Persze, egyértelmű, ezért is írtam, hogy még nem hallottuk az ő verzióját, de egyszerűen nem tudok elképzelni ésszerű magyarázatot erre az ő esetében. Mert ha arról lenne szó, hogy folyamatosan megalázták, nem játszatták, és még ki sem fizették, akkor megértenék egy ilyen akciót, de így...
Igazából Marcinak szántam -reménykedve, hogy az első sorban írtakról ő is hallott. a második sorbaní rtakat pedig egészen bátran olvassa el. Főleg a Rozsdatemetőt tenném kötelezővé középiskola 3., vagy 4. évében. Rákossy könyvei pedig szórakoztatóak.
Zelk Zoltán, Weöres Sándor, Esterházy Péter, Wass Albert, Márai Sándor (kinek-mi).
De én nem felejteném el Fejes Endrét (a Rozsdatemető mestermunka), Moldováa '90 előtti életművét, Rákossy Gergelyt (az Óriástök Kolorádóbogár zseniális szatira a szocializmusról).
Marcikám, úgy őszintén, hány kortárs költőt és írót ismersz? Akiknek a nevével a Velveten találkoztál, azok nem érnek. Hány művet olvastál tőlük? Vagy az elmúlt 10-20 évben született alkotásokból mennyit?
Mert én bevallom, így hirtelen nem sokat. De nem is alkotok róluk markáns véleményt.
(Most arról nem beszélve, hogy a 100 évbe beleesik egy Ady, egy Radnóti, egy Kosztolányi, egy József Attila, egy Tóth Árpád, de az 50-be pl. Pilinszky, Örkény, Fekete István, Sütő András, Csurka.
Ez még ott sem menne el, sőt azt mondom, hogy még itthon sem. Bár még Huszti verzióját nem hallottuk, de nem gondolom, hogy hozzá tud tenni olyat a sztorihoz, amitől jó színben tűnne fel. Ez olyan szinten gáz történet, hogy igazából még nem is hallottam ilyet. Oké, rengeteg olyan sztori van, hogy mittudomén Ronaldinho 2 nappal később jött vissza szabadságról, de ez annál sokkal rázósabb dolog, ilyet szerintem még Adriano sem csinált. Na jó, ő talán igen. Komolyan, én bírtam eddig Husztit, de most egy szintre került nálam Rudolf Szavatartó Gergellyel. Kurva nagy csalódás, pedig a magyar focistákkal kapcsolatban nem nagyon voltak illúzióim.
Ellenkezőleg, lehet, hogy nagyon is tudja, mit csinál. Pl. kapott egy jobb ajánlatot, de élő szerződése van, hát elintézi, hogy kirúgják. )) Simán kinézem belőle. Jó látni, hogy valakit a siker és csillogás sem változtat meg, ugyanaz a sunyi kis magyarfocista marad, aki volt.
Persze majd meghallgatjuk az ő verzióját, mindenesetre jelen pillanatban úgy látom, eldőlt a vita, érdemes-e Husztit visszakönyörögni a válogatottba.
Én az elmúlt 100, na jó 50 év festményeit, verseit, irodalmi műveit nem tartom sokra, de ez szubjektív vélemény. Attól, persze még lehet értékes, pláne, hogy nem vagyok nagy szakértő.
elég nagy hulyeseg ez igy szerintem. persze, a negyzetre rajzolt kék kör meg a nagy fröcskölés valóban nehezen értelmezhető mint millió értékű alkotások.
na de te azt írod 100 éve halott???
Picasso nem volt művész? Vasarely? Lehetne még biztos sorolni sokat. a fényképezőgép teljesen átalakította a művészeteket, gondolom. már Petőfiről is volt kép! egyre kevésbé volt szükség a valóság ábrázolására festékkel. arra ott volt a fotó, főleg a színes kép után, kinek kellett volna már tökéletes tájkép festmény, vagy a körkép témájánál maradva megfesteni valami aktuális politikai történelmi eseményt? mikor arról lehet látványos filemt és fotót is csinálni? amikor meg mégis ilyesmiket festene valaki, elég jogosan kinevetik.
ezért aztán azok lettek a sikeres festők, művészek akik valami mást ábrázoltak, máshogy.
Nem tudom mikori ez a tákolmány, meg lehet mellé is lövök, de nálam a művészet, úgy 100 éve halott.
Off, de mikor egy kortárs képet megnézek, és rájövök, hogy 1 liter vodka, egy 32-es húsos pizza és egy gyomron baszás után, pont ugyanolyat tudnék hányni, mint amilyet a modern szemléletű "művész alkotott", akkor sírva rohanok megnézni a Feszty-körképet.
Valószínűleg több pénzért csábítja valamelyik csapat. Viszont a Hannover meghatározó embere, így kérhetnének érte 7-8 millió eurot. Amit gondolom a csábító klub nem akar kifizetni. Jól megbünteti majd a Hannover szerződésszegésért, erre Szabika bedurcul és nem fog teljesíteni. Nem tudom, hogy minek csinálja ezt Szabolcs. Van még 1-2 éve aktívként, utána lehetne edző, mert nem egy buta fiú. Bár a mostani lépése rácáfol erre.