Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.15 0 0 8952

Köszönöm, bár nem tudom, mivel érdelemtem ki.

Előzmény: Rasputin2004 (8950)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.15 0 0 8951

Nem hiszem hogy egy férjét szerető csaj csak úgy elsőre végig tudja ezt nézni, úgy hogy nem akarja "megölni" az idegen nőstényt! Nehéz ügy!

 

De hát nem is mondtam, hogy elsőre. Az első alkalom sima egymás előtti szex volt egy párral. Semmilyen testi kontaktus nem volt velük, csak néztük egymást szex közben. Ha ott, akkor a férjem megdugta volna a másik nőt, kinyírom mindkettőjüket. Két év telt el az első alkalomtól addig, hogy ez megtörténjen. Addig leginkább úgy voltunk együtt párokkal, hogy csak a lányok foglakoztak egymással, de minkét pasi csak a saját párjával volt (persze azért volt, hogy a kezek, szájak elkalandoztak). És nem utolsósorban sok-sok beszélgetés zajlott le addig köztem és a férjem közt.

 

Előzmény: Törölt nick (8947)
Rasputin2004 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 8950

Kedves csak_ugy !

 

Te fantasztikus Vagy!

 

 

 



ijijij Creative Commons License 2013.11.15 0 0 8949

Sziasztok. Regi almomat szeretem valora valtani vegre valahara: csatlakozni egy biszex parhoz. Tudom, ez nem megy egyik percrol a masikra, ezert irok ide, hatha lesz olyan par, akivel levelezgetve, kepeket cserelve talan osszejohet. Az a szerencses helyzet van, hogy mindket fel oromere tudnek lenni. 28 eves, atlagos/vekony testalkatu jokepu srac vagyok. debgaleria@yahoo.com cimre irjatok kerlek. 

28.42pár Creative Commons License 2013.11.15 0 0 8948

Talán pont a lényeget látom másként, mint te. Akit izgat, hogy mással látja a párját, az nem az ellenfelet látja a harmadik félben, nem mérlegeli, hogy nagyobb-e a farka, melle, segge... Inkább a gyönyör egy különleges forrását látja benne. Valakit, akitől mindkettőjüknek jobb lesz valami. Én így látom.

Előzmény: Törölt nick (8947)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 8947

szia, tetszik amit leírtál, csak szerintem- ha tényleg így történt- túl könnyű volt az a kezdet. A férfi és a nő részéről is.  Főleg a hölgy részéről! Csak úgy (na jó, kicsit kellemetlenül) végignézi ahogy a férjét kényezteti egy (esetleg sokkal jobb) csaj! Mert az biztos hogy jobb csajjal ez a dolog el sem kezdődhetne a valóságban! És azt látni hogy az imádott embered (esetleg) sokkal jobban, vagy csak máshogyan rágerjed az új csajra( mert jobb, kisebb vagy nagyobb a melle, a segge, vagy csak azért mert  ismeretlen punci)! Nem hiszem hogy egy férjét szerető csaj csak úgy elsőre végig tudja ezt nézni, úgy hogy nem akarja "megölni" az idegen nőstényt! Nehéz ügy!

Előzmény: Törölt nick (8941)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 1 8946

ki szeretkezne vele?

CSAK PÁROK!

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 8945

Persze, de előre semmi nem tudható. Ha így gondolkodom, akkor nem megyek férjhez, nem szülök gyereket, hiszen egy teljesen monogám kapcsolatnál is benne van a pakliban, hogy az egyik fél egyszer csak ráun a másikra, és lelép valaki mással. És sajnos a ráunás valahol törvényszerű is, hiszen az agyunk a változatosságra van berendezkedve. Mint ahogy ha két hétig csak a kedvenc ételedet eszed, akkor a végén már ölni tudnál egy párizsis zsömléért.

Nálunk úgy működik a dolog, hogy én beláttam, egy férfinak szüksége van a változatosságra, ő pedig elfogadta, hogy én néha igénylem egy másik lány puha száját. Ezt intézményesítettük a párkeresgéléssel és szvingerrel.

Előzmény: Tom Freeman (8944)
Tom Freeman Creative Commons License 2013.11.14 0 0 8944

"Van viszont egy fontos szabály, ami mindkettőnkre vonatkozik. Mindent csak együtt csinálunk, és csak akkor, ha mindketten rábólintunk." Ezt jól írtad és így tényleg működhet a dolog hosszabb távon is. Ez jó hozzáállás. De... a problémák ott szoktak kezdődni, hogy az egyik fél felrúgja ezeket a szabályokat. Előre sajnos ezeket nem tudhatjuk. A történet többi szereplője is érző emberből van és idővel vátozhatnak vélemények. Még annyira is, hogy végül valaki mégis összecuccol a szakáccsal.

 

Nem elvenni akarom a kedvedet, jól csináljátok, de sajnos sok minden benne van a pakliban és vannak dolgok amik nem rajtunk múlnak.

Előzmény: Törölt nick (8941)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 8943

Jó ez a kép. Nekünk pont az ilyen spontán dolgok hiányoznak, mint amit a képbe beleképzelek. (Nyaralás, szimpatikus pár/pasi/nő, beszélgetés, egyre forróbb hangulat, tétova simogatások, és már nem csak a tűző nap miatt izzik a levegő...)

Sajnos a realitás viszont általában ettől messze van. (2-3 órára kibérelt szoba a neten megismert párral; előtte gyors zuhany, ahol a másik lány elárulja, hogy csak a pasija kedvéért biszex, ezért csak csináljunk úgy, mintha, hogy a pasija örüljön /b+, gondolom magamban/; erőltetett beszélgetés; mindenki kivár, hogy ki fog először csinálni végre valamit, és amikor elkezdődik valami, akkor a szomszéd lakásban valaki nekiáll falat fúrni; aztán amikor vége, jön a szokásos "majd keressük egymást", puszi, puszi, de gondolatban már a levelet fogalmazom, hogy "aranyosak voltatok, de nekünk valami hiányzott...")

Előzmény: Ingyenes, és az is marad. (8942)
Ingyenes, és az is marad. Creative Commons License 2013.11.14 0 0 8942

Van itt olyan gomb, amivel lájkolni tudnám a hozzászóláasodat???

 

Előzmény: Törölt nick (8941)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 8941

A férjemnek átlagos méretű farka van, de simán van annyi önbizalma, hogy nem érdekli, mekkora a másik pasi farka. (Mondjuk én nem szeretem a nagy méretet, úgyhogy túl sok aggodalomra amúgy sem lenne oka.)
Szerintem ez az egész farokméret-mizéria 99%-ban csak a pasik fejében él. Egy nőnek annyi minden más is fontos a szexben, hogy a farok mérete csak egy tényező a sok közül.

Azt hiszem, nálunk én birkóztam meg nehezebben a dologgal, de mivel tudtam előre, hogy így lesz, mi fokozatosan haladtunk. Először csak néztünk másokat, és csak egymással foglalkoztunk. Aztán volt olyan pár, akiknél szintén mindenki a saját partnerével foglalkozott, de közben simogattuk egymást. És így lépkedtünk tovább. Amikor először láttam, hogy egy lány bekapja a férjem farkát, akkor nem volt bennem féltékenység, inkább kíváncsi voltam, más hogy csinálja. Amikor először láttam, eltűnni a férjem farkát egy idegen punciban, hát az nem volt könnyű elsőre. Ott valahogy egyszerre éreztem féltékenységet és izgatottságot. De azt hiszem, a legnehezebb az volt, amikor először megcsókolt egy lányt. Viszont közvetlenül utána engem is megcsókolt, és éreztem, hogy ez teljesen más. Ahogy utána rám nézett és átölelt, az fényévekre volt attól, mint amikor a másik lányt megcsókolta. Persze sokat is beszélgettünk a dologról, és eljött az a pillanat, amikor rájöttem, hogy neki az egész annyit jelent egy másik lánnyal, mint pl. egy jó ebéd valahol. Ott, az étteremben élvezi a nem otthon megszokott ízeket, de aztán hazamegyünk, és estére, amikor ülünk a vacsoránál a gyerkőcünkkel, és beszélgetünk, neki már csak egy kellemes emlék marad az egész, hogy ettünk egy jó ebédet valahol. És ahogy nem fog összebútorozni a szakáccsal, mert az esetleg jobban főz nálam, nem fogja felrúgni az életét sem egy másik lány miatt, akinek esetleg formásabb feneke van, mint nekem.
Van viszont egy fontos szabály, ami mindkettőnkre vonatkozik. Mindent csak együtt csinálunk, és csak akkor, ha mindketten rábólintunk. Minden partnert megvétózhat a másik, ha valami nem tetszik benne.

Előzmény: Törölt nick (8939)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 8940

A párom előtt kizárt, hogy szeretkezni tudjak egy másik nővel! Voltam már 2 nővel, de a párom előtt kizárt! Egyszerűen nem menne! Lehet hogy mert .....? ! Nem tudom! De nem!

 

Előzmény: Törölt nick (8932)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.13 0 0 8939

A kínos nem biztos hogy a megfelelő szó erre! Szóval 21 év házasság után eléggé szar érzés, hogy ha azt látnád hogy az asszonyodat úgy dugja meg egy idegen manus, (esetleg nagyobb farok, tovább bírja vagy valami más)?! hogy annyira élvez mint még soha! (tőled)! Vagy nem is tudom, ha tényleg annyira jó lenne  neki, akkor sajnáljam tőle?  Hm? Mi ilyenkor a helyes?

Előzmény: Törölt nick (8937)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.13 0 0 8938

lehet hogy csak azért szeretném látni másik pasival, mert gyönyörű arca van amikor élvez! Olyan szép, ha  csak nézem már akkor is el tudnék élvezni! 

Előzmény: Törölt nick (8932)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.12 0 0 8937

Kínos egymás előtti szex. És ha az előzmény nem lett volna elég illúzióromboló, a pasija magán hagyta szex közben a fekete zokniját.

Előzmény: Tom Freeman (8934)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.11 0 0 8936

Tényleg nem sürgős!

A véletlenen sok múlik, ám nektek is igyekeznetek kell abban, hogy olyan helyzeteket teremtsetek, amikből akár a vágyott hármasfogat is létrejöhet.

De siettetni, elkapkodni semmit sem szabad! Legyetek válogatósak, igényesek, ragaszkodjatok az elképzeléseitekhez. Ez nem azt jelenti, hogy teljesíthetetlen feltételeket kell állítani (nem úúúúgy) mások és magatok elé.

Előzmény: Dorka és barátja (8909)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.11 0 0 8935

Köszi a linket. Ez valóban érdekes volt! :)

Előzmény: dr.Acula (8930)
Tom Freeman Creative Commons License 2013.11.10 0 0 8934

Aztán így úszott a dolog vagy mégis volt valami?

Előzmény: Törölt nick (8932)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.09 0 0 8933

Ha gondolod én szívessen beszélgetek az álltalad felvetett dologról!

Írj mailt.

parbaniek@citromail.hu

Előzmény: Törölt nick (8921)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.07 0 0 8932

Azt írod, hogy szeretnéd az asszonykát látni egy másik pasival, és te is fantáziáltál +1 nőről. Akkor miért nem inkább egy párban gondolkodsz? Ott megvan az az előny, hogy természetesebben zajlik a dolog. Egy harmadiknál mindig macerás, hogy ő mikor és hogyan kapcsolódik be, viszont egy párnál ilyen gond nincs, hiszen mindenki elkezd foglalkozni a saját párjával, aztán amikor már oldódnak a gátlások, megtörténik az első félős "átnyúlás", és ha pozitív a reakció, akkor hajrá, lehet gabalyodni. Ha pedig mégis meggondoljátok magatokat, akkor marad mindenki a párjánál, és egymás előtti szex lesz belőle, ami így is hatalmas élmény elsőre.

De párnál is nagyon fontos, hogy a pasik ne sürgessék a dolgot. Nálunk volt olyan, hogy egy pár meghívott magához, és leültünk beszélgetni. Én a lánnyal baromi jól elbeszélgettem mindenféléről, sütit ettünk, ittunk egy pohár bort, és teljesen jól alakult volna az este, de észrevettem, hogy a pasija idegesen dobol az ujjával az asztalon, hogy na mi lesz már. Baromi hervasztó volt. Értem, hogy a pasik szeretnének már az első percben a szexre rátérni, de a nőknek (legalább is nekem) idő kell. Én szeretek előtte beszélgetni, ismerkedni, kétértelmű megjegyzéseket tenni/hallgatni, incselkedni a másikkal, ráhangolódni a szexre.

Előzmény: Törölt nick (8921)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.07 0 0 8931

Szerintem maradjunk a topikban, hátha olyasmi is elhangzik, ami másoknak is hasznos lehet. Egyébként nem biztos, hogy én vagyok a megfelelő információforrás számodra, mert nálunk az esetek többségében +1 lány vagy +1 pár jelenti a többest. A +1 pasi nekem nem igazán jön be.

Előzmény: Törölt nick (8921)
dr.Acula Creative Commons License 2013.11.07 0 0 8930
Karámbontó Creative Commons License 2013.10.22 0 0 8922

bocs, már nem használjuk, de az újra is tudsz írni..

Előzmény: csonkakezü (8918)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.21 0 0 8921

lehetne, hogy  kettesben beszélgessünk erről?  Ne érts félre, nem új kapcsolatot keresek, de úgy kicsit más...! 

Előzmény: Törölt nick (8897)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.19 0 0 8919

teljesen igazad van. 

Előzmény: Törölt nick (8897)
csonkakezü Creative Commons License 2013.10.18 0 0 8918

Sziasztok! Írtam a régi gémélre.

Előzmény: Karámbontó (8898)
jkl1 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8916

jól beszélsz!

Előzmény: Pajzán pár (8913)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8915

Ha hat éves vagy, akkor mit keresel egy erotikus fórumon? Ha meg esetleg több, akkor nem szégyellsz igy irni?

Előzmény: Hazaspar34 (8914)
Pajzán pár Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8913

Kedves Kriptaszökevény, nem kell, hogy mindenki kövesse ezeket a stratégiákat, de szíveskedj tiszteletben tartani mások véleményét. A Glory-ban ott uccuneki aztán szex, viszont a hódítást is tudjuk élvezzni. Nem lehet mindig csak keményen baszni.

Előzmény: Kriptaszökevény (8912)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!