Én kiállok Pintér mellett, bár valóban olyan a kinevezése, mint befingani egy telefonfülkébe aztán fapofával kinyitni és előzékenykedni a soron következővel
Haha:-)) Ez nagyon jó hasonlat, nem is vitás. Pontosan ez történt.
ez a csapat sokkal jobb mint az utóbbi 20 évben bármelyik.
Ez jó lenne ha így lenne, de egyelőre inkább fordítva van, az elmúlt 20 év leggyengébb válogatottját láttuk eddig. Persze ez még változhat később.
Az hogy megtalálta az embereit, igen, úgy néz ki. Csak azt nem tudom, hogy akarunk majd felállni mikor tétmeccs jön, ezekkel a "megtalált" emberekkel egy az egyben vagy valami vegyes csapattal. Mert az kicsit vicces lesz ha ott majd felállunk egy eddig soha nem látott összeállításban megint. Az mitől működne mégis varázsütésre ha jön majd Szalai, Gera, Vanczák, Korcsmár, Vadócz stb. az első tétmeccsen és melléjük berakja Pinyő Lovrencsicset, Kalmárt, Langot meg a jó ég tudja kit. Én legalábbis a világon olyat még nem láttam, hogy egy csapat végigkísérletezi a felkészülési meccseket aztán az első tétmeccsen meg feláll olyan összeállításban amilyenben addig még csak megközelítőleg sem soha mondván, hogy ezeket akik most pluszban jöttek, hát "őket már ismerjük, tudjuk mit tudnak" vagy mit is szokott mondani Pinyő. Ez egy agyrém amúgy tényleg ha végiggondolom:) Ilyen sem fordulhat persze elő csak itt, máshol nem.
Botka Endrét is el tudom kőpzelni a válogatottban talán hosszú idő után ő az egyetlen okés magyar szélsőhátvéd, persze a honvédban is keveset szerepelt eddig .
"Huszti egy köcsög, sokkal köcsögebb mint Dzsudzsák, és szarabb focista is"
Bár nehéz összehasonlítani, hiszen nem mindegy, hogy Hollandiában játszol szélsőt vagy a Bundesligában, de szerintem a csúcson lévő Zsuzsi jobb volt, mint a csúcson lévő Huszti. Ellenben a pályafutásuk egészét tekintve Huszti többet tudott felmutatni. Persze Dzsudzsákban még lehet néhány jó év, hogy ezt ellensúlyozza.