Keresés

Részletes keresés

freyya Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1667
Sziasztok! Mitől lesznek egyes szavak zöldek? Lsd. pl. Hi-fi otthon topik. Én nem csináltam semmit.
walkerkopo Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1666
köszönöm a választ, legalább megerősítettetek abban, hogy a moderátorok igazi faszfejek, akik nem tudják megindokolni, hogy mit miért tesznek.
walkerkopo Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1665
mélyen tisztelt moderátorok. szépen megkérdem, miért is lettem kitiltva a fegyverek emberek félelmek fórumból? Érdeklődve várom, hozzászólásom mely pontját sértette a moderációs elveknek. Persze valszeg erre sem fogtok válaszolni, ahogy az előző érdeklődéseimre sem.
gofigure Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1664
Csak megkérdezem - szüzi ártatlanul - hogy miért lettem kitiltva a természetfotós topikból. Ott szeretném ugyan is bepótolni a II VH. miatti hiányos fotográfiai ismereteimet.
Ugyan is a bombázások miatt elsö elemibe 2, másodikba 3 hönapig, 3,-ba pedig csupán 6 hétig jártam. Negyedikbe meg állandóan szénszünet volt. Mi vittük a fát a kályhába, s mivel burzsuly gyerek voltam, nekem kétszer annyi fát kellett betrögerolnom, mint a többi prolinak. Innen is vagyok lelkileg ilyen nagyon sérült.
eke Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1663
miszega Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1661

Fegyverek, emberek, félelmek

 

gázpisztoly topicból

 

ki lettem tiltva

 

ez részben eléggé érthetetlen mert ott talán 2-3 hozzászólásom volt illetve értesítés a tiltásról nem jött így csak most jöttem rá hogy nem tudok ott hozzászolni

 

és "lövésem" sincs miért??

 

még csak vitatkozni se vitatkoztam senkivel, nemhogy valami helytelenség törént volna

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1650

Az előbb leírtakat figyelembe véve kérem a regisztrációm visszaállítását, mert:

 

1.

Semmi olyan szabályzatba ütközőt nem tettem amiért végleges kitiltást kellene adni

 

2.

A végleges kitiltásom jogtalan, és diszkrimináció következménye.

 

3.

Az ellenem irányuló személyeskedés gyalázás során sem a hsz.ek nem lettek törölve sem a gyalázkodók nem kaptak még egy napos kititltást sem.

u.hu Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1649
Mivel én már elhatároztam, hogy a fórumból teljesen kiszállok, egy dolgot jegyezz meg: az egész term.fotós topikból csak egy alak nem tudja,bírja elviselni az esetleg népszerübb embereket. Itt most a tudálékosságról beszélek. Mert sajnos a jóindulat mellett, sok hülyeséget is kap,kapott a topik. De ezt lehetett volna másképp is kezelni... Én egy vén fasz vagyok / 54 éves / a fotós szakmámban immár 36 éve dolgozom, de egy ilyen nudli gyerek ne kostolgasson, holott én a szakmámat szeretem és művelem, de a fotózás nem csak a tecnikából áll. A volt mesterem azt mondta, hogy a fényképész azért az ami, mert a fényből készit képet és ehhez ész kell, és nem balázska. Nu, akkor kitílthatsz.
Előzmény: a jéghegy legénysége (1645)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1648

4.

 

a vaku téma csak addig on amíg eke leírja a téveszméit?

 

Addig on amig kijelenti, hogy vitapartnere nem ért hozzá és a téveszméit hozza fel igazolásként?

Amikor erre válaszolni akar a vitapartner akkor már off annyira, hogy drasztikus lépéseket kell ellene tenni, végleges kitiltással?

 

5.

 

vakuzás a fotózás szerves része gy nem lehet off téma

 

6.

Pár oldallal korában, csakhogy a kényes téma minnél hátrább kerüljön több oldalnyi off volt olvasható szeszesital meg kaviár témában. Ez hogy kapcsolódik a természetfotózáshoz? Ez nem volt off? Itt miért nem lett kitilyva senki végleges érvénnyel?

 

7.

Amióta látogatom ezt a topicot még soha nem volt off a fotótechniaki kérdés, mivel a technika és használata fórumban található fotózásról szóló topicról van szó.

 

Most miért lett hirtelen off? Mert eke bebukott technikai kérdésekben?

 

 

8.

 

Miért nincs igazságosság a moderációban és miért van olyan érzése az embernek, hogy a moderátorok, vagy egy részük is eke kezében van?

Előzmény: Törölt nick (1647)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1647

1.

 

jóval korábbi hsz.ekre válaszoltam így a bejegyzésed még nem láttam! (időrendben olvasok és írok)

 

2.

 

Ez még nem elég indok, hogy végleges érvénnyel tiltsanak ki és úgy, hogy még olvasni se tudjam a topicot.

 

3.

A vérostobázásért és anyázásért miért nem jár kitiltás?

 

 

Előzmény: a jéghegy legénysége (1645)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1646

Az a nevetséges,  amikor egy topictárs nem tudja elviselni, hogy alulmarad technikai kérdésekben, ennek kapcsán "vérostobázik" "anyázik" majd amikor már tényleg nincs menekvés a blama elől még a személyeskedés meg gyalázás után sem, akkor kitiltatja azt akivel szemben alul maradt.

 

Az a nevetséges amikor az anyázó és vérostobázó maradhat, és azt tiltják ki méghozzá véglegesen akit vérostobáztak meg akit anyáztak.

Előzmény: u.hu (1643)
a jéghegy legénysége Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1645
Nem a semmiért. A 34177-ben jeleztem, hogy a vakuzás téma off. Ignoráltátok.
Előzmény: Törölt nick (1644)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1644

Na ez már túlzás!

 

 

A semmiért úgy lettem kitiltva, hogy még olvasni se tudjam a topicot.

 

Nem káromkodtam, nem anyáztam, csak fotótechnikai kérdésekben volt hozzászólásom. Igaz ez eke tévedéseit igazolták. Ez a módszser? Amikor eke bukik fotótechnikai kérdésekben akkor kitiltják azt aki megbuktatta, hogy ezzel védjék őt?

 

Az Index fóruma csak ekéé? Csak neki lehet igaza? Ahogy veszélybe kerül máris kitiltják azt akivel szemben alulmaradt? Már csak ilyen módszerekel képes magát a toppon tartani? nem csak buta de aljas is. És szomorú, hogy a modik közt vannak akik ezt támogatják.

 

Előzmény: Törölt nick (1642)
u.hu Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1643
Ez már tényleg nevetséges. Ha a kedves-kedvetlen topiktárs nem tudja elviselni a kritikát, de ő egy  másik emberrel szemben /tényként leírt/ anyázást használ..... akkor tehet egy szívességet.
Előzmény: eke (1641)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1642

Sé most miért lettem kitiltva ismét végleges érvénnyel?

 

A vérostobázó, személyeskedő, gyalázó meg miért maradhat?

eke Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1641
eke Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1640
atyuska, nagyon sok munkát adsz a természetfotós topik több rendszeres tagjának ismerethiányoddal, és a butaságaidhoz való végletes ragszkodásoddal, az elmúl napok eseménye jól példázzák, hogy mint megnemértett zseni milyne alapvető tárgyi tévedeéseket halmozol tényként.

Ezen az sem segít, hogymost végre sikerült valamit felismerned egy tchnikai témában.

Szintén vérprimitívségnek tartom azt ha valaki azt sugalja, mint jelesül Te hogy egy anonim páláyzta eredményeit amit 8 tagú független zsűri bírál, tudja befolyásolni bárki. Ott ahol a zsűrizés minden eleme számítógépen rögzítettm, és a két szélsőérték pontszám a pontozőásban kiesik.

Mi más ez ha nem nyilvánosság előtt tudatos mocskolódás, provokáció, nyíltszíni hazugság?

Csoda e ha kiakad az ember. Tényelg róssz sz erre a helyzetre a vérostoba jelző, hiszen it Te ezt tudatpsan teszef, provokálsz, téveszméket hirdetsz. sorról sorra, ezért van mindeki ellenen mert a tényket tisztelik, nem engem.
Ha meg látod hogy meniyre utálnai itt tégedm akkor húzz el, félévig nyomod nem volt, és nem volt konfliktus a topikban...

Az elhúzást vinnoygással pont így értettem, hogy ide jössz a modikhoz... Nyertem, Itt vinnyogsz.

Az meg hogy ki miben tévedett, nem egy ilyen alulképzett ostoba fogja eldönteni.

A tények makacs dolgok, és az irásaid idézhetők.

Ez van.... kikeressem azt amit többször is idéztem, miszerint szerinted a HSS és a normál szinkron estén azonos beállításokkal szerinted azonos lesz a z expozíció???


Kicsi huszár, menniy idő kellett ennek belátáshoz hogy felfogd a valóságot?



Tisztelt modik, alábbi olvtársnak jó lenne ha csak olvasási joga volna, mert írásaival ugyan segít egy-egy téma megértését (jobbára csak magának), de a természetfotózáshoz képek hiányában smmi köze. A legdurvább támadásokat intézi viszont azok irányában akik jelenleg a hazi természetfotózás reprezentánsai.

Üdvözlettel: eke
Előzmény: Törölt nick (1639)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1639

"Tisztelt Modráció, ha ennek a kampónak a tevékenységéről kikéritek az illetékes topik véleményét....,"

 

Annak a bandának a véleményét akiket a kezedben tartasz, mert te vagy az akárki a Magyar természetfotósok körében? Akik nemmernek ellened szólni mert még szeretnének pályázni is nem akarják az esélyeiket lecsökkenteni azzal hogy ellened emelnek szót? Te csak ki akarsz takarítani az utolsó helyről ahol még egy páran tartanak valakinek, és féltékenyen őrzöd a pozíciódat ezért kitakarítasz mindenkit aki rávilágít arra, hogy te sem vagy tévedhetetlen?

 

"ha nem vérostoba akkor provokátor"

 

 

Hát nem is tudom ki lőtt megint mellé fotótechnikai kérdésben. Nem is egyben! Sorban halmozod a téveszméket.

 

Aztán nem is tudom ki írta a következőt: "elhúzhatsz nyugodtan vinnyogni te vérostoba favágó!"

 

Mindezt azután, hogy egy bődületes tévedésed miatt azt hiszed igazad van egy technikai kérdésben. De még ha igazad is lenne azt így kell nyugtázni?

 

Tisztelt moderáció!

 

Kérdezem, ha valakinek esetleg igaza is van egy fotótechnikai kérdés körüli vitában azt így kell nyuigtázni, hogy: elhúzhatsz nyugodtan vinnyogni te vérostoba favágó!Édesanyádnak szintén a legjobbat kívánom a lehető legtöbbször!

 

Azt is megkérdezném, hogy az előző nickem miért lett végleges érvénnyel törölve, hiszen nem személyeskedtem, nem használtam trágár szavakat. Csak annyi bűnöm volt, hogy eke megint alul maradt technikai kérdésekben és mielőtt lejárta volna nagymonológját, engem gyorsan kitiltatott, hogy ne tudjak válaszolni.

 

Viszont itt velem szemben folyamatosan személyeskednek, sértegetnek, fentebb láthatóan anyámat emlegetik, és nemhogy egy hétre, de még egy napra sincsenek kitiltva. Ha még is, akkor sem véglegesen mint ahogy engem tiltanak ki a semmiért, és valami haver időelőtt vissza is engedi őket.

Előzmény: eke (1638)
eke Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1638
Tisztelt Modráció, ha ennek a kampónak a tevékenységéről kikéritek az illetékes topik véleményét, rájöhettek, hogy ha nem vérostoba akkor provokátor. Egyik esetben tényállítás van ha a másik akkor ő a nemkívánatos személy...
Előzmény: Törölt nick (1634)
gofigure Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1637
"Isten fasza."

Csak Tótát idéztem
Előzmény: eke (1633)
gofigure Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1636
Jó lenne, ha ekét nem hagynátok személyeskedni és anyázni.
gofigure Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1635
Néha muszály.

Húzatja van kiskatona.
Előzmény: eke (1633)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1634

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=62585872&t=9041344

 

Az ilyen hozzászólások miért maradhatnak? És miért nem jár értük legalább egy heti kitiltás?

Azért ez elég durva már ahhoz.

eke Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1633
gofigure Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1632
Mi mikor leszünk visszaengedve.
178-an várunk türelemmel.
Tiszta Gulag.
Előzmény: a jéghegy legénysége (1628)
Majdnem Creative Commons License 2006.12.27 0 0 1631
a két első, a Toro és a Törledő működik ....  a Majdhogynem be tud lépni, de nem tud írni ...
Előzmény: Majdnem (1630)
Majdnem Creative Commons License 2006.12.27 0 0 1630
kipróbálom, örülnék, ha megmaradnának használható tartaléknak, baromi unalmas újakat kitalálni mindig, ha aknára léptem éppen  ..  vagy az akna lépett rám valamiért ...
Előzmény: Majdnem (1629)
Majdnem Creative Commons License 2006.12.27 0 0 1629
köszi a választ, de nem tudok belépni velük
Előzmény: a jéghegy legénysége (1628)
a jéghegy legénysége Creative Commons License 2006.12.27 0 0 1628
19-én és 21-én vissza lettek engedve, ott van a közleményekben.
Előzmény: Majdnem (1624)
Majdnem Creative Commons License 2006.12.26 0 0 1624

Tistelt Moderátorok, rettegett főnökeink!

 

Tisztelettel kérdezem, Törlendő Nick és  Toro Rosso miért, mi módon lett kitiltva közleményezés nélkül?  Majdhogynem közleményezve, de látható ok nélkül szintén ...

 

van válasz? vagy inadekvát a kérdés?

 

esetleg a kérdező is ki lesz tiltva?

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!