Szerintem ne nézd végig, nincs értelme, én megtettem. Az utolsó két percben mondja el, hogy jövő tavasszal kezdődnek a munkálatok, és 2014 márciusra lesz kész a választási stadion.
Én mintha azt látnám ki belőle, hogy a kismalacok a szurkolók, a "naqy disznó" pedig a csapat, aki lándzsájára tűzte már a Vidi, Fradi, Újpest, Paks zászlaját. De lehet tévedek. Végül is több gondolkodást igényel mint egy "mindenki bekaphatja" drapi :)
Aha, szóval ti sem értitek a molinót. Pedig már szinte Feszty-körkép jelleget öltő mestermunka volt, sajnálom, hogy nem sikerült az üzenetét egyértelműbben megfogalmazni. Ha mi, debreceniek nem értjük, akkor a kiskunlacházi fotelszurkoló hogy értse? Persze, nem tudom, ki volt a célközönség.
Én is úgy sejtem, hogy debreceni volt a srác, mert az "A" szektor magas részéről esett le a "SAUSKA" molinó mellől, ahol hazai drukkerek voltak. Végül is szerencsésen megúszta, persze így sem kicsi a sérülése.
22:20′ Nem DVTK szurkoló sérült meg, tudta meg egy szemtanútól a Hajdú Online. – Mellettünk állt a srác, aki kissé ittas volt és a meccs végén leesett a lelátóról. Nagyon durva volt, komolyabb baja is lehetett volna. Loki szurkoló volt, hiszen az egész meccsen a Lokit éltette a barátaival és a meccs végén ünnepelte a nagy győzelmet,ekkor történt az eset – tudtuk meg a szemtanútól. A félreértést az okozhatta, hogy az “A” szektor – ahol a baleset történt – egyik részét a DVTK-szurkolók foglalták el, míg másik felét a Loki-drukkerek.
Sajnos tőletek van a sérült.
GRATULA a győzelemhez !
Legyetek bajnokok !
Külön gratula Elemérnek, nagyon jó volt a csapatotok
A Győr ellen vigyázzon minden játékos magára, mert Csertői csapata iszonyatosan alattomos, soprtszerűség 0 , durvák .
( olyan , mint edzőjük volt aktiv korában )
Nálunk legalább 3 emberüket kiállíthatták volna...
Gundel gyerekkorában a Hortobágyon, kecskén akart lovagolni és sehogyse sikerült lebeszélni, hogy a juhász dühös lesz ha zaklatja a kuvaszát de ő megpróbálta. Azóta sem tudja feldolgozni. Ezt a felesége mesélte. Lehet, hogy urban legend , mindenestre én így terjesztem:)
Az első gólnál állítólag sípoltak, a másodiknál nehezen akarta felfogni, hogy miért nem les. Ezen kívül szerinte csak Adamot állították ki tőlünk idén. Illetve a klub kötelékébe tartozik Szima Lajos és Herczeg Miklós is.
Minden meccsen tucatnyi kibaszott nagy hibája van.
A Kenézy Kórház ügyeletes főorvosától, Molnár Lászlótól megtudtuk, hogy a megsérült szurkoló általános állapota jó, ám a drukker az esés következtében nyílt combcsonttörést és combnyaktörést szenvedett. Más, belső sérüléseket nem szenvedett.
Szép hétvége volt! A mai mérkőzés egészen kivételes hangulatú volt, igazi családi szórakozás, Európa nyugati felében is elment volna. Mindkét oldalon a csapatukat szerető emberek, nem ellenségek, hanem ellenfelek, meccs előtt közös sörözgetések, egymás tisztelete volt jellemző. A diósgyőriek meccs utáni demonstrációja a csapatuk mellett, 0-5 után különösen szép volt. A mi ünneplésünk ilyen győzelem után pedig természetes.
Már csak egyben bízom: abban, hogy az "A" szektor tetejéről, 10 m-ről lezuhanó szurkolótársunk megússza élve.
A szezon legjobb teljesítménye volt eddig, legalábbis támadójátékban biztosan. A Diósgyőr nem lenne rossz egyébként szerintem ha igazolna a védelembe 2-3 embert mert ezekkel az NB2-es szintű védőkkel ( Budovinszky, Vadász ) nehéz felvenni a versenyt komoly csapatok ellen.