Keresés

Részletes keresés

lewtex Creative Commons License 2014.01.28 0 0 2270

Értem, köszönöm :)
És szerinted melyik a jobb? A kancsó vagy az ionizátor?

Előzmény: Törölt nick (2267)
.psp Creative Commons License 2014.01.27 0 0 2269

Köszönöm a korrekt választ.

Előzmény: Törölt nick (2265)
mcll Creative Commons License 2014.01.27 0 0 2268

Köszi az infókat, sejtettem hogy nem kerek ez. Akkor marad a Tesco-s AquaFitt PH 8.02-es víz... :(

Előzmény: Törölt nick (2266)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.27 0 0 2267

Egyszerű, mert az elektromos ionizátor nem víztisztító. Noha szokott tartalmazni különféle előszűrő betétet is, de az esetleg csak kisebb kapacitású, amit nem árthat nagyobb egységgel kiegészíteni.

 

A kancsók betétei általában egy szűrőhálót, aktív szenet és vízlágyító ioncserélő gyantát tartalmaznak, utóbbi a Ca és Mg ionokat H+ ionokra cseréli, ezáltal savas jellegű vizet ad.

Előzmény: lewtex (2262)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.27 0 0 2266

Ezek a lúgosító patronok szerintem nem feltétlenül valók a hazai piacra, miután a hazai csapvizek eleve meszes, lúgos jellegűek.

 

Így könnyen megeshet, hogy nálunk nem a víz fog elemi anyagokat kioldani a patronból, hanem a bemenő vízkő fog lerakódni a patron töltetén, ami azért nekem nem érne meg 6 hónaponként 20 000 Ft költséget.

 

Ahhoz képest, hogy a 10 collos PP és tömbösített szénbetét milyen olcsón beszerezhető, a poharas házba. Vagy aki nem akar szűrőházat szerelgetni, a patronos megoldások is tűrhető áron vannak.

 

A szűrés lényege itt úgyis az üledékszűrő és a szén. A többi adalék egyfajta "kend a hajadra", bizonytalan ügy. Ásványi dúsító, lúgosító patronokból inkább az RO-víz tud valamit kioldani. Vagy vannak országok, ahol lágyabb (savasabb) víz jön a csapból.

 

A linkelt oldalon eleve bután fogalmaz az eladó, mert a lúgosító betét nem "lágy vizet" készít, hanem keményíti azt. Csak ő bizonyára abból indul ki, hogy a lágy víz savanykásabb ízéhez képest, a kemény, lúgos kémhatású víz, egyfajta meszesebb, lágyabb ízhatású. De aki már szakembernek képzeli magát, az ne írjon olyanokat, hogy egy ásványi dúsító patron "lágy vizet" készítene, mert ez kicsit ostobán hangzik, szerintem.

 

Különben is, egy eladó a honlapon ne tegezze a vásárlót, mert ez bunkóság, ilyentől én már azért sem vásárolnék. (Vagy nagyon jó áru kell ahhoz, hogy szemet hunyjak.) Meg persze amúgy sem bírom az ilyen marketingszövegeket, ami arra hajaz, hogy hülyének nézi az embert.

Előzmény: mcll (2263)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.27 0 0 2265

PP állítólag a legoldhatatlanabb anyag, amit ilyen téren el lehet képzelni, az aktívszén is gyakorlatilag ártalmatlan, csak 6 hónapnál tovább nem ajánlatos használni (ha nincs utána R-membrán).

 

Ultraszűrőm nem volt még, így azt személyesen nem ismerem. Elvi alapon nem láttam értelmét, hogy kipróbáljam, az FP2 szűrőmet 3+RO rendszerre fejlesztettem. Mivel én főleg a túlzott meszességet, vízkövet akartam kivenni, nálunk a csapvíz tisztaságával egyébként nem lett volna fenntartásom.

 

Legfeljebb az alkalmi zavarosság és a klór, illetve a csövek rozsdás üledéke, amivel szerelésnél magam is szembesültem, de annak kivédésére bőven elég egy kétlépcsős víztisztító is.

Előzmény: .psp (2264)
.psp Creative Commons License 2014.01.27 0 0 2264

FP4 Aqua filter vizszürőről mi a véleményed? Én ezt használom 5-20mikronos polipropilén szürő + aktivszenes + 0,002 mikronos ultraszürő.

A polipropilénből nem váhat ki veszélyes anyag, vagy az aktiv szenes szürőből?Van olyan nézet hogy ezek többet ártanak mint használnak.

Előzmény: Törölt nick (2261)
mcll Creative Commons License 2014.01.26 0 0 2263

Üdv!

 

Ismeri esetleg valaki ezt a víztisztítót (Bio-K 3 az egyben)?

http://coventina.hu/viztisztitok/vizadagolok-cegeknek/5/flypage_defaulttpl/shopproduct_details/56

 

A víztisztítási hatékonysága mellett főleg a lugosítási képessége érdekelne. Azaz megéri-e, vagy inkább maradjak a bolti lúgosvíz mellett (jJelenleg a 1,5l-es Tesco-s Aqua Fitt-et vesszük, mely a felirat szerint 8.07-es PH-val bír)? Sajnos drágább kütyüt nem engedhetek meg, így kérdéses hogy megéri-e beruházni. Esetleg más hasonló árut tudtok ajánlani?

 

Köszi

Üdv

Laci

lewtex Creative Commons License 2014.01.22 0 0 2262

Eléggé laikus vagyok ebben a témában, viszont idéntől egészségesebben akarok élni, ezért kacérkodom a víztisztítás gondolatával. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a víztisztító készülék (ionizáló, stb) és a vízszűrő kancsó között? :)

 

Előre is köszönöm az értékelhető válaszokat :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.09 0 0 2261

Tisztáztuk is akkor, hogy ioncserélő betétet tartalmaz a rendszered, így talán soha nem lesz "normális" íze. Viszont az ioncserélő kivehető, a berakhatsz helyette mást is, vagy a poharas házat üresen is hagyhatod. A másik két betét (üledékszűrő + szén) önmagában is elegendő, átlagos csapvizet feltételezve.

 

FP2 volt nekem is, gyakorlatilag forrásvizet, ásványvizet biztosított, ami önmagában, vagy szódának is igen korrekt volt. Palackok cipelésétől megszabadított, hiszen lényegében ugyanazt kaptam a konyhában. Más kérdés, hogy én később kiegészítettem még egy szűrőházzal és RO-membránnal, de csak azért, mert az ásványokat is ki akartam venni.

 

Megint más kérdés, hogy előtte ioncserélős Brita-kancsót is használtam, vagyis tudom, milyen az ioncserélt víz. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy emberi ital lenne.

Előzmény: moty73 (2260)
moty73 Creative Commons License 2014.01.09 0 0 2260

Még tavaj szeptemberben írtam (2137) -->

 

"Sziasztok!

Vettem egy szűrőt!  Aquafilter FP3-at ultraszűrővel. Jól kifolyattam: kb. 16-20 liter után már nem habzott. Megkostoltam és keserű víz jött belőle :( ! Jól kiengedtem kb.20-25 percig és azután is maradt a keserü íz. Mit csináljak még, hogy jó legyen?

Szép napot mindenkinek!"

 

Kb. december elején javult az íze! Karácsonykor kóstolta egy ismerősöm akinél Amway-s szűrő üzemel. Neki még mindig ("kicsit") keserű az íze.

 

Kérdésem...    I. Tényleg hónapokat kell várni míg a "szűrőíz" kiázik?

       II.  Vagy a szűrőhatás romlott és ismét "szűretlen" vizet iszunk?(azért jobb az íze)

 

Szép napot!

Péter

nick2107 (X) 2013.12.18 0 0 2259

Kedves Fórumozó!

 

Nem érzem magam, sem a víztisztító forgalmazókat „dealer”-nek, mert abból élünk, hogy víztisztítókat adunk el. De ha ez „dealer”-ség, akkor minden kereskedelmi tevékenység az.

Természetesen semmilyen ajánlatot nem „tolok” Önnek és (pláne nem ezerrel), azért van a honlap.
Megnyugtathatom, hogy nyugodt vagyok és megtisztelt, hogy megnézte az oldalamat :))

Nem értem miért kellett volna nyugtalankodnom?

Előzmény: CKPeter (2258)
CKPeter Creative Commons License 2013.12.13 0 0 2258

Kedves Fórumozók!

 

Háztartási felhasználásra keresek budapesti ingatlanomba víztisztító berendezést, mi az amit javasolni tudtok nekem (ez lehet bolthely is, vagy lehet konkrét készülék is).

 

Az igényeim:

 

  • Vagy tartályos legyen, vagy olyan hozamú, amely óránként 50 liter körüli vízmennyiséget tud produkálni, vagy ha ennél kisebb mennyiséget, akkor van hozzá tartály.
  • Visszasózó egységre úgy gondolom, hogy nincs szükségem, hiszen az a mennyiség, amit megiszunk nem jelentős, a többi pedig ételkészítés során úgyis ásványi anyagokkal telítődik, ráadásul így a RO víz mehet az akváriumba, ahol a növények ezt meghálálják :-)
  • A tiszta és "szemét" víz aránya lehetőleg legyen 1:1

Ha vannak építő jellegű gondolatok, akkor azokat is szívesen veszem természetesen. A Nick nevű fórumozó "dealert" kérném, hogy ne toljon ezerrel ajánlatokat, nyugodjon megy, az ő oldalát már megnéztem :-)

DE más lehetőségek (is) érdekelnek.

 

Köszönöm előre is!

újmóni Creative Commons License 2013.12.10 0 0 2257

bugyiszín

 

:-DDD

 

Egyébként meg respekt az üzemeltetőknek, hogy a fórumozók kívánságára ezt meglépték. :)

 

 

Előzmény: Törölt nick (2255)
jankóka11 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 2256

Sziasztok

Víztisztítót szeretnék venni, viszont van pár kérdés ami sehogy nem akar tisztázódni:

jó-e az ozmózis?

nem árt e többet a majdnem desztvíz minőség mint a szűrt? tudodm hogy ahány tanulmány annyi verzió. Van valami tényleg hivatalos álláspont arról hogy ez a jobb? Nem a szponzorált tanulmányok érdekelnek.

Valamint az a kérdésem még hogy az ezüsttel kombinált aktív szénszűrő ártalmas-e az egészségre?

Ahogy olvastam 6-8 év fölött már nem árt a szervezetnek. De vajon tényleg így van?

 

Igazából ozmózis víztisztító esetében én egy olyat találtam ami mind kialakításában, igényességében, tisztítással kapcsolatos elképzeléseimnek megfelelően elég logikus kialakítású:

http://www.agriaaqua.hu/RO-viztisztito-Ozmozis-viztisztito/0050-Ozmozis-viztisztito.html

légyszi nézzétrk meg és köpködjétek meg légyszi. szponzorált hírdető vagy szakértő, esetleg akiinek van tapasztalata vele. Alepvetően nem a legolcsóbbat keresem. de jó legyen.

THX

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.10 0 0 2255

Így már valamivel korrektebb a fórumos közösséggel szemben, az üzemeltetők részéről, hogy bugyiszínnel is jelölik a fizetős hirdetéseket. Nem csak a rejtett "Partner" státusszal.

Tehát a kevésbé rutinos fórumozók figyelmét ezúton is felhívnám, hogy a bugyiszínű hozzászólásokkal nem szükséges foglalkozni, tartalmát elhinni, mert azok csak érdekvezérelt reklámok, egyszerű marketingközlemények.

nick2107 (X) 2013.12.09 0 0 2254

Ozmózis víztisztító : http://viztisztitodiszkont.hu/ivoviztisztito/viztisztito_ozmozis_viztisztito/viztisztito_ozmozis_viztisztito_105 és válassz hozzá kiegészítőként lúgosítót.

 

Decemberi akcióban jobban megéri, mert több kiegészítő egység van benne: http://viztisztitodiszkont.hu/bomba_akcio_132/tartalyos_ozmozis_viztisztito_asvanyi_anyag_visszasozoval__ajandekok_414

Előzmény: klepi (2253)
klepi Creative Commons License 2013.12.08 0 0 2253

Sziasztok!

 

Ilyen víztiszítót szeretnék:

 

http://coventina.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=39&category_id=5&flypage=flypage_default.tpl&lang=hu&page=shop.product_details&product_id=19

 

Mi a véleményetek róla?

Köszönöm a válaszaitokat.

nick2107 (X) 2013.11.21 0 0 2252

Az ünnepek közeledtével megszaporodnak az átverések és a termékbemutatós tukmálások számai. Egy telefonhívás után, már meg is vagyunk hívva egy „ingyenes” eseményre, ahol ingyen, vagy töredék áron végeznek el rajtunk valami nagyon drága mérést. Naná, hogy az eredmények azt fogják igazolni, csoda, hogy egyáltalán élünk, de milyen szerencse, pont azzal a termékkel foglalkozunk, ami megoldja ezt a halálos kórt.

 

Ilyenkor már egy előadáson találhatjuk magunkat, ami bemutatja ezt a veszélyes kórt. Az előadó egy „neves” orvos professzor, akiről idehaza nem halott ugyan senki, de Svájcban, az ottani kutatóegyetem vezetőjének a jobb keze volt, amikor kidolgozták az eljárást.

Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni! Egy ilyen „prezentáción” semmi sem az, aminek látszik. SŐT! Már az alapoktól svindli van a dologban. A vizsgálat sem vizsgálat és nincs semmilyen rossz eredmény és káros kór. Az előadó is csak egy határozott fellépésű profi üzletkötő, aki lyukat tud beszélni gyanútlan és a betegségektől félő publikum hasába, maximum egy kibukott orvos, aki már régóta nem praktizál.

 

A megoldás, amit ilyenkor kínálnak:

  • étrend kiegészítők, vitaminok
  • mágneses akármi
  • UV lámpás vakítás
  • víztisztító kamu
  • gyapjútakaró, mert az mindig van

 

Víztisztító berendezésekről előszeretettel állítják, hogy segít gyógyítani a rákot és sok más betegség leküzdésében aktív szerepet játszik. EZ NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Egyszerűen arról van szó, hogy a tiszta (vagy tisztább) víz, jobb (tehát egészségesebb) mint a nem tiszta. Ez olyan mintha egy tiszta és nem tiszta ruhaviselet között vonnánk egészségügyi összefüggéseket. Jóllehet a tiszta ruhában komfortosabban érezhetjük magunkat, mint egy nem tisztában.

 

Ezt a bejegyzést még érdemes elolvasni:

http://viztisztitoguru.hu/termekbemutatos-vasarlas/

Szabó Márton Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2251

Na a pár beígért kép meg lemaradt persze:

Szabó Márton Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2250

Múlt héten meglátogattuk az Amszterdami Aquatech kiállítást. Akit érdekel, készítettünk néhány fotót. Jelenleg az Facebook oldalunkon meg lehet nézni a képeket.

 

Azért ide is megpróbálok egy két képet feldobni.

Maga a kiállítás érdekes volt, bár leginkább a gyártókkal és ismerősökkel eltöltött sörözős időszakot élveztük. :)
Gyakorlatilag 4 nap alatt lehetetlen bejárni normálisan az egészet, úgy hogy mindent végig akar nézni az ember. Talán ha a 30% megvolt akkor sokat mondok. Volt pár érdekes megoldás minden területen. És szerencsére nem sok távolkeleti vacak volt. A legtöbb gyártó minőségi terméket vitt a kiállításra. Azért persze akadtak kínaiak is, ahol standunként ugyan azok a termékek voltak kiállítva. Na mondjuk azokat le sem fényképeztük, de nem kár érte. :)

 

 

 

tcsusza Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2249

Tisztelt Fórumozók!

Úgy 3 éve vagyok használója  egy RO víztísztítónak. (Márkát nem írok, csak

annyit, hogy nem a legolcsóbb , de nem is a legdrágább típus volt). Rendszeresen - félévente - cserélték a szűrőket, egész idáig nem is volt semmi gond vele. Nemrég cseréltek benne membránt, és azóta a tisztított víz műanyag szagú, ízű lett. Így kénytelenek voltunk visszatérni a csapvizes formulára, ami hál'istennek így sem

rossz ízű (időnként érezni azért a klórozást). Természetesen jeleztem a problémát a szervizes emberkének, de csak akkor jön, ha más dolga is lesz mifelénk. Ennek már egy hónapja. Amennyiben tapasztaltatok ilyet, vagy van ötletetek, hogy mi okozhatja ezt a problémát (a membrán okozhat ilyet?), írjátok meg. Előre is köszönök minden segítőszándékú hsz-t.

nick2107 (X) 2013.11.14 0 0 2248

Az ozmózis víztisztító és a desztillált víz.

Sokan kérdezik, hogy az ozmózis víztisztító berendezések tulajdonképpen desztillált vizet készítenek. A válasz egyszerűen az, hogy nem. A desztilláció úgymond tökéletesebb, azaz tisztább vizet képes produkálni, mint az ozmózis vízszűrés. Ha viszont vízszűrési eljárásról van szó, akkor az ozmózis víztisztítás a napjainkban ismert legjobb minőségű és legelterjedtebb megoldás víztisztításra.

 

Gyakran azzal érvelnek az ozmózis víztisztító berendezések ellen, hogy kiszűri a „hasznos” ásványi anyagokat, ami természetesen igaz. Ez egy szűrő, ami minden 0,0001 mikronnál nagyobb „szennyeződést” megszűr. Ebbe természetesen a hasznosnak vélt ásványi anyagok is beletartoznak. Még is felesleges lenne azt hinnünk, hogy az ivóvízből kellene pótolni szervezetünk ásványi anyag ellátását, nem pedig kiegyensúlyozott táplálkozással.

http://viztisztitoguru.hu/ozmozis-viztisztito-es-desztillalt-viz/

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.09 0 0 2247

Valóban, erre is utaltam korábban, hogy nem olyan jó reklám ez neki. De aki önként betolakszik az "oroszlánok" barlangjába, vállalja a következményeket is.

Hiába mondja, nyilván én sem akarom meghatározni, hogy ki írjon ide, de a fórum általában arra van, hogy amikor nem tetszik valami, azt leírjuk. Ő ezt előre bevállalta.

Előzmény: cumpika (2246)
cumpika Creative Commons License 2013.11.09 0 0 2246

Hagyd csak, ezzel az egésszel már jóval többet ártott a kis gagyiárus, a kis gagyi cégének, mint azt bármikor gondolta volna.

 

Viszont a PurePro-t nem megvették a kínaiak, hanem igazi eredeti kínai "occó". A büdös életben nem volt amerikai.

Előzmény: Törölt nick (2245)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.09 0 0 2245

 

Előbb visszanéztem a hozzászólásaid között, csak kerestem valamit, nyilván nem helyesírási hibákat, mert amiatt nem tenném. De szinte elszörnyedtem, hogy mekkora, pofátlan alakok vannak. Tudod, amikor még nem raktad fel a helyesírás-ellenőrzőt, amikor még erdélyi szavakat is használtál (hadjuk...), meg azok az "elütések".

Egy ilyen szólogat be nekem! Elképesztő...

De szakmailag is simán átugrasz ezt-azt, jól beégtél a Jaco-gagyival is stb. Laikusokat átvághatsz ilyen dolgokkal, engem nem, kispajtás...

 

Előzmény: nick2107 (2244)
nick2107 (X) 2013.11.09 0 0 2244

Nagy gond lehet ez neked, hogy valakit nem tudtál elkábítani a hozzá nem értéseddel. Most, meg mint egy kisfiú dölyfösen személyeskedsz. Na, ez megy neked. Szerintem kapj egy kicsit a fejedhez, mert nagyon el vagy tévedve kisbarátom.


Majd megkérdezlek Téged, hogy hozzászólhatok-e valamihez. Ki vagy Te? Azt már tudjuk, hogy kinek képzeled magad. Ez a „ki indulva magadból” duma felétek még menő? Mert ha igen, akkor lapozgass helyesírási szótárár helyett, valami műveltség növelő könyvet is, mert rád férne.

 

Hát, nem úgy látszik, hogy nem hatnak meg a soraim, mert csak személyeskedéseket tudsz írni, de semmi szakmait. Itt hívom fel a figyelmet, hogy már többször kértem, hogy támaszd alá a „szakmai” állásfoglalásod, de még nem sikerült. Naná, hogy marad a személyeskedés, amiben tényleg nagymester vagy (na meg a pontokban is), aztán kifújt. „Szakmai tekintély”, na, ne nevettess. Szánalmas!

Az, hogy fizetek az itt elhelyezett linkekért soha nem is volt titok. Ezt beszélt meg az Indexel. Megnyugtatlak, hogy nem egyhónapos az előfizetésem J

Ahhoz, hogy miért vagyok itt meg nem sok közöd van! Ne játszd már az önkéntes rendőrt meg igazságosztót, mert nem vagy Te akkora szám. Sőt!

 

 Fogalmam sincs milyen kábításról beszélsz. Én csak azt látom, hogy van itt valaki, aki nagyon nagymesternek gondolta (gond, hogy még mindig gondolja) idáig magát, de most pofára esett és csak személyeskedni tud, ha már semmi szakmait nem tud mondani. Ez a fórum már a Te jelenlétednek és beképzeltségednek köszönhetően nem a víztisztításról szól, hanem személyeskedésekről. Azt meg nem várhatod el a nagy tapasztalatoddal, hogy valaki szó nélkül hagyja a butaságaidat. Erre a teljesítményre (csak hogy Te is megértsd), iskolában azt mondják, hogy „ülj le egyes”. Sajnos a víztisztításról nem tudsz írni, ezért mehet a butuska szurkálódás. Ez nem sok egy ekkora „szakmai tekintéllyel” rendelkező „tapasztalt fórumozótól”. Ha nem csak a pontokkal lettél volna elfoglalva az iskolában, akkor talán jobban menne.

Előzmény: Törölt nick (2243)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.08 0 0 2243

Rajtad én már csak nevetni tudok, itt az előzmények önmagukért beszélnek. Valami buta kis gyerek lehetsz szerintem (nem szó szerint, de hozzám képest gyerek), aki néha elsüti a fórumon azokat marketinges szövegeit is, amivel a vevőket kábítani szoktátok.

Ismerjük ugyebár azokat a bizonyos ügynöki dumákat, amitől én persze alapból rosszul vagyok. Láttam itt is, elnyomtál belőle párat. Közhelyes, fellengzős, ócskapiaci dumákat. Látom azt is, szeretsz önmagadból kiindulva, olyasmiket rákiabálni, rávetíteni a másikra, ami tulajdonképpen a te problémád. Ismerem ezt a típust.

Engem viszont nem hat meg, hogy miket kiabálsz rám, ahhoz én túl sokat tapasztaltam már az évek alatt, fórumokon is, meg máshol is, hogy ilyenekre adjak. Kevés vagy te ahhoz, kispajtás. Ilyenkor ugat az ember, ez így működik, biztos beletaláltam ebbe-abba, van ilyen.

Téged márpedig üzleti érdek vezérel az itteni jelenlétedben, ezt nem tagadhatod. Fizettél a hirdetési felületért, tehát pont annyit ér a szavad, mint egy mosóporreklám.

Gondolhatod, hogy nem innen jönnek a vásárlóim

Akkor mi a francnak vagy itt... Jeleztem már korábban is, nem egy jó befektetés, amit ezért fizettél. Következő hónapra ne fizess elő, ennyi. Persze, ha majd nem pakolhatod tele a hozzászólásaidat hirdetési linkekkel, akkor már nem lesz olyan érdekes a fórumozás.

Előzmény: nick2107 (2242)
nick2107 (X) 2013.11.08 0 0 2242

Hátha ezek neked már magasabb szellemi dolognak számítnak, akkor sajnállak. Engedtessék meg, hogy egy ilyen önkéntes helyesírás szakértőtől többet várjak! Hát persze, hogy nem a tudatlanságon múlt. Én is akartam elnézést kérni, hogy ennyi elütést vétesz :) Ugyan már, ez elég égő!

 

Aki kicsit is ért hozzá az biztos nem Te vagy, mert Te nagyon értesz hozzá, ami megnyugtató ilyen szakmai topikon. Mind a víztisztításban, mind a helyesírásban nagymester vagy. Természetesen, ha ilyen kicsinyesen, gyerekesen és nagyképűen kötözködsz, akkor ne várd el, hogy más ne játsszon hasonlókat veled. Látszik, ezt nem tanították meg a pontok használata mellett.

 

Sajnos értelmezni az értelmezhetetlent nem tudom, de még mindig nem válaszoltál meg csomó szakmai kérdést és csak ködösítesz, meg buta közhelyeket puffogtatsz. Ettől azért biztosan többre lennél képes, pláne ekkora fórumozó és szakmai múlttal, mi több, tekintéllyel. Nevetséges!

 

Részemről csak remélni tudom, hogy nem mindenki dől be az irományaidnak, amit már tudhatunk, hogy ködösítve és előítéletekkel írogatsz. Ez olyan mintha értékesítő lennél, csak nem adsz el semmit (remélem érted). Előítéleted van sok dologgal kapcsolatban és csak szajkózod a butaságokat.

 

Szegény cs_beci meg hasonló érdeklődők meg beveszik a maszlagodat. Azért mert Te nem linkeled magad, azért nem biztos, hogy igazad van. Tehát az a butaságod sem igaz, hogy én azért nem vagyok hiteles, mert fizettem, hogy linkeket helyezhessek el az oldalon. Mekkora butaság már ez?!

Gondolhatod, hogy nem innen jönnek a vásárlóim és nem fogom elsírni magam, ha nem adok itt el semmit (azért nem tartok ott). Maximum ajánlok egy terméket és kész, de ezt teszed Te is, például a 3M-el.

 

Köszönöm, hogy segítettél, amiért nagyon hálás vagyok, de az a gond, hogy nem voltam a Te „segítségedre” rászorulva. Azt azért én is megnézem, hogy kitől fogadok el segítséget. Azt most már tudom, hogy Te azt hiszed magadról, hogy Te mondod, meg, hogy ki van toppon. Na, ez a „no comment”. Sajnos neked az fáj, hogy van valaki, aki rávilágít bizonyos dolgokra és ez a valaki nem Te vagy. El kellene már fogadnod, hogy akármekkora nagymesternek gondolod magad, sajnos nem vagy akkora. Tudom ez neked nehezen fog menni, de meg kell vele barátkoznod, vagy, ahogy már régebben is ígérted, nem olvasod a hozzászólásaimat és a topikot is hanyagolod. Ebben sem mondtál igazat.

 

Sajnos Te égtél be a nagy tapasztalatoddal :)

Lehet, hogy nem is vagy annyira tapasztalt, mint amennyire vetíted magad. Persze van, aki beveszi. A hozzászólásaid hemzsegnek a személyeskedéstől és semmi szakmaiság. Ennyit a fórumozói múltadról, gratulálok!

 

Szerintem maradj a helyesírás ellenőrizgetéseknél, az jobban megy neked!

Előzmény: Törölt nick (2240)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.08 0 0 2241

Vagyis "ne szólj bele".

Előzmény: Törölt nick (2240)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!