...remek, akkor tehát, nem vagy "szűz" a pályán...viszont ha ekkorát csinálsz és réz felsővel szeretnéd, akkor egy két dolgot át kéne beszélni, amit telefonon lenne a legjobb...dobj egy mailt privátba...
Pálinkás jó estét!köszönöm a választ meg a képeket és a töbieknek is az oktatást. igen olvas gadtam de elég rossz a látásom hamar elfáradok , gondoltam így gyorsabb lesz. van már 1 főzőm csak az nem rézből van a sisakja. még egyszer kösz, igymár tiszta .és bocs ha valakit megsértettem.Pálinkás jó estét.
Eddig csak főzettem, most akarok a főzés útjára lépni, ha lesz egy olyan hétvége hogy sem névnap sem szülinap+ buli akkor összerakom a szerkezetet , erre még egy hónapot várni kell.
Egyébként az idén először április 29-én megyünk a Balcsira akkor szállítom az üvegeket.
Nem is a gyümölcs miatt aggódom, holnap megyek hasi ultrahangra sok a GAMMA GT az itteniek tudják ez mitől származhat. A dokinak a jó étvágyamat említettem.
...hallod-e Te "fijú"...nem sz@rral gurigázol!!!...van elég cefréd évente, hogy rögtön egy 100-assal indítassz???...meg helyed is a cuccnak??...van-e folyó víz, vagy kút a közelbe, van-e ott áram a szivattyúnak meg ilyesmi...ha valaki most kezd, nem árt ezeket
a szempontokat figyelembe venni, mert sok bosszúságtól kíméli meg magát az, aki megfelelően tervez...
Ha valakinek nem az abszolút pontosság a fontos egy hőmérőnél, annak a figyelmébe ajánlom a Lidl újságban hírdetett konyhai hőmérőt 999Ft-ért. Én másik áruházban vettem "húshőmérő"-t 0-120 C-os méréshatárral. A 0 fok körüli pontosság nem érdekelt, ezért csak forrásban levő vízzel próbáltam. Ott kb. 99 fokot mutatott. Légnyomást nem mértem, ezért ráfoghatom, hogy pontosan mért. :) A mostani reklámban 30-100 ill. 50-250 fokos méréshatárt írnak. Szerintem a 100-as jó nekünk, de mindenki döntse el maga!