Én is érdeklődtem közben a kendőröl küldtem mailt, és pont ma válaszoltak, és azt mondták hogy nagyon sok dolgot kell még elintézniük a kendővel kapcsolatban, majd nem tom hány hét mulva lesz kész, és csodálkoztak hogy honnan hallottuk, mert még érdeklődtek mások is vagy mi, szal akkor feleslegesen kértem véleményt róla hiszen még ti sem halhattattok róla, na mind1
Javaslatom a következő. Ássuk el a csatabárdot, de aki még nem ismeri a Bioptron lámpát, az ne cikizze.
Mindenki maga döntse el, megveszi, nem veszi. kitől, hol veszi.
Amire most azt irtad, a referencia teljesen jó, arra, eddig azt állítottad, egy buta liba reklámja, az emberek hülyitése, csak a zsebükből akar pénzt kihúzni. (Persze minden dicsérő hozzászóló csak fizetett bérenc.)
Azt gondolom, a hozzászólásod úgy kellett volna kezdeni, elnézést, ha Valakit megbántottam a tudatlanságom, illetve tájékozatlanságom miatt , hogy miért? Azért, mert az előzőekben pont arról tájékoztatta Anna az olvasókat amit az általad dicsért referencia címszavakban ismertet.
Nézzenek oda, csak nem te vagy az OMKER cég fizetett felhajtója, hogy ennyira örülsz.
Nem csak az OMKER-nél lehet kapni. A Bioptron lámpa beszállítója a Zepter cég, az OMKER is onnan szerzi be.
Én is a Zeptertől vettem, ki sem kellett tenni a lában a lakásból.
üdv mindenkinek (szia nyuszi)látom az ellenlábasok nem fáradnak.
Valóban polarizált fényt előállítani nem nagy kunszt, de a Bioptron-fény polarizációját reflexióval (egy különleges, több rétegű tükörrel) hozzák létre. Ennek köszönhető, hogy a bioptron-fény foka 95 %-os.
Azért kiváncsi vagyok én is, hogy érsz el ilyen hatásfokot villanykörtével, meg polarizáló szürővel, ja és ne feledkezzünk meg a hajszárítóról sem.
Csogu kedves, a Boptron-lámpa fő összetevője egy halogén fényforrást tartalmazó optikai cső, mely a nap által természetesen előállitott elektromágneses spektrum egy részéhez hasonlatos, de mint azt már korábban irtam, UV sugárzás mentes fényt bocsát ki.
Ezzel ám nem lőttél nyuszit.
Egy termék magyarországi forgalmazásához kell hivatalos importőr, stb, stb. Egy cég bejegyzése (ha Kft.) akkor kb. 160.000Ft-ba kerül: nem tétel.
Kedves Csogu, azt ajánlom, érdeklődj az ismeretségi körödben, kinek van ilyen lámpája, ha tudod, kérd kölcsön, kezeld vele a térded egy hónapig. Ha ezek után is inkább az érdekel, mi alapján müködik a lámpa, és nem az, hogy Neked is jó lenne, hát ..........
Ez viszont egyszerű mint a 100-as szög: mert én becsületes munkával keresek pénzt, nem pedig a szándékos ferdítésekkel és féligazságokkal megspékelt látszat alapján kiváltott hiszékenységet használom ki.
Nem te vagy ebben a témában az első és nem is az utolsó: széles a skálája a próbálkozásoknak attól kezdve hogy roppant olcsó országjárással egybekötött termékbemutatót tartanak egyes vállalkozások aranyáron mért hipergagyikból a TV-s "Directshoppingon" át a time-sharing üdülési jogig. Csak itt, csak most, csak önnek, csak tőlünk.
Amit viszont én is undorítónak találok, az a betegségük miatt kiszolgáltatottabb tájékozatlan emberek megkopasztásának kísérlete.
Mit hordasz itt össze villanykörtéről, meg hajszárítóról? Gondolom Te már kipróbáltad a saját találmányod, azért vagy ilyen biztos a dolgodban.
Mert a Bioptron lámpát mi kipróbáltuk és használjuk. A lényeg, hogy használ is!!!!!!!!!!!!
Tudod, ha ismered is valaminek az összes összetevőjét, a legfontosabb dolgot mégis az a magyar fizikus asszony tudta, aki szabadalmaztatta a terméket, ami bizonyitottan azt tudja, amit igér. Nem "kinai piacos" (már bocs) gagyi.
És mit jelent az, hogy nem a lámpával van kifogásod, csak, hogy embereket hülyítenek.
Ha a lámpa ellen nics kifogásod, úgy kell érteni, hogy ismered, és elismered gyógyító hatását. Ha embereket gyógyít, miért baj, ha azt megismerik az emberek. Ha meg nem ismered, miért kritizálod.
Vagy az a bajod, hogy egy világszabadalmaztatott, jó termék eladásával is lehet pénzt keresni. Egyébként nem olvastam az előzőekben, hogy Anna felszólitott volna, azonnal vegyél bioptron lámpát, különben meghalsz :( Miért nem a gagyi ellen harcolsz??????????
Miért nevetnélek ki?! Hiszen kérdezel.
Ez gyakorlatilag tényleg azonos: az annanickcsoport fényterápiát hirdet, mégpedig polarizált fényterápiát. Polarizált fényt polárszűrő optikai lencsével lehet előállítani. A lencsén átmenő fény polarizált lesz, ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy eredetilag a napból vagy egy lámpából jön.
Az izzo tipusa a szinkepet befolyasolja. A villanykorte voros fele erosebb, halogen fennyel kekesebb szinkeped van. Ha nagyon akarod akkor adj meg az arhoz 1-2 szinszurot.
annacska, mar megint hazudsz... polarizalt fenyt barmilyen polarizalo szurovel elo lehet allitani. Milliardokat meg csak a hozzad hasonlok akarnak ilyen parasztvakitasal keresni...
Ha az a villanykörtés változat ilyen tuti, miért nem szabadalmaztatod, milliárdokat kereshetnél vele.
a válasz persze egyszerű, azért nem szabadalmaztatod, mert az nem polarizált fény, az a te tákolmányod, de ha hiszel benne, neked még használhat is.