Keresés

Részletes keresés

dark-angel Creative Commons License 2007.11.23 0 0 6217

__ghost

 

Öszitén? Lehet.. de ugyse fizetnéd meg, akkor meg minek?

De komolyan, kezd herotom lenni ezekből a beszólásokból. Itt álmodoznak az emberek, meg, hogy milyen jó lenne, de persze nem hajlandók megfizetni az árát.

 

Mindenkinek

Természetesen akire ez nem igaz, az nem is veszi magára. Pár ember megpróbál megadni mindent (ennek a kis csoportnak), de minek? Semmibe veszik a munkájukat.

Most voltunk kint Ausztriában, megnéztük az ottani kínálatot (amire mindenki itt csak veri a "nyálát", hogy kint mennyivel jobb) Megmondom öszintén, ugy mentem ki, hogy igen, akarok venni egy klassz latex fűzőt vagy valami catsuitot. (és tisztában vagyok az árakkal, nem arra számítottam, hogy 10 euro bármit megkapok)

És CSALÓDÁS volt. Mint a SimonÓ, mint a Tiberius meg a többi. Nálunk sokkal több ruha (latex, lakk) kapható, mint ami ott kint volt. És megalázó volt amikor a Simon O-ban elkezdte a Manuela húzni a fejét, mert hallotta, hogy magyarok vagyunk. Ezek után, már nem is akartam venni semmit. És a kínálat? Sehol nincs... rendeld meg stb. De ezt itthon is meg tudom tenni, és ugyanazt kapom forintban (még olcsóbban is, mert tudják, hogy itthon, mi az amit ki fognak fizetni érte az emberek) és kedvesek, örülnek nekem, és mindent megtesznek értem.

 

És, hogy le lennénk maradva? Mivel? Ugy gondolom, hogy itthon több olyan üzlet is müködik, akik messze lekörözik a kint lévőket. Hogy miért nincsenek ezek az üzletek a körúton? Kedves olvasók... miattunk, mert nem tartjuk el őket, mert inkább hülye fejjel a lengyelektől, e-bay-en (ahol persze lehet kifogni néha jó üzletet) egyéb más helyről vásárolunk... csak nehogy magyartól.

 

Lemaradás? Van fetish modellünk (aki tényleg szereti és nemcsak a fotókedvéért veszi fel) de nem képes életben maradni, mert mi inkább ingyen akarunk (kódokkal cserélgetve) megszerezni az ő munkáját. Vannak fetish shopjaink (nem egy!!!!!) ahol tényleg olyan minőséget kaphatnánk, amit még kint se biztos, hogy megkapnánk. Van egy partynk (hozzáteszem, hogy sokan fikázva ugyan, hogy ezek milyen partyk, és hogy nincsenek több ezren) amit meg kellene becsülni. Kint is vannak persze partyk, igaz évente 1-2 nagyobb, (elég borsos áron) nekünk 2 havonta van lehetőségünk erre, hogy elmenjünk és bulizzunk egyet. Elég elfogadható áron.

 

És a lányok? Komolyan azt hiszik itt egyesek, hogy a lányok nem veszik fel a latexet vagy a lakkot? És azért nem talál lányt, mert fetishiszta? Kedves férfinépség, vegyétek már észre, hogyha el se mondjátok a párotoknak az hogy a fenébe tudja? És nem ezért nem találsz párt! És a legtöbb tapasztalatom az, hogy egy nő mindent megtenne egy normális pasiért (aki kedves, fiogyel rá) és nem érdekli, hogy fetishiszta! Ennél vannak sokkal nagyobb gondok egy pasinál!!! Elöbb inkább ezt mérlegeld, mielött felírod a forumra (akinek nem inge, ugyebár...) hogy nem talász ilyen lányt. Talán más ott a gond!

 

Na ennyi elég volt mára.

Már csak annyi Nightgirl-nek, hogy előre, de ne erre az emberekre számítson, ha tényleg sikeres akar lenni ebben a "szakmában".

 

Előzmény: _ghost_ (6214)
l.i.d. Creative Commons License 2007.11.22 0 0 6216
Eddig ez a legjobb plakát! Gratulálok az alkotó(-k)-nak!
Előzmény: _ghost_ (6214)
Latexboy24 Creative Commons License 2007.11.22 0 0 6215
Sziasztok én 1 latexet kedvelő srác vagyok és szeretnék latexet kedvelő lányokat megismerni!!


_ghost_ Creative Commons License 2007.11.22 0 0 6214

Wuuuuuuuuuuuuuuuuu

 

Ezt a plakátot nem is néztem!!!

 

Én ilyen felsőt/fűzőt szeretnék!!

Nem tudja valaki hol lehet kapni??

 

fl

 

Kedves plakátalkotók? :)

 

ghost

stewes Creative Commons License 2007.11.22 0 0 6213
Előzmény: max69 (6211)
stewes Creative Commons License 2007.11.22 0 0 6212
Bankrablást nem akarsz szervezni?
Előzmény: latex... (6207)
max69 Creative Commons License 2007.11.22 0 0 6211
Sziasztok,

Van valakinek ötelete, hogy honnan lehet szerezni ilyen vagy ehhez hasonló maszkot?
(Persze külföldi boltokon kívül.)

LatexLion Creative Commons License 2007.11.22 0 0 6210

2-nél több IP-re azért még nem törölnek, mert ugye fix IP címet kevés szolgáltató ad ingyen... Inkább azt számolják, hány tulajdonban lévő IP tartományt (nagyjából hány szolgáltatót) használ a kedves előfizető egy ciklusban. Az ilyesfajta lebukások elkerülésére próbálkozni lehet közös proxy használatával.

 

Amúgy ez a falkában előfizetés csábító ötlet, de mégis csak csalás... Eredményben hasonló lehet, de egy fokkal korrektebb, ha mindenki előfizet valmire (csupa különböző) és a letöltött képeket elcsereberélik. (A hatályos magyar jog szerint ugyanis a legálisan megszerzett jogvédett anyagok "nem haszonszerzésre irányuló céllal" elég sokféleképp felhasználhatóak. Például a letöltött képekből nyomtathatsz egy falinaptárt egyedi karácsonyi ajándékba [persze a forrás megjelölésével...])

 

Aki szerint pedig a feltörés a legolcsóbb, nos az számolja ki, mennyi munkát emészt fel a művelet... Vagy mennyit kell érte ücsörögni később a sitten...

 

LatexLion

Előzmény: lakk-fetis (6209)
lakk-fetis Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6209

Ez nem rossz otlet, de azok a franya webmasterek sem hiaba kapjak a fizetesuket.

 

Ok sem hulyek, elhiheted azt, hogy figyelik ki milyen IP cimen jelentkezik be. Ha kiderul az, hogy valaki 1 nap, 1 idoben, egyszerre 2-3 IP-n van bejelentkezve, torlik a reget. Aztan reklamalhatsz ha akarsz. Meg akkor is torlik ha 2-nel tobb IP cimen jelentkeztel be egy honap alatt. Mert ugye van egy munkahelyi, meg egy otthoni geped.

Előzmény: latex... (6207)
lakk-fetis Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6208

                            

 

 

                                  Köszönöm

Előzmény: ToMCaT (6203)
latex... Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6207

Sziasztok

 

 

Láttam ment egy kcsi vita meg tanácskozás is ami nagyon is helyes. Nem is erről van szó. Ha valaki akar valamit annak ára van, főleg a letöltésnek. Amire lehgetne kiküszöbölni dolgoket. Én szeméyl szerint arra gondoltam egy csapat/ba kelle állni és valaki regel egy oldalra akkor más is megkapja a kódot és legközelebb a soron köv regeli magát egy másik oldalra és ő adja meg a kódokat. Ez a legolcsobb megoldás a fizetős oldalakra. Szerintem persze a feltörés a legolcsóbb.

Mit szoltok ehhez az ötlethez? Összeállunk és összeírjuk honnan kellene letölteni minél többen vagyunk annál jobb. Azt persze nem tudom hogy működne-e a valóságban is.

 

L...

Kontrol Sende Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6206
Itt az új Girls Aloud style:



és a hozzá tartozó videó:

ITT
Miss Helena Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6205
Lakkcsizma eladó!

Szín: fekete
Anyaga: fényes lakk
Méret: 46-os
Állapot: vadonatúj, egyszer sem használt
Fazon: gogo-táncos
Sarok: blokksarok, 6 cm magas
Ára: 25e Ft
46-os fekete lakkcsizma
Telefon: 06-20-518-7448
E-mail: misshelena@freemail.hu
Gummiboy Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6204
Nem a műszaki háttér hiányzik, hanem az idő. Nagyon sokat kellene foglalkozni az oldallal hogy megfelelő tartalom legyen rajta és egyszerüen nem fér bele. Azért teljesen nem adtam fel, azt nem mondom, hogy sohasem lesz oldal.

1
Előzmény: rubber68 (6200)
ToMCaT Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6203
Tudom, hogy itt nem annyira szokás, mint az iwiw-en, de engedjétek meg, hogy BOLDOG NÉVNAPOT kívánjak Olinak! Talán csak azért is, mert az ő nevében legalább biztos vagyok itt a fórumon.

latexlovaboy Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6202
Azért ne fogadozz ilyen könnyelműen... Kell pár kép ingyé? :)))
Előzmény: StarWish (6199)
latexlovaboy Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6201
Szar látni, hogy már én is igazán régi lettem:)) Mert még emléxem az oldaladra:) Sőt, a levélre is, amit te kaptál érte, és közzé tetted.
Előzmény: Gummiboy (6194)
rubber68 Creative Commons License 2007.11.21 0 0 6200

Tényleg Gummiboy! Most, hogy melíted. Mi van avval a weboldallal amit már nagyon régóta igértetek és nagy csönd van azóta is róla? Csak egy jó gép kérdése csupán? Szerintem Gummigirlt is szívesen látná mindenki. Még akkor is ha ,,csak" azt a fantasztikus maszkot is viselné mint a régebbi fotótin. Abban is biztos vagyok, hogy együtt, vele, ti ketten nagyon kklassz párost alkotnátok. Még akkor is ha csupán egy ,,egyszerű" oldalaltok lenne!!!
Előzmény: Gummiboy (6194)
StarWish Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6199
Köszönök minden hszt! Sokat segítettetek, mi nem gondolkodtunk... Csak elkezdtük. Hogy ez merre vezet, Ti lesztek akik rá jöttök. Az oldalt meg csinálom, de arra rájöttem nem lesz egyhamar aranybánya (fizetős). Mindettől függetlenül, várjuk továbbra is az ötleteket, esetleges kritikákat. Szeretjük a fórumot, s az itteni embereket. Ezen semmi nem változtat (részemről).

Ha más nem, de az biztos, hogy feketén többet képet nem szedek le! (Nincs értelme, mi lenne ha velem tennék?)

Köszi mindenki a támogatást!
lakk-fetis Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6198

Hali

 

Azt hiszen egy kicsit elbeszelunk egymas melett.

En nem azt mondtam, hogy ne csinaljak !! Inkabb csak arra hivtam fel a figyelmet, hogy nem attol kell fizetosse tenni egy oldalt, hogy valaki vesz egy jo gepet !!

 

Ha valaki meg szeretne mutatni magat, neagyisten' jominosegu kepeken, nosza rajta !! Semmi gond, örülünk neki.

 

A mondokam csak annyi volt, hogy mitol lesz egy jo oldal eladhato.

 

 

Előzmény: _ghost_ (6197)
_ghost_ Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6197

 

Na ezzen tényleg nem sok vitatható van..

De mégis..

 

Az a nagy igazság, hogy ma, Magyarországon semmit sem érdemes csinálni.. :)

 

Anno egy ismerőssel mi is elkezdtünk gondolkodni egy vállalkozáson. Sima vendéglátó-ipari egység lett volna jó kapcsolatokkal..

 

Először persze legálisan számoltunk, de még a legoptimistább becslés szerint is hatlamas ráfizetés lett volna.

 

Aztán csak úgy kíváncsiságból el kezdtük számolni, hogy mennyit hozna "szürkén" Számoltunk lebukási kockázatot meg minden, de még így sem nagyon jöttünk ki pluszba..

 

Pedig biz isten próbáltunk optimistán is számolni.

 

És mégis..

 

Ha körülnézel nem kevesen megélnek belőle. Ki törvényesen ki nem.

 

Egy szóval a tanúlság az, hogy "van amikor azt kell mondani: szarok rá. És belevágni" (Aki megírja melyik filmből idéztem, kap egy zöld pontot ;)

 

Úgyhogy kedves Night-Star-Girl-Wish (osszátok be :P), hogy szintén idézzek valakitől (emlékezetből):

"kudarc az, ha a kezünkben van a megoldás kulcsa és nem használjuk fel. A nem sikerült pedig az, ha mindent megtettünk de nem jött össze"

 

Nem sikerültnél lehet nyugodtan aludni kudarcnál nem ;)

 

Uff

 

 

Előzmény: lakk-fetis (6186)
hardwood Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6196
 

Az előző parti maradék belépőjegyei reális áron eladók!

Még 39 napig érvényesek!!

:-)

Előzmény: dóri_brown (6193)
lakk-fetis Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6195

Ott csak kiskapu van.... :) A kiskapun annyi-amennyi :)

 

ööööö.... a francba, akkor mennyi lehet a nagykapun ??

 

na ennek utananezek.

Előzmény: dóri_brown (6193)
Gummiboy Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6194
Valamikor régebben még amikor az FHLS indult, és virágzott :) én is üzemeltettem egy websiteot. Az igazán régiek még emlékeznek biztos rá. Elöször kisebb videók voltak fent késöbb pedig a legnagyobb nevek, cimek jelentek meg teljes változatban. Egy szó mint száz full fetish warez volt, fizetős ftp megoldással. Amig a kiadók meg nem találtak :) Akkor persze leálltam és bezárt a bazár. Sajnos még mindig a "fekete" dolgok hoznak legjobban.
Az ftp-ről egy Marquis, vagy Gwenmedia filmet letudtak tölteni mondjuk 300 forintért ahoz képest hogy 1 film ugy átszámolva közel 10.000.- forint és ráadásul idehaza még csak kapni sem lehet. Szóval sokaknak megérte és nemutolsó sorban több száz filmből lehetett válogatni.
Késöbb jött a gondolat, egy saját tartalmú website elkészítésére. De ahogy ezt Lakk-Fetish tökéletesen leírta előttem, megfelelelő mennyiségü, minőségü háttér nélkül lehetetlen megcsinálni.

dóri_brown Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6193

Csatlakozom...

Tipikus magyar virtus :)

Ha valamit ingyen csinálsz, azt fikázzák,

ha fizetni kell érte, azon felháborodnak.

Szinte látom, ahogy az ilyenek tiltakoznak fizetésnapon... :)))

Ezennel követelem, hogy fétispartyra is legyen egy kiskapu, ocsóér' !!!

LTX-fan Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6192

A Lycra, Bőr, Latex, Lakk holmikon kívűl szeretem a maszkokat, gázmaszkokat is
LTX-fan Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6191
Sziasztok !

LTX-fan vagyok 29 éves. Régóta olvasom már a forumot. Engem is kiskorom óta érdekelnek a testre simuló és csillogó holmik. Kerdetben a Lycra később hozzájöttek a Bőr, Latex, Lakk holmik. Amikor végre lett internetem első dolgom az volt, hogy ezekre a holmikra kerestem rá. :-))))


Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki nem tudja hogyan lehet erről az oldaról letölteni (rapidshare.com) ?


Előre is köszönöm a segítséget

corp Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6190
Milyen igaz:)
Előzmény: LatexLion (6183)
NightGirl és StarWish Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6189
Fejethajtok! Igazad van! Nagyon erre nincs mit írni. Végig gondolva rémisztő... Hogy egyszer mi is szeretnék ezt csinálni :S De akkor is igazad van! Az, hogy sikerül is e... Remélem, mert mindketten élvezzük, mint a közösséget, mint a ruhákat!

Tisztelettel: StarWish
Előzmény: lakk-fetis (6186)
latexlovaboy Creative Commons License 2007.11.20 0 0 6188
Ja, és két magyar oldal megy régebben pénzért, de csak külföldieknek szól, magyarul nincs is semmi a menüben. A torturegalaxy és a mood/elitepain. Az elitepain magyar ip-ről be se enged:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!