Keresés

Részletes keresés

eve7878 Creative Commons License 2012.07.27 0 1 10650

Másodpercek alatt, milliónyi gondolat futott át a fejemen.. Mit is csinálok én, épp a NAGYBÁTYÁMMAL!!! Mi lesz ha kiderül? Engem kitagadnak... Hülye vagyok én, ilyet nem csinálhatok a családommal. Efelé  dolgok jártak a fejemben, miközben nagybátyám egyre szenvedélyesebben csókolt, benyúlt a pólóm alá, majd a megfogta az ágaskodó péniszemet. Talán ekkor volt az a pillanat amikor rá nem, mint nagybátyámra, hanem mint férfira gondoltam. Nem tudom más, hogy van vele, de valami oknál fogva mindig van az ilyen történetekben egy olyan rész, hogy "elkezdtem csókolni és simogatni a gyönyörűen kidolgozott adoniszi szálkás testét, egymásnak feszültek az izmaink.." Hát, ha nagyon szépíteni akarom a dolgokat épp én is leírhatnám, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor nagybátyám már inkább közelebb volt a negyvenhez, mint a harminchoz, valóban volt adoniszihoz közeli állapotban a teste, de a velem való együttlét során ezt talán a karján, a mellkasán, és a vállán lehetett látni, de volt már kis pocak, meg kis hurkák, de az való igaz, hogy nagyon sármos és szemrevaló pasi volt. A későbbiekben akárhányszor akár csak hozzám ért úgy löktem volna elé magamat, mint valami kiéhezett szuka. Magamról annyit, hogy én vékony voltam, mint egy nádszál. Szóval kigomboltam az ingét és átkaroltam a nyakánál, érezte, hogy remeg a kezem. Az ágyhoz mentünk, lefektetett, ekkor már meztelen voltam és valami isteni finoman elkezdett smárolni. Nagyon jó volt! Teljesen elgyengültem és arra vágytam, hogy belém hatoljon. Teljesen megbíztam benne, tudtam, semmi olyat nem tenne velem, ami nekem fájna. Valahogy épp kinyögtem valami olyasmit hogy "dugj meg". Elkezdett tágítani, nem tagadom, nem volt kellemes érzés, majd bekente a dákóját krémmel és belém hatolt, én rögtön elmentem. Ő elkezdett dugni, kértem, élvezzem belém, hihetetlen érzés volt, remegtem és nyögtem a gyönyörtől. Ezután lenyalogatta az általam kiadott dolgot, rámásztam és smárolni kezdtem, húzogattam-játszottam a péniszével, számba vettem, de nem szoptam. Még nagyon új volt ez a dolog. Aznap este alig vártam, hogy újra hozzá érjek haza. Sok mindenre megtanított a pár nap alatt és volt folytatása is a dolognak a későbbiekben is. Hát ennyi lenne.

 

Amúgy ha lehet kérdezni, volt már nektek olyan, hogy a szűk-tág családotokban megkívántatok valakit?

IAAnVs, az érzékek istene Creative Commons License 2012.07.26 0 0 10649
Na mondjad! Simán meghallgatjuk a folytatást is... :-)
Előzmény: eve7878 (10646)
dallos80 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 10648

Engem is érdekel nagyon a folytatás.

Előzmény: eve7878 (10646)


lion90 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 10647

Szia!

Én szívesen olvasnám a folytatást is!

Előzmény: eve7878 (10646)
eve7878 Creative Commons License 2012.07.26 0 1 10646

Egyetem előtt, érettségi utáni nyáron dolgom akadt Budapesten néhány napra, s nem akartam minden nap ingázni, ezért nagybátyám szállásolt el. Kedvelt engem, sőt, a sok unokatesóm között szerintem én voltam a kedvence, nyilván azért mert én is kedveltem őt. Ő volt a "laza" nagybácsi, voltak az évek során barátnői, de sosem állapodott meg. Hát így ezen a nyáron pár napon vele voltam, csak mi ketten. Egy délelőtt épp nem volt semmi dolgom, reggeliztünk, beszélgettünk általános dolgokról. Azt mondta visszafekszik még. Nekem még csomó időm volt, tévézni nem akartam, lehet zavarta volna, így elkezdtem újságot olvasni, kicsit rendet rakni meg ilyenek, de még így is sok idő volt, így az ablakhoz álltam, ahol gyönyörű panoráma volt a városra. Szerettem innen mindig nézni a várost.. Egyszerűen bámultam, hallgattam a város morajlását és élveztem, hogy nincs semmi gondolat a fejemben, amin agyalnék. Kijött ő, látszott, hogy még fáradt, odajött mögém, a vállamat enyhén masszírozgatta, majd az oldalam dörzsölte, mintha fáztam volna.. Megpuszilgatta a nyakamat, "Jól megnőttél" - mondta. "Csiklandós vagyok, tudod"- mondtam pajkosan. Megfordultam, adtam neki én is két puszit, majd visszafordultam az ablakhoz Az ilyen dolgok közöttünk megszokottak voltak, lehet elmesélve furcsán hangzik, de átélve nekem semmi "olyan" gondolatom nem volt.. Eddig. Ám ahogy visszafordultam, azzal a mozdulattal magához szorított a jobbkezével, a tenyere a hasamon volt, erősen szorított, éreztem az erős mellkasát a hátamnak feszülve illetve azt is, hogy merev a pénisze.

(szóljatok ha érdekel a folytatás, mert nem írnék feleslegesen..:) 

lion90 Creative Commons License 2012.07.18 0 0 10643

Mintha velem történne a dolog. Mi is hárman vagyunk egy szobában a koliban. Van egy nagyon jóképű szobatársam. Amikor alaposan leitattam, olyankor szinte ő akarta, hogy leszopjam. Közös hoki is volt már néhányszor, ahhoz nem kell sokat innia.

Egy kicsit te is rájátszhatsz a dologra, mintha te is részeg lennél! Persze ez nem biztos recept!

Előzmény: megvagy2 (10636)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2012.07.18 0 0 10642

Kispuszedlis! Ez már hányadik álnicked?

Ráadásul olvasni sem tudsz biztosan, mert...

EZ MÉG MINDIG NEM A TÁRSKERESŐ!

Előzmény: Törölt nick (10641)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.07.17 0 0 10639

1986. egy meteorológiailag különleges év volt. Már április elejétől kezdődően az évszakhoz képest jóval melegebb idők jártak. Igaz 30 Co-nál melegebb nem nagyon volt, de a csapadékhiány miatt megemlegették a mezőgazdászok és a meteorológusok. Az emberiség is megemlegette a tárgyévet, de az egy kis ukrajnai városka atomerőművének volt köszönhető és nem az időjárásnak.

 

Jött egy lehetőségem április végén, hogy tíz napra elmenjek üdülni egy nyugati határ mellett lévő városkába. Túl sok szex élményt nem vártam az utazástól, tudtam, hogy kis város, többször átutaztam rajta, de hosszabb időt egybefüggően még nem töltöttem el ott. Szóval megérkezvén az üdülőbe, kiderült, hogy minden szobában színes tv van (nagy szó volt ez akkoriban) kivéve az én kis, egyszemélyes szobácskámat, amiben csak egy rádió volt. Ettől még nem tört ki rajtam a pánik, mert esti „felfedező” utamról úgyis csak kb. tizenegy órára értem szobácskámba. Ahogy ez lenni szokott, az intenzív gyaloglás miatt még túl élénk voltam az alváshoz, így bekapcsoltam a rádiót. Az URH sávja olyan volt, hogy egybe volt rajta a keleti és a nyugati norma szerinti sáv. Nos, ezzel a készülékkel így egyetlen adót sem lehetett tisztán fogni, mert mellette legalább három másikat is jól hallott a delikvens. Átkapcsoltam a rövid hullámra. Némi keresgélés után jól érthetően bejött rajta Rádió Szabadbattyány (Szabad Európa Rádió). Onnan értesültem, hogy mi történt a Nagy Sovjet Unioban. Másnap reggeli közben az asztaltársaim néztek rám üveges tekintettel, amikor humorizáltam azzal, hogy ismertettem velük az aktuális időjárás-, vízállás- és rádióaktivitás-jelentést. Kb. 20 másodperc kellett ahhoz, hogy minden asztal értesüljön a dologról. A hirtelen jött népszerűségnek nem örültem, lévén, hogy akkortájt mi még a keleti blokkot „erősítettük”. De hát halkan elmondtam ,hogy érdeklődjenek a 21, 41 és 49 méteres hullámsávokon… Nos, az étkezőből felfelé haladva már hallottam a szobákból kiszűrődő hangokból, hogy érdeklődők az üdülő társaim.

 

Délelőtt a városban nézelődtem, délutánra az uszodát ütemeztem be. Érdekes volt a zuhanyzójának kialakítása, mert félkörben voltak elhelyezve, előröl mindegyiken függöny volt és az ott lézengő alkalmazott rá is szolt a delikvensre, ha zuhanyzás közben nem húzta el a függönyt. Ez annál is inkább furcsa volt, mert a fülkéből kilépve mindenki egy szál farokban kezdett el törölközni. Na, és az elválasztó falak azok bizony nem zártak a falig, azt csak kb. 8 – 10 centiméterre közelítették meg. Így bizony, ha kellően óvatos voltam, ottlétem során láthattam egy két eldurranást. Hála az égnek a személyzet is hamar elunta az ott üldögélést és kiment beszélgetni a medencetérbe a kollégáival. Így fordulhatott elő, ottlétem alatt egyszer, hogy az általam megfigyelt célszemély, megfigyelését észlelve kezével intett, hogy utánam. Olyan 16 éves lehetett. Vasággyal együtt lehetett kb. 45 kg. Korához képes erős fekete testszőrzete volt. Szégyen, nem szégyen, az illemhely felé vettük utunkat. Mivel akkortájt már ismert volt a AIDS-vész, egy nem túl bonyolult safe-sex-el intéztük el a dolgot. A gyerek közben egy szót sem szólt és a dolog után egyszerűen elrohant. Nem volt egy nagy szám és így, kommunikáció hiányában egyéb módon sem tett mélyebb benyomást lelkivilágomban. Ami biztos, hogy nem először csinálhatta a dolgot. De nem erről akartam beszélni, hanem…

 

Nem tudom, hányadik napon történt, de egy délelőtt a környező hegyekbe sétáltam ki. Ott találkoztam más ott üdülőkkel is, visszafelé többen el akartak hozni autóval, de én inkább gyalogoltam az aszfaltút mellett. Egyszer csak észreveszem, hogy jön velem szemben egy kerékpáros srác. Nagyon bátor lettem, mélyen a szemébe néztem. Ő (is) olyan tizenhat év körül volt, én akkor harminckettő voltam és még sikeresen ellent tudtam állni a gonosz idő támadásainak. „Igéző” tekintetem hatására majdnem lefordult a bringa nyergéből, elbizonytalanodva, hátra-hátra nézve, de tekert tovább. Még vagy háromnegyed óra gyaloglás várt visszafelé, úgy hogy szinte el is felejtkeztem a dologról. Negyed óra múlva jön visszafelé a gyerek. Elsuhan mellettem (nem volt nehéz, mert erre lejtett az út), majd amikor kapcsol, hogy ki voltam, tőlem kb. 150 méterre megállt, és próbált diszkréten visszanézni. Amikor megközelítettem, felpattant a nyeregbe, tekert pár száz métert, majd megismétlődött az előbbi. A harmadik ilyen megállásánál a bokorból kiugrik két határőr és beszélgetni kezdtek a sráccal (ne felejtsük el még kommunizmus és még három év a határnyitásig, de annyi előnyünk már volt, hogy az ún. határsáv-igazolványt már nem kellett kiváltanunk). Az okmányok megtekintése után természetesen útjára engedik. Odaérve természetesen engem is igazoltattak. Mivel én nem voltam helybeli, velem egy kicsit többet foglalkoztak, de persze elengedtek. Szívtam a fogamat, hogy emiatt a srác esetleg végleg berezel, és eltűnik. A katonák, hála az égnek a velem ellentétes irányban mentek tovább én meg egy kanyar után megpillantottam a srácot. Azt természetesnek tartottam, hogy engem vár, de hogy lesz e valami konkrétum, abban már nem voltam olyan biztos. Egyszer csak látom, hogy a gyerek eltűnik az útszéli susnyásban. Mivel én eközben vagy hetven – nyolcvan méterre voltam tőle, odaérve komoly dilemmát okozott, hogy jó helyen próbálom-e átszakítani az ősnövényzetet. Végül is, mivel neki ezt bringával kellett, hogy megtegye, bíztam benne, hogy nem válhat kámforrá. Nem csalódtam. Hamar megpillantottam, amint a gépet egy fának támasztva, ő bringa előtt áll, jobb kezét a kormányon, balt a nyergen tartva. (Azóta tudom, ha egy kerékpáros ilyen testhelyzetben áll velem szemben, azt rövid úton le fogom cummantani – de az egy másik történet.) Sötét színű haj, vagy sötét barna, vagy fekete, ebben már nem vagyok biztos, de gyönyörű barna szemek. Szőrtelen arc (és test!) A srácon egy fekete sport short, volt mindkét oldalán két-két fehér hosszanti csíkkal (ha ilyet látok, még mindig Ő jut eszembe) és fehér póló. Próbáltam megszólalni, de az izgalom miatt csak valami vinnyogás jött ki belőlem. Azt is láttam, hogyha most nem a sűrű erdővel lennénk körülvéve, megpróbálna elmenni. Próbáltam magamon uralkodni, hogy normálisan meg tudjam szólítani. Végül sikerült egy többé-kevésbé férfias sziát kinyögnöm. Nem szólt, csak kicsit biccentett a fejével. Sejtettem, hogy nagyon nem célszerű ajtóstól rontanom a házba, próbáltam az ő ütemét felvenni. Végül, amikor kinyögte, hogy ő még soha senkivel… és hogy ő csak hagyná magát, legalább tudtam, hogy meddig mehetek el. Hát jó, akkor kezdjük el. Próbálja letolni magáról a shortot, de mondtam neki, hogy én szeretném az árut kicsomagolni. Gyönyörű volt a teste. A bőre szinte kreolos, de a napozástól és nem a génektől, mert az alsó naci alatt az eredeti hófehér bőre is látható volt. Nem túl hosszú, göndör fekete szemérem szőrzet, és egy nem túl nagy, de a testével harmonizáló kukkendáré. Kb. 15 centiméteres rúd, végén egy szép kúpos makk. A tojásai meg mintha nagyobbak lettek volna, azokéhoz képest, akiknek ilyen méretű pálcikájuk van. Mindenesetre nagyon gusztusos látvány volt a szinte teljesen szőrtelen zacsi. Ráhajolva a kéjlécre éreztem, hogy van némi nem túl vonzó illat, de a bicaj tele kulacsával megoldottam a dolgot. Az utolsó öblítést már a számba végeztem el. Érzékeny kis műszer volt, egy-két nyelvmozdulattal a fák tetejéig ugraszthattam volna. Átadta magát az élvezetnek, fogta, simogatta a fejemet, majd egyszer csak felhúzott maga mellé. Elővette a farkamat és elkezdte verni. Közelítettem az ajkai felé és hagyta. Gyönyörűen tudott smárolni. Smacizás közben érzem, hogy kezd elélvezni. Nekem sem kellett több, egy-két másodperc késéssel telelőttük a bokrokat.

Ami ezután jő, az mindig lehangoló. Ha igaz gimnazista, második (tizedik) évet végzi. Nem homi, csak kíváncsi volt rá. Az előző napokban beszélgetett erről a haveri körben és ezért volt kihegyezve a témára. Van barátnője. Velem biztosan nem lesz folytatás. Egy búcsú puszit (nem hogy smacit) sem adhattam neki. Kezet fogtunk, majd Ő felpattant a bringára én meg gyalog folytattam utamat.

 

Az üdülés további napjaiban igyekeztem nőnemű üdülőtársaim közeledést elkerülni. Ez néha csak úgy sikerült, hogy elterjedt rólam ,hogy nagyképű vagyok. Hát inkább nagyképű, mint homi…

capslock92 Creative Commons License 2012.07.17 0 0 10638

Hi pannónia koliból van vkinek sztorija :D vagy kolis srác onnan van  itt?

 

goldeen Creative Commons License 2012.07.17 0 0 10637

Szia! Most erre lehetne mondani azt, hogy itasd le kissé, hogy csökkenjenek a gátlások, könnyebb legyen az áttörés...

...de ha ő nagyon nem olyan, akkor ez sem segít, és ha nagydobra veri, egyik legrosszabb esetben kereshetsz másik kollégiumot.

Ha mindenképpen ilyesmire vágysz, az vagy jön spontán, vagy érdemesebb hozzád hasonló korú, vagy csak kicsit idősebb tapasztaltabb "szakértőket" megkérdezni. Nem vagyok meleg, és ha már 35 éves koromig nem lettem, talán nem is leszek, de vannak nagyon jófej meleg barátaim, ha gondolod, őket megkérdezheted, szerintem tudnak tippeket adni. (email!)

Egyet azért mondok még: rendes melegeket kérdezz, ne rossz buzikat! Igenis vannak nagyon rendes melegek, de idő kell, míg rájössz, hogy ki kicsoda.

Előzmény: megvagy2 (10636)
megvagy2 Creative Commons License 2012.07.17 0 0 10636

sziasztok!

én is koleszos vagyok.

az egyik szobatársammal (3-an vagyunk egy szobában) szeretném ha történnének olyan dolgok minthogy kiverjük egymásnak...stb. csak hogy ő nem nagyon van oda ezért.

van ötletetek, hogy hogyan vehetném rá a dologra?

Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.07.15 0 0 10635

Tudod nekem qrva sok "akár még lehetett is volna" volt...  De azért sok igazság van abban is amit írtál.  48 évesen lettem szerelmes egy fiúcskába, két évig tartott.   É s  n e m   t ö r t é n t   s e m m i! Szép volt (mármint az én részemről - hogy őt milyen motiváció vezetett, azt azóta sem tudom). De mégegy ilyen, és beledöglök (az én koromban).

Előzmény: Skyler Moon (10614)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.07.15 0 0 10634

helyesebben:  "jiscsó ráz"

Előzmény: Törölt nick (10632)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.07.15 0 0 10633

Pályázok az irodalmi Nobelcsontra...  És te hogy hogy itt kutakodsz? (Megnéztem a nacionálédat...)

Előzmény: Skyler Moon (10631)
Skyler Moon Creative Commons License 2012.07.14 0 0 10631

Ez csodás történet volt!

Irodalmi remekmű, de tényleg! Magával ragadt :-D

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10630)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.07.11 0 0 10630

Ugyan nem kollégiumi, de azért remélem, hogy érdekes...

Egyszer régen, mikor még Ronald Reagan elnökösködött Amerikóban, az Ó/enciás tengeren innen, de az Üvegvisszaváltón túl, valahol a Budakalászi tavak mentén történt velem eme dolog. Akkoriban a tórendszer még teljesen másként nézett ki, mint manapság. Hja, a nyolcvanas évek elejéhez képes kevesen, de a mostani számokhoz képest tízszer annyian voltak, de csak a Luppa szigeti bekötő út melletti tavaknál. És természetesen 99 %-ban mindenki meztelenül volt. Akkoriban (nyolcvanas évek közepe) a Szentendre felöli tavat csak és kizárólagosan a pecások uralták. Én azért időnként körülnéztem arra is, hátha összejövök egy-két kóbor lélekkel. Mivel evvel kapcsolatban voltak pozitív élményeim, ezen a napon a főhadiszállásomat eleve ehhez a tóhoz terveztem.

Kiszemelt helyem (már nem lehetne megmutatni, mert a tó kezelői többszörösen tönkretették a partot) egy öbölszerű hely volt, ahol már voltak mások is. (Talán ott lehetett, ahol manapság a kocsi lehajtó volt, igaz azt is felszántották már pár éve). Summa summarum, akikkel próbálkoztam nem jöttek be…  És azt sem tudtam, hogy a két 20 év körüli srác mikor jött oda, de egyszer csak ott voltak. Először fel sem tűntek, de később felfigyeltem rájuk, mert oroszul beszéltek. Mivel 10 évvel korábban én még 10 éven keresztül elszenvedtem az orosz nyelv tanulását, próbáltam kagylózni, de reménytelen volt. Mintha egy magyarul éppen tanulni elkezdett beszédülne egy palóc kocsmába. Külsejük pedig annyiban nem tűnt fel, hogy meztelenek voltak ők is, és így nem láthattam, hogy ruhaféleségeik kincstári természetűek.

Egyszer csak (délután 4 óra felé) hármasban maradtunk. Volt lehetőségem szemügyre venni őket. Az egyik fiúcska igazi grúzos kinézetű, barna bőr, karcsú, atletikus testalkat. A másik szőke, kissé mackósabb alkat, teljesen szőrtelen. És a lényeg! A grúz fiucska nem volt különösebben eleresztve, de kellemes kinézete volt. Ellenben a szőke alatt még lankadtan is látszott, hogy gyönyörű és vastag. Áldottam haverom eszét, aki megmondta, hogy ilyen helyekre kólát, dobozos sört és cigarettát (nem dohányoztam soha eddigi életemben) mindig vigyek magammal (beetetés). Hogyan szólítsam meg Őket???

Sehogy! Egyszer a szőke ékes magyarsággal megkérdezi tőlem, hogy „Mennyi az idő, tessék mondani? Mondjuk én azért már akkor is tudtam, hogy Magyarország mindenhol saját magával határos, visszakérdeztem, hogy Kárpátaljai? Természetesen az volt. Megkínáltam őket cigarettával, nagyon köszönték. Előjöttem a farbával, hogy „szívesen megkönnyeztetném az óriás kígyókat…”  A szöszi azt mondta, hogy ő tulajdonképpen benne lenne, de ott a másik srác. Azt javasoltam, hogy fordítsa le a gyereknek, hogy nekem ő jön be nagyon és hát közreműködésüket egy kis kólával és pár dobozos sörrel meghálálnám. Mit mondjak, egy percen belül a számban volt. Nem kellett sokáig izgatnom, szerintem másfél perc után nyomott a számba. Bizonyára az önkényeztetést ők is gyakorolják, mert túl sok matéria nem jött, de nagyot élvezett, rúgkapált közben és hangosan zihált. Ezután a kis grúz megijedt, rögtön be akart szaladnia szentendrei laktanyába, alig bírtuk marasztalni. Utána húzott egyet a kólából és megnyugodott. Fel küldtük a partra, hogy ott őrködjön. Ez meg is nyugtatta egy kicsit. Kezelésbe vettem a szöszit. Hát ő nem rúgkapált, eldobta magát a legkényelmesebbnek tűnő testhelyzetbe és hagyta, hogy a számmal kényeztessem. Míg a kis grúz a kényeztetése közben nem ért hozzám, addig ő azért simogatta közben a fejemet. Valószínűleg még nem láthatta a szösziét még ilyen helyzetben, mert igen csak rácsodálkozott impozáns méretére. Na, őt tovább kellett izgatnom, de megérte. Egyszer csak jött a matéria, mint egy dízel befecskendező fúvókából… A hossza nem volt annyira különleges, olyan 17 cm-re tippeltem, de a vastagsága…nem szabályos kör keresztmetszet, hanem ellipszis. A hosszabb átmérő kb. 6.5 cm, a keskenyebb kb. 5 cm. Komoly igénybevételt jelentett szájszervemre… de qrvára megérte. Még a keresztnevét sem volt hajlandó elárulni. Megértem, hogy miért.

Felöltöztek, minden italt megittak, mert mondták, hogy maguk részére nem tudták volna bevinni, mert a kapusok elvették volna. Egyébként futóedzésre engedték ki őket. A cigarettát azt megpróbálták bevinni, remélem sikerült nekik.

Én attól kezdve mindig azon a környéken szédelegtem, de hát egyszer volt Budán kutyavásár… A srácok most mindketten olyan 45…47 évesek lehetnek. Talán megnősültek és családjuk van, egyáltalán remélem, hogy még élnek.

goldeen Creative Commons License 2012.07.08 0 0 10629
Nem tudom, jó helye járok-e, nekem van fél rőf búzám eladó, ide kell jönnöm hirdetni?
Most mi van? Nem folyton hirdetésről van itt szó?
:-)

Na jó, nem viccelem el a dolgot.
Volt itt valaki, aki intézetis élményeket írt, és ha jól emlékszem, ígert is még, de nem vagyok benne biztos, nem olvastam vissza. Ha esetleg olvasod, kedves intézetis, kérlek oszd meg a további intézetis homoszex élményeidet! Kíváncsian várom!
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.08 0 0 10627

Haver!

 

EZ itt TOVÁBBRA SEM A TÁRSKERESŐ TOPIK!

TÖRTÉNETEKET KÉRÜNK IDE, NEM SZEMÉLYI HIRDETÉSEKET!

Előzmény: teen.boys (10626)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2012.07.08 0 0 10625

Haver!

 

EZ itt TOVÁBBRA SEM A TÁRSKERESŐ TOPIK!

TÖRTÉNETEKET KÉRÜNK IDE, NEM SZEMÉLYI HIRDETÉSEKET! 

 

Nem az offoktól, a fölöslegesen idehemzsegő társkereső hirdetésektől lesz érdekes egy topik, hanem attól, hogy egy bizonyos témakörhöz hűek maradunk. Szóval ha nincs KOLESZOS homoszex sztorid, vagy nem egy ilyenből kiágazó konzultációt folytatsz, akkor inkább húzz IDE!


Köszönet a kérés tiszteletben tartásáért.

 

Előzmény: Törölt nick (10624)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2012.07.02 0 0 10621

Ezzel én is pont így vagyok/voltam. Másoknak én is több örömet szerzek/szereztem, mint pepitában. Viszont így sokkal jobban megtanultam értékelni az igazi, őszinte gesztusokat. :)

Előzmény: Skyler Moon (10619)
Skyler Moon Creative Commons License 2012.06.30 0 0 10619

Én mindig töbd örömet okoztam másoknak, mint ők nekem. Értem ezt a volt kapcsolataimra.

 

De értem az eszmefuttatásod, csak nálam alakult ez másképp.

Előzmény: Kritikus Mágus (10617)
goldeen Creative Commons License 2012.06.29 0 0 10618
Írjatok történeteket légyszi!
Nekem nem igen voltak ilyen élményem, vagy csak túl light-osak, ezért szívesen olvasnék tőletek.
Na azért megmaradt 1-2 ilyen kis semmiség emlékem, azt elmesélhetem.
Zuhanyzás után csak egyszál köntösben mentem be a hálóba. Egy nagyon jó barátom elkezdett belémkötni, összetekert törülközővel harcot kezdeményezni, vagy valami hasonló. Lelöktem az ágyra, ráugrottam a mellkasára, és harcképtelenné tettem. Viszont a köntös alatt ugye nem volt semmi, a péróm szinte az arca fölött libegett. Kerek szemekkel nézett rám, hogy most hogy folytatódik ez a civódás. Mondom neki, na feladod vagy ha nem, kénytelen leszel bekapni. Tovább küzdött, próbált volna szabadulni. Én mondtam, és elkezdtem közelíteni az arcához a már picit keményedő fütyköst. Erre bejött a nevelőtanár, látta milyen pózban civódunk, fülig érő vigyor az arcán, mi meg égtünk mint a rejsz-tág. :-))))
Kritikus Mágus Creative Commons License 2012.06.29 0 0 10617

Örömet, kellemes meglepetést akár másnak is szerezhetsz, nemcsak magadnak. Okozni viszont sokkal könnyebb valamit, mint megszerezni, akárki részére is, éppen ezért ez utóbbit a negatívabb töltetű dolgokra (kellemetlen meglepetés, csalódás, fájdalom) értjük.

 

A kihagyott élmény számomra pótolhatatlan, ott és akkor kellett volna bátrabbnak lennem, de féltem, hogy akivel kapcsolatos volt, beköp. (Nem köpött volna be utólag elgondolva a szituációt.) Mással megvalósítottam persze ugyanazt több, mint egy évtizeddel később, amit azzal a gyerekkel szerettem volna, de attól még az az érzés hiányzik, és szégyellem magam, ha rá gondolok, ezen már nem fogok tudni változtatni, pótolni vele felnőttként pedig nincs mód. :(

Előzmény: Skyler Moon (10616)
Skyler Moon Creative Commons License 2012.06.28 0 0 10616

Örömet okozni és szerezni is lehet. De amikor az ember konkrétan "szerezni" megy (magának szereté megszerezni) az balul is elsülhet, mert mégsem azt kapja, amit várt.

 

A kihagyott élmény helyett próbálj hasonlót "szerezni", ha már pont olyan nem lehet. Gondolom, személyhez kötődött. 

Előzmény: Kritikus Mágus (10615)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2012.06.28 0 0 10615

"Jobb zsenge korban a "lehetett volna"-t átélni, mert okozhat akkora örömet, mint idősebb korban a "megvolt"."

 

Okozni csak fájdalmat lehet. Örömet viszont nehéz szerezni az embernek a mai világban...

Bizonyos fokig egyetértek, de nem feltétlenül igaz ez. Nekem is van olyan élményem, amit már bánok, hogy nem tettem meg, pedig megtehettem volna, és nem is szívesen gondolok rá vissza, mert legszívesebben fejbecsapkodnám magam, úgy szégyellem még ma is akkori gyávaságomat. Azt ugyanis nem pótolhatja már SEMMI!

 

Előzmény: Skyler Moon (10614)
Skyler Moon Creative Commons License 2012.06.28 0 0 10614

Emlékezetes fil volt :-D

 

Nézd úgy, hogy a "lehetett volna" az egy mag, amiből később gyümölcs lesz :-D

Sokan ott rontják el, hogy éretlenül is leszedik a gyümölcsöt, mert nincs türelmük kivárni, míg beérik, aztán nagyot csalódnak, hogy savanyú...hiszen ők édesre vágytak.

Jobb zsenge korban a "lehetett volna"-t átélni, mert okozhat akkora örömet, mint idősebb korban a "megvolt".

Előzmény: Kritikus Mágus (10613)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2012.06.27 0 0 10613

Ebben igazad van... csak éppen "lankasztó".

Jó,... igaz, a heppiendet mindenki jobban szereti, és sajna van úgy, hogy mégsem jön össze, de akkor is,... ha "ennyiszer"  szerepel benne a "lehetett volna" az már egyenesen lerontja az olvasó kedvét is, és elkönyveli az írót egy balfácánnak. Még akkor is, ha egyébként nem az. Elég csak látni az "Amerikai pitében Jim kétszer(fel)sülését Nadia előtt. (Ott is mindenki a fejét fogja...)

Akkor te is pontosan tudod, miről beszélek. De ha mégsem, akkor íme egy kis emlékeztető...

http://www.youtube.com/watch?v=axh7_j5J3lU

Előzmény: Skyler Moon (10610)
Skyler Moon Creative Commons License 2012.06.26 0 0 10612

Legalább a 16-t hadd' töltse már be!

Előzmény: Törölt nick (10608)
Skyler Moon Creative Commons License 2012.06.26 0 0 10611

Ne hidd, hogy simán dupla esély :-D

Előzmény: goldeen (10605)
Skyler Moon Creative Commons License 2012.06.26 0 0 10610

Ember! Sokszor már a "lehetett volna" is élmény! Főleg a "lehetőségem sem volt"-hoz képest!

Ne légy már ennyire ünneprontó :-D

Szép, lendületes írás volt, komoly nyomott hagyott az elbeszélőben.

Előzmény: Kritikus Mágus (10598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!