Keresés

Részletes keresés

sLeuth Creative Commons License 2005.12.31 0 0 106

Hírek az evangéliumról:

http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=9439

http://apilis.fw.hu/hir/judas.html

 

Nem is találhattad meg mivel :

"A program eredményei 2006 húsvétja táján kerülhetnek a nagyközönség elé."

 

sanee44 Creative Commons License 2005.12.31 0 0 105

B.U.É.K. MINDENKINEK.

Valaki segitsen . Küldje el nekem e-mail címre

vagy közölje a forumba Judás evangéliumát hol találom meg esetleg azt  miről szó. Úgy van fönnt

a neten , mint nagyanyám fogazata!!!" RITKÁSAN"

Google-on keresztül próbáltam , de nem nagyon megyeget. Namindegy sziasztok Boldog Újévet kívánok

SANYI voltam a szobámból.

 

 

Helleluja Creative Commons License 2005.12.30 0 0 104

Kis büdöske, van-e hell szivedbe?

 Igen érdekes hogy a naggzinhadroom - főcinháza kárpitja, ketté hasada vala? Ami érdekest akarok veletek együtt kimondva meglátni, MI VAN, EEE WILÁG MEGETTE, na azzal, hogy a SZINHÁZ KÁRPITJA KETTÉ HASADT, az azt is jelentené, hogy a főrendezőket, vagyis aki e wilágit, mert mi az ami wilágit, mint kin a pricha, teremetette, megláthatnuk, mert itt nincs mellé beszéd: szellemek vagyunk?

 Na, 2006ra, még ne ülj fel a lóra, ugyanis hány ló van, a vasalón kivül? igaz hogy hogy öszpontositva, egyre többet meglátunk a ketté szakadt kárpit megett, azaz vagy egyre világosabb lesz, minden, vagy egyre többet meglát666tunk magunkból, május hajnala ha jobban kitárul?

 A legnagyobbak, irán bombázását márc. - idusa, után várják, jósolgattyák?

 BUÉK BUJJÉK... az ágy alá?

sanee44 Creative Commons License 2005.12.30 0 0 103

SZIASZTOK!FIGYELEM TUD VALAKI OLDAL CÍMET JÚDÁS KÖNYVÉRŐL.Próbáltam keresni

, de elégé el van dugva.

Úgy tudom megtalálták.

Köfi nagyon köfi .Elöre is.

 

Helleluja Creative Commons License 2005.12.29 0 0 102

namiisez!

 amis vagy amcsiz, vagy valami americIcus? ricinussal? talán én maradok a 60 fele, hafenle, s most az utólsó óra utolsó 60 percébe fel - fedeztették a merica Icát? a lényeg mig ujerusa - álom, minden ki érdeke, hogy ne legyen, legyen, addig bizon vegyük az összes orcágokat s népeikkel, bizon : a megnyitott zent biblia, javrittya nem parittya meg az érzetet, s nos amcsiba a csiba, hogy be lett, vagy át lett, vagy hogy is mondjami, fel lett fedeztettve, nem lehet bosszwanna, vagyis nem lehet mondani, ugyanis egy lura lett, de itt lu, mondjuk a bölényeket mind megették, meg végül is levadászták, az ujjujjjj - baszások, na uj baszok, basz = főnőkék, mig Ferri a fönök, kik az özvegybakkacske mennaszonai, közte a hivatásos N.1 manasszonyja? 

 Ami amcsis s érdekes, az bizon magyar zente zabadság, ugyanis minden ország nép, csak ugy létezhet, ha beszélnek rólla, s milyen értelembe, viszonyitva, mert minden nép érdeke lett volna, hogy AMERICA, igen igen nem ujujjjjjjj.... jerusa be a fedezőbe, leszel boszwanna, mert nem vagy benne, a vég buliba, a próféczionba? Cotton Ottók: matyarok cottonok, európa balakjai, fel lettetek fedeztetve, az utolsó 60. perverzetbe, elélvezetettve, ujjujjj...usa = ujjujjjj - jerusa jer jer jer...álmok?

 két keringő jut nekünk....

 ki meri folytattni, mert most ha usa nélkül...61?

 buék bujjék... 

Előzmény: namiis ez (99)
NevemTeve Creative Commons License 2005.12.29 0 0 101
...sokan fogják olvasni, de csak kevesen értik meg.
NevemTeve Creative Commons License 2005.12.29 0 0 100
Jóslat: ez a hozzászólás lesz a (100)-as; sokan fogják olvasni, de csak értik meg.
namiis ez Creative Commons License 2005.12.27 0 0 99

 

Néhány gyöngyszem az amerikai irodalomból, mert nemcsak a középkori szerzetesek vizionáltak, mint itt is láthatjuk.

 

Dan Popper: Az utolsó óra története

 

Az utolsó óra 2. percében Hollywood érseke kereszténnyé nyilvánította Mózest és Mohamedet, a revizionista Buddhát pedig kommunista tendenciái miatt törölte a szentek sorából.

 

Az utolsó óra 3. percében a székesfővárosi Washington Emlékoszlop becsörtetett New Yorkba, és abban a hitben, hogy véget vethet a szenvedés és az alkímia uralmának, belököttt egyet a diadalívnek a nagy politikusról elnevezett téren.

 

Az utolsó óra 4. percében több ezer begerjedt poéta részegült táncba kezdett a Sutton Place háztetőin, ahol a cenzorok és a vagyonos népszórakoztatók laknak.

 

Az utolsó óra 6. percében két vandál egy lopott helikopter segítségével piros lámpát helyezett a Szabadságszobor fáklyája helyébe; amikor a köztiszteletben álló hölgyet kérdőre vonták, mindentudóan mosolygott.

 

Az utolsó óra 12. percében az Amerikai Propaganda Bizottság kikiálltotta Az Ember Méltóságát erről 1000 cikkelyből álló közleményt bocsájtott ki, szabad versben.

 

Az utolsó óra 13. percében a nevadai atomkísérleti térségben megnyílt a föld, és alóla egy dicső és eddig ismeretlen civilizáció került napvilágra, népének maradványaival együtt; kiszáradt testek fohászkodó helyzetben maradtak fenn.

 

Az utolsó óra 22 percében egy heves vérű szakállas fiatalember avval ejtette ámulatba a Lourdes-ba sereglett jámbor tömeget, hogy 20 láb magasban szellemet idézett, és azt hirdette, ő Jézus Krisztus.

Amikor azonban földre ereszkedett, hogy az Amerikai Orvosszakszervezet megfigyelője vizsgálatoknak vethesse alá, egy fiatal pap rávetette magát és rózsafüzérrel megfojtotta, helyreállítva imigyen a békét és a rendet és kiérdemelve a Pápa különleges kitüntetését.

 

Az utolsó óra 23. percében egy bátor vadászrepülő lelőtt a magasban egy világító testet, amelyről utóbb kiderült, hogy Cyrano de Bergerac szelleme.

 

Az utolsó óra 24. percében hasmenéstől gyötört galambraj pusztított Miami Beachen.

 

Az utolsó óra 31. percében Francois Villon szelleme mágikus ráolvasásá útján betonnal befalazta a földalatti valamennyi kijáratát, ennek következtében új szekta alakult, melynek hívei lovat imádtak, és a " Mélyen Texas Ölén" kezdetű himnuszt énekelték.

 

Az utolsó óra 34. percében újra felfedezték a Fordított Bezárhatóság Törvényét; gyufáskatulyába zárták a világmindenséget, két bolhát állítva fegyőrnek.

 

Az utolsó óra 35. percében valamennyi tudományos-fantasztikus folyóirat rejtélyes módon körömrágcsálássá változott.

 

Az utolsó óra 43. percében 40 000 amerikainak álmában megjelent James Dean, lágyan mosolygott és gyengéd hangon a feltámadásról beszélt.

 

Az utolsó óra 60. percében felfedezték Amerikát és a szépség és a szeretet végső reneszánsza megkezdte örök időkre szóló uralmát. 

 

 

 

Helleluja Creative Commons License 2005.12.27 0 0 98

Kedveseim!

 Először taáltos barátunkhoz, ne hagyd abba, hogy kifejthessed magadat, mert akárki ide lejött, meg kell hogy fejtse, azaz valósithatná magát?

 Na, az ó - testamentumokba halál járt azért, ha valaki jóslása nem jött be, igy inkább jósoljunk együtt, ugy könyebb, s mindenkit lefejezni nem lehet?

 Tessék, LEGYEN MEG JÓATYA, A TE AKARATOD A FÖLDÖN IS, MINT A MENNYEKBE, na most sokan nem értik, hogy a JÓ ATYA csak azokkal dolgozik együtt, akikkel tud, s akik Őhozzá, vissza kivánkoznak, mert itt abszi ulti KETTŐN ÁLL A VÁSÁR? Mindenki, aki már eljutott eddig, ezt tudod olvasni, értened kell, hogy Ő nem fogja ránk erőszakolni az Ő akaratát, hanem csak EGYÜTT ÉLLÉS, EGYMÁS BOLDOGSÁGÁRA!?

 Na, próbáljuk ezt, ÁLMODOZNI, mert most ÁLOM = ÁLLAM a földöni is, Istenországai? Mig testben vagyunk, Isten jószágai? Báránok, most lélekben vagy testben, egy karámba de korlátokkal körbe véve? 

 BUÉK BUÉK ne busuljék!?

Helleluja Creative Commons License 2005.12.26 0 0 97

Kedves kis jövőnket kereső látók - táltók - magikánusok s minden testvéremet meghivnék egy turnére, ugyanis rengetek hiradón meg talk - rádiókon megy: mit hoz 2006, s gonoltam, mi is merengethetnük egy kicsit szemeinket?

 Mindenkibe van érzés, hisz az érzés megelőz mindent, csak irtóra le vagyunk a kinok meg igazságtalanságok miatt tompitva, de csak megtorpanva, mert van amit nem tudnék megcsinálni, p.l. tudatosan csak rosszat kivánni még a megölő - gyilkoló ellenségemnek se, mert meg akarom győzni, nem én halok meg, hanen te, de véglegesen, mert kinek kell egy gyilkos, s rosszindulatu bestia, vagy aki csak gondolatban kevesebbet akar a másiknak mint magának, de itt bizon már Jézus, mert csak egy igaz Jézus van, a többi rémkép?

 Ime akitől félünk, akik mernek megnyillatkozni a nagy nyilvánosságok előtt, főleg az övék a levegő is az ionoszférákig, mert a pénz beszél, de mi kutyusok, miért nem ugathatnuk el maguknkat : wuff wuff wuff...

 Azt kivánom, mindenki aki magyar, tegye szabaddá magát olyannyira, amennyire lehetséges, mert mégis jobb hogy lehellhetünk, mint nem, legelább egymásnak, de nem nyaljuk faljuk egymást, esetleg a z sebünket? Na, 2006 -tost kezdem azzal: NINCS TÖBBET MARAKODÁS, S MINDENKINEK EGY NAGYON BOUDOK SZERETETTEL TELI 2006TOS ÉVET!!! VITA, MERT RENDEZZÜK DOLGAINKAT, ANNÁL INKÁBB!?

 2006tos kapu, megnyitva!

Helleluja Creative Commons License 2005.12.20 0 0 96

2005 legrövidebb - sötétebb napján: mégis hit - hid, egg gis remény, meg szeretet, ami most parancsolom magamnak, Jézusommal parancsolok magamnak: egymást szeressétek, nos tudom hogy minden kinon - halálon keresztül tudtatok jönni, akik meghaltatok a kinoknak, kinos hiábavalóságos ostoba terheknek, csak vegyük egyre szenyesebbé, salakanyagokkal televert testünket, nem nehéz még? Na tudom hogy vannak köztetek akik erre képesek, s azokkal mondom: a Szent - Lelkeket ne üzzük el, s a szeretetet tartsuk meg, mindenkinek, hogy abból lehessen többet mindenünk, csak az egy igaz Jézusunk, se több, se kevesebb!!!

 Óriási fordulatott vett a jövőbe látás szöge, ugyanis a Hollybörtönbül került ki, az a valaki, aki nekem kellett volna hogy legyen, de én csak egy egyszerü porbafingó kis mütyürke magyar - gyerkőc vagyok, ebbül nem engedek, sose fogok felnőni többet, s e wilág nagyseggessei, csocse leszek a maguké, szóval nincs kácsinga?

 Amit akarok netek mutatni, mindennek ki kell fornia, tehát : TEDD MEG, TEGYÉTEK MEG GYORSAN, AMIT MEG AKARTOK TENNI, s nem -e, többet a LUCZI - FERR FEGYVERES GÉPZET, s hogy mi lesz ennek a vége, ami most egymást közt is, vetélkedés, szóval a nagy ujság 2006ra: most kezdődik a most kezdődik a Dick, vajon mijjen szerepet játszott, s nem mondok most többet, de most kezdődik az igazi tánc?

 Az igaz az luczi ferr maketja, AMIKET leirtam egy pár hellen, most a biblia mennyire igaz, ammennyira el tudták meg tudják vele hitettni, a marháikat, inkább birka meg kecske meeeeeeee....beeeeeeee....

 boudok gurusunyit, minden süss fel nap, fényes nap lelkü, ufóskánknak?

Helleluja Creative Commons License 2005.12.09 0 0 95

angyalkáim!

 bocs hogy én s mi, de itt arra gondoltam, hogyha fénnyé kell válni, mert féltek, akkor bemutatom, de csupán ezért, máskülömben persze hogy mi, s ott is elől én, mármint ha nagy akarsz lenni, legyél a legkissebb szolga?

 ugyanakkor, ezeket is körbe, hatalmas angyalok veszik, s középen a sötétek, vagyis e világ nagyjai, kormányaik vannak, kivül a fényessedni vágyó kis báránkák?

 mellesleg, mi magyarok magyar szemmel kell lássuk magunkat meg Istenünket is, meg mindenkit s mindent, igy a biblia meg bármilyen prófécziákat, mert ha nem, spórul járhatunk?

Helleluja Creative Commons License 2005.12.09 0 0 94

Látókhoz s látni akarókhoz!

 Amit biztosan tudok nektek mondani, hogy fényből szavunkra rögtön fénybirodalmak világai állnak elő, s ujból ujból ujból... ahogy a villanyt felkapcsolod, nos azokkal a magyarokkal, akik olvasgattok, máris egy MI FÉNYORSZÁGUNKBA vagyunk, s ami ez, leszállt - zuhant az egész e wilág gyerekeivel középen, a legmélyebb pontjára, ami a pokol feneke lehet, mert mi más?

 Amit akarok mondani, találkoztam, sőt mellém állt, az a KÉT FÉNYES ANGYAL, ami a Kossuth cimeres - árpádszivpajzsukat a kezében tartja, ami nekem is meglepetés, s nem tudom, jé hova tegyem, de rettenetes fényük van, mindennél élesebb, amit eddig láttam! Vajon honnan vették a két angyalt?

 Két felől angyal, én s mi, meg középen?

Törölt nick Creative Commons License 2005.12.05 0 0 93
Szeretem olvasni az irásaidat Halleluja
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.05 0 0 92
PRÓFÉCIÁK
Kutatási anyag tizenkettedik oldal

A barbárok előtt semmi se volt szent, mikor megindult tébolyult népvándorlásuk. Ebben az évszázadban hajtóvadászatokat tartva úgy vadászott a rendőrség a védelmezőkre, mint a patkányokra. Hogy kedveskedjenek a vadállatnak, kinek szarvai a bárány szarvai, és a káromlás szava volt a szarva közötti ólomtáblán.

Ebben az évszázadban minden eddiginél pusztítóbb démonok jöttek át egy másik dimenzióból. Most már nemcsak az álmok világában és a gondolati síkokon ártottak, hanem előmerészkedtek a semmiből, megnyitva egy másik idő és más dimenziók kapuit. Cambridge-től Arizonáig bestiálisan megcsonkított szarvasmarhák, lovak, és vér nélküli, csont nélküli emberek jelezték útjukat. Hiába figyelmeztettek erre keresztes könyvek.

Ebben az évszázadban felbukkant egy védelmező, kinek hatalma minden eddiginél nagyobb, és félelmetesebb volt. Júda nemzetségéből, jele az oroszlán. Apja indította el az idő köldökéből. Halálos sebet ejtett a fenevad egyik fején, kinek teste hasonló a medvéhez, karma párduckarmokhoz hasonlatos. Beteljesítve a küldetést.

Ezt az évszázadot az iszonyat korának nevezték. A fenevad jegye földrészenként változott. Ebben az évszázadban erény lett a gyalázat, a gyilkolás. A sötét uralta a világ háromnegyedét.

Különleges beavatkozó ezredek kutattak a fenevad küldöttei után. Városokat, földrészeket fésültek át. Az FBI egy új fajt azonosított az emberen belül. Akik zsenialitásuk mellett, áldozataikat a szexuális őrjöngés olyan heves tobzódásában pusztították el, hogy emberfarkasnak és hasfelmetsző mészárosnak nevezték őket. A káromlás beszivárgott az emberi tudatba. Oly észrevétlen volt, mint a tavaszi fuvallat. És az eredetét senki sem kutatta...

A Fehérsapkások… A Fehérsapkások szolgák voltak. Létezésük eleme a lovagi szemlélet volt, és az alázat a Teremtés iránt. Az Angyalok Seregéhez tartoztak. Vezetőjük Szent Mihály Arkangyal. Amikor a Teremtés szigetén felbukkantak, nem mindig bírtak hatalommal. Ez azt jelentette, hogy létezésüket korlátozták a dimenzióbeli sajátosságok. Szolgái voltak minden létezőnek.

A Fehérsapkások szétszórt és megmaradt tagjai, a beavatkozók, a rendőri különleges erőknél és az operatív brigádok között voltak nagyrészt megtalálhatóak, de őket a gyakran osztályvezetői pozíciókba beszivárgott feketesapkások szisztematikusan megölették, álcázott akciók során likvidálva, vagy a kemény bűnözőknek, az ördög erőinek, pénzért kiszolgáltatták. A Fehérsapkásokra minden korban kitüntetett figyelemmel vadásztak a pestis erői, akik gondoskodtak arról, hogy százszoros kínhalállal haljon meg az a lovag, aki megtámadta a rothadást, ami felütötte fejét Szrebrenicában, Koszovóban, a WTC-nél. Oszama bin Laden, a 2000. év első antikrisztusa az igaz istenre hivatkozott.

A fekete, a vörös, a zöld, és a sárga pestis több hullámban hömpölygött végig a földrészen. Nyomában éhínség, az északi-sarkon hosszában hosszú eső. Ebben az évszázadban joggal rúghattak fel a tíz parancsolatból kilencet. Őket védték a törvények. A harc elkeseredettebb lett..., maroknyian maradtak itt-ott védelmezők, akik a fegyveres harcot választották.

A védelmezők... Védelmezők és oltalmazók voltak. A törvény és az igazság lovagjai. A különleges háborúk, a Földön létező összes mágikus tevékenység ismerői. Az elmék és az idegen gondolkodási rendszerek kutatói.
Beleértve a nem Földi eredetűeket is. A dimenziók és a történelmek kutatói, beavatkozók... A különleges hadviselés művészei voltak ők, hogy oltalmazhassák az elesetteket, a Földön létező összes vallás szakértői.


James Turner:Az Angyalok háborúja
Helleluja Creative Commons License 2005.12.01 0 0 91
Wilágvége, vagy a deficites pénzisten utolsókat rugja?
 Roppant sajnálom de kedves Hal Lindsey ufósunk is rögtön le lett állitva, mikor a kis pénzbanda az oka, mindennek ami történt meg történik, de majdnem vége volt ennek a kornak, sajnos csak majdnem?
 Hogy tisztán láthassunk, csak a szintiszta igazságot kereshessük, mindenki a neki adott adottsággal, de ha létre tudjuk hozni, ezt a kis igazság kereső máglyákat, számüzzk a fenevadakat meg bestiákat, itt kimondottan szellemi térről lenne szó?
 Aztán azt is tisztázzuk, hogy SZAVUNKRA KELL ENGEDELMESKEDJENEK AZ ELLEMEK IS, szóval a mi mindennapi eledelünket add meg nékünk ma is, s még megölő ellenségünknek is, de itt emberről lenne szó, mert mondjuk ha fenevadak meg bestiák, azok a husunkat akarnák, megrobotoltattni jól először, mert azzal a lelkünket is, mint amiben része van, szentmadár népemnek, mióta a szárnyunkat nem használjuk, azaz kellett hogy egy ufós lezuhanjon közzétek: látjátok látjájájájájj..játinaná? Ezennel légy szerén mint én, nem szegén, mert a szerényeké az Istenünknek a mennyországa, mint ahogy imádkoztunk: a mi mindennapi szükségléteinket ad meg nékünk ma is, kérünk szépen Jó Atyánk a mennyekbe, a Te Fiad a mi kis szivünkbe, most ami ezen felül van, az ördögtől van, ha nem gondoskodunk minden szükségre szoruló ember - testvérünkről, legalább gondoljunk rájuk, mikor nagyapa a kulacsból a vizet kilöttyintette a szomjazóknak?
 Osztán, itt van kedves Hal Lindsey prófétás, nem beszélve Jack Van Impe, akik bizon páldásan jár s áll előttünk, kedves feleségével, s a többiek, akiket mind mind aki érdekeset is tud mondani, figyelek?
 Vegyük George W.Bush testvérünket, aki hisz, amit csinál, nos gyilkolni akkor se lenne szabad, hanem a Palesztin problémát kellett volna már régen, megoldani, s ezzel most mindenki nekem támad, mert ahogy irtam, CSAK ELŐBB UTÓBB ÁT KELL VEDLENI, VAGYIS ANNAK AZ EMBERNEK AMIT JÉZUSUNK BEMUTATOTT, ELŐ KELL JÖNNIE, AMI MICSODA CSODA ELMÉNY, HOGY ANNYI IS, AMI MEGMARADT, MEGMARADT A TÖRTÉNETBŐL?
 Akik nagyjából ismertek, tudjátok hogy csak legutóbb is, mi magyarok, magyar szemmel amit a mi Jézusunk nyitott meg:nyisd ki, kövess!!! Na a lényegre török, hogy ujjá kell születnünk, akár 40 éves armegedon jön, na most én azt mondom, jobb lett volna, könnyebb lett volna, sőt, bestiállat körülmények nem tanitottak meg bennünket semmire, inkább vadabbak lettünk? Na, e wilág, az ürdögök, azok közt is amit Niburu keresése közben, akiket megtaláltam, azokat az ABSZOLUT - FEKETÉKET kezében van az egész emberiség, mert a kormányok azok által vannak, igy akit itt isteneik  rettegtetnek, büntetőek, véráldozatot követelőnek, eldósit szitó sitóknak, semmi köze Jézusunkhoz, s most neme Krisztussal hellettesitették be?
 Mig akik az igaz Jézus, halál nincs, János 8:51. addig ezek a abszolut feketék, abszolut halálanyagosok, ha nincs Judás többet, megsemmisülnek?
 Persze csak belekezdtem volna, mert igen érdekes minden ami a multtal, meg jövővel, de csak az emberben lehet benne, igy ez az egész egy bugyborék értelmetlenség, ha minden pukkk... Krisztus a keresztfán, na akkor mi van? Ki szedi le? A varjuk v. fakopács kopácsolják? Jézust ismerhették, a KINGKONGÓSOK? 
Helleluja Creative Commons License 2005.11.24 0 0 90

Jósok jó sok, egyse, meg jövőbe látni akarók, szemse, szem egy se?

 Kéremszépen, vannak a habiruzó - crózzók, s ne tessenek elfeledni: ha leborulva imádsz engemet, neked adom ezt, vagyis kraka - puczu, mijjen birodalom, hogy lehet ezt, ezeken rögtön kersztül nem látni, egg ollanak aki azt mondja, ü felnyőtt?

 Igen, rámutatok, vicca a történelembe is az EGY KÉZRE, s munkájára??? Jelen pillanatban, ahogy irtam, hogy usa armynak, palesztiniát kellene átfésülni, s minden ami fegyver, igen igen a 2.5 milliom krém - komcsi russint is, árfésülni, s nincs még egy pistola se, védjen meg benneteket is a palesztin isten? te jó Isten, na a pesztin Isten, kersztény Isten, na azért menne a hadakozás, hogy vagg Ábrahám Istene, vagy doomsday, a föld bigbangózik?

 Ime az egyik amcsi adón ma, MI A CSUFFNAK ENGEDELMESKEDÜNK, ami most abszi ulti ezzel csak a KIRÁLY rendelkezik, mert TE BIZON A NÉPPEL TÜZÖN VIZEN ÁT, főleg az usa contitutionja tutti: miniszter = népe szolgája népét szolgálja, by the people for the people thru the people a 2 képviselő ház, tehát ha vicca huccák az amcsi csapatokat, nem lesz vége a habiruzásoknak, hanem valóban, mennek vicca mondjuk irán - ciria - eggiptom meg az egész arab bagácsi, agafáklozása meg irquzás, sőt, minden ország ha nem is egyszerre történik az aggfákozása meg iraquzása, mert mit gondolsz, te nem robbantod fel magad, ha mert a fekedbe is kamerán figyelnek, már akkora??? kötelező inekczionozás?

 mit mond a biblia. bizon, megölnék magukat, keresik a halált, hegyek omoljatok ránk stb....

 látod, beijjedtek, csak annit mondtam: gyerünk, ha már ott az amcsi - army, mappázzuk fel palesztiniát??? uuuuuuuuuuuuu....

Helleluja Creative Commons License 2005.11.23 0 0 89

egy kis érdekesség?

 Az usában, megy a vita, hogy előre tervbe volt, iraq lerombolása, nos hallottam a vicces presidentet, vagyis az all - kopo elnököt Chennelest, hogy szóse lehet rólla, holott, Teodor Herc óta, aki a messiánizmus feltalálója, megy hogy nagy palesztinia, s wilágtrónon egy világtrottyos, s pont verték a tamtamot, már a mama ov mama ov allah jawah warrosok, akik 140 kristián kormánnyal, közte minden abhamos arab meg muzulmán meg mohamedán, ami örök világszégyen, 140 ország támadt rá, Iraqra, vagyis Mezopotomáiára, vagyis Nimród országára?

 Hogy mennyire buta a nép, talán nem, hanem ezek a habiruzzo cruzzók, igen igen mind a két oldalon, mert ugy a muzulmán, mint a zsidó meg allatta doomsdayosok, tovább nyuzni a messiást, képtelenek?

 Na, mégegyszer, hogy lehetnek ijjen aljasok a kormányok, hiszen abszi ulti meg lett tervezve ugy az 1 mint 2 mint 3wwilágháboru, amik közt csak fegyverkezésre szünetek, voltak?

 Abszi ulti aljasok, mind a gyehenára valók, akik főleg magyarországot feldarabolták, meg most valóban a bibliába kiirtandó népket, valóban törölni akarnák? Hazudnak az egész amcsi wilághódik allatta kuromány, meg mind az összes, mennek a gajra? Hazudnak hogy nem ősidók óta, tervbe van Babilon - Bábel elpusztitása, s ime, nézztek utánna, menjetek be a kerszténynek hivott ördögök zsinagógáiba, mert Jézus abszi - ulti más fegyvert, mint igaz szó, s példás élet, nem adott!!!

Aki fegyvert fogott, vagy másik népekre támadt, vége, s a palesztinok, keresztények, meg az iraqiak, vagyis azok voltak, nem zsidók meg muzulmánok, arabok?  

 Hazudnak azok, akik azt mondják, iraqot meg ábrahám előtti népeket - kulturát, nem Isten sava a biblia tervek szerint gyilkolják?

 Ha volt demokrácai, Iraq,  de nem igazi demokráCIA s hogyan kelettkezet a C.I.A.

 szija

Helleluja Creative Commons License 2005.11.22 0 0 88

Ki az a nagy merész, ki ennek a wilágnak meghalni kész, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete...

 Pont arról van szó, a magyarok Jézusáért, csak élni tudsz, meghalni soha, na most mit tud adni e -wilág mást, mint örök halált?

 Öröm öröm óh, drága kedves hir a magyaroknak, s akik velem vagytok, azok érteni fogjátok mit beszélek, mert az a valami ami rajtunk volt, amit átoknak hivtak, mivel visszatértünk a mi Jó Istenünkhöz a mi mennyei Jó Atyánkhoz, mert Jézusunk itt van velünk, e - wilág végezetéig?

 Tehát, öröm öröm drága kedves hir: 2005 nov. 21-re, abszi ulti előre láttam, hogy 2 hónap mulva, véglegesen a BALSORS (átok rajtunk, mia?) megszünt, tehát gyertek, örvendezzetek velem!?

 nem a lelketlen ürférgek sokassága, hanen a Jézus - lélek, számit?!

Helleluja Creative Commons License 2005.11.19 0 0 87

Jövőbe látni akarók, tudáléKosok!

 Igen cikis irni, vagy beszélni, hogy van a Szüzanya vallás, amit megint mivel nem engedik meg a magyarokat, hogy megtudják kik, mert én azt vallom, az anyámból pottyantam ki, s Ő az Istenem, de mindenhogy, Ő meg az Isten = EGY?

 Na, akik igy godolkodnak, azok rögtön a társadalmak ellenseggeivé válnak, mert én az vagyok, egy nagy senki, aztán mivel állandón a cseggemen ülük, senki nem ejthet seggre? trudod, buuuuu... persze Jézusunk lábanyomába megkapaszkodok?

 Tessék, itt van a három fő nagy wallás: watikán állam, de nincs saját nyelvük, de mégis van, magyar ellenes, azaz most nem lehet azt mondanunk, mi magyarok vagyunk, s vallásunk is az??? a következő az anglikán egyház, ahol már GOD = KING tehát innen jött meg jönn az egywilág tronon egy wallag? osztán itt van a zsidó vallás, ami rögtön fajt is jelenet, meg wallást is, de egynek sincs se történelme, se nyelve, ill. az ördög a magyar, akinek valóban az Isten az Atyja, Jó Isten = Jó Atya, s maga a Felesége FÉNYSZÜZANYÁNK ADTA A NYELVÜNKET, VAGY AZZAL KÖPÖTT KI BENNÜNKET, de ha utánna néztek a irataimnak, bizon HANGOGOG VAGYUNK AZAZ HUN -GOD = HAN - GOD = ISTEN???

Tessék, mig a magyar szüzanya hit, abszi - ulti SZINGULARITIS, addig minden nem szüzanyás vallásnak szüksége van ördögre, vagy ellenségre, s ha látod, látod mi lesz? na mi lesz?

Helleluja Creative Commons License 2005.11.19 0 0 86

Mattinhó hó hó hó...

 ki nem akar nagyobb kalácsot? hatalmas tökös, papirhajó diót tenyésztett az egyik családom, s tudod hogy 25 év körül, mikor teremni kezd, de én mogyorót mint egy kugligolló aztán naprafogó buga mint egy házfedő, nem kell szalmával fedni, minden 3madig évbe stb...

 nagyon kevesen vannak, akik már érdeklődnek a természet, óh teremészet... szemnek szájnak ingere, s micsoda élevezet sokszorositani s gazdag termést vetni - aratni - kaszálni csáprrrr csáprrrrrr....  aztán az a fajta vagyok, aki mindent gyüjt is, mert ha valakinek szüksége van pont arra, amiből nekem exxxtra van, van e jogy érzés, mint adni??? mondjuk egy jó szóra?

 nézzük czagg: kenyeret munkát, aztán mozit, cirkuszt, s pornográfia az egekbe, most itt teljesen kezd elszabadunlni a pokol? valami borzalmas idők előtt állunk, mert mehalni lehet csak, ami ölni Istennek tetcős dolog, s elvenni, amire neki szüksége van, de a másik élete?  de miért, holott valaki azért gazdag, mert nemcsak mindent felhalmazott, hanem kisajátitott? még az istent is?

 nagyon jó észrevétel, s Jézuscsókom, nem nálas!

Előzmény: Mattinho (85)
Mattinho Creative Commons License 2005.11.18 0 0 85
Na ezt megjegyzem: "szebb jövendőt, nagyobb kalácsot".
A továbbiakban eszerint fogok élni.
Halleluja igazi próféta vagy :)
Éljen a magyar jézus
Előzmény: Helleluja (84)
Helleluja Creative Commons License 2005.11.17 0 0 84

Jósok, jojósok, meg próféték, staféta futók stb...

 Mondjuk a magyarokat is kell érdekelje a jövője, mert van e fontosabb, mint felkészülni, aztán szeretteiket felkésziteni, hogy lássanak be ők is a jövőjükbe, ahova mi mentünk, előttük, reméljük?

 Ugye érdekes, mert akik meghaltak, előttünk vannak a jövőbe? Meddig megy, mehet a jövő? Kérdelek benneteket, nem azért kezd sötét lenni, itt van a maya naptár, aztán messiások sorrendbe, mégse történik semmi, azaz valami mégis történik, mert vegyük az Iraqi jóslatot, hogy földig le lesz rombolva, meg sakálok, na itt az Iraqi - Mezpotomáia jóslatot, értették magyországra is, s megmondom kitől halottam, mert nagy wallás, magától Herbert Armstongtól, hogy vize kifogy, aztán sakálok fognak üvölteni a kárpátmedencei nagypusztába?

 Ime tessék, menjünk vissza, hogy meddig mehet ez, vagyis a távolodás az igaz Jézusunktól, aki magyar, meg most  a magyar tudattól meg hazától, mert ha megszünik, akkor megszünik minden életforma is a földön, ha meg nem, akkor biztos, mint pénz a bankba, hogy magyarországgal kezdődhet csak az ujkor!?

 Na, van valaki, aki bele mer szólni? Lehet Izráel mindenek előtt meg felettes is, amiről holnap, de addig is, szebb jövendőt, nagyobb kalácsot?

Helleluja Creative Commons License 2005.11.16 0 0 83

Ne fogjon senki könnyelmüen, a hurok pengetéséhez...

 Igen érdekes a francia anarchia, mikor usa magára rántja az izlámot? tudom hogy azok, akik bent vannak a küzdőterekbe se tudhatnak többet, mint akik ezek után, meg felette vagyunk, mert mindegy mit jövendőlünk meg prófátálnak, ez a wilág elmulik, sirni ezért kár?

 Most ezt se szabad hangoztatni, mert doomsdayos vagy levele? Mégegyszer mondom, nemcsak a föld, hanem minden de minden felszivódik a fehér ködbe, ma hallgattam Segant, aki szerint van a black hole, vagy fekete lukas csillag, ami csillagok milliárdjait transzformálja át egy esetleg másik univerzekbe? Na nem egészem, mert mondom, itt allul, a napok vagyis a fény amit fenének is hiv a magyar, megesz s felesz - felsziv mindent?

 Na, minden alkalommal mondja a bátyám: ezt nem végleges, hanem átmeneti állapot, tehát innem menni kell, mindenhogy, amit most megint ujra megfigyeltem, s nagyon lérdekes, mert van a PÉNZ - FOLYÓJA s akik a pénzzel eljegyeztettek azok oda fognak menni, ahol megint a pénzzel zsiványkodhatnak, s azok nem tudják hogy élnek vagy halnak, nugadjatok meg, meg ők is?

 Valami ollasmit hallok, mert én a ti kémetek vagyok, ami többet ér, mint usa armadája, hisz tőlle is van nagyobb? Na, ezek, vagyis a usa meg csatlósai haderők, a muzulmán wallásosokat akrnák hatalmon megtartani? Róma érdeke is az lenne, de most nem az európai meg a többi népeké, igy kérdem, az usa, Iraq érdekében van e Iraqba, vagy Izráel, vagy továbbra az ARAB B.P. OLAJ LIGA, MEG A MUZULMÁN WALLÁSOK DOMINENCIÓJA, AMI BIZON ÁLLANDÓ BENSŐ MEG KÜNSŐ HÁBORUK, MEDDIG, mig magukat fel nem emésztik?

 Az érdekes, hogy keresztény szempontból, teljesen mindegy hogy az araboké vagy a zsidóké Jeruzsálem, HiresSolyom vára, mig a Plesztinok - Iraq abszi ulti közelebb voltak a kerszténységhez, de most magának a népeknek, ha zsidókat, vagy továbbra az arabok allatt csak kecskéik, van választásuk?

 Na, szerintem, a kormányok zsiványok ugy az arab mint ázsia mint európa amicsiba, a N.1 terrorok, amit nem lehet nyiltan megmondani, főleg nyilvánosan?

Helleluja Creative Commons License 2005.11.15 0 0 82

lesz magyar vagy nem lesz magyar, 100 év mulva, s hol lesz, ha lesz?

 Tessék, azért lettem rosszul, mert amit tegnap irtam, azokért kirugnak a legtöbb hellről, mint ha azt mondod, a magyar nyelv, az egyik legrégibb nyelv, s benne van minden teremtés meg Isteni titok, most el kell szégyelnünk magunkat, meg tudjuk, most büntetted magadat, mert abszi - ulti ez a wilág, másirányba halad?

 Most próbálok leszállni  az égbül, mennből az angyal lejött hozzátok, látjátok... na akik tagadják az örök életet, vagyos a lelket, s itt megint ezek akik tagadják vannak mindenek allatt, most vegyük a testet, meg minden életet,  s földi életet, azok akik lelkesek, azok mindenek felett vannak, vagyis az emberek feje felett! Ezt ugy is lehet mondani, az élet, az a univerzek allatt, közte meg felett, de mindenek felett az ember van, tehát minden univerz olyan, mint egy emberi vagy állati test, nem kigyó, nem reptilla, kivéve vannak kigyó fajtáju ember fazonok, akkor az is egyenként önmagába egy egy univerzek, mert a univerzek alakja is, meg mindene benne lenne, kellene legyen minden emberbe, na most csak ennyiről, ha értitek, mert nincs titok, csak mostanába nem tojnának a tukok, s az megy a beadásba, hisz soha nem volt, igy leadósitva meg letaposva az emberiség mint ma, s holnap?

 lesz ami lesz?

Előzmény: Helleluja (81)
Helleluja Creative Commons License 2005.11.14 0 0 81

Jóslások?

 Ott jöttem zavarba, hogy 8. emelet, ami vegyük csak a csakrákat, mert azzal kapcsoljuk ki meg be az emeleteket? Ha azt akarom mindani, láttam valamit, akkor vagy a legmagasabb dombra, amikor ha van ember benned, az feletted van, amit a fiam, 23 éves korában akart megmutatni nekem, de nekünk ugy, hogy neki nem kell 2 ember, s nem jön le ide, amit nem értettünk akkor, csak később, meg most mikor megtudta mutattni, hogy az ember, az a koponya legmagasabb pontjánál kezdődik, tehát még csak a testünkbe, ami egy nagy takony habarcs, mert abból ban meg azzá lesz, tehát mindenki feltudna mászni a 8ra, de itt főleg a magyarok, mert ha egymagyar képes rá, mind?

 Na, az összes wallások meg nonprofit létesitsitmények, végül is mindent kiszoptak belőlünk, mert mit tudnak többet adni, s a csekeledeknek, viszhangja van, s nem létezik, hogy ne egyenlitődne ki, ha viz, a lavorba, lu lába benne?

 Na, nem akarok olyat mondani, amiért magamra huznám  a budit? Trudod van Buda, meg buta meg budi stb...

Előzmény: Helleluja (80)
Helleluja Creative Commons License 2005.11.14 0 0 80

jövő kutatók!

 hogy szüzességemet meg komolyságomat el ne veszitsem, tartozok egy kis magyarázattal, hogy univerzek tetteje? ki nem tudja hogy róma a 7domb városa? aki istent kereste, az az igaságot is, amihez mi köze volt meg van rómának, vagy a watikánnak, mint egy romorultok - rémültük e wilágia rettegett - parancsolói uralmat akartak? inkább mint szadista, mind mind de csak 6halmasok, mert rómához képest, most ha ellensége lennék rómának, bizon én is a 7. mennyekig, mint Saul rabi, azaz Feket Péter = fekete Pál apostol, aki ténleg africai faju volt, elragadtathatnék?  

 na, vegyük ugy hogy brahibul, mert ki mer ugy jerusálom meg róma, aztán mellig van a prófácziába, mert ha róma ment, most lehetne nyélbe ütni, egy kézben minden pénz, egykézben minden fegyver, egykézben minden isten, vagyis egy wallás pénzisten? valahogy, most is mozog a föld? ha van tulvilág, minden ut rómába, most uj róma, vagy uj jeruzsálem? van egy kis chonfliktus? van haramadik? nemoda Buda?

 

 

Előzmény: Helleluja (79)
Helleluja Creative Commons License 2005.11.14 0 0 79

Rejtsem rejtsem vagy regőljem?

 Watikán - Italia, valóban problémák lesznek, s a kérdésem, ha a watikánnak menni kell, hova megy, vagy egyszerüen megszüntetik magukat? Nem jön, számitásba Jeruzsálem, előre megmondom, akkor mit gondoltok mi lesz, mert mondom, mindehogy probléma lesz Italiba, s hogy egyből a watikán, nem tudom, de oda fog vezetni!!!

 Ne felett, nemcsak a jövőből vagyok itt, hanem a össz - univerzek tetteje, tehát egy különlegesen felkészitett - kiképzett beugró vagyok, de ha nem lettem volna is magyar, bizon az lennék, s nem azért, mert mos ugy mint egyes emberek, játszák a fejüket, hanem a magyarok, szinte semmilyen karmát nem gyüjtöttek, nos akik a magyarokat lehetetlenné akarták tenni, azok bizon a waitikánnal, s nag kár, meg nugat franc - fricc - hübéres - jobbágyraboszlga bizrodalom, bizon most is, még jobban???

 mondjuk te igy látod? ha nem miért?

Helleluja Creative Commons License 2005.11.05 0 0 78
Jövő? Jöven - dőllés?
 Usa 2 háza, alsó s felső, mig a felsőt teljesen átvették az lenti csösző - aljasok, de beszélhetünk republikán pártról, akik csak névelegesen mert az alienek teljesen átvették őket, akik a föld legmagasabb pontján laviroznak, mig allattuk az alsó ház, vagyis demokraták, akiket teljesen eltüntettek, megsemmisitenek, vagy már megsemmisitettek, amit tisztán, sőt nagyon tisztán világosan - tudatosan láttam!
 2 sárkány - kigyó, egyik szovjet volt, a másik usa, mig a szovjet már szétmállot, de még nem, mert előbb az usának szintén hasonló változásokon kell keresztül menni, na most az árnyékuk fogja megsemmisiteni azokat a kezelőket, akik a 2 sárkányt emberekkel üzemeltették s etették?
 lássuk, mi lesz?
Helleluja Creative Commons License 2005.11.02 0 0 77

Vigyázz!!! Pihenjjj!!! Kipp kopp kipp kipp kapalács...

 Kispajtások, az amcsi senátha, ma bedobta a törölközőt, ami esetleg, leállitotta, ha leállitotta egy nagyobb méretü, kavalkádót, ugyanis ha elkezdik bombázni sziria - irak, esetleg jordánia, (Pakisztán?) mert nézzetek arra a midle Eszti térképre: az egész föld ugg nézne ki, amit nagyon de nagyon kevesen értenek, miaz hogy Messiah jönn jönn jönn... de giggé? Agfáknak meg Iraqnak megjött??? Akarjátok...

 Tehát, valakik olvassák ezt a tópikot is, mert a betegséget, háborut, halált, csak megelőzni lehetne? Nézzük mi lesz, mert mondtam, az amcsik, vagy magyarország teljes rehabillitása mellett, az összes usa brancswall - commenwalthtal, vagy kisebbek lesznek, mint én? Kérdem, te szeretnél én lenni, Botondnál is kisebb? Lehel lehell- lete -lujávval,  ippeg prücckölt a lova, na az mijjen picike lehhhh...het? nincsis?

 luja az ufója, az t is fujnikkel?

 ahpci

Előzmény: Helleluja (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!