyzés időpontjára, ami beverte volna tokkal vonóval a bejegyző cégbírót és bűnbandáját!

EZT akarták gyorsan elkerülni, meg értelemszerűen, ennek további szövődményeit, ami nagyon meleg lett volna még sok sok bűnrészesnek!

AZ is vérlázító, hogy a vádiratnak az a BAUMAG a sértettje, aki 160 milliárd forint értékben értékesített FIKTÍV üzletrészeket, és ami már magában a csaló BALÁZS LÁSZLÓ!   

AKKOR most hogy is van ez, a fals ügyészi vádirat szerint, 70. ezer jegyzett tőke mellett, BALÁZS LÁSZLÓ saját magának okozott volna 40 milliárdos vagyoni hátrányt!? 

Én ezt így azért nem szeretném elhinni, viszont velem ellentétben a bíróságon a büntetős bíró, és a veöres fejű, megrémült ügyész már igen, mert a tárgyalási napokon egyszer sem röhögték magukat el!   

Remek színészi képességről tettek tanúbizonyságot azzal, hogy végig pókerarcot vettek fel! 

Egyébként ön tudja a feltett kérdéseimre a helyes választ? 

Látja még erre is képtelenek!

Azért tettem fel, mert ezek még jobban megértetik önökkel a szövetkezeti csalásokat!        

LEGALÁBB PRÓBÁLJA MEG, DE AZ SE BAJ, HA NEM TUDJA, JÓ SZÁNDÉKKAL ELMAGYARÁZOM UTÁNA!

 

eesooc Creative Commons License 2018.10.18 0 0 8953

Köszönöm válaszodat. Nagyon szeretnék választ kapni arra a jogértelmezésre, hogy a BAUMAG befektetők sérelmére nem követett el bűncselekményt. Jogászi választ szeretnék kapni.

Előzmény: RED JOHN2 (8950)
1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.18 0 0 8952

Tisztelt Fórumozók!

 

Az utóbbi napok fórumos bejegyzései egy félig részeg társaság kocsmai hőbörgésének, vagy egy fodrászszalon női vendégei közötti üres fecsegésnek a tükörképei.

 

Mindenki beszél, mond valamit, de semmi sem szolgálja a baumag-károsultak ügyét, holott mindenki meg van győződve arról, hogy ő találta fel a spanyolviaszkot. 

 

eesooc azt javasolta, hogy a petíciót a károsultak sértetti jogállását tagadó jogerős ítélet el nem fogadására kell alapítani.

 

De könyörgöm: az az ítélet jogerős, azt sajnos úgy kell tekinteni, mint magát egy törvényt! Mit érek el, ha nem értek egyet azzal az ítélettel, amelynek én nem is vagyok a sértettje?

 

A felszámoló és az ügyészség által "képviselt" károsultak ha nem sértettjei az ügynek, úgy nem rendelkeznek semmilyen jogi legitímációval, hogy valamilyen érdemi reklamációt fogalmazhassanak meg.

 

RED JONH2 állítása ellenére pl. én már első olvasatban is megértettem azigazmondo fejtágítójából, hogy a Baumaggal kötött szerződésem hamis magánokirat, és a károm már a pénzem átadásakor azonnal bekövetkezett, és hogy a baumag-alapítók kezdettől fogva csalásra rendezkedtek be. 

 

De mit is kezdhetnék én a jogerős ítéletet kövdetően, és az elévülési időn túl, a kétszeri eljárás tilalma és a sértetti jogállás hiánya tudatában a birtokomban lévő legfőbb bizonyítékkal, a hamis magánokiratnak minősülő szerződéssel, ha annak állítólagos felhasználhatóságának módját, lehetőségét azigazmondo-RED JON2 eltitkolja előttem?

 

RED JONH2 állításáva,l szemben az itt a "semmire" reagáló fórumozok nem ragaszkodnának azigazmondohoz, ha nem saját maga ajánlotta volna fel ismereteit, szolgálatait, majd erősített volna meg azokat RED JONH2 néven.

 

Az eddig leírtak szerint be kell látnom, hogy pilanatnyilag azigazmondo-REDF JONH2 rendelkezik egyedül a bizonyítékok perbeli felhasználhatóságának lehetősége módjáról, mely módozat mikéntjét azonban kárörvendően elhallgatja károsult társai elől. Soha ne legyen nagyobb élvezete.

 

azigazmondó-RED JOHN2 felcsigázta az érdeklődést, majd cserben, de legalábbis bizonytalanságban hagyta a "csodálóit" azzal, hogy nem mutat személyesen példát arra, hogy miként lehetne azt a valamennyi károsult birtokában lévő ütős bizonyítékot, a hamis magánokiratnak minősülő szerződést egy pernyertesség érdekében felhasználni.

 

De legalább arra mutatna rá, hogy ezeket a szerződéseket miként lehetne bíróság által hamis magánokiratoknak minősíttetni 15-20 év után?

 

Kit lehetne perbe hívni, ha a Baumag Stratégia már rég megszűnt, a jogutódlása bizonytalan, vagy ha mégis lenne egy jogutód, az vitatná a hamis magánokiratért való felelősség és helytállási kötelezettségét? 

 

Úgy döntöttem hát, hogy részegek támasszák nélkülem tovább pultot, a hölgyek pedig forralják a fejüket tovább a búra alatt....

 

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8951

Kedves klóncsalád!

 

Szidhat még egy kevéske ideig, egyébként passzol ez a szereposztás önhöz, úgy tűnik a gondolkodás nem az erőssége!

Ezt most egy kicsit megcáfolhatja, ha a következőkre helyes választ ad!

A BAUMAG szövetkezet milyen esetekben nem okozott volna vagyoni hátrányt a befektető ügyfeleinek?

Ezzel szemben mi befektetők, milyen esetben okoztunk volna, a szövetkezetnek vagyoni hátrányt?

EZ a feltett kérdés természetesen minden ingatlanbefektetési szövetkezetre, és ügyfeleire is értendő!

 

         

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8950

Kedves eesooc!

 

A számból vette ki a szót, ez remek meglátás volt, gratulálok önnek!

Így tovább!

Ehhez még két gondolatot fűznék, azt valaki magyarázza már el nekem, a BAUMAGOT, hogyan érhette 40. milliárdos kár, ha a jegyzett tőkéje a teljes működése, azaz a 8 éve alatt végig, mindösszesen 70. ezer forint volt!

Ennek okán, a józan ész logikáját követve, a BAUMAG kára maximum 70. ezer forintra rúghatott volna, bocsánat, tévedtem, csak 60 ezer forintra, mert a csalást megkomponáló BALÁZS LÁSZLÓ barátunk eleve 10 ezer forint részjeggyel bírt!        

HA a vádirat szerint az ügyfelek sérelmére egyáltalán nem követtek el bűncselekményt, akkor, hogyan, vajon miből keletkezhetett a 40 milliárdos befektetői kár(unk)!

 

VAJON KI FOGJA, KI TUDJA EZEKET MEGVÁLASZOLNI?!      

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8949

Redvás Johhnny2, alias az igazmondo etc, etc,

 

 

Senki nem ragaszkodik hozzád itt, meg máshol se, csak te nem tudod ezt felfogni.

 

Te nem tudsz innen eltűnni az összes kifundált neveiddel együtt a tarka barka faszba te agyalágyult.

Csak csinálod a feszkót, minden eredmény nélkül.

 

Mielőtt a lemezeden a tű észrevétlenül a lemez elejére ugrik, és az igazmondo dicsérgetése ürügyén előröl kezded az agyondédelgetett sztorid újra játszását, közöljük veled, hogy nem kérünk az ingyen cirkuszodból többet.

 

A petícióról, meg nyugodtan vakard le magad, nem írtál alá, tehát semmi közöd semmihez. Amennyit te lendítettél eddig a Baumag ügyön, attól aztán mindenki ki van a vízből. Koncentrálj inkább a gyógyszereidre, és keresd fel a kezelő orvosodat a petícióról már úgyis lecsúsztál. Semmi értelme már a petíció ürügyén másokat kikezdened, és ide írogatnod. Vágod?

Előzmény: RED JOHN2 (8948)
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8948

Képzelje, bennem az erősödött meg, hogy egyre másra szaporodnak a klóntestvérei, úgy ám!

Nemsokára nagyot fog koppanni, mert szembesülni fog az eddigi fals állításaival!

Köti az ebet a karóhoz, még most sem érti meg, a legnagyobb bizonyíték, a kezünkben lévő hamis magánokirat(ok), amire ismételten felhívtam mindenki figyelmét, és ami 

már önmagában óriási előrelépés volt!     

Emlékszik, hogy ezt az igazat mondó hányszor rágta a szánkba, amit sokan még a mai napig is képtelenek felfogni, képtelenek megérteni! 

MERT mondja meg őszintén, korábban önnek, egyáltalán volt fogalma arról, hogy valójában "milyen bűncselekménnyel" okozták a kárát, amíg itt a fórumon nem hozták a tudomására???

Bizonyosan, hogy nem!    

Azzal, hogy folyamatosan másokat nyüstöl, még a problémáink nem fognak megoldódni, de egyébként más lehetőség is, úgy ön, mint mindenki más számára rendelkezésre áll! 

AZ igazat mondót bombázó kérdéseit, nemes egyszerűséggel, ugyanúgy feltehetné az ugyanazon bizonyítékokkal rendelkező három nagy szaktekintélyű bácsinak, akik még hallgatva, biztos lehet abban, hogy figyelemmel kísérik az itt történteket!    

MITŐL fél, legyen ehhez is bátorsága! 

Ahogyan érveltem, rajta kívül is van élet, ne csak benne gondolkodjon, ne csak tőle várja a sikert, ha nem ért valamit, nagyon egyszerű, keresse fel a PETÍCIÓT

megszövegező szakjogászt, vagy a nagy tiszteletű DEMETER urat, akik biztosan hasznos tanácsokkal fogják majd ellátni, hiszen erre hívatottak!

Azért ragaszkodik betegesen ennyire az igazat mondóhoz, mert már csak benne látja a kiutat, mert már csak benne bízik igazán???             

Jól tenné, ha felhagyna ezzel!

Most már tényleg csak a PETÍCIÓRA koncentrálok, ezt javaslom önnek is!    

 

eesooc Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8947

 

  "Jogerős ítélet szerint pedig a károsultak nem sértettjei az ügynek", A petició ennek az idézetnek  el nem fogadására kell alapuljon. A többi értelem zavaró mellébeszélés.

Előzmény: 1/2VÉR (8945)
appfeltrudle Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8946

Tisztelt 1/2 Vér!

 

 

 

Igazán örvendetes, hogy eljutott Ön is a nyilvánvalóhoz, mégpedig ahhoz a felismeréshez, hogy azigazmondo=Red John2-vel.

 

Lássuk, mit is tett Red John2, 2018. 09. 16-i megjelenése óta, 22 hozzászólásában?

 

A petíció szövege után ácsingózik, csak nem tudjuk miért?

Jogászkodik folyamatosan Baumag ügyben, miközben azt írja, hogy ő aztán nem is ért hozzá.

Elküld mindenkit melegebb éghajlatra, aki neki nem tetszőt merészel írni.

 

Egyáltalán nem használhatja fel szabadon senki az itt közzétett irományait, hiszen valakit, azt hiszem épp engem a következő képen barnít le 8914-es írásában:

 

"A lustaságából, de főleg a felfogó képességbeli hiányosságából fakadó alapértelmezési, szövegértelmezési problémáit, ön a mások szorgalmával, okosságával megszerzett tényszerű bizonyítékaiból, és azokból remekül levezetett összefüggésekből akarja pofátlanul bepótolni, majd később felhasználni önös, vagy közös érdekből!

Belelátok a sunyi agyába, egyáltalán, hogy veszi erre a bátorságot!"

 

Kell-e még valakinek más kézzelfogható bizonyíték arra, hogy itt egy súlyos mentális problémákkal küszködő emberrel állunk szemben?

Ha nagyon van ideje, azért még nyugodtan tegyen fel kérdéseket ennek a százfejű hydrának, úgy sem fog válaszolni semmire.

 

 

Előzmény: 1/2VÉR (8945)
1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8945

Tisztelt Károsultak!

 

Igazából nincs jelentősége annak, hogy megerősödött bennem, hogy azigazmondo és RED JOHN2 mégis csak azonos személyek. Míg a feltűnési viszketegségben szenvedő azigazmondo október 8-án végleg elbúcsúzott, addig RED JONH2 néven tovább fárasztja a fórumozókat, de sem újabbat, sem érdemi megoldást nem mutat fel.

 

Eddig azt hangoztatta,  hogy valamennyi károsult nevében és javára cselekszik, utóbb  pedig azt javasolta, hogy mindenki szabadon felhasználhatja az általa feltárt bizonyítékokat, és ki-ki pereskedhet saját maga. RED JOHN2 milyen felhatalmazással bír, hogy azigazmondo bizonyítékait felajánlja bárki javára?

 

Csak arra nincs válasz, hogy a többszörösen elévült cselekmények miatt miként lehetne bármilyen pert is kezdeményezni.

 

Valaki felvetette, hogy a tulajdonjogi igények nem évülnek el, így a Baumag-vagyon időkorlátozás nélkül "visszakövetelhető".

 

Csakhogy a Baumag-vagyonhoz a károsultaknak a telekkönyvi nyilvántartás szerint semmi küzük, a jogerős ítélet szerint pedig a károsultak nem sértettjei az ügynek, márpedig tulajdonjogi igazolások, és a sértetti jogállás hiánya magánindítvány előterjesztését kizárja.

 

Miként képzeli el azigazmondo-RED JOHN2 a sértetté válást, és a telekklönyvi tulajdonjogi bejegyzés megszerzését? 

 

Ha még továbbra is akarna azigazmondo, vagy RED JOHN2 bármit is mondani, ezeket a kérdéseket válaszolja meg. A bizonyítékokat és az azok közötti összefüggéseket, újfajta értelmezésüket már kívülről tudjuk.

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.16 0 0 8944

AZZAL kezdeném, hogy nekem szándékomban sincs bárkit is alulértékelni, miért is tenném, ezért jó lenne, ha ezen célzást végre befejezné!     

Hagyjon már fel ezzel a szereppel, gondolom nem ez az erőssége! 

Kicsit félreértett, én, csak az ön által tett kijelentésére, vagyis, hogy nem látom értelmét sem....., értettem azt, hogy van igazság abban amit mond, másra nem!

AZ igazat mondó írásaiból következtetve szerintem teljesen egyértelmű és világos, hogy kik vannak a bögyében, valójában kiket is akart perbe hívni!

Egyébként, nélküle is van élet, ezért sem kellene céltalanul tovább bolyonganunk a város peremén!

BE le kell vágnunk a közepébe, úgy ám!

Ehhez kell egy jól felkészült jogász, és egy vélhetően hozzáértő közgazdász, ami szerintem adva is van, a leendő PETÍCIÓT megszerkesztő DEMETER csapatnál!

Tudja a legnagyobb bizonyítékunk, ami egyben a hivatkozási alapunk is, mindenki kezében ott lapul, ami nem más, mint maga az ingatlanszövetkezetek HAMIS MAGÁNOKIRATAI, azaz a SEMMIS, ÉRVÉNYTELEN, üzletrész adás-vételi szerződései, célrészjegy megállapodásai!!!

Ezeket a semmis, érvénytelen szerződéseket, megállapodásokat, azok tartalmát, az igen felkészült cégbírók már a cégbejegyzéseknél sem tudták, vagy egyáltalán nem is akarták helyesen értelmezni!    

ERRE egy nagyon kedves volt LB. bíró gondolata jutott most eszembe, aki úgy fogalmazott, EGY BÍRÓNAK, EGY ÜGYÉSZNEK, AZ ERKÖLCSE A LEGJOBB FEGYVER A KEZÉBEN! AMIT ezidáig sajnos nem éreztem!

DE ez kijelenthető, az utasított, a fals nyomozásokat lefolytató, fogalomzavarós rendőri szervekre, az igen felkészült, fals vádiratokat beterjesztő ügyészekre, a PSZÁF állítólag hozzáértő jogászaira, közgazdászaira, az ügyesen zsebre dolgozó értékpapír elemzőkre (lásd. QUAESTOR fiktív vállalati kötvények)de, még sorolhatnám tovább!     

Ezek a "FIKCÍÓK" már önmagukban mindent bevernek, a fontossági sorrendben, csak utána jöhetnek számításba az igazat mondó brutális bizonyítékai, azok a bizonyítékok, amik Szabados András, Patyi István bácsinál, valamint a nagy nagy tiszteletnek örvendő Dr. Ruttkay Géza ügyvéd úrnál is mindvégig fellelhetőek voltak, csak-hát, ki tudja miért, mint látjuk, tapasztaljuk,"nemigazán akartak élni vele"!!!      

ÉS még valami, én úgy értékelem, hogy az igazat mondó írásaival nem piszkálódni, szórakozni akart, hanem mások hibáira felhívni a figyelmünket, és azokat helyrehozni!      AZ is lehet, hogy rosszul tette, lehet, hogy egyáltalán nem is kellett volna???

MINDENKI MAGA DÖNTSE EL!!!      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ez

 

  

1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.15 0 0 8943

Kedves RED JOHN2!

 

Maga is szellemileg annyira alultápláltnak tekintí a baumag károsultakat, mint azigazmondo.

 

Azigazmondo eső utáni okításait sem megismételni, de különösen mantrázni nem kellene, mert már ő is elégszer ismételgette ugyanazokat az észrevételeket. Olvassa csak vissza az írását! Most is ugyanazt teszi, holott első mondatában elismerte, hogy igazam van abban a kérdésben, amelyet feltettem azigazmondonak, mely így hangzik: "azigazmondó adós maradt többszöri sürgetésre is azzal a válasszal, hogy ezzel a szerteágazó, és állítólag dokumentált bizonyítéktömeggel a birtokában milyen jogi fórumon és milyen jogi alapon (kik ellen) és mikor tud olyan eredményt elérni, amelynek vége legalább az ő kármegtérülése lenne."

 

Miért nem tette fel maga is az önt érdeklő kérdést, miért dícséri tovább azt, aki kellően felcsigázta ugyan az érintettek érdeklődését, de adós maradt a lelken kívül a testet (pénztárcát) is kielégítő élmény lehetőségének a szolgáltatásával.

 

Kenegethetik egymás mellét zsírhállyal, attól a megszólított publikum még néma marad afeletti szégyenében, hogy ezekre az alapvető és nyilvánvaló összefüggésekre ők nem jöttek rá. (Természetesen a szégyen rám is vonatkozik!)

 

Talán valami élénkséget lehetne vinni a pillanatnyi érdektelenségbe, ha a beverő dokumentumokkal kikövezett utat is megmutatnák a fórumozóknak. 

 

Vagy magát a dícséretes ráeszmélésen túl a katarzist is nyújtó sikerélmény bármilyen lehetősége nem is érdekli?

 

Ezek után van-e saját kérdése azigazmondohoz?

 

A petíció szövege szempontjából szerintem teljesen értelmetlen és céltalan a mi büszke kormányunkat bármivel is szembesíteni, mert az arcukra kent temérdek szart eddig is úgy majszolták szét magukon, mintha fabulon lenne. (Hifi után szabadon)

 

Én arra lennék leginkább kíváncsi, hogy milyen nagy beharangozott csinadrattával lesz a petíció átadva a miniszterelnöknek és a száz fullajtárjának, és hogy mekkora lesz az esemény sajtóvisszhangja? 

 

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.15 0 0 8942

Van igazság abban amit mond!

Én csak úgy tudtam segíteni, hogy visszaadtam azt, amit az igazat mondó korábban megosztott velünk!

Nem az ördögtől való amit az elejétől kezdve állított, és nem is ő találta fel a spanyol viaszt, ezért sem hihető továbbá, hogy rajta kívül más nem tudta volna az ügyfelek sérelmére elkövetett bűncselekmények kiváltó okait megállapítani, az egyszerű, jól értelmezhető jogügyletekből, valamint azoknak "valótlan tartalmát" helyesen értelmezni, ez teljesen kizárt!  

EZ egy jogásznak, közgazdásznak alapjában erkölcsi kötelessége lett volna, amihez nem férhet kétség!  

Pedig ehhez más nem kellett, csak egy hamis magánokirat, meg egy icike-picike tisztesség, de még ez sem volt meg bennük, úgy bizony!

HA eleve a fals, vagy hiányos tényállásra alapozzuk a kártérítési igényünket, akkor az ítélet is önmagáért fog beszélni!

HA eleve fals, hiányos egy vádirat, akkor az ítélet se fogja elmarasztalni a szövetkezetek tisztségviselőit az általuk elkövetett bűncselekményekért, amit a Btk., csalásnak   

nevesít, és ami sajnálatosan pontosan az ingatlanszövetkezeti perekre volt jellemző!     

Kicsit gondolkodjon el ezen, valamint azon is, az hogyan történhetett meg, hogy valamennyi ingatlanszövetkezeti irodában, az ügyfelekkel minden esetben eleve már valótlan tartalmú hamis magánokiratokat írattak alá, ami azt is jelentette egyben, hogy a pénztári befizetések után már mindenki kezébe, semmis, érvénytelen szerződések, megállapodások kerültek, és amivel boldogan kisétáltak, az akkor még nem tudott vesztőhelyükről, ami azért vérlázító, mert mindezeket a csaló bűnbandák alkalmazottai pókerarccal végig is néztek, és mint utólag kiderült, BÜNTETLENÜL, mert a "CSALÁSOKÉRT" nem lettek elítélve!!!  

DE nem vitás, ugyanígy jártak a QUAESTOROS ügyfelek is!

Ugye, ezek után már nem is olyan nehéz megérteni, hogy az igazat mondó hozzászólásaival, mire akart valójában rávilágítani! 

Én is csak most értettem meg igazán, hogy mit, miért is tett, de ahogyan tapasztalom, sokan még most sem értik, ami elkeserítő!

Pedig ezért volt nagyon fontos, az igazat mondó eddigi betöltött szerepe!  

NEM tudom, hogy elért-e valamit ezzel, ezt józan ésszel önöknek kell eldönteniük!

 

 

eesooc Creative Commons License 2018.10.14 0 0 8941

A stadionokra az állam 410 milliárdot költ, a Baumag kártalanitásra 41 milliárdot kellene költeni. Ennek tiulnyomó részét befektetésre, ingatlan vásárlásra, autó vásárlásra költenék, ami adó formájában visszatérül. A peticióban erre kell hivatkozni. 

1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.14 0 0 8940

Kedves RED JOHN2!

 

Nem látom értelmét sem ampfeltrudle, sem pedig Szögesdeszka replikájának az ön ugyancsak nem kedves megnyilvánulásaira...

 

Ezzel együtt maga valóban nem tett itt semmi többet, mint, hogy agyon dícsérte azigazmondót, aki valóban csokorba fogta a Baumag-történet bűnös szálait, mely ön szerint jelenleg a maximum.

 

Előző bejegyzésében megkérdezte: mi többet lehetne ennél tenni?

 

Hát akkor most elmondom, hogy mi az én és gondolom, még mások hiányérzete: azigazmondó adós maradt többszöri sürgetésre is azzal a válasszal, hogy ezzel a szerteágazó, és állítólag dokumentált bizonyítéktömeggel a birtokában milyen jogi fórumon és milyen jogi alapon és mikor tud olyan eredményt elérni, amelynek vége legalább az ő kármegtérülése lenne.

 

Azigazmondó megsértődött, amiért elenyésző mennyíségű dícseretet kapott nyakfogom aláírásgyűjtés ötletével szemben, amely ugyanúgy eredménytelenségre van ítélve, mint ahogyan pusztába káltott szó marad azigazmondó még oly igaz "meséje" is. 

 

nyakfogom aláírásgyűjtés-ötletének puding próbája azért lesz keserű csalódás, mert az idő múlásával elveszítette az eszenciáját, a még oly ütős bizonyítékok pedig mit sem érnek, ha a károsultakon kívül egyetlen hivatalos és aktuális fórum sem tud róla.

 

Igazi dícséret azért járna azigazmondónak, ha bizonyítékait kamatoztatni is tudná.

 

Ennek hiányában üres levegő csépelés ami azigazmondó közleménye körül utólag kialakult. 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.13 0 0 8939

 

Mélységesen szégyellje magát, hogy Szabados András bácsiról, ilyen lesújtó véleménnyel van, hozzátéve, arról a BAUMAG szakértőről, aki áldozatos munkájával, oly sokat tett a károsultakért, és aki állítólag, az igazat mondó mentora is, az pedig nem semmi!

Már csak ezért is nagyobb tiszteletet kéne adnia, Szabados András bácsinak! 

A klóncsaládja valamelyik tagjának is, természetesen önt is beleértve, korábban egyáltalán volt fogalma arról, hogy milyen bűncselekménnyel okozták a tényleges kárát, és ezzel összefüggésben, milyen bűncselekmény áldozatává vált!                 

Valahol szégyellem is, de én se tudtam, ahogyan szerintem mások se, amíg az igazat mondó nem hívta fel erre mindenki figyelmét!

A klóncsaládja szerint, ez már magában nem volt óriási segítség!

DE kérdem én, mi ennél a nagyobb segítség, mondjon egyet is!

appfeltrudle Creative Commons License 2018.10.13 0 0 8938

 

 

Legyen kedves, de jelezze már valaki a Fórumozók közül, hogy ez a magát Red John2-nek nevező árnyéklény, mit is csinál itt?

 

Kiderült valakinek itt az eddigi megnyilvánulásaiból, hogy mit akar ő elérni Baumag ügyben?

 

Azt látjuk, hogy mit tesz, de volt ez valaki is hasznára itt?

 

Ez valami önjelölt Terminátor? Vagy fizetett besúgó?

 

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.13 0 0 8937

Kedves szakállas klón!

 

Szidhat továbbra is, hiszen másra nemigen képes, de ahogyan ígértem, én ehelyett mással fogok kedveskedni, higgye el nekem, az lesz az igazi büntetése!  

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!