Keresés

Részletes keresés

llamada Creative Commons License 2004.02.07 0 0 285
Akármit is hordanak össze, a Bioptron fénye csak a közvetlenül bevilágítható szöveteket éri. Mélyebb rétegekbe legfeljebb a hőhatása érhet le, de arra meg egy huszadannyiba kerülő infralámpa sokkal hatékonyabb. Azt hiszem, van egy tényleges "hatásspektruma" annak a szerencsétlen Bioptronnak, amire aztán ráhúznak minden létező más csodálatos képességet, hogy még többeknek lehessen eladni 100-150eFt-ért a kb. 5-10eFt körüli anyagkökltségű műszert.
Előzmény: judik (282)
judik Creative Commons License 2004.02.07 0 0 284
Nem tudom mi az a Forever Living Product. És ha arra gondolsz, hogy azért írtam ilyeneket, hogy "összehozzak" egy bemutatót magamnak vagy másnak, akkor tévedtél.
Engem ez a része nem érdekel.
Pusztán ennek a forumnak a témájához szerettem volna hozzászólni személyes tapasztalatommal.
Mondjuk én azért olvastam végig a hozzászólásokat, hogy a konkrét lámpahasználatról tudjak meg többet, ehelyett jó magyar szokás szerint megint aróól folyik a vita, hogy "mennyi az anyagköltsége", meg hogy mennyire lehúzzák az embert.
Ez nem újdonság! Viszont a bioptron lámpa újdonság, legalábbis számomra. És szeretnék minél többet megtudni a használatáról, hatásairól.

Pl. megvettem a kezeléseket leíró könyvet, de sok dolog kimaradt belőle sztem.
Amiket én megtudtam, szívesen leírom, hátha valaki nem tudta.

-Nem tudtam pl. hogy milyen távolságra kell tartani a lámpát a kezelt felülettől?
-Ált. 10-15cm közt jó (Pro lámpa), de fontos, hogy ha pl. egy gyulladt sebet lámpázunk, akkor olyan távolságra kell tartani, hogy ne érezzük a lámpa melegét. Ez a kis lámpa esetében is betartandó, megspékelve a megfelelő szín használatával.

-Hogy mikor mennyit ezt írta a könyv, erre megerősítést is kaptam: reggel és este 2 lámpázás, közte minimum 1/2 óra szünet. És egyszerre több "problémát" is lehet.

Én szerintem mindenkinek másképp reagál vagy egyáltalán nem reagál a szervezete a polárfényre. Nekem az arcüregemre nagyon jót tett, a barátnőmnek a fájó derekán enyhített sokszor és anyukám arcidegzsábáján is bizsergető érzést vált ki.

Írjatok!
Üdv

J.

Előzmény: Törölt nick (283)
judik Creative Commons License 2004.02.06 0 0 282
Üdv mindenkinek!

Nekem egy Bioptron Pro lámpám van, kb 1 éve vettem (amúgy Érdről).

Igaz, nem volt olcsó, de egy "betegségemre" gyógyír volt! Most 30 éves vagyok és már gyerekkorom óta hajlamos voltam arcüreggyulladásra -emlékszem, mindig kellett járnom ultrahangos kezelésre :-) - emiatt minden télen szenvedtem emiatt, nem volt kellemes.
A lényeg, hogy tavaly télen kb. 2-3 szor meglámpáztam az arcüregem és nem is gyulladt be. Idén sem, pedig azóta nem lámpáztam (az arcom).
Így már azt mondom, nem volt "kidobott" pénz!

Néha a fáradtság vagy front miatti fejfájásomat is sikeresen kezelem.

Csak sajnos nincs türelmem pl. egy immunrendszer erősítő program végigviteléhez, pedig bevallom, rámférne.
Aki írta, igaza volt, a megelőzés fontos (lenne).

Érdemes még eljárni Bioptron/Zepter találkozókra, mert a "kötelező" termékrábeszélőket néha összekötik egy kis beszélgetéssel, ahol lámpával dolgozó doktort/doktornőt hívnak meg, akik bizony a könyvekben nem található fontos dolgokat mondanak.
Na de nem jártatom tovább a szám!
Még írok, ha nem zavarok vele senkit.

Sziasztok

J.

rézgálic Creative Commons License 2004.02.01 0 0 281
Nem lepődnék meg ha ennek a topicnak a felfutásához egy érdi zepteres cégnek is lenne némi köze. Túl sok itt a véletlen egybeesés. De ha nem akkor is bűzlik itt valami. Mondom ezt annak ellenére, hogy én is vettem egy nagylámpát, ugyan nem saját használatra, és még azt is megkockáztatnám, hogy nem haszontalan a cucc. Azt azonban egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy kétszázezret elkérni egy ilyen szerkezetért megközelíti a bűncselekmény fogalmát. Az egyébként megint csak átgondolandó, hogy "akcióban" nagylámpa ára+25e forintért egy kislámpát is adott a Zepter ami azt jelentheti, hogy a 25 ezer is tartalmaz még megfelelő nyereséget, nem pedig a 100ezer.
Egyébként meg a levakarhatatlan direktmarketingesektől mentsen meg a Jóisten mindenkit.
hiroshi Creative Commons License 2004.01.30 0 0 279
Mi benne az értelmezhetetlen?
Előzmény: bioptronlány (277)
csogu Creative Commons License 2004.01.30 0 0 278
Felfedezte az elemlámpát, na:)))))
Előzmény: bioptronlány (277)
bioptronlány Creative Commons License 2004.01.30 0 0 277
hiroshi, amit beirtál számopmra értelmezhetetlen.
hiroshi Creative Commons License 2004.01.29 0 0 276
Sziasztok, úgy hallottam megjelent egy új lámpa a piacon, minőségre semmi kivetnivalót nem hagy maga után, sőt... Árban viszont igen kedvező! 60e Ft körül (részlet meg minden) és akár hordozható is!
Előzmény: annavagyok (274)
riki86 Creative Commons License 2004.01.29 0 0 275
Sziasztok!
Égésre hatásos a lámpa?
Tegnap rántott májat sütöttem és szerencsétlenségemre a máj pont akkor durrant szét, amikor a fröccs.gátló fedőt felemeltem, hogy megfordítsam a májat. Pont bele az olaj az arcomba. Mára már egy kicsit rózsaszínes-lilás és heges lett, hólyag csak a kezemen lett. Anyukám javasolta, hogy lámpázzam meg. Vajon van értelme? Nekem a régebbi kicsi fekete lámpám van.
Félek, nehogy sokáig ott maradjon a nyoma. Az egyik a szemem sarkában van, a másik a szám szélénél, a harmadik (ott többféle méretben) az állcsontomnál.
annavagyok Creative Commons License 2004.01.29 0 0 274
Kedves levelezőtársaim, nagyon örülök a mailben irt tapasztalatoknak, de szívesen venném, ha itt a fórumon is megosztanátok, minél többet megtudjanak a lámpáról.
Engem egyáltalán nem zavar, ha új nevet regisztráltok, én megértem, nem szívesen teregeti ki az ember egyes testi bajait.
Azért örülök, hogy ilyen sokan elolvastátok az eddigi hozzászólásokat.
napsugarka Creative Commons License 2004.01.29 0 0 273
Anna, a barátaink érdeklődnek a lámpa felől (nagyon meggyőző volt számukra, hogy a keresztgyerekeink nem betegedtek meg. Megemlítettem, hogy itt sok mindenről olvashatnak, ajánlottam, vegyék fel Veled a kapcsolatot. (Sz. Krisztián, W. Patrik)
világfi Creative Commons License 2004.01.28 0 0 272
Csak annyit szeretnék hozzátenni, sajnos a prosztata gondok engem is éríntettek, az orvosom ajánlotta a fényterápiával való kezelést.
Nagyon örülök, hogy megúsztam a műtétet, de még jobban, hogy megszűntek a szürnyű, kellemetlen fájdalmaim. Sorstársaimnak kívánom, próbálják ki, remélem segít rajtuk is.
Előzmény: Annykó (271)
Annykó Creative Commons License 2004.01.28 0 0 271
Aki nem tud róla! Számtalan betegség, kellemetlen tünet vezethető vissza az emésztési problémára. A csecsemőmirigy visszahúzódása után a vastagbél vette át a szerepét. A vastagbél napi ürítése nagyon fontos. Ha ez nem rendszeres, az ott felgyülemlett méreganyagot a szervezet újra "visszaszívja" és újra végigjára a méregtelenítő utat, miáltal a szervezet felesleges terhelésnek van kitéve. A méreganyag lerakódhat az izületekben is. Megmutatkozik csúnya pattanások formájában.
A prosztata gyulladás kialakulásának oka, a nem megfelelő méreganyag kiürülése, lehet még húgyhólyag-húgyvezeték gyulladás, amelyek a daganatos betegségig is elvezethetnek.

Sokan úgy próbálják megoladni az emésztési problémákat, hogy végigkisérleteznek több féle gyógyszert. teát.

A Bioptron lámpa napi használatával (a vastagbélre irányított kezeléssel) az emésztési problémákat is kezelhetjük.

Infandilis Creative Commons License 2004.01.27 0 0 270
Miért, úgy hallottam hogy világít, vagy még azt sem?
Előzmény: doktorbb (266)
csillagfürt Creative Commons License 2004.01.27 0 0 269
Kedves Anna, családdal megbeszélve, szeretettel várunk. Telefonszámot mailben elküldöm, nekünk jó a hétvége.
Előzmény: annavagyok (268)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.27 0 0 268
Igen, sajnos ilyen tapasztalatom már nekem is volt. Az első rekció, - olyan körben, ahol még nem ismerik a Bioptron lámpát - ha ilyen sok mindenre lehet használ, akkor az semmire sem jó. Persze ez abból adódik, hogy nem ismerik magát a fényterápiát, és az azzal való gyógyítást. Nem tudják, hogy már a Rómaiak is ismerték a fény gyógyító hatását.
A tudomány mindíg hoz valami újat. A lézerrel való gyógyítás is először értetlenséget váltott ki az átlagemberben. Mert azért lássuk be, jogosan vetődött fel az egyszerű kérdés, mi az, hogy egy fénysugárral gyógyítani, műteni, vágni, rockkoncerten lézershowt rendezni és még sok más dolgot lehet csinálni.

De felmerül egy másik kérdés is. Elismerem a hasznosságát, de hajlandó vagyok-e anyagilag áldozni rá. Tapasztaljuk, hogy a betegség megelőzésére nagyon-nagyon kevesen gondolnak (arról nem is beszélek, hogy áldoznak is). Pedig nap mint nap halljuk a médiában, nagyobb hangsúlyt a megelőzésre.
Az emberek egy része minden területen előre látóan gondolkodik, az egészségmegőrzés is fontos számukra (egészséges étkezés, sport, aktív pihenés, kikapcsolódás). De mi van a többiekkel. Csak a mának élünk gondolkodásmód jellemzi Őket. Ha fáj a foga, nem megy el betömetni, megvárja, amig ki kell húzni. Fáj a gyomra, szedi a tablettákat, ahelyett, hogy azon gondolkodna, miért is fáj.
Allergiától szenved az ország nagy része. A gyógyszergyárak remekül profitálnak. A megoldás igen egyszerű, az immunrendszer erősítése. Jön az influenza, a gyógyszergyárak remekül profitálnak, a megoldás igen egyszerű ................ stb.

Cukorbeteg, sok bajjal (magas vérnyomás, ingadozó vércukorszint, végtagi erek meszesedése, stb) szedi a rengeteg gyógyszert, (mellékhatások). Ha ismerné a fényterápiát, sokat segítene az állapotán.
Nem azt kívánom állítani, hogy mindenre kizárólag a fényterápia a megoldás. Azt állítom, hogy a tapasztalatok bizonyították, a fényterápia alkalmazásakor csökkenthető a gyógyszerek mennyisége, esetenként el is hagyható, és vannak olyan példák is, ahol gyógyszeres kezelés nélkül is hatásos a fényterápia.

Tehát alkalmazhatjuk önmagában is és kiegészítő terápiaként is, a lényeg abban van, hogy segít a szervezet öngyógyító erejét stabilizálni.

Előzmény: nagyimami (267)
nagyimami Creative Commons License 2004.01.27 0 0 267
Egy kolleganőm a férje miatt vásárolt egy lámpát. A férje kézzel-lábbal tiltakozott a kezelés ellen. A kolleganőm úgy oldotta meg, hogy amig a tévénézés közben szundikált a férje, titokban lámpázta a lábait. Három nap után a kedves férj azon csodálkozott, hogy szűnik az a borzalmas fájdalom a lábaiban. Az unokái jókat kuncogtak, mert Ők is be voltak avatva. Egy hét után elmondták neki, mi a jó közérzete oka. Ez után már engedte lámpáztatni magát, most már egyedűl is használja. Persze azt nem lehet szóba hozni, hogy eleinte hallani sem akart róla. Azt mondja a kolleganőm, nagyon röstelte a férje, hogy olyan ellenséges volt a lámpával kapcsolatban, de annak az az oka, hogy nem hisz semmi új dologban.

Szerintem sokan igy vannak ezzel, csak vérmérséklet kérdése, milyen hangot ad a véleményének.

doktorbb Creative Commons License 2004.01.27 0 0 266
És mit kezdessz vele?
Előzmény: Pocakmicu (263)
csogu Creative Commons License 2004.01.27 0 0 265
Már kezdtem félni, hogy nem kapod meg, vmi rendszer hiba miatt és kezdődik minden elöről:)
Előzmény: Pocakmicu (264)
Pocakmicu Creative Commons License 2004.01.26 0 0 264
csak megérkezett:)
Előzmény: Pocakmicu (263)
Pocakmicu Creative Commons License 2004.01.26 0 0 263
Még nem kaptam meg :( elküldöd megint? kösz
Előzmény: annavagyok (262)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.26 0 0 262
Elküldtem számodra is a tájékoztatót.
Előzmény: Pocakmicu (260)
bioptronlány Creative Commons License 2004.01.26 0 0 261
Én simán krémek helyett használom az arcomra az oxyt. Már nem is tudom, hanyadik flakonnál tartok.
Pocakmicu Creative Commons License 2004.01.26 0 0 260
Ha már ilyen szépen kibékültünk, és nem izélgetjük egymást, akkor küldj már annácska nekem is tájékoztatót, ne nézzek már ki hülyén a fejemből hogy miről is van szó, persze árral mindennel, látod csak nem vagyok én olyan rossz ember
Előzmény: napsugarka (259)
napsugarka Creative Commons License 2004.01.26 0 0 259
A keresztgyerekek a téli szünetben nálunk voltak. Szánkozás közben a gyerekek egymáshoz kiabálva beszéltek, és bekapkodták a hideg levegőt.Próbáljuk egy önfeledten játszó, szánkozó gyerekseregnek megparancsolni, hogy csukd be a szád! Estére fájt a torkuk, köhögtek, nyafogtak. Mivel nekünk is van oxyspraynk, befújogattunk a szájukba és hipp-hopp megszünt a köhögés és a torokfájás is. Ezt még pár alkalommal megismételtük ( a gyerekeknek nagyon tetszett a móka)és semmi bajuk nem lett. (nem úgy a többi lurkónak, akikkel együtt játszottak).

Mi is használtuk sérülésre, én pedig rendszeresen használom arcra (ha a fiam nem használja ki előttem)

Előzmény: nagyimami (255)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.26 0 0 258
Szia Csogu, mail ment, az oxy-sprayről is van tájékoztató az elküldött anyagban.
Előzmény: csogu (256)
Annykó Creative Commons License 2004.01.26 0 0 257
Az oxy-spray steril víz és oxigén. A Bioptron lámpához kapják a vásárlók(ha elfogy lehet utánrendelni). Az oxigénnek kiváló fertőtlenitő hatása van, ezért ajánlott meghüléses betegség kezdetét jelző torokfájás, köhögés, stb megszüntetésére. Továbbá, ha sérülés, seb, pattanás keletkezik, szintén jó vele fertőtleníteni + a bioptron lámpa, felgyorsul a gyógyulási folyamat.
Arcra,kozmetikai kezelésnél, de a test bármely pontján használható, a bioptron kezeléssel egyidőben is.

Bármilyen sebet, sérülést, mütéti sebet a bioptron lámpával kezelve hegmentesen gyógyithatunk. Aki nem hiszi, járjon utána. :)

Előzmény: nagyimami (255)
csogu Creative Commons License 2004.01.26 0 0 256
Az mi?
Előzmény: nagyimami (255)
nagyimami Creative Commons License 2004.01.26 0 0 255
Szeretnék ötletet kapni, hogy az oxy-spry-t Ti mire használjátok? Még majdnem ez egész flakon megvan, mert nem igazán tudjuk, mit kezdjünk vele.
csogu Creative Commons License 2004.01.26 0 0 254
Jééééééééé, most olvasom, hogy béke van.
Na végre:O))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!