Keresés

Részletes keresés

Helleluja Creative Commons License 2005.09.22 0 0 62
aMer Ica, te cis curva, cemed kicurva?
 Kérjük Jézusunk légy velünk, bennünk fényed, meg köztünk, hogy el ne tévedjünk? Két olyan kérése felénk Jézusunknak, ami nagyon fontos s az első: nekünk: egymást szeressétek, de ugy mint Ő, aztán ez lenne 1. NE ÖLJ, ezt most gondolatba se, mert ki zártad rögtön magadat az élő - világokból, aztán ezzel kapcsolatos: ne paráználkodj, gondolatba se, mert ismét kizártad magadat az élet - országaiból?
 Nosztre Damusz hivhatná americát ringyónak, kis curvának? Na, onnan irom le, ami megint, mivel én szeretem americát, most azt mondom, ugy kell lenni, aki nem szereti americát, s biztos vagyok, hogy Nosztre Damu papu, világtrottyos volt?
 Óriási hiba volt, de most nézzetek vissza, s biztos vagyok benne, hogy ti nem mindőtük figyelitek a keresztény adásokat, amit mind szemmel tartok, még Dog Clarkot is ismertem, személyesen akinek zsidó felesége volt, da maga hallattlan, nem szerette a zsidókat, tehát érdekes figura, akinek hallattlan tehetsége volt, a stackokba, (tőzsde) 1000 %kos lehettél, amit megmondott, aztán 10 %kot, ha bejött, s egy alkalom nem volt, hogy ne jött volna be, sőt le is csukták, mert szerintem is végül tudta mozgatni a marketot, a hivőkkel? 
 Na, itt függetlenül, ki vagy mi vagy, milyen wallásu s világnézetü, amit akarok nektek megmutatni, az IGAZSÁG érzetünk, UNIVERZEKET mozgathat, akkor is, ha nem tudunk rólla, hogy ennek az erőnek a birtokába vagyunk? Mindenkinek van igazság érzete, sőt még az ördögök is, félnek tőlle?
 Ime a szovjet union, végül is, abszi ulti mindenki utálta, de igérte a mennyek országának a megvalósitását, s hogyan, ha NINCS ÖRÖK ÉLET? nemtudom, látjátok e, hogy van  erőnk,CSUPASZ MENTÁL ENERGIA, magunkkal szembe állittatva, s ezt akartam nektek mutatni, egy párszor, mert szinte mindenütt, a népek egymást NULLÁZUK, na most ők, akik TUDATOSAK döntik el, merre billenjen a mérleg? FORTUNA ASSZON mi?
 Ime egy icci - picci kis csoport, s mindenki kérdi, mi a titkuk? Mégcsak nem is a pénz, hanem tudják, hogyan kell kiváltani a megfelelő erőmezőket, ami most minden mellé beszélés nélkül igaz, igy ha most ezt valakik, tegyük fel a magyarok, összefognak, magunkba TUDATOSITJUK hogy merre billenjen a mérleg, esetleg belecsipünk Fortuna asszonság farába, balba vagy jobbik tompora, s attól függ?
 Mióta megy az armegedon duma, aztán ha azt mondja valaki, NEM ARMEGEDENOZUNK, most el lesz hallgatattva? Bizon, USA be lett ugrattva?
 Mellesleg, csak azoniránybafujhat a szél, s halálos rosszul esik nekik, ha lenne más irány is, p.l. mindenki védje meg magát? Igen, izráel is!!! Joguk van, megvédeni magukat? Igen!!! Nekünk???
Előzmény: Helleluja (61)
Helleluja Creative Commons License 2005.09.21 0 0 61
Lehell tata azt izeni: nem zörög a nyárfalevél, ha nem rezgő nyárfa?- persze, ha szél fujja fujdogálja, mind zörög?
 Jézusuk fénye, s ugye mijjen jó, mert annak ellenére, hogy meg akarnának közeliteni a szomoritók, busuljon a ló,de nem hellló?
 IME A CSONT BÜR BÜTYÖK, VIGYÁZZ AZ ORRODRA ÜTÖK, HA NEM AZT FUVOLLÁZZA, HOGY ÉLJEN A KIRÁLY??? Akcióba kezdett az ÁMMEN BRIGASIHÉRA, ez az egész földkerekségre kiható sistera hadak, s itt tovább nem megyek, mert kirugnak, mint lehellt, meg lehellkét, mert széllel zembe hudozni lehet? S megvan határozva ugy az áramlat, amiért kénytelen vagyok azt játszani mint Kefás, a jó Kofa, aki megtagadta Krisztusát, figyeljetek, mert bizon hamis misa, jessua a hamiska? Gondolkozzatok mindnyájan, hogy lehet JÉZUS EGY PARANCSOLÓI VILÁG TROTTY, aki megett a hóditók, a WILÁGHÓDITÓK vigadnak, jubiliznek, 1000 évig egyfolytába, van megvalósitása végérvényesen - VISSZAVONHATATTLANUL, egy armegedonos folyamatos megsemmitő, ami megint tessék, létre legy hozva egy CUGAR de mindenhogy Lion, vagyis hegyi oroszlán név allatt, pontos nevét nem tudom, de egy olyan mint YAHAMA, vagy a legbenső - felső SS osztagok, vagy a SPECNYA, akiket most megállitani nem lehet, tehát valahol, ENNEK a kezdetete, most a BUSH WAGONNAL - DROKTRINÁKKAL kezdődtek, ami minden változatban EGY KÉZ WILÁGURALOM nos mondtam, visszavonhatatlanul, tehát már az 3.wilágháborukor, el lett dönve, akárki reagálni fog, atom - csapásokkal lesz megsemmisitve, de talán a vége, amiről állandóan irok, EGY SOROZATOS ATOMHÁBORUK ÁZSIA - AFRIKA FÖLDTÖKÉN, ahol megsemmisitenék a jelen pillanatba atommal rendelkező nagyok fegyverezetét, de mondom, maga a WILÁGURALOM VISSZAVONHATATTLAN, LEFUJNI LEFOLYTANI NEM LEHET!!!Igen a bukottak miatt, majd...
 Na na na... most nem ugy néztem, nem ugy néztük, hogy akár Bushéket, vagy bárkiket EL ITÉLNÜNK, hanem hogyan lehetne segiteni magunkon, lehetséges-e, bármilyen kiut, megoldás hogy a jelenlegi irányt, le tudnuk állitani, vagy eltériteni? Na, mindenki nézzen egy homályos tükörbe, ahol Bush dinasztiával keződne az a WILÁGURALOM, ami felé vágtatunk, ami KETTÉ OSZTOTTA USÁT, ami most USA KETTÉ SZAKADHAT, ami egyáltalán nem állitja meg a PROGRAMOT, de maga az hogy USA ketté fog szakadni, mindeki ugy a választásokon, aztán minden felmérés, pont 50 - 50 re, állitja szembe a pró wiláguralom s aremegedonok, ahol amcsi 70 - 100 millió tőzsdése 90%a FELTÉTLENÜL - RENDÜLETLENÜL  a háboruzás mellett van, mig a szegén s még értelmiségei amcsi, akik az ördöggel is összafognak, a háboruzás ellen vannak, mert ugy a teher, mint az áldozatok nagy része sulya, őket éri?
 Kétségtelen, izráel csaléteknek lett létrehozva, de kérdek mindenkit, wallás nélkül, volt, lehetett volna, lehet -e, háborusdit játszani, a mások bőrére? az érdekes, ha nem wallás, lettek, ellen wallás, mindehogy babiruzás? 
 Notre Damusz, royal párti, tehát ő, pont megkavarta, azaz ő ne játszott volna, haza?
 Ami dögletes, USA ketté fog szakadni, ami máris két USA van? USA S A CURVA???
Előzmény: Helleluja (60)
Helleluja Creative Commons License 2005.09.21 0 0 60
Jézusunk fénye benünk - rajtunk? Ahhhhhhhh...alleluja halleluja...
 Rögtön a témára térek, szóval 1776 Spiritiszta Jézus Mag USA americai csoport keresett fel, mert akarták tudni, mi történt az elmult 20 évben amerikával? Na ezt csak azok tudják, akik valóban eljutottak a tudat ama fokára, ahol esetleg a ONE WORLD - LORDOSOK vannak, tehát vegyétek ugy, SZELLEM DE E WILÁG FELETT tudatuak vannak, amit most hiába reggeltül estig, a hülye tömeget verheted vissza a bozótba, ezt felfogni képtelenek, de minden olyan CSOPORTNAK, aki vezető szerepet játszanak e wilágranglistákon megvan ez a SZELLEMI KÖZPONTJUK, nos ez volt meg a magyarnak is 1000-ig, ami Isten csodája, valahogy megmaradt, mert én ABBUL vagyok, mind a mai napig, na azért most ki vagyok zárva, tehát hiába fizikailag se, se most SZELLEMMILEG megközeliteni azt a bandát, akik a sirba a sirfejnél, mind mint a zsidók a nagyfalnál, verik a fejüket annál a nagyfalnál, amivel nyugat elzárta magát minden magyartól, amiért én veszélyes vagyok nem nyugatnak, hanem annak az EU-ba kácsingató szellem - csoportnak, akik nyugattul várják, kielégülésüket, ami lehetettlen, mert egy pisslantás kérem: ezeket kielégiteni NEM lehet!!!
 Ebben a pillanatba, érzem, ezt kizárni, megölni, elnémitani, pedig megmondtam az igazat, vagy még a magyar, mindig kedvet talál, egy olyan küldöttbe, mint ez a porba fingó, na azért, lefokozni nem lehet, se megölni, mert nincs halál? Nézzétek csak meg, ne legyetek dühösek, hanem PONT azt kérte a 79 SPIRITISZTA JÉZUSA MAGUSA CSOPORT, hogy mutassam meg, pontosan hogy hol van a hiba? Na, az otthoni tehetősek, akik vezetésbe vannak, ne várjatok semmit nyugattól, igy most ha rám hallgattok, rögtön jobb lesz, éreznetek kell, mindenkinek ha ezt elolvastátok, tehát magyarok fogjatok össze, s Jézus a vezetőnk,világosság,  mint ennek az AMERIKAI 1976 SPIRITISZTA JÉZUSA MAGUSA MÁGUS CSOPORTNAK, na ezért szeretem amerikát, mert ugyanazok, ÉRTSÉTEK MEG, itt mindenki önkéntes állampolgár, s most ez volt, ez ma is a magyar is, mig SÁNTA ISTVÁNÉK, irtózatos bünt, jóvá tehetetlent követtek el, mert mi magyarok, nem lehetünk kevesebb ember senkinél, akinek luka szelel, ez az igazi amarika, ahol veszetten dolgoztam, most is, de HAZA VÁGTUK AZ ÜBBER BESTIA ÁLLATOKAT, eddig?
 Szóval ez a LÁTÁS, ez nem az, mint a többi, s abszi ulti, a fentieknek olyan tudásuk, technikájuk van, amit nem elérni a lentiek, amit most ránk kényszeritettek, hogy örökre állatba, robotba vághassanak bennünket, tehát vissza ahoz, hogy LÁTNI AKARJUK, mutasd meg hol kezdődött ez a végzetes hiba?
 Az ÖREG BUSH, mikor CIÁs lett, piás lett a hatalomtól, amikor valóban elhitte, hogy EGY ONE WORLD PARANCSOLÓ VILÁGURALMAT NYÉLBE ÜTHETNEK, na akkor, az Ő CIÁs idejébe, meg utánna, mikor már valóban Ő LETT A ONE WORLD PARANCSOLÓI URA, mint világgyőztes NÉRÓ A WILÁGCSZAR tért haza amcsiba, mindenki láthatta tudhatta s semmi mást nem hangoztatott: ONE WORLD EGY VILÁG BŐSZ - BUSH URA, NEM A BUSBA TÖBBET,  S A KOCKA,ELDOBBVA???
Előzmény: Helleluja (59)
Helleluja Creative Commons License 2005.09.21 0 0 59
U.S.A. sorsa,óh mily sors, óh mily sors...leend?
 Helló itt a hellovasotok, mert ugy lehelleteket meg lehellkéteket a pokolba küldtétek? Ha ha ha...aki másnak vermet ás, vagy ássat, maga esik mag aki ásatta eggütt estek bele? Ha ha ha...Nem ti, akik örökké, tudtok szeretni, mert Jézusunk: nekem adatott minden hatalom égen földön, na most Jézuséi vagyunk? Aaaaaaaaa...hát!!! Mindörökké ugy volt, s mindörökké ugy ugy ugy... legyen!!!
 Kérünk drága Jézusunk hogy fényed legyen bennük meg rajtunk most is, mindig, mindörökké!!! Halleluja halleluja...hála Néked, s nektek is Őbenne kistesvérek...halleluja halleluja... megérkezett lehell - lehellke hellovasa...nyihahaha
 Talán egy pár pontba hogy fel szálljon a páva, közbe, vagy mit akartok, vadvármegye házra: 1. vegye tudomásul mindenki, velem, most egy magyar testvéremmel, de barátommal is, senki de senki nem rendelkezhet, s legyen bárki, nem mondok neveket, de legyen akármilyan- e wilági nagyság, értjük? Na testünkkel addig mig nem lesz a NAGY ROBBANÁS, mert bizon meg kell tudnunk magunkat szabaditani, tehát nem azért tartattnak meg a gonoszok, hogy büntetés, hanem vissza de vissza mindent rátok!!! mondjuk ha lehagyod a r, máris tudja ki? Ugy ahogy mondom, most az Égeiek: neked kell magadat szabaddá tenned, mert szellemedet - lelkedet senki nem tudhatja, csak te? 2. Mindig kell lenni valakinek, aki csokorban mindent ami létezik, a magyar hasznára javára kamatoztassa, na elég lenne egy pár jelentkező, de most oly sötétségbe vagyunk, hogy mindenki pont a saját kárát kárrálja, akkor is, ha nem fizetnek érte semmivel? 3. mi magyarok, tehát mi csak Jézusunknak engedelmeskedünk, ezért mi körülöttünk forog itt is a világ, mert ha nem, tessék nézzettek bele, a nagy semmibe, ami, MI EZ? Virtyuállat reality? Hogy mivel bizonyitom, kérdem, mi az ami megmaradt? EGY MEGMARADT, MIT JÉZUSUNKÉRT TETTÉL, ÓH AZ EL NEM HERVAD, SOSE MULIK EL, MIT JÉZUSUNKÉRT TETTÉL, na most éreznetek kell, akik velem egy huron rezzegtek, a mennyekbe vagyunk? Hisz ahol Jézus testvérei szeretet van, ott a mennyekországa, ahol két magyar már Jézusában = magyarország mennyorságot megjelentettük?
 Sem lehelleteket, sem lehellkéteket, de itt van hellló a helllovas, csak aki Jézusunkat ismeri, azt tud életet teremteni, s legalább is, fénybe vagy, vagy megütődtél, akarom ihellehellehelődtél, vegyél levegőt, mélyet, lélegezz hhhhhi -haaaaaaaa hhhhhhhi haaaaaaaaa...
 Aranyos testvéreim, ti vagytok a föld sója, igaz leghátsója, de hatsóbókból lehetne elsők, ha most rögtön megforditottuk e wilág 4szarkát? Vagy inkább 4ló, de mi van ezzel a lóval? Trudod hellló, a nyeritős, s nincs zabola, nem kell?
 Minek örülök? Nektek, annak a pár magyarnak, akik senkinek se kelletek, nincs semmink, vagy mégis szerezzünk, egy kis örömöt, magunknak?
 USA két részre szakitása, ezennel térjünk a tárgyra? Igen igenis kérem alláhsan...trudod meg ne csókold, a tallpam? buki buki?
gyrovague Creative Commons License 2005.09.20 0 0 58
Hogy mire alapozom? Olvastam amit írt. Ő azért némileg homályosabban fejezte ki a mondandonáját. Ha érdekel idézek egy pár dolgot tőle.
Előzmény: Airbus a380 (57)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.09.20 0 0 57
Ezt mire alapozod? Nostradamus 3 vh-t jósolt úgy tudom (az utolsó végzetes....) és megmonta azt is hogy az amerikaiakat megtámadják és ebből lesz a háború... természetesen ő nem pont szept 11-re tette a támadást ő csak aszonta hogy rakétákkal megtámadják az usa-t az arabok.
Előzmény: gyrovague (56)
gyrovague Creative Commons License 2005.09.19 0 0 56
Hogy pontosan hány világháborút is jósolt nem tudnám hirtelenjében megmondani. Mindenesetre az 1-ről, és a 2-ról is találhatóak egész jó négysorosak, kifejezetten látnokinak tartom a 1/64-t. Másrészről a "Nostradamus megjósolta Szept. 11-t" című hoax úgy tünik keményen tarja magát. A Szept. 11-t követő döbbenet jó táptalaj volt egy ilyen álhírnek, és talán még mindig vannak olyanok, akik ebből próbálnak megélni. A sajtóban megjelent "jóslatok" vagy egész egyszerűen hamísítványok voltak, vagy az eredetiek ferdítései, félremagyarázásai, összeollózásai. Érdekes, hogy az Iraki háborúval már nem hozzák olyan szívesen hírbe az öreget, pedig annak több alapja lenne.
Előzmény: Airbus a380 (55)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 55
Nostradamus is megjósolta a két világháborút.... szept11-et...

és bejött....mind megtörtént.!
lehellke Creative Commons License 2005.08.25 0 0 54
Route 66
 Ez az országut a U.S.A.-ba van, ami teljesen ki ment a divatból, szinte teljesen elkopott, lekopott, nos itt van a 66 könyv, a könyvek könyve, s irány Izráel, mint a végcél, azaz egy Wiláguralom, egy Wilág - várossal, mint Wilág központ, s egy Wilág - Királyval, aki tulajdona lett volna minden, ha nem jut a route 66 sorsra, ugyanis sokkal modernebb - gyorsabb utak, többsávosak teljesen elfelejtetik, csak gondoljunk a CSÉSZALJAK S U.F.O.-s megjelenésére, ami a földet, minden tudománya - technikája, prúúútty - rúútty - roootty?
 Ez a jövendőlés a 2 Sárkány, fekete betüs látomáshoz menne, ahol a 2 Sárkány félig gépek s félig organok voltak, s akik izráel mindenek előtt, meg felett, tehát rout 66. könyvesek, azok operáltatták a Sárkányokat, na most kihagytam, hogy egyre nagyobb természeti, hogy mi okozhatta ezeket a VIHAROKAT : TORNÁDÓK - ORRKÁNOK - HURRIKÁNOK - HORRORKUNOK stb... valószerü hogy valakik betudnak kapcsolni, s nemcsak csak az egyik Sárányosok, hanem a másik, ami most ujra éledt volna, Sárkányok Tibet Egén, a Kinaval?
 Akik nincsennek benne, vagyis akik nem látók, csak be - be tappolnak, az ENERGIA -MEZŐKBE, azok azért nem tudnak 100 %kost mondani, mert nem láthatják az EGÉSZ - KÉPET, na most benne a huzavonák, változhatnak, de a sorsát, semmi s senki ki, se el nem kerülheti, na most akik a magyarok Jézusához jönnek, csak azok!!! Ami történik, abba a pillanatba, valaki szivét ODAADTA Jézusunknak, arra már a FENTI - SORS érvényes, azaz amit te meg én teszünk, itt maradunk, addig ming tehetünk valamit a mieink, itt megint, amiket most is irok, csak az a koponya, ami magyar - sors, vállalja a sorsát magyar tud összekapcsolódni, meg akik magyar fajtájuak, azoknak érdekes amiket mondok, s mégis, talán én is, egy kicsit haza beszélnék? Figyelmezetettek, hogy nem, hanem ha nem az igazságot beszéled, bizon mi is spórul járunk, s jobb lett volna megse kukkannunk?
 Valahogy igy néz ki, ha ez nem fog BEKÖVETKEZNI akkor ez fog, tehát ha a U.S.A.ha nem cselekszi azt, amit a szovjet, s talán nekik is, vissza kellett volna vonni mindenhonnan a megszálló - gyarmatositó erőiket, s itt a nagy szó, izráel, csak kezd NEM lenni többet, mint a szovjet, reméljük megszökik maga elől, amivel megint változik az egész sakk - játszma, s szinte átrendeződik az egész sakktábla, de lássuk előbb, mi lesz igazibul, mert az angló s U.S.A.katonaság, inkább fokozni fogják a létszámukat, mint viszakozz, a világ minden fontosabb gócaiba?
 Közbe, 11 dél -americai ország esküdt - össze, hogy a U.S.A.-t örökre megszüntetik, ami egy hatalmas nagy vihar, esetleg csunyami után, közvetkezik, be, s ebbe az esetbe, csak egy észak x dél háboru után, ahol mind a kettő atomokat dobálnak egymásra, amit Kina s esetleg oroszokkal csatlósba, most teljesen de teljesen a megmaradt részeket megszállják?
 Washington alma?
Előzmény: lehellke (53)
lehellke Creative Commons License 2005.08.18 0 0 53
Kedves barátaim, testvérim az mi Urunkba, s kedves szeretet mindenki kedvence sLeuth testvérünk?
 Kezdjük egy ősrégi magyar dallal: Óh milyen, szépen cseng, ha egy sziv Jézusról zeng, óh milyen szépen cseng cseng cseng cseng... a örök csendben? Eltudjátok képzelni, milyen lehet, e wilág, egyre őrültebb zaja, ráadásul, büdös 4. dimenziós zajjal, tompitanak mindent, minden gondolatunkat elnyomhatják, majd bedobbják az ü zenéjüket, s mindenki elélvezett?
 Teljesen de teljesen egyetértek veled, s ha nem tudnuk, hogy a KARMESTER MAGA AZ ÜRDÖGÜK - ÖRDÖGGAGYÁTLANJA, s rögtön elérkeztünk, mire is van stimmolva ez az egész ördöggös - kárhozatos haramiás - horroros - terroros müzzeines - üzzeines örök güzzük gürcölhettek, mig megy a kivégzés, országokat - országok után letaglózva, közben katona indulókat, patrióta - idióta orrdalokat játszatnak a fuvós - fuvolás zenekkarokkal? Itt a U.S.A.-ba, teljesen megutáltatták velem, amit nagyon de nagyon szerettem, mert ha valaha volt boldog farmer (paraszt) a világon, --nos összegyüjtette a felségem, mindenütt ha mentünk ezekre a kiállitásokra, ami abszi ulti a multszázad boldog világa varázsa te bódog america, a feleségem összeszedte a farmer s JÓÉ bácsi Tereza mama, szobrokat,s maga amit mi népdalnak hivunk, az itt a népi rockandró lenne, meg tehána roncserró csoda magyarhoz is hasonló népzenéjüket, most okádnom kell, mert belevitték a nagy patrióta öld az agfakot meg kecskebozzót,aztán fakkendró minden ami mozog,  micsoda hős lett az angló banda, régi hirneve szemet nem csorbitba stb. tbc...meg aida...
 Na az ami szép volt amerikából, az amit mi, nagyÁrpink előtte magyar szabadság, s abszi ulti aki ennek nyitva maradt, az a magyar megtalálhatta amerikába magát? VALAMI AMERICA = MAGYAR SZENTSZABAD ÁRPÁDOKIG ÉLETFORMA?
 Nem, egyáltalán nem vagyok amerika ellenes, sőt, ugy gondolok rá, mint magyarországomra, s 1000%kos, hogy USÁ--t a magyarok tették azzá, igen igen a legutolsó villanypózna lerakása, városok tervezése magyar koponya alkotta?
 Na, nézzük, akár lesz egy VÉGSŐ - ARMEGEDON akár nem, amilyen kötségekbe fog kerülnie, mert megint BEINDULT AZ A FEGYVERKEZÉSI VERSENY, ami eddig sose volt, nos ez csak ANNAK A BANDÁKNAK AZ ÉRDEKE, akiről lehell beszélt, hogy a burkunk, maga az egész ember kivülrül főleg, ahogy vannak a fajtái az embereknek, ezekre a bukottakra hasonlit, főleg a NAGY MUFFTIK?
 Amit most akartam mondani, irgalmatlan ANYAGI ÁLDOZATOKKAL fog járni, erre az összecsapásra, amit nagyon jól mondol, hogy az oroszoknak megvannak azok a fegyvereik, amivel 1000 zer a földön minden életet eltudna pisztitani, de mégis a VAN ALLAN BELTET, nem tudják elhagyni, sőt közelibe se menni???
 Nem babra menne a játék?
 sz.e.gy.I.J.a.(szeressük egymást gyerekek, Isten = Jézus él, alapon!)
Előzmény: sLeuth (52)
sLeuth Creative Commons License 2005.08.18 0 0 52

ruszkik nem gyengék már ehhez? meg megy ám a népámítás is..

jó lenne belelátni ezekbe a körökbe, de lehet hogy nem?

én az oroszok helyében úgy lennék, ha nem piszkálják a gazdasági érdekeltségeimet, olajamat, akkor azt csinálnak amit akarnak..

lehellke Creative Commons License 2005.08.18 0 0 51

kedveseim!

 valamilért fekete lett, a betü, nem tudom miért, de közbe beléptem a a a... valahova, lehet hogy azért?

 van egy kérdésem hozzájuk, meg hozzátok, ugyanis, hogy ment bele a szovjet - banda, hogy U.S.A. ugyanugy , meg minden gyarmatositó másokat megszálló hatalom, ne huzza vissza a belét,  nemcsak a csapatait, hanem tessék nem beleavatkozni egyetlen egy  kisország benső ügyeibe?

 nézzétek, s látjátok? a tudás hatalom, s ha mi magyarok, képesek leszünk a 15 - 30 millió magyart, mert rengetek kevert lett, miért ne használjuk ki, akkor magyar vagy, az anyád Istenét? szerintem nemcsak szabadok, hanem abszi - ulti, olyan nagyok leszünk mint soha,  ami mégis hasznos élettudás, lélek tudat, ami sose volt?

 lesz még szőlló, meg lágy kenyér, na azértis, mégis UFÓK vagyunk, nem?

Előzmény: lehellke (50)
lehellke Creative Commons License 2005.08.18 0 1 50

Lehellke lehelte: minek nézhetünk elibe, meg utánna?
 1986? Fentről jöttem le, e wilágba be, most láttam 2 ÓÓriás Sárkány - Kigyót, ami egyik volt az szovjet - empira, a másik U.S.A.!
 Most égi testvéreink jöttek le, -- itt csak annyit, soha de soha el nem tudjátok képzelni, hogy milyen SZIGORUAK s ugyannakkor, olyan szeretet árrad belőlük, ami a szigoruságot, ami most átvette a bensődet is, egy leszel velük, vagy másképpen, nemtudom millen távolságba kell legyél ezen fényes - lényektől, akik most először, mégis jó hogy olyan vagyok, nem illen-- s testvéreink, mondhatjuk Hatalmas Égi Angyaloknak is, vagyis Angyalok seregébe jöttek le, akik olyanok, mint mi, -- mikor lejönnek, mindig kérdik: nem látod a külömbséget, na ha itt bent vagy, Istenemre,beszélgessünk, most akik olyanok, mint mi, azok látni fogják hogy vannak nagyon de nagyon nem olyanok mint mi? --  s az egész föld országai - népei szugerálva sorba állva, sétáltak be a 2 sárkány torkába, mig majdnem minden ország eltünt a sárkányokba, mire az Égiek, ÁTPROGRAMOZTÁK a sárkányokat, mig én a szovjet birodalom sárkányának megsemmisittem a központját, s nemsokára a szovjet - birodalom összeomlott, -- de itt nem térhetek ki, egy kis részletre, mert nem akarom hogy bajunk legyen-- maga a sárkány megdöglöt, s eltünt, s csapataikat mindenhonnan visszahivták, mig most a másik sárkánynak, 2003 - ra, ugyanugy kellett volna, csapatait mindenhonnan visszahivni, ami ha nem következett be, most lesz az a variáczió, hogy KINÁVAL HÁBORU, amibe teljesen belepusztul az U.S.A. szinte csak Alaszkába menekültek, meg akik ott laktak, maradnak meg, mig Európa teljesen lepuszul, Anglia örökre, s magyarországon csak egy folt maradt, ami nem szenyezett, ahol egy marik magyarral, most mi lesz?
 Menjünk vissza az első szineára, most ha U.S.A. ugyanazt tette mint a szovjet, együtt teremetenek rendet közép keleten, s most jönne az a TÜZ, AMI TULAJDONKÉPPEN, UGYANAZ AZ A ANYAG, AMI A TEJUTON VAN? 2012-RE? De igy, csak figyeljétek, igenis jelen pillanatba, az U.S.A. s ANGLÓ CSAPATOK, maradnak? Na egyenlőre ez van, s ami azt jelenti, Kinával készülnek háborura, s ugye nehéz, csak egynek lenni, a többi között, de ami érdekes, a U.S.A. az egyetlen testvéri országok, akik szinte az Árpádi magyarország egy az egybeni folytatása lehetett volna, s csak a magyarok, az egyetlen barátországa? 
 Nézzétek csak, mi magyarok, akik magyar gyerekeket nevelünk, mindegy hányan vagyunk, s nemhogy nálunk mi kisebbségbe, hanem 100%kos Jézus él, mi is örökké, magyarok vagyunk?
 Ba benne?

sLeuth Creative Commons License 2005.07.29 0 0 49

lehellke barátom!

 

szerinted igazat ír david ebben a fórumban? tényleg fel kell készülni?

 

iamdavid
lehellke Creative Commons License 2005.07.29 0 0 48
Poróféta lelküeknek, s lelkekhez lélek lehellke szivesen!
 Talán hogyan tudom meg, azokat, amiket most is megérintek, amik nem biztosak 100% - kosan, hisz semmi nem biztos a jövőnkkel kapcsolatos, csak a halál? Igen másképpen lát mindent, aki meg akar halni, s akik nem, amit megint, sehogysem, csak ruhánkat levetjük, mert feltétlen azok társaságában kell lennünk, akik vagy fel fel fel...szálljon szálljon, angyal szárnyon... vagy zzzzuuupsz, zutty, hellbe vagyunk?
 Ami érdekes lenne, ha mindenki szert tehetne, hogy elszakadva a testünktől, beletudnunk nézni azok agyába, akik kotyfolják a jövőt? Na én meghaltam, teljesen elváltam a testemtől, s onnan tudom, hogy mi az hogy álom, s valóság?  Most ami érdekel, hogy mire készülhetünk fel, s főleg ha már többen vagyunk, hogy esetleg eltudjuk kerülni a felesleges megpróbáltatásokat, vagy ha lehet, kikerülni, hisz Jézusunk: Atyám, ha lehetne, mulnék el, ez a keserü pohár? Elmult,vagy miért volt Krisztus, mint mese, amiről megint hacsak, köztetek lehetek, kitárgyaljuk?
 Célom, hogy függetlenül, ki milyen beállitottságu, mégis ne ölj, ne paráználkodj, s legyen mindenki a maga módján boldog, tehát pozitiv hatással, akarok lenni mindenkire kire kire, mert nem akarom, hogy bárkinek rosszabb legyen, mint nekem?
 Ime amit megtudtam, ami U.S.A.- ra vontakozna, de mindenkire? Ronald Regan szózatokkal, ami  mozgalommá alakulva,  allatt, tehát Reganizmus jelszó allatt egy uj - neó - komcsi parti allakult, akik persze hogy ateisták is, most mint mozgalom, ha nem is hangzatos reganizmussal, de utalással, ami mégis régi kipróbált elvek,  abszi ulti kommunista ha U.S.A. CUCLISTA érdekek, elvek alaphangaztokon, mint béke béke biztonság, a sötétbe, káoszba, póbálják az U.S.A.-ban, megszerezni a hatalmat?
 Ha valakik, jártasak az erőviszonyok mérkőzéseiben, ha nem jött meg az a mesiah, ime a másik, s ha valóban nyélbe tudják ütni a világkommonizmust, eltudnunk képzelni, pokolibbat? Elképzelhető más, mint, Wilágkomonizmus, csajka rendszer?
 Hogy lehetne kivédeni?
lehellke Creative Commons License 2005.07.15 0 0 47

Héj héj héj... kisPiramis, én is üdvödet kivánva!

 Ha ha ha... te is emlékszel lehellre? Meghalt, de nem lehelhetett ki, mert aki : azért se, sose halok meg, végeredményben ennyi, de minden olyan egyszerü mint a lehelet, s ha arra a szintre vissza megyünk, bizon senkinek nem kell dolgozni se, meg tanulni se, mert minden él, a maga szintjén, s tudja miért van, s hol az ember?

 Az érdekes amit láttunk, hogy magyarország a központ, tehát valóban, most is magyarországgal fog kezdődni a feltámadása a többi magyar testvérnépeknek is?

 Hogy hogyan tudtam oda - vissza egy éjjel? Csak lassan, s mindenkinek a szemét előbb ki kell nyitnia, s emlitettem a lehell ujratöltve, a szivünk = csillagkapu, de Jézusunk is: nyisd ki szived, ajtaját, befogadni az Üdv. Urát? 

 Üdv üdv...

Előzmény: Törölt nick (46)
lehellke Creative Commons License 2005.07.13 0 1 45

lehellke! lehellke!! lehellke!!!...

  lehellke, itt a prófétaság lelkülete, rajtad?
 Egy nagyon fontos dátum: 2005 Julius 12! Egy iskolatársam hivott meg magyarországra, mert nem lehet csak meghivással, kivétel magyarország Égi- Piramisába, ami kapu, (mert a fénybe tranzformáczió,)  igen, bármikor, mert ott az állandó állomásom, de az alvilági magyarországba, csak meghivással szigoruan, vagy erős oknak kell rá lennie, hogy bahatoljak? Ne féljetek, s ne képzeljetek be baromságokat, mert minden nagyon egyszerü, csak szemünknek látásra, a fülünknek pedig az igazság hallására, nyitva kell legyen, s mondom, az elveszetnek embert, mindet de mindet megkeressük, aztán a halál sötétség wilágainak, örökre pá pá pá...
 Szóval az iskolatársammal, tettünk egy körutázást, s magyarországunk vajudik, beléptünk abba a szakaszba, amit magyarországunk feltámadásának, vagy ujjászületésének hivhatunk, de még csak a kezdet elején vagyunk? Égiek akarata? Árpád előtti magyarok, az Égeiek akaratából, vissza lettek hivva, ősi földjükre a NagyKárpátmedencénkbe? Na mondhatunk Égieket, vagy U.F.O.-kal, Csészaljakkal repkedő égi- magyarokat - tejutonosokat, akikkel egy az egyben kapcsolatba vagyok, s irta lehell, hogy feltérképeztük a földet, bekötüttük a Nagyut - rendszerbe, s hatalmas kör - antennával vettük körbe a földet?
 Mindenkinek van előérzete, vagyis mindenki ha tudni s látni szeretne, mi történik vele, velünk megtudhatja, s itt van hogy hogyan: akik a világosság gyermekei, azok nem ezzel a szemükkel látnak, hanem  vegyük igy, itt van a testünk, s most a énünk, akik az én - szemmel látnak, azok tudják - látják mi lesz, ezek már halhatattlanok, mos akik nem, azok sötétségeben vannak, sajnos a látni nem akarók tudatlanságban, s rögtön fel lehet ismerni a sötétség vak vezeti a világtalanokat, mert ISTEN = KIRÁLY, mikor Isten az Atyánk? Az egyik itt akar örök birodalmat, a másik EZ elmulik, minden, csak Jézusunk a halhatattlan, beszéde marad!!!
 A jó Isten lelke, éljen bennünk, örök időkön át...

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.25 0 0 44

Azt hiszem , az ötödikben van ez benne. Az hogy konkrétan az oroszokról
vagy a kínaiakról lenne szó , arról persze nem szól a jóslat - csak szeretek
találgatni :-) Csak a földrajzi leírás alapján próbálok következtetni.
Attól még persze tévedhetek, de számomra elég logikusnak tűnik ez a magyarázat.

Amúgy angolul van meg a jóslatok gyűjteménye, így az sem biztos, hogy
a leghelyesebben értelmeztem, de íme, itt van:

From beyond the Black Sea and great Tartary,
There will be a King who will come to see Gaul,
He will pierce through Alania and Armenia,
And within Byzantium will he leave his bloody rod.

Ha valahonnan le tudnám tölteni az összes centuriát magyarul, annak nagyon
örülnék.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.24 0 0 42
Abból a jóslatából, ami arról szól hogy Keletről a Fekete-tengeren , Örményországon, Grúzián és Törökországon keresztül megtámadják Franciaországot. Vagyis a támadás Kelet-Ázsiából indul Örményország-Grúzia, majd a Fekete-tengeri szoroson (Törökországon át) a Földközi tengerre kijutva tengeri úton fog történni. Gondoltam először az arabokra is, de ők sokkal könnyebben is meg tudnák támadni a franciákat pl. Észak-Afrikából is simán, vagy Iránból. Ahhoz minek tennének kerülőutat Örményország felé ? De a kínaiak például csak így juthatnak el Franciaország partjaihoz ... Az oroszok is megpróbálhatnak csellel így támadni, ha mondjuk a franciák mellett az arabokat is meg akarják támadni , mert akkor két legyet üthetnek egy csapásra.
Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.23 0 0 40
Az első , amit az időutazásos dolog mondott - bejött - valóban 2005-ben halt meg II. János Pál. És mivel még tavaly decemberben lett írva , elgondolkodtató a dolog. Szóval akkor 2005, júliusában összeomlik a tőzsde ? A terroristák atomot dobnak Irán megtámadása miatt az USÁ-ra ? 2007-ben jönnek az idegenek (a gonosz szürkék - akik Muldert és Scullyt is elrabolták :-) 2008-ban meghal Károly herceg ? (Pedig mindenki azt hiszi, ő lesz a király) Vilmos lesz Anglia királya 2014 körül ( ha jól számolom, akkor lesz 32 ) A hülye Bush ökológiai katasztrófát okoz Dél-Amerikában , mert az amcsi kormány biológiai fegyverrel kisérletezik, ami elszabadul, de Bush nem engedi, hogy bevessék az ellenszert. (tisztára mint a Vírus című filmben ... ) Hát sajna, a mai világot ismerve mindez könnyen elképzelhető. És hogy 2019-ben a dimenziók közti utazás megvalósul ? Valahol mindig éreztem, hogy a Sliders című sorozatnak van valóságalapja. És hogy a harmadik világháborúba belekeverednek az oroszok és a kínaiak is? Ez már Nostradamus jóslataiból is valamiképpen kikövetkeztethető.
csinomjank Creative Commons License 2005.04.17 0 0 38
nem tudom-hogy leirta e a valaki mar a koranban talalhato jovendolest a vilagvegerol. ahegyek puhava valnak- ahegyek megindulnak- az emberek szetszort molylepkekhez lesznek hasonlova. a hold kettehasad . a fold szetmorzsoldoik. erdekelne- ha valaki ert a fizikahoz- csillagaszathoz- hogy minek kell tortennie ahhoz- hogy a hold kettehasadjon ? ja-es az utolso ora- csak isten tudja- hogy mikor jon
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.26 0 0 36
ez minek szol???
Előzmény: Törölt nick (35)
lehell Creative Commons License 2004.12.22 0 0 34

Automata mércék?

 Ez az előbbi folytatása, s mindenki magának személyesen teszi fel a mércét, most ez menne országokra, s aztán minden ország mint egy ország, s itt vissza hogy miért volt jó, s vonzó america?

 Nagyon fontos a háttér, s ma már az embereknek nincs semmilyen nemzeti vagy hova tartozás tudata, ami egyszerün olyakat ver rajtam, ami egészen 56 éves koromig, még várok, még várok, mert a saját fiam, miért fontos neked Hungary, oly annyira, amit nagyon röviden, s meg kell értenetek, akik most van egy bugyborék, meg van egy mentőkötél a MENTŐ HAJÓKHOZ, de csak a kötelet látod, ill. nem, de megkapaszkodol benne, ösztönösen ha még van benned életösztön?

 Itt jobbat, mint ország, se a földön se az égen, se a Mennyek - országaiba, nem tudsz jobbat kigondolni, s maga a gondolat itt, ha magyar vagy, a sajátjaiddal, akik most abszi ulti mennyei erkölcsösek , ami házasság örök, amit igy értel meg: mielőtt a feleségemmel, pont ma este, emlékeztetett a feleségem, ha egy napig lettem volna a férje, közelitek-e ha meghalt volna, egy másik nőhöz, csak szexxxre is, mondom NEM, hisz ismersz, na csak ezt akarta tudni, hogy elfelejtettem-e, mert ma elfelejtettem, hogy a széken ülök, ill. mellé ültem? Érted a mércét? Na most mi csak ilyen emberek között, amihez szükséges most hogy hü  vagy magyar fajtádhoz . hazádhoz,  ami itt, a legborzalmasabbnak tartanak a saját gyerekeink is, ami egyszerüen letaglóz, mint mindenütt, ahol egyenesen nekünk támadnak, mert ezek abszi - ulti hülyék, s mi mindenkivel jóba vagyunk, NINCS ELLENSÉG, az is ember, holott főleg most a U.S.A.ba. csak aki judeó - kersztény, aztán aki zionista, kész mindenkit legyilkolni izráelért, s az eljövendő ZSIDÓ ZION ANGLÓ SZAXXXON világuralomért, ami most a U.S.A. + ANGLIA + MINDEN ZSIDÓ A VILÁGON, AZTÁN MINDEN JUDEÓ - KERSZTÉNY OLYAN IDEOLÓGIÁJA, amit ha most, nem szabad lenne HÁBORUKKAL - ERŐSZAKKAL megvalósitani, hanem JÓ PÉLDÁVAL, S EZT A U.S.A.-NAK, MIVEL MINDENE MEGADATOTT HOZZÁ, KELLET VOLNA MEGVALÓSITANI, NEM A ZSIDÓ ZION ARMEGEDONOKKAL, ELKEZTÉK AZT A HÁBORUT, AMI MINDEN ÉLŐVEL VÉGEZNI FOG, de ezt a mérzét rakták fel a U.S.A. ZIONOS IZRÁEL ELŐSZÖR MINDENEK FELETTI VEZETÉSE?

 Ime a mostani ketté szakadás oka: GOD - GACC - COUNTRI - FAMILY, tehát azonos azzal amit mi magyarok: Magyarok Isten aki jó Isten, Fia Jézus akikben egyek vagyunk Ő bennük - Velük, most MAGYARORSZÁG MINDENEKELŐTT, s Istenes ember a magyar, ugyszintén a volt U.S.A. citizenjei is, tehát nem lehetett csak ORSZÁG HITÜ VALLÁSU AZ AMERICAI, S MINDENKI HA AZ ORSZÁG SZOLGÁJA, ISTENES EMBER, NEMZETES UR, CSALÁDOS EMBER?

 Persze figyeljetek, mert nagyon fontos hogy megértsétek az ATOMOTA MÉRCÉK fontosságot, hisz maga az Isten se, létezne, mércéje nélkül?

 Óh de pompás fa, a zöld fenyőfa... csak egyre drágább, itt is 100 u.s.dolcsi egy 2 méteres, de jó üzlet? Van árényéka?  ára?  

lehell Creative Commons License 2004.12.22 0 0 33

Automata mércék?

 Mondjuk az egyik legnagyobb vonzalom az U.S.A. iránt, mert itt hazavágták a királyságokat, meg minden olyan elméletet, ami nem JézUSA országai, amit most ha keressük azt a ÁLOM - ÁLLAMformát, ami tökéletes, akkor egy DOD = U.S.A. ISTENE = JÉZUS, MERT AZ UTOLSO ROHAM VALÓBAN AZ UTOLSÓ ROHAMJA VOLT A FÜGGETLEN U.S.A. JÉZUSA SZABADSÁG HARCOSAINAK, a többszörös tulerővel, amikor megjelenik az Árpád - Sávos zászló az égen, s Jézus - Jézus - Jézus... rohammal, meghátráltatták - futamitották az angló - királyi gyarmatositó - hóditó armadákat!

 Vegyük az égő csipkebokort, amit elfogad mindenki szó nélkül, ezennel beindul az a folyamat, amikor is Ábrahámnak - Izsáknak - Jácobbnak Istene, Ábrahám magvainak adja a földet, csak most uralmuk allá kell betörni őket?

 Mikor Amerigó Veszpucsi hajóival közel kereük az americai partokhoz, bizon égi Fényes Lények az Égen nemcsak üdvözlik, hanem vigyáznak rá, hisz maga az Uj Földnek, óriási jelentősége lett volna az Égeiek s Földhözragadt kis testvérkéik egymásra találásába?

 Ami mindennél érdekesebb, az egész 2 billió judeó keresztény szó nélkül elmegy, hogy az ÉGŐ CSIPKEBOKOR s Mózes beszéde a tüzzel, s a tüz nem égeti meg a csipkebokort, mikor előjönnünk azzal, hogy vannak köztünk akik egy az egyben kapcsolatban vannak azokkal, akikkel 1000-ig, a magyarok, aztán azontul, most nagyon a TUDAT ALLATT, tudtak csak kapcsolatot tartani tudatosan azokkal, akik nem jöhettek elő, de valahogy az influenzájuk, mégis ott van egésszében, annak ellnére, hogy akik a csipkebokrosokkal kapcsolatban vannak, azok hatalmas előnyre tettek szert, mert csak ez az egy az elfogadott, s már Isten gondolata is kiirattatik, a GONDOLAT RENDŐRÖK nem engedhetik meg, hogy a gondolat - világokba, megjelenhessenek? (Man in black?)

 Mivel kérdeztétek, te benne vagy nyakig az U.S.A. szelleméletébe, s aztán vissza, a második legnagyobb oka, hogy U.S.A. mert abszi - ulti a SPIRITIZMUS mindennél jobban érdekelt, egy az egyben felvenni a kapcsolatot Mózes csipkebokros Istenével, magával Mózessal, vagy ugy ahogy a Szent - Sugalatu - irások sugják, közvetlen kapcsolatba kerülni tudásomat tökéletesiteni, igen ám, de most ez valóban ami itt van, egy ráadás, tehát nem létezik, nics benne az ÖRÖK IDŐBE, ami ez egy idő bugyborék, ahonna ha valaki nem talál vissza, időbe, mig uton van, bizon bajba kerül?

lehell Creative Commons License 2004.12.21 0 0 32

Istenember s wallásosok?

 Próbáljuk megérteni magunkat, ugyanis az hogy Isten, az bennünk van, ha testünk lenne a templom, akkor rögtön az ember benne az Isten? Tehát az Isten az ember, meg a temploma = egy, nem lehet szétválasztani?

 Most a magyarra, amit képtelen voltam meg vagyok megérteni mind-e  mai napig, hogy lehet egyetlen egy wallást, vagy most wilági kormány Istene - temploma közzé be erőszakolni, nos itt lenne, ha van szétválasztódás, mert most vannak az Istenemberek, meg Istentelen emberek, akik két nagy részre szakadnak, vagy mondjuk most minden wallás egy egy halálos ellenfele - felfalója a másiknak, s mikor beszél a biblia, hogy a KOSS XXX KECSKEBAK, ami feltétlen, az ALEIEN - IDEGEN CSÉSZEALJASOK, AKIK MOST AZOK A WALLÁSOK, akik földi helytartóinak bókoltak - bókolnak, mert nézzél magadba, ha most MAGYAR ISTENES EMBER VAGY, tudsz-e egy olyan Istennek térdet hajtani, vagy elismerni, aki rajtad kivül van, ráadásul EGY CORONA, MERT MAGYARORSZÁG EGY VASDARAB ORSZÁGA, VAGY MOST A RÓMAI PÁPA ADTA, EZÁLTAL MOST KEZET VAGY GYÜRÜT CSÓKOLNI, ELISMERNI ISTEN HELYTARTÓJÁNAK, ami maga az Isten a földön, de most minden királyság, vagy akik Istent játszanak, azaz wilági - nonprofit - kormányok, legyen demokrácai, ami most az ISTEN S EMBER KÖZZÉ ÉKELŐDÖTT?

 Megállitani azt a folyamatot, mikor egy CSOPORT ALIENEK, EMBERTŐL IDEGENEK, itt szinte minden vallás intézmény főleg központjaikkal, magasan az emberiség felett vannak, tehát az Ég s föld allatti emberiséget elválasztják az Égi tesvéreiktől, s aztán fel fel fel... az Égi Elsődleges AtyaAnyaJézus, Jézusunkban testvéreinktől a földön, s maga az Elsődelges AtyaAnyaUristenségtől, aminek rettenetes, örök példás végének kell hogy legyen, tehát azok, akik elzárnak másik élőlényt, csak másik előlény haszontalan kárát okozzák, megengedhetettlen, de hogy az egész emberiséget elveszthessék, na ide kell hacsak 10 jó, hacsak 5 - 3 - 2 - 1? Gondolod van egy, tudod 1, a jók győznek?

 Kik a jók, itt a kecskékkel pártot ütöttek, vagy akik a kosokkal, kobakosokkal verik a fejüket a falba? Ill. egyszögesdrót egy ugrás, csak a nadrágod nem legyen bő, tudod, főleg bőgatyásoknak, fityelmeztető?

Óh de pompás fa, a zöld fenyőfa...

lehell Creative Commons License 2004.12.19 0 0 31

Tán tán... a Nap ismét felkél, vagy örökre késő van már?

 Itt dec. 19 van, otthon 20. az év legsötétetebb - rövidebb Napja, s ha valamit mondhat Napapa, hogy igy lesz az is, hogy megjelntek az égi Césze - aljaikkal, az Égi tesvéreink, akik valahogy nem tudtak, tudnak megközeliteni bennünket egy idő óta, aminek a TUDATLANSÁGBA BURKOLÓZOTTSÁGUNK a legnagyobb oka, hogy megengedtük a  TÖRVÉNY gyerekeit, hogy ük a TÖRVÉNY MÖGÉ BUJVA, bennünket letaszithassanak abba a mélységbe tudatlanságba, ahol többet csak megdögleni akarunk, HISZ KIELÉGITENI MAGÁT A TÖRVÉNYEKET, csak a U.S.A. ba, van 1 millió 770 ezer olyan tövény, amivel bárkit azonnal, örök halálra lehet sujtani, de mindehogy ÉLET FOGYTIGLANRA, avagy nem-e minden U.S.A. CITIZEN IS, ÖRÖKRE ELADÓSODVA, MIG A KORMÁNY, AZAZ A TÖRVÉNY HOZÓK S FELETTIEK, KIVÁLASZTOTTAK S KIVÁLTSÁGOSAIK (KORMÁNYAIK) KÖVETELMÉNYE ADÓ - KAMATJA, MAGA VILGÁSZERTE A RÁNK VIGYÓZÓ TÖRVÉNY GYEREKEINEK VÉGTELEN SISTERA HADA, AMIT ELTARTANI TÖBBET A TÖVÉNY ADÓ SINAI ISTEN MAGA, SE KÉPES, NA MI LESZ, JÉ HOWA TOVÁBB?

 Minden erőmet megfeszitve, 30 éve éjjel nappalt téve, robotolva, közbe magyarországomhoz akarva menekülve, ONNAN - IDE, JÉ HOWA tudnunk elmenekülni, mert NINCS HALÁL, tehát aki megöli magát, még rosszabb KARMÁT vett magára, s mi ebből a kiut?

 Na itt nyitva hagyom a próféciát, mert jön az a Köd, amit nem szeretek, s vele az Zaj, ami tengerek moraja, s mint az őrült, aki áttépi a gátat, s el akarja nyelni, a sötéséget, mert Napvilág? kilátásba se, egy cseppse?

 Na lássuk, ki tud jobban belemereszteni a sötétséggbe?

lehell Creative Commons License 2004.12.18 0 0 29

Jól tudott a magyar fiu dücskőzni, meg jól tud?

 Ippeg most válaszoltam az egyik őrjöngő magyarnak, a magyar sose lesz, lehet kisebbségbe a saját hazájába, s kárpátmedencénkbe, mig egy magyar van, aki még csak én vagyok, mert hallám, a magyarok Jézusa csoda szavát: maradj vártádon, mert neked adtam, kezedbe Istened országát, na, kinek van keze, mert markolhatod, ingyen adom?

 Tudjátok, én nállamnál, senki nincs jobban benne a próféciákba, meg jövő meglátása, mert anélkül bizon, van magyar jövőnk?

 Mindenki keresgeti hogy MIÉRT TÁMADTA LE A U.S.A. IRAQot, s senki nem találja a megfelelő választ, na csak mi tudunk magyarázzni, de ugy megrázz, mit 40 ezr wattal 40 millió volt, hol nem volt?

 Először a KING IS CAMMOG minden prófécia órájukat meghallgattam, még vissza Howard Steppéig. De ime Armtrong s egy pár nagy próféta: a magyarok az igazi Babilóniaiak, s ezeknek Iraqval s a többi kiirtandó népekkel ami a bibliába van, menniük kell, s igy erre allapozva, miután az ÁMMEN ÓH MAN BRIGADÉRIA befutott, bizon megindult Iraq teljes lepusztitása, s itt az első a RABSZOLGA ADÓ - KAMAT SZISZTÉMÁK előtti életforma feltárása, ugyanis a zsidó szemita - szisztéma megjelenése előtt, ABCZUG ULTIMÁTUM aki kamatra bármit kölcsön adott, azt rögtön kivégezték, nevét törölték, s ez a legnagyobb oka, hogy mindent ami az UJ KOR előtt van, azok akik napokkal akarják növelni mostmár világra szólló, avagya nem- e az egész föld minden országa el van adósodva, örökre, kivéve egy?

 Na most ugy az IZLÁM - WALLÁS FŐFEJEI, MINT A ZSIDÓ - WALLÁSOK FŐFŐI, MEG A ZSIDÓ KERESZTÉNY WALLÁSOK, BENNE RÓMA S ANGLIKÁN EGYHÁZ, E HÁREM WALLÁS ALLATT AKARJA EGYESITENI AZ EGÉSZ FÖLD ORSZÁGIAT - NÉPEIT, DE EGY WILÁGKORMÁNY ALLATT!!? Uj hegy, vagy JerUSAálom?

 Iraq mivel a MAGYAR - BABILON MULTTAL rendelkezik, s olaj, tehát gazdaságilag a MAGYAR - BABILON FAJTÁJU NÉPEKET ADÓMENTESSÉ - FÜGGETLENÉ TUDTA VOLNA VARÁZSOLNI AZ EGY - KÉZ WILÁGBANGTÓL, órisái veszélyt jelentett a jelenlegi IRÁNY egy ZION WILÁGURALOM ÁLMODOZÓIRA, s magát a háborukat, a SZAUDI MEG A TÖBBI ARAB NAGYOK PÉNZELIK, s valószinü megy irán is, meg sziria?

 Magyarok a legelső megsemmisitendő népek, ami megtörtént, hisz EUba, a magyarokat még tartománynak sem veszik, sőt, ha sikerül egy csatapétét kicsiholni, most ténleg, semmi nem maradt, egy lélek se, mondja Armstrong papa: magyarorzszág hellén, sivatag lesz, s sakálok csaholnak? De máris? 

lehell Creative Commons License 2004.12.18 0 0 28

2004 dec. 18. ODAÁT meg itt, mit láttam?

 Dec. 17.-re magomat vették a 7tek, ezek a 7tek nem rettek? Napközbe halálos balesetbe keveredtem, de nem lett semmi bajom, kivéve egy pár oldalbordám eltört, de eb csont befor?

 Dec. 18.ra, a fiaimmal, aminek negyon de nagyon örülök, bár többször tudtomra lett adva, hogy ők is fentről vannak, sőt láttam, hogy hogyan jöttek át, sőt láttuk mind a ketten a feleségemmel, előre hogy hogy néznek ki, milyenek, nos most együtt , mármint a 2 fiam s én, JÁRTUK KÖRBE E WILÁGOT, ami KÉTSZINÜ - KÉTSZINTÜ?

 Akiket GADAGOKNAK HIVNAK, MEG AKIK HOZZÁJUK TARTOZNAK, azok együtt vannak a FENTI RÉGIÓIKKAL, s most ODAÁT VAN A FŐSZÉK  A MINDENT LÁTÓ TORONYBA, ami olyan magasan van, hogy csak LEBUKKOTT ÉGI, ime a fiaim, akinek lesarnak mindent, itt, nem kell nekik, mennek vissza, aztán miért nem ülök én bele? Megérőltél, én is megyek vissza a Mi Atyánk - Háza lába zsámolya biroDalmaiba, mint kis szógája, de Őt imádni, szeretni, mindörökké, itt meg MIND - HALÁLIG?

 Amiről beszélnek a próféciák meg mindenkik, AZ A SZÉK A MÁSIK VILÁG LEGMAGASLATÁN VAN, na az kihivás is, de oda felmenni, se a wilágból, de most e wilágnak, megint ugyanugy meg van az a MAGASLATA, amire megint csak FENTRŐL LEBUKOTTAK tudnának elfoglalni, amire most igen kiváncsi vagyok, hogy lesz-e  olyan, mert annak meg velem kell megpárbajozni, eddig 3mat tudtommal, egy zacskóvá zsugoritottam össze, amit még meg kell tudnom, mi lesz belőlük, de szerintem szórös tötte lesznek a légynek, ha nem hiszed, fogj meg egyet, s nézd meg, hogy szőrös- e?

 Na most hogy lehetek én erre képes? Mert EGY LÉLEK VAGYOK, A JÉZUS - VÉRÜ MAGYAR SZÜLEIMMEL, akiktől az eltéritésetek, folyamatos, magatokra ismertek, na azért szokatlan ezeket olvasnatok, hisz miért nem akarják, hogy megtudjad ki vagy magyar, s magadra tieidre találhass, alkoss, gyarapits, van magyar hazád?

 Ugyanakkor, nem erőszakoskodnák senkivel, mert meg fogjátok látni, ABSZI ULTI EGYENSULY VAN, CSAK, S AZ ERŐK KIEGYENLITIK EGYMÁST?

 Köcsön kenyor, vissza pofáz? Nagy pofa, jó pofa  a kofa?

lehell Creative Commons License 2004.12.17 0 0 27

KisPiramisok s NagyPiramisok, kis pajtások?

 Kis pajtás, az kiskulák, nagypajtás a nagykulák? Biztos értitek mi az hogy pajta, vagy hodály? Arra is hogy hádesz vagy hodászba leszel velem, ma este?

 Kösz a bókot, de én kinomba mindent kitalálok, sőt mindig kitalálok valami bókot a feleségemnek is, s sokszor szaladnom kell, de ma megmosolyogtattam: ha nem lennél, állandóan gondolnálak, s addig gondolnálak mig nem lennél, de csak nekem!!! Ugyanigy vagyok az Istenünk adta magyarországunkkal, addig gondollak szép országom magyarország, szabad magyarországom,  mig láthatóvá nem leszel, bene Istenünk adta, magyar nemzettesvéreimmel, élünk mint a mesébe, örök boldogságban szerelembe? Vagy miből születünk ujjá, ha nincs a gondolatunkba?

 Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki eltudná képzelni legalább milyen jövőt akar, mert azt már ténleg gondolni kell, na most gondolni = magnetikus rács, vagyis a jövővel meglátva, hiszen mi a biblia, meg az összes hit - leirások, sőt, mind történelem, meg belőle követekeztetés, azaz ott volt valami,  (Isten keze) ami az egészre együtt együttható, amiből lehet következtettni, na ebből mit lehet kihozni?

 Az összes vergődésemnek az eredménye, hogy ténleg vannak rajtunk kivüli, előttünk meg utánnunk is, lények, akik előttünk vannak jóba, s ha azt válasszuk, amit megint ecsetelnem kell, egyedül az Atya, aki nem tudunk elképzelni a FényAnya - SzüzAnya nélkül, akinek Fény - Gyerekei lehetnek csak, tehát kiköp, a szó szoros értlemébe, mert hogy születünk ujjá fényből? Na ha ezt kihagyjuk a jövőnkből, mert most nem a hangrezgések világaiba fogunk tovább lenni, ahol irtózatos lassu minden, mert ime MAGYARORSZÁG, mióta akarjuk megcsinálni, amit látod GONDOLNI KELL, csak ez jóslat meg prófécia, de vagytok annyira intelligensek remélem, hogy ime, az gyurma benne a Lélek - Ember, mikor kerül felülre, mert EGY LÉLEK a Jó Szülőinkkel, most felülre tud kerekedni, aztán mindek kis Lélek lehelet testvérkéit, magával tudja vonszolni a jövőbe, csak khrákogni kell, mert a néma gyereknek, az anyja se érti a szavát?

 Énekelj magyar Ifjuáság, Mig a hangodat meghallják, Szebb jövendő virrad rád? Irtam hogy valakiknek, meg kell látni a magyar jövőt is, persze az emberekkel egyetembe, s akik tudják, azok eddig, mivel nem volt meg ez a lehetőség, nemigen tudták ugy közkézre adni, de most mellé beszéltem, mivel állandóan a jó angyalok társaáságában akarok lenni, igy akik keresték az Isten országát, vagy valóban az igaz Ács Mestert, bizon bizon bizon... azok Őt, s azt a jövőt is meglátták?

 most ki kivánkozik belőlem : egy boudok gu gu... gurusunyit, de magyart!

Előzmény: Törölt nick (26)
lehell Creative Commons License 2004.12.16 0 0 24

Környezet teszi az ember, vagy az ember s környezete, baromi?

 Kétségtelen alkalmazkodni tudni kell, meg vesziteni is, meg kibirni, azt a czuhatagot, ha a népekkel tüzön vizen át, most minden ember = ember, vagy kimi krimi vagyok én, az emberisegg krémje?

 Igy alkalmazkodok a mai magyarsághoz, akik szegének menekülnek attól is, aki kimondja magyar, mert nem akarják meglátni magukat, hisz a magyar nyelve, régebbi mindennél, maga a födlnél is, meg amit itt életnek hivnak, ill. tanitották még nekem a komcsi iskolákba, mert azok a tanárok, akik még magyarok voltak, TUDTAK UGY ALKALMAZKODNI, mint én, de mostmár az is tulsok, ha valaki körbe irja, hogy nem mondok semmit, amit mondtam vissza vonom, ne nem, ha nem lehet béléd verni, nem vonhatod vissza?

 Ime a mai PÉNZ? Ezzel az a KOR, ami ha megdőlt, megdőlt a KOR? Ime a NAZIONALIZMUS, abba pillanatba mikor IZMOS lett, akár pozotiv akár negativ, már POLARIZÁL? Igy egy SEMLEGES cerere - eszközre, ami közvetlen a cserélők közt, ami volt, s erre céloz maga a NAZARÉNUS is, aki abszi - ulti, a leggazdagabb égen - földön, igy nem pénz adott, persze a büne, mégis akkor is, ha add meg Cszarnak, ugyi minden a Cszaroké? Nézzétek meg, kiké minden, itt is?

 Jelen pillanatba, iraq s minden ami ÓKORI, de mitül számitjuk az UjKort, s mi lenne az Uj Föld meg Uj Ég, ha nem a régi, tehát 666, mikor SEMLEGES PÉNZNEM, vagyis mint vérünk a testünkbve, lenne megbizva a fény, hogy mindenhova ahol élet van, az életfeltétekelet támogassa - táplálja?

 Érted a riadalmat, e wilág végét, s az irtó icckirit, hogy a magyarok ténleg FELIS MEG LEIS TÁMADNAK, de a tudás fegyverével?

 TUDÁS =666 ALMA, A FA ALLATT???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!