Keresés

Részletes keresés

brenn Creative Commons License 2018.02.05 0 0 3935

Szeretném megkérdezni, hogy van-e személyes  tapasztalatotok az ALS betegség őssejt beültetéssel kapcsolatos gyógyítására.

(KRIO intézet Famicord együttműködés).

 

Zsuzsó254 Creative Commons License 2018.01.31 0 0 3934

Sziasztok!

Én segítséget szeretnék kérni,bár sokat olvastam itt,de nem sok reménnyel,viszont hátha valami elkerülte a figyelmemet.

Anyukámról lenne szó,akinél 4 éve egy térd töréssel kezdődtek a gondok.Először csak "csapta" a lábát,mAjd a lábujjai kezdtek el lebénulni,2 évig még úgy ahogy tudott is vele jönni,menni.Közben persze járt orvoshoz,aki türelmet kért tőle,hogy majd helyre jön a lába.Aztán egy reggel nem tudott munkába menni.Azóta orvosról.orvosra jártunk,akik semmit nem tudtak mondani,leletei jók,viszont állapota egyre jobban romlott,annyira,hogy már tolószékbe kényszerült,lábát már egyáltalán nem tudja mozgatni,izmai elsorvadtak,és még egy orvos sem tud diagnózist.Pedig megjártuk már amít meglehetett,magánorvost is fogadtunk.Novemberben volt egy gyomorműtéte,azóta annyira legyengült,hogy az intenzíven fekszik,lélegeztetőn,gépeken.Az orvossok a motoneuron megbetegesések valamelyikére gyanakodnak (ennyi idő után),de még igy sincs konkrét kórkép.És csak várunk.Valami történjen,segítsen.Ha ez a betegsége,mit lehet már tenni?

boxerkutya Creative Commons License 2018.01.30 0 0 3933

Majd ,ha tudsz egy jó gyógymódot az ismeretlen eredetű ALS- re ,akkor kérlek értesíts, mert én is átfogom értékelni a betegségem és megtagadom a lyme -ot ! Mert végül is mindegy minek nevezzük a betegséget úgyis csak a gyógyulás számít !

Előzmény: Törölt nick (3932)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.29 0 2 3932

Boxerkutya, ez engem nem érdekel, egyet leszűrtem a fórum olvasása közben, egyetlen lyme betegnél sem diagnosztizáltak sem ALS betegséget, sőt semmilyen betegséget sem, a súlyos panaszokat nem támassza alá sem műszeres, sem egyéb vizsgálat. Tehát az nem igaz, hogy "rásóznak" a betegekre hamis diagnózisokat az orvosok. Ellenkezőleg. Rengeteg vizsgálat előzi meg például az ALS kimondását, de így van ez a többi komoly betegségnél is. Nem akarom ismételni önmagam, ennek semmi értelme sincs. Azt gondoltam, találok itt olyan embereket, akik hasonló problémával küzdenek, mint én, de sajnos nem így lett. Engem nem érdekel a lyme, sem az akut, sem a krónikus formája, neurológust kerestem volna, mert bár a legkiválóbb intézetben feküdtem, a legkiválóbb orvosoknál, valahogy nem tudom elfogadni a félmegoldásokat, de majd megoldom.

 

Jobbulást és sok-sok erőt kívánok minden betegnek, üdv: Boyanna

 

 

Előzmény: boxerkutya (3931)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.29 -1 0 3931

Erre a vizsgálatra mondja Dr Lakos András MTA doktora, hogy szemfényvesztés .Ez az ember felel azért hogy ,nem ismerik el a krónikus lyme létezését az orvosok, ez az ember ,vezeti félre a neurológusokat és mindenkit. Mert ennek a protokolljában van benne ,hogy ez a betegség nem létezik. Nem a betegek és az orvosok a hibásak hanem ez a féreg. Nincs aki felülbírálja az orvosi fokozatai miatt . Ha ez az ember az mondja, hogy a hó nem fehér, azt elhiszi mindenki feltétel nélkül.

Előzmény: Törölt nick (3930)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.29 0 0 3930

Boxerkutya, már hogyne hinném el. Egy szóval nem mondtam, hogy nem létezik borellia baktérium.

Előzmény: boxerkutya (3928)
Erika Esztergom Creative Commons License 2018.01.28 0 0 3929

Szeretnèk kèrni információt a Radicut - ról. 

Ha nem gond... 

E- mailem: dubi@citromail.hu 

Köszönöm addig is. 

Üdvözlettel: D. Erika

Előzmény: 38Papus (3905)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.28 0 0 3928

Ha látnád saját szemeddel Bózsik doktor mikroszkópján az úszkáló borreliákat akkor elhinnéd, vagy akkor sem ?

Előzmény: Törölt nick (3927)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.28 0 1 3927

Na, akkor néhány észrevétel..., és bocsánat a súlyos betegtől, de nem bírom megállni, hogy hangot ne adjak nemtetszésemnek.

 

Vannak néhányan akik alig várják, hogy lecsapjanak új tagokra, betegekre, évek óta megjelennek különböző fórumokon, győzködik a betegeket arról, hogy ne higgyenek az orvosoknak, három doktor van mindössze kis hazánkban olyan aki nem hülye, és ők, csakis ők a megváltók. Meg az élethosszig tartó antibiotikum kúra. Jönnek azzal, hogy őrájuk is ráaggattak mindenfelé diagnózist, holott a lyme fórumon tisztán nyomon követhető, hogy szinte egyetlen betegnek sincsen semmilyen diagnózisa, éppen az a problémájuk. Ez a három csodadoktor - jó pénzért- ad nekik olyan diagnózist, amivel aztán szépen elvannak. Lehet kezelgetni a babéziát, bartonellát, de főleg a legnagyobb gonoszt, a borelliát.

Mondom ezt, miután teljes egészében végigolvastam ezt a fórumot, és többé-kevésbé a lyme topicot is. Nem vagyok egyedül, mindig akad egy-két ember aki próbálná cáfolni a sok butaságot, ám azokat trollnak kiáltják ki, és letiltatják. Lehet, én is erre a sorsra jutok :) de addig is, ha kérhetnélek titeket még egyszer, nagyon szeretnék találni egy jó és lelkiismeretes neurológust Budapesten. Köszi előre is.

 

Valéria!

 

Nagyon örülök, hogy jó kezekbe kerültél. :)

boxerkutya Creative Commons License 2018.01.28 0 0 3926

A neurológusoknak gőzük nincs a lyme -kórról ,kapásból minden idegrendszeri betegséget  autoimmun eredetűnek állítanak be. Akkor mit is akarunk ? Az egészségügyet meg nem kell nekem bemutatni.Menjetek el Bózsik Bélához Ő sötétlátóteres mikroszkóppal a baktériumot közvetlenül látja. Az ellenanyag vizsgálatokból nem derül ki biztosan a betegség.

Előzmény: Törölt nick (3922)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.28 0 0 3925

Hogyne sóznának rá az emberekre mindenféle szindrómát, amikor nem is ismerik el a krónikus lyme létezését az orvosok, kivéve néhányat. Márpedig ha lyme-ot nem diagnosztizálhatnak(mert az nem létezik), akkor kell valamit helyette. Erre jók a kitalált szindrómák ,van is belőlük bőven.

Előzmény: Törölt nick (3922)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.28 0 0 3924

Nem mindenkinek a mozgatóidegeket támadja ,azok elélnek vele. Sőt tünetmentes lyme-osok is vannak. Nem mindenkinek kell AB kezelés, de sok esetben szükséges a megfelelő AB. 

Előzmény: valerya (3923)
valerya Creative Commons License 2018.01.27 0 1 3923

Ezek szerint én is rövid időn belül meg fogok halni,mert nem antibiotikumot szedek a myasthenia gravisra?

Előzmény: boxerkutya (3921)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.27 0 2 3922

Boxerkutya, nekem az a tapasztalatom, hogy senkire nem sóznak manapság úgy semmilyen diagnózist, szindrómát, amíg az alá nincs támasztva különböző vizsgálatokkal. Örülök, hogy meggyógyultál, bármi is volt a problémád. További jó egészséget neked!

 

 

boxerkutya Creative Commons License 2018.01.27 -2 0 3921

Elmondom miért erősködök a lyme mellett már 8 éve. A neurológián feküdtem annak idején ,több szindrómát rám sóztak a bénulásos, izomsorvadásos tünetemre. Több betegtársam ugyanolyan tünetekkel volt ott,de én önszántamból eljöttem onnan és máshol lyme irányában kezdtek el kezelni. Én a bénulásból helyrejöttem ,de azok a betegtársaim akik ott voltak már nem élnek. Nem tudtam őket meggyőzni ,hogy lyme a betegségük oka. ! Esélyük sem volt ,mert nem kezelték náluk az okot .

Előzmény: Törölt nick (3919)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.26 -1 0 3920

Majd egyszer kiderül az igazság,de még pár év biztos kell hozzá. Véleményem szerint az ALS is egy kitalált betegség, gyógytani  azért nem képesek, mert nem tudják ,hogy a tünetek mögött egy különleges képességű  baktérium a borrelia áll, ami bármilyen idegrendszeri tünet okozására képes,de az orvosok ráfogják inkább az immunrendszerre ,génhibákra. A tankönyv amiből tanultak már rég megújításra szorulna. 

Előzmény: Törölt nick (3919)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.26 0 2 3919

Kedves Boxerkutya, bizonyára vannak félrediagnosztizált betegek, az is lehetséges, hogy egyes baktériumok, vírusok állnak idegrendszeri betegségek mögött, vagy éppenséggel genetikailag kódolt fogékonyság külső ágensekkel szemben, vagy pont ezek hajszolják bele a szervezetet autoimmun folyamatokba..., nem tudom. Nem vagyok kompetens a témában, de abban biztos vagyok, hogy végtelenül leegyszerűsített a te elméleted, miszerint minden neurológia betegség mögött a lyme áll. Vitatkozni nem akarok, mert te se orvos, én se orvos...kontárkodni meg sosem szerettem. :) 

Előzmény: boxerkutya (3918)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.25 -1 0 3918

Lehet hinni az ismeretlen eredetű szindrómákban is, amik elvileg gyógyíthatatlanok, mert még az okát sem tudják(azért nem tudják, mert rossz irányban keresik a megoldást). A lyme legalább kezelhető ,talán ezért élek még én is. Ha a neurológusokra hallgatok már nem itt lennék. Hidd el nem véletlenül erőltetem mindenkinél a lyme-ot. Ez egyébként nem az én találmányom olvass utána az ilads.orgoldalon. vagy Lyme információs oldal - eOldal    

 Gyakorlatilag minden idegrendszeri tünet ehhez a betegséghez köthető, sajnos népbetegség kategóriájába sorolható már.

Előzmény: Törölt nick (3916)
mixi123 Creative Commons License 2018.01.25 0 0 3917

Sziasztok! Nekem testszerte teljesen változó helyen jelenik meg fasciculatio mely mindig csak pár másodpercig tart, de bárhol, hol a karomban, hol a vállamnál, hol a combomban....semmilyen kéz, láb gyengülés nincs.

Próbálok magnéziumot szedni de nem igazán használ. Jövő héten megyek ENG vizsgálatra.
Volt valaki akinek így kezdődött a betegsége?

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.25 0 1 3916

Ez ilyen egyszerű? Zsibbad, gyenge a kezem..stb..., beírok a fórumba és már kész is a diagnózis: lyme kór. Nem kell orvos, illetve kell, de csak azért, hogy felírja az antibiotikumot.

A legfőbb hiba amit látok, az az, hogy mindenre okot kerestek. Miért betegszik meg valaki ALS-ben? Pont azért amiért pl. vakbélgyulladásban. Ki tudja. Egyszer csak jön. Mint bármilyen más betegség. Senki sem gondolhatja, hogy minden kórság mögött lyme kór áll, ez marhaság.

Bellina2017 Creative Commons License 2018.01.19 0 0 3915

:( köszi!

Előzmény: boxerkutya (3914)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.18 0 0 3914

Ez lyme, nincs kétség. A facebook lyme önsegítő csoportba vetesd fel magad, ott segítenek ,hogyan tovább.

Előzmény: Bellina2017 (3913)
Bellina2017 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 3913

Hát, nekem 5 éve vannak különféle, megmagyarázhatatlan tüneteim, vándorfájdalmak, recseg-ropog mindenem, korai klímax, nyak zsibbadás, fülcsengés, emésztőrendszeri, bőr tünet, amikre nem találtak magyarázatot. Az idegrendszeri dolgok kb. 1 hónapja jöttek elő. És minden tünet változó, hol előjön, hol elmúlik, hol jobban vagyok, hol kevésbé.

Előzmény: boxerkutya (3912)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.18 -1 0 3912

Sajnos az orvosok többsége nem ért hozzá.  Gyakorlatilag minden idegrendszeri probléma mögött a borrelia baktérium áll, csak ezt az orvosok nem akarják elismerni. Aki ezt nem hiszi el és nem kezdik meg időben az oki kezelését, visszafordíthatatlanná fog válni az idegkárosodása. Utána már rá lehet sütni bármilyen fantázianevű szindrómát.

Előzmény: Bellina2017 (3911)
Bellina2017 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 3911

Fura, mert se a zsibbadást, se az ilyen hirtelen kezdetet nem írják sehol.

Előzmény: boxerkutya (3910)
boxerkutya Creative Commons License 2018.01.18 0 0 3910

Nekem így kezdődött.

Előzmény: Bellina2017 (3909)
Bellina2017 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 3909

Sziasztok! Rettegve kérdezem, hogy olyan volt-e valakinek, hogy egy zsibbadásos éjszaka után, egyik pillanatról a másikra lett mind a 4 végtagja gyenge?

KillBill111 Creative Commons License 2018.01.16 -1 0 3908

Én is ismerem ezeket a fórumokat és a betegeket is. És rendes laborral kimutatható eredménye van a Lyme-nak, semmi misztikus nincs benne. 

A misztikum csupán annyi, hogy az orvosoknak eszébe sincs más fertőzések után is nézni.

Ennyi év alatt én is voltam tolószékben. És a rengeteg orvos közül egynek se volt erre esze, hogy nézesse. Csak szánakozó mosollyal közölte, ez már nem lesz jobb. Aztán a nyáron már 1,5 km-t tudtam sétálni egyedül. Nahát.. 

Meg lehet nézni pl a Mycoplasma, a Chlamydia, stb milyen idegrendszeri elváltozásokat csinál. És ízületit, izom problémát, stb. De amíg az orvosok többsége úgy könyveli el ezeket, mint felsőlégúti betegségek és nincs velük teendő, addig komoly bajok vannak. Pedig magyar nyelvű kutatások és eredmények is vannak. SM, Alzheimer, stb. És antibiotikumtól érdekes helyrejönnek.

Persze nem mindenki. Van ahol tényleg autoimmun folyamat van. De abból is álltak már fel  tolószékből emberek. Erről is van már nem egy cikk magyarul is. 

Én csak azt mondtam, lehet más diagnózis is, ha rendesen megnéznek mindent. A kiváltó okok között. 

A Lymenál komoly baj, hogy ott is több dolog állhat a háttérben, de némelyik népszerű orvosuk csak ezt nézeti. És pl ha vírusról, gombáról (is) van szó, akkor annak csak még jobban betesz az antibiotikum hónapokon keresztül. De ezt se nézik. 

Itt is láttam és fb als csoportokban is gyógyulásokat. Mindenki eldöntheti ő mit szeretne. 

A lángoló agy című film remek példája az orvosok működésének. 

Nem írtam, hogy könnyű út. De legalább megtesz mindent az ember amit lehetséges. Aki nem, azt is lehet. Az is egy döntés. Mindenkinek a saját élete. 

 

 

Előzmény: Törölt nick (3907)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.15 0 1 3907

Nekem ugyan nincs konkrét diagnózisom, csak amit alább írtam, de végigolvastam ezt a fórumot, és a Lyme fórumot is. Azt gondolom, az ALS betegségnek semmi köze a lyme kórhoz. Tudom, hogy ez a kijelentés sokaknak nem tetszene, tudom, hogy a külföldi ALS csoportokban is iszonyat mennyiségű információ áramlik, az ember teljesen beleveszik a rengeteg ilyen-olyan táplálék kiegészítők rengetegébe, különböző igaz, vagy hamis, de kezelhető diagnózisok tömkelegébe...Mégis azt kell mondjam, teljesen más a két betegcsoport, az ALS és a Lyme kórral küzdők tünetei nem is közelítenek igazából egymáshoz. Míg a lyme betegek csupa megfoghatatlan, már-már misztikus történeteket adnak elő a betegség lefolyásáról, addig az ALS nagyon is megfogható valódi tünetekkel jár. Utóbbinál nincs olyan, hogy ma lebénulok, holnap meg szaunázni és kerékpározni megyek. A lyme tünetekkel élőknek egyik nap a térdük fáj, másik nap a bokájuk, harmad nap a kezük, zsibbadásos panaszaik vannak, stb...

Megrökönyödéssel olvastam azt is, hogy vannak emberek akik összemossák a Lyme kórt az SM betegséggel, vagy éppen a Parkinson kórral. A Lyme-nál nincsenek betegséget igazoló leletek, pusztán szubjektív panaszok, ezért a legtöbb orvos előbb-utóbb pszichésnek könyveli el a rengeteg negatív vizsgálati anyaggal rendelkező beteget. Az ALS, SM, Parkinson, autoimmun betegségeknél vannak specifikus eltérések vagy a laborvizsgálatoknál (immunpanel..stb..) vagy koponya MR, ideg-izom betegségeknél ENG-EMG, és sok esetben genetikai vizsgálat.

Persze mindez az én véleményem, ettől függetlenül én is kutatok, keresek, mi javíthatna az állapotomon, de óvakodok vagyonokat beleölni a semmibe. Inkább élek, amíg lehet. :)

Előzmény: KillBill111 (3906)
KillBill111 Creative Commons License 2018.01.15 0 0 3906

Sziasztok! 

Én is érintett vagyok, csak nem igazán tudják miben. Most néztem egy filmet, az hozott ide. A Lyme fórumon vagyok leginkább, de még magam sem tudom mi lesz a vége. Járási nehézségeim vannak leginkább holtöbbet, hol kevesebbet bírok segítség nélkül, de volt, mikor csak segítséggel ment a mosdóig is. 

Nagyon kimerít, amit az orvosok csinálnak, mind ellent mond egymásnak, de ezt gondolom ti is ismeritek. Leírnám azt a pár dolgot, ami nekem segített, hátha lesz aki azt mondja, megpróbálja. Nem rakok mindenhez internetes hivatkozást simán rákeresve rengeteg anyagot lehet találni. 

Az első, ami nekem sokat segített, enélkül csak segítséggel tudnék mozogni, az a nagy dózisú vitaminok. Én aw Lenkei féle közepest szedem, de lehet mást is, csak a vitamin mennyiség legyen ahhoz közeli. Niacinból 400 mg igazi minőségi változást hozott a mozgásképességemben, abból külföldi oldalon 500 vagy 1000 mg os a legolcsóbb. Vegyesek az információk, de ez nem ugyanaz, mint a niacinamid. Nekünk a Niacin kell. Szelénből is a Lenkei félének az hatóanyag tartalma a szükséges.      E vitaminból is az övé lehet kiindulás. Lenkei könyveiben is van szó gyógyulásokról vitaminoktól, de egy másik, sokkal elképesztőbb helyről is hasonló az információ. Ezek pedig a lovak. Vadnak tűnhet elsőre, egy cikket ehhez beteszek ide, de rákeresve elég sok infó van még erről http://www.msd-animal-health.hu/binaries/Augusztus_2011_L__tcm63-26855.pdf

van még jó pár cikk ló gyógyászatból, sok érdekes dolog kiderül belőlük. 

A következő egyrészt az omega olajok, másrészt pluszban egyéb lipidek. Ezekből épül az idegszövet nagy része, nélkülük nincs miből építezzen. Szerencsére ezek étkezéssel is bevihetők. Infúzió is létezik ilyen, de Magyarországon csak meddő nőknek adják, illetve intenzív terápiában. 

Következő, ami szintén az agyi és idegrendszeri regenerációhoz szükséges, az a progeszteron. Több kutatás is bizonyította agysérültek esetében a hatékonyságát, de csak a növényi eredetű, a szintetikusan előállított nem (ezt is megnézték). 

Következő az aminosavak, ami itthon infúzióban szintén csak intenzív terápiában használatos. Enélkül sem tud miből felépülni, regenerálódni az agy és az idegrendszer. 

Ezt is be tudjuk vinni szájon át is, jó hatékonysággal épül be. Az izomsorvadásnak extrán jót tesz, nem is értem miért nem mondják az orvosok. Legegyszerűbb sport kiegészítőként hozzájutni, de azok minősége változó. Itthon a legtisztább és árban is a legjobb a vitaltrend-nél a WPI90-es. 

Ami nálam most folyamatban van, az fertőzések kimutatása. Mert nem igaz, hogy csak a Lyme tud ilyen tüneteket produkálni, hanem sok egyéb is, konkrétan Chlamydia pneumoniae, Mycoplasma pn, Toxoplasma és még sorolhatnám, vírus is lehet vagy egyéb parazita. . Sajnos az orvosok közül kevés aki lelkiismeretesen elmegy ebbe az irányba is, Ami biztosan kimutat mindent, az egy biorezonanciás gép a Nelson féle. Nekem utána labor mindet visszaigazolta. Jobb neurológusok vizsgálnak ilyen irányba ha felmerül. Sok cikk ír már a hazai laborok megbízhatatlanságáról, van orvos, aki próbából már két helyre is elküldi ugyanazt a vérmintát, az egyikből pozitívan, a másikból negatívan jön vissza az eredmény. 

Történt mindez úgy nálam, hogy minden gyulladásos értékem normál tartományban van. Vagyis nem igaz az, hogy már látszik a vérképből, süllyedésből, többiből. Csak tenyésztéssel jöttek ki. 

És nem én vagyok az egyedüli ezzel. Ami biztos, hogy olyan antibiotikumtól ami át tud jutni a vér agy gáton, hirtelen elkezdtem tudni segítség nélkül járni. Nem maratonit, de mondjuk a kocsitól egy boltba és vissza. A lakáson belüli távhoz képest ez elég szép. Pláne, hogy a kórházba úgy mentem be, hogy már csak járókerettel vagy nővérek segítségével tudtam wc-re menni, majd gyógyszer után egyedül, csukott szemmel végig a folyosón. Most megint kicsit visszaestem, vagy visszafertőződtem vagy még nem sikerült kiirtani őket. 

Az étkezésnél két dolog fontos, hogy van-e áteresztő bél, illetve megfelelő bélflóra? Mindkettő fontos az immunrendszernek, hogy ne jussanak idegen anyagok az idegrendszerbe. A GAPS könyv részletesen ír erről. Enélkül a tápanyagok sem tudnak rendesen felszívódni. 

Még egy ami sokat segített a felállásban egyáltalán, aztán a járásban, az egy Meir Schneider, Gyógyulj, hogy gyógyíthass című könyvéből olvastam. Nagyon jó könyv sok példával, hogy milyen betegségeknél használt a technikája. Neurolőgus orvosok reménytelennek gondolt betegeket küldtek oda és megdöbbenve tapasztalták az eredményeket. Érdemes elolvasni mindegyik betegségnél az egész történetet, mert sajnos ott tartunk, hogy a diagnózis sem teljesen megy az orvosoknak, nemhogy aztán az oki kezelés. 

Ebbe most nem mennék bele, de ha a tüneteimmel 25 orvos közül senkinek nem jutott eszbe fertőzéseket nézni, az gondolom elég beszédes. És mindenkitől ugyanezt hallom, nem vagyok kivételesen peches :))) Pár izomsorvadásos beteget meg lehet kérdezni, hánynak mondta az orvosa, hogy kezdjen el testépítős fehérjéket enni? Merthogy attól nő az izom, mint látható a sportlóknál. Akkor izomsorvadásnál ez miért nem logikus? Mindegy, nem puffogok ezen... Egy neurológián régen alap volt a vitaminos infúzió. Ahogy ma a lovaknak is intravénás vitaminokat adnak izom és idegrendszeribetegségeknél. Kb 6 hónapig. Itthon meg alig foglalkozik ezzel valaki, azt is méregdrágán és nem elég ideig.. 

Azt tudni lehet, hogy mindez így együtt nem két fillér. És az sem biztos, hogy mindenkinek segít. 

De fertőzés, pláne ha több féle, nem egyszerű tüneteket csinál. Ha károsodnak az ideg és izom sejtek, akkor ha nem kapják meg a szükséges tápanyagot, nincs miből felépíteniük magukat. És azt gondoljuk végig, hogy a vitamin mennyiségek egészségesekre vannak kitalálva. 

direkt igyekeztem nem konkrét szereket, személyeket ajánlani, nehogy felmerüljön bármilyen üzleti érdekeltség gyanúja. Ezek alapján mindenki rá tud ezekre keresni. Biztos van még olyan, amit én sem találtam meg. De ha már néhány embernél hoznak ezek jó eredményt, akkor is nagyot léptünk előre. Nem mondom, hogy ez így együtt mind kell, de mindnek megvan a maga logikus szerepe a történetben, a javulások meg ezektől jöttek. De még én sem vagyok a végén. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!