Keresés

Részletes keresés

sajtmedve Creative Commons License 2007.06.28 0 0 145
úgy és azzal főzől amivel akarsz, de azt te sem gondolod komolyan, hogyha az otthoni lábast beáztatod pakurába, akkor azt mosószeres vízzel le lehet rendesen takarítani.
de te tudod.....
sm.
Előzmény: Boarhunter (144)
Boarhunter Creative Commons License 2007.06.28 0 0 144
Te elolvastad a hozzászólásomat, vagy elakadtál a wd-40-nél?
Nem azzal kenem ki a serpenyőt sütés előtt...
Ugyanannyi veszélye van a felhasználásának, mint a mosogatószereknek, súrolószereknek és egyéb vegyianyagnak, amiket értelemszerűen eltávolítunk a felületről főzés előtt.
Előzmény: sajtmedve (143)
sajtmedve Creative Commons License 2007.06.28 0 0 143
WD-40 biztosítja az orsók problémamentes, egyenletes működését, megóvja a fémrészeket a nedvességtől. Csónakmotorok és a csónak egyéb részeinek karbantartásánál is ajánlott a WD-40 rendszeres használata.
Tehát nem enni.....
Egyébként kérhetsz biztnsági adatlapot a forgalmazótól. Abból ki fog derülni számodra is, hogy érdemes a wd40-et a tárcsától messze tartani. A kenőanyagok, rozsdagátlók , vízkőoldók valahogy nem a gasztonómia csúcsát jelentik, ráadásul kifejezetten veszélyes is.
SM.
Előzmény: Boarhunter (141)
ZsuR Creative Commons License 2007.06.28 0 0 142
Akkor jo. . .ha tudod mit hasznalsz. . .
Előzmény: Boarhunter (141)
Boarhunter Creative Commons License 2007.06.28 0 0 141
Erről beszélek. Nem hinném, hogy belediffundál a tárcsa anyagába, csak felületi védelmet ad. Használat előtt mosószeres vízzel alaposan lesikálom, leöblítem oszt annyi. Egyszerűbb az eltávolítása, mint a ráavasodott szalonnazsíré, meg nem ken össze mindent a tárcsa a "sufniban".
Egyébként a bolond jenkik használták még horgászcsalinak is, szal nem tudom, mennyire veszélyes...
Előzmény: ZsuR (140)
ZsuR Creative Commons License 2007.06.27 0 0 140
Ugye errol beszelsz?
Nagyon vigyazz - nem ajanlott olyannal kapcsolatba hozni amit megeszel.
A fogyasztasa veszelyes - halalos is lehet (gondolom mennyiseg).

Előzmény: Boarhunter (134)
sajtmedve Creative Commons License 2007.06.27 0 0 139
már átvett és használt tárcsára is ráteszi nekem a foggantyúkat?
Borosjenőről bármikor átviszem a pénzben pedig meg tudunk egyezni.
csongor
Előzmény: rainboW4 (136)
rainboW4 Creative Commons License 2007.06.22 0 0 138

Üdvözlet!

 

A husíkat elsőnek kell megsütni, az olajos páclevet folyamatosan a tárcsára önteni, majd minden további sütnivalóra ezután kerülhet sor. A burgonyát ( megtisztítva kb. 4 felé vágva )a legvégén javaslom elkészíteni, - fantasztikusan finom.

Előzmény: Mooni (137)
Mooni Creative Commons License 2007.06.20 0 0 137
Hétvégén sütöttünk, naggyon finom lett, de nem tudom más hogy csinálja, nekem a héjában hagyott, negyedekbe vágott krumplival vannak gondjaim. A hús, egész vöröshagyma, az egészben, héjastól sütött újfokhagyma mind megsül, de a krumpli még félig sincs. Ha korábban tenném oda sülni, akkor nincs az a finom fűszeres íze, amit a hústól kap. Kérnék tippeket, mit lehet ilyenkor tenni. Előfőzzem?
rainboW4 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 136

Üdvözlet!

 

A tárcsákat Üröm, Szegfű utca 10. alatt lehet átvenni. Szállítást csak Budapesten 84,-Ft/km ellenében vállalok.

 

tisztelettel,

Murányi Ferenc

Előzmény: homerx (127)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.16 0 0 135

nekünk olyan tárcsánk van, ami nem lábakon áll, hanem egy kb 20 cm-es fém hengeren, és az védi a tüzet is a széltől meg amitől kell :)

a hengert ugy csináltattuk, kb 1500 ft volt, majd fényképezek,ha érdekel valakit.

 

de végülis 4-6 téglán is elvan nem? minek ilyen raffinált láb, meg úri huncutkodás? :))))

Előzmény: Boarhunter (134)
Boarhunter Creative Commons License 2007.06.15 0 0 134
Én nem szeretem a ráavasodott étolajat, úgyhogy ha sokáig nem használom, lefújom wd40-el, oszt használat előtt meg úgyis kap egy kis mosószeres melegvizet.
tuutuu Creative Commons License 2007.06.15 0 0 133

Amúgy, amennyire tudom, az étolaj is ölég savas, de ha nem szokott gondot okozni, akkor jó, végül is a víz okozza az igazi problémát.

Valószínűleg az a pár hónap "üzemen kívüli állapot" azért se árt, mert télen a páratartalom kisebb, mint nyáron.Akkor meg nagyüzem, ugye...:}}

Előzmény: Slam1 (131)
tuutuu Creative Commons License 2007.06.15 0 0 132
A bográcsokra érvényes szabályt gondoltam jónak: homokkal kisikálni, kitörölni szárazra, oszt' jó napot...
Előzmény: Slam1 (131)
Slam1 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 131

Nincs gépzsír otthon? Adok kölcsön. :-)

 

Én használat után elmosom és étolajjal lekenem.

Van aki, csak letörli és elteszi.

 

 

Előzmény: tuutuu (130)
tuutuu Creative Commons License 2007.06.13 0 0 130
Lemaradt: gépzsírral meg mégse kenheti...:}}}
Előzmény: tuutuu (129)
tuutuu Creative Commons License 2007.06.13 0 0 129

Én is úgy tanultam, hogy a disznózsír erősen rozsdásít...:}} a só meg csak hab rajta.

De ha gyakran használja, nem hinném, hogy gond lenne.

Előzmény: Slam1 (128)
Slam1 Creative Commons License 2007.06.12 0 0 128
Sósszalonnával? :-)
Előzmény: kari1 (126)
homerx Creative Commons License 2007.06.12 0 0 127
egy kerdresem lenne, hol lehet atvenni, ill. hazhozszallitas letezik-e, ha igen, mennyiert?
Előzmény: rainboW4 (125)
kari1 Creative Commons License 2007.06.12 0 0 126

Csalóka a fénykép,mert ezt a tárcsát többször használtuk már,-és a festéket leégettem róla,-még az első használat előtt!

 

Sütés után egy darabka szalonnával leápolom,hogy kevésbé rozsdásodjon!

 

üdv:Kari1

Előzmény: sajtmedve (122)
rainboW4 Creative Commons License 2007.06.05 0 0 125

A honlap link nem sikerült talán így jobb:

http://rainbow.shp.hu

rainboW4 Creative Commons License 2007.06.05 0 0 124

Üdvözlet!

 

A vevői igények figyelembevételével, továbbiakban csak füllel készített kivitelt forgalmazok. A közeljövőben a festék eltávolítása homokszórással fog történni, mindezek figyelembevételével csak a sütésre kell majd koncentrálni. A tárcsa és a tűztér ideális távolsága 25cm, ilyen távolság mellett a parázs is tökéletesen elég a sütéshez.

A mellékelt honlapon fotóval ilusztrálva mindez megtekinthető.

 

üdvözlettel,

Murányi Ferenc

Boarhunter Creative Commons License 2007.06.04 0 0 123
Nem gondolkoztál azon, hogy a fekete festéket nem sütöd rá a húsra?
????????????
Előzmény: sajtmedve (122)
sajtmedve Creative Commons License 2007.06.04 0 0 122
Nem gondolkoztál azon, hogy a fekete festéket nem sütöd rá a húsra?
:-)
Én izzadtam egy darabig, de a végén a flexxel nekiálltam és 15 perc alatt lejött róla.
A lábakból én is levágtam ráadásul ráheggesztettem 2 kapaszkodót, amivel kézégetés nélkül egy kicsit mozgatni is tudom.
sm.
Előzmény: kari1 (120)
tuutuu Creative Commons License 2007.05.29 0 0 121
Mindenképp rövidíteni kell, mert kis szélben még a lángok se működnek-szerintem.
Előzmény: kari1 (120)
kari1 Creative Commons License 2007.05.29 0 0 120

Köszi a tanácsot,-legközelebb parázs fölött sütök,de akkor valószinű le kell vágnom a lábakból,mert ahhoz sok az 50 cm

üdv:Kari

sajtmedve Creative Commons License 2007.05.27 0 0 119
a kép nem ropssz, de ha egyszer megpróbálod nem tűz hanem parázs fölött, akkor utána csak így fogsz sütni.
SM.
Előzmény: kari1 (118)
kari1 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 118
kari1 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 117

 

 

kari1 Creative Commons License 2007.01.13 0 0 116

 

 

 

  Sajna  telefonszámhoz nem tudtam csatolni a fényképet,:-) talán most sikerülni fog.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!