Nem lemondani kell, hanem játszani jobban. Ha szar a zenekar, akkor állhat eléjük akárki, nem lesz jobb a produkció. Persze ez a normális karmesterek esetére igaz.
Szerintem ez akkora faszság. Nem sokkal jobb lenne teljesen amatőr szintre baszni az egészet ? Akkor lehet lenne 11 ember aki focista akar lenni. Így mindenki elvan a híg fosban, ha magyar, ha külföldi. Ezt a teljesítmény t munka mellett is hozza bárki. Pofázzák ezeket az Akadémiákat is, már rosszul vagyok hallani is, vagy 20 X annyi pénz kellene - sosem lesz - így csak az odatolt pénz is egy nagy fenekeltlen kútba megy, és konzerválja a fost.
lényegtelen a nézőszám a mondanivalóm szempontjából, amúgy sem csak atlétikai versenyt lehetne benne rendezni, a felcsúti stadionnál már csak ezért is több értelme lenne, és azért is, mert nem egy faluban lenne, hanem a fővárosban.
Nem is úgy írtam, hogy ezek szempontok kell, hogy legyenek, csupán a székenkénti árazást érzem ferdítésnek.
Az hogy nem működtethető rentábilisnak, előttem se kérdéses. El se tudom képzelni, hogy 100 milliárd forint ésszerű időtávon belül megtérüljön.
Ennek ellenére nem vagyok ellene egy nemzeti stadionnak, csak azt valahogy párhuzamosan kéne futtatni a nemzeti csapat képességeivel meg eredményeivel. Momentán azt sem tudom elképzelni, hogy negyedévente legyen egy olyan futballmeccs, ami megtöltene egy 65ezres stadiont. De bárcsak tévednék.
Az a magyarázat kifejezetten irritál, hogy 20XY-ban majd rendezhetünk egy EL-döntőt is akár, mert azt leszarom. Kérdezzünk meg 100 átlagembert Európában, hogy hol volt mondjuk a 2012-es meg 2011-es EL-döntő, lehet, hogy a kérdést se értik. Vagy megkérdezhetünk 100-100 embert döntőket rendező városokban, hogy az miért jó nekik, kételkedem értelmes magyarázatban.
én meg csak atlétikára építenék, ha már (bár jó lenne, ha ténylegesen létezne is nálunk az a sportág, nemcsak vegetálna), focira ott van több más opció is, a fővárosban is.
ez valami olyasmi amit 1-2 eve (talan pont te) reklamozgattal, valami egeszen agyatekert pontozas es okossagok alapjan? mar nemtom mi volt a neve, de nagyon arra hajaz. na mindegy, az is erdekes volt, ez is. :)