Keresés

Részletes keresés

lehell Creative Commons License 2004.12.16 0 0 23

Érdekességek, édességek?

 Ismerem az összes nagy prófétizálókat, s még Dog Clarkot is, aki megmondta hogy most vegyetek aranyat, s felmet 800 u.dolcsira, meg most vedd ezt a stackot, nos minden alkalommal felment, mert végül is, több millió ember, vette? Majd megvágták egy nagy perrel, aztán mostmár a zsidó felesége ellenére, antiszemita lett, s  mindenhol kegyvesztett, végül is, meghalt, s jó ember volt, vajon hol van?

 Hal Lindseyt s az összes nagyokat, akik azért nagyok, minél nagyobbat tudsz hazudni hogy a zsidó - izráel, hogyan fog győzedelmeskedni az egész gojjom világ felett, most a könyveit, trillió számba veszik, ne feledjük, maga jövőt tudni, itt óriási TŐZSDE MANIPULÁCIÓ is?

 Az egyik legérdekesebb, a szomszédom édesapja, George W. Bushval volt, Billy Graham nyári biblia kiképzőbe: izráel a próféciákba, tanfolyamon, ahol a mi Georgánk nemcsak ujjá született, hanem az egész PRÓFÉCIAI - IDŐK beinditására vállalkozott, na ezért, meg Abuga miatt, lett a u.s.a. első állampolgára, ami őrültség, mert annak kellene lenni, ez hellett bizon az ANGLÓ SAXXON - IZSÁKSON UJJBANI VILÁGBIODALOM NYÉLBEÜTŐJE, aki magával az Istennel beszél, s az Isten utásatisára cselekszik?

 Miért hallgatják ezeket el, a magyarok elől, holott nagyon is, csak ha magyar felkészül ezekre az esehetőségre, ami most MILLIÓ SZENÁRIUMOKBA van lejátszattva, hogy s hogy lehetne megcsinálni a Zion - Wiláguralmat, (anglók nélkül?)ami abszi - ulti, most akkor is, ha az E.U. lesz a VIÁGBANK KÖZPONTJA, mert tudjátok, pénz beszél, itt bizon egykézpénzutalom, a kutyáik, meg csaholnak, aztán megy a bika, hentes fele... nincs bégetés ugyi, mert mert Ő is, bégetés nélkül, ment a vágóhidra?

 vagy vágóhid, vagy igavonyitó állatok, fogyasztó barmok?  mégis ugy lesz, mindörökre?

 u.i. magyarokhoz, MI NEM VESZITHETÜNK SEMMIT, csak az örök adóságunkat?

 1004 éve annak, hogy a magyarok jobbágy - köcsögökbül, örök kamatygyarmat?

lehell Creative Commons License 2004.12.15 0 0 22

KisPiramis s Danthe, nembeszéve sLeuth testvér s a többiek, még Cserfás is, jó gyerek, szóval örülök hogy itt is vagytok!

 Sajnos Klaus Matefira nagyon kirugtatok, holott zsidó vagy antizsidó, nekünk hazsnos lett volna a matefizikai tudása?

 Ime tisztázni kellene, hogy ki az, aki magyar mindenek előtt, mert az itt a baj, főleg a magyaroknál, mig most midnenki a magyarokon kivül, használja a zsidózimust is, meg zionizmust, amire a magyar képtelen, mert én nem fogom eljátszani Jézusunk s megint én nem eszem meg, meg iszom meg, mert TUDOM HOGY NEM LEHET, MEG ÉN NEM A BURÁM VAGYOK, AMI IDEIGLENES, tehát én nem akarom mindenki buráját lenyuzni? Na ezt teszi anglia, mostmár a u.s.a. akik bizon a zsidó meg izráel okkal, megvólósitották az ANGLÓ - IZSÁKSON, csak hallani kell, hogy beszélnek a kis jacabuta kistestvéreikről? Tehát ezek a WILÁG ÖSSZEESKÜVŐKNEK, akik világ - gazdagok, hisz csak az elmult 4 évben, több mint 20 - 30 uj, amareicai uj multi millomos lett? Ezek használják egymást, meg a kiszsidót is, szóval én magyar vagyok mindenki meg mindenek előtt, s most csak először azt a LELKI MAGYARORSZÁGOT, amit most itt is elkezdtem - tünk, akorok megvalóstiani amire, a RÁNK, MAGYAROKRA VONTAKOZÓ PRFÉCZIA: MAGYARORSZÁG OLYAN NAGY LETT, MINT SOHA?

 Azzal megint tisztába legyünk, hogy a zsidó kersztények IZRÁEL MINDENEK ELŐTTŐSIK, hisz a másik fórumból azért tugtak ki, mert a magyar az ne izréel elszőször, amire milyen keresztény vagy te, te egy fizetett provákor vagy, sicc!!! Persze hogy most a magyarok 90%a is, magyar ellenes, meg magyaroszág ellenes, főleg az UJ HITRE TÉRITÉS ÓTA, minden magyar rendszer, mint az emléküket is törölni, NA MOST ÉN EGY AZ EGYBEN KAPCSOLATBA VAGYOK AZZAL AZ ÉGI MAGYAROKKAL, AKIK NEM IS EBBŐL A UNIVERZBŐL VANNAK, de vegyük a TEJUTONOSOKAT, AKIK ITT, KÖZEL VANNAK HOZZÁNK, akik hatalmasabb népek, mint le tudnám irni, s mondom, egy HATLMAS ATENNÁVAL vettek körbe bennünket, na azért is, mert ezek TELEPÁTIKUS EREJET, mozgatni kezd bennünket, ébreszgetni?

 Szóval azok akik magyarok először, most nagyon egymásba kell fogódkodnunk, mert látod, kivernek bennünket mindnhonnan, még a szemünket is? Azt már nem!!!

Apropo: csak leleki magyarország lehet olyan nagy, mint soha, teccünk érteni, majdnem nem irtam le?

krapek2 Creative Commons License 2004.12.13 0 0 21
erről van szó!
Előzmény: Törölt nick (20)
krapek2 Creative Commons License 2004.12.13 0 0 19
értem mire gondolsz valóban igazad lehet !
Előzmény: lehell (18)
lehell Creative Commons License 2004.12.13 0 0 18

6rul mikor megyünk már a 7re?

 Ha betudtok kapcsolódni, mert az akik abból indulnak ki, amink van, eszünk is, (nem nyershust meg iszunk rá vérlét) ebből mennyek országát kell hogy csináljunk, ami kisérteties, hisz valóban a 7planetári szisztéma, magában foglalja a magyar logikáját, mert jobb semmit nem tenni, mint a ló másik oldalára át esni?

 Akik most ujjat akarnek terrremteni, meg a BILDING - BERGERESEK, RÓKA FELLÓK, A ZION ÉPITŐI, s látod e, most rögtön nem az 5águ csillag, ami ha fehér is, (jewusa)  megint kisérteties, mig a hatágu sumir csillaguak, rendelkeznek a DIVIDA ET IMPERRA, tehát se 5 se 7 re csak egy szakadás után, most mégis csak a 6ról kell kiindulatozni, mert ez van, ezzel kell gazdálkodni, mig megint, UJJUJ ÉG, AMI ÉGÉS, UJ FÖLD, HANYADIK VAJON EZ, S UJ JE RUSS ÁLOM, S ÁLOM SZEGLETES NEM KEREK, MÉGIS ÁLOM, S EDDIG MINDIG VILÁGÉGGÉS VOLT, mert nem ez az első, ahol ketté akarnunk válni, megelleni végre, hisz az asszony terhes, menekül, szülni akar666na,  az istállóba?

 KINEK KELLLEN MESZÜLETNI, NEM A 666 neki ne ugorjunka junka junka... krakaka vak ablaknak?

Előzmény: krapek2 (16)
krapek2 Creative Commons License 2004.12.12 0 0 16
nem értelek haver
lehell Creative Commons License 2004.12.12 0 0 15

6.6.6.?

 Valóban 6 emelet van, ill. ime a csillag - kapu? Ha leirom a magyar táblákon azokat a neveket, sajnos eddig mindenhonnan kirugtak, mert ha az Isten azt mondta, hogy sakálok fognak csaholni a hellen, akkor annak ugy kell lenni, na ezekkel ugyse bir senki? Egyszerün a hivatalos magyarok, azok nem tudom mik, mert én csak az akarnék lenni, mint lehetek kiszes? Én ugy értem, angolul, na tessék, de enyémet kérem szépen, tessék? Ha magyarnak nevelnek valakit, mint a fiaim, most egyenlő vele, vagy bekiszelhet? Teccen már érteni, na a feleségem, mostmár azért is magyar vagyok, én meg mindenütt: én türki vagyok, a féleszü, Jumurdzsák?

 Vagyük az óra alsó 6tossát, most ez középen van, de 666 patoghat, vagyis, egyik 6tos, azaz a két ut van, igy az egyik elindult az óra járásával, a másik az óra ellenkező járásával, s mindenhogy találkozunk a kanyarba, vagyis a 7nél, amibe ha vesszük a 6 ezer éves mesét, ez a 7be, találkozunk a mennyekbe egekbe?

 Hallattlan érdekes, mert a csillagkapu ami itt a csillagkapu, csak másolata lett volna az eredetinek, amibe voltam, mint ahogy az Édenkert is megvan, ugy az eredeti tudás is, s maga grádicsókkal?

 Higyjétek el, semmi más jelentése nics a 666nak, mint mindenki üdvözüllni akarna?

 666 maga is, pattogtatthat, pattogatós kukorácsát? 

lehell Creative Commons License 2004.12.11 0 0 14

Csiklandós dolgok, meg tabuk?

 Uj Jeruzsálem az Egy Nagy WilágVáros?

 Talán ez minden próféciának az allapzata, s ippen hallottam tegnap a muzulmán előadást, ahol nem a csörcs, azaz a zsidó - kersztény wallásosok Jahwah mennyasszonya, sem nem Izráel, hanem Uj Jeruzsálem, s téngelg bebizonyitotta ugy a bibliából, mint a koránból!

 Mi semeleges állaspontot vegyünk fel, amire megint irtóra harapnak a zionisták, akik lehetnek BIBLIÁSOK- TALMUDOSOK - TÓRÁSOK S ATEISTÁK, mint ahogy minden világi kormány is Zionista, legyen az pró vagy kontra, mert a kivétel végül is erősiti a bevételt? Uj Jeruzsálemot csak örök habiruzás révén lehet létre hozni is, meg meg - fen tartani, amire rögtön követekeztetthettek, hogy is fog kinézni az Uj Város, aminek akik ennek épitésében részt vetettek, szószerint, oszlop tartói, aztán minden ami anyagi lesz benne, ti lesztek az anyagi felelősük, azaz szószerint mikor utcáról kövekről beszélünk, AZ TE VAGY, TE LESZEL, KI A SIONT ÉPITI MOSTAN IS, MERT HA MI, HAMI HAMI NAG HAMIK, ELHALLGATUNK, MEGSZÓLALNAK A KÖVEK, NOS AKIK ÉPITETTÉK SIONT AZ UJ VÁROST, AZOK A KÖVEI, OSZLOPAI AMIT UGY ÉRTESTEK, KÖVEK LESZTEK, KÖZTE PERSZE DRÁGA KÖVEK AZ UTCÁN, SZÓSZERINT MEG TÁRGYAK, S MINDEN AMI UJ JERUZSÁLEMBE LESZ, AZOK ELKÁRHOZOTT LELKEK, nos itt már csiklandós ugyi, mert mit gondoltok, hogy milyen anyagból lenne az az a Város, ami az Égből allá száll, meg a föld belselyéből feljött?

 Pontosan láthatjátok merre felé megy a tudomány s technika, tehát nem akarok vitázni, meg nagyitani, mert amit eddi is leirtam, rögtön a husotokba vág, szemeteket elöntötte a vér, amit megértek, s megakadályozni senki nem tudja, nos mindenkinek a Hite szerint lesz, s ime: MEGSZÓLALNAK A TÉGLÁK: NINCS ISTEN, NINCS SZELLEM, NINCS CSAK ANYAG, s teljesen igazat adok neked, mikor nállad az, hogy én is azt gondolok amit akarok, akkor repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál  meg...hujjujujjj...

 Most azok, akik a levegőbe vannak Csösző - Aljasok, meg a föld allattiak, pillanatok allatt végeznek a földdel, burokkal s növényzet élő világaival, amit MOST KORD, AZAZ PÓLUS CSERE LESZ, akarnának beadni, amit mi, akik Édeni ivadékok vagyunk, ha akarunk, meg tudjuk akkadályozni, ha mégis változások, az Édenkert vissza, mig most EGY NAGY VÁROS, csak vegyétek amit leir a biliba, amit Iraq - Egyiptom - Hispánia sőt Francia egész behatol Európába tereket érintene a Nagy Négyszügletes Piramis alaku város, AMI MOST A FÖLDET RÖVID IDŐN BELÜL, HISZ MOSMÁR MEGY A VASSSZÁLITÁS BEHOZATAL, EGY HATALAMS ERŐDITMÉNNYÉ - BÁZISSÁ ALAKITJA ÁT, IRÁNY TOVÁBB, FELLEBB A TÖBBI DIMENZIÓK ÁT ALAKITÁSA BÁZISOKKÁ?

 ÉGI HABIRUK?

 Csak lassan a testtel, mert korántsem kezdtünk bele, a kezdetbe, de ki kezdte?

 kellemes 7vége pihegést, mindenkinek?

lehell Creative Commons License 2004.12.11 0 0 13

Jósnők, jósok s tudákélosok, meg pislogók...

 Rengeteg prófécai van raktározva, de mondon ha zsidó az illető, mint Noszre Damusz, akkor már haza fog beszélni, meg itt vannak a külömböző betappolók, akik nem tudnak csak az alvilágokba BETAPPOLNI - taccsolni, s nem tudják a külömbséget a Mennyei Életforma, mert ez a Pokol maga, ahol nem az életet szolgálja, most NEKED NEKEM KELLEN MINDEN SZAVUNKRA HOGY ELŐÁLLJON, legfőbbképpen, mi az végleges értelem mind - ennek?

 Persze az alvilágban csak győzelem, ami most hogy lehet győzni, a másik ember, vagy bármellik hasznos élet - forma kipusztitásával? Magyarok sakkba vannak, ugyi?

 Óriási tudnivaló anyag áll rendelkezésünkre, de ahogy előbb irtam, vannak a sötéte magnetikus terresek, akik sötétségbe - tudatlanságba tartják az embereket, addig mig tudják, s talán a fekete masinákhoz tartozik, amit le irok nektek, hogyha valaki áttud menni véletlen is, most a feket rohamosztag, megjelenik, s ez lenne az egyik elvittek, megbuzeráltak az IDEGEN ALIENEK, mese oka?

 Beszélni se engednek meg, mert tapasztaljátok, itt vannak a SZEMEK, akik figyelnek, most ha azt mondom, lehet egy olyan tornyot épiteni, ahol saját magad, mindenki meggyőződhet, hogy nemcsak a tested vagy, sőt próbatétel az első, mennyire vonz huz le a földi tested, vagyis mellik van felük, mert csak addig vagy képes, mondjuk a 3. emeletig felmenni, ez a kezünkbe volt, meg van, ez a valami, de ki fog mostmár immádkozni, a mennydörgőshöz,  vagy félni, hogy megölnek? aááá.. ahááááá...

lehell Creative Commons License 2004.12.10 0 0 11

Kis jósok, jojósok, profik, s próféta botosok, vagy staféta tizugrás tizpróba, tizzingellés?

 Nagyon figyeljetek rám, amit egy viccel: Móricka: isten, látod ük megnyerték a lottón a 6tost, most hogy lehetsz ijjen? Móricka, legalább vegyél 1 lottyo tiketet?

 Ami a probléma, SENKINEK EZEN A BORDON, NEM LEHET EGY SAJÁT ÁLLÁSPONTJA, mert az már INDIVIDUALLIZMA, amikor isten csak egy van = pénz? Na próbájál meg, levegőt venni, isten nélkül, vagy egy rothadt saját gondolatot kinyögni?

 TEHÁT A BESZÉLGETÉSHÖZ: LEGYEN, HA NINCS, MOST VÁLASSZ EGY ÁLLÁSPONTOT, amit rögzitened kell, s ha megdöntik, a következőt, mert csak JOBB IRÁNYBA lehet mozognia, kivéve, ha ball is ball, s attól lehet csak jobb oldal?

 Amit én választok, a lehelle lelleh helle lehelletetetthetettlen lehetettlenséges magyaristen = magyar elsődleges szülő: anyaatyafia, most csak vérségi vonal, ami SZENTHÁROM DE EGYVONAL a kéteszeri szent egy háromságban, de itt egy szó, nem HÁREM, értjük?

 Olyan hogy magyarország nincs, mert nem lehet, hisz vissza csinálni nem lehet, mert csak egy népre vonatkozik az hogy FAJI MEGKÜLÖMBÖZTETŐ, ANTI - SZEMITA, TÓT ELLENES, NYEMEC ELLENES, ROMÁN ELLENES, JUGOSZLÁV ELLENES, AUSZTRIA ELLENES, LENGYELORSZÁG ELLENES, FRANCIA ELLENES ... stbik...na akit én képviselek, az magyar ellenes is, mert abban a pillanatba, hogy van a szellemvilágokba az is, ami itt nincsen, most igy is veszélyes lettem rögtön a magyarokra, sőt azokra akik a magyarokat képviselnék, ha lenne olyan, tehát itt minden abszi - ulti röhely, amit én képviselek, de ezt a pontott választottam, hogy ha valami nincs, megtudjátok e dönteni, mint elméletet?

 Magától érthető hogy az hogy keresztény vallások, ezek N.1. aztán minden más vallás, sorba, nem sorolom, de ezek vannak, tények, ami nincs, az a szó hogy magyar, s ezt az a PONT, amit én választottam, mert most mindenkivel szembe kerültem, s nincs, mégis nagyobb vagyok mindennél, mert a semmi, valami, vagy lehetek e nagyobb, mindenkinél, ugy hogy a legkisebb vagyok, most tovább hatványozzuk, s végül ki a legkisebb? Ugye hogy máris fáj, valami? Legkisebbnek lenni, mindekinél kissebb, ebbe versenyezni?

 Na ezt a játékot, nagyon nehéz játszani, most mégis mint prófécia, tehát MINDEN SZENTNEK MAGA FELÉ HAJLIK A KEZE, főleg mikor róféciáról - jövendő mondásról van nagybaszó, s igy elfogadhatóvá tettem magamat, mert lehet gyülölni, lehet szeretni, de nekem is magam felé hajlik a kezem, mert ez van, ezt a törvényt, nem lehet áthágni, hisz ha csak a másiknak lehet jó, valamiből, neked semmi, te belemész csak ijjen dumába is? Áldozd fel magadat? Jó mi? Áldozd fe te, magadat, hogy a semmi, lehessen valami? Mi az hogy jövő?

 Puszi mindenkinek, s ezzel mostmár, barátok lettünk, nem ellenseggek?

 akkor hajrá, mert pontosan tudom a jövőt? mia?-te tudod mi vár rád? akarod tudni, igazibul? nos tappoljunk bele, azaz egy lépést előre, ball lábat a ball után, jobbot a ball után... 1 lépest előre, 2 tőtt hátra, de ne ülj Rá, a vaslapátra?

 mi vár a magyarokra? ki tudja?  mert én azt akarnám tudni, de minek, mikor mindenki tudja, de ki az a mindenki?

lehell Creative Commons License 2004.12.09 0 0 10

Ime a 2 irány: édenkert maketja, vagy luczi ferrumok kéjei, lázas álma, nem dellirium: Wilág ura parancsolója lehetsz, Luci Ferri - kéje, maketja, ami ténleg, milyen jámbori marha a marha, parancsolója lehecc, csak csettintened kell?  

 Abszi- ulti az élet egyetlen célja: örök édenkertek létrehozása - teremtése, ami automata, azaz örök életüvé teszi, a benne részvevőt, gyakorlóját, azaz állandó megujjulással, most a szellemünk tudja, hogy nincs csak kezdet s vég, ezt azzal az értelemmel, amit a beavatott most tudhat csak, tehát a legfelső PONTON létezés, ezt csak állandó teremtéssel, Édenkertek létrehozásával lehet megtartani, mig van a kicsapódás, ami most nekem sápot adsz, mert külömben elrontom a játékodat, most sajnos, minda két oldal, az édenkertből - egyensulyból - ballancból kiesett, aminek a vissza állittatása, most csak LEHELET VISSZA LEHELLNEK ARRA A SZINTRE, AHOL AZ EMBER ÉLET MINDENEK FELETT, aztán vissza állittatik minden az eredeti (Eridu?) állapotába, azon lelkek körül, akik legyőzték a PARAZITÁIKAT?

 ferizeusok = paraziták, képmutatók? gyümülcséről lehet megismerni a fákzatokat?

 U.S.A. 140 ORSZÁGOT MEGSZÁLLVA, valóban emberi szabadságot akar, vagy félnek az emberektől? Izráel, csak egy ország lehet, allatta 12 tartomány, amit eddig a U.N. most  az U.S.A. a vezérlovuk, a 3 másik, mellik: oroszok - kina - E.U. ??? Öszjátékok a berkek megett? Persze, nem felétlen izráel, hanem egy ugyanaz bázisu - összetételü wilágparancsoló testüllet?

 Vegyük ugy, a muzulmánok kiütve, leatomozva?

  

lehell Creative Commons License 2004.12.09 0 0 9

sLeuth testvérünk, kis buvár pajtásaim, pro skontra?

 Keressetek kutassatok zörgessetek, törjetek be minden ajtót, amit én ugy csinálok, ajtóstól berohanok? Nem egészen, DE EZEKBE AMIKET kedves sLueth testvérünk feldobott, ez a giz pacirta, már aki most sejpitve tud cak kinyögni valamit, mint  egy puput, hisz lehetek e nagyobb, mint porba pupuzó, (nem látsz) világbajnok?

 sLeuth testvérem kedvéért, meg a mi ürvönkért: ABBÓL INDULJUNK KI, AMI VAN, NA ERRE: NYISD MÁR KI A SZEMEDET!? MI van? Nemcsak hogy összevagyunk kapcsolva, meg szétkapcsolva, hanem most akik magyarországon voltak a szürkék, le  lettek váltva, s mi jövünk, akik a végidők rendezői, sLeuth vezetői, s'ime le hell?

 Gratulálnunk kell, nemcsak azért mert sLuth testvérünk előttünk jár, hanem azért lelkesedéséért, meg pontos tüzetes munkáért, amit belénk fektet, mert életere mutatok, életet lelünk, de ki akar egyedül élni, örökké, teccen már érteni, még a pokol is jobb, mintha valakit kizártunk, mert kizárta magát, mert magát a többi feléé hellezte, na itt van a bubu, s ezt meg látni az ember felettiek, akik  most rögtön akik az ember felé akarnak feltörni, mint a bili füle, szükségszerü hogy letörjenek?

 A jó Isten áldjon meg, kedves sLeuth testvérünk, mert engemet is a jövőnk, most valakikhöz kell tartoznom, állást kell foglaljak, na Jesu, ezt találtam, ezt a szót a földön, Ő hozzá, ehez a szóhoz kötözöm magamat, most 1976 - 1986ig, egy olyan kiképzést kaptam, hogyha valaki el akarna többet választani attól a VALKITŐL, AKI TEREMTETT MINDENT AZ ÖRÖK TUDATOS SZERETET ÁLTAL, ÉLETÉT MEGOSZTOTTA VELÜNK, NA MOST ITT VAN, MEGTUDUNK OSZTANI EGY KIS JÖVŐBE LÁTÁST, AMI MINDENNÉL FONTOSABB KAJA, HISZ CSAK A MENNÉK A MENNYEZET A PLAFON AZ EGEKBE MENYNEK BE,  ORSZÁGAI FELÉ, ÉRDEMES KACSINTANUNK?

 Én édes Katinkám, még egyszer kacsincs rám, mondjad hogy szeretsz... s mosolyogj rám, én kisNapocskám? Ahol Jesu -szeretet vagyon, vagyon az  élet?

 Jó utazást, Gillgall nem mese, unokái?  

Gigi_50 Creative Commons License 2004.12.09 0 0 8

Úgy gondolom, ha túl sokat foglalkozol ilyen témával, akkor szinte természetes, hogy sok ilyen álmod van, nem?

 

Előzmény: sLeuth (7)
sLeuth Creative Commons License 2004.12.09 0 0 7

biztos találok, köszönöm. pont ezért csak példának hoztam fel. ott már ki van boncolva.

amire konkrétan kiváncsi lennék, azok az prófetikus álmok, nekem rendszeresen van atomvillanás, de ezt betudhatom a sok hülye filmnek is. vagy a maya naptár szerinti jövendölés és korszakok, vagy nostradamus versecskéinek értelmezése.

én erre lennék kiváncsi, nem arra hogy mi hol van, és hogy ez faszság vagy sem.

szerintem.

 

Előzmény: Gigi_50 (6)
Gigi_50 Creative Commons License 2004.12.09 0 0 6

"inkább aki tud valamilyen jövendölést, pl. a bibliai (ebben a világ elég nagy százaléka HISZ), azt közölheti itten."

 

Szerintem ha benézel a vallás-filozófia fórumra, ott találsz ilyen témájú topic-okat.

 

 

Előzmény: sLeuth (3)
sLeuth Creative Commons License 2004.12.09 0 1 4

ez pl marha jó! elég sokan addigra meghalnak.

 

ültem a buszmegállóban és egy kisgyerek megkérdezte az anyukáját :

"aki most él az 100 év múlva mind halott lesz?"

elgondolkodtam, 6milliárd ember! és csak 100 év. és mind halott.. kemény.. ilyen szemszögből még nem néztem a valóságot. köszönöm a kissrácnak :)

 

Előzmény: ncsk (2)
sLeuth Creative Commons License 2004.12.09 0 0 3

az az amcsi fórum ahonnét ez származik erről szól. rengeteg faz*ság van ott.

topiknyitónak szánom ezt.

nem mindenkit érdekel a jövője, engem igen. sokan akkor sem akarnák tudni, ha lehetőségük lenne rá. én kihasználnám. itt már képbe kerülnek az idő paradoxonok, de nem szeretném ha az idő természetét boncolgatnánk.

inkább aki tud valamilyen jövendölést, pl. a bibliai (ebben a világ elég nagy százaléka HISZ), azt közölheti itten.

az idő ad erre tényleges választ. vagy bejön, vagy nem.

nem hiszem, hogy ez lehetséges amúgy, de ha a tények igazolni fogják az egyik ilyen jóslatot, akkor elgondolkodom azon, hogy komolyan vegyem vagy sem.

 

ncsk Creative Commons License 2004.12.09 0 0 2
2104 decemerére a föld mostani teljes lakossága valószínűleg alulról szagolja majd az ibolyát:-))
Gigi_50 Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1

És van olyan, aki ezeket komolyan veszi???

 

Előzmény: sLeuth (-)
Tombolda Creative Commons License 2004.12.09 0 0 0
Ez még a 0-át sem érdemli meg.
Előzmény: sLeuth (-)
sLeuth Creative Commons License 2004.12.09 0 0 topiknyitó
idézet egy világvége site fórumáról,
csak a válaszokat írom, a kérdéseket ki lehet következtetni.
sajnos hiányos, és sajnos én fordítottam.
2004.12.04
időutazó 2256:

"2005-ben szedi áldozatait a következő világjárvány.
900 millióan fognak meghalni.
ez a járvány már most elkezdődött."

"az idegenek akikkel találkozunk nem a barátaink.
át akarják venni a világunk teljes irányítását.
a jó idegenek nem lépnek velünk kapcsolatba, mert nem ez az útjuk.
remélem mi sem kerülünk a rosszakkal háborúba"

"az ausztrálok egészen 2006-2007-ig nem keverednek a világkonfliktusba.
lassú folyamat eredményeként jön létre az a nyomás, ami felerősíti az
az iszlám alapú terrorizmus elleni küzdelmet az országukban."

"az űrállomás nem hamarosan csapódik a földnek.
2009-ben elhanyagoltság miatt történik meg.
a problémák megsokszorozódnak rajta addigra.
azt mondtam nem lesz becsapódás.
a becsapódás feltételez egy balesetet.
engedélyezik hogy elégjen.
európai országok folytatják az egy nemzetbe tömörülést.
az észak amerikai szövetség is növekszik ugyanúgy."

"GW Bush csak úgy emlegetik majd mint a "DAK" elnököt.
a Pápa pontos halálozási dátuma ismeretlen. Valamikor 2005-ben lesz.
talán már most eltávozott.
a pontos dátumot történelmi viták övezik.
Charles herceg nem lesz király, meghal egy betegségben amit évekkel ezelőtt alakult ki nála."

"az Észak Amerikai Szövetség tagjai Kanada, USA, Mexico és Venezuela elsőszőr.
később közép amerika és dél amerika is.
amerikai vulkán aktivitások Hood, Rainer, Helens. említésre méltó események 2040 és 2167 között."

"William herceg bejegyzései zavarosak, azt írják 32 éves korában foglalja el a trónt.
nem tudom most hány éves.
az apja nem fogja ezt látni, meghal 2008-ban."

"erről mindent elmondok. nem okoz zavart. az összes tőzsde nagy veszélyben van most.
hat hónapotok van hogy kivegyétek minden pénzetek.
ne tartsátok kézpénzben."

"azt ajánlom fektessétek ételbe és szerszámokba, hasznos tárgyakba.
a legfontosabb az lesz minnél több feladatok tudjatok megoldani a vészterhes időkben.
könyvek amikben leírják hogyan kell dolgokat csinálni, szintén jó befektetés."

"már van gyógymód a kopaszságra.
csak még nem árulták el nektek."

"nem adom meg a márkáját a gyógyszernek ami hatásos gyógyír lesz a kopaszságra,
mert amikor kijön, jobb lesz kopasznak maradni.
Charles herceg halálát egy nem meghatározható idegrendszeri betegség okozza.
Kapcsolják szexuálisan terjedő betegséghez.
nincs említés aids-ről."

"Bush-t úgy ismerjük mint a 'DAK' elnök, az Dél Amerikai Katasztrófa miatt.
a döntések amiket hoz, elpusztítják a kolumbiai őserdő vegetációját.
valószínűleg ez lesz a modern történelem legnagyobb környezeti katasztrófája.
az iszlám világ felrobbant néhány atombombát az elkövetkező öt évben.
kettőt észak amerikai városokban, válaszul az iráni konfliktusra.
az usa nem válaszol nukleáris csapással.
megtorlásként elbusztítják teheránt.
párizsban szintén elszenved egy kis nukleáris csapást.
senki sem tudja honnan jött, de ez lesz a legnagyobb történés ami
berántja európát a háborúba oroszország és kína ellen."

"William herceg a buzi, mint atikrisztus? nem. az egyik legnépszerűbb ember lesz
abban az időben. ő lesz az első nemes aki felvállaja szexuális hovatartozását.
ennek ellenére nőt vesz el feleségül és gyerekei lesznek."

"twostones - korlátozott az adathozzáférésem most és itt. nem tudom ki vagy, vagy ki a
bátyád, anélkül hogy megmondanád.
vannak akik ki tudják szedni az infromációt a fejedből. én nem ilyen vagyok.
a legtöbb magas szintű Érzékelő ember nem indul el időt utazni.
Más szóval a pszihés szintem az 1-10-ig tartó skálán csak 1-es. mint ahogy minden harmadik
ember nálatok.
ez sokkal nehezebbé teszi a nyomonkövetést."

DAK-ot okozó baktériumot, egy amerikai cég fejleszti ki, ami szerződésben áll az
amerikai állammal. ez a baktérium elpusztítja a klorofilt.
nagyon "bölcsen" egy puerto rico-i szigeten tesztelték.
elszabadult, mutálódott dél amerika erdeiben.
az érintett területeken a pusztítás teljes volt.
furcsa, de nem emiatt vonták felelősségre Bush-t.
hanem azért, mert azért mert az ellen a kutatás ellen harcolt, ami
leállíthatja a fertőzést.
egy japán cég állítja meg, nano technológiával."

"két dél amerikai város. toronto és chicago.
afrika. sajnálom hogy ezt kell mondanom, de afrika a legrosszabb hely ahol
most tartózkodni lehet.
segítsetek azoknak az embereknek ha tudtok.
a népesség nagy része meg fog halni aids-ben és influenzában a következő 10 évben.
a feketék észak amerikában lassan elveszítik kultúrális identitásukat.
genetikus eltérések mutatnak rá, hogy az afrikai génekkel rendelkezők, más agyi
jellemzőket mutatnak a tanulás terén.
új technikákat engedélyezek amikkel sokkal jobban tudnak tanulni."

"a legtöbb város biztonságos.
én egyikben sem élnék.
nem adom meg azok emberek nevét akiket megtaláltam.
elmondom innen senki sem lesz elég híres az én időmben."

"a világ államai tudomást szereznek más dimenziókról(2019), idegenekről(2007),
szellemi jelenségekről(1997).
a tudományt mint egy széles körben használt eszköz lesz a spirituális növekedéshez és
kutatások folynak majd 2005-2007 körül.
a kormánynak vannak más programjai amik eljutottak a holdra, marsra, szaturnuszhoz, és
egy út az alpha centauri-ba.
semmi sincs a bermuda háromszögben. ez egy statisztikai furcsaság.
a gabonaköröket egyetemisták csinálják. felhagynak vele az első hivatalos kapcsolatfelvételkor
az idegenekkel.
én is mindig kiváncsi voltam sokmindenre a piramisokkal kapcsolatban.
programokra van szükség az aids megelőzésére és izolálni kell az afrikai népességet.
csak az izolált csoportoknak van esélyük a túlélésre."

"a számítógépek teljesen mások, mint gondolnád.
az operációs rendszerek önfejlődő eszközök.
minden számítógép rendelkezik egy formájával az inteligenciának.
ez igazi és nem mesterséges gondolkodás.
a nevek és írásuk változik az idővel.
new york most is new york, toronto már turonto, los angeles most las anjelas.
itt-ott hibákat fogok ejteni. ahogy mondtam nem vagyok ide csatolva."

"mindezt azokért adom akiket meg kell találnom.
az egyik kórházban van, a másik most hét éves.
remélem ők itt vannak ezen az oldalon ma."

"ha dél amerikában éltem volna, ételt halmoztam volna fel és képességeket a túléléshez.
ez a jó terv majdnem mindenhol.
maradjatok kívül afrikán.
maradjatok kívül közép-keleten."

"most ki kell lépnem. visszajövök."

"elnézést a távozásomért. nem akartam ilyen hirtelen.
látom kihagytam pár kérdést.
ahonnan én jövök a majom populációt újratenyésztették.
nincs elragadás.
a kedvenc ételem a mangolo. ez fagyott gyümölcs kókusszal."

"nem lesz aszteroid afrikában három napon belül.
nem értettem miért gondolták, hogy erre a fórumra írjak.
mostmár talán értem.
bármit helyezek itt el, senki sem fogja elhinni, ez az eljárás része."

"néhányan az első idegeneket Zetáknak vagy szürkéknek fogják nevezni.
vannak magasabb dimenziók. magasabb frekvenciákon.
az időutazás ahogy én tettem, idegrendszeri módosítást, és átprogramozását
jelenti egy ember idő koordinátáinak. egyfajta hit kérdése egy másik időben
maradni."

"most mennem kell. megtaláltam amiért jöttem. nem jövök vissza."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!