Keresés

Részletes keresés

technograd Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6507
A daruk egyébként azért maradnak állva, mert egy Zsiguli-termosztát figyeli a hőtágulásukat! Bocs, ezt nem lehetett kihagyni :D !
technograd Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6506

Sziasztok!

 

Végre ez egy igazi "nagypályás" fétisparty volt, köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a maga módján! Bár a bőségesen fogyasztott alkoholmányok hatására hamar átalakultam egy ciklois pályán mozgó steppelt térelválasztóvá, azt elégedetten konstatáltam, hogy jobb a zene, mint a múltkor, és sokan ropják önfeledten a táncot. Volt egy pár party-arc, akik olyan frenetikus ruhákkal készültek, hogy csak kamilláztam! Külön öröm volt titeket élőben látni, NightGirl és StarWish, meg persze a többi ismerőst is. Egyedül a szmog sűrűségű cigifüst zavart, de kiballagtam az udvarra levegőzni, ilyen szórakozóhelyen benne van a pakliban, hogy sokan dohányoznak a beltérben.

lakk-fetis Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6505

Jo reggelt mindenkinek :)

 

Koszonjuk a pozitiv kritikakat es a dicsero szavakat.

Igyekeztunk mindenkinek a kedvere tenni mar amennyire lehetett. A futes delutan 2-kor fol lett tolva maximumra, igy ennyit tudtunk kihozni belole. Igaz a buli elejere rendesen is bemelegedett es igy azok sem faztak akik a miniszoknyaban jottek.

 

Meg kell emlitenem, hogy ez a buli volt eddig a legjobb. Mindenki kitett magaert es sokan eljottetek. Ezt nem tudjuk elegge megkoszonni. Ennek kovetkezteben latogato csucsot dontottunk. Voltak sokan akik elsobalozok voltak es sokan akik nagy szunet utan jott el ismet. Hatarainkrol tulrol is erkeztek paran, igy elmondhatjuk, hogy igazi nemzetkozi buli lett. 

 

Ezen felbuzdulva megemlitenem, hogy februarban Farsangi es Valentinnapi "osszevont" buli lesz. Remenyeink szerint hasonlo latogato szammal es hangulattal.

 

 



dóri_brown Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6504

Sziasztok.

Én nem ragozom tovább,

messze a legjobb party volt, valami ilyesminek kéne lennie mindig!

Jókedvű embereket láttam mindenhol, korra-nemre való tekintetet nélkül, akik örülnek egymás társaságának. 

Le a kalappal mindenki előtt, aki ott volt.

Külön örülök, hogy - ha jól láttam- még az első partizók közül sem ettek meg senkit.

 

Ruhatár lépcső: hajnalban láttam akkora perecelést, hogy csak nocsak.

Idő kérdése, és tényleg mentő lesz a vége.

 

Vivyen, nincs mit. Mélbe megdumcsizzuk a részleteket.

 

Akik meg nem nálam lesznek este, azoknak

 

Boldog Új Év Kínánok!

 

Dermann Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6503
Sziasztok!
Meló miatt nem tudtam menni,a következő bulira jó lenne oda érni.
Nyilvános a mailom ha tudtok küldeni képeket légyszy,köszi.
Addig is a cicusom vigyázzon rátok és BUÉK mindenkinek!
szerencsés-vivyen Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6502

Sziasztok !

Ugyan mi most voltunk először ezen a bulin, s jól éreztük magunkat.
A lányok nagyon fáztak az elején, de aztán valahogy elmúlt.
Mi is próbáltunk ismerkedni,meg ilyesmi, eszmecsere bla bla bla....
Két észrevétel a részünkről : ugyan kisebbségben vagyunk, de iszonyatosan zavart alkalmanként a cigifüst,
meg a ruhatár lépcsője tűsarkúban vagy platformos cipőben már-már életveszélyes,pláne tudatmódosító szerek hatása alatt, ki-ki amit használ :-))

Ettől függetlenül, ha tehetjük megpróbálunk eljutni máskor is, ja és még valami,köszönjük Dóritól a meghívást és a pirosítót. / a nőnapi bulira/

(Én Vivyen párja, pedig külön örülök annak, hogy számomra a partin Vivy kapta a legnagyobb bókot: azt hitték hárman LÁNYOK jöttünk partira. Vagyis mind a ruhája, mind a sminkje olyan jól sikerült, hogy őt is IGAZI nőnek nézték többen is. Köszi mindenkinek:-)))
Hardwoodnak: Érdekelnének a képek, amiket csináltál. )
M.Nory Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6501
Ok, értem én a célzást :D Bocs mindenkitől, de este 6kor sikerült egy randit beszerveznem este 11-re, úgyhogy a fórumtali maradt csak...a parti most kimaradt..Legközelebb pótolom.. :) Azért így is sikerült pár emberrel beszélgetni picit :) Egyébként én sem aludtam halálra magam.....

A darukat meg elmondom majd...Bár akár a Nyílt napon is meg lehet majd beszélni. :)

Egyébként Nightgirl-el kapcsolatban egyetértek maximálisan....Egyszerre nem lehet úgysem mindent...Kialakul majd apránként...Ezen a folyamaton mindenki végigmegy..Mi sem így kezdtük, ahogy most állunk...Ha visszagondolok honnan......Na jobb nem is :D Bár a tegnapi visszhangokból, amiket hallottam többfelől, azthiszem sikeres volt az eddigi "ténykedés"...És köszönöm mindenkinek akiktől jöttek a dícséretek...

Lassan megyek készülni a ma estére...Ez még egy szép dolog lesz :DDD

Előzmény: dark-angel (6498)
l.i.d. Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6500

Kedves dark-angel, és a többiek!

 

Nagyon örülök, hogy sikerült az első fórumtalálkozó a hőmérsékleti problémák ellenére is! Igazán kedves Tőled dark-angel, hogy név szerint is megemlítettél, már csak ezért is - és hát a lakk, mint fétiskellék iránti határtalan rajongásom miatt is - kötelességemnek érzem, hogy lakk ruhánk csillogásával emeljük a következő találkozó fényét. (Annyit elárulok, hogy azt álmodtam, hogy ott vagyok! :-))) Komolyan! Olivér mesterrel beszéltem, és megcsodáltam Nightgirlt.)

 

Mindenkinek így a neten keresztül hadd kívánjak új cuccokban, és álmok megvalósulásában gazdag boldog új esztendőt!

 

LakkImádó D.

Előzmény: dark-angel (6498)
dark-angel Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6499
Ja , és kössz srácok.. a 3 szingli lány elkelt! :-)
Előzmény: dark-angel (6498)
dark-angel Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6498

Sziasztok,

Látom más is korán kelt, bár én nem sokat aludtam a 6 redbulltól. A buli hőfokáról... én tudom, hogy a szervezők már 2 óra óta fűtőttek, az összes radiátor ontotta a meleget, és a szokásos hőfoktól igy is klasszisokkal melegebb volt. Elég nehéz egy ilyen helyett befűteni, ahol kb 1 hónapja nem volt fűtés, mert nem szokták igényelni. A tali alatt én is fáztam, de a bulin már jó volt szerintem a höfok.

 

Én is örülök, hogy ilyen sokan eljöttek, nekem nem hiányzott a nicknevek, és örültem ha valaki a rendes nevén mutatkozott be. Röviden összefoglalva: jó volt a buli...

Sajnálom, hogy a lid család nem tudott eljönni (bár ők igazolva maradtak távol) bár a ti kedvetekért azért lakknaciba mentünk. :-)

 

Nightgirl párja hiányolta, hogy még nem szoltam "hozzájuk" a képekkel kapcsolatban, se jót, se rosszat. Gondoltam ezt pótolom. Főleg, hogy találkoztunk is, bár elég kevesett tudtunk beszélgetni velük. Igazából azért se nagyon írtam, hiszen a képek nem igazán nekem készülnek, nem vagyok fetisiszta, se pasi :-) Bár aki ismer az tudja, ez utóbbi még nem tartana vissza. :-) Nekem Nightgirl még csak egy kislány (ez a korából is adódik), akin otthon lefotoztak egy catsuitot. Na már látom, hogy mindjárt jól elkezdenek visszavágni, minden félével, hogy nekem mennyire nincs igazam és én mindenkinek csak beszólok.... ugyhogy hozzátenném, hogy ez az én véleményem... szóval nekem még hiányzik a nőiesség, az apróbb csinyek (smink, haj, mozgás, magabiztosság stb) amiket ugyis meg fog tanulni 1-2 éven belül. Ugyhogy most hozzáteszem EZ NEM NEGATIV KRITIKA VOLT. Én láttam az Annyt is 2 évvel ezelött, amikor még darkos kislány volt (annak is megvolt a bája) és látom most, hogy hogyan fejlödött és tudom, hogy még fog is, hiszen ő is nagyon fiatal. Ugyhogy ezért is írtem régebben csak annyit nektek, hogy hajrá, nem szabad abbahogyni, mert meglátjuk, hogy NightGIRL-ből, hogyan lesz NŐ.

 

És még nagyon köszönöm mindenkinek aki vállalta önmagát és elmondta kedves tv stábnak a gondolatait erről a világról, és adott interjút. Ezt még egyszer köszönöm.

 

És jó volt veletek bulizni, remélem legközelebb mindenki hoz magával még egy embert :-) és még többen leszünk. És köszönöm a szervezőknek.. ja és nem volt töltöttkáposzta, se spenót... legközelebb a pezsgő éjfél felé átalakulhatna pizzává. :-) És még mindig nem tudom, hogy a fenébe állitják fel azokat a b@... vagyis nagyon nagy darukat!!!!!!

Előzmény: RubberFan (6497)
RubberFan Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6497
A fórumtalit én is nagy ötletnek tartom, de a nick-cetlit kicsit hiányoltam, mert csak rajtam volt egyedül egy Kutató72 biléta; márpedig a matematika szabályai szerint 42 ember esetén 861 kölcsönös bemutatkozást kellene megejtenünk, hogy mindenki mindenkit megismerjen... Én a magam részét ebből úgy-ahogy kivettem, aki mégis kimaradt, attól ezúton kérek elnézést...

A hőfokot kicsit illett volna magasabbra venni, de nem pezsgő útján, hanem inkább radiátor által, mert a vérkeringésem 21:00 magasságában befagyott, így kénytelen kelletlen inkább távoztam. :-( Pedig én még nem is voltam annyira alulöltözve!
Előzmény: LatexLion (6496)
LatexLion Creative Commons License 2007.12.31 0 0 6496

Mi odataláltunk, meg haza is :-)

 

Meg kell mondjam, nem az volt a nagy ötlet, hogy fórumtalit szorgalmaztam, hanem az, hogy ezt közvetlenül a party előttre kell szervezni!

 

Egyrészt, jó volt a fórumtali nagyon, hogy emberek mindenféle zavaró gátlás nélkül odajöttek: "Én ez vagyok, hát te?"

 

Másrészt megdobta kicsit a létszámot az októberihez képest. Olyanok is eljöttek a partyra, akik egyébként nem tették volna. Persze azt láttam, hogy sokan érkeztek továbbra is az éjfél előtti percekben, és Ők is sokkal többen voltak, mint októberben, tehát nem csak az itteni szereplők okozták a növekedést. De akkor is jóleső érzés, hogy mi is hozzátettünk egy kicsit a növekedéshez.

 

Harmadrészt, a party így meglehetős létszámmal startolt a meghirdetett időben, és nem egy órával később kezdtek az elsők szállingózni!

 

Összefoglalva, mindkét rendezvényen jól éreztem magam, lehetett beszélgetni, ismerkedni is, sőt a party alatti zene is valahogy kellemesebb és néha picit szolidabb erejű volt. Persze lehet, csak érzéki csalódás, de az a lényeg hogy érezzük (magunkat).

 

 

A múltkor kicsit túlöltöztem, hosszú latex catsuit + rövid latex catsuit + lycra catsuit. Az utóbbit levéve is melegem volt. Most kicsit alulöltöztem az egy szem rövid catsuittal... Ezúton is elnézést kérek mindazoktól, akiknek itt a fórumon azt ígérgettem, tuti nem fognak fázni....

Előzmény: dark-angel (6495)
dark-angel Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6495

Aki jön a ma esti talira (és nem betegedett meg a macska és hasonlók) annak egy kis segitség:

06-30-428-1009

Ha nem talál oda és egy kis telefonos segitségre lenne szüksége.

D-A

l.i.d. Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6494
Anno azé mindíg! :-)))
Előzmény: M.Nory (6492)
technograd Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6493
Apropó, Füles újság évfolyamai bekötve, Junoszty tévé, szódásballon, négerbarna ruhásszekrény eladó! Óccsón megszámítom! :)))))
Előzmény: M.Nory (6492)
M.Nory Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6492
Miért, elromlott a Zsiga termosztátja? :D
Előzmény: l.i.d. (6491)
l.i.d. Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6491
Ne hülyéskedj már, ne kérj tőlem bocsánatot, nem vagyok én itt senki, csak egy a százból. Azt azonban Te is elismerted, hogy a képek nem ide valók. És szerintem abban is egyetértünk, hogy valahol meg kell húzni a határt, hogy mi témája e topiknak, és mi nem. Mert ha nincs határ, akkor akár a Zsiguli termosztátjáról is mehet itt a vita.
Előzmény: overallmania (6484)
lakk-fetis Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6490
Nory lő, Góóól... :)
Előzmény: M.Nory (6489)
M.Nory Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6489
Öööö....Hogy is mondják...valami veréb, meg ...mi is a másik madár? ;) :D
Előzmény: dóri_brown (6487)
technograd Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6488

Overallmania!

Nem haragszunk rád, de ha megfigyelted, jópár hozzászólással ezelőtt át lettünk kalauzolva az Overáll-fórumba (LatexLion for president!). Én személy szerint most már ide postázom a lakk, latex témájú hozzászólásaimat, oda pedig a síruhásakat. Így elkerülhető a lincshangulat :) .

Előzmény: overallmania (6484)
dóri_brown Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6487

Negyed kettőkor aludni kéne, nem az ivászaton jártatni az eszed :)))

...és ahogy meg én ismerlek titeket, arra leszek kíváncsi, a társaság mennyire lesz szalonképes mire elkezdődik a party?! :)))

Előzmény: lakk-fetis (6483)
szerencsés-vivyen Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6486

Szia !

Köszi ,akkor érkezünk !
Amúgy én úgy sem ihatok, részemről a pezsgő tárgytalan. : - ))
Előzmény: lakk-fetis (6483)
NightGirl és StarWish Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6485
Sikerült megoldani az idegenvezető problémát, de ettől még más témában ha van kedvetek hívhatok - csak nem percenként. :D

Akiknek nem sikerült, azoknak:
Sikerekben, fétisben és boldogságban gazdag újévet kívánunk!

NightGirl és StarWish
overallmania Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6484

 l.i.d!!!Tudom hogy nem ide való.Ide is felrakatm csakúgy mint az overáll topicra is.A képek majd ott lesznek.Ha egyáltalán érdekel valakit.És gondoltam itt több a látogató és figyelem felkeltésnek szántam.Szóval bocs hogy felmertem ide rakni a képeket.

lakk-fetis Creative Commons License 2007.12.30 0 0 6483

Hali

 

Ez a buli is a Soroksari 160 alatt lesz. Mindent 1 helyre szerveztunk eppen ezert. Tessek mindenkinek idoben jonni mert csak 4 karton pezsgot vettem. :) Ismerve Hardwood es az en fogyasztasomat hamar el fog fogyni. Foleg ha Dori is besegit. :)

 

 

 

 

Előzmény: szerencsés-vivyen (6480)
l.i.d. Creative Commons License 2007.12.29 0 0 6482
l.i.d. Creative Commons License 2007.12.29 0 0 6481
overallmania!  Szerintem nem ebbe a topikba való ez a téma. Te nem így gondolod?
Előzmény: overallmania (6478)
szerencsés-vivyen Creative Commons License 2007.12.29 0 0 6480

Sziasztok !

A holnapi bulival kapcsolatban, mi 9 körül érkeznénk, mert a kissrác sajnos nagyon beteg.
Kérdésem a következő : ez a találkozó is ott lesz,bejutunk-e stb...nekünk az elkészüléshez kb kell egy óra leginkább énmiattam, szóval a bulikezdésre talán partyképesek lehetünk...,ha Isten és a Párt is úgy akarja : -)
overallmania Creative Commons License 2007.12.29 0 0 6479
Csajok,srácok.Várom a véleményeket kinek melyik sínaci tetszik a legjobban?
overallmania Creative Commons License 2007.12.29 0 0 6478

A napokba jönni fog hozzám a volt kedvesem.Aki évekkel ezelött még nem vett volna fel ilyen sínacikat.De most válalta hogy lefótózhatom.Ime a sínacik amiben fényképezem majd.A képeken én vagyok.Ha meglesznek a képek akkor szívesen megosztom veletek.Üdv és B.Ú.É.K!!!                                                                                         

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!