Keresés

Részletes keresés

binoche Creative Commons License 2000.01.12 0 0 128
Ok, igerem irok majd a reakciorol.
Mivel bevallaltam magamnak egy masik ujdonsagot is (lasd a ***** A franciazas topic *****), igy tartva az idorendiseget, ez utobbi prosztatas-dolog kesobb fog bekovetkezni. De ami kesik, nem mulik :))))
Azt hiszem nem szeretnem egyszerre ket uj ajandekkal (is) elkapraztatni, meg a vegen felesleges gyanakodasba torkollna az ugy.
Mar alig varom, hogy bevethessem legujabb tudomanyaimat !

binoche

Előzmény: Tier-Nan-Gorduin (127)
Tier-Nan-Gorduin Creative Commons License 2000.01.12 0 0 127
Korántsem bizonyos, hogy ez lenne a full extra. Az biztos, hogy én perpill nem tudok többet elképzelni ;o))) és lehet hogy csupán a fantáziám szegényes ;o)))))))) Mindenesetre érdekelne a barátod reakciója. Ugye leírod majd nekünk? Sok sikert! S hogy ezt a közösülésre is átvigyétek, ahhoz esetleg adhatok tanácsot, bár magatok is rájöttök a legkényelmesebb pózra ;-)))))))))))))).

Tier

Előzmény: binoche (126)
binoche Creative Commons License 2000.01.12 0 0 126
Tier, Koszonom a tanacsokat !
Termeszetesen nem szeretkezes kozben probalnam ki eloszor :))))) , no meg nehezkesen fernek hozza, nem igaz ? Igy, egyelore, amig jobb nem jut eszembe, marad az oralis-manualis sex kiegeszitoje.
Szeretnem meglepni Ot, elore nem akarom bejelenteni a dolgot. Bizonyara meg fog lepodni, mindamellett remelem nem lesz heves az ellenallas.
Szerinted ez lenne a full extra ?
Előzmény: Tier-Nan-Gorduin (125)


Tier-Nan-Gorduin Creative Commons License 2000.01.12 0 0 125
Kedves binoche!

Először a nevemről: a M.A.G.U.S. nevű szerepjáték fantasy-világának egyik hőse az illető ;o)))

Én még soha nem kértem barátnőt arra, hogy szeretkezés közben ingerelje a prosztatámat. Bevallom, ha egyszer ilyen nőre akadnék, előszöris meglepődnék, aztán meg nagyon boldog lennék :o)))))))

Hogy mikor? Mivel szeretkezés közben igen nehezen kivitelezhető és igen hamar elsűlhet a párod, valamint lehet hogy idegenkedne a dologtól ezért inkább, azt javaslom hogy beszéljétek meg előtte. Szerény véleményem szerint első alkalommal csak akkor próbáld ki, amikor mondjuk előjáték gyanánt orálisan elégíted ki. Ez technikailag is könnyebben kivitelezhető és gyakorlásnak sem utolsó :o)
Amire ügyelj: nagyon érzékeny dolog a prosztata. Semmi esetre sem szabad dúrván! Mindednképpen kell valami sikosítót alkalmazni! És ha rendelkezel némi laikus anatómiai tudással, akkor megtalálod, ugyanis gondd lehet az hogy hol van :o) Egyrészt a párodon mindenképpen észreveszed amikor megtalálod ;-))) másrészt a végbél első falán kb. 3-5 cm-re találsz egy kis bemélyedést. Nna ott van!!! ;-)))))) A párodnak eddig ismeretlen örömöket nyújthatsz. ;-)))) (ha finnyás lennél használhatsz gumióvszert, skkor még a sikosítóról sem kell külön gondoskodni ;-))))

Tier

binoche Creative Commons License 2000.01.12 0 0 124
Ne haragudj Tier, elirtam a neved. Tudod van egy dan (?) filmrendezo, akit ugy hivnak, hogy Lars Von Trier (remelem ezt sem gepeltem el) es talan ezert irta a kezem a nevednel felesleges "r" betut.
Egyebkent honnan a nicked ? Ha szabad megkerdezni...
Előzmény: Tier-Nan-Gorduin (122)
binoche Creative Commons License 2000.01.12 0 0 123
Szia Trier !

Arra gondoltam mikozben a beszamolodat olvastam, hogy en is szeretnem a baratomat a prosztatajanal ingerelni.
Tudnal adni egy kis jotanacsot ?
Mikor kezdjem el ingerelni ? Hogyan ?
Mire ugyeljek ?

Mellesleg kerdezted a fiukat afelol, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak ate'ren, hogy nem lankad le utana. Mint kiderult en kislanybol vagyok, viszont azert lattam ilyesmit. A pasim, ha nagyon fel volt izgulva az enytyem-pentyem elott es nagyon jot szeretkeztunk, akkor nehezen tud visszaallni a rendes, azaz a ko'kadt kerekvagasba.

Előzmény: Tier-Nan-Gorduin (122)
Tier-Nan-Gorduin Creative Commons License 2000.01.11 0 0 122
Sziasztok!

Akkor most én is leírom, hogy hogyan is csinálom. Bár én nem a hölgyek láthatóan népesedő táborához csatlakozom, csupán férfitársaimnak mesélném el, hogy hogyan is elégítem ki magam önkezűleg, ha nő nincs.

Mindig körültekintő előkészületek kellenek a szeánszhoz. 3-4 papírzsebkendő, krém (ami mindig hidratáló és víz alapú, parfűmtelen, szinezőanyagmentes stb.), csendes szoba, ahol nem zavarhatnak meg. Kell még egy elképzelt sztori, esetleg valami erotikus témájú film. És természetesen az elmaradhatatlan potencia :-). Mindig este csinálom, egy kiadós fürdés után. Bekapcsolom a TV-t és keresek valami erotikus filmet, ha nincs akkor vagy a fantáziámra bíztom, vagy valami videókazettára, lehetőleg olyanra amit még nem láttam, vagy régen láttam. Állva kezdem magam ingerlését. Megpróbálok csak a kéjre koncentrálni. Mellbimbóm ingerláse, heréim simogatása és a makk hsfalamhoz vagy combomhoz való dörzsölése jelenti az ingerlés kezdetét. A teljes erekció elérésekor a krémmel kicsit bekenem a jobb tneremet. A bal kezemmel teljesen hátrahúzom a bőrt és a jobb kezemmel közvetlenül ingérlem a makkot, kitüntetett figyelemmel a peremét, körben. Szépen lassan mozgatom a kezem, minek is siessek hisz nem vagyok én nyúl. Szóval szépen lassan ingerlem így magam kb. fél órán át, amikor is kellemesen bizsergő zsibbadtságérzés el nem következik. Ekkor bekenem a krémmel a bal kezem középsőújját meg az ánuszom környékét. A fenekembe nyúlva elkezdem ingerelni a prosztatámat. Ez nagyon kellemes érzés. Amikor előszőr hozzáérek szinte, majdnem rögtön elélvezek. Sokkal mélyebb orgazmushoz jutok el így. A makkomat már szinte dörzsölöm, nyomkodom. Közben a balkezem középsőujja a fenekemben. Kicsit előre dőlök. A jobb kezem rántásokat csinál, később egyre szabálytalanabbúl, s vég előtt balkezemet gyorsan kihúzva egy zsebkendő után kapva a farkam elé tartom. Szinte mindig átszakad. Őrületes erővel tör ki belőlem ilyenkor a nedv. És fantasztikus, hosszan tartó orgazmushoz jutok.

Apropó, szokott nektek olyan lenni, hogy önkielégítés után nem akar lelankadni, hanem továbbra is kőkemény a szerszám, néha annyira hogy fáj. Velem néha előfordul és olyankor még vagy két órát kell magammal foglalkoznom ;-)

Hát ennyi. Remélem senkit sem untattam agyon :-))))

Tier Nan

binoche Creative Commons License 2000.01.11 0 0 121
Elmeseljem en is ?
Eloszor zuhanyrozsaval kezdtem, ugy 14-15 korul. Koran, tul keson ? Eleinte nem tudtam, hogy amit atelek az maga az orgazmus (kicsit kellemetlen, de azert nagyon erdekes erzes), vagy csak hasonlit hozza, amin meg sokat kell dolgoznom, hogy azza valjon. Akkor azt gondoltam, hogy egy ferfitol kapott orgazmus mas. Igy is van. Osszehasonlitani az akkori kezdetleges elmenyeimet a maiakkal - nem lehet.

Mara viszont kisse kifinomodott a technikam, amit most szeretnek megosztani Veletek.
Ugy kezdodik, hogy ruha le, zsupsz az agyikoba. Imadom ahogy a boromet simogatja a takaro. Haton fekve egy kis simi-simi, aztan a lenyegre terek, mert ha eszembe jut, mondjuk kethetente, hogy kenyeztessem magam az azert van, mert igencsak fel vagyok izgulva.
Tehat bele a kozepebe, mert mar alig varom, hogy sikithassak. Nyallal vagy kremmel egy kis sikositas. Huhhh, ez nagyon finom dolog. Elhiszitek ? A csiklom korul, egyszerre 3 ujjal korkoros mozdulatok, egyre erosodo nyomassal. Neha a mellemhez kapok, aztan gyorsan vissza. Amikor erzem, hogy mar kozeledek afele, hogy azt mondjam, iiiiihhh aaaaaaaaaaaaaah, akkor balkezem kozepso ujjaval a huvelyembe nyulok es felfele elkezdem nyomkodni a G pontnal ugy, hogy azt a jobb kezemmel, kivulrol is erzem. Eddig ertitek ?
Ez azert jo, mert tisztara olyan erzesem van, mintha nem is egyedul lennek, hanem az en pasimnak az izzzejet is ereznem. Hozzateszem, azert jobban szeretem, ha az en pasim izzzzeje tenyleg szeret engem.
Folytatom. Ott tartottam, hogy jobb kez korkoros mozdultok, eros nyomassal a csiklo felett, bal kez kozepso ujj huvelyben. Na ezutan jon a bal kez gyurus ujjanak sikositasa ami ezek utan belesusszan a fenekembe es egyszerre mozog minden bennem. Huhhh, ugy erzem mar nem birom tovabb. Ez mar nagyon izgato. iiiihhahhhhh uuuuhhh........fogadjunk mar megint hallottak a szomszedok, hogy otthon vagyok.

Sziasztok !

Miyagi Creative Commons License 2000.01.11 0 0 120
Kedves Yvette!

Nagyon örülök, hogy így elmondtad.

Én fiú vagyok, és Tisztelem, ha egy lány is elmeri ezt mondani.
Gratula!
Lányok sajna ritkán nyilatkoznak e témában.

Single koromban sokat csináltam én is. Mióta nős vagyok, nincs rá szükségem. Csak pornófilm nézés közben szoktam.

Téged is felizgatnak a pornófilmek?

Előzmény: Yvette (112)
Tier-Nan-Gorduin Creative Commons License 2000.01.11 0 0 119
Sziasztok!

Régebben én is alkalmaztam ezt a fajta "anyagmentes elmenést". Bár nem ajánlom senkinek sem. Nekem nem jött be. Módfelett kellemetlen és nem hiszem hogy egészséges. A foltmentesség az egyetlen előnye, de néha még fájt is, így abbahagytam a technikát.

Tier Nan

Előzmény: platina (117)
platina Creative Commons License 2000.01.04 0 0 117
A barátom úgyis el tud menni, hogy nem engedi ki a világba. Szerintetek ez okozhat neki egészségügyi problémákat.
crash Creative Commons License 1999.12.21 0 0 115
Szóval megy ez...
Gratuláció.

Egyébként akkor a legjobb, ha előtte legalább fél vagy egy órán át izgatod magad, de csak "majdnem" mész el... Hatalmas adag jöhet ekkor... (Ja, hogy ezt itt már valaki leírta?)

azért jó, hogy a szebbik nem képviselői is mexólaltak a témában.

Előzmény: Matsesz (111)
ffuego Creative Commons License 1999.12.19 0 0 114
Azért hál'Istennek vannak ilyen lányok is....
SzvSz sok olyan lány van, aki meg tud nyílni a barátja előtt ( akár szószerint is :))) ), nekem volt hozzá szerencsém párszor és szuper!!!!!
evica Creative Commons License 1999.12.18 0 0 113
Sziasztok,
nem ertem a tobbi lanyt, miert nem bir errol beszelni, plane megmutatni a baratjanak, hogyan is csinalja. Amikor a leendo baratom az ismerkedes stadiumaban rakerdezett, elmeseltem neki egybol.
Persze a kezdetekben nem mertem megmutatni neki, hogy csinalom magamnak, de aztan egyszercsak beleegyeztem, s bemutatot tartottam. Olyan aranyos volt, ahogy figyelte. :)
Maig emlekszem ra, ahogy gyonyorkodott benne. Meg ugy altalaban. Olyan jo, ha a fiu gyonyorkodik a baratnojeben, s ez latszik rajta, s mar nem birja nezni, muszaj megsimogatni ... :)
Ja, hogy en hogy csinalom? Hetente egyszer atlagban, valahogy tobbszor nem kivanom, viszont akkor nagyon, elotte 2 napja mar nagyon be vagyok indulva (baratomat ritkan latom, ezert muszaj magamnak csinalni). Van amikor lefekves utan, van amikor ebredeskor (erotikus alom utan) erzem a kesztetest a tettekre.
Pizsimbool kibujok, a paplan olyan lagyan simogatja testemet, cicimet, kicsit hűs, kellemes.
Vegigsimitom kezemet a nyakamon, cicimen (eleg nagy, a tenyerembe bele sem fer), majd haladok egyre lejjebb. Hasam, agyekom, szemeremdomb, majd maga a punci.
Lagyan vegigsimitom kezemet, tobbszor is. S ha ugy erzem, eljott az ido, ujjaimat benyalazom, s elkezdodik a tanc. Bal kezemmel széttárom a szemeremajkakat, jobb kezemmel pedig lassan, teljes feluletevel vegigszantok a belso reszeken.Tobbszor is. Hmmm. Majd konkretizalom, csiklot veszem kezelesbe, porgetes, majd ujra teljes felulet, huvelybemenet izgatasa, etc. etc. amikor mar kozeledek, az egyik ujjam bekoszon a huvelybe. Legjobban azt szeretem, amikor csak par centire be, aztan ki, tobbszor is ... Kozben csiklomat tovabbingerlem. S eljon a csucs. Hmmmm.
Baratom szokta kerdezni, emddig tartott? Szamolni szoktam, mikozben testem megfeszul, nyakam hatraszegem, halkan sohajtozok, szemem becsukva. 20-30-ig mindig eljutok. Labaimat osszezarom, kezem ott marad, pihenunk.
(egyebkent kiskorom ota ugy alszom, hogy a kezem a ket labam koze van szoritva)

ennyi

Yvette Creative Commons License 1999.12.17 0 0 112
Nem volt időm végigolvasni az összes hozzászólást, de úgytűnik nagyon kevés lány írt, ha egyáltalán valaki.

Nekem, mint lánynak (nőnek!) ez nagyon fáj. Én nagyon élvezem a maszturbálást és nem tudom elképzelni sem, hogy lehet az, hogy más nők ezt az örömöt nem érzik, vagy ha érzik, hogy lehet az, hogy nem akarják ezt a határtalan örömöt mással megosztani.

Valamennyire megértem őket, mert én sem akarnék kiálnni az osztály elé és mindenkinek elmesélni, hogy hogyan is történnek nálam a dolgok, de így, inkognitóban igen. Pedig én messzemnően nőies lánynak tartom magam kinézetre és lelkileg egyaránt.

Nos hát a lényeg. Engem úgy neveltek, hogy egészen kiskoromtól kezdve lányosan (szoknyában, ruhában és nem nadrágban) öltöztettek és mindíg mondták, hogy a combjaimat szorosan össze kell zárnom, hogy a bugyim ki ne látsszon, mert az nem illedelmes. Ez valamiért nagyon mély nyomot hagyott bennem. Később, amikor kezdtem felcseperedni és a fiúk igyekezték hol a szoknyámat felemelni, hol meg alánézni, ez engem a neveltetésem miatt NAGYON zavart, valószínűleg sokkal jobban, mint más lányokat. Bennem akkor még semmiféle szexuális érdeklődés nem volt.

Amikor elkezdett nyiladozni a csipám, a fürdőszobában, mosdáskor, miután meggyőződtem, hogy az ajto jol be van zárva, csakazértis jól széttettem a lábaimat. Dacból! Ez izgalmas volt. Így kezdődött. Aztán persze a mosakodás ténye egyre többször vált izgalmassá és egyre hosszabb ideig tartott, de orgazmusom egyáltalán nem volt. Igazság szerint nem is vágytam rá, nem is tudtam, hogy az létezik, csak annyit élveztem, amennyi történt.

Aztán lett egy barátom 14 évesen. De 16 éves koromig nem engedtem, hogy a bugyimba (vagy akár a bugyimhoz) nyúljon, vagy a szoknyám alá nézzen. Amikor 16 éves voltam és már két éve jártunk, már felvilágosultabb voltam, tudtam hogy létezik orgazmus és vágytam a megtapasztalására, a barátomban pedig bíztam annyira, hogy tudtam, nem fog velem mást tenni, mint amit én is akarok. De nagyon féltem. A szobámban, sötétben engedtem neki elöször hogy a bugyimhoz nyúljon, de a lábaimat nem mertem szétnyitni. Aztán azt is megengedtem, hogy a bugyimba is benyúljon, de a lábaimat csak egyre jobban összeszorítottam, mert bűntudatom volt.

De bármilyen bűntudatom volt, nagyon jólesett a dolog. Annak ellenére, hogy nem úgy volt jó, ahogy én magamnak szerettem csinálni a furőszobában. Aztán hátra kellett fekudnöm, hogy jobban hozzámférjen, mégse kelljen a combjaimat eltávolítanom egymástól. Aztán az ágy szélére kellet csúsznom és a lábaimat lelógatnom… Aztán már szinte hídba mentem, még mindíg szorosan összezárt lábakkal és nagyon féltem, hogy mi lesz ebből, mert kezdtem érezni, hogy itt valami nagyon új dolog történik.

Akkor kezdődött az igazi gyönyör. Először mégjobban megijedtem, azt hittem valami betegség kezdődik bennem, mert az alhasamban görcsöt éreztem. De nem akartam, hogy abbamaradjon a dolog, ígyhát nem szóltam semmit. De a “görcs” egyre erősödött. Keményen összehúzta az alhasam izmait, egyetlen kőkemény csomóvá. Kezdtem elveszteni a fejem a fájdalomtól. Igen, fájt, de olyan jól is esett, hogy nem akartam abbahagyni. A fájdalom azonban kezdett elviselhetetlenné válni. Kénytelen voltam valahogy egyensúlyozni a “görcsöt”. Meglepődve tapasztaltam, hogy akaratlanul szétnyitom a lábaimat, hogy a “görcs” összehúzását így széthúzással ellensúlyozzam. Ez javitott a helyzeten, de megilyesztett: ennyi év után először nyitom szét a lábaimat! És ő látja!!!! Nem látta, mert tök sötét volt, de én így érzetem. Mégjobban megijedtem, mert éreztem, hogy nem vagyok már igazán ura a cselekedeteimnek, de amennyivel mégjobban megijedtem, annyival kezdtem mégjobban élvezni a dolgot. Nem volt viszaút. A “görcs” újra erősödött, a lábaimat mégjobban széttártam. Aztán újra. Aztán már teljesen feladtam az “elveimet” és hirtelen, amennyire csak bírtam széttartam a lábaimat, ami valamiért azonnal az addig sosem tapasztalt orgazmus határára lökött, minden eddiginél keményebb görccsel az alhasamban. Hátrarúgtam magam az ágyon, a lábaimat teljesen hosszúra és egyenesre nyújtottam, úgyérztem az égig emeltem és olyan messz szétterpesztettem őket, hogy széttépjem az alhasamban levő görcsöt, hogy szinte az ágyhoz értek mindkét oldalamon. A barátom, nem tudván mi történik (csupán 1 évvel idősebb nálam), csak folytatta a símogatásomat a kezével, mintha misem történt volna. Jól tette! Ez a bizonyosságot adó, szűnni nem akaró monotónia, abban a pillanatban orgazmust idézett elő, életem elsőjét.

Azóta (ennek 2 éve) állandóan ez jár a fejemben, mikor (sokszor) maszturbálok. Mindíg ugyanígy…

Matsesz Creative Commons License 1999.12.17 0 0 111
Köszi!

Bejött nekem is! Utoljára majdnem a szemembe ment! :-))

Előzmény: crash (87)
Berill Creative Commons License 1999.12.10 0 0 110
6 évesen kezdted????
Húha, mennyire fejlett lehet a technikád most... :)
Előzmény: engl-) (109)
engl-) Creative Commons License 1999.12.10 0 0 109
Én már kb. 6 éves korom óta maszturbálok. Ez nem vicc. Akkor még nem is tudtam mit is csinálok, de jó volt. Utána 13 éves koromban már jött is belőle és akkor az meg is lepett.
Azóta már csak ritkán teszem, mert az asszonyom nem venné jó néven ha megtudná...állítólag ő még sose tette...
Gyerekkorom kedvenc technikája volt: a fitymát nem húztam fel, de a makkom elvezetőnyilását izgattam egy keménypapírból készült erotikus képpel (pl. naptár) amíg el nem mentem. Orgazmus közben összeszorítottam a lábaimat, mert a fenéklikamnál csak úgy lüktetett. Később gyakran csináltam az alvó szüleimmel egy szobában, amikor valami erotikus ment a TV-ben. Lebukni viszont csak egyszer buktam le, de a saját szobámban. Épp egy nagypárnára helyezett vászonzsebkendővel vonaglottam, amikor belépett az anyám. Hát igencsak cikis volt...
Frieskies Creative Commons License 1999.12.08 0 0 108
Milyen praktikus, ha akcióközben elhül, a mikróban újra fel is melegítheted!
Előzmény: benzkillah (107)
benzkillah Creative Commons License 1999.12.06 0 0 107
vegyel ket gumikesztyut.
helyezd oket egymasra ugy, hogy a kisujj a kisujjon, gyurus a gyuruson, ..., legyen.
a ket egymasra helyezett kis-, mutato- es huvelykujjat ossze kell a tovuknel kotni. nem kell hozza kulon madzag, az ujjak egymagukban is elegendok. a ket kesztyut toltsuk meg testhomersekletu melegvizzel, es kossuk be a vegeket(ahova az ember a kezet dugja) ugy, hogy egymashoz is kotjuk oket. a 2X2 vizzel kitoltott kozepso- es gyurusujj, illetve a kesztyuk tenyerreszei koze tegyunk valami kremszeru siklos folyadekot (napolaj, ...). az igy elkeszult mu-puncit tegyuk egy torolkozore az agyra. dugjuk a farkunkat a 2X2 vizzel kitoltott kozepso- es gyurusujj kozott keletkezo szuk nyilasba. lehet ovszerrel vagy nelkule.

have phun

bkillah

bandus Creative Commons License 1999.12.05 0 0 106
Végülis a rugós sem rossz ötlet, bár ez a változat akár az S/M vitakörben is szerepelhetne.
Daktari Creative Commons License 1999.12.05 0 0 105
Hírtelenjében leesett az állam. Az én szemüvegtokom olyan rugóra összecsapódó mint a tavikagyló. De aztán leesett a tantusz, hogy milyenre (g)ondolsz.
Előzmény: bandus (104)
bandus Creative Commons License 1999.12.05 0 0 104
Sziasztok!

Meg kell hogy mondjam, máris totál beindultam a témától, imádom a masztizást. A kedvenc módszerem a következő: felhúzok egy óvszert, és utána egy szemüvegtokkal a puntzit imitálva izgatom a broktondit.
A mennyiség ügyében: nálam mindennapos a dolog, és van amikor 2-3-szor is elintézem naponta, de soha nem zsepibe, az olyan snassz, élvezem amikor szanaszét spriccel :-)))
A tempóról: amikor koleszos voltam, eleinte mindig az elsőségre hajtottunk, míg nem indítványoztam, hogy az nyerje az üveg sört, aki a legtovább bírja... volt hogy le sem feküdtünk éjszaka, hanem az ébresztő tanár közeledtével voltunk kénytelenek bevégeztetni marokmarcsával.

Daktari Creative Commons License 1999.12.05 0 0 103
Bortvakéssel nem próbáltad? :)
Előzmény: bbbarna (99)
TomVeil Creative Commons License 1999.12.05 0 0 102
Hi!

"..villanyborotvámról eltávolítom a rezgőkést, így csak a rezgő csonk marad.."
extremebbeknek nem kell eltavolitaniuk a rezgokest.... :)
Extra elvezetekhez jutthatnak... (Azért orvos legyen a közelben :-)

Előzmény: bbbarna (99)
huncutka Creative Commons License 1999.12.04 0 0 101
Kösz bibike, ezt én is kipróbálom
Előzmény: bibike (95)
erdeklodo Creative Commons License 1999.12.04 0 0 100
Miért?
akkor momndj jobb maszturbálási teknikát a huzogatásnál. Mert én nem ismerek többet.
Ha tudsz jobabkat akkor minnél töbet írj le
köszi
Előzmény: Törölt nick (96)
bbbarna Creative Commons License 1999.12.02 0 0 99
amiről még nem volt szó:
a villanyborotvámról eltávolítom a rezgőkést, így csak a rezgő csonk marad.
azt finoman a makk alatti részhez éerintve , felülről enyhén a péniszt rányomva bekapcsolva egészen érdekes hatást váltok ki.
Változtaom a helyzetet és a nyomás erősségét.
(hátrány, hogy gyorsan elélvezek, de színesítheti ez is a palettát!)
crash Creative Commons License 1999.12.02 0 0 98
Lásd "maszturbáció orálisan" topic...
Előzmény: DaRkLoRd (97)
DaRkLoRd Creative Commons License 1999.12.02 0 0 97
Probaltatok mar a self-suck -ot ?

Remek dolog... :)

Es nem kell semmilyen szintetikus kutyaszar...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!