Keresés

Részletes keresés

freestyle91 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 6630
senki nem akar dumálni?:( :D pedig örültem volna neki ha el tudok dumálni vkivel valami jó kis fetis témáról.
technograd Creative Commons License 2008.01.10 0 0 6629
Hmmm, fincsi!
Előzmény: ezérdekes (6628)
ezérdekes Creative Commons License 2008.01.10 0 0 6628


l.i.d. Creative Commons License 2008.01.10 0 0 6627

LatexMan-ia!

 

A latex egy teljesen egynemű anyag, tulajdonképpen nagyon jó minőségű, sima felületű gumi. Ezt speciális anyaggal ki kell fényesíteni.

A lakk ezzel szemben egy két részből álló anyag: különféle textilfajtára valamilyen fényes, sima felületű műanyag réteget visznek fel. A lakk anyag önmagában fényes, nem kell rá fényesítő. A lakknak van kemény, és sztrecses változata.

Előzmény: LatexMan-ia (6624)
freestyle91 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6626

sziasztok! régóta olvasgatom a fórumot és tetszik. még viszonylag fiatal vagyok (16) de már kiskorom óta fetisiszta vagyok. :) ha úgy gondolja valaki hogy beszélgetne (msnen) akkor annak nagyon örülnék. megköszönném:)

na további jó lakkozást:)

ToMCaT Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6625
Ha létezik pontos postacímed, akkor minden további nélkül feladható a levél részedre. Ajánlottan 2 ezer párszáz Ft-ért tudnánk küldeni neked.

A latex és lakk különbségéhez ajánlom figyelmedbe a következő linket.

Ha végigolvastad, akkor már tudod, hogy mi a latex. Bár kicsit zavaró még így is, mert egy másik olvasatban a LaTeΧ egy TeX-en alapuló szövegformázó rendszer, amely nagyon alkalmas olyan elektronikus dokumentumok, szakdolgozatok, tudományos cikkek írására, amelyek sok képletet tartalmaznak. Na téged sztem nem ez érdekel annyira...:) A lakkot meg sztem csak ismered már!

ToMCaT


Előzmény: LatexMan-ia (6624)
LatexMan-ia Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6624
a helyzet az hogy igen vannak nalunk is kicsi zold biciklis emberkek,akik nagyon szivesen elhoznak a csomagot. csakhogy magyarbol nem akarnak kulfodre kuldeni. mar tobbszor probaltam,de mindig arra hivatkoztak hogy nem tudnank megegyezni a fizetesi feltetelekben,stb,stb...,vagy hogy jeloljek meg egy magyarorszagi baratomat es hogy annak majd kezbesitik. amugy a latex es a lakk kozott mi a kulombseg? elnezest a hulye kerdesert,de meg kezdo vagyok..
Előzmény: ToMCaT (6623)
ToMCaT Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6623
Szia LatexMan-ia!

Egy kis pontosítás: nem latex, hanem lakk ruhák.

Ha már láttál pici zöldruhás biciklis embereket felétek, akkor azok nagy valószínűséggel a postások. Feltételezem, hogy élnek felétek is ilyenek.:) Sztem megoldható a postázás Szlovákiába is. Küldtem már Luxemburgba is csomagot és megérkezett elég rövid idő alatt. Egyébként is levélként küldjük a rucikat, így nem olyan horror a postázási díj.
Keress emailen és megdumáljuk a részleteket!

Köszi: ToMCaT
Előzmény: LatexMan-ia (6622)
LatexMan-ia Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6622
szia tomcat. nagyon szepek a latex ruhak,es engem komolyan is erdekelne az egyik termek. a gond az hogy en szlovakiabol rendelnek. oda is tudnatok kezbesiteni?
Előzmény: ToMCaT (6619)
düpré Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6621
Új, de jóó!!!
l.i.d. Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6620
Hú! Nagyon pozitív!
Előzmény: ToMCaT (6619)
ToMCaT Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6619
Kedves fórum!

Történelmi pillanathoz érkeztünk! Lehetőség nyílt kis hazánkban a 4D-s lakkból készült ruházat vásárlására, ugyanis kellő mennyiséget szereztünk be ahhoz, hogy az esetleges igényeiteket kielégíthessük.
Akinek véletlenül ismeretlen lenne ez a típusú lakk anyag, annak pár szóban felvázolnám a tulajdonságait. Az összetevői: 47 % polyamid/ 12 % elastan/ 41 % polyurethan. A 4D-s jellemző annyit jelent, hogy minden(!!!) irányban legalább 20%-ot nyúlik anélkül, hogy veszítene a fényéből. Ezért kiválóan alkalmas olyan ruházat készítésére, amihez elengedhetetlen az anyag feszülése, lásd: cicaruha, alsóneműk stb.
A későbbi félreértések elkerülése miatt jelezném, hogy anyagot nem áll módunkban eladni, viszont a lenti választékból a már megszokott helyen lehet vásárolni. A későbbiekben ígérem, hogy szélesítjük majd a 4D-s lakkból készült termékpalettánkat is. Addig is engedjétek meg, hogy pár képpel bemutassuk az újdonságainkat.

ToMCaT és Hugi
amazona

1. kép - 4D lakk cicaruha

2. kép - 4D lakk leggings

3. kép - 4D lakk shirt

4. kép - 4D lakk boxer

5. kép - Lakk miniszoknya

6. kép - Lakk top


l.i.d. Creative Commons License 2008.01.09 0 0 6618

Igen ... hát értem a dolgot, mivel ha van rajtam valami lakk cucc, akkor én sem tudok valamennyire nem erre figyelni. Nem tudok természetesen viselkedni benne, folyton valamilyen szinten az jár az eszemben, hogy lakk van rajtam. Talán csak akkor tudom ezt kikapcsolni, ha pl. lakk naciban vezetek. De ennek ellenére el tudnám viselni az állandó lakkruhaviselést. (Jó. Valószínűleg anyagilag tönkre is mennék, mivel nem tudnék a munkámra figyelni, hacsak nem lennék eladó pl. Olivér Mester üzletében. :o) ) Egyszerűen annyira imádom a lakkot, hogy az már ember feletti...

Hát a szexhez pedig alapkövetelmény. Ha nincs lakk, nincs szex.

Előzmény: Törölt nick (6617)
lakkalak Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6616
OFF de figyelem!
MONYO PROJECT KONCERT...

a Benczúr Klubban 2008.01.11.-én péntek este 8 órakor!
Belépő 600 Ft.
Cím:Benczúr u 27.
http://www.benczurklub.com/index.php?op ... &Itemid=62
http://www.myspace.com/monyoproject
Mindenkit szeretettel várunk!
ON
Lakk!
Előzmény: leathergloves (6615)
leathergloves Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6615
:DDD

Köszönöm válaszod, de én azért valami másra gondoltam! :) Amúgy nem bp-n lakom, és itt ahol bőr és irha tisztítást vállalnak kb hülyének néztek hogy bőrkesztyűt akarok tisztíttatni :S szval erről ennyit! Amúgy nyugi, nem teszem tönkre a bőrkesztyűt! Kísérletezni nem élesbe a legjobb kesztyűkön szoktam :)
lakk-fetis Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6614

Kedves Leathergolves

 

A problemadra a megoldas igen egyszeru. Mielott tonkretenned a kozel 10.000 Ft-os kesztyudet, probald ki ezt is. A megoldas nem mas mint a SÖR. Igen ez a becses es nemes nedu, erre is jo.

 

A hasznalata a kovetkezo:

 

Fogd a kesztyut es tedd bele a zsbedbe. Indulj es sort venni. Figyelem ne az elso kisboltban vedd meg, a tisztitashoz szukseges SÖRT !! Biztos jo ott is a SÖR de nekunk igazan jo minoseg kell !!

Setalj, majdnem egy keruletet !!!  Kozben igen fontos, hogy ne felejtsd el SÖRÉRT indultal !! Tartsd nyitva a szemed es figyelj a kiirt feliratokra. Ha olyat latsz, hogy BŐR ÉS IRHATISZTÍTÓ. Azonnal allj meg es vidd be a kesztyut. Ha ott atadod az uzletben talalhato szemelynek es elmondod mit szeretnel, akkor mar biztos lehetsz benne, hogy jo kezekben lesz a dolog.

Ha kijottel az uzletbol azonnal indulj haza es a lakashoz legkozelebbi boltban vegyel 1 uveg SÖRT ( Izles szerint, a mennyiseg modosithato ).

Ha hazaertel nyisd ki a SÖR és idd meg. Ha az asszony nemtetszeset latod, mond meg neki, hogy epp a borkesztyut tisztitod !!! Meg fogja erteni.

 

U.I.: Miert nagyszeru ez az eljaras ???

Hat azert mert tutira jo munkat fognak rajta vegezni a szakemberek hiszen ezt tanultak jo sokaig az iskolaban.

A masik pozitivum az az, hogy te nyugodtan ihatsz egy sort.

 

Nekem mindig bevalt eddig. Igaz, en mindent Jagermeisterrel tisztitok es az asszony is orul, hogy kiveszem a reszem a hazimunkaban.

Előzmény: leathergloves (6613)
leathergloves Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6613
Sziasztok!

Előre is bocsánat, mert ennek a kérdésnek nem pontosan itt lenne a helye, hanem a bőrruhás fétises topicban, de ott nincs élet ezért itt kérdezem meg... na meg azért is mert úgy gondolom bőr, lakk, latex elég "közel" áll egymáshoz. Feltételezem sokatoknak van bőrruhája is! :)

A kérdésem az lenne, mivel lehet finom puhává tenni egy bőrt? Gondolok én itt pl arra, hogy ugye a fetisiszta ember elég rendesen beleizzad a bőrruhájába, :) és annak az a következménye, hogy egy idő után a bőr kiszárad, kissé megkeményedik, veszít puhaságából és rugalmasságából, hiába előtte nagyon finom, puha bőr volt! Ez nálam a béleletlen bőrkesztyűknél a legészrevehetőbb és pont ezért kérnék valami tanácsot! Próbálkoztam már igazi bőrőn (élő emberi bőr) nagyon hatásos kéz és testápolókkal, és a boltokban kapható bőr cipőre/ruhákra való krémekkel (az utóbbi bőrkabátokra, vagy nadrágokra nem rossz megoldás, mondjuk én nem szeretem és nem is ajánlom, de a puha bőrkesztyűknél még annyira sem) de nem hozták meg a várva várt hatást. Egy fokkal talán puhább lett tőlük a bőr, de nem sokkal! Nemrég a sima fehér (gyógyszertári) vazelint próbáltam ki, hogy rákentem a kesztyűre, és rámelegítettem (hajszárítóval) és így felszívta. Ez már job megoldás mint a kézkrém, mert tényleg puhább lesz tőle a bőr, és fényesebb is de szerintem ezt még mindig lehetne fokozni! Esetleg ha van valakinek ebben tapasztalata, vagy tudja a bőrkészítés eljárását (azon belül h mivel puhítják és hidratálják a bőrt), vagy van valami ötlete, csodaszere, akármilye azt nagyon szívesen meghallgatnám!

Előre is köszönöm!
_ghost_ Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6612

Valóban! Láttam már jó pár képet róla, de most nem ismertem fel.

Irigylem a ruhatárát!! (Persze nem magamnak :D)

Ő a legszebb külföldi fétismodel!

Természetesen az itthoniak (mind az összes ahány csak van:)) azért még mindig szebb nála ;)

Előzmény: LatexMan-ia (6611)
LatexMan-ia Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6611
tevedtem... nem latexlair.hu, hanem latexlair.COM !!!!!
LatexMan-ia Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6610
hello ghost, ugyehog ytenyleg brutal jo a relkam, meg a csaj is. nekem is bejon....egyebkent a csajt Bianca Beauchamp-nak hivjak, van sajat honlapja is. www.latexlair.hu. imadom ot,nagy rajongoja vagyok.
Előzmény: _ghost_ (6609)
_ghost_ Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6609

Reklámokban már hódit az ilyen ruha:

http://erotika.indavideo.hu/video/SZEXI_LATEXES_MODELL

 

Valószínűleg azért mert vevők rá az emberek, de akkor a hétköznapokon vajon miért találjuk furcsának?

 

hmhm..

 

LatexMan-ia Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6608
szia latexstyle. a kepek nagyon-nagyon jok. söt,gyonyoruek !!pontosan az en stilusom!!!!! ha jol lattam szlovakbol vagy es ismered a latexstyle oldalt? en is ismerem az,mar terveztem is onnan rendelni . csak nem onnan van a ruhad?
Előzmény: latexstyle (6585)
l.i.d. Creative Commons License 2008.01.08 0 0 6607
Kösz' ToMCaT!
Előzmény: ToMCaT (6594)
utazo23 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6606
Miután beírtam az üzenetet ki akartam törölni, mert igazából pont ezt az irányt nem akartam.
Inkább csak egy beszélgetésre utaltam, amin aróól beszélgettünk lakkalakkal, hogy ma már egy jónevű boltban Pest belvárosában a kirakatban láttam mini lakkcuccot és nagyon meglepett.
Előzmény: Kontrol Sende (6602)
utazo23 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6605
:))) a vége az üzenetnek igazi Lionos, most legalább akkorát röhögtem mint a fényesített parkettán:)
Előzmény: LatexLion (6604)
LatexLion Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6604

Szia Jancsikjuli :-)

 

Hát NightGirl és StarWish Győr felé laknak... 1-jén délelőtt még megtalálhattad volna Őket nálam ;-)

 

_ghost_ -ról nem tudom merre lakik pontosan, de majd biztos jelenkezik itt :-)

 

A szakállas pasinak meg nem írom ki ide a címét, de ha írsz a publikus E-mial címemre, akkor segítek eljutni hozzá :-)))))

Előzmény: jancsikjuli (6595)
lakkalak Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6603
Persze,hogy van.Sőt némelyik brutálisabb,vastagabb,sokkal jobb mint a felnőttgyártmány.Sajnos.Mindegy,majd a kislányt is meg lehet hívni a bulira.Még 7 év(sacc/kb:)))
Előzmény: utazo23 (6600)
Kontrol Sende Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6602
Igen jó reklám: "...a kislányban meg ott van az egész farkam". Nagyon helyes kiscsaj, ha a lakk kabáthoz egy latex nacit is ráhúznának egész pedonak érezném magam.
Előzmény: lakkalak (6598)
ToMCaT Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6601
Csáó Devilrider!

Köszi, hogy visszajeleztél és örülünk, hogy jó lett a naci és hogy sikerült így összehoznunk.:)

Üdv: ToMCat és az aranykezű párja
Előzmény: Devilrider (6599)
utazo23 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6600
Pont ez tűnt fel nekem is, amikor utóljára néztem a klippet. Ugye, hogy van lakk gyerekeknek?:)
Előzmény: lakkalak (6598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!