Keresés

Részletes keresés

fgergo93 Creative Commons License 2012.08.15 0 0 10697

írj nekem, aztán dumálhatunk! :D

Előzmény: VeszpremiKolesz (10693)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.15 0 0 10696

Ugyan, hát lehet, hogy francia beütés, vagy belga... Az meg divatos, nem ? Reggel hugod, este dugod. :)) Éljen a mentál higiénia.

 

 

Előzmény: Red.Fox (10692)
VeszpremiKolesz Creative Commons License 2012.08.14 0 0 10693

Sziasztok! nagyon jó érzés olvasni a sztorikat, akkor is ha az ember messziről levágja, hogy a fele kamu.

Igazából azt szeretném kérni tőletek, hogy segítsetek abban, hogy hogyan tudnék itt, vagy bárhol ismerkedni veszprémi középiskola kollégistákkal. Szeretném ha lehetne velük egy-két jó élményem, és ha megismerhetném őket. Köszi.:)



Red.Fox Creative Commons License 2012.08.09 0 0 10692

Én viszont remélem, hogy kitaláció a fele. Leszögezem, hogy nem ellenzem a meleg kapcsolatokat (én is bi vagyok), és én is izgalmasnak tartom a koleszos történeteket, érdekes kalandokat, de a rokoni kapcsolatok, a vér határát elmosó "kereszt" légyottokat mélységesen elítélem, és felháborítónak, betegesnek tartom. Úgy vélem nem kell csodálkozni a fiú elllenkezése miatt, fiatal, dúlnak benne a hormonok, ezért pezseg a szexuális élettől, de tudattalanul, ő is kezdi felérni ésszel, hogy nem normális ez, még ha egy "felnőtt", sokat megélt ember nem is érzi megrontó tettének a súlyát, és siránkozik azon, hogy összetörik a szívét. Nem a szívre kellene figyelni, hanem a családra, szülőkre, testvérre, rokonra, nem a természetellenes vágyakra. Bennem a tetemes korkülönbség is visszásságot kelt, de ez... Egy család, egy fiatal tönkre tétele. Nézzetek magatokba, hogy mit tesztek, és ne azt bámuljátok, hogy mekkora az "öcskös" dákója, ha pedig ez nem megy forduljatok szakemberhez, mert ez NEM normális! 

rukkola-bp Creative Commons License 2012.08.08 0 0 10691

Ja igen persze.

Áll a kirakatban egy piros bőrfotel. megszólal egy nézelődő: nekem épp ilyen van otthon! pont ilyen?

csak az nem bőr. és nem piros.

na igen. de azért épp olyan.

 

na hát ez a helyzet a fele igaz történetekkel. végülis az osztogatnak és a fosztogatnak között is alig van különbség. több mint félig ugyanaz nemde?

 

>>>>>

 

Megjegyzem, biztos a fele sem igaz, amik itt vannak, de a másik fele igen. :-)

Előzmény: Törölt nick (10690)
rukkola-bp Creative Commons License 2012.08.08 0 0 10688

Üdv!

 

Olvasom ezt a fórumot! Koleszos homokos élmények! És jönnek a mindenféle filmbe illő totál életszerűtlen, ordítóan kamu sztorik!

Valaki mondja már meg ennek mi értelme van? Vagy írják oda minden egyes történet mellé hogy igazságtartalom: X %.

Megeszem a nem létező kalapom ha akár csak egyetlen igaz történet is van itt.

Ébresztő otthon recskázó szellemi-érzelmi nyomorékok! Ébresztő!

(Miért tartom ezeket nyomorékoknak? Azért mert melegek? dehogy. azért mert láthatóan kamu törtémneteken csámcsognak-ki tud nagyobbat hazudni játékot játszanak. És még el is hiszik.)

 

Csak néhány szót rólam: főiskola =4 év kollégium, egyetem= 4 év kollégium, ráadásul az ország egyik legnagyobb egyetemén. Telis-tele fiatallal. Több száz fiatal egy helyen. Magyarok, külföldiek, városlakók, vidékiek, gazdagok, szegények stb.

 

És milyen meleg sztorim van? A világon semmilyen. Se velem nem történt semmi ilyesmi, se nem láttam-hallottam hogy bárkivel történt volna.

Pedig korunkban a fényképezős mobilok világában nyilván nem fordulhat elő, hogy vki lát vmi érdekeset, és ne kapja azonnal le a mobiljával. Hát hol vannak a fotók? Ott ahol a történetek-az emberek kitalációiban csupán.

 

Na ennyi.

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.06 0 0 10687

Helló !

Lehet, h. tényleg nem meleg, hanem csak elfogad tőled egy kis élvezetet. Sztem onnan még igen nagy lépés, hogy tényleg egy fiúval akarjon viszonyt. Simán lehet az is, hogy hetero kapcsolatokkal nehezen vergődik zöld ágra, oda azért több kell, mint egy kis testi örömködés, vagy alkalmi közvetlenkedés egy azonos neművel. Pl. ilyen ha az uszodai zuhanyzóban két fiú eltölt pár percet közös masztival, utána mennek a dolgukra, pl. a barátnőkükhöz.

De most kibic vagyok, nem tudom, hogy ilyesmiről van-e szó nálatok.

Mindenesetre ha lányokra is buksz, akkor szvsz. keress egyet, aki magára tereli a figyelmedet :)

 

Előzmény: Törölt nick (10683)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2012.08.06 0 0 10686

Egyébként kérdezted tőle valaha is, hogy miért nem nyúl hozzád soha? Teljesen normálisan nézel ki, jó a farkad, ha már ennyire engedte, hogy birtokold a testét, érthetetlen, hogy legalább a kíváncsiság miért nem vitte rá soha...

Előzmény: Törölt nick (10683)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2012.08.06 0 0 10685

Hát, akkor sanszos, hogy vívódik magával erősen. Azért ennyire mereven elutasító, mert nem mer meleg lenni, közben meg jórészt az lehet. Van nekem egy barátnőm, régóta ismerem (nem személyesen), most lesz húsz éves. Egy időben nagyon fújt a leszbikusokra, aztán megnormalizálódott (kicsit talán az én hatásomra is), le is lazult, a szokásos tiniallűrök (csókolódzás, tapi, stb). De a pasizással csak gondok vannak, valahogy nem az igazi egyik se, nem is erőlteti igazán, kis pettingjei voltak, de olyat mesélt róla, hogy unta, meg hasonlók. Aztán lefeküdt - komolyan, nem csak heccből - egy ismerősével, ami viszont eléggé megrázta... Persze továbbra is alapvetően heterónak véli magát, de szerintem viszont nem az, csak még nagyon messze van az elfogadástól. 

Persze ez más helyzet, mint a tiéd, azonos korúak, messze nem ennyire aktív a szexualitás köztük (azóta tuti nem is volt semmi), nincs ennyire dománsan fellépő fél a kapcsolatukban. 

Ha családot, gyereket szeretnél, akkor viszont lépned kéne, mert ez még évekig elhúzódhat így (és lássuk be, elég megalázó ez a durván egyoldalú felállás), nem tesz jót neked érzelmileg, lelkileg. Viszont, ha ennyire erős a biszexualitásod, mindenképp nyílt nőt keress! :)

Előzmény: Törölt nick (10683)
pascal97 Creative Commons License 2012.08.06 0 0 10682

A kezdetek kezdetén (16 éves volt) ez nálunk is így volt. Megcsinálta pl. azt, hogy felhívott, hogy nincsenek otthon a szülők, tudnánk talizni. Én ott álltam az autóval a megbeszélt helyen, aztán azt mondta, hogy nem tud jönni, mert félrelépett a lépcsőn és fáj a bokája. Szóval szerintem akkor még nem volt tisztában magával, az érzéseivel, a hajlamaival, és nem tudta, hogy szabad-e ezt a vonalat követnie. Mára ez teljesen megváltozott. Van egy állandó barátja, de amikor neki van kedve (havonta 1-2 alkalom) Ő keres és ilyenkor szoktunk talizni.

 

hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2012.08.06 0 0 10681

Egyébként ő is meleg? Mert valami olyasmit írtál, hogy lányok ugranak rá, tehát elképzelhető, hogy ő egyáltalán nem az, csak egy ideig a szex, a kielégülés kedvéért hagyta magát (élvezhette nagyon fizikailag, úgy, hogy közben lelkileg egyáltalán nem), aztán mostanában kezd átfordulni a dolog a teljes elutasításba...

Előzmény: Törölt nick (10680)
pascal97 Creative Commons License 2012.08.05 0 0 10677

És esetleg nem láthatnánk mi is? Mondjuk arc nélkül?

Előzmény: Törölt nick (10672)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2012.08.04 0 0 10676
Fura nagyon, egesz biztos valami baja van az egesszel, csak akkor meg ezt a sok simogatast, puszilgatast, nyalast nem tudom hova tenni... Sajnalom, biztos szar lehet neked...
Előzmény: Törölt nick (10675)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2012.08.04 0 0 10674

Elég fura ez így, fordítva valahogy logikusabbnak tűnne... 

Előzmény: Törölt nick (10672)
Lada. Creative Commons License 2012.08.04 0 1 10673

Nekem egy suli bulin volt még anno jó élményem. Táncoltunk meg minden és egyszer csak éreztem, hogy a félhomályban valaki tapizza a seggemet. Nagyon izgató érzés volt, de nem akartam megfordulni, mert féltem, hogy akkor abbahagyja az illető. Amikor vége lett a számnak kimentem a mosdóba, épp mentem volna be az egyik fülkébe, hogy kiverjem, amikor megszólalt egy hang mögülem. 

- Tudok egy jobb helyet cica.

Én kajla mosollyal az arcomon követtem őt. A suli tornatermébe vitt. Teljesen sötét volt, csak  az utcáról beszűrődő fények miatt láthattam simára borotvált arcát.  Becsukta a tornaterem ajtaját, majd elkezdet levetkezőtetni, de eközben az egyik szőnyegre fektetett. Bő nyállal kezdett el szopni. Nagyon jól szopott, istenem, de jól. Egy idő után, cseréltünk, és én szoptam le iszonyatos erővel. Kis idő múlva előhúztam egy óvszert és ráhúztam a farkára. Ő elkezdte tágítani a lyukamat. Először egy, kettő, majd nemsokára az egész öklével.  Iszonyatosan fájt. Ennek hangot is adtam.  

- Áuuuuuuuuu, neee, ez fáj.- de mire a mondat végére értem volna, már nem fájt annyira. A fájdalmas érzést egy kellemes érzés vette át.

- Ne aggódj te kis szajha, jól megduglak.

Erre iszonyatos erővel belémnyomta csupasz 20cm-s farkát. Iszonyatosan jól dugott. Én viszonoztam a lökéseit. Először misszionáriusba toltuk, majd később lovagoltam is rajta.

Ezután lehúztam róla az óvszert és a számba élvezett az utolsó cseppig. Nagyon finom gecije volt.
Én a hasamra élveztem, de ő lenyalta rólam a spermámat, majd egymásra feküdtünk és forrü csókolózásba kezdtünk.

Én elaludtam, és mikor felébredtem, csa egy üzenetet találtam: Ne aggódj, én már mindent tudok rólad. Keresni foglak, csók az ánuszodra.

De nem keresett... nekem pedig elmúltak a vágyaim. Azóta feleségem van, de soha nem fogom elfelejteni azt az estét. 

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.04 0 0 10671

sziasztok van olyan olvasó itt aki szolnokon jár koliba ? ha igen írjon 

eve7878 Creative Commons License 2012.08.03 0 1 10670

Igen, sajnos ez a baj a tizenévesekkel, kíváncsiak, érdeklődők, kísérletezők, de nem akarom megvetni őket, hisz ez a korral jár. Te pedig lassan de biztosan kötődni kezdesz hozzá, és a vége pedig nem mindig idilli :(

 

A múlt időt nem véletlenül írtam.. A kapcsolatunk elég hosszú, de érdekes volt. egyetem közben havi egy-két alkalom összejött, lehet hülyén hangzik, de talán ekkor volt a legjobb. Egyetem után felmentem hozzá, a családnak a "kitörési lehetőséget a karrieremben" dumát adtam be, ami végül is igaz is volt és a nála laktam, az elején nagyon jó volt, életem legboldogabb időszaka, de aztán valahogy az egész kiüresedett, talán mert ekkor mindig ott voltunk egymásnak, nem volt az, hogy hetekig vártunk arra, hogy együtt lehessünk, így elmaradt az érzelmi töltet, próbáltuk menteni a menthetőt, volt egy közös "titkos" nyaralásunk a Karibi-szigeteken, ott volt újra egy fellángolás, de végül pont öt éve nyáron úgy döntöttünk, hogy legyen vége, jobb ez így mindkettőnknek. Én pedig lassan annyi idős leszek, mint ő, amikor megismert és azóta volt is egy partnerem, vele jó volt, csak sajnos külföldön képzelte el a jövőjét én meg itthon.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (10669)
pascal97 Creative Commons License 2012.08.03 0 2 10668

Tegnap este volt szerencsém találkozni a sráccal. Mivel igen titkos jellegű a kapcsolatunk, ezért többnyire a környező erdőkben szoktunk szexelni. Egyik kedvenc szitumat gyakoroltuk:

 

Nekem egy terepjáróm van, aminek gyakorlatilg a teljes teteje nyitható. Én ültem a hátsó ülésen középen, Ő pedig velem szemben állt, deréktól felfelé már a kocsin kívül. Mivel igen kanos a srác, ezért már az igen szexi boxer letolásakor brutál merevedése van. Így aztán a kezdetektől csodálhatom teljes életnagyságában. 

 

SZépen, finoman, nyalogatva, szopogatva kezdtem, élveztem minden pillanatát. Aztán egyre hevesebben, már a kezemet is használva folytattam. Ez a póz azért is jó, mert a fiúk többsége szeret baszó mozdulatokkal szopatni és erre hatalmasat tudnak élvezni. Na ez mintegy 15p után be is következett és betöltötte a számat a finom, fiatal anyag! 

pascal97 Creative Commons License 2012.08.02 0 0 10667

Hát nem lennék szomorú miatta, ha az enyém volna, de azért így sem rossz...

Előzmény: dolhin.hun8 (10665)
kivancsibigyorisrac Creative Commons License 2012.08.02 0 1 10666

Sziasztok! Nemrég egy balatoni házibuliban megtörtént... Elég sok bort ittam és egy srác kikezdett velem, végül leszoptuk egymást. Nem is gondoltam volna hogy ilyne jó érzés egy másik srác farkát a számban érezni. Ő balaton környéki én győri vagyok, így rendszeres ismétlésre sajnos nincs lehetőseg... De ha esetleg olvassa olyan győri srác aki szeretné, hogy a farkát valaki rendszeresen kényeztesse természetesen teljesen titokban, kérem írjon nekem. Annyi elvárásom van, hogy legyél diszkrét, férfias,sportos és egészséges. Magamról annyit hogy 32 éves helyesnek tartott srác vagyok. Szeretnék egy szimpatikus srácot rendszeresen kielégíteni....  Andris

dolhin.hun8 Creative Commons License 2012.08.02 0 0 10665

ez az ő farka vagy a tiéd?:)

Előzmény: pascal97 (10660)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2012.08.01 0 1 10663

Állati ez a farok!!

Előzmény: pascal97 (10660)
eve7878 Creative Commons License 2012.08.01 0 1 10662

jó olvasni a tapasztalatokat! :) mikor nagybátyámmal "együtt voltam", akkor talán az is összekötött bennünket, hogy mindketten tudtuk, hogy veszélyes dolgot csinálunk ;) végül sosem buktunk le, de valami iszonyat jó volt mikor családi összejövetelen egy titkos gyors menet a közeli erdőben, vagy sokatmondó érintésekkel és összenézésekkel tudatni a mit sem sejtő család előtt, hogy őrülten kívánjuk egymást :))

pascal97 Creative Commons License 2012.07.31 0 2 10660

Na akkor folytatás...

 

Szóval ezután az első kis kaland után kialakult közöttünk egy számomra nagyon izgalmas titkos kapcsolat. Volt közös hobbink, így aztán erre hivatkozással időnként el tudtunk együtt szakadni a rokonságtól. Ilyenkor persze mindíg szakítottunk időt a szexre. 

 

Mint említettem, 16 éves, fiatal, szőrösödő, nagyon sportos srác volt (most is az, de azért már kicsit férfiasodott..). És ami a lényeg: szép, méretes (kb 18 cm hosszú) jó vastag farka van. Szép nagy makk a végén és olyan kemény, hogy én "élemedett" korom és elég szép nagy élettapasztalatom alapján még ilyet nem láttam és nem szoptam. Mire letolja a nadrágját és előkerül a fügykös a szűk boxerből, már kőkemény a farka. És ami meglepő, hogy jó sokáig bírja. Persze neki is vannak más partnerei és komoly kapcsolata is, de elmondása szerint én szopom a legjobban. Állítólag csak én tudom és szeretem bekapni tövig. Mivel tényleg nagyon kemény, vastag és jó nagy a makkja, ezért ez igényel némi rugalmasságot a garatomtól, de tényleg imádom tövig szopni. Időnként elzsibbad a szám, de azért imádom.

 

Hát aztán lett a családon belül probléma, mert óvatlanul kezelte a telefonját és az anyja megtudta, hogy van közöttünk valami.... Ebből volt is botrány, eltiltás, stb... de mi azóta is találkozgatunk... csak a család többi tagja nem beszél egymással.... amin azért mi jókat szoktunk mosolyogni...

 

Hát erről beszéltem:

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.31 0 0 10659

(OFF) Ha olvasni is csak úgy tudsz, mint írni, akkor nem értem, minek olvasgattad azt a könyvet :)

Előzmény: imre0908 (10656)
dolhin.hun8 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 10658

sngo & pascal, nyugodtan belemehettek a részletekbe, hajrá, engem nagyon izgat..:)

Előzmény: Törölt nick (10651)
Bendeguuz Creative Commons License 2012.07.31 0 0 10657

032886! Ez már hányadik álnicked?

Ráadásul olvasni sem tudsz biztosan, mert...

EZ MÉG MINDIG NEM A TÁRSKERESŐ!

Előzmény: Törölt nick (10654)
imre0908 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 10656

Úgy 7 évesk koromban eggyik távoli rokonom volt a amamájánál nyaralni az utcában és sokat jártam át hozzájuk. Egyszer megkérdezte hogy megbaszha e én meg beleeggyeztem, ő 9 éves volt akkor, de nem történt semmi, mivel amikor belekeztünk volna a mamája hazaért.

 

Középiskolában 10-ben a koleszos szobatársammal alakult ki valami de nem történt semmi, sajna. Fent feküttem az emeletes ágyon és olvasta egyjó ki krimit, bejött levetkőzött és odajött hozzám és egy darabig nézett. ÓÓÓÓÓÓÓÓ az a nézés :) Majd késöbb kiderült hogy verrte a farkát és várta hogy mikor mászok rá. Elmontam neki hogy ha láttam is volna hogy mit csinált akkor sem másztam volna rá mivel mindent elhüjült és sosem tudtam hogy mikor gondol valamit is komolyan. Nyiltan nem válaltam fel, de sokan sejtik hogy mire utazok, de nem merem elmondani mivel zárt közösség és nem akartam hogy valami rosszul süljön el.

gabikkaa22 Creative Commons License 2012.07.28 0 0 10653

Sziasztok!

 

Szeretném megszerezni ( fótó, beszkennelés) a Bravo Love felvilágosító különszámát.

Nagyon fontos lenne.

Ha valakinek megvan és átt tudná küldeni a képeket e-mailbe az lécci jelentkezzen.

Valahogy meghálálom ( képek magamról /amit csak akarsz/ vagy cam )

gabikkaa@vipmail.hu

 

Köszönöm.

 

Gabi

pascal97 Creative Commons License 2012.07.27 0 2 10652

Én keresztapa vagyok. Amikor a dolog kezdődött, én 35 (most 40), a keresztfiam 16 éves volt. Mindíg is nagyon kedveltük egymást, a srác meg nagyon szemrevaló, vékony, sportos, helyes srác lett. Valami lányos mindig volt benne, sejthető volt, hogy vonzódik a fiúkhoz. De hát azért csak a keresztapja vagyok, meg jóval idősebb is.

 

Na történt egyszer, hogy haverokkal vidékre mentünk és Ő is jött velünk. Egy szobában aludtunk. Én már lefeküdtem, Ő még bandázott. Persze ruha nélkül voltam az ágyban.

 

Kicsit később bejött a szobába, én meg felkeltem és megmutattam neki a fürdőszobát, stb.. A feszülős boxere rajta volt és elég jól látszódott, hogy igen szép méretű és kőkemény farka van.

 

Beült a fürdőkádba, én meg borotválkoztam. Na ekkor már nekem is állt rendesen. Megkérdeztem tőle, hogy tudja-e hogyan kell kiverni. A kis rafinált azt monda, hogy nem tudja. Na persze én megmutattam neki, majd magamnak is kivertem.

 

Aztán ágyba kerültünk. MOndtam neki, hogy igazából verni sem rossz, de az igazi az, ha valaki szájjal elégít ki. Na persze erre is kíváncsi volt, így aztán ez is megtörtént. És azóta már jónéhányszor... 

 

Ő nekem csak kiverni szokta, de az egész szex olyan élmény számomra, hogy ez szinte csak részletkérdés.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!