Keresés

Részletes keresés

filodom Creative Commons License 2014.08.11 0 0 9887

pont nem a vitáról akarok vitatkozni, hanem kérdeztelek a topik témájáról, de úgy látom, csak arról nem akartok beszélni, csak másokról véleményt alkotni...témában bármikor kész vagyok bárkivel bárki esetéről, problémájáról eszmét cserélni, de egyéb esetben offtopik és értelmetlen kontaktust javaslom, mellőzzük.

Előzmény: Kanis (9886)
Kanis Creative Commons License 2014.08.11 0 0 9886

Miután ez a vita itt teljesen OFF, a Párod viszont kérdezett, én válaszoltam Neki, kifejezett tiltásod ellenére is. És ha a vitát a vitáról (és nem a topik címe szerinti témáról, mert arról nem esik szó) folytatni szeretnéd, állok rendelkezésedre bármelyik olyan topikban, amelyik kifejezetten viták céljára szolgálnak.

Előzmény: filodom (9879)
filodom Creative Commons License 2014.08.11 0 0 9885

Az oldal sajátossága, hogy néha nem küldi el, amit az ember ír, ezért küldés előtt másolom, el ne vesszen, és ha nem ment fel, beillesztem, és újra..viszont most látom, így lemarad az eredeti irány, hogy kinek is válasz.

Majd ezután figyelek rá, nehogy olyat kelljen olvasni valakinek, ami nem csak neki szól.



filodom Creative Commons License 2014.08.11 0 0 9884

Kapásból négyen szóltunk, akik szálka a szemetekben, és nem beszélve a többiről, aki kérdez tőlem, aki csak olvas(na).

 

Tőled is kérdeztem, neked legalább volt eseted, mikor a párod mással volt, téged mi motivál, mi ebben a jó neked, neki?

Persze te sem válaszolsz érdemben, csak azt hajtogatod, amiről beszélünk, az marhaság.

Komolyan kérdeztelek, kérdezlek, mond el amit és ahogy gondolsz, teszel ebben a témában - vagy hallgass mindörökké...

Csak annyi derül ki, ti nem így, pedig sokadjára leírom, széles a spektrum, de ha sem a saját megközelítést, a különbséget, okait, stb nem fejted ki, akkor ez csak trollkodás.

Az meg, hogy nem akarod elfogadni, mi van az emberben, ezek a dolgok mögött, az a személyes ügyed, nem célom konkrétan a tetszésed elnyerni, és nem is magamnak keresek "magyarázni a bizonyítványt", valamivel kidumálni, ami igazolás, hogy na, akkor most így már nyugodtan lehet aberrált dolgokat művelni...én nyitottan keresem azt, ami van, okokat, magyarázatokat, amihez nem akarsz hozzáadni, egy másik színnel, verzióval, csak a szivárvány többi színét tagadod- pedig mind ugyanattól az esőtől jött létre...

 

Szerintem félsz, kiderülne, ugyanazok a mozgatók vannak nálatok is, olyan motivációk, amiket nem akarsz tudatosan elfogadni. Mert exhibicionizmusban nincs hiány, nejed bőven mutogatod, még más ffi-val ilyen helyzetben is.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (9883)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2014.08.11 0 0 9883

Szerinted létezik olyan élőlény, aki ezeket tényleg végig olvassa?

Én eleinte még megtettem, mert saját lelki békém érdekében nem szerettem volna úgy véleményt mondani, hogy el sem olvastam az írásod. De feladtam e könnyelmű szokásom! :D

Nyalogassátok csak itt virtuális édes hármasban egymást körbe-körbe. Majd csak megunjátok egyszer magatoktól is...

Előzmény: filodom (9880)
filodom Creative Commons License 2014.08.11 0 0 9882

Köszönjük a beszámolót, Kanis olvtárs már repesve várt egy ilyet!

Előzmény: Törölt nick (9881)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 9881

ma amikor szeretkeztem a feleségemmel, kipróbáltam egy (nekünk) új dolgot. Már írtam itt, hogy nagyon szereti, ha egyszerre 2 farok van benne!!  De sajna csak úgy,hogy  az igazi (én) a szájában,(nem azért  mert nem "jó" a szája, (SŐT imádja ezt), a műfütyi meg a puncijába! Imádja az egyszerre kettőt, de arról hallani sem akar, hogy a másik is "igazi" legyen! Két pasival egyszerre!)  Ma a puncijában volt a műfütyi, én meg közben elkezdtem nyalni. ja és nagyon izgatja, ha a fenék lukját izgatom, néha az is jó neki ha belenyúlok). ma jó bő nyállal, hogy jól csússzon az ujjammal simogattam a fenéklukát egy ujjammal, a puncijában a műfütyi, közben meg a nyelvemmel kényeztettem is, kb egy perc múlva szólt, hogy elég mert mindjárt elélvez! Na ez történt ma!

filodom Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9880

Általában az egésszel egyet értek, de most csak arra térnék ki, ami ki is derült, és beszéltünk is róla.

Más a leosztásotok, amitől kicsit más a játék. Ezt már előzőben is írtam, sejtettem.

Csak felületes szemlélőnek egyforma, mindenki csak kefél...de a miértek és hogyanok mutatják meg, mi is a különbség. Ahogy bdsm berkekben sokszor nem is értik, a mi verziónk mitől az? Nem seggelem el? Nem sértegetem? Nem kell futnia egy kört a ház körül? -és hasonlók...pedig a legnagyobb alárendeltség és odaadás egy nőtől, és a bdsm betűszóból a d-s a dominancia-szubmisszió. De...ez marhára nem látszik egy filmen, nehéz mutatni, és nem egy látványos műfaj, ha bdsm rajongókat kérdezünk. Sokan csak filmekről ismernek ilyen dolgokat, így nem ismerhetik a hátteret.

Kicsit elkalandoztam, de a lényeg, vagytok hárman, és aki csak nyálcsorgat, azt a történés érdekli, tök mindegy, a te párod, vagy az enyém a "főszereplő" benne, hogy miért is történik...a hierarchiáról meg ne is beszéljünk, mert káromkodásnak veszi.

Ti mindketten erős karakterek vagytok. Így is lehet, így is ugyanúgy a bizalom a kulcs.(de szar lehet most valakinek, sehol egy "odaadóan feltárulkozott a férfi előtt, rózsaszín résbe igazította harcra kész szerszámát, és ahogy lasan belehatolt, remegés lett úrrá rajta, érezve, tudva, ez más, ez egy idegen farka, és meg fog történni, már nincs visszaút..." :P )

Nekem az első nejem volt erős karakter, és erősen intellektuális volt a kapcsolat, - mellé idősebb is volt..csak, hogy cifrázzam, persze, ez a fajta tapasztalat is majd irritál valakit...

Nincs mit szégyellni benne, hogy erősebb karakter volt, és mellé az élettapasztalat. Amitől még olyanabb, mintha dominánsabb lenne, mert mond valamit, és nem vagyok hülye, értem, és elfogadom az igazát, praktikumát...amitől még inkább olyan, mintha "dirigálna". Persze lehetne a "ki az úr a háznál?!" alapon marhaságot csinálni, dafke fejet verni a falba, mert ha szar is, de "az van amit én mondok"...

A lényeg, végül elszállt kicsit, az erősebbnek kell tartania az egyensúlyt, és ő elfelejtette. Onnantól nem működött.

Már a végét járta a házasság, mikor szóba került, nekem ilyen indíttatásom van, és utődját ilyen szempontból fogom keresni.

Azt kérdezte: miért nem mondtam előbb?

és: miért nem próbálom meg vele?

elgondolkodtam, ha kész rá, visszakapjon, megtartson, azzal alárendeli magát, és azzal egy olyan új egyensúly lehet a kapcsolatban, amivel talán működhet is.

Sajnos a gyakorlati próbák során kiderült, nem megy, mert már nem szerettem, így, mintha idegeneket néztem volna. (na ez is egy olyan tapasztalat, amit jobb tőlem olvasni...mint megtapasztalni...nem véletlen mondják, ilyenbe, párcserébe, swingerbe, stb csak stabil és megbízható kapcsolattal szabad menni)

Tehát, voltam én más hierarchiában is, ami változtatható is lett volna, és abban is megtörténhetett a topik címe.

Nektek egyensúly van, de attól még ott vannak, dolgoznak a mozgatók, és tényleg jó olvasni, hogy jól működik köztetek. BDSM-ben switch-nek nevezik, akik köztesek, se nemdom,se nem sub, vagy mindkettő szerepben szeretnek lenni- de én ebben nem hiszek, seggrepacsit, vagy ki kit köt az ágyhoz, abban lehet cserélni, de alá-fölérendelt szerepből nem lehet átugrani.

Ez inkább olyan mindkét fél jól felfogott érdekéből tűzszünet...mint amikor az első világháborúban a senki földjén az ellenfél bakák karácsonykor fociztak egymással..

Egyszer cseteltem egy eu-parlamenti képviselővel, aki meg akarta lepni a párját egy subbal, klasszikusan masniban...ennek apropóján akadtunk össze, és kiderült, mindketten dominánsak. Nemcsak simán erős karakterek, konkrétan. De tudják, egymással felesleges erőltetni, egymással "vanillában" vannak, színtiszta heteró kapcsolatban, a lakűsban mindenfele bdsm eszközök hevernek, de eszükbe nem jut egymáson használni. Arra mindketten külön intéznek subot. Csak alkalmából meglepinek akart a feleség a párjának...tudom, nem hétköznapi eset, de a túlfűtött erotikán, különleges szitun túl, azért annyira szép, és sajátosan, de érzelemteli...

 

Szóval, a Ti esetetek is szép, és megható (na jó, nem könnyezek, a végén tényleg oda a tekintélyem ribicica előtt :P ), hogy így is lehet. Nem alapon alárendelt, hanem a közös élményért adja át a gyeplőt, bízza rád magát, és akkor is, ugyanúgy ajándék az, ha nem alaphelyzet, hanem döntés, hogy adni akar.

s ez a lényeg, egy összeillő pár, amire módja van, érezze, élvezze, és ne mások előírásai, elvárásai, szokásai miatt mellőzze.

filodom Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9879

Kérdésemre nem válaszolsz, viszont újfent kritizálsz másokat.

Ha nincs a témában mondanivalód, miközben kérdezlek is róla, akkor erőltesd meg magad, és ignoráld mások hozzászólását, mert én fogom jelenteni.

 

Továbbá, ne emilben kergess, ami nem érkezik meg hozzám, csak a páromtól.

Íme:

 

"Hello,ez úton közlöm, bárhogy provokálsz, nem reagálok rá. Ugyanis nem vitatkozni szeretnék, hanem a témáról olvasni történeteket, problémákat.Továbbá nem szeretem, ha kioktatnak viselkedéstanból: amíg nem teszek olyat, ami másnak árt, nem tűröm a beleszólást; ellenben én sem teszek olyat, ami másnak bajt okoz.Továbbá Te sehol nem írsz történeteket, csak mindenkit oktatsz, és még hivatkozol is, hogy milyen jó tanácsokat adtál.Régi mondás: "Fogadatlan prókátornak szar a bére". Ha kérdeznek, válaszolj, de ha nem kérdeznek, ne válaszolj.Végezetül, ha beleolvasol azon hsz-kbe, amit nem Te  és a társad írtak, és Veletek kapcsolatosak, mind arról szól, hogy hagyjatok másokat is érvényesülni. Amit Te csinálsz, azzal elriasztod azokat, akik valós élményekkel, gondokkal írnának ebbe a topikba.A legmélyebb tisztelettel:Kanis"

 

Ha provokáció az, hogy megkérdezem, mi az ami érdekel ebben, akkor talán mellőzd a topikot.

De, vitatkozol, illetve ha nem megy, akkor feljelentgetsz, amiből bizony elég gazdag gyűjteményed van, ha valaki megnézi a hsz-eid.

De, bizony árt, mert közöd nincs a témához, pedig szépen kérdezem, hátha mégis..esetleg...de nem. Viszont pont Te és a barátod rendezkedése zavar el másokat, aki aztán emilben kérdeznek engem. Nem kell messzire menni, kory77, amióta dorbézoltok, nem is látható...azóta két levélváltásunk volt, itt írtam választ, mert hátha másnak is hasznára- de a modik egy lendülettel törölték azt is, ami a témáról szólt. Talán ha nem töröltetés a perverziód, hanem az olvasás, nem maradsz le róla.

Mint pár régebbi olvtárs is írta, bőven írtam régebben, de talán nem fogást keresendő kellene csak a topikokat fürkészni, hanem olvasni is, mielőtt kijelented, nem írtam semmit.

Nem írok sehol történeteket?

khm...épp ti, és más is most közölte, hogy nem nyálcsorgatásra, faszverésre szolgál a topik, nem csak eseménynapló. (viszont, visszacsatolással, se igényt, indíttatást, se eseményt nem írsz, se Te, se a komád)

Másik fele, hogy de, írok...csak nem pornográf novellát adtam elő, valahogy következetlen voltam, és nem engedtem elég bő lére, csak tömören a szitut említettem...szitunak, esetnek, speciális körülmény leírásnak így is megfelelt, viszont arra kevés, valaki beleélje magát, miközben magát szeretgeti.

Nem vagyok fogadatlan prókátor itt. Nem valamit hisznek az itt lévők, és meg akarom téríteni őket. Sőt, nem is csak egyfelé beszélek- nem, hogy csak egy féle dolog létezhetne, mint rám akarod sütni.

De újra csak ugyanaz, fogd meg a topikot, és olvasd el 8 évre visszamenőleg, mielőtt ítélkezel arról, amit nem tudsz.

Aki akarja, tudja mit akar, annak arról beszélek, hol ne szúrja el, aki meg csak ráizgult, de sem ő, sem a párja nem kész rá, azt a tények és problémaforrások elé tárásával próbálom lebeszélni az elhamarkodott dolgokról.

 

" Ha kérdeznek, válaszolj, de ha nem kérdeznek, ne válaszolj."-fogadd meg a tanácsod.

 

Kérdeztelek, nem válaszolsz, provokáció szerinted- a topik témáról beszélni azzal, aki oda írogat...

Nem láttam sehol, hogy valaki- rajtam kívül kérdezett volna tőled, így tedd meg, nem válaszolsz.

 

Ha nem akarsz a témában válaszolni kérdésre, nem tudsz mit mondani róla, csak nyálcsorgató történeteket majszolgató vagy, akkor maradj az olvasásnál, és ne oktass ki mást. Ha nem tetszik, más mit ír, keress másik izgalom forrást.

 

Miután kérdéseimre egy tőmondatos választ sem sikerült, és azt sem mondhatod, nem voltál az oldalon, mert egy beszólásra azért futotta, megkérlek, mellőzd a kontaktust velem, a párommal, fejezd be a kritizálást, a topik rombolást, mert én fogom jelenteni.

Én nem tudom leírni a legmélyebb..stb..igazságérzetem és őszinteségem nem engedi.

Kanis Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9878

"Dán királyfi a lét kérdéseiről töpreng, később mindenki meghal".

Nekem ennyi kell egy történetből, a többi karakter fölösleges.

Előzmény: Törölt nick (9877)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9877

Sziasztok!

No, ha nem probléma, nem cincálom sokfelé a válaszomat, hanem mint a falusi bíróságon, szépen sorban haladva mindenkinek írok, természetesen átfedésekkel. Hiszen a mondandóm lényege mindenkinek szól többé-kevésbé.

Külön haszon, hogy így elriasztom a betű és  olvasásundorban szenvedőket. :)

 

Kedves Harmincas pár!

Már megint nem voltál figyelmes olvasó. :) Mert ha figyelsz, akkor láthatod, hogy szó sincs arról, hogy mindenki sub meg dom vagy miegyéb játékot köteles játszani a többesben.. . Arról viszont igen, hogy ez a játék-életfelfogás-szexuális irányultság filodomék szexualutását, életét határozza meg. Nem véletlenül írtam, hogy hiába szeretjük mi a szembekötősdit, de nem vakon és nem feltételek nélkül játszunk, pediglen élvezzük nagyon-nagyon. Mint sok mást is... Mi mind a ketten erős akaratúak vagyunk, de a feleségem ezer százalékig megbízik bennem, mert a sok-sok őszinte beszélgetés után tudom, hogy mit t lehet, s mit nem...Valamint tudja azt is, hogy minden amit teszek, az neki nagyon jó... :) Mi így vagyunk +EGY CSAPAT".

Amúgy az őszinte párbeszédnek minden kapcsolatban alapnak kéne lennie.

De ha már felvetetted a témát, akkor megkérdezem, mi a helyzet azzal a nővel, aki csak a férje kedvéért (tehát az ő akarata előtt meghajolva, kvázi subként) hajlandó belemenni bármiféle többesbe? Pediglen egy porcikája sem kívánja. Te is, én is tudjuk, hogy sajnos sok ilyen van, amikor a nők a hagyd magad előbb szabadulsz elvét vallva inkább ráhagyják a férjükre...  A férj meg marha, nem veszi észre, hogy ...

A politikai meggyőződéseket valóban kár belekeverni e dologba, mert tudjuk, a pirosak egy jelentős részére, a narancsosok majd mindegyikére vagyonelkobzás és életfogytiglan várna, ha minden jogszerűen és demokratikusan működne... Hagyjuk is a fenébe. Ocsmány dolog a politika... :(

 

Kedves Filodom és Ribicica!

Mi is picit elhagytuk a negyvenet, de úgy hiszem, nincs olyan, hogy eltékozolt 20 év. Olyan viszont van, hogy visszatekintve másképpen vágyná megélni az elmúlt 20 évet. Érdemes azt tudni, hogy az emberek többsége a tapasztalások által válik olyanná, amilyen pl most. Ha akkor összejöttök, más emberré váltatok volna, mint amik most vagytok. A "mi lenne ha" mondóka oly értelmetlen. Az elmúlt idők tapasztalásaiból tanulni kell, és úgy alakítani a még hátralevőt, hogy az élvezetes és "értékes" legyen. Talán a legjobb példa a gyereknevelés. Az embernek van egy bizonyos elképzelése, és azt igyekszik végigcsinálni. Igen ám, de az, ha hibázik, az csak 5-10-20 év múlva derül ki, amikor már kvázi késő , nem lehet visszacsinálni, módosítani semmit. Tehát alkalmazkodni kell a meglévő helyzethez.

Jah, azért a könnyezést ne vidd túlzásba. Egy férfi sohasem sír. :)

 

Kedves Kanis!

Ezt a gyakorlatot kellett volna követned az elmúlt több mint tizenakárhány évben. Nincs off, nincs kotnyeleskedés, nincs több mint 2000 haszontalan semmitmondó hozzászólás.

 

Kedves (kivétel a szottyadt farkát lengető butácska hirdetgető) mindenki!

Úgy gondolom, hogy a topik témájához kapcsolódik az is, ha beszélgetéseinkben, témafelvetéseinkben nem mindig csak nyálcsorgatón ábrándozunk arról, de jó volt, de jó lenne, de jó lesz ha bejön-összejön a topikcím.

Nagyon sokan vannak olyanok, akiknek összejött a dolog, láthatták azt, amint a feleségüket "idegen" férfi szeretgeti-dugja-döngeti-stb. Sajnos ezek egy része nem gondolta át rendesen ezt a dolgot. Mert nem olyan volt az élmény, mint amilyennek el lett képzelve , vagy mert valamelyikük vérszemet kapott, vagy mert valaki féltékeny jelenetekbe kezdett, vagy mert nem megfelelő prtner(ek)el kezdtek, és így tovább. És már nincsenek együtt. A többest át kell gondolni. Azokról meg kár példát venni, akik lélektelenül mondhatni gondolkodás nélkül járnak ágyról ágyra. Megvan a saját keresztjük...

 

Mindig a hátamon feláll a szőr attól, amikor valaki felteszi a kérdést, "hogyan vegyem rá a feleségemet" . Basszus, nem rávenni kell, nem ármánykodni és nem idétlen konspirációkba kezdeni, hanem el kell mondani a másiknak, kinek mi a vágya. Aztán figyelmesen meghallgatni, megérteni a választ.

A kacskaringós homályos kerülőutak megbosszulják magukat.

 

DE szerencsére nagyon sokan vannak olyanok is, akiknek már összejött, és össze fog jönni még, aztán még újra és újra, kinek-kinek igénye és vágya szerint. Tehát  Érdemes kérdezni, leírni az akár nevetségesnek vagy banálisnak gondolt kérdést is. Mert jobb ha kimondjuk, nincs ilyen! Hiszen mindannyian mások vagyunk, másfajta vágyakkal, igényekkel, elképzelésekkel. Aki bátortalan, annak meg érdemes olvasgatni a régebbi hozzászólásokat. Sokféle ember sokféle véleményét meg lehet ismerni, ami szerintem hasznos dolog. Gondolom én... :)

Oldboly Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9876

:DD

Előzmény: Tom Freeman (9875)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9875

Ti aztán nem sajnáljátok a tintát. :-)

filodom Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9874

Meg lettem volna lepve, ha nem.

 

"Miután ez megint OFF, Neked, és másoknak: nem reagálok semmire. Nem akarom a topik tartalmát tovább rombolni. Azért néhányan szálljatok magatokba, és hagyjatok szóhoz jutni másokat is."

 

Igen, OFF.

De, reagálsz, és igen, rombolod a topik tartalmát, amikor ezeket kijelented.

Senki nem mondta, más ne szóljon, és senki- őő...rajtad kívül...- nem töröltette más hsz-ét, főleg nem témába vágót.

Vagyis ez megint azt jelenti, aki nem úgy gondolkodik, mint ti, az fogja be, mert zavar. Még ha ki is derül, sokkal több köze van a témához, és arról is ír, és ráadásul többség...

 

De, legyen ON a dolog, mert Tőled is akartam kérdezni, mi az ami érdekel ebben a témában?

Izgat, de nem mered bevallani, vagy szeretnél ilyet, de az asszony nem...vagy nincs is nő a képben?

Mert elolvastam a témában a hsz-eid, de a másokról alkotott véleményeden kívül nem sokat tudtam meg ezekről. Momentán nincs lehetőséged, ennyi, ami kiderült.

Szeretnél egy nőt, akivel lehet ilyet, vagy ha van nejed, őt belevinni? Még nem volt ilyenben részed, azt tudom, és elsőre zavaros és ellentétes érzések vannak az emberben, így lehet, zavar és taszít, félelmet kelt az érzés, hogy izgalmas lenne...így van? Érzed, hogy ha arra gondolsz, más pasival élvezik egymás testét- remélem elég finom voltam, nem akartam azt írni, megdugja-, az mindennél jobban felizgat, de még elfogadhatatlan a dolog számodra?

 

Vagy, csak simán felülről nézed, milyen alantas állati ösztönöknek engedve tévelyegnek egyesek szexuálisan, a civilizált társadalmi normáktól elvetemedve?

"Éppen itt volt, hogy vagy 3-szor tötöltek egy partnerkereső hirdetményt, aminek mellékletében egy méretes néger dönget egy hölgyet, egy másik kanmajom látható örömére. "-idézet tőled, 6615. hsz.

Ebben ezt is érezhetném, érthetném, valami viszolygást, lenézést, elhatárolódást az egész témától, de ha csak az lenne, nyilván nem követnéd a témát évek óta. Ha a viszolygás mellett érthetetlen módon vonz, akkor csak lehet, a neveltetés, szokások erősebbek, hogy elfogadd.

Ha Harmincassal egyet értesz itt időnként, nyilván inkább ilyesmi lehet, mert ha undorítana csak a dolog, abból a szempontból ő is egykutya, az ő nejét is megtapasztalhatták mások.

Előzmény: Kanis (9870)
filodom Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9873

Megint úgy kezdődik a verekedés, hogy visszaütök...de nem teszem, mert megint engem töröltetnek.

Attól, hogy választékosan és szolidan írod le, tévedünk, és nem úgy van, még azt is kiforgatod, amit mondunk, attól még ugyanúgy elküldesz a melegebb éghajlatra.

Politikai hasonlattal, még ha nem is mondod ki, zsarnokoskodásnak nevezed, amit teszünk.

Miközben újfent csak a nemtetszés, a nem, akkor sincs igazunk, mert a ti körötökben sosem beszéltetek ilyenről, nem tudtok róla, hagyjuk már ezt a marhaságot.

Viszont jó lenne, ha nem engem inzultálnál csak vele, tartalom nélkül, hanem megpróbálnád, ha már demokráciát emlegetsz, angol képviselői modorban és tartalommal úgy más véleményt hangoztatni, hogy "csatlakozom az előttem szólóhoz"...és magát a konkrét témát tovább folytatva, érvekkel, tényekkel, itt, ebben az esetben még akár szubjektív élményekkel, érzésekkel is megtűzdelve végül a maghad verzióját előadni.

A sima tagadás, és olyan dolgok elmondásának erőszaknak, terrornak minősítése, ami nem fér a világképedbe, nem egészen ilyen.

Valamit nagyon nem szeretnél elfogadni, de úgy tűnik, nem csak egy ember mondja, mégis mozog a Föld.

Pártoskodás helyett inkább tedd meg, arról beszélsz, Te/Ti miért csináljátok, neked mi abban a jó, ha más élvezi a nejed, neki mi a motivációja ebben?

Széles a spaletta, és ha nem csak belekötésre ürügynek alkalmas mondatokat keresnél, forgatnál ki, akkor kiolvashattad volna azt is, hogy mi, akik tévedünk, nem egy kaptafára ugyanazt, ugyanúgy...

Úgy tűnik nekem, mintha kicsit prüden állnál a kérdéshez, megvonnál egy határt, hogy amit és, ahogy gyakoroltok, az még egy előkelő verziója, de a mienk már alantas...és ez itt nem vita gerjesztés, ez derül ki, akárhogy is finomkodsz és kerülgeted a kását, körmönfont diplomata stílusban, hogy bármikor vissza lehessen vonulni, ellenkezőjének kimagyarázni, de közben fű alatt a saját érdeket, célt, eszmét tolni előre.

 

Szóval érdekelne, hogy a mi verziónk, és az a kérdés, ami csak engem zavart itt, "kevés vagy?" közt a palettán hol a Ti verziótok a pároddal. 

Egyik véglet elég leegyszerűsített, nem elég az asszonynak, amit otthon kap-unják egymást, ki merre lát-stb, másik, ilyen mélységekben őszintén, és teljes odaadással, a legszorosabb érzelmi viszonyba kerülni, a nem ráerőszakolt, hanem mindkét részről elfogadott és kívánt alá-fölérendelt viszonnyal megerősített kapcsolat. ( amire a "nem, nem igaz, ilyen nincs is"-nem válasz, ellenérv...egy barátom, aki pszihológiát tanított, szakkönyveket fordított, mondta ezt nekem, mikor két házasság közt volt egy supernova égésű viszonyom egy hölggyel, hihetetlenül egymásra hangolva, lelki, érzelmi, szex téren, mégis vége lett, és újra azzal a palival folytatta, akivel szakított, mert a tűrni való, és jó dolgok aránya nem volt már elfogadható számára. Legalábbis amikor külső szemlélő szemszögéből ítélte a kapcsolatot, viszont alá-fölérendelt viszonyukat nem volt képes elszakítani bármilyen más érzelem. Még ha rosszat is kellett eltűrni, elfogadnia, Ő akarja, tőle kell elfogadnia, és ugye, nem erőszak a disznótor, az nem a másik akaratának elfogadása, ami neki is felhőtlen öröm...és ettől mégis kellett neki, aminek leegyszerűsített népi verziója a "nem szeret a Józsi, már meg se ver..." mondásban is ott van)

 

Na, ez megint túl bonyolult az ízlésednek, ezért tömören:

Miért szexel az asszony mással? Neked ez miért jó? Neki miért jó? Hogy kezdődött? Hány éve voltatok együtt? Milyen - milyen volt akkor- a kapcsolatotok jellege? Ki a domináns, vagy próbáljátok ezt kerülni, és demokratikusnak tartani a kapcsolatot?

Ki vetette fel, hogy kezdtetek el ilyenről beszélni?- ami szintén sokakat érdeklő, és határkő.

 

ribicica Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9872

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi." (Andrew Matthews)

Kanis Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9871

Miután ez megint OFF, Neked, és másoknak: nem reagálok semmire. Nem akarom a topik tartalmát tovább rombolni. Azért néhányan szálljatok magatokba, és hagyjatok szóhoz jutni másokat is.

Előzmény: Törölt nick (9854)
Kanis Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9870

Tökéletesen egyet értek!

Előzmény: Egy Harmincas Pár (9868)
ribicica Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9869

derfel66 szavai illenek ide:

 

"A javaslatom a közösségnek, hogy ne a stílust és az elbeszélés módjait vegyük górcső alá, hanem maradjunk meg a topik címénél!!!  :) :)"

Előzmény: Egy Harmincas Pár (9868)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9868

"...tényleg jó, hogy visszatérnek olyanok, akik tudják, vagy tudni akarták, miről is van itt szó..."

 

Bár tudom, hogy nem illik itt politizálni, azért mégis a nagypolitikával kapcsolatosan jutott eszembe egy szerintem fölöttébb ide illő gondolat. Ott is van egy olyan tábor, aki meg van győződve róla, hogy csak akkor van demokrácia, ha az van, amit ők akarnak. Törpe kisebbség, de a hangjuk annál nagyobb. Valami ehhez hasonló dolog folyik most itt is. És ezer bocsánat, ha valakit politikai meggyőződésében sértettem volna meg! 

Abból, hogy most itt hárman-négyen is egymásra találtatok, még messze nem következik az, hogy elveitek és meglátásotok a többségét tükrözné. 

Lassan több mint húsz éve foglalkoztat bennünket is ez a téma és aktív gyakorlók is vagyunk. Ezalatt nagyon sok emberrel, párral ismerkedtünk meg, (ráadásul a való életben, nem monitoron keresztül) akik szintén nem csak beszélgetnek róla és vágyakoznak rá. Ennek ellenére még véletlenül sem találkoztam olyannal, aki az általatok mantrázott témákat akár csak érintőlegesen is felvetette volna. Swinger klub, szembekötősdi, sub és dom, kínzó féltékenység és még sok más...

Hangsúlyozom: semmi problémám azzal, ha valakinek ezek jönnek be. Teljes mértékben tiszteletben tartom! De arra kérem az itt éppen egymásra talált kis társaságot, hogy ti is tegyétek ugyanezt. Ne vetítsétek ki a saját gondolataitokat az összes emberre, akit az adott téma foglalkoztat. Ne sulykoljátok azt (és magatokat se hitegessétek azzal), hogy a ti elképzelésetek a témáról az egyetlen és abszolút helytálló és követendő példa. Mondjátok, írjátok, mit hogyan gondoltok és csináltok. De "alázatosan" könyörgöm: ne akarjatok már mindenáron hittériteni itt, mert az a felsőbbrendűségi érzés, ami kisüt az írásaitokból, nagyon sok másként gondolkodó embert sért vagy idegesít. 

Tehát a tisztázás érdekében még egyszer: senkinek semmi baja azzal, hogy ti ezt így látjátok. Csak ti se nézzetek hülyének mást, aki nem így látja és nem ért egyet a gondolataitokkal. Köszönöm előre is!

Tehát a bevezető idézet (szerintem) helyesen:

 

"...tényleg jó, hogy visszatérnek olyanok IS, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak..."

Előzmény: filodom (9865)
Hazaspar34 Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9867

sziasztok én szívesen be szállnék párokhoz gyakorolhatnának velem. rajtam. én is kezdő vagyok de minden kívánságotok teljesítem.

ribicica Creative Commons License 2014.08.10 0 0 9866

Amint ígértem, jöjjön a kicsit részletesebb megfogalmazása mit is jelent nekem ez a téma. Nem papolni akarok, nem szoktam, nincs is alapom rá, talán csak segíteni próbálok azoknak, akik nem tudják miért is vannak a miértek.

 

Filodom említette hogy új vagyok,  az életében is, itt a fórumon is, ebben a témában is. Igen, lehet csodálkozni hiszen túl vagyok a 30-on, najó a 40-en is :) igen, vén csirke is megnyalja amit meg kell ;) és ebben igazat adok Rendszer-hibának hogy a nőknek is kell érési idő hogy felismerjék és be is vallják vágyaikat. DE ami a legfontosabb, hogy kell egy megfelelő FÉRFI is hozzá! Egyedül nem megy ahogy a szex sem ! Nekem szerencsém van, mert megtaláltam azt a Férfit akire rábízhatom magam, aki tudja mi a jó, mi kell ahhoz hogy mindkettőnknek jó legyen. Soha nem találkoztam ilyen Férfival aki ennyire mindenben ott van, az élet minden területén. Persze mondhatjátok, elfogult vagyok, lehet hiszen imádom. Őszintén? Én sajnálom a legjobban, hogy elvesztegettünk 20 évet az életünkből, de késő bánat, ezen persze már nem változtathatunk, de a jövő a kezünkben van.

Akármennyire furcsán is hangzik, én az elejétől fogva tudtam hogy ő a másik felem, hozzá kell tennem, az ezotéria sem áll távol tőlem, nem erre építem a dolgaimat, de áthatja az életem valamilyen szinten, megérzek dolgokat amiket mások nem, régen ezért máglyára kerültem volna, de ez most OFF … Ráadásul nem is a szex kapcsán ismerkedtünk meg, minő véletlen, egy ilyen domináns, karakán, erős kisugárzású „rosszfiú”  és nem „egyéjszakás”-ként indult? ;) ahogy az idézet is mondja, a „jókislányok” a „rosszfiúkat” kedvelik… Mégis sokkal többet jelentett az „okossága” pedig akkor nem tudtam hogy Mensa tagként a felső „ezerbe” tartozik, tetszett a hozzáállása dolgokhoz, a szakértelme, a polihisztorsága … és amikor áttértünk a szexre, mint témára, akkor döbbentem le igazán saját magamon, hogy mennyire vonz az egész alá-fölérendeltségi viszony, hiába voltam mindig is sub a kapcsolataimban, a kapcsolat és a vágy ilyen mélységei elő sem kerültek… először megijedtem magamtól hogy ilyen létezhet-e hogy nem taszít hanem egyre jobban vonz a dolog? és a hárításai ellenére egyre többet és többet akartam tudni, Ő mondta kendőzetlenül, rám zúdítva a tapasztalatait, rengeteget beszélgettünk.

 

Itt kell megemlítenem az ŐSZINTESÉG-et mint olyat, ami nálunk az első pillanattól magas fokon égett, ez sajnos sok kapcsolatban elfelejtődik mert félünk (?) a másiktól hogy mit szól, félünk magunktól (?) hogy ezt szabad-e?  IGEN hölgyeim és Uraim szabad, meg kell tenni! Most ez nagyon tanárnénisen szólt, elnézést ha ez sok valakinek.

 

Mivel filodom kinyitotta a régen elfelejtett, ki nem mondott vágyaim kincsesládáját, megismertem magam és vállalom az érzéseimet MERT van kiért, van kinek adnom, van aki tudja is hogy kell fogadni és bánni velük. Mi kell több egy párját imádó Nőnek mint az, hogy örömet adjon és alávesse magát párja óhajának? ahogy Ő írta, hogy élvezze a jutalmat, a gyümölcsét annak amiért évek óta „dolgozik” és én hajlandó vagyok teljesen alárendelni magam az Ő szüretének ….  

filodom Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9865

Mindamellett, hogy meg vagyok hatva (hüpp-hüpp), titkoban elmorzsolok egy könnyet- de úgy, lássa a közönség...: "Köszönöm a kitüntető fegyelmet derfel66-nak, Rendszerhibának, anyukámnak...és világbéke!" :D ...

...tényleg jó, hogy visszatérnek olyanok, akik tudják, vagy tudni akarták, miről is van itt szó...(jó esetben van átjárhatóság egyik csoportból a másikba)

A visszajelzés, hogy sok éve valóban segített valakinek, az meg mindennél többet ér, tudni, volt haszna, nem pusztába kiáltott szó - és nem csak vízöntő exhibicionizmusom diktálta (aminek semmi haszna, ha nem ismernek, nem tudják, ÉN voltam az az okos...inkognitóban magamutogatni sem lehet úgy igazán...)

 

De a konkrét hsz-re reagálva.

Nem kell ecsetelnem neked, ugyanúgy azok az elemek vannak, azok dolgoznak, csak mások az arányok.

Exem is subabb volt a nejednél, ribancica meg rátesz egy lapáttal...két ember nem egyforma, de egy pár leosztása meg hatványra emeli.

Egy bdsm társkeresőn is vagyok, mióta gépem van, és hamar tapasztaltam, csak a korlátoltak elégszenek meg azzal, felsorolják a tetteket, miben vannak benne. Seggrepacsi, makramé, szemellenző, ilyesmi.

De sajnos- és ezt nem én találtam ki, bármilyen jó duma- ez nem a hülyegyerekek játéka. (egy nő írta, és sub...őőő...ő sem mindenkinek, vagy bárkinek az)

A bdsm eleve a legszínesebb témakör, nemcsak minden ember más, de ugyanaz az ember másik partnerrel sem ugyanazt, ugyanúgy, kivéve, ha csak magával törődő korlátolt véglény.

Volt anno a bdsm társkeresőn a mottóm az: alá- és fölérendeltség, amitől annak érzed, amitől annak érzem. (had ne mondjam, mindenki pedálozott ott is a p..ért, de egy ilyen mondatra engem hívtak a lányok...

Mert ez a lényeg. Annak a két embernek együtt mi, és, hogy jó.

Pont ennek tudatában nem lehetek olyan vátesz, aki majd határokat szab, és megmondja, mi jó, mi nem.

Arra a kérdésre, mit kezdjen az asszonnyal, hogy belemenjen, nincs jó válasz...nem ismerem...sem a kapcsolatuk.

Vannak alap motívumok, mozgatók, kiben mennyi, mellé a saját kapcsolatuk történelme (nem lehet 2x ugyanabba a folyóba lépni...ha véget ért a kapcsolat, évek múltával egy jelmezbálban lehet érdekes a másik "ismeretlen", mert passzolhat ugyanúgy, mint anno az elején, de ha lekerül a maszk, nem működik...volt kezdet és vég, nem lehet úgy tenni, mintha nem lett volna)

Ezért érdekes, ha itt eszmét cserélünk, a sokszínűségből, variációkból, ha van némi problémamegoldó készség, transzponálhatja a maga megoldását.

Neked nem ilyen "kezes" az asszony...de nyilván nem bánjátok, te sem olyan szinten vársz el, és ő sem azt érzi, meg kel tennie, mert nem fog megfelelni, nem kapsz meg mindent, hogy ez akkora sarkalatos probléma lehet a kapcsolatban.

A lényeg, nektek, kettőtöknek megfeleljen. Kialakul úgyis egy párban az egyensúly, a súlypont, kinek milyen súllyal esik latba a szavazata, és vagy működik, vagy nem...

Exemmel ahova eljutottam sok év alatt, amit remélhettem működik, de persze, ha épp belemerülünk fokozatosan, és lendületben a játék, arra ribicica kész, és nem kell folyton latolgatnom, a nálam tól-ig közt vele mit engedhetek meg, elfogadja az én tól-igomat...már én sem ugyanúgy vagyok, kapcsokattól függően, anno is működött, és jó volt, most könnyebb, szabadabb, sokkal teljesebben az én "hatásköröm", ami így talán jobban működik. Ha nem romlik el, most is azt hinném, a lehető legjobb, mihez szerencsém akadt...

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9864

Ez és az előző is nagyon jó!!! :) :)

 

A filmre visszatérve: "..képzeld jó uram a tudósok megállapították, hogy a föld banán alakú.." - a burkolt szexualizmus :)

 

Most csak azt sajnálom, hogy péntekig nem leszek net közelben... :(

Előzmény: filodom (9862)
ribicica Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9863

te drága, igazad van - ebben is - még a nyúlon túl is :P "... vén hülye buzeráns, így hiába izgattál fel…" :) bocs ezt nem tudtam kihagyni ...

Előzmény: filodom (9862)
filodom Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9862

Ha nem tetszene a Gyalog galopp, vége is lenne köztünk mindennek...nem, egyszerűen nem lehet valakivel úgy egy fedél alatt élni, ha nem tetszik neki...semmilyen orális megközelítés ( főztje-francia..) nem segít ilyen konfliktushelyzeten :P

Előzmény: ribicica (9853)
filodom Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9861

Köszi, az ő nevében is!

Ő ilyen aktív alárendelt típus, ha van ilyen, mert rlégen is volt a párom, akivel-akiről ez a téma akkor szólt, olvasta is, sőt, írt is a fórumba- csak nem ide...de azért "figyelte a kezem", mert 1x volt egy kitérőm 15 év alatt, az sem igazán félrelépés...na, de a lényeg azt egyből lereagálta, mikor valamelyik topikban elmeséltem a találkozást "Angyalarcú-val, vagy más néven Geisha-val, akire még most is emlékeznek, pedig pár éve nyoma veszett a fórumról. Éppen a napokban említette valaki nekem egy reakciójában, talán a swingeres topikban.

De elkalandoztam, a lényeg, hogy fiogyelte, mit művelek, mit rakok fel, csak nem volt aktív, nem erősített meg, nem cáfolt, ha valami illúzióvolt, és esetleg készpénznek vettem.

Mert tévedhetek, és vele kapcsolatban volt pár dolog, ami másnak látszott. Lehet, ál-szub volt, csak sub akart lenni...és akarata erősebb volt, mint elsőre látszott, lehet, a törött szárnyú veréb effektussal akart másoknál elérni valamit, amit hisztis és könnyen cérna-szakadós apja mellett nem is csodálok.

Minden emlősben megvan az, amikor valami olyan kis aranyos és szerencsétlen, és annyira elesett, ragadozó létére is képes nem megenni...

De ez csak egy csavar, hogy milyen fogaskerék áttétellel lett bonyolítva, hogy ugyanaz legyen a helyzet, mert ettől függetlenül működött. 

...amíg nem lett a gyerek téma miatt biliborítás, és ott pálfordulás.

 

Na, de ne a múltat birizgáljuk, nézzünk előre.

Azért is, mert fura mód, ez nem úgy működik, mint a nyitott párok szabad szerelme, keveredése esetén.

Ott ők a pár, ők egymás életének társai, az ifjonti hév és tomboló szerelem lecsitult, egy más fajta szeretet lép a helyére, de az emberi természetet vagy elfogadják, vagy elfojtják. Egymást sakkban tartva, túszként, senki nem moccanhat, mint a western párbajban, mert nyomban lelő a másik.

Ők elfogadják, kell az embernek szexelni mással, és ettől ők pár maradnak, hogy a másik beindul egy hátsóra..

Viszont, amikor nem látens ez a szadomazo hajlam, hanem az ember már képben van vele, ami azért más, mint ösztönösen. Mikor tudja az ember a receptet, a hozzávalókat, és nem csak úgy dobál saccra dolgokat a serpenyőbe, aztán mikor milyenre sikerül..

Szóval, mikor nem sima párcserés a buli,hanem topik cím, vagyis egy párból a nő másik pasival, és ha főként, épp a pasi kedvéért, más a szitu. A nő megteszi, és ez sokkal több, mintha csak mindent megtenne neki az ágyban- persze ez is az, csak mással...meghozza az áldozatot, sokkal többet tesz érte, mint általában egy feleség, a párjának is ugyanez az ajándék, odaadás, stb, a másik oldalról, de...ez nem széthúzás, nyitás. Sokkal szorosabb kapcsolat, és ez az oka, hogy a nő féltékeny...igen, féltékeny.

Exem első alkalommal egy olyan pasival volt,. akinek a neje 35 évesen jött rá, igazából leszbi, gyerek miatt, stb család maradtak, de a nej csajokat kergetett a tuttifruttiból, és a párjának is szabad volt az út. Persze jóval kevesebb eséllyel...viszont mi nem párt, csak pasit kerestünk. Ez neki oké volt, viszont, míg nem jöttem képbe páromnál, már azon is gondolkodott, lehet, nővel kellene...na, ha ilyen felvetés van, egy nőnél nem olyan éles a határ, mint pasiknál, akkor ott van arra esély (lett is, Angyalarcúval lehökkentették a swinger közönségét...)

Épp oda autóztunk a palihoz, érdekes módon semmi lámpalázat nem éreztem, rajta sem, pedig nekem az első igazi olyan, amit kerestem, neki meg, mivel első ffi voltam az életében, több szempontból beavatás...

Kérdeztem tőle, mi van, ha a leszbi neje is vevő lenne a dologra, az anno elvi felvetésről átlépne gyakorlatba?

Azt válaszolta, attól tart, ha meglát engem, meg a farkam, lehet, elfelejt leszbikus lenni... :P

És, mondom, az baj? Féltékeny lennél?

Úgy fogalmazott, nem féltékeny, csak úgy érezné, mintha nem tudna mindent megadni, ha bármire más kell nekem. (igazából ez volt a kulcs, hogy mivel valóban sokkal többet megad, mint elvárható egy feleségtől, nem is érdekelt más)

Érdekes módon Ribicica is féltékeny, és még csak nem is arra, ha mással volna kitérőm, hanem már arra, hogy exemmel történteket mesélem.

Tény, ő új, mint párom, és ebben a témában is, tehát róla még nincs mit ilyet mesélnem, de bántja valahol, hogy még a régi van terítéken, csak mert neki nem volt lehetősége bizonyítani, megadni...(na azért ez ugye érdekes feeling)

Hagyományos értelemben enyém lett, viszont ő is, én is úgy érezzük, akkor lesz igazán az enyém, az én ribicicám, ha majd megtette, megtehette...de addig viszont valahol fáj neki, féltékeny arra,neki csak nem volt lehetősége, módja eddig megtenni...amit főleg sajnálunk, nem 20 éve akadtunk össze...de ebbe ne menjünk bele, előre nézünk.

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9860

Ezt jól megfogalmaztad, ehhez már nem tudok mit hozzá tenni, csak egyetérteni!!

 

Persze trollok mindig is voltak és lesznek is... :) :)

Előzmény: Törölt nick (9859)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9859

Szia Derfel66!

Igen, régen is megvolt az egyetértés! :) :)

Jó lenne, ha minél több régi "nick" vissza-visszanézne, de sajnos az állandó viták sokak kedvét elvették a fórumozástól.

Talán az újak pedig ugyanezen ok miatt inkább megtartják maguknak a saját történetük elmondását, az élményeik és gondolataik felsorolását. Pedig egészen biztos vagyok abban, hogy sokakban igencsak komoly spiritusz és tapasztalat leledzik.

Emlékszem, mily sokszor jelentek meg a farokverők, akiket abszolút nem érdekelte az, hogy egy pár miképpen jutott el a többesig, miféleképpen élték át lelkileg előtte, közben, utána a "helyzetet", őket csak az akciójelenetek zaftos leírása érdekelte. Reklamáltak is rendesen az "okoskodáson".

És igen, nekik ami nem a zaftos dolgokról szól, az egész biztosan okoskodásnak hat. Másnak meg a kapcsolata, a házassága múlhat azon, ha a buktatókat nem felismerve nem eléggé megfontoltan cselekszik.

Előzmény: Törölt nick (9857)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.09 0 0 9858

Szia Ribicica!

Érdekes "véletlenek" vannak. Bár nem lepődnék meg azon, ha nem is tudatosan, de azokat a hozzászólásokat kerested volna, ami valami módon összefüggésbe hozható a riasztási hadművelettel. Hiszen tudtad, hogy Ő uralkodni fog rajtad, hogy belevisz kvázi "meredek" légyottokba ha mellette maradsz. És te mellette akartál maradni.

Nálunk kicsit másképpen van. Az én feleségem is szereti, ha irányítom, imádja ha teljes mértékig átadhatja nekem a testét, tegyek amit gondolok, vágyok, akarok, mer az teljes mértékig megbízik bennem, tudja, neki csak jó lesz... De Ő engedetlen sub lenne :), mert határozottan kimondja, hogy ha valamit nem szeretne. De azt is, ha valamit viszont igen. Nagyon sok mindenre rá tudtam venni, és egész biztosan sok mindenre rá fogom még tudni venni, de csak olyanokra, amit Ő is akar.

Imádjuk mi is a szembekötözős játszadozást, de Ő például olyanba nem menne bele (még, de lehet hogy sohasem), hogy bekössem a szemét, és öt férfi lelje örömét benne. Amikor megismerkedtünk,akkor kis szendécske volt,  jaj fotózni nem, mert... aztán jaj vibrátor az nem, mert az pornós... mostanra meg igencsak hosszú lenne a lista, hol mi mindennel fotóztam. :)

Szerintem egy nőnek is kell idő ahhoz, hogy beérjen, és kiismerje magát, és megtudja mit akar, megtudja azt, hogy mire vágyik, hogy mi okoz számára örömet.

Szerintem arra is meg kell érnie a többségnek, hogy képes legyen megérteni azt az egyszerű dolgot, hogy a (nem törvénybeütköző) szexuális vágyakat nem elfojtani kell, hanem lehetőleg a partnerrel közösen megélni. Ez a  "beérés" szinte mindig a kor előrehaladtával történik meg.

A topikcímnél maradva a nők többségében meg ott van a kíváncsiság, hogy milyen is lehet egy idegennel...

Előzmény: ribicica (9856)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!