Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 348
"fenyegetetette" kitétel

Én ezt nem találom...lécci mondd már, hol nem látom?
Előzmény: Or Kán (346)
toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 347
http://www.origo.hu/itthon/20050827orban.html
Kormányra kerülése esetén a Fidesz felülvizsgálja a szabálytalan privatizációs eljárásokat, ahol pedig szabályosan magánosítottak, de korrupció vagy más törvénytelenség érhető nyomon a háttérben, szintén vissza kell venni a rosszul privatizált vagyont - többek között erről beszélt Orbán Viktor szombaton Kőszegen.

http://ma.hu/page/cikk/aa/0/128491/1
"Oda jutottunk kérem szépen, hogy 1994-ben egy effektív hazaáruló lett Magyarország miniszterelnöke" - mondta Kövér László.


http://hvg.hu/itthon/20050827kover.aspx?s=hk
"Oda jutottunk, kérem szépen, hogy 1994-ben egy effektív hazaáruló lett Magyarország miniszterelnöke" - mondta. Kövér László "erkölcsileg elviselhetetlen állapotnak" nevezte, hogy négy évvel az első szabad választások után, mint fogalmazott, "egy olyan ember került Magyarország miniszterelnöki székébe aki fegyvert fogott a saját hazájára, idegen állam zsoldjában".

A politikus kijelentette: "Horn Gyula szimbóluma a magyar rendszerváltás elfuseráltságának, aztán innentől kezdve Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc már csak következmény".

Érthetetlennek nevezte, miként tudtak "ezek" három olyan miniszterelnököt adni az országnak akik mindegyikének "ilyen, olyan, vagy amolyan módon van köze a kommunizmus legaljasabb, legrohadtabb szegmenséhez, az erőszakszervezetekhez, a pufajkásokhoz, a III-as főcsoportfőnökséghez vagy oldalági módon szintén a III-as főcsoportfőnökséghez".

Válogathatsz Or Kán koma...:))
Or Kán Creative Commons License 2005.08.28 0 0 346
Összehasonlítottam: úgy hazudik a zindex, mint a vízfolyás. (Nincs "fenyegetetette" kitétel az MTI-s hírben, for example, hogy csak a legdurvábbat említsem.) 
Előzmény: toloba (342)
lekiscsiri Creative Commons License 2005.08.28 0 0 345
Az ne ugasson a komcsik ellen, aki ezektől a szemetektől kapta a fizetését!
toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 344
Arra lettem volna kíváncsi, mi az urban legend és szoci hazugság?
Előzmény: Or Kán (340)
toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 343
MNO:



Környezetvédelem | Média | Álhír | A nap grafikája | Belföld | Jegyzet | Budapest | Interjú | Nagy Imre | MNO digest | 1956-os arcképcsarnok | Dosszié

A Fidesz visszaállítaná otthonteremtési rendszerét
A Nemzedéki Konzultációval zárult az Új Nemzedék Ifjúsági Találkozó
2005. augusztus 27. 21:13


MNO
A Fidesz kormányra kerülése esetén felülvizsgálja a szabálytalan privatizációs eljárásokat – mondta Orbán Viktor Kőszegen, ahol Nemzedéki Konzultáció címmel tartott fórumot. Az ellenzéki párt elnöke szólt arról is, hogy ha a következő kormányt a Fidesz alakíthatja meg, visszaállítják a korábbi otthonteremtési rendszert, de megtartják a jelenlegi Fészekrakó-programot.

Kormányra kerülése esetén felülvizsgálja a Fidesz a szabálytalan privatizációs eljárásokat – mondta Orbán Viktor Kőszegen, ahol az ellenzéki párt elnökével folytatott Nemzedéki Konzultációval zárult az Új Nemzedék Ifjúsági Találkozó.

Orbán Viktor elmondta: ha a magánosítás minden rendelkezésnek megfelel, de a háttérben korrupció vagy más törvénytelenség húzódik meg, akkor is vissza kell venni az állami vagyont.
Előzmény: Or Kán (340)
toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 342
Orbán Viktor: a Fidesz felülvizsgálná a szabálytalan privatizációt
2005. augusztus 27. 21:20

Kormányra kerülése esetén a Fidesz felülvizsgálja a szabálytalan privatizációs eljárásokat, ahol pedig szabályosan magánosítottak, de korrupció vagy más törvénytelenség érhető nyomon a háttérben, szintén vissza kell venni a rosszul privatizált vagyont - erről Orbán Viktor beszélt Kőszegen. Zömmel fiatalokból álló hallgatósága előtt az Új Nemzedék Ifjúsági Találkozón a Fidesz elnöke elmondta: azokban az esetekben amikor nem volt szabálytalan a privatizáció és nem volt korrupció sem, de nemzetgazdasági érdek, hogy az adott vagyontárgy állami tulajdonban legyen, azt kell mondani a tulajdonosnak "legyen kedves adja vissza"."Nem kell kishitűnek lenni, mert ha egy kormány valakinek azt mondja, hogy legyen szíves adja vissza, annak nyomatéka van" - mondta.

Orbán Viktor a fórumon nem sorolta fel, hogy pontosan mely privatizált vagyonkörre gondol, szavai szerint ettől eltekint, mert nem akar "pereket akasztani a saját nyakába".

ez az MTI: http://mti.hu/mti-belfold/cikk/87205/

Összehasonlíthatod...
Előzmény: Or Kán (340)
toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 341
Kezdheti Viktor a visszaállamosítást a kőbányákkal, CD-Hungaryval meg 9 állami gazdasággal....
Előzmény: toloba (337)
Or Kán Creative Commons License 2005.08.28 0 0 340

Mert úgy bekaptad a zindex horgát, hogy öröm nézni.

 

(Az általad MTI-s hírként aposztrofált "hír" nem MTI-s hír, hanem annak index általi átköltése, balos hangszerelésben.)

Előzmény: toloba (339)
toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 339
Miért is mondod ezt?
Előzmény: Or Kán (338)
Or Kán Creative Commons License 2005.08.28 0 0 338

Szencációs. Így keletkeznek az urban legendek, egyszerűbben a szoci hazugságok média általi megerősítése.

 

:DDD

Előzmény: toloba (337)
toloba Creative Commons License 2005.08.28 0 0 337
Hazaáruló Horn Gyula és Kövér László Kőszegen

* MTI

2005. augusztus 27., szombat 22:04

Kövér László maffiózónak nevezte a szocialisták eddigi miniszerelnökeit, Orbán az elmúlt évek privatizációinak a felülvizsgálatával fenyegetett.


A rendszerváltás utáni első parlament hibát követett el, amikor nem húzott világos és egyértelmű választóvonalat "bűnösök és nem bűnösök közé" - jelentette ki Kövér László, a Fidesz alapító tagja Kőszegen, az Új Nemzedék Ifjúsági Találkozón.

Kövér "erkölcsileg elviselhetetlen állapotnak" nevezte, hogy négy évvel az első szabad választások után, mint fogalmazott, "egy olyan ember került Magyarország miniszterelnöki székébe aki fegyvert fogott a saját hazájára, idegen állam zsoldjában Horn Gyula szimbóluma a magyar rendszerváltás elfuseráltságának, aztán innentől kezdve Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc már csak következmény".

Kövér nem érti, miként tudtak "ezek" három olyan miniszterelnököt adni az országnak akik mindegyikének "ilyen, olyan, vagy amolyan módon van köze a kommunizmus legaljasabb, legrohadtabb szegmenséhez, az erőszakszervezetekhez, a pufajkásokhoz, a III-as főcsoportfőnökséghez vagy oldalági módon szintén a III-as főcsoportfőnökséghez".

Kövér szerint az egykori rendszerváltókat, köztük Orbán Viktort és őt, nemcsak azért "gyűlölik" a másik oldalon, mert a rendszerváltás egzisztenciális bizonytalanságot teremtett az életükben, hanem azért, mert amikor ők a polgári kormányzást és polgári Magyarországot emlegették, többen úgy érezhették, hogy "megbélyegzetté" váltak.


Kormányra kerülése esetén a Fidesz felülvizsgálja a szabálytalan privatizációs eljárásokat, ahol pedig szabályosan magánosítottak, de korrupció vagy más törvénytelenség érhető nyomon a háttérben, szintén vissza kell venni a rosszul privatizált vagyont, közölte Orbán Viktor, a Fidesz elnöke ugyanott.

"Nem kell kishitűnek lenni, mert ha egy kormány valakinek azt mondja, hogy legyen szíves adja vissza, annak nyomatéka van" - mondta a Fidesz elnöke. Orbán nem sorolta fel, hogy pontosan mely privatizált vagyonkörre gondol, szavai szerint ettől eltekint, mert nem akar "pereket akasztani a saját nyakába".
malaclopo Creative Commons License 2005.03.24 0 0 336
"De ha már lúd , legyen kövér !!" nem tudsz leszakadni a kövérről?
Előzmény: Törölt nick (334)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 335
"A kover, az igen! Annak csak ugy folyik a szar a szajabol..." (Hofi:))
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 334

Igazad lehet . Hiszen ezek a hülye nyugati demokráciák mind 2-3 százalékon tartják a valutájukat . Ekkora seggfejeket ! Nem jöttek még rá , hogy fel kellene verni a nemzeti valutájukat 8-10 százalékra !!

 

Japánban 1 és 0 /!!!!/ százalék között van !

 

De ha már lúd , legyen kövér !! Emeljük meg 18 %-ra , hiszen ez piszok jó lehet , ha már a 10-11 is nagyon jó !! Majd csak hazavágjuk az exportra termelőket és akkor az import is befullad .

 

 

 

 

Előzmény: javitok (327)
geszthi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 333
Kover Laszlo es a fideszesek figyelmebe:

" Egy dolgot visszautasítunk, a félelmet. És miután nem félünk, így aztán gyűlölni sem tudunk. Nem is akarunk. "

Martonyi Janos (Orban evertekelo 2004)

Hat csak eddig tartott? (koltoi kerdes)
Vagy ilyen nagy a retteges retteges Gyurcsanytol?
Előzmény: javitok (313)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 332
Egy romjaiban lévő országban élünk, ahol olyan a közhangulat, mint amikor valakinek leég a háza - mondta Kövér László, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség országos választmányának elnöke szerda este egy politikai fórumon.

Romokban hever a hadsereg, a titkosszolgálatokat az ügynökügy kapcsán most verik szét, a rendőrségtől pedig százával távoztak tavaly a diplomás, tapasztalt tisztek. Az oktatási rendszer is az összeomlás előtt áll, a felsőoktatási intézményekben pedig sztrájkhangulat van, ahol „kiröhögik a miniszterelnököt" - mondta Kövér László, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség országos választmányának elnöke egy Balatonfüreden tartott fórumon. Ebben a helyzetben az emberek hitét lesz a legnehezebb visszaadni - tette hozzá Kövér.

„Ne higgye el bárki is, hogy radikális, szélsőjobboldali öregurak csinálták Debrecenben a fesztivált, csinálták ők is, amit szerintem nem kellett volna, mert így elterelték a figyelmet arról, hogy bent az egyetemisták röhögték ki a Magyar Köztársaság miniszterelnökét, és tették lehetetlenné" - vélekedett a Fidesz politikusa. Kövér ugyanakkor hozzáfűzte, a kormányfőt valóban megszégyenítették, de ahhoz véleménye szerint „szégyenérzetének is kell lenni az embernek”.

Az ügynökügy kapcsán Kövér László a politikai fórumon úgy vélekedett: ez az egész azért került elő, mert Magyarországon nincs olyan terület, ahol valamennyire normálisan mennének a dolgok, ezért a kormányon lévők a figyelemelterelés taktikáját alkalmazzák. „Minden olyan konfliktus, legyen szó az egyházakról, vagy bármi másról, amit a miniszterelnök látszólag irracionálisan, értelmetlenül erőszakol a közéletben, az arról szól, hogy ne arról szóljon a vita, amiről egyébként szólnia kellene" - mondta az ellenzéki párt választmányának elnöke.

Az érdemi vitának sokkal inkább a költségvetési hiányról, az eladósodottság és az infláció mértékéről, a munkanélküliség emelkedéséről kellene szólnia. Kövér László hozzátette: „ezek mást sem csinálnak, mint megpróbálnak különböző társadalmi csoportokban félelmeket kelteni". Az embereket mindig meg kell fenyegetni valami aktuális dologgal, s abba lehetőség szerint bele kell keverni a Fideszt és Orbán Viktort. A választmányi elnök úgy vélekedett: a kormányon lévők úgy gondolják, hogy a 2006-os választásokat abban az esetben nyerhetik meg „ha a Fideszt, s főleg annak a legnagyobb politikai tartalékát, tőkéjét jelentő Orbán Viktort erkölcsileg, politikailag likvidálták".

Előzmény: Powersystem (331)
Powersystem Creative Commons License 2005.03.24 0 0 331
Abbahagynád? Fiizetnek érte vagy spontán vagy ilyen elvadult?
Előzmény: javitok (329)
KIKERICS Creative Commons License 2005.03.24 0 0 330

Best of Feri:

"Az új politika előtt álló legnagyobb kihívás az, hogy megvédje, megerősítse köztársaságunk két alappillérét, a parlamentáris demokráciát és a szociális piacgazdaságot, amelyeket mostanában egyre radikálisabb politikai támadások érnek;  "Meg kell védenünk alkotmányos alapjogainkat, mint például a szabad szóláshoz és véleménynyilvánításhoz való jogot. A ciklus hátralévő részében nekünk, demokratáknak meg kell mutatnunk ..."; "Aki ilyet tesz, az nemzetietlen, bitang"; "Addig kell a választásokon legyőzni a Fideszt - gondolom, hogy még legalább kétszer-háromszor -, amíg ez a megosztó, gyűlöletet keltő jobboldali kultúra és annak a képviselői ki nem szorulnak a politika élvonalából. Nem kétséges, itt csak akkor lesz béke, hogyha még néhányszor legyőzzük a Fideszt. Ha a Fidesz mai héjái helyett jön majd egy új garnitúra, velük már megvalósítható az együttműködés."; "Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül."

 

 

javitok Creative Commons License 2005.03.24 0 0 329
Kövér László: A semmittevés és a PR-politizálás jellemzi a miniszterelnököt.

A "klerikális" és "nacionalista" kifejezéseket Gyurcsány előtt utoljára Rákosi Mátyás használta.
Amennyiben a kormánypártok Mádlt nem támogatják, elképzelhető, hogy a Fidesz egy baloldali kötődésű, de nem pártpolitikus államfőjelöltet elfogad majd - vélekedett egy interjúban Kövér László. A Fidesz választmányi elnöke szerint a Szövetség ellensége nem a koalíció, hanem az emberek reményvesztése.
2005-01-26 16:38:15

Amennyiben a kormánypártok Mádlt nem támogatják, elképzelhető, hogy a Fidesz egy baloldali kötődésű, de nem pártpolitikus államfőjelöltet elfogad majd - vélekedett egy interjúban Kövér László. A Fidesz választmányi elnöke szerint a Szövetség ellensége nem a koalíció, hanem az emberek reményvesztése. - Az MSZP és az SZDSZ hiteltelenítésével nem kell foglalkoznunk, hiszen ezt elvégzik maguk a kormánypártok - vélekedett.

Baloldali államfőjelöltet is támogatna a Fidesz?

Kövér László el tudja képzelni, hogy a Fidesz államfőjelöltként akár egy baloldali kötődésű, de nem pártpolitikai múltú és jelenű személyt támogasson. A Fidesz választmányi elnöke egy - a fidesz.hu honlapján olvasható interjúban - úgy vélekedett: Szili Katalint a Fidesz nem tudja támogatni, mivel pártpolitikus, Göncz Kinga jelölése pedig "dinasztikus ötlet” lenne. - A Fidesz még nem hozott döntést - tette hozzá Kövér László, aki úgy véli: semmi ok nincs arra, hogy "Mádl Ferenc köztársasági elnök úrhoz képest jobb elnökjelöltet keressünk”, ugyanakkor nem bíznak abban, hogy ezt a kormánykoalíció is osztja. - Ezért mi arra készülünk, hogy egy olyan utód lesz öt esztendőn keresztül hivatalban, aki az MSZP-SZDSZ akaratából lesz a legelső közjogi méltóság birtokosa. Viszont nagyon szeretnénk, ha "nem adnánk alább", mint az elmúlt tizenöt évben, mert a magyar közélet színvonala jelentősen romlott az elmúlt években - mondta Kövér László. - Hagyomány, hogy olyan elnököt választunk, aki ha nem is élvezi minden parlamenti párt bizalmát, de legalább szimbolikusan képes az alkotmány betűjének és szellemének megfelelően a nemzet egységét kifejezni. Ilyen ember semmiképpen sem található a kormánypártok legszűkebb köreiben vagy a kormányban - hangsúlyozta a választmányi elnök.

Gyurcsány válasz egy torzképre

Kövér László az interjúban kifejtette azt a véleményét: az MSZP nészerűsége nem azért csökkent, mert Medgyessy "nem volt elég kemény”, hanem azért mert a volt szocialista miniszterelnök két év alatt tönkretette a gazdaságot. - Ahogy a szocialisták tévedtek abban a tekintetben, hogy Medgyessy karakterével volt probléma, ugyanúgy tévednek a mi oldalunkon azok, akik azt gondolják, hogy Gyurcsánynak önmagában azért lesz sikere, mert meghirdette azt a versenyt, hogy "ki a jobb Orbán Viktor?” Az ő személyével az Orbán Viktorról kialakított torzképre akarnak reagálni a szocialisták. De ahhoz, hogy valaki ne csak a levegőt csapkodja, egy másik bokszoló is kell. Mi viszont a valódi kérdésekre akarunk megoldásokat kínáló válaszokat adni, és nem kisstílű párharcokban részt venni - fogalmazott a politikus.

Ez ugyanaz a kormány

Kövér László az interjúban kifejtette: az idei év még a 2004-es esztendőhöz képest is visszalépés lesz. - A költségvetés minden ágazat számára súlyos megszorításokat jelent. Rosszul járnak az adófizetők, a bérből és fizetésből élők és a vállalkozók is. Nem jut elegendő pénz környezetvédelemre, az agráriumra és az önkormányzatok működtetésére sem. Mindennek pedig súlyos következményei lesznek. Ezek a tények feladják a leckét az ellenzéknek is. Az MSZP és az SZDSZ hiteltelenítésével nem kell foglalkoznunk, hiszen ezt elvégzik maguk a kormánypártok. Valódi ellenfelünk nem a koalíció, hanem az emberek reményvesztése lehet - vélekedett az ellenzéki politikus, aki szerint 2005-ben az emberek jövőbe vetett hitének újjáélesztése lesz a legnagyobb feladatuk. - 2001-2002-ben kezdték elhinni az emberek, hogy vége a rendszerváltoztatás első szakaszának, (…) lehet végre építkezni anyagi és szellemi értelemben is; van értelme és becsülete a munkának, gyarapodik a család, lesz otthona a gyereknek. Ezt a hitet döntötte romba az elmúlt két-három esztendő, s ez a legnagyobb bűne a mai kormányzatnak. Mert nehogy azt higgye bárki is, hogy ez a mostani már egy másik kormány. Gyurcsány Ferenc volt éveken keresztül Medgyessy legfőbb tanácsadója. Minden Medgyessy-döntés mögött valójában Gyurcsány Ferenc állt - hangsúlyozta Kövér László, aki szerint tiszta beszéddel, kitartó munkával és türelemmel lehet visszaadni az emberek hitét. - A gyűlöletbeszéd sokakat megtévesztett. Sokan elhitték az ígérethegyeket, miközben valóságegerek születtek. Ez sokak gondolkodását megváltoztatta az elmúlt egy évben - tette hozzá.

Duma, duma, duma

Kövér László úgy véli: Gyurcsány Ferenc nem könyvelhet el sikereket magának. - Duma. Duma. Duma. Csak a beszéd, a szöveg, a szereplés. Teljesítmény semmi. Ami van, az az áremelés, a privatizáció, a munkahelyek megszűnése, az eladósodás, a hátrább sorolás. Minden szempontból szomorúan mondom, hogy lassan már a labdarúgó-válogatott is megelőzi Magyarország elismertségét - vélekedett a politikus, hangsúlyozva: A kormányfő érdemi, országvezetői döntéseket egyáltalán nem hozott. - Amiben döntött, arról vagy kiderült, hogy kudarc (például a bankadó, amelynek következményeit most az ügyfelekre hárítják), vagy más jellegű bukás, mint a népszavazás esetében, amelyet lehet, hogy rövidtávon sikerként könyvelnek el az MSZP-nél, de hosszabb távon beláthatatlan erkölcsi és politikai károkat okoz az országnak és az MSZP-nek is - hívta fel a figyelmet a választmányi elnök. Kövér szerint leginkább a semmittevés és a PR-politizálás jellemzi a miniszterelnököt, illetve a szimbolikus, az ország napi gondjaival össze nem kapcsolható kérdések napirendre erőltetése. - Ezek elterelő hadműveletek. (…) Az új kormányfő szívesen kötözködik, legyen szó az egyházakról, magáról a pápáról vagy a határon túli magyarokról. Szereti megalázni ellenfeleit. Lényegében arról van szó: a koalíció ki tudja-e húzni a 2006-os kampányig úgy, hogy a konkrét csoportokat, szakmákat húsba vágóan érintő kérdések helyett azon vitatkozzunk, hogy ki klerikális, nacionalista vagy éppen nemzetáruló. Ebbe a zsákutcába próbál minket Gyurcsány Ferenc becsalni. Egyébként ezeket a "klerikális” és "nacionalista” kifejezéseket Gyurcsány előtt utoljára Rákosi Mátyás használta - emlékeztetett Kövér László az interjúban.
Előzmény: soltika (326)
javitok Creative Commons License 2005.03.24 0 0 328
Szajlai Csaba
Guinness-könyvbe illő módon sikerült azért maradandót is alkotnia előbb a Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormánynak. Nincs tudniillik Európában, de talán a világ egyetlen pontján sem olyan felelős politikus, aki nemzeti valutájának gyengítését erőlteti, egyfolytában hazája nemzeti bankjára tüzel, miközben esze ágában sincs a saját maga által okozott pénzügyi káoszon úrrá lenni.
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=256003&rvt=114
Előzmény: soltika (326)
javitok Creative Commons License 2005.03.24 0 0 327
Nem véletlen, hogy a lakosság bízik az MNB-ben és sokkal kevésbé bízik a PM-ben vagy a kormányban.
Azért az emberek nem vakok és látják, hogy a kormány és a PM sorozatban irreális adatokat tesz közzé, amit folyamatosan korrigálni kell, az MNB prognóziasai és gazdasági elemzései viszont reálisak.
Gondolkodni szoktál?
Tudtam segíteni?
Előzmény: soltika (326)
soltika Creative Commons License 2005.03.24 0 0 326
"Ha meg ócsitod a forintod, akkor meg szar lesz megint a lakosságnak, a multiknak, a büdzsének meg fasza."
Hi, hát a sok távolkeleti gagyit, tényleg picit drágábban tudnád megvenni a Tescoban, de például a hazai mezőgazdaságnak előnyösebbé válna az export.
Ja, hogy akkor kikkel is bacik ki a túlértékelt erős Forint?:-)))
Előzmény: Ditel (320)
Amart Creative Commons License 2005.03.24 0 0 325

Mehetsz Kövér után!

Járai annyi pénzt elcseszett az országtól, hogy sok mindenre jutott volna, amire hitelt kellet felvenni, ugyanúgy mint azt a sokat melegetett 300 milliárdot, amit a kormány választási igéreteinek betartására kifizetett. Nehogy azt hidd, hogy egy kanyi vas is volt 2002-ben a kasszában, sőt volt egy csomó kormányelkötelezettség, amit Orbánék a választás után, hangsúlyozom a választás után az új kormányra tábláztak be. Nézz utánna!

Egyébként ha a hitelkamat nem növekszik Járai beavatkozása nyomán az égig sokkal jobb lett volna a lakosságnak, milliárdok maradtak volna meg az embereknek.

Előzmény: Ditel (320)
toloba Creative Commons License 2005.03.24 0 0 324
Juszt kideríti...vizsgálja az autópályaépítéseket....már Orbánnál tart...
Előzmény: Ditel (323)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 323

Ezt is meg kell vizsgálni, meg azt is hogyan került 5 milliárd autópályapény a K&H botrányba, meg azt is hogyan lehet az, hogy szépen lassan de már 1 km autópálya épitési költsége meghaladja a 3 milliárd ft-ot.

Lenne mit vizsgálni..

Előzmény: Amart (317)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 322

Eddig mit csinált?

Eddig nála csak rosszabb lett pl. az államadósság, az államháztartási hiány, leépitések, a gazdáknak is 3 hétig kellett tüntetni a jogos jussukért?

Rosszabb minden még Megyónál is.

Előzmény: Törölt nick (319)
toloba Creative Commons License 2005.03.24 0 0 321
2004-el bezárólag...
Előzmény: Ditel (312)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 320

"

A költségvetésnek havi elszámolású tetelei vannak ÁFA , vám , adóelőlegek , privatizációs és még ki tudja mennyi egyéb . Hasonlóan sok folyó kiadása is van . Elég nagy baj lett volna , ha a sok kiadást abból kellett volna fedezni , amit a Fidesz hagyott . "

Jaj.

2002 május végén nullán állt a kassza, ezt hazudta a kormányod, majd június 30.-ra lett hirtelen PLUSZ 300 milliárd, amit leirtál ahhoz semmi köze.

Ha Járai nem lép 2003-ban akkor már régen összeomlott volna a pénzpiac.

Ha meg ócsitod a forintod, akkor meg szar lesz megint a lakosságnak, a multiknak, a büdzsének meg fasza.

 

Előzmény: Törölt nick (310)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 319

Tényleg , nem válaszoltál , hogy miért is hibás Gyurcsány ? Kb. 3/4 éve van hatalmon .

 

Konkrét intézkedési utasítást  kérek vele kapcsolatban .

Előzmény: Ditel (314)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!