Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.24 0 0 94
Kevdes Rézgróf!

Mégsincs kérdésem.

Cilát én is ismertem.

És a koleszban egy srácot ismertem, akinek ekkora méretű szerszáma volt, lehet, Te vagy az. Őt Edének hívták:-)

Előzmény: RézGróf (93)
RézGróf Creative Commons License 2001.06.24 0 0 93
Amig mambó kérdései megérkeznek, második koleszos élményem:

A Budaörsi koleszt biztos sokan ismeritek. A barátaim közül elég sokan laktak ott, így szinte "haza" jártam oda én is. Többször is előfordult, hogy olyankor is ott aludtam valamelyik haverom szobájában, amikor üres volt a szoba.
Az egyik szomszédos szobában lakott egy csaj, akiről köztudott volt - nehéz lett volna nem hallani!! - hogy eszméletlen zajokat képes kefélés közben produkálni.

Azonban amikor szembe jött a folyosón, el nem hitte volna az ember, hogy a csajnak egyáltalán létezik szexuális élete. Tudjátok, az a fajta, akiről az ember ránézésre azt gondolja, hogy fasz láttán elkezd undorkodni, és közli, hogy mit képzelsz, ilyen állati dologra ő nem hajlandó...

Hát, kihasználva, hogy egy hosszú hétvégén szinte üres volt a kolesz, pénteken beköltözetem, hogy az egész hétvégét pesten töltsem.

Éjjel, mikor hazaértem a városból, a liftnél összefutottam a csajjal.
Elkezdtünk beszélgetni a liftben, megkérdeztem, miért nem ment haza hétvégére. Kiderült, hogy nem volt valami jóban a mostohaapjával, így csak nagyon ritkán ment haza.

Ennyinél is maradtunk, ő is ment a szobájába, én is.

Kora reggel, amikor egy szál gatyában slattyogtam wcre, ismét összefutottunk. Kérdezetem, hogy ilyen korán miért nem alszik, mire azt mondta, uszodába megy. A víz hallatán azonnal kipattant a szememből az álom, és megkérdeztem, csatlakozhatok-e. "Hát így gatyában azért elég feltünő jelenség lennél a buszon", mondta mosolyogva.

Azon könnyű segíteni, mondtam, megyek, és felöltözöm, ha megvársz. Jó, mondta, de nem akar itt áldogálni, jön velem. Be is mentünk a szobába, gyorsan összekaptam a cuccomat, és irány az uszoda.
Jót dumáltunk, meg úsztunk, egy kis ártatlan smárolással füszerezve a délelőttöt.
Dél körül értünk vissza, egy jót kajáltunk a Cilánál, aztán usgyi a szobába.

Egész hétvégén kettesben voltunk, eközben a szomszédok jónéhányszor összenézhettek, ahogy a csaj sikongatása, kabálása visszhangzott a folyosón!
Amikor kedden este, elkezdtek visszaszállingózni az emberek, nagy szemeket meresztettek, mikor láták, hogy a csaj szobájából közlekedek kifelé.

Előzmény: RézGróf (92)
RézGróf Creative Commons License 2001.06.24 0 0 92
Mambó: Hát akkor kapd össze magad, és tedd fel a kérdéseidet, sértések nélkül. Hátha sikerül :-)))

Előzmény: Törölt nick (91)


Törölt nick Creative Commons License 2001.06.23 0 0 91
Én egészen új vagyok itt, hadd kérdezzem meg, hogy ez a fantázia topic, vagy valós történeteket írtok.

Mert lenne egy-két kérdésem e történet írójához, de kapásból nem akarok sértő lenni.:-)

Előzmény: RézGróf (90)
RézGróf Creative Commons License 2001.06.23 0 0 90
Sziasztok!

Pécsen lakott a barátnő az egyetemi koleszban. Gyakran lejártám hozzá, és ilyenkor lehetőleg úgy szervezte a dolgokat, hogy a szobatársa hazamenjen... :-))Megértő volt a csajszi!

Egy alkalommal nagyon tanult egy szigorlatra, mert egyszer már kirugták, azaz nekem igazán jó kisfiunak kellett volna lennem.
Mivel azonban már nagyon ki voltam éhezve egy kis kamatyra, már a bejárati ajtó melletti női biciklire is haptákba állt az én Lajos cimbim:-)

A lány elkezdett tanulni, én meg két sör segítségével elszunnyadtam. Úgy hajnali kettőkor viszont arra ébredtem, hogy valami nagyon gyomja az ágyt a hasam alatt...
Hát, Lajos nagyon nem bírt már magával.

A lány a szomszéd ágyon olvasott, egy szál pólóban.

Biztos nektek is volt már olyan "kedvenc" pólótok, amitől nem tudtatok megválni.
No, hát rajta is egy ilyen agyonmosott, átlátszó vizsga-előtti-kabala póló volt.

Gyönyörű D+ mellei szépen rezegtek, ahogy lapozott. Mindkét mellbimbója jól látható volt, amitől bennem beindult a fantázia-expresz...

De jó is lenne most egy kicsit lefetyelni azokat a rózsákat...

Ekkor vette észre, hogy nézem. Ott volt az a valami a tekintetében, amit én csak A villanásnak nevezek.

Szó nélkül átbújtam az ő ágyába, a lábai között becsusszantam a takaró alá.

Egy szót sme szólt, csak egy kicsit szétnyitotta a combjait.

Imádnivaló íze volt!! Édekés, kellemes.
Olyan, mint amikor nagyon szomjas az ember, majd összeragad a szája, és kellemes hűs vizet iszik!

Imádtam nyalni, a csúcs több mint egy órás nyalás volt!!

Ezalkalommal azonban nem birtam magammal, néhány perc múlva lefejtettem róla a pólóját.
A nyugalmi állapotban 6-7 centis pipacsokból most szilvamagok lettek!
Szokás szerint bekentem egy kis mézzel, isteni!!
(A szobatársnője az első néhány alkalom után megkérdezte, hogy miért van mindig egy maci méz a polcán, amikor itt vagyok. Attól fogva neki is volt, amikor az ő hapsija jött...)

Nem sajnáltam a mézet Lajostól sem.
A lány azonnal magába húzta, egészen tövig nyelte el a 22 centis rudat. Ilyenkor mindig éreztem, ahogy a torkának ütközik a makkom, baromi izgató volt!!

Nme bírtam tovább, mint 2 percig, telelocsoltam a torkát, száját, arcát a 10 nap alatt összegyűlt nedümmel!

Imádta az ízét, az utolsó cseppig lenyelte!
No, én viszont nem lelkesedtem az ötletért, hogy a saját kölykeimet nyalogassam, így mint ilyenkor mindig, arcot-fogat mosott.

Én közben simogattam, nyalogattam hátulról a fenekét.

Gyorsan végzett, már ugrottunk is vissza az ágyba.

Lajosnak csak néhány perc kellett, hogy újra bevethető állapotba kerüljön, közben lefetyelgettem a punciját.

Mint kiderült, a lány is nagyon fel volt már húzva, így ekkor már szinte nyüszített a vágytól.
Hanyatt fektetett, és magáévá tette, ami járt neki.

Szép lassan csúszott rá, minden egyes centijét kiélvezte!!

Aztán szép lassan elkezdett mozogni rajta, egyre gyorsabban, egyre vadabbul. néhányszor pózt váltottunk, persze végül a kedvencemnél kötöttünk ki. Ez úgy nézett ki, hogy ő az ágya végénél az ablakban, nekem háttal fordulva "nézelődött", én meg hátulról nyomtam, ami belefért!!
Közben a két gyönyörű cici a markomban...

Eszméletlenül jó volt, és imádnvalóan nyögdécselt, vinnyogott, szuszogott közben!

Mikor éreztem, hogy nem sokáig birja már, max. tempóra kapcsoltam. Sikongatva vonaglott orgazmus közben, én meg hörögtem, nyögtem!

Összerogytunk, elaludtunk.

Még szerencse, hogy az órát felhúzta, így nem késett el a szigorlatról.

5-öst kapott..

:-))

Micka Creative Commons License 2001.06.23 0 0 89
Hm...Szex a kollégiumban...

Még nem volt benne részem, viszont a kukkolás is (vizuális) szexuális élménynek számít. Az ilyen jellegű élményeim közül most csak azokat említem meg, ahol valódi szexuális kapcsolatot figyelhettem meg.

Főiskolás-egyetemista korom előtt többször kerültem kollégiumban elszállásolásra; most, mikor tanulok, (sajnos?) nem igen voltam kollégiumban (albérletben lakom a kezdetek óta); mert egyszer megpróbáltak lebuktatni a lányok és talán a kudarc miatt... Előbb leküldtek egy kémet; egy fiú kollégistát. Ez beállít azzal a dumával, hogy ott akar aludni, van-e még hely. Persze rögtön kilógott a lóláb, hiszen a portás-adminisztráció szigorúságát tekintve ezt nem tőlem kellett volna megkérdeznie... Ráadásul kabát, stb. sem volt rajta, táskát vagy bőröndöt se hozott magával. Valószínű, az volt a feladata, hogy személyleírást adjon rólam, hogy tényleg én vagyok-e a "kukkoló". Egyszercsak megint kopogtatnak a szoba ajtaján; a kollégium vezetője volt. Ágyban voltam; úgy tettem, mintha már majdnem aludnék, stb. Kiderült, hogy a lányok kérték meg, hogy lányvécék, zuhanyzók körül szoktak látni valakit felbukkanni; hogy tudjuk-e, ki lehetett az, mert arra tippeltek, hogy vendég az illető, nem kollegista. (A ciki az volt az egészben, hogy a szobatársam is bent volt, akinek nyílván feltűnt, hogy én gyakran kimegyek a szobából.) Persze, nem mi voltunk... Láttam az igazgatón, hogy egyfolytában engem mustrál (nyilván kereste rajtam a szemüveget; amelynek akkori hiánya rajtam nem felelt meg a személyleírásnak; ezért rettentő zavarba jött; főleg, amikor álmos hangon szóltam vissza...) Mikor elment, többször kinéztem még a folyósóra; és láttam, hogy valaki egyfolytában figyeli a folyósót, a szobát. Még először hallottam is a főnököt, amikor valakivel beszélgetve azt mondta:
"De hiszen alszik!" Szóval ilyen kudarcok után "abból a célból" nem merészkedtem kollégiumba, holott főiskolás (egyetemista) vagyok...Hogy jussak át a portáson? Mit mondjak a lányoknak? Kopogtassak be, hogy én azért jöttem, mert szexelni akarok veletek?? (Meg akkor az ilyen bosszúálló lányoktól el is ment a kedvem. Azt nem értem, hogy mért nem örültek neki, hogy valaki kíváncsi volt rájuk, hiszen biztosan ők is kívánják...)

Szóval: még az egyetemi-főiskolai éveim előtti évben bizonyos okokból elég sok hétvégén rendeltem kollégiumi szállást egy bizonyos városban. Az ilyenkor szokásos vacsorakörutam után egyszer elnéztem a női zuhanyzóba (ill. az előtérbe); hát egyenletesen zuhogó vizet hallok; tehát csak folyatta valaki... Kicsit fülelek, hát erősödő női szuszogásokat hallok. Közben veszem észre, hogy az ajtóra ez volt kiírva: "Koedukált, köszi!" (Úgy látszik, ez a felirat egy konvenció, talán egy bevett gyakorlat a koleszban; mindenki tudja, hogy mit kell alatta érteni, stb.) Látni nem láttam semmit a kulcslyukon, mert a zuhanyzó részben voltak. A csaj hallhatóan egyre izgatottabb lett, majd közli, hogy el fog élvezni. Miután ez megtörtént, a srác ezt kérdezte: "Csak ennyi?" "Aha!" Ezután előre jöttek, így már én is láttam mindent. A csajszi inkább egy átlagos kis elsős főiskolás tanulógépnek nézett ki, egy teljesen egyszerű, nem is olyan feltűnően szép kislánynak (alacsony test, rövid lábacskák); nem néztem volna ki belőle a szexuális életet... A fiúra meg olyan hálásan nézett, mint valami félistenre, aki megmentette az életét! Papucs volt csak rajta. Akkor a fiú elkezdte a punciját simogatni, a csaj meg erre felrakja az egyik lábát a radiátorra. Láthatólag ettől egyáltalán nem jött izgalomba a csaj. Ez ment egy rövid ideig, majd a mosdóhoz mentek. Egyszerre indultak el, pedig az volt az érdekes, hogy meg se beszélték (vagy én nem hallottam?), hogy most mit fognak csinálni és milyen pózban. A lány a mosdóra hajolva "hozzáférhetővé tette magát"; a fiú hátulról betette a lompost...a popsiba. A csajnak a fejét ezután már nem lehetett látni, annyira belehajolt a mosdóba. Vagy azért, mert annyira élvezte, vagy mert annyira fájt neki és a fiú előtt leplezni akarta. Amit látni lehetett, az a négy láb, a fiú segge, a fiú zacskója alatt meg a rózsaszín szeméremajkak, körülötte szőr... Ment a nyomatás egy ideig; a punci érintetlenül. Gondoltam, mindjárt elkezdi magának izgatni. [Kikövetleztettem a sok pornófilmből, amit már láttam. :)) Különben az egész aktus nem okozott különösebb meglepetést; mondtam is magamban: 'Tisztára, mint egy pornófilmben!' :)) ] Úgy is lett. Közben azt mondta, hogy 'Csináld, mert megin' elmegyek!' [Kétszer megfenyegetni egy férfit, hogy faképnél hagyja, pont a legjobbkor?! :))] Ekkor egyre hevesebben maszturált; elkezdtek remegni a lábai, majd egyszercsak mindez abbamaradt... Különösebb hanghatással nem járt az orgazmusa. Most vagy megjátszotta, vagy nem... Ekkor eljöttem onnan.

Az egész jelenet nem volt rám akkor olyan biológiai-fiziológiai hatással, mint amilyennel máskor szokott, mert akkor éppen a bőséges vacsora utáni emésztéssel; bizonyos gázok visszatartásával voltam elfoglalva...

A másik olyan kukkolós élményem, ahol szexnek voltam tanúja (illetve pont, hogy nem voltam), szintén abban az időszakban történt. Akkor az volt a baj, hogy már későn jöttem; épp akkor fejezhették be. Amikor benéztem a kollégium szoba kulcslukánn, rögtön egy ágaskodó falloszt láttam, amelyen egy kéz a bőrt rögtön el kezdi gyorsan húzogatni; majd hirtelen abba is hagyja. Ezután kiderült, hogy egy lány is volt ott, meztelenül. Csak a melleit láttam a nemi szervei közül. Ezután a lány elheveredett, könyökölve a fejét tartva. Csak a hátát lehetett látni, meg hogy mozog a karja; merthogy a fiú farkát huzogatja. Ezt kisvártatva abbahagyták. Csak arra lettem figyelmes, hogy azt mondja a csaj , hogy "Pedig én mindent megpróbáltam!" Szóval nem jött össze nekik... Viszont közben engem is észrevehettek, mert gyanúsan hirtelen nagy csend után hallom, hogy az ajtó felé közeledik valamelyikük. Ekkor persze már rögtön el kezdtem hanyat-homlok menekülni; úgy hogy mire kinyitották az ajtót, én már nem voltam ott. Azt nem tudom, hogy a fejemet hátulról még láthatták-e, olyan gyorsan történt mindez. Ezután még visszamentem, hátha még látok valamit. Hallom, hogy a csaj azt mondja: "Meg amikor fürödtem is...!"( Hogy a francba vette észre, hogy kukkolom, amikor az én szemem nem az ő szemének a magasságában volt?! Ráadásul akkor se láttam belőle semmit...) Ők is figyelhették az apró neszeket, mert megint kinyitották az ajtót, én meg megint időben elmenekültem. Mondom ezt nem hagyom annyiban, most már juszt is visszamegyek mégegyszer. (Meg hátha folytatják. Mármint a szexet.) Erre megint hirtelen kinyitják az ajtót, de most a csaj utánam is eredt (nyilván előtte megbeszélték a stratégiát). Mivel menekülés közben nem néztem hátra, nem tudom, láthatott-e hátulról; mindenesetre annyira futottam, hogy az én szobám ajtajának előterébe érve hatalmasat estem. Kövér testem esését biztos a szobatársam is meghallotta. Meg lehet, hogy azt is, amikor a csaj utánam kiáltott: "Látott valami szépet is?" (Nyílván nem látta, hogy fiatal vagyok, azért magázott le.) "Csak a melleidet!"--mondtam, de csak magamban...

"Hát ezeken mentem én körösztül"; ahogy nagyapám mondaná... Egyébként nem értem, hogy a kukkolást mért tartják egyesek betegségnek, amikor csak a természetes emberi kíváncsiság kielégítése. A balett nem betegség? Ott az emberi test kerül előtérbe művészi formában; de olyan feszülős ruhákban vannak, hogy tkp. minden látszik, férfinél, nőnél is... Ráadásul van egy olyan rész, amikor a férfi felemeli a nőt, és majdhogynem a pinájánál fogja meg. Illetve a súlyelosztás végett ott kéne neki, nem a combjánál. Ezt utálom, ezt az álszenteskedést, hogy a balett teljes egészében az erotikára utal (akár meztelenül is táncolhatnák, úgy jönne ki szépen minden), azt sugallja; ugyanakkor meg mégse ott fogják meg olyankor... Vagy pl. a gyermek aerobic nem pedofília? Ugyanis mondjuk egy szülő, aki retteg a pedofíliától, elítéli meg minden, ugyanúgy elmegy a gyerekének az aerobic-előadására, ahol tkp. kislányok ugrálnak; mutatnak be szexis pózokat táncos formában, erotikus ruhákban! Vagy a sok videóklipp, amely egyértelmű erotikus ráutaló képsorokat tartalmaz, nem betegség. Ezeket legalizálja a társadalom, a kukkolást meg betegségnek tartja?? Képmutatás!!

Tipcsi Creative Commons License 2001.06.06 0 0 88
1. Még gimis koleszban: a folyosó végén levő ablakokból rá lehetett látni a tanuló ablakaira. Késő este fény a tanulóban, sereg fiú leskelődik a folyosó végén: a tanári asztalnál törikönyvvel az egyik, lompossal a másik kézben űzi egy kolléga a tanulás unalmait :). Másnap mondták meg neki, hogy az egész szint látta, kicsit égett a feje :)

2. Egyetemi kolesz, Tipcsi péntek délután elmegy bevásárolni, ezt a szobatárs a barátnőjével úgy értékeli, mintha hazament volna, és mire Tipcsi visszajön, ajtó zárva. "Mit sem sejtve" kulcs bedug, elfordít, belép. Hoppá, a zár másik oldalában is kulcscsomó fityeg... Épp ráeszméltem a helyzetre, mire bentről egy hang: - Tipcsi, te vagy az? Erre: -Rosszkor jöttem? -Hát, eléggé... Nem szívesen lettem volna a srác helyében :)

T.

i65536i Creative Commons License 2001.06.06 0 0 87
Sziasztok!

Nálunk a koliban rendszeresen előfordul, hogy éjjel arra ébredek, hogy valamelyik szobatársam a barátnőjével éppen akcióban van. Az is megesik, hogy ők ébrednek erre...
Az már viszont furább, amikor nappal csinálják úgy, hogy bent van más is a szobában. Először teljesen kiakadtam. Ott ülök a gép előtt, ők meg tőlem fél méterre az ágyban. Egyszer csak azt veszem észre, hogy mozog a takaró és az ágy is. Nem semmi. Volt olyan is, hogy rájuk nyitottam. Az még cikibb volt (nekik persze). Hát ezek voltak az én élményeim...

4ndr3w Creative Commons License 2001.02.17 0 0 86
Nem merem állítani, mivel a csaj szoknyában volt és a lényeg nem látszott. :)
De ennek ellenére nagyon látványos volt a dolog, a maci akár a málnásban is lehetett! :-)~

Előzmény: Endorfin (85)
Endorfin Creative Commons License 2001.02.16 0 0 85
4ndr3w ,

büntetőjogi felelősséged tudatában ki mernéd jelenteni,
hogy AKÖZBEN márpedig a maci a málnásban tartózkodott ?...:)
Mert láttunk mi már nem kevesen olyat -(pl. filmen)
ahol a szereplők még meztelenül is voltak a viharos mozgás közben, de tuti, hogy nem történt meg a lompos becsempészése.

Endorfin

Előzmény: 4ndr3w (80)
Endorfin Creative Commons License 2001.02.16 0 0 84
Kinga Baba ,

"....Sajnos, rossz hírem van,..."

Az pedig tényleg baj, mert egy rendes lánynak vigyázni kell a jó hirére.
De azért az se semmi, hogy egy ilyen sztori leirása után- részletkérdés, hogy a sztori igaz-e -
bizonyos kollégiumokban lelkesen kombinálni kezdenek, hogy vajon őróluk van-e szó.

Endorfin

Előzmény: Kinga Baba (82)
Muffvadász Creative Commons License 2001.02.16 0 0 83
Kinga Baba

Én pl. egy mail-t sem írtam neked, de most és itt írok a topicba. Véleményemmel csatlakozom gruppenszexhez. Szerintem is jobb ha egy hozzád hasonló korú csajjal próbálod ki amit szeretnél.

Üdv Mindenkinek

Előzmény: Kinga Baba (82)
Kinga Baba Creative Commons License 2001.02.16 0 0 82
Miért nem ide írtok? Több mint 20 emilt kaptam, mindenki csak meg akar dugni. Úgy látszik, nem értettetek meg.

Sajnos, rossz hírem van, mert a lányok azt hallották hogy nem is fog már visszajönni az igazgatóhelyettesnő, mert márciusban vidékre költöznek. De jó lenne, ha nem volna igaz!

Előzmény: Rupert bácsi (81)
Rupert bácsi Creative Commons License 2001.02.12 0 0 81
Kinga baba,

Mit szóljunk hozzá? HAJRÁ!!!

Előzmény: Kinga Baba (78)
4ndr3w Creative Commons License 2001.02.11 0 0 80
Érdekes dolog szemtanúja voltam a héten. :)
Szerda este a Bécsi úti Kandó Kolesz diszkójának, a Klub104-nek a nyitóbulija volt. A buli közben történt, a "dancefloor" szélén egy széken üldőgélt egy párocska, egymást nyalva-falva. Srác a széken, csaj az ölében. Ez még nem is volt nagyon feltűnő, de amikor felcsendült a "Freestyler" c. kicsit pergősebb mű, azt vettem észre, hogy a csaj már széttett lábakkal ül a srác ölében arccal a srác felé, és a zene ütemére ugrál. Erre már többen felfigyeltek rajtam kívül, de ők nem igazán zavartatták magukat. Később a csaj kényelmesen hátradőlt, a kezeivel megtámaszkodott hátul a fiú térdein és úgy folytatták, meglehetősen kéjes arckifejezéssel!
A szám végén ismét összebújtak, majd kis idő múlva kisétáltak, mintha mi sem történt volna...
gruppenszex Creative Commons License 2001.02.10 0 0 79
Kedves Kinga Baba!

Én egyetemi koleszról írtam:)))
Érdekes amit Te írsz, s megmutatja, hogy nem is kevés biszex hajlam van Benned.
Nem gondolod, hogy ezt inkább egy Hozzád hasonló korú, vagy nem sokkal idősebb lánnyal, lányokkal kellene átélned?
Mert ilyen lányokat ismerek, nem is egyet:))))))

Előzmény: Kinga Baba (78)
Kinga Baba Creative Commons License 2001.02.09 0 0 78
Itt mindenki csak a főiskolai koleszokról ír?
Én Budán egy koedukált kollégiumban lakom, egész nagy, 22 éves lányok is vannak itt. A fiúk néha átlógnak, de komoly még semmi nem volt, mert félnek, hogy kirúgják őket. Hétvégén persze nagy mulatságok vannak, de én még nem voltam elég bátor hozzá.
Azért írok, mert van nálunk egy tanárnő, igazgatóhelyettes, és mások mondták, hogy elég érdekesen viselkedik. Már engem is többször megsimogatott, nagyon bizsergető volt. Nem fiatal, mert lehet már ötven éves is, de valamikor nagyon szép lehetett. Anyura is hasonlit. Férjnél van, a férje a könyvtáros nálunk, na az egy elég egzaltált alak. Nem is csoda, hogyha nem kell már az igazgatóhelyettesnőnek. Szóval még karácsony előtt volt, hogy a tarkómnál simizett, egészen beleremegtem, észrevette, megkérdezte, hogy jó e. Mondtam, hogy nagyon, és akkor megigérte, hogy ha majd hétvégi ügyeletes lesz, akkor beszélgethetünk erről, persze csak ha én is akarom. Neki akkor azt mondtam, hogy jó, de akkor még nem is gondoltam komolyan. Azóta viszont egyre csak várom, hogy mikor jön el az alkalom, de képzeljétek el, hogy azóta egyfolytában beteg. Már a férjétől is megkérdeztem, hogy hogy van, meg hogy mikor jön vissza, de kitérően válaszolt. Pedig nagyon vágyom rá, mert a többi lányok, akik régebb óta vannak itt mind azt mondják, hogy általában szigorú meg könyörtelenül gonosz, de akikkel jóba van, azokkal mézes-mázos. Azt meg tudtam, hogy valahol a közelben lakik, de nem merem megkérdezni, nehogy baj legyen ebből. Pedig szivesen meglátogatnám. Szóval néha úgy masztizok, hogy rá gondolok közben. És féltékeny vagyok a férjére. Mit szóltok hozzá?
gruppenszex Creative Commons License 2001.02.09 0 0 77
Kedves Apukám!
Szívesen teljesítem kérésedet.
Sajnos még csak egyes számban írhatom, lévén egyetlen egyszer gruppiztam koleszban - máshol azért már többször:)))
Egy jó hangulatú buli után mentünk fel négyesben (2 lány, 2 fiú) az egyik szobába.
(Egy pár, egy lány és jómagam, s a történethez az is hozzátartozik, hogy az egyik lányt, akkor láttam életemben először.)
Négyesben fürödtünk a zuhanyzóba, persze egymás testét szappanozva, majd be a szobába, s vagy fél éjszakán keresztül szerelmeskedtünk. Amolyan párcserés szex volt, mert a lányok egymással nem foglalkoztak, mi fiúk meg pláne nem:)
Mindig sokat álmodoztam előtte egy ilyen akcióról, s nagyon jó volt, hogy spontán történt az egész - bár mint jóval később megtudtam az egyik lánynak tetszettem, s ők a barátjával már készültek egy többesre, és ez épp ekkor és így jött össze:)
Ez már több, mint három évvel ezelőtt történt...
Előzmény: Apukám (76)
Apukám Creative Commons License 2001.02.08 0 0 76
Kedves gruppenszex! Oszd meg mar velunk koleszos tobbesszex-elmenyeidet...
Előzmény: gruppenszex (74)
Muffvadász Creative Commons License 2001.02.08 0 0 75
Most kezdem csak sajnálni, hogy az én életemből kimaradt a kolesz és ami vele járt volna.

Üdv Mindenkinek

Előzmény: gruppenszex (74)
gruppenszex Creative Commons License 2001.02.07 0 0 74
Valóban nagyon jó a koleszban, ez az egymás előtti élet:)
Az átszűrödő hangok, amik minimum inspirálják az embert, hogy a tettek mezejére lépjen:)))
Nem is beszélve a megvalósult álmokról, élményekről.
Nekem az első többesszex-élményem is koleszhoz köthető, s nagyon nem bántam meg, hogy megtörtént:)))
Apukám Creative Commons License 2001.02.07 0 0 73
Most jutott eszembe, hogy a kolesz tenyleg kivalo terepet nyujt a tarsas szex specialis formaira. En lepesrol lepesre jutottam egyre feljebb. A masik szobabol atszurodo nyogesek kivancsi fulelese, felig nyitott szemmel es 120 szazalekra allitott fulekkel a sajat szobankban szeretkezo par hallgatasa, kozben maszturbalas kifinomult mozdulatokkal, majd csokolozas homalyos lepcsofordulokban esetleg tobb par tarsasagaban, aztan matatas egy langyos kis pinacskaban a folyoso vegi konyhaban stb stb. A koleszos karrierem tetopontjat mar alant megosztottam a nagyerdemuvel, elismerem kisse felvagosan, de tenyleg az igazat irtam. Szoval a koleszben tenyleg az az erdekes, hogy a tobbiek melleted elik a szexualis eletuket, s a Te elmenyeid is masok elott zajlanak.
Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.30 0 0 72
Nekem egyetlen ilyen élményem van, bár az csak auditív, tehát nem láttam, amikor vittem ki a szemetet, és félreérthetetlen női hangokat hallottam a folyosó másik részéből,
nem izgultam fel csak érdekesnek tartottam.
Endorfin Creative Commons License 2000.11.16 0 0 71
"az egész ház visszhangzott a "b....stól". :-)"

Ahogy Arany János irta a Családi kör-ben:

"Jobb izű a falat, ha MINDNYÁJAN @szn@k..."

Endorfin

Előzmény: Bona Fide Supraman (69)
Muffvadász Creative Commons License 2000.11.15 0 0 70
Nugyodj meg később majd hallatszik más is.

Egy másik sztori: A lépcsőházból az egyik pasas mesélte, hogy a fölötte lakók az egyik hét végén elmentek otthonró és csak a 17-18 körüli fiuk maradt otthon. Este beindult a zene, tánc. Késő éjjel meg a szexparti hangos nyögésekkel kísérve és hajnalban valamelyik csaj azt kiabálta, hogy hagyják már békén végre mert teljesen szétb@szták. Aki mesélte azon problémázott, hogy nem bírt aludni utána meg azon, hogy nem hívták a buliba.

Üdv Mindenkinek

Előzmény: Bona Fide Supraman (69)
Bona Fide Supraman Creative Commons License 2000.11.15 0 0 69
OFF
Nálunk is egy időben a szomszédasszony nagyon élénk nemi életet élt, és be kell vallanom, elég izgalmas volt. Azóta másik lakásban lakunk, ez panel, és a fürdőszobában a szomszédok beszélgetését is hallani lehet, de más még nem hallatszott át. (Mondjuk alig másfél hónapja vagyunk ott).

Egyébként ehhez hasonló aranyos sztorit mesél el egy lány Nancy Friday Női erotikus fantáziák c. művében, amelynek lényege, hogy a csaj még tinikorában egy olyan bérházban lakott, ahol az összes hálószoba-ablak a belső udvarra nyílt. Esténként/éjszakánként hallani lehetett, ahogy az egyik lakásban valakik elkezdik, lassan mások is bekacsolódtak, míg végül egyszerre többen is csinálták, az egész ház visszhangzott a "b....stól". :-)

És végezetül a CKM-ben olvastam, ennek ellenére aranyos: Miért nyögnek a nők hangosan szex közben? Mert szeretik, ha a férfiak a lépcsőházban előre köszönnek nekik... :-)))
ON

Előzmény: Muffvadász (68)
Muffvadász Creative Commons License 2000.11.15 0 0 68
Mint már korábban is leírtam nem voltam koleszos (lehet, hogy sajnos). Most pár éve panelban lakom. Ez kb. olyan mint ahogy a koleszt leírtátok. Mindenki mindent hall. Volt pár éve egy 25 év körüli házaspár a szomszédunkban. A csaj elég sűrűn félrelépdelt. Mindig lehetett tudni, hogy idegen pasas alatt fekszik mert olyan nyögések, lihegések hallatszottak amit ha a férj otthon volt soha nem hallottam és amikor elélvezett úgy síkítozott és nyögött, hogy szerintem a fél ház ezt hallgatta. Sajna elválltak és elköltözött a csaj. Mostanában a felső szomszédból hallani hasonló hangokat. Hát ilyen a panel.

Üdv Mindenkinek

R-Action Creative Commons License 2000.11.14 0 0 67
Mint már más topikban említettem, szintén nem voltam kollégista. De talán a laktanya bizonyos tekintetben paralel állítható a koleszokkal. Szóval, miután karriert :) csináltam, és kaptam a vállamra néhány krumplivirágot, gyakorta adtam kapusszolgálatot. (gyk. az a baka, aki a kapuba áll, és vigyáz arra, hogy ne menjen be/ki senki.) Lényeg, hogy az egyik beosztottamnak a barátnője a laktanya közelében lakott, és hosszas könyörgés után megengedtem nekik (vajszívem van), hogy éjjelenként használják a kapusszobát bizonyos "dolgok" elintézésére. De mivel ezen idő alatt nekem nem akaródzott kinn dekkolni a hidegben, azzal a feltétellel adtam áldásom a keféléseikhez, hogy eltűrik a jelenlétemet. Eleinte még visszafogták magukat, sőt próbáltunk pokrócokból valami paravánt készíteni, de később annyira megszokták a jelenlétemet, hogy teljesen lazára vették a figurát. Olyannyira belefeledkeztek egymásba, hogy észre sem vették, ha én a takaró alatt néha-néha (elég gyakran) kivertem magamnak.
Nem volt könnyű időszak, akkor talán épp mazochista korszakomat élhettem.
Előzmény: Fraz (66)
Fraz Creative Commons License 2000.11.14 0 0 66
Nem voltam sajnos kollégista, legalábbis Magyarországon, de volt egy nagyon izgalmas élményem egy kollégiumi ott-alvás alkalmával. Egy rendezvényen vettem részt, az elszállásolást a szervezők a kollégiumban oldották meg.
Éjszaka lefeküdtem szobatársammal, kollégámmal, aludni. Lekapcsolván a villanyt a szomszéd szobából hamarosan különféle hangok szűrődtek át, de teljesen jól kivehetően. Női kuncogásból, nyögdécselésekből, férfi suttogásokból, sóhajokból, aaahokból állt ez a hangzavar. "Ezt a nőt bizony kúrják" jegyezte meg kollégám, majd szerencsére hamarosan távozott, szerintem elment kiverni a farkát.
Pedig akkor még csak az előjátéknál tartott a páros! A lány követelőzve nyögte: "aaah, tedd már be végre!". Hosszú percekig tartott a kefélés, a lány végig hangoskodott, sikongatott, nyökögött, kéjes nyögése elképesztően igató volt, ahogy csak rágondolok, egyből áll a farkam most is. Háromszor maszturbáltam, mire valamelyest lehiggadt testem.
Akkor éjjel sokmindent megértettem. Semmilyen perverzió nincs abban, ha valaki ilyenen beizgul akkor, ha akaratlanul is tanúja mások szexcsatájának. Ezután, ha lenne lehetőségem, még keresném is az alkalmat hasonló élmények gyűjtésére. Nagyon kedves emlék a most leírt történet.
Hasonló volt másoknak? Egy barátom mesélte, hogy keféltek a jelenlétében éjjel, azonos szobában, azt hívén, hogy ő alszik, roppant kínosan érezte magát. De azt hiszem, sok függ attól, hogy hogyan csinálják. Az én élményem nője, hát, szuper lehetett. Nem tudom, hogyan nézett ki, de ahogy nyögött, az valami királyi volt.
Bumeráng Creative Commons License 2000.11.13 0 0 65
Nálunk kicsit úgy jött be a dolog, hogy elloptuk az egészségügyi szoba kulcsát. Delelőtt volt csak rendelés. Délután oda nagyvalószínűséggel senkit se vittek. Mi pedig szépen diszkréten odajártunk kufircolni. Nem buktunk le egyszer sem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!