Keresés

Részletes keresés

Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.06.10 0 0 40
Andd Te nethuligán. Remélem legközelebb megfogadod az öregebb tanácsát h melyik meccsre menjél így talán még egyszer velem is eljöhetsz bár ehez pisztoly barátunk beleegyezése is szükséges :)
Előzmény: Törölt nick (38)
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.06.10 0 0 39
Általában nem de volt már néhányszor h rá kényszerültünk.
Előzmény: a hentes (37)
a hentes Creative Commons License 2002.06.08 0 0 37
Jegyüzérektől szoktatok jegyet venni?
Előzmény: Mastino Napoletano_d (36)
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.06.08 0 0 36
HA nincsennek meg a félidő régebbi számai akkor nem tudod visszakeresni. mindíg kocsival megyünk mert így több meccset betudunk húzni egy hétvége alatt.

Gili,

Ismerjük egymást nemrég volt egy negcserés bizniszünk.

Üdv, Mastino

Előzmény: a hentes (34)
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.06.08 0 0 35
Soproni,

Ide írhatsz FdL és BRN-es cuccokkal kapcsolatban:materiale@fdl.it
Bár ilyenkor nyáron nem a legszerencsésebb rendelni mivel a szezon vége felé elég szegényes a kínálat, erről a derbyn személyesen is meggyőződtünk, persze sálakat, pólókat,matricákat tudsz venni de a legkirályabbak kifutottak az tuti. Ősztöl lesznek uj anyagok és ha minden igaz végre kint lesz az FdL 30 éves történetét bemutató könyv is. Viszont tényleg a legjobb ha személyesen nyúlsz bele a cuccokba, soprontól igazán nincs messze a Curva Sud :))

Előzmény: soproni (33)
a hentes Creative Commons License 2002.06.07 0 0 34
hol kereshetem vissza a képeid? Te , hogy szoktál kimenni a meccsekre? busszal, kocsival?
Előzmény: Mastino Napoletano_d (31)
soproni Creative Commons License 2002.06.07 0 0 33
Valaki segítene?
Szeretnék beszerezni eredeti Fossa Dei Leoni, vagy bRigate Rossonere cuccokat!
Ha v.ki tud segíteni...az segítsen!:) Köszy!

ui.: Ne azzal kezdjétek, hogy menjek ki Milano-ba!:))

Gili Laci Creative Commons License 2002.06.07 0 0 32
Mastino !
Ismerjük mi is egymást ?
Tényleg, az itteni gyüjtök közül kivel nem vagyok még cserekapcsolatban ?
Várom, hogy jelentkezzetek !
Előzmény: Mastino Napoletano_d (31)
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.06.07 0 0 31
Igen ezen voltam. Általában fotózni szoktam így ritkán vagyok a kanyarokban (sajnos)a félidőben is az én képeim vannak erről a meccsről ha visszakeresed akkor rájöhetsz h ismersz e , ha gyüjtöd a fotókat akkor biztos találkozhattál már a nevemmel.

üdv, Mastino

Előzmény: a hentes (30)
a hentes Creative Commons License 2002.06.06 0 0 30
a 99-es ez volt?

teszel be a milánosokról képet? Ezen a meccsen is az fdl-ben voltál?Mi is lett a meccs vége? Hát nem volt rossz a túra , mi ismerjük egymást?
bocs a sok kérdést.

Előzmény: Mastino Napoletano_d (29)
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.06.06 0 0 29
Kétszer voltam 99-ben az Always AC Milan-os koreográfiánál legutóbb pedig az idei csillagos látványkor. Jó kis túra volt igaz Viking?Bár szerintem a Como-Modena ütötte a derby-t.
Előzmény: a hentes (28)
a hentes Creative Commons License 2002.06.06 0 0 28
melyik milánói derbyken voltál?
Előzmény: Mastino Napoletano_d (21)
a hentes Creative Commons License 2002.06.06 0 0 27
jaja inter-atalanta meccsen tavaly a bergamoiak kaptak egy égő motorbiciklont a fejük mellé
Előzmény: V Guerrieri (26)
V Guerrieri Creative Commons License 2002.06.06 0 0 26
Érdekesek egyébként arrafelé a táborok ellentétei: sokszor karöltve, együtt énekelve közelítik meg a stadiont, bent viszont olyan szinten szidják egymást, hogy nocsak. Máskor meg minden tradíció nélkül egymásnak esnek nem is rivalizáló táborok. Teljesen esetleges a dolog. Mondjuk a rosszabb helyzetben azok a táborok vannak, akik mondjuk ellentétben vannak a salernoiakkal, de elég kevesen vannak ahhoz, hogy az alsó vendégszektorban helyezzék őket el. Ilyenkor flakonokból pisával szokták őket locsolni! Az milyen? Milánóban is rendszeresen dobálják görögtüzekkel, meg mi1mással az aktuális vendégtábort.
Biztos olvastátok, hogy nemrég meg a bolognaiak Torinóban késeltek meg egy (vagy két?) embert megérkezésükkor.
V Guerrieri Creative Commons License 2002.06.06 0 0 25
A C ligás playoff-ok, playout-ok a legkirályabbak! Összeszedettebb is a szurkolás, a lelkesedés, a tét, és az A ligás táborokhoz képest kisebb létszám miatt. Rengeteg vendégszurkoló, és szinte tuti koreográfia, vagy piro. Az idén sem volt ez másképp!

Bár minden meccsről nincs infom, de pl. a Spezia-sok hihetlen, mit műveltek Triesztben, az egyébként általam nem sokra tartott hazaiak kiszászlós koreot csináltak. Kár, hogy a Spezia nem jutott fel, mivel a Livorno viszont igen, megnéztem volna egy B ligás Livorno-Spezia-t. Így Pisa-Livorno sem lesz jövőre. Viszont kíváncsian várom a Hellas Verona-Livorno meccset, oda-vissza! A csontkomcsi bordók ismét sarlós-kalapácsos koreot csináltak a feljutás ünneplésekor, a volt BG pedig ugye nem csipázza a balosokat annyira...

Ezenkívül most még a Lanciano-Taranto vendégei (úgy három-négyezren) produkáltak átlag felettit, egy emberként szurkoltak végig. Most a Catania ellen egy gólos hátrányban vannak, de remélem a hazai visszavágón ők jutnak fel, és jövőre ugyancsak izmos lesz a B liga szurkolói szempontból.

Előzmény: Mastino Napoletano_d (21)
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.05.31 0 0 24
'99-ben voltam a Ge-Samp-on, teljesen bekes volt a legkor. Kocsmakban kozosen soroztek az ellenek, a stadion melletti utcakon kozosen kozelitettek meg a stadiont. Bent a stadionban mentek a szidalmak + kiirasok de semmi tobb. '2000-ben is voltam a Samp-Ge -n de a meccs helyett csak az Ultras Tito torzshelyet tudtuk meglatogatni mivel a nagy esozes miatt kesobb jatszottak le a derbyt :(. Az UTC vezetoi is megerositettek a latottakat hisz elmondasuk szerint sem akarnak testi kontaktust eszkozolni a genoani-kal mivel egesz heten egyhelyen tanulnak,dolgoznak,sportolnak,stb. Ugy van vele mind ket fel h van eleg mas tabor akiket be lehet fenyiteni (ld: iden Genoa-Modena.)

udv, Mastino

Előzmény: a hentes (23)
a hentes Creative Commons License 2002.05.30 0 0 23
a Samp-Genován se volt balhé?
Előzmény: Mastino Napoletano_d (21)
Gili Laci Creative Commons License 2002.05.30 0 0 22
Azt én is igazolhatom, hogy az utóbbi években a Pisa-Livorno az egyik legnagyobb durranás ....
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.05.30 0 0 21
Ciao,

Volt szerencsem eleg sok olasz meccset eloben megtekintenem. A 4 klasszikus derby mindegyiken voltam mar, de a tapasztalatom az h ezek a meccsek sokkal bekesebbek mint egyeb mas kisebb rangadok. Persze a hangulat az fantasztikus azt tenyleg csak eloben lehet beszippantani. Balhe szemszogebol a Bresciai,Atalantai,Napoli idegenbeli turaik biztosra vehetok h nem mulnak el incidens nelkul. Nagyon jo a Pisa-Livorno-Spezia-Lucca negyszog barmilyen parositasban persze mas C ligas meccseken is gykoriak a meleg szituk.
A most zajlo play off, paly out osszecsapasok is a kedvenceim koze tartoznak.

Udv, Mastino

AD 1982 Creative Commons License 2002.05.29 0 0 20
Hali Mindenki!

Gondoltam beköszönök ebbe a topicba, hiszen engem is érdekel a csizmaországi ultramozgalom. Sajnos én nem jártam elégszer Italiába meccsen, de majd ha megnövök akkor bepótlom :)

V Guerrieri: A verekedésekhez még egy-két helyszín, alkalom: Verona-Roma -amikor visszajutott az A-ba a HV (idén?, tavaly?) az első fordulóban Veronában volt egy ici-pici attak. Azt hiszem a Fio-Bologna is idekívánkozik a Fio-Napoli és a Salernitana-Fio meccsek mellett -ez utóbbiban még érdekelt is lehetsz talán egyszer (ha jól sejtem a nevedből). +venetói derbik: Vicenza-HV, Padova-Venezia. Hirtelen csak ennyi új ugrott be. Ja, illik még megemlíteni a dél-olasz-szicílai meccseket, ezek elég melegek lehetnek.

Üdv!
AD

G. Peti Creative Commons License 2002.05.29 0 0 19
Majd nyáron elviszlek, ha minden jól megy!:)

Meccsen sajnos nem voltam Olaszországban (épp nyári szünet volt), de láttam a Friuli Stadiont (Udinese), Velencében Ultras Unione graffitit a falon és az első újságosnál kaptam Supertifót. Bárcsak a 3. Félidő is itt tartana!

Előzmény: soproni (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 18
Igen? Ha nem mondod sose jöttem volna rá... :))
Előzmény: V Guerrieri (16)
V Guerrieri Creative Commons License 2002.05.29 0 0 17
Láttam már pár meccset élőben arrafelé, de kívülről teljesen békés volt minden. Egyedül a bergamóiak birkóztak egy nagyobbat a carabinierikkel Rómában a meccs előtt, de azt se láttam :-(
Viszont a tavaszi Toro-Juve-n nagy balhék voltak a stadion körül. De verekedések mindig akadnak. Most a parmaiak verték ki a zsarukat a San Siro vendégszektorából nemrég, a Venezia-Toro-n a vendégszektor előtti tizanhatoson belül csaptak össze a két fél ultrái, amibe aztán a zsaruk is bekapcsolódtak. A Brescia-Atalanta oda-vissza tradicionálisan háborús övezet, tavaly is csak azér nem volt nagy botrány, mert Reggio Emiliában játszották a meccset. A livornoiak minden alkalommal szétszedik a pisai belvárost, akárcsak fordítva, és akkor még nem beszéltünk a Fiorentina-Juvéról, meg a Brescia-Atalantákról. Tavaly a brescaiakat a saját stadionjukból csak órákkal a meccs után merték a zsaruk kiengedni, mert a kék-feketék "elfoglalták" a szomszédos utcákat, és a zsaruk nem tudtak velük mit kezdeni. Tavaly volt még Verona-Vicenza, Verona-Napoli, mindkétszer utcai harcok... Soroljam még?
A röhej, hogy Knézy minden magyar kerításrázáskor fennhangon hirdeti, hogy bezzeg a nyugat! Tiszta hülye...
Szerintem ne mondd, hogy csak a Lazio, és a Roma. Ott van a Juve, az Inter, a Reggina, Salernitana, Napoli...mind félelemetesek.
Előzmény: Törölt nick (12)
V Guerrieri Creative Commons License 2002.05.29 0 0 16
"Nekem vannak haverjaim akik már voltak olasz meccsen (nem tudom ismered-e öket?), azt hiszem pont a 3-3as Juve-Toron... "

Nem mondod, öreg! :-)) Hát én vagyok az egyik haverod!!! :-)))

Előzmény: Törölt nick (11)
V Guerrieri Creative Commons License 2002.05.29 0 0 15
A Juve-Toro tényleg a 3-3-as volt. A tavaszi 2-2-es visszavágó sem volt rossz, főleg a kétfázisos, nagyzászló alatti csíkos koreográfia az északi oldalon. A www.fototifo.it "Last events" rovatában találsz róluk fotókat. Persze nekem papírképeim is vannak... :-) Sőt, felvettem diktafonra a szurkolást, akárcsak a Lazio-Atalantán az északi, és a Como-Modenán a nyugati kanyarban.
A Milan-Inter fotói fenn vannak a www.fdl.it és a www.curvanordmilano.it honlapokon.
Van még néhány élményem, de röviden: soha nem lesz Magyarországon olyan tábor, ami megközelítené az olasz színvonalat. Egyszer ott kell lenni köztük annak, aki ezt az ultrásdit komolyan gondolja.
Fotókat szívesen adok el bárkinek, nemcsak az utaim fotóiról. Csak profi fotókkal foglalkozom.

Hajrá Diósgyőr!

Előzmény: a hentes (9)
a hentes Creative Commons License 2002.05.28 0 0 14
szerintem a juve meccsei nem olyan kemények , nem annyian szeretik torinoban a juvét
soproni Creative Commons License 2002.05.28 0 0 13
jaja
Egyszer egy ilyen meccsre kéne lenézni!:)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.28 0 0 12
Olaszország leghírhedtebb ultrái az AS Roma és a Lazio elvadultjai. Ha ők összecsapnak, akkor ott nem nő a fű. Híres csaták a Juve-Roma és a Juve-Lazio meccsek előtt. Ott nincs irgalom.
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.28 0 0 11
Nekem vannak haverjaim akik már voltak olasz meccsen (nem tudom ismered-e öket?), azt hiszem pont a 3-3as Juve-Toron... És tervezem, hogy az összel én is kimegyek velük egy hétvégére.

ciao!

Előzmény: V Guerrieri (8)
soproni Creative Commons License 2002.05.28 0 0 10
Még fiatalkoru vagyok, de ha elmulok 18 fogom a fater kocsiját, és meg sem állok a San Siro-ig! Természetesen a FDL szektorába foglalnék helyet!:)

FORZA MILAN!!
HAJRÁ SOPRON!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!