Keresés

Részletes keresés

csanya. Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39932
laprag Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39931

Rövid, de értékes beszélgetés volt....

(ahogy telik-múlik az idő, úgy egyre jobban értékelem a tegnapi, időben gyenge, de teljesítményben nagy futásomat...)

Előzmény: -athosz- (39925)
Hiver Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39930

Lúdtalp, óriási grat, süt a profizmus a beszámolódból! Nagyon kemény lehetett a 2. fele, de te is az voltál. Hiába, a rutin meg az évek... :o)

Gratula az összes T100 teljesítőnek is, emberfeletti amit tegnap végigcsináltatok ebben a melegben. Nekem az előző napokban még volt egy olyan kósza gondolatom, hogy célbaérés után visszakocogok 3-4 kilit Prédi felé, majd hátraarc, és ezzel teljesítem életem leghosszabb (60 körüli) távját, de Kisrigóba beérve fegyverrel se lehetett volna erre kényszeríteni...

Külön szeretnék gratulálni Boszinak, Dórának, Áginak, Jucusnak, Zsófinak és Erzsébetnek, remélem pár év múlva én is felnövök ehhez a távhoz és köztetek indulok majd, nem a "babatávon". Most nagyon át tudtam érezni, mennyire más műfaj a T100 és a T50!

Előzmény: Lúdtalp (39921)
Hiver Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39929

Húúú ez a videó, köszi Athosz! :o)
(egyszerre néztem ezt és az FTC KEK győzelmének ünneplését, nem tudom, melyikre fogjam, de valamitől valami sós lé folyt az arcomon...)
Így még jobban bánom, hogy nem mentünk vissza a Klébibe, de Kisrigóban azért szurkoltunk fél5-ig, utána meg embert kellett varázsolnom magamból, mert nálunk tegnap estére csúszott az anyák napja. Kapott tőlem virágot, egy szép kerámiatálat még a Hanák Kolosról, meg egy T50 győzelmet :o)))


Ma bezzeg tökéletes tavaszi futóidő volt, csak úgy mondom ;o)

Előzmény: -athosz- (39925)
nedus1965 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39928

Komolyan kirázott a hideg , ahogy olvastam a soraidat...elképesztő tapasztalat és rutin van Mögötted ( Mögötettetek ) ....nagy csata volt , de megint megnyerted ...gratulálnék , de kicsi vagyok hozzá .  Így egyszerűen csak megköszönöm az élményt .

Előzmény: Lúdtalp (39921)
zsotyek Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39927

Csatlakozom! Jó volt Veletek, nagy-nagy gratula mindenkinek!

 

A video meg k. jó - mint mindig. :)

Előzmény: -athosz- (39925)
kimmelpeter Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39926

Három hely: Pilisborosjenőn benyeltük, de a másik két helyen volt jelzés. (Szerintem) A városban mindenhol találtunk.

 

Jó ötlet az az öt perc és ismét elnézést azoktól akiknek egy pillanatra is útban voltak.

 

Jó ötlet a két szín, főleg az itteni nagy viták miatt, ugyanis a depót begyűjtő emberek nem tudták hogy nem lehet egy helyre a két csomagot.

 

Még tán annyi, hogy a lében úszó kajákról érdemes leönteni a levet és úgy egyszerübb kiszedni. Ki kéne találni valamit (Ez rám is vonatkozik), amivej jobb szedni az olivát, az ananászt... :)

Előzmény: atom. (39923)
-athosz- Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39925

Fiúklányok!

 

Bazi jó volt köztetek lenni tegnap este!

 

Nagy gratula mindenkinek, kemények voltatok.

 

Tőlem Nektek!

yoyo1 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39924

Igen  atomom  olvastam én is azt a temetői felíratot Visegrádnál  tartom is magam hozzá ...sőőőőtttt..nézd /nézzétek csak !

T100 képek , a link  nem lesz jó ,de azért megnézhető ;)

 

https://picasaweb.google.com/116835905311387432539/T100

 

Előzmény: atom. (39920)
atom. Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39923

De mivel a jobbnál is lehet még jobb, a balra forgató hadronmikroszkóp által befogott szőrszálak:

 

- A pályajelölés minden eddiginél jobb volt. Néhány helyen, leginkább az első 50-en és az ajándék-körön viszont volt pár olyan földre fújt jelzés, amely eléggé szét volt már taposva, mire odaértem, s ha megjött volna az eső, akkor nem sok minden maradt volna belőle. Erre érdemes figyelni. 3 helyen nem láttam jelzést, ahol elkelt volna (vagy eltűnt addigra): PBJ-n ahol fel kell kanyarodni az aszfaltútra a Köves-bérc felé, a Csúcs-hegyi nyereg után ahol jobbra kell fordulni és később bent a városban egy kereszteződésnél.

- Érdekes színfolt volt Lord és Lütyő, és fantasztikusat teljesítettek, szerintem legalább megduplázták a távot, különösen Lütyő :). Érdemes volna viszont a kutyás indulókat a mezőny után pl. 5 perccel elengedni, a kutyákat se izgatná fel így a tömeg és a tömeget se a kutyák :). Mire utolérik a mezőnyt, addigra pedig az már széthúzódik. Azt az 5 percet akár jóvá is lehet írni. Nem biztos hogy minden kutya (és a gazdi :)) olyan intelligens, mint a tegnapiak.

- Úgy láttam, volt aki hiába kereste Klastrompusztán a depós csomagját. Tudom, biztosan az illető tette reggel rossz helyre, de segítene ezen, ha pl. különböző színe lenne a depómatricáknak. Amúgy a "kis" depós zacsi a célnak tökéletesen megfelelő szerintem.

- Ha kétszer is megkérdezitek a pólóméretet, akkor azt gondolná az ember, hogy jut neki olyan méret, amilyet megadott. De nem így van. Túl lehet élni, de jobb lenne ha lenne egy hordható idei T100-as pólóm.

 

Miközben ezt írtam, jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat, hogy mi minden volt pikk-pakk perfekt, amit az ember hajlamos természetesnek venni, s közben mennyi odafigyelés és munka van benne. Köszönet mindezért mindenkinek, aki részt vett benne!

Előzmény: csanya. (39901)
atom. Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39922

Köszönet az Elnök Úrnak és minden munkatársának, szuper rendezés volt! Még egy balra forgató hadronmikroszkóppal is nehéz volna hasogatni való szőrszálat találni! Külön köszönet és elismerés a pontok személyzetének, egytől egyig odafigyelve, szakszerűen, pontosan és mosolyogva dolgoztak! Legközelebb is ilyet kérünk :)!

Előzmény: csanya. (39901)
Lúdtalp Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39921

Pardon:

 

TéSzáz

 

Megy a poénkodás a Remete-szurdok felé, feminát útjára engedem, zárkózom Jakus Bélára. Beelőz zserzseli, meg még vagy 20 T100-as, de hát ez nem a hiúság szakasza, hanem az önfegyelemé. Kegyetlenül belesétálunk a kisebb emelkedőkbe is hiába suhannak el, mellettünk fürge lábúak.

Megyegetünk, de lassan haladunk, muszáj behúzni a kéziféket, hogy kordában maradjon a freki.

A Nagy Szénás letörés előtt azért egy kisebb csoport élére állunk, sejtjük, hogy lefelé a saját tempó gyorsabb lesz. Így is van, de még újra és újra kerülgetjük egymást néhányan Csba felé.

Meleg van. Kezd már hevülni a termosztát, Csabán meg is kezdjük Bélával a zuhanytúrát a kéknyomósoknál.

Piliscsév (fürdés), Klastrom (fürdés), Dobogókő (fürdés), Szakó-nyereg - rendben vagyunk, gurítjuk neki. Körtvélyes előtt vagy öten meglepjük kékvirágot... "Nehogy elrontsátok fiúk!" adja ki a taktikai utasítást. "Nehogy!" - reménykedem én is.

Dömös (ismét komolyabb fürdés) aztán nyomás a Prédi felé. Le vagyok szakadva Béláról, csak egy-pillanatra tűnik fel a képben. "Lehet, hogy meglép mint két éve?" lamentálok, miközben Pap Gábor ér fel mellém. Ő is becsipog időnként ahogy én is csipognék, ha nem vettem volna le a hangot. Küzdünk az aszfalton a beszállás felé, lassan is fogy mint mindig. Mégsem aggódom, ment ez már itt rosszabbul is...

Mászás. Komótosan vágok neki, de még így is fogy az erőm. A hűtésre szánt vizet is inkább megiszom, tikkadok kegyetlenül, mintha szédülnék, émelygek. "Már megint megöl a Prédi?" Suhan át az agyamon. "Lehet, hogy nem tudok még egyszer felpörögni?" Jönnek az aggódó gondolatok. zsotyeknél érem be kerti traktort, s egy üzenet is vár Bélától: "Húzzak bele, mert unatkozik!" Kössz...

Bevetem a titkos fegyvert: mp3. Elvonom magamról a figyelmet, s ez most jó, kezd gurulni a szekér ismét, időnként látótérbe kerül Béla.

Kis Rigó. Relatív gyors frissítés. Jöhet az egyik leggyilkosabb szakasz az Apátkúti völgy. Hosszú és futós, Visegrádra érve könnyen vasalt fos lesz az emberből. Locsolok a hűtőpalackomból, tolom, és lassan-lassan felérek Bélára. Panaszkodik, hogy túlitta magát, visszavesz egy kicsit. Előre is állok, húzok egy kicsit. Közben Nóri hív, gondjai vannak a térdével, pedig amúgy jó állapotban szépen halad. Visegrádra érve képbe kerül Pepe és Zserzseli, ennek örülök, de jó lenne összeállni és húzni egymást - gondolom. A kéknyomósnál fürdik mindenki, zárkózik Béla is, egymás hátát locsolgatjuk...

A Temetőnél  a ponton igyekszem észnél lenni, hosszú sivár szakasz jön most 75-ig, nagyot lehet bukni, vagy hozni. Pepével és Bélával támadjuk a Kálvárián a Fellegvárat. Kimérten, nem kapkodva haladunk, főlünk a saját levünkben. Fenn a parkolónál ismét hűtünk, aztán az aszfaltra érve kezdjük darálni. Pepénél még nem állt fel a rendszer így ketten toljuk neki. Még elmegy a ketyegő 160-ig, ebből látom , hogy nincs nagy baj, csak türelem és cérna kell. No meg gyomor. Ez utóbbi határeset. Próbálom nyugtatni áfonyás müzliszelettel, de hamar megint émelyeg. Ha rátöltök, lötyög, ha nem töltök émelyeg - fincsi :) Baráthalomra gyalogolva óvatlanul "hátul hagyom" a lábam egy hosszabb lépésnél, rögtön görccsel köszön vissza. "Tessék figyelni!" "Rendezd a sorokat!" veszem az üzenetet.

Felváltva vezetünk Bélával, Nóri jelentkezik be: nagyon fáj a térde, csillagokat lát. "Nyújtás, séta, lazítás, aztán meglátod" Szándékosan nem pendítem meg neki a kiszállást, pedig az oldalszalag tapadás nem vicc. Bélával is megszakértjük: "ki kell szálljon" Hagyom még egy picit aztán felhívom: mi újság?. Persze nem javult. Csekkolj ki, tanácsolom - ez gázos fájdalom.

Kezd jönni a szél, s közben valami halvány permet is, ami jól esik egy-egy sóhajtásnyi időre, de még így is fő a fejünk a melegtől. Valahogy mégis kezdünk haladni. "3 percre vagyunk a 10:58 mögött" mondja Béla, "annyira nem fos ez a tempó!" Hát lehet, de én úgy érzem elhajlás lesz belőle. Már könyvelgetem is a 3. 11:26-os teljesítésemet, de azért ketyegünk előre konokul.

75. Találkozom Nórival és a gyerekekkel is másodszor, ez nagyon feltölt. Még fürdünk egy utolsót a kisrigós kékkútnál, betolom 3. powerradet, calciumot magnéziumot, beteszek pár gélt, de a szőlőcukrot elfelejtem...

Bepördülök a pontra, markolok egy kis csokit, aztán "nyomás utána" - Béla megint elviharzott. Beletelik pár percbe mire felzárkózok, de egyre nehezebb. Pedig a pulzusom jó, még izzadok is, de már minden nehéz és fáj.

Az aszfalton feltűnik egy spori, Béla vérszemet kap, emeli a tempót, előzünk, még emeli, majd a Lajosforrási emelkedőnek is nekimegy. Hörgés közeli állapotba kerülök, de tartom magam. A "Lajosforrási dózer tetejéig tartsak ki", szuggerálom magam, aztán "a köves lejtőkön, már valahogy fogok tudni lobogni".

Kibírom, de kínlódok, érzem ahogy fogy belőlem a cukor, kéne az a szőlőcuki, de nincs, nem voltam észnél eléggé. Próbálom felszívni magam, tapadok, így érkezünk larzenék pontjára. Az itteni powerrade életmentő. Pörgök ahogy csak tudok, de így is később tudok továbbindulni mint Béla.

Utoljára tudom magam felszívni, de Csobánka előtt őrült erővel tör rám az érzés, hogy itt most megállok, nem kapok levegőt, kész vagyok.

A Kevély beszállásig kitartok, aztán megadom magam. Nyugi, saját tempó. larzenéktől tudjuk, hogy 5.-6. helyen vagyunk és nem sokkal van előttünk Pap Geri, nem éppen a toppon.

Újra előkapom az mp3-at. Szándékosan lemaradok egy kicsit, beállok egy fenntarthatóbbnak érzett tempóra. Jobb lábamon kegyetlenül hasogat egy durva vízhólyag, de próbálok nem a kínomra figyelni, csak haladok előre makacsul. Béla csak igen lassan távolodik, érzem, hogy még visszatudnék rá zárkózni, de sajnálom azt a mennyiségű fogzománcot beáldozni ami ehhez a bravúrhoz kéne, így inkább nem erőltetem. Felfelé elkerülöm Gergőt, aztán tűz, na jó parázs, lefelé.

Gurítom, pontosabban inkább engedem lefelé, kapkodom a lábaimat, hiszen itt nem kell nyomni, megy az magától is csak fáj.

Az mp3-ban dübörög a River Plate koncerten Angus gitárszólója az AC DC-ből. Megyek, élvezem. A Köves-Bérc előtt alig van előttem Béla, keményen meg is tolom a Bércet, mégis a 10-es útig növeli az előnyét. Keményen engedem neki a lejtőn is, hiába a Thunderstrack-re nem lehet kímélni.

Csőre Ernőék privát hűtött colával várnak, sörrel kínálnak, annyira kedvesek, hogy majdnem belefeledkezek a válogatásba, mikor kapcsolok, hogy ez verseny vagy mi, toljuk neki, úgyhogy egy káromkodás (bocsánat) kíséretében elköszönök, és zúzok.

A 10-es úton átérve a kedvenc Hair betétdalom harsog a fülembe: "I got Life". Szinte sírok...

10:17  - 42 percem van a 10-eshez.  Nyomom.

Közeledek a Csúcs-hegyi nyereghez. 10:45-re fenn kell lenni, akkor már behúzom.

10:43. Meglesz!

Gurítom, balos, jobbos, balos, balos, jobbos, fel, jobbos, cél. Itt vannak a gyerekek. Szól az "Addicted to love" úgyhogy betrappolok mint Tina...

10:53:54

Jeszoké! Bekk in top ten (fájv).

csanya!

Jók voltatok! Nem kicsit! A csapatod osztályon felüli munkát végzett:  ahogy irányítottak, töltöttek, etettek, szurkoltak, locsoltak, dugtak, az hihetetlen volt!

Köszi!

atom. Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39920

yoyoka, jövőre revans, ugye? Remélem, találkozunk! Amúgy meg, ugye emlékszel, mi volt a temető kerítésére írva ott a pont mellett? Na, hát akkor ahhoz tartsd magad ;)!

Előzmény: yoyo1 (39913)
joesentme Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39919

Sziasztok, felraktam a Börzsöny Trail (még a BÉF-en futottam itt) útvonalát a Garmin Connect-re, akit érdekel az könnyen át tudja rántani az órájára: http://connect.garmin.com/course/1211402

-Melák- Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39918

Ervin, most edzettem! 70-90 km-es hetek az elmúlt 6 hét kényszerpihenje alatt.

Előzmény: ervin68 (39916)
-Mariann- Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39917

Én találkoztam vele a körön. :)

Előzmény: ervin68 (39914)
ervin68 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39916

emelem kalapom:) az nagyon jó idő. Mi lenne, ha még edzenél is?

Előzmény: -Melák- (39915)
-Melák- Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39915

szia Ervin!

 

Mikor Piliscsabán jártam legalább 10 futó volt a ponton, nagy volt a nyüzygés, te épp a nyomós kúttal voltál elfoglava, én meg siettem :) 12.37 lett a vége

Előzmény: ervin68 (39914)
ervin68 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39914

Ági, milyen időt mentél? Piliscsabán akkora nyüzsgés volt, hogy észre se vettelek, amikor áthaladtál, utána meg battyogtunk az ajándékkörön, de ott se találkoztam veled. Vagy nagyon gyors voltál, vagy figyelmetlen voltam.

Előzmény: -Melák- (39908)
yoyo1 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39913

Tökéletes jelölés ,,plusz az  irányitó emberek pl:  a  Szénás alatt a K+ K- letérésnél  ..Sokkal jobb helyen voltak a jelőlések ,ahol nem lettek széttaposva ! minden jóó volt csanyám,,csak jövőre  legyen tésztaaaaaa a zöldség levesbe ;)

 

Nekem idén nem sikerült,és bizti,hogy nem a meleg ,mert tavaly is az volt !  :((  a Rigótól még tovább mentem ,mert menni akartam, célba érni megcsinálni  .De Visegrádon aztán szó szerint  a temető szélén feladtam olyan állapotba kerültem ! A 10kili  lejtős  Apátkúti völgyet  Visegráig végig gyalogoltam, úgy egy tíz kilós kőtömbel a hasamban !

Gratula Minden célbaérőnek Boszika Gratulaaaa ! A segítők egyre jobbak  ..mer annyira tudják,hogy az ember kezét fogni kell, hogy  beletaláljon a dugókába.  Kár,hogy idén nem élvezhettem végig ...

Kösy mindent Kati a jó szót ,a pulóvert  a fiúknak! és mindenkinek mielőbbi regenerálódást !

Gergőnek pedig különösen gyors hegesedést ;)  én jól vagyok szerdán lesz Szesz ? :))

 

Előzmény: csanya. (39901)
kimmelpeter Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39912

T 100

 

Már tavaly tudtam, idén szükségem lesz a Terep 100 futóverseny teljesítésére, amely nagy lépcsőfok az UTMB 167 kilométere felé, mentálisan és fizikálisan. Néhány hete, már tudtam, Lord kutyával szeretnék nekivágni a versenynek, ami sok időt vesz el majd, de annál több örömet ad. Előre lebeszéltem a főrendezővel hogy vihetem és enni is adhatok neki, hiszen az evés, ivás Lordnál is fontos tényező ilyen hosszú távon. Ezúton is köszönöm Csanyának a kutyás lehetőséget! Csapó András barátom vitt minket a rajtba, jelentősen megkönnyítve a dolgunkat.

 

A rajtnak helyet adó iskolában megejtettük a rajtszám átvételét, a depó leadását, pár üdvözlést és már el is dördült a rajt. Lordnak sikerült szem elöl tévesztenie, de a rendezők és a futótársak útbaigazították családunk kedvencét. Elnézést kérek azoktól, akiket egyetlen pillanatra is zavart futás közben Lord vagy Lütyő, Radnai Zoli kutyája. Nálunk abszolút családtag és nagy csapatjátékos, de erről később. Az első ellenőrzőpont, Zsíros-hegy (7,9km) előtt, sikerült egy szépet zakóznom, de szerencsére nem lett komolyabb következménye. Ittunk és indultunk is tovább.

 

Lefelé néhol kicsit nagyobb tempót diktáltam a kelleténél, amit meg is éreztem az oldalamban, így a menet közbeni regenerálódás miatt, vissza kellett vennem a tempóból. Nagyszünet és be is értünk Piliscsabára, (17,2km), ide volt az egyetlen időterv, két óra, amit egyetlen perc difivel sikerült is hozni. Innentől minden ponton ettünk is. Popo és András itt még a nyomomban volt, de elindulva a faluból lassan elmaradtak.

 

Kicsit homokos úton hagytuk el a falut és érkeztünk meg Piliscsévre. Kicsit erőszakkal, de a nagy melegben fogtam Lordot és benyomtam a fejét a csapok alá. A kutya csak a száján át párologtat, így muszáj hűteni kicsit. Megkezdtük az emelkedést Klastrompuszta felé (26,4). Felfelé megelőztük Gusztos Petit, akit mindenki a rózsaszín segédeszközzel szekált ezen a napon. :) Lütyő kutyust néha le kellett szabályozni, mert energiatúltengése volt és még szórakozni is volt kedve útközben. :)

 

A pontot elhagyva kemény emelkedésbe kezdtünk, ezt inkább sétálós szakasznak terveztem és nem is lett másképp. Kisegítettem Orsós Szabit egy zselével, akinek jelezném, minimum hattal jön érte még, mert feladta a versenyt! :) Felértünk Dobogókőre, (33,1km). Szintidővel kellemesen álltunk, így a kedvünk is jó volt. Néhány ponton féltek a kutyáktól, de sem Zolinak, sem Nekem nem jutna eszünkbe elhozni, ha szemernyi kétely is felmerülne velük szemben. Ezúton is köszönjük az elviselésüket!

 

Lefelé a Piros 85 útvonalával szemben haladtunk. Oldalt a bokám felett húzódott a bal lábam, de hamar kiderült, a nadrág nyomta el, amit kiigazítva rendbe is jött azonnal. Nem is gondolná az ember, mennyire nehéz lefelé menni. Az egyik villanypásztorban lehetett áram, mert szétfeszítettem Lordnak egy átbújásra, de amikor hozzáért vonyított egy picit. Bő öt óra alatt értünk Dömösre (40,6km). Ha nem is azért, mert nem volt másik, de megbecsülésképp, Lord az első UTMB poharamból ivott a pontokon, de Lütyő sem veti meg ezt a poharat. :)

 

Prédikálószékre felfelé már nem voltam vidám, csak baktattunk fel és le is kellett ülni pár percet a tetején. Lefelé csorogva kicsit csaltunk páran, mert egy ismeretlen jótevő Coca-Colával kínált minket és gyarló módon elfogadtunk pár kortyot. :) Hét óra körüli idővel érkeztünk meg Pilisszentlászlóra (51,8km). Néhány percet eltöltöttünk frissítéssel, amiben nagy szerepe volt az alkoholmentes sörnek, csak ajánlani tudom futás közben. Nagy holtidőszak következett innen. Lord fáradt volt, amit egy-egy lefekvéssel jelzett nekem.

 

Kiindultunk az ajándékkörre, ami bő huszonhárom kilométer. Rengeteg patakátkelés jött, ahol a két kutya bőven meg tudott fürdeni és az idő is hűvösebbre fordult, így szinte teljesen regenerálódtak. Séta és kocogás váltogatták egymást Visegrádig (60,3km), ahonnan felhívtam Hugit és referáltam a kutyáról. Ha Én nem mennék haza, nem lenne nagy gond, de Lord hiánya szembetűnő lenne. :)

 

Felfelé indultunk, Zoli és Lütyő lemaradt kicsit, de utolértük Komlósi Zolit, aki szinte a célig társunk lett. Lorddal hamar megkedvelték egymást. :) Jelentősen gyorsabban gyalogoltam mint Ő, így általában mi vezettük a kétszemélyes sort. Amikor túlságosan lemaradt, Lord megfogta a kezemet és húzott vissza, vagy éppen elém lépett és jelezte, VÁRJUK MEG, hiszen Ő is „csapattag”. :) Lűtyő néha utolért, majd vissza a gazdihoz és ezt sokszor tette meg útközben. Így tudtuk, nincsenek messze tőlünk. Kerek tizenegy óra alatt értünk vissza Pilisszentlászlóra (75km). A leves megszerelte a gyomrom, amivel órák óta gondjaim voltak. Lordot nagyon kedvesen látták el a rendezők, nem győzöm megköszönni! :) Enni és inni adtak neki, simogatták, sőt még a célba is beszállították volna. :) Persze nagyon fáradt volt, de tudtam, ha indulok, nem lehet majd visszafogni sem. Míg szöszmögtünk, behozta Lütyő Zolit. :) Máthé Zolit is láttuk kiindulni, akiről azt hittem el sem indult. :)

 

Jött pár kellemes méter mielőtt mászni kezdtünk volna. Zoli ZIPVIT zselékkel kínált útközben, új íz volt, így nagyon jólesett. Lajosforrástól jött egy kis lejtő, ahol megléptem, a HOKA vitt lefelé. Most sem győzöm dicsérni! Kicsit újítottam és egy keresztben elvágott Salomon talpbetét hátsó felét helyeztem bele, az eredeti betét alá. Hihetetlenül bejött, ugyanis az a kis nyomás megszűnt, ami előtte kellemetlenséget okozott. Egy nagyszünetnyi megállással is előbb értünk le a Csikóváralja (84,2km) pontra mint a másik két Zoli. Innen két Zolival sikerült mennem. Komlósi Zolit barátai kísérték, akiknek bíztatása rám is pozitív hatással volt.

 

A Csobánka felé menő műúton sem vettem elő a pórázt, Lord a szél „parancsra” nagyon szépen jött az út szélén. Innen kapcsoltunk lámpát és másztunk fel a Kevély-nyeregbe, majd onnan ereszkedtünk Pilisborosjenő felé. Elkavartunk kicsit, de elég jól irányba tudtuk helyezni magunkat és az utolsó frissítő, Pilisborosjenő (93,2km) előtt, utolértük a harmadik Zolit. MedveGyu és a többi segítő, saját frissítőkkel is kedveskedtek, amiből a vajas kenyérnek nagy sikere volt.

 

Az utolsó emelkedőn már nem volt kedvem sietni, de a négy emberből valaki mindig húz, így mégsem volt túl lassú a menet. Lord itt már jelezte, nem akar menni, meg akart állítani. :) Tudtam nincs sok, így bíztattam. Az emelkedő tetejére érve, láttam hogy meglehet a tizenöt és fél óra, így futásra bíztattam a Zolikat, de Komlósi és Máthé már nem jött velünk a lejtőn. A házak közé érve azért Máthé Zoli mégis utolért, így együtt csaptuk át a képzeletbeli célszalagot. Nagy érzés hogy Lord Terep 100 kutya lett, hisz Ő az én futásaimon nevelkedett. Együtt edzünk amikor csak tudunk. Ilyenkor mindig azt mondom neki simogatás közben: Ügyes vagy és jó futó! :) Hiszem hogy a kommunikáció jelentős részét érti, mert mindig azonos szavakat használok. :)

 

Sajnos Csapó András pár pillanattal kicsúszott a szintidőből, így nem ismerték el a teljesítését. :( Remélem jövőre visszavág! :)

 

Köszönöm a sok-sok segítő munkáját és a rendezést! :)

amat Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39911

Én is gratulálok a szervezéshez!!

A vége felé néha szitkozodtam a 20 forintos nagyságú narancs pöttyök miatt:-).

Az előzetes tervem az volt, hogy Pilisborosjenőre érjek még világosban, nem akartam szétlőni magam, hiszen a következő 7végén is fellépés:-). A Kevélyig nem kellett lámpát kapcsolnom. A "Vadállat-köveket" az idén is megszenvedtem.

14:49 körül lett a vége, ez PB:-)

AVG: 140

HRmax.:170

Hálás köszönet ezért a jó kis lehetőségért!

Jó regenerálódást mindenkinek!

lpr Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39910
T100 képek az edzesonline-on.
csika_ Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39909

Akkor jön a magam részirül:

Pályakijelölés: 4 - nem kellet használnom a térképet egyszer sem, de az első harmadban többször kellett a kereszteződésben keresnem a jeleket, hogy merre tovább. A végén meg elmentem rossz irányba ... de tényleg alapvetően jó volt

Depózás: 5* - nagyon jó volt a zacsi, és hamar visszaértek a kintmaradt cuccok.

Frissítés: 5* - bőséges választék az állomásokon, nagyon segítőkész személyzet

Versenyközpont: 5 - segítőkész rendezők, mindent megtettek a futókért. Volt masszázs, meleg víz a fürdőben, kaja, pia.

 

Összefoglalva mintaszerű rendezés.

Alább ne adjátok a színvolatat soha, akkor nem lesz gond! :-)

Előzmény: csanya. (39901)
-Melák- Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39908

Csanya!

 

annyira tökéletes volt minden (pályakijelölés, frissítőpontok, időjárás, terep) hogy ilyen körülmények között akár minden hétvégén futnék egy ilyen rendezvényen (na, azért nem mindig százast ;))

 

Köszönöm mindenkinek a segítséget, bíztatást! Jól esett :)

fussforest 2 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39907

Sziasztok! 

 

Szeretnék köszönetet mondani Csanyának és  minden szervezőnek, rendezőnek, segítőnek, aki résztvett a verseny lebonyolításában! Szuper I. osztályú volt minden! Pálya jelölés: kiváló! Eltévedni szerintem még véletlenül sem lehetett volna. Frissítő pontoknál a kiszolgálás: kiváló! Mindenben segítettek, kiszolgáltak. 

 

Nekem ez volt életem első 50Km-re. Nem egy egetrengető idővel, de sikerült teljesítenem a távot!

 

Köszönet mindenért!

 

Üdv: Németh István

Lúdtalp Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39906
 pörfikt!

 

köszi szépen!

 

paradicsomot plíz :)

Előzmény: csanya. (39901)
lpr Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39905
Zoncsi,
Ez szuper eredmény, gratula.
Előzmény: terepfutas hu (39899)
cs70 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39904

Én rettenetesen csalódtam. Hol volt az eső?

Előzmény: csanya. (39901)
Boszi72 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39903

Köszönöm szépen és a társaságot is! Sajnálom, hogy így alakult Neked a verseny. Csanya-csapat egyszerűen mesés volt, én már szóban is dicsértem, de itt is hála és köszönet mindenkinek, aki közbenjárt, hogy nekünk, futóknak minden jó megadassék a tegnapi napon és ilyen körülmények, szervezés mellett futhattunk. Valóban parádés volt!

 

Előzmény: gigerly (39900)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!