Azt azért jegyezzük meg: a Mezőkövesd "csak" zsarolja az MLSZ-t, ami nagyon nem szép, viszont a kialakult helyzetért mégis előbb felelős a csodálatos Újpest korábbi szélhámos vezetősége, a jogokkal bűvészkedő utódaik, meg az erre rábólintó mindenféle fórum - maga az MLSZ.
én mintha úgy emlékszem hogy pont a Vasas benttartása után módosítottak a szabályokon hogy amelyik klub kiesik az mindenképp megy alsóbb osztályba és nem lesz szerencsés benmaradó
Csányi nem hülye. Bőven megéri neki. A tőzsdén visszakereste az állítólagosan beletett pénzét. Ha a Mezőkövesd miatt felemelik az NB1 létszámát, tényleg nincs miről beszélni. Már így is bőven az utolsó csepp utáni állapot van, de ha ez is meg lesz, előbb - utóbb elmúlok mindenkinél a stadion mámor. Vagy most az a helyzet van, hogy pár stadionért ezek azt csinálnak amit akarnak ? Mi meg csak kuss, és taps?
egyelőre csak 9 csapat szavazta meg 18-as NBI-et, normális demokratikus országban a Kaposvár és Kövesd szavazata ilyenkor nem számít, mert igencsak érintettek a dologban.
Ha meg 18, akkor is kéne lennie legalább egy Kaposvár-Gyirmót osztályozónak.
Ezzel a Tállaival (?) meg a többivel engem már régen a hajdani komcsik kedves vadászkirándulásaira emlékeztet a dolog: oszt mi van veletek Jóskám, ne is kérdezd Szabó elvtárs, baszakodnak a csapattal, na de Jóskám, ne aggódj, megoldjuk, hopp, ott egy vaddisznó, ha megbocsátasz...
Nem mondom, hogy Csányi az egyetlen elhivatott, tiszta, naiv ember a magyar fociban, de rohadtul nem értem, mit akar még mindig ezzel a gátlástalan turáni bagázzsal szemben. Ezzel a létszámbővítéssel is őt challenge-elik.
"Az előírás szerint az előterjesztés kizárólag maximális támogatottsággal kerülhet az MLSZ elnöksége elé, márpedig a tartózkodó szavazat nem számít elutasításnak,"
Csodálatos, hogy az mlsz-től mindig tudok újat tanulni. Tehát ha az előterjesztést csak a Mezőkövesd támogatta volna, a többi meg mind tartózkodik, akkor is elfogadott lenne? Maximális támogatottságú? :-))))
Ja hogy az előterjesztés is a Mezőkövesdé? Hát elmennek ezek a jó kurva anyjukba. Meg azok is, akik nem merik leszavazni az államtitkár úr csapatát. Valahogy a parlamentben is így szoktak történni a dolgok: a fejesek (Puskás, Vidi) távol maradnak, hogy őket ne szennyezze egy ilyen döntés, a közvetlen második vonal tartózkodik, a sameszok pedig megszavazzák.
Óh, yeee. Lesz ebből tizennyolcas NBI, és akkor mindenki jól jár. A Kövesd mert nem esik ki, cserébe békén hagyják az Újpestet. Sőt még a fradisták is, hiszen a drága bérletekért két meccsel több jár. Csak fel ne emeljék még jobban az árakat.
Szerintem már a 4 perc sem lett volna indokolt, az Atleticosok nem húzták az időt látványosan. A három perc lett volna a reális, a gól meg azon belül esett, tehát nincs miről beszélni.
Az 5 percen magam is meghökkentem, szerintem semmi nem indokolta. Csakhogy a gól bőven a 93. percen belül esett, a három perc pedig abszolút reális volt, tehát a gólnak semmi köze az "until we score"-hoz.
Amúgy visszagondolva, le a kalappal az Atlético előtt, a végén nem fetrengtek 10 perceket a földön. Pedig láthatóan teljesen elkészültek az erejükkel, jöttek a görcsök, tehát nagyon nem is kellett volna színészkedniük.
CR egy hólyag, a nyári VB egyik legszebb pillanata lesz, amikor sírdogálva levonul a pályáról.
Igazából a Reál egy sokkal jobb erőkből álló csapat, az Atletico taktikájának meg egy része kizárólag arra irányult, hogy a meginduló játékosokat felrúgják minél előbb. Simeone ugyanezt csinálta játékoskorában, már akkor sem volt túl szimpatikus. Ettől függetlenül hazaérhettek volna, ha nincs az "until we score" hosszabbítás.
A bl elejéről idézném a Heineckent: azért nem fizetünk, hogy Kelet-Európában nézzék a reklámjainkat. Pluszban ott van még az a fajgyűlölő, soviniszta Platini* az élen. Mit vársz? Jön majd ez a nemzetek ligája. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy bezárják a karámba a kisebb csapatokat, ne zavarják a nagyobbakat a pályán.
*lásd az 1995-ben általa is aláírt szennykiáltványt a Fradi ellen. Az Üllői úton huhogtak, de akkor kussolt a köcsög, amikor a madridi meccsen horogkeresztes zászló volt a madridi kapu mögött.
Talán nem véletlen az sem, hogy öt percet hosszabbított a bíró. Meg kéne majd nézni egy ismétlést és mérni a második félidőben a hosszabbításra okot adó időt.
Ez a CR meg egy orvosi eset, ostoba pojáca, nem sportember.
Fölösleges az önkritika, hiszen az maga a csoda, hogy ez a csapat a BL-döntőben van. Ilyesféle döntős utoljára az FC Porto volt 2004-ben. Nekik akkor sikerült nyerni, mert a sztárklubok a döntő előtt mind elhullottak, a Monaco pedig nem volt akkora szám.
Megjegyzem, mit nem adnék egy, a 2004-eshez hasonló BL-döntőért! Egy Galatasaray-CSZKA Moszkva vagy Liverpool-Schalke, esetleg Celtic-Napoli finálé. Csak azért, hogy a sok világsztárvásárolgató köcsög egytől-egyig mind égne egy nagyot.
Olvastam. Azért a 3 évvel ezelőtt történtekre nem mondanám, hogy az már rég volt, az egy másik Atletico lett volna.
Az meg megint furcsa logika, hogy az adósságfelhalmozás közben megvett játékos árát a "az még más Atletico volt" szöveggel illetjük, de az érte most kapott pénzt meg már a 0 szaldós gazdálkodáshoz vesszük.
És tavalyról is van egy ilyen rész:
Az Atlético Madrid 2013-as pénzügyi beszámolójából kiderült, hogy tavaly a számláik 37 százalékát, vagyis több, mint harmadát nem tudták az állam által megszabott 60 napon belül teljesíteni.
Ezzel együtt nálam a 3 dobogós közül a legszimpatikusabbak voltak idén.