Keresés

Részletes keresés

vasijazzes Creative Commons License 2010.02.01 0 0 1838
Esetleg rossz matracot vettem..... :-S
Én úgy gondoltam,hogy a kemény nem volt megfelelő kipróbálok valami puhábbat de ez úgy tűnik az első éjjel nem jött be..... :-(
vasijazzes Creative Commons License 2010.02.01 0 0 1837
Sziasztok!

Remélem,hogy lesz aki fog válaszolni nekem,érdekelne hozzászólás valami olyan emberkétől akinek van tapasztalata vagy ért hozzá.

Szóval vettem egy Dormeo Renew fedőmatracot a párna hozzá ajándékba egy anatómiai párna...és még vettem egy Dormeo Matracvédőt antiallergént...

Egy kemény sima egyszerű heverőre raktam a Renewet és tettem rá antiallergén fedőmatrac védőt szintén a Dormeótól.
A párnát is használom. Ma volt az első éjjeli teszt és hát én feküdtem benne mindenhogyan de mégis hát,nyakfájással ébredtem.....
Vagy itt csak oldalt "szabad" feküdni az anatómiai párna kialakítása miatt????
Netán az lehet a dologban esetleg még,hogy eddig rossz pozícióban aludtam amit már megszokott a testem és most a helyes alvási pozícióban először kellemetlen érzés és majd csak jobb lesz???

Légyszíves valaki válaszoljon hátha kapok valami ötletet mit lehet ilyen esetben tenni..... köszi !
Alomvilag Creative Commons License 2010.02.01 0 0 1836
Kedves BioHome!

Mit értettél ez alatt?

"Magniflex Watermemory szerintem egy nagyon jó matrac ... a huzat bár levehető, nem igazán mosható..."

A Watermemory matrac huzata levehető és mosható. 140-es méret felett ajánlott a huzatot tisztítóban tisztíttatni, mert nem fér be a mosógépbe.
Előzmény: Törölt nick (1710)
Alomvilag Creative Commons License 2010.02.01 0 0 1835
Én sem tértem napirendre felette. Kérdeztem is a forgalmazót, hogy miért neki diktálnak. Azt mondta, azért, mert sok szívességet tett meg neki ez a partner. Mondtam neki, hogy higgye el, nem önzetlenül tette. És lám most aztán kamatostúl be is hajtja a "tartozást", csak a forgalmazó ezt nem veszi észre.
Előzmény: Petya79 (1834)
Petya79 Creative Commons License 2010.02.01 0 0 1834
Ez azért tudod, hogy elég vicces dolog? Főleg így, a XXI. században, épp egy újabb világválság kellős közepén...
Van valamilyen kizárólagos szerződése a másik viszonteladónak, vagy mi a túró? Minket annak idején több forgalmazó (többek közt egy matracos is) megkeresett, hogy árulnánk-e úgy a bútoraikat, hogy nem csinálnák neki akkora hírverést (merthogy az elsődleges partnerük kizárólagosságot élvez, viszont nem termelnek akkora forgalmat, ami elvárható lenne).
Mi inkább úgy döntöttünk, hogy nem csinálunk magunkból hülyét, így diplomatikusan persze, de elzavartuk őket. Most akkor valaki vagy viszonteladó, vagy pedig nem.
Érdekes is volna, ha a forgalmazó diktálná a feltételeket, hogy milyen marketing eszközöket vethetünk be. Hogy termeljen az ember így profitot? Ha ló nincs (azaz van, de csak három lábú), a szamár is megteszi? Nevetséges...
Előzmény: Alomvilag (1833)
Alomvilag Creative Commons License 2010.02.01 0 0 1833
Üdvözlök mindenkit a fórumban!
Kisebb kihagyás után ismét itt vagyunk és próbálunk (lehetőleg hasznos) tanácsokkal szolgálni nektek.
Egy kis bemutatkozás, aztán vége a marketingnek:
A Vákuummatrac Webáruházban próbáljuk összefogni egy helyen a Magyarországon kapható vákuummatrac kínálatot. Nagy az összevisszaság a fejekben a vákuummatracokkal kapcsolatban, ezt szeretnénk kitisztítani.
Még az elején tartunk, sok márka még nem található meg az oldalon, de majd szép lassan. Olyan termékeket is szeretnénk feltenni, amiket a honlapon nem lehet majd kapni (pl Metroban, Intersparban, Praktikerben kapható vákuummatracok), hogy igazi összképet kaphasson az ide látogató.
A termékekhez saját véleményt (akár személyes tapasztalatot) is fűzünk, mindenképp megemlítjük a termék előnyeit, hátrányait és alternatíváit. Természetesen csak vákuummatrac alternatívákat adunk (rugósat, kókuszt nem).
Úgyhogy várjuk a vákuummatracokkal kapcsolatos kérdéseket!
Illetve szívesen fogadjuk a honlapunkon a termékekkel kapcsolatos személyes tapasztalatokat!

Best Dream-mel kapcsolatos hír, hogy ezek a matracok is fent voltak a honlapunkon, de ez sértette a magyarországi forgalmazó egyik partnerének üzleti érdekeit, így elérte a termékek töröltetését weblapunkról. Hiába próbáltam megértetni a forgalmazóval, hogy a teljes magyarországi kínálatot szeretnénk reprezentálni, nem értette meg.
Hosszasan gondolkodtam, hogy a matracok leírását fent hagyjam-e és csak a megrendelhetőségüket kapcsoljam-e ki. Hiszen a szabad vélemény nyilvánítást nem akadályozhatják. Egyelőre azonban dühömben eltüntettem mindent, így most nem elérhetőek. Azért a tartalmat fent hagytam a szerveren, lehet, hogy később a leírásokat, véleményeket mégis visszateszem.
A pécsi üzletünkben engedélyezték a Best Dream termékek további értékesítését, úgyhogy azért kérdésekkel nyugodtan bombázhattok.

Ambrus Roland
Vákuummatrac Webáruház
Alomvilag Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1832
Kedves NG 03!

Talán nem én vagyok a megfelelő válaszadó, de láttam, érdemben nem válaszolták meg a kérdésedet.
Bár szükséges lenne a testsúlyodat megadnod, így látatlanban a Watermemory 6-ost ajánlom. Évek óta bevált szerkezetű matracunk, a 3-as és 10-est csak kiegészítésnek hoztuk be a kínálatba. A 3-as nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket, bár nagyobb testsúly esetén kitűnő lehet. Ha azonban kevesebb extra is elég, akkor meg ott van az olcsóbb Bioactive kimondottan nagy testsúlyra. A Watermemory 10-es kimondottan memory imádóknak nagyon jó, de konkrét tapasztalatom nincs róla.
Saját tapasztalatom: eddig egy 15 cm-es hideghab matracom volt, amire idővel vettem egy 6 cm Memory top matracot. Gondoltam, most aztán már Watermemory 6-os szerű matracom van. És kényelmes is volt. Fél éve egy csere kapcsán kaptam egy igazi Watermemory 6-ost. Hogy jobb-e? A válasz: MÁS. A fedőmatracnak vékony a huzata, így teljesen átérződik a memory réteg, aminek az érzetét nagyon szeretem. A Watermemory-n a vastag huzat miatt nem lehet ennyire közvetlenül érezni a memory réteget. Mégis most nekem jobban tetszik, mert olyan kompakt érzetem van. Érzem a matrac minden tulajdonságát együtt. Érzem, és értem, hogy mire tervezték ezt a matracot. Kényelmes egyelőre.
(Ráadásul a fedő matrac állandóan elcsúszott az alapmatractól, és vissza kellett húzogatni, amiből már nagyon elegem volt.)

Ambrus Roland
Vákuummatrac Webáruház
Előzmény: NG_03 (1708)
Alomvilag Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1831
Kedves Balsa02!

Remélem, azóta is meg vagytok elégedve a Watermemory matracotokkal.
Egy kis kiigazítás:
A Watermemory 10-es matracban a Memory réteg vastagsága valóban 10 cm, és nem 8 cm. És nem huzattal együtt.
A szerkezete: 8 cm Watercell hab (hideghab) + 10 cm Memory hab. Erre jön még a huzat, amivel együtt 20 cm a teljes magassága.
És azt sem értem, mit értesz az alatt, hogy nem mosható huzatú. A Watermemory matracok lehúzható, mosható huzatúak.
További szép álmokat a matracotokban!

Ambrus Roland
Vákuummatrac Webáruház
Előzmény: balsa02 (1703)
Petya79 Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1830
...mindez kiegészíthető azzal, hogy a megfelelő hőkezelés mellett az adalékanyagok aránya is befolyásolja, hogy a latex idővel mennyire fog porladni.
Ezért nem is voltam soha bio hívő semmilyen téren.
Előzmény: Törölt nick (1827)
blckwd Creative Commons License 2010.01.28 0 0 1826
 

bocs

A novetex ezt sok céggel ....

blckwd Creative Commons License 2010.01.28 0 0 1825

A novetexnek ezt sok céggel megcsinálta lehetne egy pert indítani a gazd-i verseny hiv.-nál biztos nyerő lenne (tudatos megtévesztés).

de most nézem és időben eltüntek a dolgok . tudsz közvetlen linket?

Előzmény: Törölt nick (1817)
blckwd Creative Commons License 2010.01.28 0 0 1824

 

bár az kérdés hogy lehet-e valóban 100% ?

tényleg annyi vagy kerekítve 96%-ról 100ra

blckwd Creative Commons License 2010.01.28 0 0 1823
Az a baj , hogy az átlagember akkor vesz meg valamit ha újdonság ezért a gyártók kénytelenek állandóan újjítani és kitalálni valamit akkor is ha nem jobb mint az előtte használt dolgok főleg ha olcsóbb is, biztos a siker. (ez nagyon sok mindenre igaz)
blckwd Creative Commons License 2010.01.28 0 0 1822

Pár napja jöttem haza az imm -ről nincs teljesen igazad mert a bio vonal a 100% latexet favorizálja. Volt egy stand a latex népszerüsítésére rengeteg latex matrac keresztmetszettel (ebből gondolom, hogy a kereslet csökkenhet iránta de még jóval több a te általad említett 3%-nál) ja mi az a 3% mert azt nem írtad (piaci arány vagy eladás db százalékban, árban? mi?)

(Ott még inkább fekszenek természetes anyagon mint műanyagon)

Előzmény: Törölt nick (1820)
vadkaland Creative Commons License 2010.01.27 0 0 1821

Mi ezt a matracot választottuk, a 4 cm-es memoryhabbal, azt hiszem Fittness a neve. Mikor hazahoztuk az előző matracunk után annyira kemény volt, hogy én egy éjszaka után el akartam adni. A férjem bírta rajta, de neki is kényelmetlen volt. Nah aztán egy-két hét után ment a marakodás, hogy ki aludjon rajta. Én csak áldom azt a napot, amikor megvettük. Tavasszal vesszük a következőt, a férjemnek is.

Nekünk nagyon bevált, bár ahogy írtam az első pár hétben iszonyat keménynek tűnt, de betörtük:) Azóta nem adnám semmiért...

Előzmény: zafira2001 (1793)
paljoc Creative Commons License 2010.01.25 0 0 1819

Vettem végre egy ágyrácsot, de olyant ami egyben ágy is, a domború lamellák rögzítve vannak az ágyhoz. Nem tudom milyen típus, de adtak hozzá egy egész jó 15 cm vastag rugós matracot is.

A matrac a gyereké lett, míg az ágyra rátettem a veszett kemény matracomat, így az sokkal komfortosabb lett, mint eddig a földön használva. Egész jókat alszom rajta.

Mivel viszonylag kedvező áron jutottam hozzá, rendeltem mégegyet! :-) /500ft+500ft volt az ágy ill. a matrac/

 

Eddy N Creative Commons License 2010.01.19 0 0 1815

Nem olvastál elég kitartóan... :)

Lsd. 962-es hsz.

Ezt majdnem egy éve írtam, jelentem azóta is remekül alszunk. :)))

 

Előzmény: zafira2001 (1806)
brelaag Creative Commons License 2010.01.19 0 0 1814

Sziasztok!

 

Leírom az én történetemet.

Már én is nézegettem a matracokat fél éve kb, elolvastam ezt a fórumot is az elejétől, neten nézelődtem több matracos oldalán is.

Tudtam, hogy ágyat váltunk és az 1,6m-ről áttérünk az 1,8m*2,0m-re. A matracot kettő részletben szerettem volna (szállíthatóság, forgathatóság stb miatt). Hol ezt, hol azt tartottam jobbnak.  Ja azt majd el felejtettem, hogy ORKI számmal rendelkező matrac jöhetett csak számításban, hiszen így az egészségpénztári számláról tudunk fizetni és nem olyan nagy vágás kiadni százx ezer Ft-ot. Majd egy hetet influenzával ottthon feküdtem én is és a párom és és akkor jött a végső lökés. Elmentünk ágyat venni. Mondanom se kell a párom kikötötte, hogy ő nem fekszik nyilvánosan (tipikus férfi), amire én azt mondom oké, akkor azt megvesszük. Próbálgattam, elmentünk több helyre is. (Tényleg, de hogy miért van az, hogy az első jön be mindig?) Szóval ahol legelőször voltunk végül oda mentünk vissza és megvettük. A kiválasztott: 6 cm memory, 6 cm kókusz és 6 cm latexhab (? vagy valami ilyen nevű)

A kettő 140.000 Ft és ORKI számos.

 

Éppen bükk ágykeret is volt eksönbe, így azt is megvettük. De hogy ez az ágydeszka milyen átvágás. Kifizetsz horror összeget a kettő matracra és az ágykeretre és még az ágydeszkával is lehúznak. És ez még nem minden. Abból is van minden féle forma. Persze a legdrágábbra próbáltak rábeszélni, de nem hagytuk magunkat és egy középkategóriásra esett a választás. Szóval cakli-pakli 250.000 Ft-ból remélhetőleg egy szuper ágyunk lesz egy-másfél hónapon belül. Majd a tesztalvásról is beszámolok.

 

Nekem ebből a matracvásárlásból az jött le, hogy érdemes nézelődni a neten, de mint előttem már többen mondták, a próba dönt el mindent. Az biztos, hogy jó ha van elképzelésed mielőtt odamész, de lehet amit kinéztél az bűn kényelmetlen a valóságban.

 

Ja majdnem elfelejtettem: kipróbáltuk a tempurt is, klassz-klassz, de nekünk fél millát nem ér jelenleg. Megvárjuk még megfizethető lesz az ára.

 

üdv mindenkinek:

brelaag

exDínó Creative Commons License 2010.01.18 0 0 1813

Ha már a gazdaságos ajánlatoknál tartunk, akkor Metro:

Billerbeck compact hideghab matrac 160x200: 24 990,- + ÁFA

(mellette feelings logo)

 

Mi lehet ez? A Feelings sorozatban az Uránusz matrac a hideghab, de az ilyen olcsó lenne?

jkalo Creative Commons License 2010.01.17 0 0 1812
http://hungary.aldi.com/hu/html/offers/58_14030.htm
jkalo Creative Commons License 2010.01.17 0 0 1811
a link lemaradt :)))

www.hungary.aldi.com/hu/html/offers/58_14030.htm
jkalo Creative Commons License 2010.01.17 0 0 1810
Sziasztok,

az alábbi linken található Aldis matracról van valakinek tapasztalata vagy véleménye?




Kösz
Kalo
paljoc Creative Commons License 2010.01.15 0 0 1809

Igen, de kellett a matrac is, mert azok a szivacsok már idejüket múlták, amiken aludtunk. Meg csinálok minden nap felüléseket, az is számít szerintem a derekam javulásában.

Előzmény: blckwd (1801)
Petya79 Creative Commons License 2010.01.15 0 0 1808
OFF

A kiragadott szöveg egy egyszerű szerkezeti többértelműség. De ez már nyelvtan, nem pedig matrac téma...

Nem mindegy, hogy:

"Ez persze nem zárja ki azt, hogy /ne lenne rossz/ elgondolás..."
"Ez persze nem zárja ki azt, hogy ne lenne /rossz elgondolás/..."

Így zárójelbe téve remélem érzékelhető, hogy a hangsúlybeli különbséggel teljesen megváltozik a szavak jelentése. Ezért kell egy mondat teljes egészét vizsgálni (nem elég egy mondatrészt kiragadni), illetve ugyanabban a szövegkörnyezetben elhelyezni azt. Ha ugyanis az utóbbi példát venném alapul, akkor egy értelmezhetetlen mondatot kapnék.

ON
Előzmény: blckwd (1807)
blckwd Creative Commons License 2010.01.14 0 0 1807

Te írtad ezt (1790) én sem értettem ezért kérdezem de lehet , hogy akkor elírtad.

Előzmény: Petya79 (1805)
zafira2001 Creative Commons License 2010.01.14 0 0 1806
Sziasztok,

Még mindig nem vettem matracot a BEDDINGTON-ról tud valaki valamit érdemes megvenni?

Köszönöm Üdv Zafira2001
Petya79 Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1805
Itt most elvesztettem a fonalat. Egy ellenkező állítást tettél fel kérdésként...
Előzmény: blckwd (1803)
awasee Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1804

A dormeonak ez a kétélű fegyvere fordítva sült el.

 

sokan bejöttek hozzánk is hasonló internetes dormeos hírdetésre de tudtunk jobb alternatívát kínálni . nem tudom miért hírdet ÍGY akinek csak egy boltja van!!!

Előzmény: blckwd (1802)
blckwd Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1803

A dupla lécbetétsoros tartószerelés egyébként nem egy újkeletű dolog. Ez persze nem zárja ki azt, hogy ne lenne rossz elgondolás,

 

miért gondolod , hogy rossz elgondolás ?

Előzmény: Petya79 (1790)
blckwd Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1802

 

Ehhez mit szóltok?

 

A dormeo-nak már nem ez az az első (más cégnév? , link a dormeo honlapjára) nem elég a tvben a népbutítás !!!

(úgy látszik még mindig válság van főleg az alsókategóriás termékek piacán)

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!