...úgy látom, hogy Te sem vagy az a "visszaolvasós -keresős" fajta, pedig hidd el, már több megoldás is született ebben a kérdésben...volt aki szét-flekszelte és újból össze-hegesztette vízzárasan, rézbográccsal...volt, aki rozsdamentes "kutyatálat"
fogatott rá fordítva...a rézbográcsot viszonylag egyszerűen lehet rögzíteni a söröshordón, csak a tető kivágása nem egyszerű, de
megoldható...a 15-literes rézbogrács szinte egyezik az átmérőjével, de elég borsos az ára (20-21.000.-), de szerintem a 10-literes
pont megfelelő és olcsóbb is (18-19.000.-)...én is készítettem egy saját változatot, levehető karimás, vörösréz sisakkal, benne
hőmérővel és billentő-kerettel, gőzfűtésű dupla fenékkel.........hát így is lehet...
...szia...jó az az 52-es, de nem neked, ha a söröshordóra szeretnéd rátenni, mert az 395-mm átmérőjű...ha levágnád a peremét,
pont el is dobhatod, mert az úgy merev ahogy eredetileg elkészült...neked egy 330-350-mm átmérőjű "kondér kellene a söröshordóra, mert azt különösebb macera nélkül, egyszerűen lehetne csatlakoztatni hozzá...
Pálinkás jo estét! segitség kellene,söröshordo bol készítem főzőmet,sisak rol és annak öszeszereléséről ahordoval,kellene nekem fényképes segitség.minden vélasz érdekel.kösz mindenkinek, további jó kortyolást.