Keresés

Részletes keresés

andraspalf Creative Commons License 2003.08.28 0 0 32

SENKINEK NEM AJÁNLOM AZ EUROTOURST.ISZONYATOSAN ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT UTAZTUNK VELÜK.ROSSZ BUSZOK,KIMONDOTTAN BUNKÓ SZEMÉLYZETTEL.MINDENKIT LEBESZÉLEK RÓLA, BÁRMILYEN KEDVEZMÉNNYEL IS HIRDESSÉK, NEM ÉRI MEG AZT SEM.

szkati Creative Commons License 2003.08.27 0 0 31
Valószínűleg a fiatal koroddal magyarázható, hogy hirtelen felindulásból eredően keményen kritizálod azokat, akik igénybe veszik az utazási irodák szolgáltatásait, amik sok helyen nagyszerűen bevállnak. Arra nem gondolsz, hogy egy jó utazási iroda mennyivel nagyobb kedvezményt kap hotelektől, appartman tulajdonosoktól, mint amennyit Te valaha kaphatsz? Sok esetben ezt szinte 100%-ban továbbadják, így biztosítva a folyamatos lefoglaltságát a helynek. Arra nem gondolsz továbbá, hogy az idősebb generációból hányan nem beszélnek semmilyen nyelven. Mit csinálnak, ha ott állnak a repülőtéren és azt sem tudják, hogy merre meddig?
Mi mindkét variációt kipróbáltuk. Szerencsénk van, mert sok nyelven beszélünk. Vettünk repülőjegyet és onnan már saját magunk intéztünk mindent,/ nem foglalok látatlanban szállást és legfőképpen nem utalok előleget/ kezdve a hely kiválasztásától a hazautazásig. Mindezt nagy szerencsével tettük szeptemberben/ azért irom, mert nem főszezon/, de sülhetett volna akár rosszul is el az egész. De igy olyan helyen nyaraltunk, ahová magyar utazási iroda eddig még be sem tette a lábát.
Utaztunk továbbá nagyon jól utazási irodával is.
Ugyhogy utazási irodája válogatja. Nem lehet általánosítani.
Előzmény: Hogyisvanez (27)
zaphirae_ Creative Commons License 2003.08.27 0 0 30
sziasztok!

kicsit OFFtopik, de vannak rossz tapasztalataitok a Neckermannal kapcsolatban?

és akkor megint ON :) én foglaltam interneten szállást, igaz, ez Mo-n volt. A képen gyönyörű kert, szóval romantikus környezetnek ígérkezett.

Ehhez képest, egy undorító, lerobbant, mocskos egérlyuk volt a szállás, az úgynevezett szobát egy színes műanyagcsíkokból álló légyfogó választotta el a fürdőtől, a kikészített törülköző mocskos volt, az ágy mögötti falon koszfoltok kb. fejmagasságban, mindezt 5000/éjszakáért. El is menekültünk gyorsan, egy másik panzióban 6000-ért reggelis szobát kaptunk, fenyőbútorral és tisztán..

üdv

Előzmény: optikus (28)
Hogyisvanez Creative Commons License 2003.08.27 0 0 29
Talán még sem írtam butaságot, mert az általad felhozott példában legalább nem buktak pénzt a honfitársaink mint a Cippolinosok, akik itthon fizettek és utána nem volt szállásuk, csak ha mégegyszer fizetnek immár odakint!
Rizikó mindig van, de nem is ez volt a lényeg az általam írtakban, hanem az, hogy a kiszolgáltatottságunkat kell minimalizálni.
Előzmény: optikus (28)
optikus Creative Commons License 2003.08.26 0 0 28
Hat szerintem eleg butasag amit irtal. En voltam mar igyis-ugyis (marmint sajat szervezodesben es irodaval is). Mindkettonek megvan a maga elonye hatranya, es maszek utazas is tud kellemetlen lenni. Pl. most voltam szlovakban, ahol talakoztunk eggyik eccaka 2 magyarral akik bolyongtak az uccan es probaltak maguknak szallast talalni. Pedig nem voltak butak, itthonrol szepen neten foglaltattak maguknak szallast, le is egyeztettek, csak mikor odamentek a szemukberohogott a tulaj hogy mar kiadta az osszes szobat (tobbek kozt az oveket is pedig milyen csodas is az internet)...
Előzmény: Hogyisvanez (27)
Hogyisvanez Creative Commons License 2003.08.26 0 0 27
Böcsülettel végig olvastam az összes bút-bánatot és egyik ámulatból zuhantam a másikba; értelmes, az internetet kiválóan használni tudó emberek ugyán má miért állnak szóba az irodákkal, amikor minden nyár végén, ősszel arról folyik a panaszáradat, hogy ki hol és mivel lett átb@szva!
Tessék tavasztályt, kb az első hóvirág és ibolya tájékán leülni a gép elé, megkeresni az infókat és utána saját magad szervezd meg a nyralásod!, ne szolgáltasd ki magad annak, hogy az iroda üzletkötője, tulajdonosa, stb. kitől mennyi jattot akaszt le, hogy a hülyéket oda küldje. Mert az egész történet erről szól, ez réges régen köztudott és aki mégis minden évben belesétál a csapdájukba az megérdemli. Két iroda között pedig annyi a különbség, hogy az egyik már bebukott, a másik pedig be fog!
Aki pedig elviszi a családját autóbusszal spanyolba egy 2*-nak meghirdetett hotelba az egyébb aljasságokra is képes, ne számítson az együttérzésemre, erre a pénztelenség nem mentség.
szkati Creative Commons License 2003.08.26 0 0 26
Mármint attól függ, hogy mit fizetsz meg. Szinvonalat? Az nincs. Inkább olyan menekültstátuszféle. Mintha szívességet tennének, mert Te egy tehetetlen és lehetetlen, önnállóan gondolkozni nem tudó egyén lennél, akit ki kellene húzni a szarból, meg kellene magyarázni, hogy mit kell tenned. Ja és ha kifogásod lenne, akkor kuss. Fogd be a szád és élvezd azt, ami van. Szóval olyan fordított világ, ahol úgy néz ki, hogy Te vagy az utazási irodáért és nem az érted. Kb olyan 60-as évek színvonala. A legócskább appartmanokat az Eurotoursnak sikerült lefoglalnia. Láttuk Krétán. Ami kifejezetten rossz volt, az tuti, hogy Eurotourszos volt. Akkor ezen én már csak szórakozni tudtam, ugyanis mi az Apollón Travellel voltunk egy kellemes, csendes, családias helyen. Olyan helyen, amit a prospektusuk mutatott, nem volt benne semmi átverés. Amit fizettem, azt kaptam.
Előzmény: Neoplan. (24)
optikus Creative Commons License 2003.08.26 0 0 25
En a Unitravel-el voltam francia orszagban. Hat mitnemondgyak eleg lepattant volt. A busznak is kilukadt a kereke. Az egyagyas felarosok nem kaptak egyagyas szobat (raadasul franciagyasban kellett osszefekudniuk). Az idegenvezeto 1 azaz egy darab lukacsos koszlott poloban nyomta le a 2 hetet (ossz motyoja egy tarisznya volt). Mentsegere legyen mondva hogy nagyon tudta mi merre. Hazauton arrol papolt vegig hogy neki mennyire nem fizetik meg a munkajat stb (varta a kalapozast, oszt nem kapott semmit:)

Iden a zseppelin/omnibusz csapattal voltunk. Teljesen korrekt idegenvezetes, busz europai, szallas rendben (bar kicsit lepattant), vacsi mindenutt elore leegyeztetve (3 fogas kozul valaszthattunk aznap de, es o letelefonozta), varni nem kellett. Az arban egy pohar pia (sor/udito) is benne volt. Ja cseh orszag volt a menet, nem sok rossz szavam lehet (bar kicsit soxor alltunk meg hugyozni az oregasszonyok miatt, nem hiszem hogy 1/2 orat ne lehetne kibirni egyhuzamban...).
Epp ezert osszel megyunk veluk olasz korutra is (raadasul kiderult hogy torzsutasok lettunk igy -5% az arbol), eddig jo!

Neoplan. Creative Commons License 2003.08.26 0 0 24
Eurotours a megfizethető szinvonal!

Ez igaz?

Előzmény: csam (-)
bogyó Creative Commons License 2003.08.13 0 0 23
A Zeus Dias ugyanazé a faszié, aki elkezdte a Jorgos Travelt, aztán szép lassan farolt ki belőle. Amikor a HTC csődbement (és nem a Jorgosz!), már csak a névadónak járó névleges 2%-os tulajdona volt a Jorgosz Travelben, a többi a HTC-é volt. Egyébként ő egy görög faszi, és a Jorgosz Travel is nagyon rendben volt (egyébként a befektetők miatt ment csődbe), és a Zeus Dias is rendben van.
Előzmény: mammamija (22)
mammamija Creative Commons License 2003.08.13 0 0 22
Szia!

A Zeus Diaz a Jorgos Travel utódja - más néven.... ahogy ezt megszokhattuk már a csődbe ment irodáknál.
Bezárják őket, de átvariálják a nevet, és kinyitnak: lásd a legutóbbi példát: a Cipollino-nak januárban már nem volt engedélye kiutazást szervezni, megnyitotta Cipollino mittudomén milyen néven, és jól átverte a horvát utasokat...

Előzmény: torpibusz (21)
torpibusz Creative Commons License 2003.08.09 0 0 21
Szussz!Nekünk sajat buszunk van. Tokeletesen egyet ertek azzal amit irtal. Annyi differenciaval, hogy engem erdekelne egy transfer ajanlat. Tudom hogy kisse amortizaljak a buszt,de egy-ket evet ki lehet birni csak jo legyen a fizetseg.
Előzmény: szussz01 (9)
torpibusz Creative Commons License 2003.08.09 0 0 20
CSak egy rövid hozzáfüzés a Zeus Dias irodával kapcsolatban:minőségi, nivós kiszolgálás, a legjobb szállás helyek, ha nyaralni megyek a családdal csak vele.A buszokrol viszont annyit,nem az iroda tulajdona, vállalkozok tulajdona, Ö csak szerződteti szezonra.
Előzmény: utitars (18)
utitars Creative Commons License 2003.08.08 0 0 19
Folytatom, mert kidobott:)

Szoval a 30 oras utat 40 ora alatt tettuk meg es kozben valamennyien bar iszonyuan szomjasak voltunk csak fejenkent egy kis uveges asvanyvizet mertunk meginni, majdnem szomjan haltunk.

Hazafele pl azt tudnam megemliteni, hogy NIS-tol Budapestig NEM ALLTUNK MEG EGYSZER SEM.
Aki jart mar Gorogorszagban busszal, az tudja, hogy ez kb 10 oras tavolsag.

Hiaba veszekedtunk a soforokkel, ugyanis egy szot sem beszeltek sem magyarul, sem angolul es csak vigyorogtak mint a vadalma.

SZOVAL: BUDEPEST TOURIST- NEM!!!!

Hat roviden ennyi.
A dragabb tengerentuli utakrol nem irok, mert az gondolom nem tart szamot nagyobb erdeklodesre. Bar ott is voltak erdekes elmenyeim:)

utitars Creative Commons License 2003.08.08 0 0 18
Sziasztok!

Gondoltam en is beleszolok:)

Minden evben utazom valahova, voltam mar a vilag tulpartjan is tobbszor, valamint Portugaliaban s az egesz mediterraneumban.

Amely utazasi irodakkal kapcsolatba kerultem, azokrol irok, hatha valaki hasznat veheti.

Eletemben eloszor a Parizs tours-al voltunk egy klasszikus gorog korutazason. Amikor folszalltunk a buszra, kozoltek velunk, hogy a 4 csillagos, uszomedences, sajat strandos luxushotel helyett egy masodosztalyu motelben lesz a szallasunk, de higgyuk el, az is nagyon szep. Akinek nem tetszik szalljon le. Persze, hogy senki nem szallt le, hisz akkor eluszott volna az idei nyaralasuk, hisz szabit vettek ki.

Elindulas utan kb fel oraval megallt a busz, mert elromlott a legkondi. Hozzateszem, hogy augusztus kozepe volt 40 fok atlaghomerseklettel.
A legkondit nem tudtak megjavitani, igy a 42 orat(Meteorakhoz valo kiterovel egyutt Del-Gorogorszagba), legkondicionalo nelkul ultuk vegig a ketszintes panoramabuszban. 4-en lettek rosszul, egy holgyet a mento vitt el a hatarrol, ahol ugy nem lehetett kiszallni a buszbol, amely allt a tuzo napon es kb 70 fok volt a felso szinten, ahol ultunk. Menet kozben a hetven fok ugy 69-re csokkent a ket pirinyo kinyithato tetoszelozoknek koszonhetoen.

Megerkezesunkkor a szallodatol kisse kikeszultunk. Egy lepukkant motel volt, szalkas, darabokra hullo butorokkal es milliard szunyoggal. Amikor kinyitottam a tuhasszekreny ajtajat, a kezemben maradt.
Erdekes modon, a kaja viszont isteni volt(talan az egyetlen ami jo volt az uton:).

TEHAT: PARIZS TORUS-AL SOHA!!!!

Akkor most a jo peldak:

5 even keresztul jartam a JORGOS travellel Gorogorszagba es maximalisan meg voltam elegedve mindennel. Busszal mentunk(a ceg sajat buszai voltak, hostessel, bufevel, 2-3 oras megallasokkal. Mukodo legkondival, kedves, kellemes kiszolgalassal, kulturalt es nagyon figyelmes soforokkel. A szallas mindig olyan volt, amilyet igertek. Akkoriban ok voltak a legolcsobbak(akkoriban meg nekem se volt tul sok penzem), s a legolcsobb buszos utak folyaman utoszezonban is tokeletes kiszolgalast kaptunk.

Annak ellenere irom mindezt, hogy az utolso utamra (bar kifizettem 110e Ft-ot), mar nem vittek el, mert csodbe mentek).

Azota a ZEUS-DIAS-al jarok, szinten mindenkinek tudom ajanlani! Tokeletes buszok, tokeletes szervezes, remek idegenvezetok! Jo a legkondi, bufe, hostess mindene buszon, volt amikor meg fott forro virslit is lehetett rendelni a hostesstol es a helyunkre hozta a kaveval egyetemben. Vagy 4x mentem eddig veluk es egy gixer csuszott be eddig, megpedig az, hogy hazafele menet, ejszaka(meg Gorogorszagban jartunk Stavros kornyeken), lerobbant a busz. Megpedig veglegesen. Ilyen sajnos barmikor barkivel elofordulhat aki buszos utat valaszt. A technika ordoge nem alszik. Viszont azt mondom, hogy itt is jol vizsgazott a ZEUS. Ejjel 1kor(Gorogorszagban), az idegenvezeto felhivta a ceg fonoket(akit el is lehetett erni), es kb 4 ora alatt ott volt ertunk a vilag vegen, ahol lerobbantunk az orszaguton egy masik busz ket soforrel. Hogy mikeppen csinaltak, legyen az o titkuk. Mi attol tartottunk, hogy reggelig ott foguk varni valami mento seregre:)

SZOVAL: A ZEUS DIAS-t ajanlom mindenkinek!!!

Egyszer mentem a Budapest turist-alGorogorszagba. Akkor voltam ilyen meggondolatlan, amikor a Jorgos csodbe ment es SOS kellett valami masik utat talalnom. Ugy gondoltam, hogy egy 20 eve mukodo neves ceg csak nem fog minket csobe huzni. Tevedtem.

Oda es vissza is felultettek minket a SIAMOS TOURS egyik menetrendszerinti jaratara, mely Varsobol indult es budapest erintesevel kozlekedett egeszen Athenig.
A busz egyik kulonszolgaltatasainak egyike volt, hogy tele volt kulonbozo bunozo kinezetu csempesszel(a soforok is azok voltak) es tomentelen mennyisegu csempeszaruval. Olyannyira, hogy akadalyfutassal lehetett leszallni a buszrol, tele voltunk budos albanokkal es szerbekkel(szo szerint budosek es apolatlanok voltak-ilyen menetrendszerinti busszal mint megtudtuk kizarolag a csempeszo csocselek utazik).
A fenti okbol kifolyolag a wc tele volt csempeszaruval, ezert nem lehetett hasznalni, de megallni kifejezetten wc-re, csak kb 6-8 orankent alltunk meg. Termeszetesen utkozben sokszor megalltunk (pl az autopalya kozepen), hogy a soforok penzert titokzatos autosoktol titokzatos csomagokat vegyenek at (termeszetesen penzert, sot ahogy kivettuk az ablakon keresztul nem is kevesert). Valami 41

unix guru Creative Commons License 2003.08.08 0 0 17
Hali

Na ugy nez ki, hogy anyjuk tul van a hasi rontason (mittomen petefeszek gyulladas - mernok vagyok), amit ott szerzett... Majd ket hetig kinlodott utana, de annyit dolgozott, hogy nem jutott el a dokihoz, csak fusiban megultrahangoztak (anyjuk apolo). Kurvara remelem, hogy nem lesz utohatasa, meg a vegen kifilezhetek valakit az eurotoursnal csak ugy....

Javaslom mindenkinek messzirol kerulje az eurotourst.

udv

Előzmény: Törölt nick (14)
szkati Creative Commons License 2003.07.24 0 0 16
Ha az ember tisztában lenne vele, hogy ki a felügyeleti szerv. De nekem egy hónap alatt még ezt sem sikerült megtudnom, pedig nyomoztam utána.
Idén a Neckermannál fizettünk be egy baráti házaspárral május 15-től Krétára egy utat. Bizonyos oknál fogva csak ez az időpont volt jó.A befizetést követő 3-dik nap telefonáltak a Neckermanntól, hogy sajnos át kell tolni egy héttel későbbre, mert kevés a jelentkező. Egy hónapon belül voltunk és kérdeztük, hogy akkor miért fogadták el 3 nappal korábban a teljes összeget? Úgy döntöttünk, hogy ugyanabba az appartmanházba megyünk, de bécsi indulással, persze valamivel drágább volt így.
Barátunk ügyvédje vette kézbe a dolgot. Nem akarom hosszú lére ereszteni, de megkaptuk a bécsi és budapesti ár közötti differenciát, a teljes egy hétre vonatkozó bécsi parkolási díjat, valamint a benzinköltséget. Nincs mese, így kell csinálni!
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.22 0 0 15
Vmi szörnyű... amikor kidobnak a buszról ezzel a szöveggel: hátramutat a csaj, na ott, igen, ott! 3 utcával visszább, na ott van a szálloda, begyalogoltok és a 3. ház...
2* volt 1 út alatt defektünk, az idegenvezető egy szőke kurva, folyton a sofőrökkel fecsegett... :/ undorító, a buszon az alsó szinten utazókról csurgott a víz, mi fennt nagykabátban ültünk 30 órát... ez volt Spanyolország... soha többet busszal! Az idegenvezető tényleg még anyit sem mondott, hogy bocs!!!
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.22 0 0 14
HJa. Unix guruval voltam azon az úton. az egyetlen dolog, ami elgondolkodtat, hogy a kedvesem elég érzékeny a földöna alvásra és egyéb dologra. Ő pedig ott aludt a földön az partnerirodában. És mi van, ha felfázik? Mi van, ha utána nem lehet gyereke? Ja, és mi van, ha lejár a biztosítás, mire jön a busz? stb...
Mióta az eszemet tudom dolgozok, hogy minden rendben legyen, ezek meg 0 perc alatt csövest faragnak belőlem. Apropó fizettem is érte. Na ilyen csövest keressetek Bp-en. Lehet, hoyg összefogva kellene perelni?

B

szkati Creative Commons License 2003.07.21 0 0 13
Ja és még valami. Valamikor régen vettünk egy philips videolejátszót. Egy fél éven belül kiderült, hogy javithatatlan, mert repedt volt a feje, már eleve. Akkor kidobtunk az ablakon hatvan ezer forintot, mert a fejre a garancia nem vonatkozott. Ennek már szintén jópár éve. Ha hiszitek, ha nem, a család egyetlen tagját sem lehetne arra rávenni, hogy bármit vegyen ami philips, még egy elektromos fogkefét sem. Ugyanígy vagyok az Eurotoursszal. Nálam már eljátszották egy örök életre a szerepüket. Pedig ez repülős út volt, úgyhogy nem a szakadt és olcsón bérelt buszaikra panaszkodok, hanem a cég hozzáállására. Szartak bele, hogy kinek mi a baja, pedig a bajról csak ők tehettek. Arról meg már nem beszélek, hogy legfőképpen a kispénzű és olcsón nyaralni kivánó embereket verték át. "Azok a csórók úgysem tudnak mit csinálni", ilyen volt a hozzáállásuk, amit én nem bocsátok meg ma sem, amikor már válogathatok a drágább utak közül is. Igen De nem az Eurotoursnál, hanem annál a cégnél, aki a korábban kevés pénzünket is megbecsülte.
Előzmény: szkati (12)
szkati Creative Commons License 2003.07.20 0 0 12
Jópár éve voltunk az Eurotoursszal Korfun, Messongin. Én még ilyen ócska, lepattant appartmant életemben nem láttam. Elfelejtették megmondani ezenkívül azt is, hogy főútvonalon fekszik.A prospektusban egyébként az állt" a földszinten kávézó üzemel" Azt már senki sem mondta meg nekünk, hogy azt a bizonyos kávézót még a szezon kezdetén eladták és helyette egy este tízkor nyitó disco nyílt élőzenével.
Mi két hétig egyáltalán nem aludtunk ill. nappal próbáltunk aludni és éjszaka bóklásztunk. Sajnos nem voltunk abban az anyagi helyzetben, hogy egyszerűen átmenjük máshová lakni. A kitelepített idegenvezető többször volt nálunk, azt is mondta, hogy a reklamáció egész nyáron ment erre a hat appartmanra, de tenni az égvilágon nem tett semmit se. Mondtuk, hogy bármit elfogadunk helyette, de közölte, hogy minden appartmanjuk, az egész szigeten tele van, amit kétlek, hogy így lett volna.
Ez a két hét volt életünk lerosszabb két hete, mert tehetetlenek voltunk. Hazajövetelünk után nem akartam ennyiben hagyni és reklamáltam mindenhol, még a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnél is, de senki nem segített mondván" csk megróni tudják az utazási irodát, de büntetni és kártalanitásra kötelezni nem" Az Eutorourstól pedig kettőezer!!!! forintot kaptunk hárman összesen a kétheti elba..tt nyaralásunkért. Azóta családunk jelszava" Eurotoursszal soha többet!! És tartjuk is magunkat ehhez. Nem kivánom kipróbálni, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt években, mert úgy érzem, hogy ilyet, ami velünk történt, bűntetlenül senkivel sem lenne szabad megcsinálni, mert ez becsapás és átverés. Lehet, hogy mások elégedettek velük, ez már nem az én dolgom. Gyakorlott utazók vagyunk, de megemészteni a mai napig sem tudtam az esetet. Főleg azt nem, hogy ilyeneket így meg lehet úszni. Azon a nyáron legalább negyven salád pihenését tették tönkre. Ellenpéldaként említeném az Apollon Travelt. Pici utazási iroda, de rendkívül korrekt, gondos és bennük még sose csalódtunk.
unix guru Creative Commons License 2003.07.20 0 0 11
Hali,

Barataimmal voltam Horvatorszagban Crikvenicaban, szinten zenesz, Eurotours. Busszal. Oda meg csak rendben volt valamennyire, Merci kisbusz, kenyelmes, minden elfert, megerkeztunk reggel 6-kor, szoba deltol elfoglalhato!!!! Addig koszosan faradtan lehet idot elbaszni. Oke, elmegy.
Haza, elvileg ejfeltol indult volna a busz, aztan kiderult, hogy inkabb hajnali 3-kor menjunk. Aztan a busz megerkezett 5-re. Ja, reggel 10-kor meg ki kellett koltozni. Nem tudtunk hova menni, irany a strand, 10 ora alatt mindenki szarra egett, aki kente magat az is. Napszuras rulez, seggem mint a paviane. Este 9-tol 5-ig csoveztunk a partnerirodaban (nagyon rendes tarsasag, Adria Tours a neve, atomkorrektek voltak, 10-kor zartak, de nyitva hagytak az ajtokat...) Megjott a lerobbant busz, alig birt felmenni az emelkedon. A sofor 5-szor rakta rukvercbe a buszt, mire megtalalta az 1-est. Megallt megnezni a hasznalati utmutatot!!! Nem fertem el, nem tudtam aludni 5 percet folyamatosan, a seggem szenne egett, nem tudtam nagyon rajta ulni (szinten Eurotours miatt), napszuras rulez, meg jo hogy nem hanytam hazaig. Iszonyat meleg, meg jo, hogy a legkondi tudta tartani a 28 fokot.

Tapasztalat: Eurotoursal soha, sajat auto, vagy berelt mikrobusz. Crikvenica rulez, talan oda megyunk jovore is.

udv,
egy elegedetlen ugyfel (akinek mindig igaza van, es ugye ugyfel az elso(nek kene lennie:-( ))

totoo Creative Commons License 2002.11.16 0 0 10
eurotoursal menni = ongyilkossag
en most nyaron voltam veluk eloszor, es eletemben utoljara busszal.
buszos utrol volt szo (millioszor megbantam mar) es az odafele ut felenel elromlott a legkondi a buszban. a semmi kozepen alltunk ket orat (persze 50 fok volt es mindenkinek ki kellett szalnia - de addigra mar bent is ugyanolyan ido lett), de nem sikerult megjavitani.
ami innentol jott, azt nem kivanom senkinek sem. 100-an egy buszban legkondi nelkul julius kozepen delben. a tetoablakokat kb ket ujjnyira lehetett kinyitni. a hutoladaban levo osszes vizet magamra locsoltam, mire megerkeztunk. embertelen. es a megerkezeskor meg annyit sem tudott az idegenvezeto belenyogni a mikrofonba, hogy boccs.
tanulsag: busszal soha tobbet. eurotoursal soha tobbet.
szussz01 Creative Commons License 2002.10.08 0 0 9
Idén velük utaztunk Krétára, igaz repülővel, nekünk nagyon tetszett, az idegenvezető szuper volt, a szállás is a leírtaknak megfelelő.

OFF (amiért igazából írni akartam)
A buszos utakról csak annyit, hogy ilyen transzferekre épeszű vállalkozó jobb buszt nem enged. Én is buszos szakmában dolgoztam, minket is megkerestek nagy utazásszervezők, hogy egész nyárra lefoglalnák a buszokat. "NEM" volt a válasz, ugyanis 1 transzfer alatt leamortizálják a kárpitokat. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, még véletlenül se vegye magára!!!!! DE! Sírva lehet attól fakadni, amikor a buszra felviszik a hűtőtáskában a kolbászos kenyeret, ragacsos üdítőket, keksz, gyümölcs, meg amit el lehet képzelni, és kenik, tapossák a kárpitba. Azt hiszem, aki megvesz egy vadi új buszt 80-100 milláért, az nem ilyen sorsot szán a busznak. Mivel nagyjából van rálátásom az ilyen görög, spanyol transzferbuszok állapotára, ezért én mindig repülővel utazom. Lehet, hogy 1-2 évet ki kell hagynom, mert nem jön össze a pénz, de inkább csak akkor utazom, ha repülővel tudok menni.
Bocs mindenkitől a hosszú kitérőért!
Üdv!

Előzmény: csam (-)
Petibaba Creative Commons License 2002.09.12 0 0 8

Üdv!

A Kedvesemmel tavaly és idén is az Eurotoursal nyaraltunk. Tavaly Korfun idén pedig Spanyolországban. A buszok minősége valóban nem az igazi de korrektül és pontosan teljsítették az útvonalat. Nem tudom ki milyen szállodához van szokva de nekünk a Las Moreras teljesen megfelelt tiszta volt kényelmes a kaja pedig bőséges. Megfelelt a katalógusban leírtaknak nem volt lepusztult teljesen rendben volt. Rendeltetésszerű használatra tökéletesen megfelelt.

Temesvári Péter
www.extra.hu/aviatika

ata7 Creative Commons License 2002.09.10 0 0 7
Hali!
Mi idén Mallorcan voltunk velük elég tűrhető volt a két idegenvezető,igaz feldobta őket a hatalmas mellméretük.A férfi utitársaknak ez nagyon pozítiv volt.Nekem az Ibusz Costa-Bravan lévő idegenvezetője nagyon nem tetszett Kb:2 db 0.
Akivel viszont nagyon megvoltunk elégedve az a Krétán lévő Coopturist alkalmazott volt.
borjúként újkapura bámuló Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6
Én viszont egy régi motoros vagyok, SEMMI PROBLÉMÁM velük, mivel SOHA NEM UTAZTAM az Eurotourssal.

Ennek három oka van.

1. 1994-ben elbocsátottam a cégemtől egy alkalmatlan és más problémákkal is küszködő kolleginát, aki ezután az Eurotoursnál lett pénztáros.

2. Az Eurotoursnak néhány éve már volt ügye, anyagi bajok miatt ők is kinthagytak küllföldön utasokat és nagyon rosszul kommunikáltak, mert a vezetők kidobták az összes újságírót és tévéstábot.

3. Máőr nincs bizalmam egyetlen irodához sem, vállalom a szervezéssel járó munkát és az esetleges felárakat.

moga Creative Commons License 2002.09.10 0 0 5
Én törökországban voltam velük.
Amire esetleg panaszkodhatnék, az nem rajtuk mulott, igy én nagyon meg voltam velük elégedve. (igaz repülös ut volt.)

moga

SUNdance Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4
Mi is velük voltunk Korfun busszal és nem volt semmi problémánk.
Sonny Black Creative Commons License 2002.09.10 0 0 3
Hozzá kell tennem, hogy mi Korfun voltunk velük repülővel, azt nem tudom, hogy a buszos útjaik milyenek máshová, akik oda jöttek busszal azok nem panaszkodtak.
Előzmény: csam (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!