Keresés

Részletes keresés

vf1 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63774

Isten uccse' én is Nabitire gonndoltam, oszt' megnéztem a térképen a helyet, elvetettem az ötletet....

Előzmény: Baracilin (63770)
snapszmester Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63773

Donort már találtál? :-)

Előzmény: nabiti (63772)
nabiti Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63772

Odáig nem megyek el, messze van ...  (... de, ha a benzin pénzt kifizetik ..)

 

Most "pálinka-mustrákat" szervezek itt a környékemen.

Előzmény: Baracilin (63770)
nabiti Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63771

hallatóknak = hallgatóknak

Előzmény: nabiti (63769)
Baracilin Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63770

Megmondom őszintén azért is kérdeztem rá hogy ki tartja, mert emlékeztem, hogy csináltál ilyet, és hátha pálinkázunk egyet:)

Előzmény: nabiti (63769)
nabiti Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63769

Én ezt  ( a hallatóknak) "ingyé" csináltam !!

Előzmény: Baracilin (63753)
snapszmester Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63768

Basszus!!!

Te is csak reklámozod.

Tudhatná mindenki, hogy ami ott nincs az nem is kell a pálinkafőzéshez. :-))

Előzmény: vf1 (63766)
nabiti Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63767

.. ilyenkor egy szobanövény permetezővel ( 1 L )  megpermetezed a sisakot (vagy pohárból löttyintesz rá hidegvizet) és a probléma megoldódott !!  :-))

Előzmény: Tucso69 (63729)
vf1 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63766

Basszus, én meg végignyálaztam Norris, Nabiti, és Peca hozzászólásait a képekért.....

Na, mindegy...:-(((

Előzmény: twesthez (63761)
Zimi83 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63765

Ma eggyenlőre trisós vizet főztem benne, alig csöpögött, holnap alágyujtok 1 kis cefrének.....

 

majd kiderül :)

 

Víz desztilálásra nem az igaz úgy gondolom :)))))

Előzmény: csipasz56 (63764)
csipasz56 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63764

szerintem Gabo nem a paradicsomfőzéséről híres, meg a főző sem kifejezetten paradicsomfőzőre hasonlít, ilyesmikre gondoltam.

Bocs Csipasz 

Előzmény: Zimi83 (63749)
leparlo02 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63763

Meglepő

Kipróbálnám hogyan kell készíteni.

 

 

Baracilin Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63762

A virágokat párlatok közé sorolják...azokat szeszbe áztatják majd ujra párolják. viszont a googliba beirog hogy dió pálinka zimek, akkor kapsz rá találatot.

Előzmény: leparlo02 (63760)
twesthez Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63761

Köszönöm szépen, ilyesmi rajzot kerestem!
snapszmester: Néztem már az oldalt, rengeteg segítséget találtam rajta, ami miatt nagyon hálás vagyok!

pecamatyi: Köszönöm szépen a rengeteg segítséget neked is!

 

Előzmény: norris53 (63743)
leparlo02 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63760

Ja

Pl bodza virág, és akác virág pálinka.

Szerintem csak ágyazással csinálja

Szépek az eszközei de tuti hogy svarcol a öreg.

Baracilin Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63759

sváb...van párérdekes párlata...állítólag zölddióból főtött pálinkát és párolt fenyőt is...azért kíváncsi lennék, ezek a hagyományos eljárással készültek-e vagy geiseléssel?

Előzmény: leparlo02 (63757)
Baracilin Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63758

akkor nem véletlenül van az ő főzője bevágva dekornak:)ö

Előzmény: leparlo02 (63754)
leparlo02 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63757

Jó drága az öreg szerintem svább vagy "fogorvos"

 

Cserszegi Fűszeres Ár:

0,35 l Üveg - 4.320 Ft (bruttó)  - 17.14 Euro (Árfolyam = 252 Ft)

Literár: 12.343 Ft Alk. 40% V/V Ezek az árak abban az esetben érvényesek, amennyiben Zamárdi-Felsőn lévő üzletünkben személyesen vásárolnak

Maestro8512 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63756

 

A kazánházban van a hordó, 17-18 fok alá még éjszaka sem megy a hőmérséklet. A gyufát a cefre teteje fölött kb 1 centivel tartottam. A tegnapi nap folyamán többször átkevertem, és így végig égett, de ma reggel, a pihent cefre felett már elaludt a gyufa.  De ennek ellenére holnap már egy adagot lefőzök a cefréből, aztán majd kiderül, hogy mi lesz.

 

 

<quote>"A gyufát a hordó vagy a benne lévő cefre felszíne fölé tartottad? Ha nem volt meleg helyen csak mondjuk 10°C környékén, akkor simán elképzelhetőnek tartom, hogy még nem forrot ki teljesen. (a narancsom is kicsivel több mint 1 hónapig forrot a ~10°C-os pincében). Nagy bajt egyébként nem csinálsz vele ha már most főzöd is, sok átalakítandó cukor már nem lehet benne, csak még nem fordult át.

 

Ui: A belerakott cukor mennyiségétől függően is megnyúlhat a forrás ideje."</quote>

Előzmény: Lepár-LÓ (63693)
leparlo02 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63755

 

 

a NEVE

Roland Zimek

Előzmény: leparlo02 (63754)
leparlo02 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63754
Baracilin Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63753

Valami elindul a minőség irányába...első lépésként a nép okítása:

http://zirciipartestulet.net-e-shop.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=102&Itemid=75

Nem tudja valaki, hogy ki tartja?

Baracilin Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63752

Szerencsére nem lett igazuk...azért az nagyon bosszantó ahogy hülyének nézték/nézik az embereket...mérgező lesz megvakulsz, felrobbansz stb...engem is anno ilyennel próbáltak visszatartani, szerencsére nem sikerült, sőt többen is mondák hogy iható :)

Előzmény: csipasz56 (63745)
skoda130rs Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63751

Szia bocsi tévedsz!!! A pecáé előbb készült.

Előzmény: snapszmester (63742)
leparlo02 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63750

valaki itt említett üvegeket.

 

van még belőle érdekelne.

Zimi83 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63749

:))))

 

 

Előzmény: csipasz56 (63748)
csipasz56 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63748

Zimi meg a paradicsom, nem olyan családból és baráti körből származik!

Előzmény: szentöltvíz (63733)
szentöltvíz Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63747

 

 

Hát ez nem paradicsomfőző,de mutatós!!

Előzmény: Zimi83 (63744)
Babar66 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63746

Itt:

 

Üzletünk címe: 1225 Budapest

Nagytétényi út 285.

Nyitvatartás: H-P: 8 - 17h, Sz: 8 - 13h

 

Előzmény: fehérkutya (63724)
csipasz56 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63745

Ez a bizonyos Piros Laci teljesen hülye

Előzmény: Törölt nick (63701)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!