mond már 1 példát (Lovrencsicsen kívűl), hogy aki az NBI-ből eligazolt külöldre az elmúlt 4-5 évben), az ihaj csuhaj olyan jó lett, hogy csettintenünk kell és kihagyhatatlan a válogatottból!
Az a sok nagyagyú, aki előrelépésről, szerethető válogatottról beszél, talán számolhatna egy kicsit. Az 1986-ban születettek ma 28 évesek.Nekik lassan a gyermekeiket kellene a stadionokba vinni. Ahoyg engem is vitt az apám. De akkor még volt mire kimenni. Ma? És akkor csodálkoznak, hogy a nézőszám már nem is csökken, mert már nincs hova csökkenjen?
A töketlenségük végülis elrontotta a meccset. A fáradtság először a finommozgások pontatlanságában jelenik meg. Erre sok példát láttunk az elrontott közeli passzok formájában.
Azt nem tudom, hogy idén is kárt okoz-e a magyar labdarúgásnak az, aki korán kiesik. Tavaly még kárt okozott, ahogy Csányi mondta. Idén nem hallottam ezt nyilatkozni, de ez már nem ront a magyar fodballrúgáson.
Albertnek semmi köze ehhez a stadionhoz és ennek a Ferencvárosnak semmi köze Alberthez. Ez már két más világ. A Ferencvárost valaha sportolni vágyó polgárok hozták létre (és támogatták!), abban a Ferencvárosban játszott Schlosser, Takács, Sárosi, Fenyvesi, Albert és Nyilasi. Ez a Ferencváros pedig egy üzleti vállalkozás, külföldi játékosokkal (megkíméllek a nevektől), edzővel. A rezsicsökkentés jegyében állami tulajdonossal és a hatalommal való visszaélés segítségével kényszerített támogatókkal.
Azt próbáltam elmondani, hogy miért nem szerencsés ötlet játékosokról stadiont elnevezni. A tengerentúlon is inkább eladják a névhasználati jogot, mert az gyakorlatilag ingyen pénz...
A Ferencváros vezetése 122 alkalommal lekomunikálti hogy készvannak az éj Albert stadion tervei , elkezdődött az Albert stadion épitése , kigyulladtak a fények az Albert stadionban, és még 119 hasonló hirben nyomták az Albert stadiont és mire elkészült volt az a pénz amiért az Albert stadion Groupama lett ez Sárositól függetlenül is az ő saruk.
Albert Flóriánról morális okok miat nevezték volna el a stadiont olyanok akik szeretnek a múltra hivatkozni, pedig csak apénz érdekli őket ahogy a tények mutatják.
A piros x-re nem hajtok csak szeretem elmondani a véleményem.
egy Benfica-Sportingot is maximum egy percig bírok, úgyhogy ez nem szempont, de az eredményeik nem azt mutatják, hogy egy szinten lennénk a nagyokon kívüliekkel. a Braga pl. pár éve a BL-be is bekerült, de amúgy is simán tartják a 2+1 BL-es helyet, ez nem menne úgy, ha ikszelgetnének a Sliemával.
de ezt az iramot nem bírják a mieink. pontatlanok a passzok, nem látszik túl sok elképzelés a játékban, csak gépies dolgok. látszik, hogy ez túl gyors, vagy szokatlan iram nekik.
Sajnos még így sem, hogy emberelőnyben játszik a DVTK. És félő, hogy még egy kettő egy sem lenne elég odakint. Ami tetszik, hogy legalább iram van, nem lassított felvétel az egész.