Keresés

Részletes keresés

újmóni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471445

az origo cikk alatt törökökről ír vki...

 

 

Előzmény: ohrana (471443)
újmóni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471444

:-)

 

hetente többször leírjuk ..... :)))

 

 

Előzmény: tütyüke (471442)
ohrana Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471443

Ez is on, mégpedig globális:

vszeg a németországba exportált hagyományőrzők voltak a kisbuszban. (Hogy hányan? Majd kiderül)

 

http://www.origo.hu/itthon/20130830-sulyos-baleset-az-m5-oson-ocsa-es-gyal-kozott.html

 

Képek a zindexen (is) vannak, ott egyértelműen látszik az on-ok rajzása.

A műltkor volt egy hasonló, de akkor mást nem kaszáltak el:

http://www.origo.hu/itthon/20130820-roman-utasok-serultek-meg-az-m5-oson.html

 

A román autók egyre nagyobb veszélyt jelentenek: egy kamionostól számon lehet kérni a pihenést, meg a jogosítványt.

Egy kisbusztól (ami 9 helyett 14 embert szállít) nem. Nem?

(Engem már majdnem ölt meg román tréler, előztem, erre elkezdett felkenni a korlátra. Nyomom a dudát, erre felriad, elkapja a kormányt, szerencsére jobbra, és berongyol a leállósávba....)

Ezeket a román trélereket sem ellenőrzik, pedig lenyomnak egyben 24-30 órát.

 

o

tütyüke Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471442

Most már csak arra kéne rájönni, ugyan mit is jelent a "roma nő" fogalom.

Me' ugye ollan nincsen.

Előzmény: újmóni (471441)
újmóni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471441

http://nol.hu/kulfold/20130830-szexboxok_hoznak_szebb_jovot

 

A Zürichben dolgozó prostituáltak többsége Kelet-Európából érkező roma nő, sokuknak több gyermeket kell eltartania.

 

 

Már a nol is cigányozik... :)))))

újmóni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471440

Bizony-bizony, kapkodja magára a pendelyt.... :))))))

 

 

Előzmény: Feles Elek (471438)
anyul Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471439

"Felnő lassan egy olyan nemzedék..."

 

Jelentem már felnőtt!

 

És, hogy Mónit fokozzam:

"Ezekben az ifjakban gátlás nincs, szocializáció nincs, szeretet nincs, csak erő meg vágy van. Ez a készlet. Megy oda a „kiccsávó” az ifjak közé, kinézi magának a legszebbet, mert az neki jár, lévén gátlás belül nincs, s ha tudja, megszerzi magának. Ha teheti, leitatja, befüvezi és becsapja, de ha nem állnak szóba vele, egyszerűen engedelmessé veri. Az ilyen szerencsétlen hím, ha belenéz a tükörbe, sem lát semmit. Nem látja magában, hogy a kor színvonalához képest is visszataszító, mert ő is legtöbbször ilyen környezetben él, nyomortanyákon, tucatnyian egymáson, kicsapják a családból, vagy éppen ott élnek felderíthetetlen kapcsolatrendszerben egymással „szerelmi” életet, s itt lesi el a párzás lehetséges fordulatait. Ilyen környezetben nincs is olyan minta, ami az erőszaktól visszafogja.

 

Nem erről tépjük a szánkat folyamatosan? Nem erről a veszélyről beszélünk?  Nem elég bizonyítékot szolgáltat ennek igazságára a napi bűnügyi krónika?

Előzmény: Feles Elek (471434)
Feles Elek Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471438

Marsovszky Magdaléna már izzítja a tollát... :-D

 

Veszi felfele a zinget?

 

A szerző nem a cigányokról írt.

Előzmény: újmóni (471436)
újmóni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471437

Kb gyanazt írja le, amit a múltkor Zsóti..... - csak most udvarlási szemszögből nézve.

 

A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a cigányság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja.

Előzmény: Feles Elek (471434)
újmóni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471436

Felnő lassan egy olyan nemzedék, amelynek számos tagja nem tud beszélni, nem tudja közvetíteni érzelmeit vagy szándékait, s megfejthetetlen rejtély számára a humanizált párkapcsolatok világa, viszont az üzekedésben meg nagyon is részt szeretne venni. Ahogy eszük nem sok van, úgy pénzük sincs a szerelmi szolgáltatások megvásárlásához. Az ösztön mint biológiai kényszer megmaradt, a kultúra és humanizmus mint civilizációs feltétel elmaradt.

Itt állnak ezek az erőtől duzzadó melákok, akik párzanának, de aki a kulturált világban rájuk néz, aki meghallja szavukat és látja viselkedésüket, az elborzad még a gondolatától is, hogy hozzájuk érjen.

 

Tömény burkolt anticiganizmus ez a cikk.

 

:-DDDDDDDDDDD

 

Marsovszky Magdaléna már izzítja a tollát... :-D

 

 

Előzmény: Feles Elek (471434)
újmóni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471435

Habszivacs gárdisták gyártásához befektetőket keresek... :))))))

 

 

Előzmény: ArsLab01 (471429)
Feles Elek Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471434

Hogyan udvaroljunk?
Gyarmati Ferenc - 2013. augusztus 30., péntek Az ősi szokások és a szigorú törvények régóta megteremtették a mindenkinek szóló érvényes parancsot, hogy a nők kegyeinek elnyeréséért folytatott versengésben a prostitúción kívül csak egy alternatíva létezhet, s ez az udvarlás. Udvarolni ezerféleképpen lehet, szép szavakkal, furfanggal vagy pénzzel, de a lényege a nők akaratának és beleegyezésének tiszteletben tartása. Minden más magatartás közönséges erőszak, amit a törvények a civilizált világban kíméletlenül megbüntetnek.

Felnő lassan egy olyan nemzedék, amelynek számos tagja nem tud beszélni, nem tudja közvetíteni érzelmeit vagy szándékait, s megfejthetetlen rejtély számára a humanizált párkapcsolatok világa, viszont az üzekedésben meg nagyon is részt szeretne venni. Ahogy eszük nem sok van, úgy pénzük sincs a szerelmi szolgáltatások megvásárlásához. Az ösztön mint biológiai kényszer megmaradt, a kultúra és humanizmus mint civilizációs feltétel elmaradt. Itt állnak ezek az erőtől duzzadó melákok, akik párzanának, de aki a kulturált világban rájuk néz, aki meghallja szavukat és látja viselkedésüket, az elborzad még a gondolatától is, hogy hozzájuk érjen.
Ezekben az ifjakban gátlás nincs, szocializáció nincs, szeretet nincs, csak erő meg vágy van. Ez a készlet. Megy oda a „kiccsávó” az ifjak közé, kinézi magának a legszebbet, mert az neki jár, lévén gátlás belül nincs, s ha tudja, megszerzi magának. Ha teheti, leitatja, befüvezi és becsapja, de ha nem állnak szóba vele, egyszerűen engedelmessé veri. Az ilyen szerencsétlen hím, ha belenéz a tükörbe, sem lát semmit. Nem látja magában, hogy a kor színvonalához képest is visszataszító, mert ő is legtöbbször ilyen környezetben él, nyomortanyákon, tucatnyian egymáson, kicsapják a családból, vagy éppen ott élnek felderíthetetlen kapcsolatrendszerben egymással „szerelmi” életet, s itt lesi el a párzás lehetséges fordulatait. Ilyen környezetben nincs is olyan minta, ami az erőszaktól visszafogja. A végén jönnek a bíróságok, és számon kérik azt, amit ezek a bumburnyákok nem is értenek. Lassan felmentő ítéleteket is lehetne hozni ügyükben, mert ezek tényleg nem látják tettük lehetséges következményeit. A bűncselekményt az elmeműködés olyan kóros állapotában követik el – nem működik az elme –, amely képtelenné teszi őket a cselekményük következményeinek a felismerésére. Élnek, ahogy megszokták.
A bíróság a minap szögezte le egy gyilkos erőszakba torkolló szomorú történet végén, hogy nincs tovább, de azt senki nem hiheti, hogy ne lennének itt körünkben ezek a mai, perverz képi világ által felajzott gátlástalan ifjak, akik, csak idő kérdése, hogy újra támadnak, és mindig támadnak majd, mert az ő világukban a nők elcsábításához egyszerűen nem készült más fogalomkészlet. A férfiaknak pedig meg kell tanulni újra azt a régi szabályt, hogy azt a hölgyet, akit csak egy kicsit is szeretnek, békeidők ide vagy oda, de bizony a mulatság végén haza kell kísérni.
A mai világban a gavallér kísérete nem ódivatú tolakodás, hanem az elemi biztonság része.

anyul Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471433

„Forradalmasíthatják a mezőgazdaságot az olcsó, habszivacsból készülő távirányítású repülőgépek, amelyek segítségével a gazdák naprakész és pontos képet alkothatnak termőföldjeik állapotáról.”

 

 

Jók ezek a dronok, hónapokkal ezelőtt szó is volt róla, hogy ezekkel ellenőrzik és védik majd a magányos tanyákon élő embereket nálunk. Hogy áll ez az ügy? Hallottál már ezek segítségével elfogott tolvajokról? Mert bizony a gazemberek továbbra is fosztogatnak, háborítatlanul bántalmazzák és rabolják ki az ott élő öregeket, sőt meg is ölik őket, ha úgy alakul.

Olyan nagyságrendben, amiben nálunk a terményeket, fát lopják, - és vegyük hozzá a vasúti kábellopásokat is - ezekből a dronokból több flottára lenne szükség napi 24 óra üzemidővel.

Legyünk idealisták , mondjuk elfognak több tucat termény tolvajt. mindegyik hátán egy-egy tömött zsákkal, amelynek akkori értéke max a szabálysértési kategórát éri majd el. Ezt majd feljegyzik a rendőrségen az előző eseteik mellé, de a delikvensek másnap már szabadlábon lesznek és folytathatnak mindent onnan, ahol abbahagyták :((((  Miért is ne tennék, hisz magad is olvashatosd nap, mint nap, hogy XY ellen már tizensok eljárás/körözés/letartóztatás van folyamatban, de ez emberünket egyáltalán nem izgatja, szabadon folytatja bűnözői élősködő életmódját, hisz így egy hónap alatt több százezer forintnyi szajrét is büntetlenül összelopkodhat. Ma egy malac, holnap egy zsák kukorica, holnapután 10-20 tyúk, …

Ezek az emberek elmehetnének fát kitermelni, terményt begyűjteni hivatalos munka keretében is –mert mint látható, képesek rá- de ők annyi pénzért nem hajlandóak dolgozni rendszeresen, kötött munkaidőben.  És így sem TB-t, sem adót nem hajlandók fizetni, mert az előzőt hátrányos helyzete miatt  fizesse helyette inkább az önkormi, az utóbbiról pedig fogalma nincs, hogy mi az, oszt még a segélyről is lemaradnának.

Ha csak az utóbbi hónapok nagyhorderejű bűnügyeit nézed: Győr melletti milliárdos ÁFA-csalókat a szlovák+lengyel rendőrök buktatták meg, a hazaiak csak figyelgették őket.A Kanadában csicskáztatókat a kanadaiak csípték meg, a magyar rendőrség nem nyomoz, mert itthon nem találtak okot rá, a Velence-Mestre melletti cigányfuttatókat az olaszok vágták dutyiba, Magyarországon  pl a NAV-nak sem tűnt fel, hogy miből furikáznak luxuskocsikkal hátrányosék.

A magyar rendőr meg minek kockáztatná az életét a tolvajlásból, futtatásból…élő kiccsaládok lefülelésével, ha rendre csak felfüggesztetek kiosztásával gyalázzák a magyar jogrendszert.

Előzmény: ArsLab01 (471429)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471432

Nyugodalmas jó éjszakát.

ec pec kimehecc. Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471431

"Magyar bandák fosztogatnak Ausztriában"

->helyesebben

"Magyar állampolgárságúakból álló  bandák fosztogatnak Ausztriában"

Előzmény: Törölt nick (471361)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.30 0 0 471430

Bocsánat, kedves ArsLab, de ezt nem tudom megállni: 

 

szerény nézetem szerint a drón ideális változata az lenne, amelynek fedélzetén külméreteiben miniatürizált, ám hatékonyság tekintetében az átlag többszörösére felturbózott, só/csípős paprika/feketebors-komponensű lőszert hasznosító géppuska...izé...fészkelne.

 

Mindemellett nem volna előnytelen, ha a határozottan ötletes és hasznos készség nagyfelbontású felvételeket is készítene, különösképp Kolompár Szókrátész Alkesztisz előnytelen morfológiájú ábrázatáról abban a pillanatban, amikor nagy tételben eszközölt kukoricalopás közben e pikáns sorozatok - sorozatban! - becsapódnak az űlőgumójába.

 

E feltételek teljesülése esetén a sorozatgyártást - elviekben - teljes meggyőződéssel támogathatónak tartanám.:-) 

Előzmény: ArsLab01 (471429)
ArsLab01 Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471429

Mezőőr drónnal a megoldás? Nem csak a dudva ellen lehet vele küzdeni:

 

Habszivacs drónokat küldhetnek levegőbe a parasztgazdák

Forradalmasíthatják a mezőgazdaságot az olcsó, habszivacsból készülő távirányítású repülőgépek, amelyek segítségével a gazdák naprakész és pontos képet alkothatnak termőföldjeik állapotáról.

Chris Anderson, a 3D Robotics nevű cég vezetője egy kaliforniai technológiai és fejlesztési tanácskozáson kifejtette, hogy mivel a pehelykönnyű, kisméretű drónok alacsonyan repülnek, roppant részletes, nagyfelbontású felvételeket tudnak készíteni,

A drónok megoldást kínálhatnak erre a problémára, mert olcsón előállíthatók és üzemeltethetők, nem utolsósorban pedig igen részletes fotókat tudnak készíteni a földekről és a termékekről – érvelt előadásában Anderson, az előnyök közé sorolva azt is, hogy bármikor útnak indíthatók a magántulajdont képező gazdaságok feltérképezésére.

Tájékoztatása szerint vállalata egészen kicsi, habszivacs alapanyagú gépek kifejlesztésén dolgozik, amelyeket egy 170 dollárba – hozzávetőleg 37 000 forintba – kerülő automata pilóta irányítana. A tetszés szerint egyetlen levélre is fókuszálni képes kamerákkal készült felvételekkel, akár infra fotókkal ki lehetne mutatni

http://hvg.hu/tudomany/20130522_Habszivacs_dronokat_kuldhetnek_foldjuk_fo

 

 

 

Előzmény: anyul (471423)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471428

Off

Hadd mondjam el: volt ma egy pont, délután fél hét táján, amikor átfutott az agyamon a gondolat: megkeresem én Ritók Nórát, ajánlana be egy cigány családhoz csicskai minőségben. Tudok ezt, tudok azt: írni meg olvasni, mosni-főzni (kismenyasszonynak már nem vagyok sehogy ideális:-), szerencsére, de Mohácsnál már veszett több is.)

Mert:

egy most kezdődött "újcsapat-szervezés" kapcsán Pesten voltam. Hazafelé jövet kaptam egy sms-t a biztosítótársaságtól: "A körzetben 1-2 órán belül felhőszakadás várható" - de megvontam a vállam. Volt már ilyen. Aztán a városba érkezve a szivemhez kaptam: az életben még ilyen látványt..ilyen vizet! A főútvonalakon 25-30 cm, esetenkét még nagyobb mélységű missisippik hömpölyögtek: tárva a nagykapuk, a víz hullámzott cégek és magánházak udvarán...mindenütt letört ágak, tűzoltókocsi-csordák..

"Na" - gondoltam - "végem". A város mélyebb részén lakom: kezdtem meg érteni, mit érezhet az ürge, ha kiöntik. És nem, és mégsem: a nagyja épp a környékemet kímélte meg. Csoda folytán? Nem is maradt el a hálaadás.

Ritók Nórát pedig hanyagolni fogom, pont, mint eddig.

On

hayalilo Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471427

Abszurdum, tébollyal határos, mint majdnem minden, amiben élünk. Nem vagyok képes és hajlandó hinni, hogy egy ilyen helyzet létrehozásában ne lappangana szándékosság.:(

Előzmény: anyul (471423)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471426

Alapvető fontosságú. Valami ehhez hasonló létezett (azért fogalmazok ennyire faramuci módon, mert nehéz helyt adni annak, hogy megvesztegethetetlen és hatékony belső ellenőrzés létezett egy rendőrállami "szövegkörnyezetben" - holott...valami ilyen volt).

Volt, de "kasztrálták", szétcincálták azt is, kósza hírek szerint.

Előzmény: pragmatikus álmodozó (471421)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471425

"A maffia is így működött.."

 

Minden mafia (bocs..csak egy f-el tudom írni..) közös működési ismérvei ezek: meghatározzák egy bűnszervezet mafia-jellegét.

Már az unalomig ismétlem, de meggyőződésem: nem szabad alábecsülni a cigánybűnözők szervezői és működtetői képességeit. Egyébként is: az olyan társadalom, mint az övéké - amelynek eredeti törzsi szerkezete fellazult és klánok halmazává bomlott (klánokéra, amelyek azonban felerősítve hordozzák a "genetikává lett" cigány ethoszt) - tehát az ilyen társadalom spontán kínálkozik a mafia-tipusú bűnözés szervezeti keretéül.

 

"...Kanadából tisztán látják az itteniek zsarolását.." - hát hogyne. Számukra nem kötelező PC-nek, azaz: vaknak és süketnek lenni.

Végül: több legyet egy csapásra. Olyan légkört kell teremteni, amelyben Magyarország nem is gondolhat arra, hogy átfogóan rendezze a cigány-kérdést...és mivel nem rendezi, egy okkal több, hogy ezért kárhoztassuk. Tiszta sor.:(

  

Előzmény: anyul (471418)
anyul Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471424

A termelők? kooperáljanak? Mit enged meg nekik a törvény, tudjuk.

Az egyik boldogtalan tulaj  táblát akasztott ki a kukoricása szélére. "Ne lopj! Ha elkaplak, itt döglesz meg" De ettől még csak meg sem ijed a tolvaj, mert elolvasni sem tudja:((

Előzmény: hayalilo (471420)
anyul Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471423

"Két testület hiányzik elemi erővel a magyar rendvédelemből, szvsz: a Csendőrség és egy jól szervezett, megfelelő hatáskörrel felruházott mezőőrség."

 

Ehhez csak mezőőrség témában tudok szólni, ami az egyik esti híradóban hangzott el.

Érik a kukorica, naponta tonnányit is ellopnak a termelőktől. Se mezőőrök, se a gazdák nem mehetnek ki éjszakánként a földjeiket védeni, mert  a helyi vadásztársaság épp ebben az időszakban szervez vadászatokat. Küzdök az értelmezéssel már vagy 2 órája, hogy is van az, a mezőőr és a gazda áldozat lehetne (nem is mennek ki) a tolvajok meg nyugisan pakolgathatják a szajrét, de még véletlenül sem futnak bele egy lövésbe se?

Hol lehetne ennél tökéletesebb pálya az ingyenélők megfékezésér?-ott az ellopandó szajré, amiért minden áron el kell menni arra a területre, amely vadászat miatt le van zárva és ott vannak a vadászok pöcsétes engedélyekkel, hogy lőjenek.

Előzmény: hayalilo (471419)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471422

pragmatikus álmodozó Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471421

"Két testület hiányzik elemi erővel a magyar rendvédelemből,"

 

Mindenképpen hozzá tenném egy hatékonyan működő és megvesztegethetetlen belső elhárítás hiányát.

Előzmény: hayalilo (471419)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471420

bocsánat:

.."csak egymással szoros kooperációra lépő termelők.." stb.

 

 

 

Előzmény: hayalilo (471419)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471419

Két testület hiányzik elemi erővel a magyar rendvédelemből, szvsz: a Csendőrség és egy jól szervezett, megfelelő hatáskörrel felruházott mezőőrség.

Az első hiányának egyértelműen politikai oka van, a másodikénak szintén, de kettős értelemben: közvetlenül és közvetetten is. A közvetlen ok mindannyiunk előtt ismert:

a jelenlegi hatalom (is) mindent megtesz annak megelőzésére, hogy a magyar állampolgárok, saját kezdeményezésben, önvédelmi célú szerveződéseket hozhassanak létre - márpedig mi egy mezőőrség célja, ha nem ÖNvédelem? - hiszen a munkám és amit létrehozok általa, a létfenntartásomat biztosítja.

 

A közvetett politikai ok, hogy a mai magyar mezőgazdasági termelők zsigerileg irtóznak a szövetkezés minden formájától, a legspontánabbtól is...és hát a termelést másodlagosan szolgáló struktúrákat - közöttük a mezőőrségez - csak egymással közös érdekek mentén, szorosan kooperáló lépő termelők tudnák kialakítani.  

Előzmény: Detonátor (471397)
anyul Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471418

A maffia is így működött: fenyegetés, megfélemlítés -az áldozatok felé, zsarolás,korrumpálás a hatalom felé

Röhej, hogy Kanadából tisztán látják az itteniek zsarolását, Pápán meg mindenki vak és süket:(((((

Amúgy meg micsoda kíváló téma, jó kis külföldi média cunamit kreálhatnak belőle: Magyarországon megfélemlítik a cigány tanukat, a rasszista magyarok cigányokat rabszolgaként robotoltattak, a rendőrség nem nyomoz, ha cigányok a bűncselekmények áldozatai.... soroljam még?

Előzmény: hayalilo (471415)
gitana19 Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471417

Nem gyenge!

Előzmény: újmóni (471363)
hayalilo Creative Commons License 2013.08.29 0 0 471416

Nincsenek fehérgallérosok?! Emlékeztek pl. Kulcsár Attilára?:-) 

Előzmény: újmóni (471396)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!